χ.κ. Παρνασσου-ΕΤΑ-Επενδυσεις..
Καταχωρήθηκε 23 Φεβρουάριος 2006 - 12:38 μμ
Όμως αυτό που θα πρέπει να ζητάμε όλοι είναι να AΣXOΛHΘEI EΠITEΛOYΣ ΣOBAPA η ETA με το XK Παρνασσού και να κοιτάξει να βρει λύσεις στα προβλήματά του. Nα δρομολογήσει εξελίξεις για τη βελτίωση των εγκαταστάσεων του, για την αναβάθμιση αλλά και για την επέκταση του. Aυτό είναι το ζητούμενο γιατί τόσα χρόνια τώρα μόνο αλλαγές διυθυντών βλέπουμε από την εταιρεία. O Παρνασσός φέτος κλείνει 30 χρόνια λειτουργίας και είναι σχεδόν ίδιος με την πρώτη ημέρα της λειτουργίας του. Όταν ιδρύθηκε η ETA και έφυγε το XK από τη διοίκηση του EOT όλοι είπαμε ότι επιτέλους αποδεσμεύτηκε από το κράτος και οτι θα δει προκοπή. Δυστυχώς όμως μέχρι σήμερα η προσδοκία μας αυτή έχει διαψευστεί.
Σε τελική ανάλυση αν δεν μπορούν να κάνουν κάτι ας το πουλήσουν ή εν τέλει ας το κλείσουν!!!
Καταχωρήθηκε 23 Φεβρουάριος 2006 - 01:18 μμ
Από την άλλη βέβαια, όσο είναι στο δημόσιο θα αναπτύσσεται με ρυθμούς κουτσής χελώνας και με αμφίβολα αποτελέσματα. Λεφτά στην Ελλάδα δεν υπάρχουν, οι πολίτες δεν έχουν, το κράτος δεν έχει, ακρίβεια παντού και μέσα σε έναν χρόνο η οικοδομική ανάπτυξη στην Αράχωβα και στο Λιβάδι έχει 3σιαστεί!!! κάτι δεν δένει!
Για άλλο ξεκίνησα και αλλού κατάληξα, αλλά έχω και εγώ απορίες σαν παιδι.
Καταχωρήθηκε 23 Φεβρουάριος 2006 - 05:03 μμ
τωρα ποιος θα κατσει στη καρεκλα του διευθυντη αυτα ειναι για τα ματια του κοσμου...αλλα νομιζουν οτι τρωμε ολοι κουτοχορτο...ετσι δεν ειναι??
Αν θελει ο Sotgianopoylos να δωσει πιο πολυ ενημερωση ας το κανει.
Καταχωρήθηκε 24 Φεβρουάριος 2006 - 07:42 πμ
vouli, κατά Feb 23 2006, 01:18 PM, λόγο:
Τα αντίστοιχα ισχύουν και για τις παραλίες με τις ομπρέλες. Όταν πληρώνουν του κόσμου τα λεφτά σε Δήμους, δηλαδή σε φορείς Δημοσίου, αναγκάζονται μετά να σου χρεώσουν βαπορίσια την όποια υπηρεσία.
Άρα τα χοντρ λεφτά, πάλι το κράτος τα εισπράτει.
Καταχωρήθηκε 24 Φεβρουάριος 2006 - 10:03 πμ
Καταχωρήθηκε 24 Φεβρουάριος 2006 - 10:18 πμ
batucada, κατά Feb 24 2006, 10:03 AM, λόγο:
Σταθη, πες μας τα σωστα νουμερα!
Μας τρωει η περιεργεια
Φιλικα
ΜακηςΜ
Καταχωρήθηκε 24 Φεβρουάριος 2006 - 11:49 πμ
Θα αποκτήσει καί ο σύλλογος μία πραγματική χιονοδρομική έδρα.
Καταχωρήθηκε 24 Φεβρουάριος 2006 - 01:55 μμ
mil, κατά Feb 24 2006, 03:42 PM, λόγο:
Τα αντίστοιχα ισχύουν και για τις παραλίες με τις ομπρέλες. Όταν πληρώνουν του κόσμου τα λεφτά σε Δήμους, δηλαδή σε φορείς Δημοσίου, αναγκάζονται μετά να σου χρεώσουν βαπορίσια την όποια υπηρεσία.
Άρα τα χοντρ λεφτά, πάλι το κράτος τα εισπράτει.
Οπα, δεν πλήρωσε τίποτα με το ζόρι..
Πλειοδοτικός διαγωνισμός έγινε και τον πήρε ο κύριος..
Ελεύθερη αγορά δε θέλουμε ;
Δηλαδή τι άλλο θάθελες να κάνει το κράτος ; κατ ευθείαν ανάθεση ;
Καταχωρήθηκε 24 Φεβρουάριος 2006 - 05:03 μμ
Φίλε μου κανείς δεν θέλει τον Παρνασσό στα χάλια που είναι. Kανένας επιχειρηματίας δεν υπάρχει που να θέλει να πάρει μια εταιρεία με παλιά λιφτ και εγκαταστάσεις όπου και μόνο τα ετήσια έξοδα για συντηρήσεις θα είναι 4πλάσια από τα ετήσια έσοδα.
Όμως εαν λυθεί το ιδιοκτησιακό καθεστώς του XK και μπορεί πλέον ο επιχειρηματίας να επεκτείνει το XK, να βάλλει νέα λιφτ, να δημιουργήσει νέες εγκαταστάσεις υποδοχής, γιατί όχι και ένα μικρό χωριό για διαμονή 200-300 ατόμων. E, τότε τα πράγματα αλλάζουν. Nα είσαι σίγουρος ότι σε αυτή την περίπτωση το ενδιαφέρον των επενδυτών θα είναι μεγάλο και θα γίνει σφαγή για το ποιός τελικά θα είναι ο τυχερός που θα το πάρει.
Καταχωρήθηκε 24 Φεβρουάριος 2006 - 05:19 μμ
Athos, κατά Feb 24 2006, 01:55 PM, λόγο:
Πλειοδοτικός διαγωνισμός έγινε και τον πήρε ο κύριος..
Ελεύθερη αγορά δε θέλουμε ;
Δηλαδή τι άλλο θάθελες να κάνει το κράτος ; κατ ευθείαν ανάθεση ;
Αφού δεν ξέρω όλη την αλήθεια, μπορεί να μου λείπουν σημαντικές λεπτομέρειες που να αλλάζουν ριζικά την ουσία του προβλήματος, τις οποίες όποιος ξέρει καλά θα ήταν να τις προσθέσει.
Δεν ξέρω αν έγινε κάποιος διαγωνισμός, αλλά απ'ότι ξέρω παραμυθιάστηκε για αναβάθμιση του ΧΚ, για επενδύσεις, κλπ. Υποτίθεται ότι θα έβαζε 1 δις στο σαλέ, υποτίθεται ότι θα του έφτιαχναν δρόμο μέχρι το πάνω σαλέ στα 1950 (αν και αυτό είναι εντελώς ανόητο και ελπίζω να μην γίνει, αλλά κάποια φορά υπήρξε και μία διαμαρτυρία σε TV), ότι θα γινόντουσαν κυλιόμενοι διάδρομοι προς το σαλέ από τα αυγά πάνω από την υπάρχουσα γέφυρα(άλλη κοτσάνα), λοιπές εγκαταστάσεις στις οποίες θα έφτανε ο κυλιόμενος διάδρομος στην άλλη άκρη της γέφυρας (εκεί θα δεις κάποια ριγμένα μπετά, παρατημένα και εγώ δεν ξέρω από πότε), αναβάθμιση της Φτερόλακκας (γι'αυτό ανέλαβε και το εκεί σαλέ, που βουλιάζει αύτανδρο και απ'ότι ξέρω θέλει να το κλείσει, αλλά η σύμβαση τον υποχρεώνει να μένει ανοικτό, τα δε ΕΤΑ δεν δέχθηκαν να το πάρουν δωρεάν πίσω) και άλλα λοιπά τραγελαφικά. Επίσης όταν ξεκίνησε την "αναβάθμιση" του 1950, έβαλε ένα σεβαστό ποσό, αλλά όταν είδε ότι η άλλη πλευρά κοιμώταν τον ύπνο του δικαίου, σταμάτησε τις εργασίες.
Αλλά όπως και να έχουν τα πράγματα, οι διαγωνισμοί στην Ελλάδα, είναι ...... Γι'αυτό και γίνεται αυτό το μπάχαλο σε όλους τους τομείς της ζωής (όταν αναθέτεται έργο με
Αν λοιπόν είχε "μαγκιά" το κράτος, ας έθετε στον όποιο διαγωνισμό πλαφόν στις τιμές των προϊόντων που μπορούν να πουληθούν. Αλλά η βρωμιά, ξεκινάει από το ίδιο το "κράτος". Και δυστυχώς υπάρχουν και περιπτώσεις που το πληρώνουν ιδιώτες. Από αυτά που ξέρω (μακάρι κάποιος που ξέρει περισσότερα, να ανατρέψει την δική μου αίσθηση) αυτή είναι μία τέτοια περίπτωση.
Καταχωρήθηκε 24 Φεβρουάριος 2006 - 07:55 μμ
mil, κατά Feb 24 2006, 05:19 PM, λόγο:
Καταχωρήθηκε 24 Φεβρουάριος 2006 - 10:10 μμ
sotogiannop, κατά Feb 24 2006, 05:03 PM, λόγο:
sotogiannop, κατά Feb 24 2006, 05:03 PM, λόγο:
Καταχωρήθηκε 24 Φεβρουάριος 2006 - 11:24 μμ
Παράθεση
Οταν λεει να λυθει το ιδιοκτησιακο σαφως και δεν εννοει να πουλησει το βουνο αλλα να μπορει να παρει τη χρηση γης για να κανει επεκταση πχ στα Ανω Κελλαρια. Τωρα και να υπηρχουν τα λεφτα δε μπορει να γινει επενδυση γιατι το υπολοιπο βουνο δεν ανηκει στα ΕΤΑ.
Καταχωρήθηκε 24 Φεβρουάριος 2006 - 11:32 μμ
Nickel, κατά Feb 24 2006, 11:24 PM, λόγο:
Καταχωρήθηκε 25 Φεβρουάριος 2006 - 08:11 πμ
Sp, κατά Feb 24 2006, 11:32 PM, λόγο:
Καταχωρήθηκε 25 Φεβρουάριος 2006 - 08:14 πμ
Το πρώτο θέμα (που παλεύει και ο σύλλογος με το υπουργείο) είναι αυτό, η χρήση γής. Το δεύτερο είναι να επεκτείνουν τα χ/κ τη δραστηριότητά τους και εκτός χειμώνα. Δεν βγαίνει το 12μηνο με 3 μήνες λειτουργία.
Καταχωρήθηκε 25 Φεβρουάριος 2006 - 08:19 πμ
ΑΛΕΞΗΣ, κατά Feb 25 2006, 08:14 AM, λόγο:
Καταχωρήθηκε 25 Φεβρουάριος 2006 - 08:25 πμ
Sp, κατά Feb 25 2006, 08:14 AM, λόγο:
Sp, κατά Feb 25 2006, 08:19 AM, λόγο:
Μήπως γιατί οι αρμόδιοι θεωρούν οτι εκεί είναι τα πολλά λεφτά και δεν βλέπουν τίποτ' άλλο ;
Μήπως γιατί η θερινή τουριστική περίοδος διαρκεί οκτώ μήνες και είναι και σίγουρη από πλευράς καιρού, ενώ το χιονάκι ξέρουμε αν θα έρθει και πότε ;
Καταχωρήθηκε 25 Φεβρουάριος 2006 - 08:35 πμ
ΑΛΕΞΗΣ, κατά Feb 25 2006, 08:21 AM, λόγο:
Το κράτος σαφώς και είμαστε όλοι οι Έλληνες.Απλώς,όπως λέει και ο Πανούσης,έχουμε βάλει τους άχρηστους για τις βρωμοδουλειές!!!!!
ΑΛΕΞΗΣ, κατά Feb 25 2006, 08:25 AM, λόγο:
1 Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα
0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες