Aλλαγή διευθυντή στον Παρνασσό
Started by sotogiannop, Φεβ 23 2006 11:22 πμ
10 replies to this topic
Καταχωρήθηκε 23 Φεβρουάριος 2006 - 11:22 πμ
Aπομακρύνθηκε από τη θέση του ο κ. Tσαπλαρής και ξαναέγινε διευθυντής ο κ. Tσαρνάς (για 3η φορά, η επίδοση αυτή μάλιστα αποτελεί πανελλήνιο ρεκόρ).
Δεν με αιφνιδίασε το γεγονός είχα ενημέρωση για το θέμα εδώ και 3 μέρες αλλά περίμενα τις εξελίξεις.
Tελικά η καρέκλα του διυθυντή του Παρνασσού μοιάζει με την καρέκλα του προπονητή σε μια ελληνική ομάδα ποδοσφαίρου που πάνε κι έρχονται οι ίδιοι και οι ίδιοι.
Yπάρχουν κάποιες φήμες για τους λόγους αλλά επειδή δεν έχω κάτι χειροπιαστό επιτρέψτε μου να μην το ανακοινώσω.
Tελικά για όλα φταίνε οι «προπονητές» ενώ οι πρόεδροι που δεν παίρνουν «παίκτες» δεν έχουν την παραμικρή ευθύνη.
Λοιπόν στην Eλλάδα οι αποδιοπομπαίοι τράγοι είναι η καλύτερη εφεύρεση για να καλύπτονται τα προβλήματα.
Mια νέα μέρα λοιπόν ξημερώνει για τον Παρνασσό. Aπό αύριο οι άριστες εγκαταστάσεις του εν λόγω XK περιμένουν τους φίλους σκιέρ να απολαύσουν το αγαπημένο τους σπορ!!!
Δεν με αιφνιδίασε το γεγονός είχα ενημέρωση για το θέμα εδώ και 3 μέρες αλλά περίμενα τις εξελίξεις.
Tελικά η καρέκλα του διυθυντή του Παρνασσού μοιάζει με την καρέκλα του προπονητή σε μια ελληνική ομάδα ποδοσφαίρου που πάνε κι έρχονται οι ίδιοι και οι ίδιοι.
Yπάρχουν κάποιες φήμες για τους λόγους αλλά επειδή δεν έχω κάτι χειροπιαστό επιτρέψτε μου να μην το ανακοινώσω.
Tελικά για όλα φταίνε οι «προπονητές» ενώ οι πρόεδροι που δεν παίρνουν «παίκτες» δεν έχουν την παραμικρή ευθύνη.
Λοιπόν στην Eλλάδα οι αποδιοπομπαίοι τράγοι είναι η καλύτερη εφεύρεση για να καλύπτονται τα προβλήματα.
Mια νέα μέρα λοιπόν ξημερώνει για τον Παρνασσό. Aπό αύριο οι άριστες εγκαταστάσεις του εν λόγω XK περιμένουν τους φίλους σκιέρ να απολαύσουν το αγαπημένο τους σπορ!!!
Καταχωρήθηκε 23 Φεβρουάριος 2006 - 12:03 μμ
Να υποθεσω οτι απο τις πρωτες ενεργειες του νεου διευθυντη θα ειναι
οι μειωσεις τιμων στις καρτες ?
tex
οι μειωσεις τιμων στις καρτες ?
tex
Καταχωρήθηκε 23 Φεβρουάριος 2006 - 12:04 μμ
Να ευχηθούμε καλή επιτυχία στον κ.Τσαρνά στο δύσκολο έργο που καλείται να φέρει εις πέρας, αναλαμβάνοντας για άλλη μια φορά τη θέση του διευθυντή του χ/κ Παρνασσού.
Ελπίζουμε σε συνεργασία μαζί του και είμαστε στη διάθεσή του για οποιαδήποτε βοήθεια.
Ελπίζουμε σε συνεργασία μαζί του και είμαστε στη διάθεσή του για οποιαδήποτε βοήθεια.
Καταχωρήθηκε 23 Φεβρουάριος 2006 - 02:45 μμ
ΣΤΟ ΜΑΝΤΡΙ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΜΙΑ ΠΑΡΟΙΜΙΑ
ΑΛΛΑΞΕ Ο ΜΑΝΩΛΙΟΣ ΚΑΙ ΦΟΡΕΣΕ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΤΟΥ ΑΛΛΙΩΣ (σχετικα με την αλλαγη του διευθυντη) του ευχομεθα ομως σιδερενιος
τωρα γιατι πανε ολοι και κτιζουν στην αραχωβα δεν το ξερω αλλα μαλλον απο ΞΕΣΙΝΕΡΙΑ που λενε στο χωριο μου και δεν το μεταφραζω
ΑΛΛΑΞΕ Ο ΜΑΝΩΛΙΟΣ ΚΑΙ ΦΟΡΕΣΕ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΤΟΥ ΑΛΛΙΩΣ (σχετικα με την αλλαγη του διευθυντη) του ευχομεθα ομως σιδερενιος
τωρα γιατι πανε ολοι και κτιζουν στην αραχωβα δεν το ξερω αλλα μαλλον απο ΞΕΣΙΝΕΡΙΑ που λενε στο χωριο μου και δεν το μεταφραζω
Λουτσα beach
Καταχωρήθηκε 23 Φεβρουάριος 2006 - 02:58 μμ
Φαίνεται ότι αυτή η "παγοποίηση" του περασμένου Σάββατου ήταν αλλού κι όχι στα συρματόσχοινα..
Καταχωρήθηκε 24 Φεβρουάριος 2006 - 12:32 μμ
Το καλύτερο θα ήταν να δούμε αλλαγή managment και όχι αλλαγή διευθηντή...
Καταχωρήθηκε 24 Φεβρουάριος 2006 - 03:24 μμ
Αν άλλαζαν και κανα αναβατήρα,όπως αλλάζουν διευθυντές θα είχαμε γίνει Tignes τώρα!!!!

16 βαθμοί....μπρρρ κρυώνω!!!!
Καταχωρήθηκε 24 Φεβρουάριος 2006 - 04:34 μμ
sotogiannop, κατά Feb 23 2006, 11:22 AM, λόγο:
Σκεφτηκε κανεις να ρωτησει τον Μπαγεβιτς;
Φιλικα
ΜακηςΜ
Καταχωρήθηκε 02 Μάρτιος 2006 - 11:10 μμ
Στα link η συνεχεια των συζητησεων με αλλο θεμα που αναπτυχθηκαν στο παρον topic.
--Lift-Κοστος-Επενδυση??..μια "πονεμενη" ιστορια..
--χ.κ. Παρνασσου-ΕΤΑ-Επενδυσεις..
--Lift-Κοστος-Επενδυση??..μια "πονεμενη" ιστορια..
--χ.κ. Παρνασσου-ΕΤΑ-Επενδυσεις..
1 Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα
0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες