Μετάβαση στο περιεχόμενο

Χορηγοί Συλλόγου
Σελίδα Facebook
youtube video
Γενέθλια

Παράπονο

24 replies to this topic

#1 anemar

• Μέλος Forum
  • 4.154 Δημοσιεύσεις:
  • Περιοχή:Veria Ski Circus !!!

Καταχωρήθηκε 07 Ιανουάριος 2008 - 08:29 μμ

Αντιγραφη απο κανονισμους του forum(ενα αποσπασμα)

Ειδικότερα, στο Forum δεν επιτρέπεται :

• Η προσωπική επίθεση προς άλλα μέλη του Forum.

• Η χρήση απρεπών, προσβλητικών και υβριστικών εκφράσεων καθ΄ οποιουδήποτε καθώς και τα υπονοούμενα σεξουαλικής μορφής.

• Η ατεκμηρίωτη καταγγελία κατά τρίτου.

Ως εκ τουτου τα μηνυματα που αντικεινται στους παραπανω κανονισμους θα γινουν αορατα.(δεν διαγραφονται)

Επισης προσωπικες διαφορες επιλυστε τις μεσω τηλεφωνου,pm,email κ.α αλλα οχι δημοσιως στο forum

Ευχαριστουμε για την κατανοηση

Moderating Team

Προς αποφυγην παρεξηγησεων,αορατα θα γινουν και μηνυματα μελων του forum που περιειχαν ως "quote" κειμενο(ασχετα αν δεν ειναι δικο τους) μη συμφωνο με τους κανονες του forum

#2 VaG

• Μέλος Forum
  • 47 Δημοσιεύσεις:
  • Φύλο:Male
  • Περιοχή:Argyroupoli

Καταχωρήθηκε 08 Ιανουάριος 2008 - 10:43 πμ

Καλημέρα & καλή χρονιά σε όλες και σε όλους!

Δε γνωρίζω προσωπικά ούτε τον κ. Δρίβα, ούτε κανέναν άλλο από το ΧΚΠ και κανέναν από αυτό εδώ το φόρουμ. Ξεκινώ με αυτόν τον τρόπο για να καταλάβετε ότι αυτά που θα πω παρακάτω δεν είναι biased. Είμαι πελάτης του χιονοδρομικού τα τελευταία 4 χρόνια και έχω να καταθέσω τα εξής:

Κατά την άποψή μου, το κέντρο δουλεύει πολύ καλύτερα και αποτελεσματικά τα τελευταία 2 χρόνια. Έχουν γίνει πολλά έργα και απότι διαφαίνεται έπονται ακόμα περισσότερα. Η ενημέρωση για την κατάσταση του χιονοδρομικού είναι πλήρης. Οι άνθρωποι μέχρι και φωτογραφίες ανεβάζουν για να ενημερώσουν τον κόσμο. Προσωπικά, επειδή παρακολουθώ το συγκεκριμένο φόρουμ τα τελευταία 3+ χρόνια (αν θυμάμαι καλά) και κάποια άλλα φόρουμς ακόμα, δε θυμάμαι να είχαμε ποτέ τέτοια ενημέρωση από ΧΚ. Τόσα χρόνια φωνάζουμε ότι δε γίνονται έργα και τώρα που έχουν γίνει σημαντικά έργα και το ΧΚ κάνει μια προσπάθεια να λειτουργήσει σε άλλο επίπεδο, εμάς μας μυρίζει το ένα και μας βρωμάει το άλλο.

ΟΚ, δεν έχουν πολύ χιόνι οι πίστες. Είναι αυτό όμως κάτι που δε ξέρουμε και δεν έχουμε ενημερωθεί? 10εκ χιόνι λέει στο snowreport και υπάρχουν και φωτογραφίες σε όλα τα sites και πολλά videos στο youtube που φαίνεται σε ποια ακριβώς κατάσταση βρίσκεται το ΧΚΠ. Εγώ εκτιμώ το γεγονός ότι το ΧΚ είναι ανοικτό, έστω και με αυτό το χιόνι, διότι είμαι άρρωστος και πρέπει να πάω οπωσδήποτε για snowboard το ΣΚ. Είναι δική μου απόφαση και δική μου ευθύνη όμως αν λιώσω τη σανίδα μου, διότι είμαι ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΣ για την κατάσταση. Είναι απόφαση κάποιου άλλου να μην πάει διότι κρίνει ότι δεν θα το ευχαριστηθεί διότι το χιόνι δεν είναι αρκετό. Όμως δε μπορώ να δεχτώ ότι, τουλάχιστον όλοι εμείς που ασχολούμαστε με το ιντερνετ και γραφουμε/διαβάζουμε τούτο εδώ το φόρουμ και άλλα, δε μπορούμε να αξιολογήσουμε την κατάσταση του βουνού με τις υπάρχουσες πληροφορίες.

Θεωρώ ότι η κριτική είναι καλή και βοηθάει στο να βελτιωνόμαστε και να γινόμαστε καλύτεροι, τόσο εμείς οι πελάτες όσο και το εκάστοτε ΧΚ. Όμως μερικές φορές νομίζω ότι κάποιοι από εμάς φωνάζουμε απλώς για να φωνάζουμε και αυτό δεν είναι ούτε δημιουργική, ούτε καλοπροαίρετη κριτική αλλά κάτι άλλο.

#3 korn

• Μέλος Forum
  • 5.878 Δημοσιεύσεις:
  • Περιοχή:BYTINA

Καταχωρήθηκε 08 Ιανουάριος 2008 - 10:44 πμ

κατι εχεις χασει μου φαινεται takhsk
τοίχο τοίχο

skishop

#4 Nifadas

• Μέλος Συλλόγου
  • 652 Δημοσιεύσεις:
  • Περιοχή:Θρακομακεδόνες

Καταχωρήθηκε 08 Ιανουάριος 2008 - 12:10 μμ

Αρκετα...

Υπερασπιζομαστε κάποιον με το να τον τιμούμε με την παρουσία μας, και τοχω κάνει 8 φορές φέτος στο ΧΚΠ. Οι άνθρωποι του ΧΚΠ εκεί πάνω μου φτιάχνουν τη διάθεση, από το πάρκινγκ ακόμα

Σκεφτομαι νανεβω από Παρασκευή στο ΧΚΠ και να μείνω και ΣΚ

Μάλλον θαχει λίγο περισσοτερο χιόνι από το προηγούμενο ΣΚ( το οποίο ηταν αρκετα καλό παρολο πουχε ομίχλες την κυριακη), αλλά αν κάποιος ξέρει κάτι περισσοτερο παρακαλώ να μπει στον κόπο και να το γράψει
How you stand is how you ski

#5 ΑΛΕΞΗΣ

• Σύμβουλος ΔΣ
  • 9.306 Δημοσιεύσεις:
  • Περιοχή:ΑΡΓΟΣ
  • Ενδιαφέροντα:Ύπνος - Φαγητό - Φοροδιαφυγή

Καταχωρήθηκε 08 Ιανουάριος 2008 - 12:35 μμ

Edit

Μπορείς να θεωρείς ότι θέλεις. Άλλωστε για τα προσωπικά σου με τον κ.Δρίβα δε μας πέφτει λόγος. Βρείτε τα μεταξύ σας (αν έχετε χάσει κάτι).

Στα της χιονοδρομίας τώρα...προφανώς κάπου έχεις μπερδευτεί, γι' αυτό και απαλάσσεσαι. Η προσφορά του κ.Δρίβα εδώ και κάτι χρόνια είναι γνωστή σε ΟΛΟΥΣ αυτούς που ασχολούνται με τη χιονοδρομία στην Ελλάδα. Και ΟΛΟΙ αυτοί δεν θεωρούν...βλέπουν καθημερινά και κρίνουν.

Εμείς εδώ μέσα (σύλλογος + snowclub), είμαστε υπόχρεοι στον κ.Δρίβα για την καθημερινή επικοινωνία μαζί του, το ενδιαφέρον του και τη συνεργασία που έχουμε. Πράγματα τα οποία αποδεικνύουν ακριβώς το αντίθετο από αυτό που εσύ θεωρείς απαράδεκτο.

Ως απαράδεκτο λοιπόν επιστρέφεται το μήνυμά σου.

