Jump to content

Recommended Posts

  1. President
  2. Dim
  3. Κουμπάρος
  4. -""-
  5. -""-
  6. kyriakoschar
  7. OliaTax
  8. stjarna και ο Θεος βοηθος!!!
  9. TPiachas

10. babybank + 1

  • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Πάντως η διαδρομή δεν είναι τόσο εύκολη όσο νομίζετε. Έχει καλή δυσκολία, κυρίως μετά την Πετρόστρουγκα που σταματάνε τα δέντρα. Να το έχετε υπόψιν.

  • Like 3

Share this post


Link to post
Share on other sites

Έκανα την καταπληκτική διαδρομή πριν πολλά-πολλά χρόνια και έχω να το θυμάμαι.

Το δύσκολο νομίζω είναι το λούκι πριν την κορυφή αλλά και η εποχή που θα πάτε.

Να είστε τυχεροί για καλό καιρό!

 

 

Εδώ δίνει την διαδρομή το hikingexperience.blogspot.gr

http://hikingexperie...og-post_31.html

 

 

 

Πεζοπορική διαδρομή (Γκορτσιά-Πετρόστρουγκα-Οροπέδιο Μουσών)

Μια από τις πιο δημοφιλείς διαδρομές που οδηγούν στις ψηλές κορυφές του Ολύμπου είναι εκείνη που ξεκινά από τη θέση Γκορτσιά ή Διασταύρωση, η οποία απέχει 14 χλμ. από το Λιτόχωρο, στο δρόμο για τα Πριόνια. Είναι ο γνωστός μουλαρόδρομος που ακολουθούν οι αγωγιάτες που με τα μουλάρια τους τροφοδοτούν με εφόδια τα καταφύγια του Οροπεδίου των Μουσών.

Στο 14ο χλμ. της διαδρομής Λιτόχωρο-Πριόνια, στα δεξιά μας, ανηφορίζει ένας στενός δρόμος που καταλήγει σε χώρο στάθμευσης αυτοκινήτων. Ακολουθούμε το καλά σηματοδοτημένο μονοπάτι, με ΒΔ κατεύθυνση και κινούμαστε μέσα σε όμορφο δάσος οξυάς και ελάτων.

 

DSCN1241.JPG Στο ξεκίνημα της διαδρομής 01.JPG

02.JPG

Πριν από την αναχώρηση είναι απαραίτητος ο εφοδιασμός με αρκετό νερό γιατί στο μονοπάτι δεν υπάρχει καμία βρύση με διαρκή ροή. Βρύσες υπάρχουν σε δύο σημεία, στο "Στράγγο" και στο δάσος με τις οξυές, στα οποία όμως για να φθάσουμε πρέπει να παρεκκλίνουμε από το κύριο μονοπάτι για 10'-15'.

Μετά από πεζοπορία 2 ωρών φτάνουμε στο πρώτο χαρακτηριστικό σημείο της διαδρομής, ένα πλάτωμα που ονομάζεται "Μπάρμπα" στα 1.450 μ. υψόμετρο.

 

03.JPG Στη θέση Μπάρμπα

04.JPG

 

05.JPG

Το μονοπάτι αρχίζει να ακολουθεί Δυτική πορεία και η ανηφόρα γίνεται πιο έντονη και κουραστική. Στη συνέχεια και για αρκετή ώρα διασχίζουμε ένα δάσος οξυάς και, αφού ανηφορίσουμε αρκετά σε μία ράχη, καταλήγουμε σε μία τσιμεντένια δεξαμενή νερού.

 

06.JPG Πεζοπορώντας μέσα σε ένα υπέροχο δάσος οξυάς

07.JPG

Δεύτερο χαρακτηριστικό σημείο της διαδρομής είναι η θέση "Κόκα", ένα μικρό μπαλκόνι απ' όπου έχουμε εκπληκτική θέα του φαραγγιού του Ενιπέα.

 

08.JPG Το φαράγγι του Ενιπέα από τη θέση Κόκα 09.JPG Η κορυφή Καλόγερος (2.701 μ.) από την Κόκα Μετά από λίγο φθάνουμε σε διακλάδωση του μονοπατιού αριστερά που σε 10' οδηγεί στη σπηλιά όπου έζησε για χρόνια ο μεγάλος ζωγράφος του Ολύμπου Βασίλης Ιθακήσιος.

10.JPG Η διακλάδωση που οδηγεί στη σπηλιά του Ιθακήσιου

Λίγο πιο πάνω συναντάμε τη θέση "Στράγγο" (1.910 μ.). Επόμενο χαρακτηριστικό σημείο η θέση "Πετρόστρουγκα" (1.950 μ.), όπου συναντάμε στάνες όπως καταδεικνύει και το όνομά της, καθώς και εντυπωσιακά υπεραιωνόβια ρόμπολα.

11.JPG Πηγαίνοντας για το Στράγγο 12.JPG Στη θέση Πετρόστρουγκα

Στη θέση αυτή βρίσκεται και το ομώνυμο καταφύγιο, το οποίο διαχείρίζεται η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης (Ε.Ο.Δ.). Το καταφύγιο έχει δυνατότητα φιλοξενίας μέχρι και 72 ατόμων, ενώ έχει ανακαινισθεί με εθελοντική εργασία των μελών της Ε.Ο.Δ.

 

 

1.jpg Το καταφύγιο Πετρόστρουγκας Συνεχίζουμε την πορεία μας στο μονοπάτι, ανάμεσα από τα ρόμπολα και τους πυκνούς θάμνους. Σιγά-σιγά η βλάστηση αραιώνει και μπαίνουμε στην αλπική ζώνη του Ολύμπου.

13.JPG Στην αλπική ζώνη του Ολύμπου με θέα προς την Κατερίνη

 

DSCN1253.JPG

Έχουμε φτάσει πλέον στην κορυφή Σκούρτα με υψόμετρο 2.476 μ. Από εδώ η θέα είναι καταπληκτική προς όλες τις κατευθύνσεις και οι ψηλές κορυφές του Ολύμπου ορθώνονται επιβλητικές και μεγαλειώδεις.

 

 

 

 

 

Διασχίζουμε το χαρακτηριστικό πέρασμα "Λαιμός", ένα από τα πιο επικίνδυνα κομμάτια της διαδρομής (ιδιαίτερα το χειμώνα). Πρόκειται στην ουσία για μια στενή λωρίδα που ενώνει τη Σκούρτα με το Οροπέδιο των Μουσών, ενώ αριστερά και δεξιά της απλώνονται βαθιές χαράδρες.

 

15.JPG Ο Λαιμός 16.JPG Εντυπωσιακό το ανάγλυφο των χαραδρών του Ολύμπου 17.JPG Η κόψη Μπαρμπαλάς από το Λαιμό 18.JPG Η Σκούρτα από το Λαιμό Έχοντας χάσει λίγο ύψος αρχίζουμε να ανηφορίζουμε φθάνοντας στα "Καγκέλια". Ανεβαίνουμε το πετρώδες μονοπάτι που μετά από 20' μας φέρνει στο 'Πέρασμα του Γιόσου", τη φυσική πύλη για το Οροπέδιο των Μουσών. Ένα ακόμη επικίνδυνο σημείο, ιδιαίτερα τους χειμερινούς μήνες.

 

19.JPG Το Πέρασμα του Γιόσου από τα Καγκέλια 20.JPG Χαίρε βάθος αμέτρητο στο Πέρασμα του Γιόσου Τους καλοκαιρινούς μήνες υπάρχει στενό μονοπάτι δεξιά που παρακάμπτει το Πέρασμα. Όταν έχει χιόνια η πρόσβαση από εκεί είναι άκρως απαγορευτική. Στο Πέρασμα έχει τοποθετηθεί μόνιμο συρμάτινο σχοινί, προκειμένου να βοηθούνται οι ορειβάτες κατά την ανάβαση.

 

21.JPG Ο Λαιμός και η Σκούρτα από το Πέρασμα του Γιόσου 22.JPG Το Πέρασμα του Γιόσου Φτάνοντας στο Οροπέδιο των Μουσών η διαδρομή γίνεται πιο ομαλή, σε ένα όμορφο αλπικό λιβάδι.

 

23.JPG Μπαίνοντας στο Οροπέδιο των Μουσών. Η κορυφή που φαίνεται είναι ο Προφήτης Ηλίας (2.803 μ.) Εδώ θα συναντήσουμε δύο μονοπάτια. Το αριστερό θα μας φέρει, μετά από 30' στο καταφύγιο "Χρήστος Κάκκαλος" (2.648 μ.), ενώ το δεξιό στο καταφύγιο "Γιόσος Αποστολίδης" (2.697 μ.).

 

24.JPG Η αφετηρία των δύο μονοπατιών προς τα καταφύγια 25.JPG Ρομαντικές βόλτες στο Οροπέδιο των Μουσών 26.JPG Το επιβλητικό Στεφάνι

 

28.JPG

Με αφετηρία τα δύο αυτά καταφύγια μπορούμε να πραγματοποιήσουμε σύντομες αναβάσεις στις κορυφές Τούμπα (2.801 μ.) και Προφ. Ηλίας (2.803 μ.). Αναβάσεις μπορούμε επίσης να κάνουμε και προς τις ψηλές κορυφές του Ολύμπου ακολουθώντας το μονοπάτι στη βάση του Στεφανιού που οδηγεί προς τα "Ζωνάρια". Γι' αυτά όμως θα μιλήσουμε στο δεύτερο μέρος του αφιερώματος στον Όλυμπο.

 

27.JPG Το καταφύγιο "Χρήστος Κάκκαλος" χτισμένο σε υψόμετρο 2.648 μ.

DSCN1275.JPG Το καταφύγιο "Χρήστος Κάκκαλος" και το Στεφάνι (2.909 μ.) DSCN1276.JPG Το καταφύγιο "Γιόσος Αποστολίδης", χτισμένο στο διάσελο Τούμπας-Προφ. Ηλία σε υψόμετρο 2.697 μ.

Olympus+2.jpg Χάρτης του Ολύμπου

  • Like 8

Share this post


Link to post
Share on other sites

από την ίδια πηγή

σχόλια για τα τελευταία μέτρα. Το λούκι που θέλει προσοχή!

 

http://hikingexperie.../blog-post.html

 

Μετά από 20 λεπτά πεζοπορίας σε στενό μονοπάτι, κάτω από το επιβλητικό Στεφάνι και πάνω από έναν απύθμενο γκρεμό, φτάνουμε στη ράχη που χωρίζει τις δύο κορυφές (Στεφάνι και Μύτικα). Από εδώ ξεκινάει το λούκι κλίσεως 45 μοιρών και ύψους 150 περίπου μέτρων.

 

08.JPG Στη διαδρομή για το "λούκι" του Μύτικα

10.JPG Το σημείο εκκίνησης για την ανάβαση στην κορυφή του Στεφανιού 12.JPG Το καταφύγιο "Σπήλιος Αγαπητός"

 

12a.JPG Η ομάδα στη βάση του "λουκιού" του Μύτικα Στα πρώτα 30-40 μέτρα είναι αρκετά απότομο και απαιτείται σχεδόν ελεύθερη αναρρίχηση. Στην συνέχεια πιάνουμε τον αριστερό τοίχο του "λουκιού" και ανεβαίνουμε προσεκτικά με αργά και σταθερά βήματα μέχρι να φτάσουμε στο πλάτωμα της κορυφής.

 

 

13.JPG Η ανάβαση στο "λούκι" έχει ξεκινήσει 14.JPG Το Λιτόχωρο μέσα από το "λούκι"

Σε κάθε περίπτωση ακολουθούμε τα κόκκινα βέλη και δεν προσπαθούμε να ανακαλύψουμε τις δικές μας διαδρομές.

 

15.JPG

 

17.JPG

 

Επίσης πρέπει να δείξουμε ιδιαίτερη προσοχή για τυχόν πέτρες από προπορευόμενους ορειβάτες, καθώς και να μη διώχνουμε εμείς πέτρες προς αυτούς που ακολουθούν.

18.JPG Η κορυφή του Στεφανιού 21.JPG Λίγο πριν την κορυφή

Από την ψηλότερη κορυφή του Ολύμπου η θέα προς τα τέσσερα σημεία του ορίζοντα είναι εκπληκτική, αρκεί να το επιτρέπουν οι καιρικές συνθήκες. Μην ξεχάσετε να υπογράψετε στο βιβλίο επισκεπτών που βρίσκεται μέσα σε μεταλλική θήκη στο κολωνάκι της κορυφής. Ακολουθεί η κατάβαση των ολισθηρών βράχων του "λουκιού", η οποία είναι εξίσου, αν όχι περισσότερο, επικίνδυνη με την ανάβαση. Προσοχή και αυτοσυγκέντρωση μέχρι να ολοκληρωθεί η κατάβαση, φθάνοντας στη βάση του "λουκιού".

 

20.JPG Το οροπέδιο των Μουσών από τον Μύτικα

23.JPG Το κολωνάκι της κορυφής Κάθε απόπειρα ανάβασης στις ψηλές κορυφές του Ολύμπου θα πρέπει να είναι σωστά προετοιμασμένη, προκειμένου να αποφευχθούν δυσάρεστες εκπλήξεις. Ο Όλυμπος είναι ένα βουνό με δύσκολο ανάγλυφο, μεγάλες διαδρομές και απότομες σαθρές κορυφές. Εντύπωση προκαλούν οι ξαφνικές αλλαγές καιρού με καταιγίδες και πολύ ισχυρούς ανέμους και οι χαμηλές θερμοκρασίες που αγγίζουν το μηδέν μετά τη δύση του ήλιου.

 

 

 

24.JPG Η ελληνική σημαία στον Μύτικα

Πριν από κάθε εξόρμηση πρέπει να λαμβάνονται σοβαρά υπόψη τόσο οι καιρικές συνθήκες όσο και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της κάθε διαδρομής. Στον Όλυμπο έχουν αφήσει την τελευταία τους πνοή δεκάδες ορειβάτες, έμπειροι και μη, σε μια σειρά από ατυχήματα που υπογραμμίζουν την ανάγκη να τηρούνται ευλαβικά οι κανόνες ασφαλείας. Σε περίπτωση προβλήματος ή ανάγκης καλέστε δωρεάν το 112 (τηλεφωνικός αριθμός επείγουσας ανάγκης για όλη την Ευρώπη) ή με ασύρματο στη συχνότητα VHF 146.500 την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης.

 

Olympus+1.jpg Χάρτης με τις ψηλές κορυφές του Ολύμπου

 

Δέκα πολύτιμες συμβουλές για μια ασφαλή ανάβαση στον Όλυμπο:

  • Μην ανεβαίνετε ποτέ μόνος.
  • Ανεβείτε μόνο αν είστε υγιής.
  • Πριν από την εξόρμησή σας ενημερωθείτε πρώτα για τον καιρό.
  • Κάντε έγκαιρη κράτηση στα καταφύγια.
  • Ενημερώστε για το πρόγραμμά σας τους σταθμούς ελέγχου και τα καταφύγια και ζητήστε κάθε βοήθεια και πληροφορία.
  • Κρατήστε μεγάλη απόσταση από τυχόν προπορευόμενη ομάδα στα δύσκολα σημεία της διαδρομής και προσέχετε τις λιθοπτώσεις.
  • Μην συνεχίζετε στα δύσκολα λούκια, αν νιώθετε την ανασφάλεια να σας κυριεύει.
  • Κινηθείτε αργά, προσεκτικά και αν εσείς προκαλέσετε λιθόπτωση προειδοποιήστε έγκαιρα όσους ακολουθούν.
  • Ακούτε τις συμβουλές και τις παραινέσεις των ανδρών της Πυροσβεστικής, της Δασικής Υπηρεσίας και των εθελοντών της Πολιτικής Προστασίας.
  • Κάνετε οικονομία δυνάμεων, μην πιέζετε οριακά το σώμα σας και αν χρειαστεί μην συνεχίζετε. Ο Όλυμπος δύσκολος μεν αλλά και πανέμορφος θα είναι πάντα εκεί για να σας δεχτεί την επόμενη φορά.

 

 

 

 

- See more at: http://hikingexperie...h.SYxBNADC.dpuf

  • Like 13

Share this post


Link to post
Share on other sites

Πολύ καλό και φυσικά σωστό και σοβαρό. Πάνω από όλα σεβασμός στο βουνό.

  • Like 2

carpe diem

Share this post


Link to post
Share on other sites

Εκεινο που θελω να συμπληρωσω ειναι πως θελει σωστα ρουχα και παπουτσια που να υποστηριζουν μια τετοια εκδρομη κι ας ειναι καλοκαιρι.

  • Like 2

Κράτιστον κτημάτων ευβουλία.

Σοφοκλής

Share this post


Link to post
Share on other sites

εναλλακτική λύση (εάν το λούκι του Μυτικα σας φαινεται δυσκολο) είναι το Στεφάνι

 

Λούκι Στεφανιού - Κορυφή Στεφάνι, Όλυμπος

 

Το λούκι του Στεφανιού ξεκινάει και αυτό από τα Ζωνάρια στα 2700μ. δίπλα από το λούκι του Μύτικα. Πιο ξεκούραστο και πιο μικρό από του Μύτικα είναι ο πιο βατός δρόμος για να ανέβει κανείς στην κορυφή του Στεφανιού. Οι άλλοι είναι από το διάσελο της Στριβάδας ή από τις πολλές αναρριχητικές διαδρομές που έχουν χαραχθεί στις ορθοπλαγιές του.Το Στεφάνι ή αλλιώς θρόνος του ΔTo Στεφάνι, η αλλιώς θρονος του Δια είναι η 2η ψηλότερη κορυφή της Ελλάδας στα 2909μ. υψόμετρο και μία από τις χαρακτηριστικότερες στην Ελλάδα. Η πρώτη ανάβαση έγινε στις 12/08/1921 από τον Ελβετό ορειβάτη και τοπογράφο Marcel Kurz μαζί με το συνήθη ύποπτο Χρήστο Κάκαλο που δοκιμάσανε με επιτυχία από το διάσελο της Στριβάδας χρησιμοποιώντας σχοινί. Ήτανε η τελευταία απάτητη κορυφή του Ολύμπου που "αντιστεκότανε". Μετά από τρείς μέρες ο Χρήστος Κάκαλος επέστρεψε στην κορυφή μαζί με το Γερμανό Fritz Kunh.Χρήστος Κάκαλος επέστρεψε στην κορυφή μαζί με το Γερμανό Fritz Kunh.

Το 1934 ο Ιταλός αναρριχητής Emilio Comici με τη γυναίκα του Anna Escher χαράζουν τις πρώτες αναρριχητικές διαδρομές και να κάνουν την αρχή για τις πολλές που θα ακολουθούσαν.

 

Το Στεφάνι ή αλλιώς θρόνος του Δία είναι η 2η ψηλότερη κορυφή της Ελλ

louki_stefaniou1.jpg Εκκίνηση για λούκι

stefani_olumpos02.jpg

 

stefani_olumpos03.jpg

 

stefani_olumpos04.jpg

profitis_ilias1.jpg Κορυφή Προφήτη Ηλία (2800) stefani_olumpos1.jpg Κορυφή Μύτικα

 

stefani_olumpos2.jpg Ορθοπλαγιά Μύτικα και πίσω Σκολιό stefani_olumpos3.jpg Οι ορθοπλαγιές του Σκολιού και τα Καζάνια stefani_olumpos05.jpg Διάσελο Στριβάδας stefani_olumpos06.jpg Οροπέδιο Μουσών stefani_olumpos07.jpg Καταφύγιο Κάκαλου stefani_olumpos08.jpg Καταφύγιο Αποστολίδη stefani_olumpos09.jpg Το διάσελο ανάμεσα στην Τούμπα και το Στεφάνι stefani_olumpos10.jpg Η κύρια κορυφή stefani_olumpos11.jpg Αποστολίδης και Προφ.Ηλίας

stefani_olumpos12.jpg

stefani_olumpos13.jpg Κατάβαση απτο λούκι stefani_olumpos14.jpg Το V του Στεφανιού όπου βγάζει η Comici-Escher stefani_olumpos111.jpg Κορυφή Τούμπα stefani_olumpos211.jpg

Η ορθοπλαγιά του Μύτικα από Στεφάνι

 

Πηγη: http://canyoning-cav...og-post_25.html

Edited by Olga
  • Like 12

"...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow''

(Lord Byron about Mont Blanc)

Share this post


Link to post
Share on other sites

εναλλακτική λύση (εάν το λούκι του Μυτικα σας φαινεται δυσκολο) είναι το Στεφάνι

Καμία σχέση με τον Μύτικα. Η ανάβαση στη κορυφή του Στεφανιού είναι πολύ πιο δύσκολη και πολύ πιο εκτεθειμένη από την ανάβαση στο Μύτικα.

Μέχρι τη προκορφή φτάνεις. Η ανάβαση στη κορυφή όμως, είναι πολύ εκτεθειμένη και απαιτεί εύκολη αναρρίχηση., Κάνοντας έτσι το Στεφάνι μια από τις 5-10 δυσκολότερες κορυφές στην Ελλάδα.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Για την κορυφη του Ολυμπου (Μυτικας 2918μ.),υπαρχει και αλλος δρομος,απο κακοσκαλα. Εγω ειχα ανεβει απο το λουκι στο μυτικα,αλλα θυμαμαι οι περισσοτεροι ορειβατες ελεγαν οτι απο κακοσκαλα ειναι πιο ευκολη η αναβαση . Φετος δε,τους καλοκαιρινους μηνες αλλα υποθετω και το σεπτεμβριο ,ηταν ενας κυριος ηλικιωμενος με μια τεντα εκει πριν τη κακοσκαλα και με ανταμοιβη 5ευρω σε ανεβαζε στην κορυφη,ακολουθωντας τον απο το πιο ομαλο και ευκολο δρομο.

Απο Γκορτσια παντως για οροπεδιο μουσων,για μια ομαδα μετριας φυσικης καταστασης και με χαλαρα διαλειμμματα,υπολογιστε 7-8 ωρες.Το λεω για να ξεκινησετε οσο το δυνατον νωριτερα.

  • Like 1

speedwave4_zps9328bfcd.png

"Δεν μου ταιριαζει εμε η κατεβασμενη σημαια,δεν μου ταιριαζει η υστατη προσπαθεια "

Sir Ernest Shackleton

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

Απο Γκορτσια παντως για οροπεδιο μουσων,για μια ομαδα μετριας φυσικης καταστασης και με χαλαρα διαλειμμματα,υπολογιστε 7-8 ωρες.Το λεω για να ξεκινησετε οσο το δυνατον νωριτερα.

εγω εχω ξεκινήσει απο σημερα :evil::thumbup:

  • Like 3

ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ

:evil:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Θα με προλάβεις. Ήδηκ κάνω το πρώτο στοπ!!!!!

  • Like 1

carpe diem

Share this post


Link to post
Share on other sites

  1. President
  2. Dim
  3. Κουμπάρος
  4. -""-
  5. -""-
  6. kyriakoschar
  7. OliaTax
  8. stjarna και ο Θεος βοηθος!!!

9. Jimakos*

10. Jimakενα*

Share this post


Link to post
Share on other sites

  1. President
  2. Dim
  3. Κουμπάρος
  4. -""-
  5. -""-
  6. kyriakoschar
  7. OliaTax
  8. stjarna και ο Θεος βοηθος!!!
  9. TPiachas
  10. babybank
  11. -""-

12. Jimakos*

13. Jimakενα*

Share this post


Link to post
Share on other sites

  1. President
  2. Dim
  3. Κουμπάρος
  4. -""-
  5. -""-
  6. kyriakoschar
  7. OliaTax
  8. stjarna και ο Θεος βοηθος!!!
  9. TPiachas
  10. babybank
  11. -""-
  12. Jimakos*
  13. Jimakενα*


carpe diem

Share this post


Link to post
Share on other sites

ΚΑΙ ΚΑΤΙ καινουργιο

οσα παιδια θα ερθουν για σκ στο ελατοχωρι να εχουν μαζι τους μπατον παπουτσια πεζοπορίας σακιδιο αλαξιες κλπ

μιας και το σαββατο το πρωι θα εχουμε αναβαση στην κορυφη του ελατοχωριου με οδηγο τον γιωργο παυλιδη

ο οποιος θα μας εξήγησή τεχνικες αναπνοης βαδισματος στο βουνο κλπ

με τον τροπο αυτο θα εχουμε μια καλη προετοιμασία -προπόνησή και για τον ολυμπο

  • Like 1

ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ

:evil:

Share this post


Link to post
Share on other sites

ο οποιος θα μας εξήγησή τεχνικες αναπνοης βαδισματος στο βουνο κλπ

με τον τροπο αυτο θα εχουμε μια καλη προετοιμασία -προπόνησή και για τον ολυμπο

 

 

 

 

προεδρε.....χαλαρωσε :P πεζοπορια στον Ολυμπο προκειται να γινει....δεν θα σηκωσουμε κανεναν πυραυλο :animier:

αν και οταν γινει κανενα σεμιναριο αναπνοης για " δυσκολες " :LMAO: αποστολες(με πιανεις ε?) βαλε με στην λιστα πρωτο :animier:

  • Like 5

μην κανεις παρεα με γαλοπουλες αν θελεις να πεταξεις με αετους

Share this post


Link to post
Share on other sites

Άλλος για τη βάρκα μας. Τη Δευτέρα λήγει η προθεσμία και θα πρέπει να κλείσουμε την οριστική δύναμη.


carpe diem

Share this post


Link to post
Share on other sites

Μπράβο πολύ ωραία ιδέα για εκδρομή! Μια ερώτηση όμως, για να έρθουμε πρέπει να είμαστε μέλη του συλλόγου?

  • Like 1

1.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Μπράβο πολύ ωραία ιδέα για εκδρομή! Μια ερώτηση όμως, για να έρθουμε πρέπει να είμαστε μέλη του συλλόγου?

 

oxi αννυ μπορείτε να ερθετε και σαν απλο μελος του φορουμ .. :thumbup:

 

an kai καλο θα ητανε !! να σας εχουμε και επίσημα μελος του συλλογου !! :yes

Edited by PRESIDENT
  • Like 2

ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ

:evil:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Μπράβο πολύ ωραία ιδέα για εκδρομή! Μια ερώτηση όμως, για να έρθουμε πρέπει να είμαστε μέλη του συλλόγου?

 

Καλησπέρα annie. Δε χρειάζεται να είναι κάποιος μέλος του συλλόγου για να έρθει στην ανάβαση του Ολύμπου.

Στην ανακοίνωση το διευκρινίζει ως "Τα μέλη και οι φίλοι του Συλλόγου".

Edited by Kyriakoschar
  • Like 3

1162895.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις, απλώς ρώτησα επειδή ήταν στα θέματα του συλλογου στο forum. Θα ενημερώσω μέχρι το βραδάκι για 100% ! :)

  • Like 2

1.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Τελικά το αποφάσισαν και οι υπόλοιποι και θα έρθουμε άλλοι 4 στην παρέα σας! 3 πουδροσκιερ κι εγώ !! :)

  1. President
  2. Dim
  3. Κουμπάρος
  4. -""-
  5. -""-
  6. kyriakoschar
  7. OliaTax
  8. stjarna και ο Θεος βοηθος!!!
  9. TPiachas
  10. babybank
  11. -""-
  12. Jimakos*
  13. Jimakενα*
  14. annie
  15. -""-
  16. -""-
  17. -""-

  • Like 5

1.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...