Κατάσταση πιστών στο χ/κ Σελίου ???
Started by spiros1970, Ιαν 03 2008 05:48 μμ
7 replies to this topic
Καταχωρήθηκε 03 Ιανουάριος 2008 - 05:48 μμ
Επειδή λέω να δοκιμάσω (για πρώτη φορά φέτος
) να τσουλίσω στο Σέλι, υπάρχει κάποιος που δοκίμασε τις τελευταίες μέρες (νομίζω ότι μόνο το Αρσούμπασι άνοιξε) ???
Καταχωρήθηκε 03 Ιανουάριος 2008 - 06:39 μμ
Δυστυχώς φωτογραφίες από το ασούρπασι έχω μόνο στο κινητό μου...
Χθες που έφυγα ήταν ανοιχτό και κάτι έκανε από χιονάκι. Έχει διάσπαρτες πέτρες, αλλά μικρές και λίγες.
Εγώ το πάλευα με το σανίδι μπροστά και δεν μπορώ να σου δώσω περισσότερες πληροφορίες.
Σε γενικές γραμμές ήταν καλά πατημένες όλες και με λιγότερο κόσμο τις αργίες της Πρωτοχρονιάς από αυτές των Χριστουγέννων.

Χθες που έφυγα ήταν ανοιχτό και κάτι έκανε από χιονάκι. Έχει διάσπαρτες πέτρες, αλλά μικρές και λίγες.
Εγώ το πάλευα με το σανίδι μπροστά και δεν μπορώ να σου δώσω περισσότερες πληροφορίες.
Σε γενικές γραμμές ήταν καλά πατημένες όλες και με λιγότερο κόσμο τις αργίες της Πρωτοχρονιάς από αυτές των Χριστουγέννων.

Αυτός που τα κατάφερε στη ζωή του είναι αυτός που έζησε ωραία, που χάρηκε και αγάπησε δυνατά.
Αυτός που άφησε ένα καλύτερο κόσμο απ’ αυτόν που βρήκε, εκτιμούσε την ομορφιά της γης και κατάφερε να το εκφράσει.
Αυτός που σταθερά έψαχνε ότι καλύτερο στους φίλους του και τους έδινε ότι καλύτερο είχε.
Ποιανού η ζωή ήταν έμπνευση και η μνήμη του ευλογία.
Δ.Χ.
Αυτός που άφησε ένα καλύτερο κόσμο απ’ αυτόν που βρήκε, εκτιμούσε την ομορφιά της γης και κατάφερε να το εκφράσει.
Αυτός που σταθερά έψαχνε ότι καλύτερο στους φίλους του και τους έδινε ότι καλύτερο είχε.
Ποιανού η ζωή ήταν έμπνευση και η μνήμη του ευλογία.
Δ.Χ.
Καταχωρήθηκε 03 Ιανουάριος 2008 - 06:52 μμ
Thanks!
Καταχωρήθηκε 03 Ιανουάριος 2008 - 08:22 μμ
Είσαι ένα βήμα πριν το warn, Λεωνίδα!
Νίφει!
Our truest life is when we are in dreams awake. - Henry David Thoreau
Our truest life is when we are in dreams awake. - Henry David Thoreau
Καταχωρήθηκε 04 Ιανουάριος 2008 - 04:28 πμ
καλημερα και καλη χρονια
το αρσουμπασι εχουνε δωσει.....η κεντρικη και το λουκι δεν τσουλανε δηλαδη???
ευχαριστω
το αρσουμπασι εχουνε δωσει.....η κεντρικη και το λουκι δεν τσουλανε δηλαδη???
ευχαριστω
Καταχωρήθηκε 04 Ιανουάριος 2008 - 11:42 πμ
Ερώτηση:
Τελικά, από όσους ανέβηκαν στο Σέλι... Αξίζει ρε παιδιά? κάτι άκουσα για λίγες πέτρες (ας πούμε λόγω εποχής όλα λίγο πολύ έχουν) κάτι άκουσα για παγάκια που κατρακυλάνε στις πίστες. Μιλάμε βασικά μόνο για Ασούρμπασι από ότι κατάλαβα, έστω και εκεί όμως κάνεις σκι ή είναι όπως στα πηγάδια που ειδικά λόγω κόσμου είναι σκότωμα?
Τελικά, από όσους ανέβηκαν στο Σέλι... Αξίζει ρε παιδιά? κάτι άκουσα για λίγες πέτρες (ας πούμε λόγω εποχής όλα λίγο πολύ έχουν) κάτι άκουσα για παγάκια που κατρακυλάνε στις πίστες. Μιλάμε βασικά μόνο για Ασούρμπασι από ότι κατάλαβα, έστω και εκεί όμως κάνεις σκι ή είναι όπως στα πηγάδια που ειδικά λόγω κόσμου είναι σκότωμα?
AlexPowder
Καταχωρήθηκε 04 Ιανουάριος 2008 - 05:12 μμ
Ημουν σήμερα επάνω. Ανοιχτό είναι μόνο το Αρσούμπασι (Ηρα, Αρτεμις). Το συνδετικό είναι κλειστό όπως και οι υπόλοιπες μπροστινές πιστες (κατεβαίνεις με το καρεκλακι). Πράγματι έχει πέτρες όμως αν είσαι προσεχτικός τις αποφεύγεις (εγώ πατησα 2-3
) και σε μερικά σημεία είναι παγωμένο. Τα μεγαλύτερα διαστήματα όμως των πιστών είχαν καλής ποιότητας χιόνι (βοηθάει και το κρύο). Κυρίως έκανα στην Ηρα. Ακολυθούν φωτό...

1 Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα
0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες