![]() ![]() |
Jul 16 2010, 05:08 PM
|
|
![]() Group: Μέλος Ομάδας Εργασίας Posts: 725 Joined: 12-October 04 From: 40ο47'10,06''Β 21ο14'48,98"Ε Member No.: 319 |
Θα ήθελα να παρακαλέσω όλους όσους οδηγούν μηχανές, ιδίως μεγάλου κυβισμού να ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ και να πηγαίνουν με κανονική ταχύτητα...όσο μπορούν δηλαδή.
Σήμερα σκοτώθηκε φίλος / συμμαθητής μου στην Βάρης-Κορωπίου, από φορτηγό που πέρασε το κόκκινο. Το μηχανάκι πήρε φωτιά. Το παιδί ήταν ένα χρόνο μεγαλύτερος μου και επαγγελματίας οδηγός μηχανής, σε διάφορους αγώνες πρωταθλητής και έγραφε και σε πολλά περιοδικά σαν δημοσιογράφος. (αν ασχολήστε με το άθλημα μπορεί να τον ξέρατε...Άλκης Σινιώρης) Ευχαριστώ πολύ Ν. -------------------- ...Pisoderi rulez!!!!!! ΤΕΛΟΣ
|
|
|
|
Jul 16 2010, 05:21 PM
|
|
![]() Group: Μέλος Δ.Σ. Posts: 3.318 Joined: 18-October 05 From: Μαρούσι Member No.: 1.318 |
Γενικώς τώρα το καλοκαίρι έχω προσέξει πως οι οδηγοί σεληνιάζονται, ειδικά στην Αθήνα. Οδηγούν σαν τρελοί. Μηχανάκια πετάγονται από παντού, σφήνες από το πουθενά... Την περασμένη Τρίτη που οδήγησα αρκετή ώρα στο κέντρο τα είδα όλα... Συλληπητήρια Νανά... |
|
|
|
Jul 16 2010, 05:22 PM
|
|
![]() Group: Μέλος Συλλόγου Posts: 184 Joined: 25-September 06 From: Papagos- Athens Member No.: 1.910 |
Άστα ρε Νανά ! Κλαίει όλος ο Παπάγος και όχι μόνο !!! Κρίμα πιο πολύ για την οικογένειά του και ειδικά για τον αδερφό του τον Σάκη, που τρέχαν και μαζί !! Τουλάχιστον έφυγε και αυτός με το άθλημα, που αγαπούσε !!! R.I.P Άλκης !
-------------------- |
|
|
|
Jul 16 2010, 05:26 PM
|
|
![]() Group: Συντονιστές Posts: 6.242 Joined: 17-December 03 From: Ελληνικό Member No.: 7 |
Τώρα ότι και να πούμε, Νανά...
Πραγματικά οι οδηγοί δεν την παλεύουν πάντως. Προχτές μεσόκοπος οδηγός σφάζει το κόκκινο την στιγμή που ξεκινάω. Στο εκνευρισμένο μου κορνάρισμα κορνάρει και αυτός, κόβει και όταν φτάνω δίπλα του μου λέει: "τι θες; Εσύ δεν περνάς ποτέ με κόκκινο;" -------------------- Νίφει! ![]() Two roads diverged in a wood, and I— I took the one less traveled by, And that has made all the difference. |
|
|
|
Jul 16 2010, 05:41 PM
|
|
![]() Group: Μέλος Δ.Σ. Posts: 233 Joined: 20-February 08 From: Glyfada-Athens Member No.: 2.730 |
Τραγικό!
Είμαι σε ένα μηχανάκι όλη μέρα και ζω τους κινδύνους! 'Ολοι φταίνε....μηχανάκια και αυτοκίνητα... |
|
|
|
Jul 16 2010, 06:55 PM
|
|
![]() Group: Μέλος Συλλόγου Posts: 3.577 Joined: 10-February 07 From: ISCHGL Member No.: 2.169 |
τους βαραει η ζεστη στο κεφαλι και δεν ξερουν που πανε οι περισσοτεροι
στην επαρχια που δεν ξερουν και τους δρομους οι επισκεπτες να δειτε τι γινεται... κριμα το παλικαρι -------------------- |
|
|
|
Jul 16 2010, 07:07 PM
|
|
![]() Group: Μέλος Συλλόγου Posts: 805 Joined: 28-August 09 From: Thessaloniki Member No.: 3.681 |
οντως τραγικο
πλεον στην ελλαδα οταν αναβει το πρασινο να ξεκινησεις ειτε πεζος ειτε με μηχανακι, πρεπει πρωτα να σιγουρευτεις οτι σταματησαν ολοι και μετα περνας... -------------------- Snow is on my D.N.A.
|
|
|
|
Jul 16 2010, 09:55 PM
|
|
![]() Group: Επισκέπτης Posts: 458 Joined: 17-November 04 From: Ίλιον Member No.: 390 |
Τουλάχιστον έφυγε και αυτός με το άθλημα, που αγαπούσε !!! R.I.P Άλκης ! Οχι φίλε μου.Έφυγε γιατί κάποιος μαλάκας πέρασε με κόκκινο.Και πίστεψέ με, η ικανότητα δεν παίζει ρόλο όταν είσαι στο έλεος κάθε ηλίθιου που απλώς ...ξεχάστηκε. Κουράγιο στους δικούς του. .Υ.Γ.Ξέρεις πόσες φορές επιστρέφω σπίτι μου με τη μηχανή μου από τύχη; This post has been edited by Velissarios: Jul 16 2010, 09:55 PM -------------------- Velissarios = arisk
|
|
|
|
Jul 17 2010, 07:29 PM
|
|
![]() Group: Επισκέπτης Posts: 74 Joined: 1-October 04 From: Athens Member No.: 299 |
-------------------- |
|
|
|
Jul 19 2010, 02:00 PM
|
|
![]() Group: Διαχειριστής Posts: 8.386 Joined: 19-January 05 From: Treble Cone NZ Member No.: 592 |
QUOTE .Υ.Γ.Ξέρεις πόσες φορές επιστρέφω σπίτι μου με τη μηχανή μου από τύχη καθε μερα... απλος δε το παιρνεις χαμπαρι ολες τις φορές εσύ. Οι δρόμοι μας και οι οδηγοί μας ειναι ακαταλληλοι για μοτοσυκλετιστες και ποδηλάτες... Οσο πιο λιγο ανεβαινετε τοσο καλύτερα για εσάς... υγ... οσο εντεινονται τα οικονομικά προβλήματα εκει να δείτε εγκλήματα που θα γινονται στους δρόμους... ήδη θα εχετε παρατηρησει ότι ολοι ειναι πιο νευρικοί τους τελευταιους μηνες. |
|
|
|
Jul 19 2010, 02:09 PM
|
|
![]() Group: Μέλος Ομάδας Εργασίας Posts: 521 Joined: 3-October 07 From: Athens Member No.: 2.366 |
όλοι είναι ΠΟΛΥ πιο νευρικοί τους τελευταίους μήνες...
πράγματι και τώρα που οι δρόμοι είναι πιο άδειοι λόγω καλοκαιριού ο καθένας κάνει ότι να 'ναι... λυπάμαι πολύ για τον άνθρωπο ... στην άσφαλτο με τους τρελλούς δεν εξασκεί κανείς το άθλημά του απλά προσπαθεί να φτάσει σπίτι του (όχι πιο γρήγορα) τι να πω; ψυχραιμία !!! να φτάσουμε όλοι στον τόπο των διακοπών μας να περάσουμε καλά εκεί και να γυρίσουμε όλοι πίσω ... όπως πήγαμε (μόνο πιο χαλαροί) -------------------- είμαι ένας ευτυχισμένος άνθρωπος !!!!
γιατί και εγώ πραγματοποίησα το όνειρό μου: Εκδρομή εξωτερικού με τον ΕΣΤΟΥΧ στους ΔΟΛΟΜΙΤΕΣ (ΝΑΙ γίνεται να ερωτευτείς ένα ζευγάρι πέδιλα! και να μην μου τα ξανακρύψετε στο Ski Room εντάξει!! NAI! και τα 2... ) ![]() |
|
|
|
Jul 21 2010, 11:12 PM
|
|
|
Group: Επισκέπτης Posts: 1.386 Joined: 2-January 04 From: ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Member No.: 119 |
Πριν 8 ημέρες παραλίγο να έχω σφοδρή σύγκρουση όταν ένας ΚΟΠΑΝΟΣ με μια Porsche Boxter παραβίασε το κόκκινο εν ψυχρώ όταν ήμουν καμιά 100στη μέτρα από τη διασταύρωση και είχα φυσικά πράσινο.Ευχαριστώ το Peugeot μου με τις φρενάρες του που με σταμάτησε,αλλά και το γεγονός ότι δεν έτρεχα...
Τα αδέρφια Συνιώρη τα είχα δει πολλές φορές σε αγώνες στα Μέγαρα.Εξαιρετικοί και οι δύο.Αν ήταν σε άλλη χώρα σίγουρα θα έτρεχαν με μια εργοστασιακή ή ημιεργοστασιακή ομάδα στα superbikes.Αν θυμάμαι καλά από κάτι συνεντεύξεις παλιά στο ΜΟΤΟ,ο πατέρας τους ήταν Εισαγγελέας και τον ενθάρυνε να τρέχουν σε αγώνες.Κρίμα που άλλος ένας νέος άνθρωπος έφυγε με αυτόν τον τρόπο,ιδίως επειδή είναι οδηγός αγώνων (είναι διοτι θα τρέχει στον ουρανό) και δεν "έφυγε" σε κάποια πίστα ξύνοντας την άσφαλτο αλλά επειδή ένας ψυχάκιας παρανόμησε... |
|
|
|
Jul 22 2010, 02:19 AM
|
|
![]() Group: Μέλος Συλλόγου Posts: 1.448 Joined: 19-November 04 From: Ν.Σμύρνη Member No.: 398 |
Οι δρόμοι μας και οι οδηγοί μας ειναι ακαταλληλοι για μοτοσυκλετιστες και ποδηλάτες... Οσο πιο λιγο ανεβαινετε τοσο καλύτερα για εσάς... Εγώ θα συμπλήρωνα ότι η συντριπτική πλειοψηφία του συνόλου των οδηγών, αυτοκινήτων και μηχανών, είναι οδηγεί ακατάλληλα για την ασφάλεια και των 2. Μόνο που το ατύχημα ανάμεσα τους είναι πολλαπλασίως πιο επικίνδυνο για τον οδηγό μηχανής. |
|
|
|
Jul 27 2010, 03:16 PM
|
|
|
Group: Μέλος Ομάδας Εργασίας Posts: 480 Joined: 6-April 08 From: αθηνα Member No.: 2.814 |
οδηγω μηχανη σχςδον 12 χρονια.στην διαρκεια αυτη εχω πεσει 2 φορες την μια με τραυματισμο.και τις δυο φορες με παρεσυρε αυτοκινητο.ο ενας δεν ειδε το στοπ γτ ηταν πρωι,ο αλλος δεν με ειδε μπροστα του στην εθνικη γτ κοιτουσε το ταξι στην Λ.Ε.Α. που καιγονταν.στην ουσια φταινε και οι δυο τους αλλα αν ρωτησετε εμενα θα σας πω οτι εγω εφταιγα κ τις δυο φορες γτ δεν προσεχα οσο επρεπε.στην μηχανη προσεχεις μην πεσεις αλλα και μην σε πεσουνε.
οσο για τον αλκη λυπηθηκα πολυ γτ ειχαμε τρεξει πανω απο 200 track days σε μεγαρα,τριπολη και σερρες μαζι κ ηταν ενα παιδι φανταστικο.δεν υπαρχουν λογια να εκφραστει η ψυχη του απεναντι σε ολους εμας που καναμε το κεφι μας στις πιστες κ ο αλκης ηταν εκει να μας διορθωνει παντοτε. φιλαρακι κοιτα μας απο ψηλα και προσεχε μας οπως εκανες παντα... κανεις μας δεν σε ξεχνα... -------------------- |
|
|
|
Jul 27 2010, 10:12 PM
|
|
![]() Group: Μέλος Συλλόγου Posts: 427 Joined: 23-September 08 From: Arcadia - Naxos Member No.: 2.961 |
Φορέστε όλοι σας κράνη (οδηγοί και συνοδηγοί).
Την προηγούμενη βδομάδα είδα 2 ατυχήματα με μοτοσυλετιστές που δεν φορούσαν κράνη....Το αίμα έτρεχε ποτάμι από το κεφάλι τους.Εμετικές , δυσάρεστες εικόνες. Συμβάντα που θα είχαν αποφευχθεί αν φορούσαν κράνη. Τα ατυχήματα και στις 2 περιπτώσεις γίνανε με πολύ μικρές ταχύτητες. YouTube Video ->
Original Video
Καλά τα λέει ο Ιαβέρης.... ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΔΕ ΦΟΡΑΝΕ ΚΡΑΝΟΣ ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΔΕ ΦΟΡΑΝΕ ΖΩΝΗ This post has been edited by arcas: Jul 27 2010, 10:15 PM |
|
|
|
Jul 28 2010, 10:35 AM
|
|
![]() Group: Μέλος Συλλόγου Posts: 1.448 Joined: 19-November 04 From: Ν.Σμύρνη Member No.: 398 |
Φορέστε όλοι σας κράνη (οδηγοί και συνοδηγοί). Την προηγούμενη βδομάδα είδα 2 ατυχήματα με μοτοσυλετιστές που δεν φορούσαν κράνη....Το αίμα έτρεχε ποτάμι από το κεφάλι τους.Εμετικές , δυσάρεστες εικόνες. Συμβάντα που θα είχαν αποφευχθεί αν φορούσαν κράνη. Τα ατυχήματα και στις 2 περιπτώσεις γίνανε με πολύ μικρές ταχύτητες. Είχα δει κάτι διαφημήσεις καλές για κράνος. Έδειχνε κάποιον ανοίγοντας το ντουλάπι της κουζίνας να χτυπάει κατά λάθος το κεφάλι του, κάτι που όλοι μας κάποτε έχουμε πάθει σε κάποια στιγμή αφηρημάδας, με τα αντίστοιχα γαλλικά μετά το χτύπημα. Αν σκεφτούμε ότι αυτό το χτύπημα είναι με 4 χ/ώρα, φαντάσου τι παθαίνει το κεφάλι με ταχύτητα 10 φορές μεγαλύτερη, 40 χ/ώρα. Άρα η μικρή ταχύτητα για το μηχανάκι, είναι ΜΟΝΟ για το μηχανάκι και όχι για το κεφάλι του αναβάτη. Η μικρή ταχύτητα με την οποία κινείται το μηχανάκι, δεν είναι και ταχύτητα ασφαλείας του κρανίου μας. |
|
|
|
Jul 30 2010, 11:16 AM
|
|
![]() Group: Επισκέπτης Posts: 4.583 Joined: 17-December 03 From: Κοντα στα Βουνα.. Member No.: 706 |
κρίμα κρίμα για όλα τα παλικάρια που χάνονται στην άσφαλτο από βλακεία άλλων
-------------------- Once you go fat …!”
|
|
|
|
Jul 31 2010, 06:43 PM
|
|
![]() Group: Επισκέπτης Posts: 33 Joined: 1-March 09 From: κοζανη Member No.: 3.493 |
προς τιμην του αλκη η στροφη κ11 στη πιστα των σερρων ονομαστηκε αλκης σινιωρης.....με τη σειρα μου να ευχηθω να ειναι η τελευταια στροφη που παιρνει ονομα προς τιμην καποιου...κριμα το παλικαρι και κουραγιο στους δικους του...
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 9th September 2010 - 09:58 AM |