Τέλος εποχής...

#6 elgreco

• Μέλος Forum
  • 1.839 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Ιανουάριος 2008 - 12:51 μμ

Ακόμα δεν ακούσαμε κανένα επιχείρημα που υποστηρίζεις πως έχεις, αν και είμαστε όλο αυτιά αν θέλεις! :blink: Εξάλλου έθιξες σε ανοιχτό forum ένα άτομο και την προσωπικότητά του χωρίς να υποστηρίξεις την άποψη αυτή με κανέναν τρόπο......................οπότε δέξου και την κριτική μέχρι αποδείξεως του αντιθέτου. :blink:

Από εκεί και πέρα όπως τονίζει το αξιοσέβαστο μέλος του Δ.Σ. παραπάνω:

Εμφάνιση δημοσιεύσεωνΑΛΕΞΗΣ, κατά Jan 8 2008, 12:35 PM, λόγο:

Στα της χιονοδρομίας τώρα...προφανώς κάπου έχεις μπερδευτεί, γι' αυτό και απαλάσσεσαι. Η προσφορά του κ.Δρίβα εδώ και κάτι χρόνια είναι γνωστή σε ΟΛΟΥΣ αυτούς που ασχολούνται με τη χιονοδρομία στην Ελλάδα. Και ΟΛΟΙ αυτοί δεν θεωρούν...βλέπουν καθημερινά και κρίνουν
..............δεν θα μας αλλάξεις έτσι απλά την γνώμη εσύ, ούτε θα σε αφήσουμε να τον κατηγορήσεις εν απουσία του και μετά από όσα έχει κάνει ο ίδιος για να έχουμε εμείς την γνώμη που έχουμε για αυτόν.

(Παρεπιπτόντως δεν σε έθιξε νομίζω κανείς σε αυτό το forum / σύλλογο ούτε σε θεωρήσαμε ποτέ (εσένα και κανέναν άλλον) ουτε σε αποκαλέσαμε ιθαγενή) B)

Φιλικά

Χρήστος
There is no such thing as too much snow (Doug Coombs)

Wake me up when September ends

http://www.pelionski.gr/

#7 KonstantinosV

• Μέλος Forum
  • 2.874 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Ιανουάριος 2008 - 12:51 μμ

Καλημέρα. Φίλε μου αν τυχόν έγινε κάποιο περιστατικό που σε ενόχλησε σαν καταναλωτή μπορείς να το καταθέσεις και να το συζητήσουμε. Αλλά το να αναφέρονται κατηγορίες αστήριχτες για έναν άνθρωπο που αν μη τι άλλο έχει αποδείξει ότι έχει διάθεση να προσφέρει δεν είναι και ό,τι καλύτερο.

#8 takhsk

• Μέλος Forum
  • 21 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Ιανουάριος 2008 - 01:04 μμ

Το ιθαγενείς δεν το ανέφερα για το forum, αλλά για την συμπεριφορά του Κου. Δριβα και μόνο απέναντι στο άτομο μου.

Η διαφορά μου μαζί του είναι προσωπική, για τον λόγο του ότι είχα και έχω ακόμα κάποιες απορίες σχετικά με την τιμολογιακή πολιτική που έχει ανακοινωθεί, και δυστυχώς οι εξηγήσεις που πήρα δια στόματος Κου. Δριβα δεν μπορώ να πω ότι είναι και οι καλύτερες.

Και από την στιγμή που εκπροσωπεί το ΧΚΠ θα πρέπει να δέχεται και κριτική, κανένας δεν είναι στο απυρόβλητο.

#9 ΑΛΕΞΗΣ

• Σύμβουλος ΔΣ
  • 9.306 Δημοσιεύσεις:
  • Περιοχή:ΑΡΓΟΣ
  • Ενδιαφέροντα:Ύπνος - Φαγητό - Φοροδιαφυγή

Καταχωρήθηκε 08 Ιανουάριος 2008 - 01:14 μμ

Εμφάνιση δημοσιεύσεωνtakhsk, κατά Jan 8 2008, 01:04 PM, λόγο:

Η διαφορά μου μαζί του είναι προσωπική, για τον λόγο του ότι είχα και έχω ακόμα κάποιες απορίες σχετικά με την τιμολογιακή πολιτική που έχει ανακοινωθεί, και δυστυχώς οι εξηγήσεις που πήρα δια στόματος Κου. Δριβα δεν μπορώ να πω ότι είναι και οι καλύτερες
Η τιμολογιακή πολιτική ήταν μέχρι πρότινος, της ΕΤΑ ΑΕ και όχι του κ.Δρίβα. Είναι άδικο να του την χρεώνουμε.

Και από την στιγμή που εκπροσωπεί το ΧΚΠ θα πρέπει να δέχεται και κριτική
Δέχεται κάθε κριτική, στο μέτρο που του αναλογεί όμως.
Να υπενθυμίσω οτι πλέον το χ/κ Παρνασσού έχει αλλάξει ''χέρια''.

κανένας δεν είναι στο απυρόβλητο
Εδώ μέσα σίγουρα. Και αποδεικνύεται και τώρα.
Τέλος εποχής...

#10 fotski

• Μέλος Forum
  • 1.786 Δημοσιεύσεις:
  • Περιοχή:ψηλά

Καταχωρήθηκε 08 Ιανουάριος 2008 - 01:24 μμ

Όταν κάποιος αναφέρεται ονομαστικά σε κάποιον άλλον δημόσια και τον κατηγορεί, είναι υποχρεωμένος να καταθέσει τις απόψεις του - παράπονά του, καθώς και τα επιχειρήματά του.
Είναι δείγμα πολιτισμού και παιδείας.

#11 takhsk

• Μέλος Forum
  • 21 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Ιανουάριος 2008 - 01:39 μμ

Συμφωνώ ότι η τιμολογιακή πολιτική είναι της ΕΤΑ ΑΕ. αλλά όταν ζητάς διευκρινίσεις από κάποιον που έχει ορισθεί στο ΧΚ σαν εκπρόσωπος τους θα πρέπει να απαντάει με επιχειρήματα και σε συγκεκριμένα πράγματα και όχι να αναφέρει ότι αφού σου το λέω εγώ έτσι είναι!!!

#12 elgreco

• Μέλος Forum
  • 1.839 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Ιανουάριος 2008 - 01:41 μμ

Εμφάνιση δημοσιεύσεωνtakhsk, κατά Jan 8 2008, 01:39 PM, λόγο:

Συμφωνώ ότι η τιμολογιακή πολιτική είναι της ΕΤΑ ΑΕ. αλλά όταν ζητάς διευκρινίσεις από κάποιον που έχει ορισθεί στο ΧΚ σαν εκπρόσωπος τους θα πρέπει να απαντάει με επιχειρήματα και σε συγκεκριμένα πράγματα και όχι να αναφέρει ότι αφού σου το λέω εγώ έτσι είναι!!!

Θα ήθελες να μας πεις τι σου απάντησε να έχουμε / πουμε και εμείς την άποψή μας? :blink: :blink:
There is no such thing as too much snow (Doug Coombs)

Wake me up when September ends

http://www.pelionski.gr/

#13 makalu

• Μέλος Forum
  • 3.003 Δημοσιεύσεις:
  • Περιοχή:Couloirado: 37 N 56 - 23 E 45
  • Ενδιαφέροντα:Outside stuff:oceanography, marine-alpine biology, alpine/touring/telemark skiing, mountain climbing-alpinism, scuba, paragliding & pets(dolphins)

Καταχωρήθηκε 08 Ιανουάριος 2008 - 01:44 μμ

Παρακαλώ Αλέξη (& mods) ανοιξτε σχετικο topic για το παράπονο του Takhsk, για να μην ξεκατινιαστεί το T/R της φωτοενημερωσης του ΧΚΠ!

Ευχαριστώ :blink:
Καλώς..συνεχίστε αυτήν την τακτική!

Κανέναν όμως δε θυμούνται για τις κρυφές του σκέψεις-απόψεις..ΜΙΛΑΤΕ και ΠΡΑΤΤΕΤΕ!!!

#14 takhsk

• Μέλος Forum
  • 21 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Ιανουάριος 2008 - 01:53 μμ

Στον Τιμοκατάλογο του 2008 αναφέρετε ότι υπάρχει έκπτωση στους Μόνιμους κατοίκους όμορων δήμων,
Όταν ζητάς πληροφορίες από το τηλ κέντρο για το τι δικαιολογητικά χρειάζονται υποτίθεται ότι αυτοί που απαντάνε ξέρουν ακριβώς τι χρειάζεσαι να έχεις μαζί σου. Σωστά???

Έλα όμως που όταν φτάνεις στα ταμεία με τα δικαιολογητικά που σου είπανε να έχεις ανακαλύπτεις ότι δεν είναι αρκετά γιατί έτσι κάποιος το αποφάσισε και όταν ζητάς να σου δώσουν εξηγήσεις εισπράττεις αλαζονεία!!!!

Μakalu δεν έχω σκοπό να το συνεχίσω άλλο έτσι και αλλιώς έχω αποτανθεί στα ΕΤΑ ΑΕ. για το θέμα αυτό.

#15 leonp

• Μέλος Forum
  • 384 Δημοσιεύσεις:
  • Περιοχή:Θεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 08 Ιανουάριος 2008 - 02:49 μμ

Εμφάνιση δημοσιεύσεωνtakhsk, κατά Jan 8 2008, 01:53 PM, λόγο:

Στον Τιμοκατάλογο του 2008 αναφέρετε ότι υπάρχει έκπτωση στους Μόνιμους κατοίκους όμορων δήμων,
Όταν ζητάς πληροφορίες από το τηλ κέντρο για το τι δικαιολογητικά χρειάζονται υποτίθεται ότι αυτοί που απαντάνε ξέρουν ακριβώς τι χρειάζεσαι να έχεις μαζί σου. Σωστά???

Έλα όμως που όταν φτάνεις στα ταμεία με τα δικαιολογητικά που σου είπανε να έχεις ανακαλύπτεις ότι δεν είναι αρκετά γιατί έτσι κάποιος το αποφάσισε και όταν ζητάς να σου δώσουν εξηγήσεις εισπράττεις αλαζονεία!!!!
Κάποιος έκανε λάθος στο τηλέφωνο και δεν σου είπε όλα τα δικαιολογητικά που χρειάζονται (ή δεν τα άκουσες εσύ όλα).

Μετά ΦΤΑΙΕΙ Ο ΑΘΛΙΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ ΧΚ :blink: :blink: B)

Δεν έχεις άδικο που τσατίστηκες (κι εγώ θα έβριζα) αλλά ρίχνεις ΑΜΕΣΩΣ τις ευθύνες στον διευθυντή, γιατί δεν ζητάς να παραιτηθεί ο υπουργός ή και εκλογές επειδή δεν σου είπαν τα σωστά δικαιολογητικά στο τηλέφωνο.

#16 makalu

• Μέλος Forum
  • 3.003 Δημοσιεύσεις:
  • Περιοχή:Couloirado: 37 N 56 - 23 E 45
  • Ενδιαφέροντα:Outside stuff:oceanography, marine-alpine biology, alpine/touring/telemark skiing, mountain climbing-alpinism, scuba, paragliding & pets(dolphins)

Καταχωρήθηκε 08 Ιανουάριος 2008 - 02:51 μμ

Εμφάνιση δημοσιεύσεωνtakhsk, κατά Jan 8 2008, 01:53 PM, λόγο:

Μakalu δεν έχω σκοπό να το συνεχίσω άλλο έτσι και αλλιώς έχω αποτανθεί στα ΕΤΑ ΑΕ. για το θέμα αυτό.
..οχι, οχι..δεν εννοουσα να μην το συνεχίσεις, απλά να προσπαθησουμε να κραταμε καθε τόπικ σχετικό με τον τίτλο, για να μη χανονται ενδιαφεροντα θεματα που πρεπει να τονίζονται!

Σορρυ, αν αυτο φανηκε! :blink:
Καλώς..συνεχίστε αυτήν την τακτική!

Κανέναν όμως δε θυμούνται για τις κρυφές του σκέψεις-απόψεις..ΜΙΛΑΤΕ και ΠΡΑΤΤΕΤΕ!!!

#17 C

• Μέλος Forum
  • 526 Δημοσιεύσεις:
  • Περιοχή:Δροσιά

Καταχωρήθηκε 08 Ιανουάριος 2008 - 03:05 μμ

Εμφάνιση δημοσιεύσεωνNifadas, κατά Jan 8 2008, 12:10 PM, λόγο:

Αρκετα...

Υπερασπιζομαστε κάποιον με το να τον τιμούμε με την παρουσία μας, και τοχω κάνει 8 φορές φέτος στο ΧΚΠ. Οι άνθρωποι του ΧΚΠ εκεί πάνω μου φτιάχνουν τη διάθεση, από το πάρκινγκ ακόμα

Σκεφτομαι νανεβω από Παρασκευή στο ΧΚΠ και να μείνω και ΣΚ

Μάλλον θαχει λίγο περισσοτερο χιόνι από το προηγούμενο ΣΚ( το οποίο ηταν αρκετα καλό παρολο πουχε ομίχλες την κυριακη), αλλά αν κάποιος ξέρει κάτι περισσοτερο παρακαλώ να μπει στον κόπο και να το γράψει
Μαζί σου Νιφάδα !
10 μέρες συνεχώς έκανα σκι στο ΧΚΠ χωρίς κανένα πρόβλημα.

Αν δε παινέψεις το σπίτι σου θα πέσει να σε πλακώσει !

C!

To σεξ είναι σαν τη μπιρίμπα ! Αν δεν έχεις καλό παρτενέρ πρέπει να έχεις καλό χέρι ...

#18 takhsk

• Μέλος Forum
  • 21 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Ιανουάριος 2008 - 03:20 μμ

Makalu!!
δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα ξέρω πολύ καλά να ξεχωρίζω ποτέ έχω δίκιο και ποτέ άδικο, εσύ άλλωστε ξέρεις πολύ καλά το θέμα, απλά ήθελα να το αναφέρω έτσι μόνο και μόνο γιατί η συμπεριφορά κάποιον πιστεύω ότι θα έπρεπε να είναι λίγο ποιο ξεκάθαρη ακόμα και αν έχουν δίκιο.

#19 anemar

• Μέλος Forum
  • 4.154 Δημοσιεύσεις:
  • Περιοχή:Veria Ski Circus !!!

Καταχωρήθηκε 08 Ιανουάριος 2008 - 03:45 μμ

Εμφάνιση δημοσιεύσεωνfotski, κατά Jan 8 2008, 01:24 PM, λόγο:

Όταν κάποιος αναφέρεται ονομαστικά σε κάποιον άλλον δημόσια και τον κατηγορεί, είναι υποχρεωμένος να καταθέσει τις απόψεις του - παράπονά του, καθώς και τα επιχειρήματά του.
Είναι δείγμα πολιτισμού και παιδείας.
+1

και πολυ σημαντικο,ΕΝΥΠΟΓΡΑΦΑ

και για ηθικους λογους αλλα και για να ειμαστε συννομοι με τους κανονες του forum.

Φανταζεσαι φιλε takhs να εμπαινε ο καθενας και να εβριζε-κατηγορουσε-συκοφαντουσε(ασχετα αν ειχε δικιο ή αδικο),καποιον επωνυμα,κρυμμενος ο ιδιος στην ανωνυμια του?Δεν ειναι σωστο. :)

Θα σε παρακαλουσα σε επομενη δημοσιευση σου αρνητικη προς καποιο προσωπο να ειναι ενυπογραφη.

#20 kostasbmw

• Μέλος Forum
  • 2.021 Δημοσιεύσεις:
  • Περιοχή:Λουτσα

Καταχωρήθηκε 08 Ιανουάριος 2008 - 07:02 μμ

ανεμαρ
οταν λες ενυπογραφη τι εννοεις???
γιατι και γω ετοιμαζομουν να κανω παραπονα για αλλον

να γραψω δηλαδη κωστας τρεχογυρευοπουλος και ενα κινητο ασχετο οδος οπουναναι 12 αθηνα
κανε μια διευκρινηση σε παρακαλω
Λουτσα beach

1 Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα

0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες