Φεύγω για Θεσσαλονική αύριο με τη γυναίκα μου και το παιδί. Καθ οδόν, λέμε να κάνουμε μια διανυχτέρευση προς Κατερίνη και να τσουλήσουμε το Σάββατο Μήπως μπορείτε να μου λύσετε τις έξης απόρίες? (Θα μπορούσα να αρχίσω τα τηλέφωνα αλλά αφού σας έχω εδώ...)
1) Αν πάω Ελατοχώρι, που νοικιάζουμε εξοπλισμό? Η πληροφόρηση σχετικά με το ύψος χιονιού είναι ΟΚ?
2) Το Σέλι γράφει ότι θα ανοίξει η πίσω πλευρά του βουνού. Πώς είναι εκεί για μέτριους σκιέρ (τρία χρόνια σκι)? Υπαρχουν συρόμενα ή καρεκλάκια (για το παιδι)? (Ο χάρτης των πιστών δεν υπάρχει στο site) Πώς βλέπουν οι ειδικοί τη χιονοκάλυψη στο εν λόγω ΧΚ? (3-5 Πηγάδια πιστεύω ότι δεν κάνει λόγω δυσκολίας)
3) Την Πέμπτη λέμε να γυρίσουμε μέσω Βασιλίτσας. Εκεί που νοικιάζουμε εξοπλισμό?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Καλές γιορτές σε όλες και σε όλους.
Ζητώ πληροφορίες για Ελατοχώρι, Σέλι, Βασιλίτσα
Started by flocon, Δεκ 20 2007 12:18 μμ
3 replies to this topic
Καταχωρήθηκε 20 Δεκέμβριος 2007 - 12:18 μμ
Καταχωρήθηκε 20 Δεκέμβριος 2007 - 02:59 μμ
Φιλε Flocon,
στο Σελι οντως θα λειτουργησουν οι πιστες στο Αρσουμπασι και οι παιδικες Σαββατο Κυριακη Δευτερα και Τριτη. Οι πισω πιστες στο Αρσουμπασι ειναι μπλε και κοκκινες ενω υπαρχουν μονο συρομενα λιφτ (πιατακια).
Καλο ταξιδι
στο Σελι οντως θα λειτουργησουν οι πιστες στο Αρσουμπασι και οι παιδικες Σαββατο Κυριακη Δευτερα και Τριτη. Οι πισω πιστες στο Αρσουμπασι ειναι μπλε και κοκκινες ενω υπαρχουν μονο συρομενα λιφτ (πιατακια).
Καλο ταξιδι
Καταχωρήθηκε 20 Δεκέμβριος 2007 - 03:31 μμ
Bασιλιτσα εχει ενοικιαζομενο εξοπλισμο στην βάση του τριπλου αλλά και στη βαση της Ελιμείας (κεντρική πιατάκι).
Καταχωρήθηκε 20 Δεκέμβριος 2007 - 06:51 μμ
Στο Σέλι έχει ενοικιαζόμενο εξοπλισμό δίπλα από το parking.Όπως είπαν και οι υπόλοιποι,ειναι ανοιχτές οι παιδικές πίστες και το Σ/Κ θ' ανοίξουν και οι πίσω πίστες.Σήμερα ήταν ένας φίλος εκεί για ορειβατικό σκι και είπε πως ήταν ονειρεμένα.
ΧΑΜΟΓΕΛΑ...
1 Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα
0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες