Παράπονο
Καταχωρήθηκε 07 Ιανουάριος 2008 - 08:29 μμ
Ειδικότερα, στο Forum δεν επιτρέπεται :
• Η προσωπική επίθεση προς άλλα μέλη του Forum.
• Η χρήση απρεπών, προσβλητικών και υβριστικών εκφράσεων καθ΄ οποιουδήποτε καθώς και τα υπονοούμενα σεξουαλικής μορφής.
• Η ατεκμηρίωτη καταγγελία κατά τρίτου.
Ως εκ τουτου τα μηνυματα που αντικεινται στους παραπανω κανονισμους θα γινουν αορατα.(δεν διαγραφονται)
Επισης προσωπικες διαφορες επιλυστε τις μεσω τηλεφωνου,pm,email κ.α αλλα οχι δημοσιως στο forum
Ευχαριστουμε για την κατανοηση
Moderating Team
Προς αποφυγην παρεξηγησεων,αορατα θα γινουν και μηνυματα μελων του forum που περιειχαν ως "quote" κειμενο(ασχετα αν δεν ειναι δικο τους) μη συμφωνο με τους κανονες του forum
Καταχωρήθηκε 08 Ιανουάριος 2008 - 10:43 πμ
Δε γνωρίζω προσωπικά ούτε τον κ. Δρίβα, ούτε κανέναν άλλο από το ΧΚΠ και κανέναν από αυτό εδώ το φόρουμ. Ξεκινώ με αυτόν τον τρόπο για να καταλάβετε ότι αυτά που θα πω παρακάτω δεν είναι biased. Είμαι πελάτης του χιονοδρομικού τα τελευταία 4 χρόνια και έχω να καταθέσω τα εξής:
Κατά την άποψή μου, το κέντρο δουλεύει πολύ καλύτερα και αποτελεσματικά τα τελευταία 2 χρόνια. Έχουν γίνει πολλά έργα και απότι διαφαίνεται έπονται ακόμα περισσότερα. Η ενημέρωση για την κατάσταση του χιονοδρομικού είναι πλήρης. Οι άνθρωποι μέχρι και φωτογραφίες ανεβάζουν για να ενημερώσουν τον κόσμο. Προσωπικά, επειδή παρακολουθώ το συγκεκριμένο φόρουμ τα τελευταία 3+ χρόνια (αν θυμάμαι καλά) και κάποια άλλα φόρουμς ακόμα, δε θυμάμαι να είχαμε ποτέ τέτοια ενημέρωση από ΧΚ. Τόσα χρόνια φωνάζουμε ότι δε γίνονται έργα και τώρα που έχουν γίνει σημαντικά έργα και το ΧΚ κάνει μια προσπάθεια να λειτουργήσει σε άλλο επίπεδο, εμάς μας μυρίζει το ένα και μας βρωμάει το άλλο.
ΟΚ, δεν έχουν πολύ χιόνι οι πίστες. Είναι αυτό όμως κάτι που δε ξέρουμε και δεν έχουμε ενημερωθεί? 10εκ χιόνι λέει στο snowreport και υπάρχουν και φωτογραφίες σε όλα τα sites και πολλά videos στο youtube που φαίνεται σε ποια ακριβώς κατάσταση βρίσκεται το ΧΚΠ. Εγώ εκτιμώ το γεγονός ότι το ΧΚ είναι ανοικτό, έστω και με αυτό το χιόνι, διότι είμαι άρρωστος και πρέπει να πάω οπωσδήποτε για snowboard το ΣΚ. Είναι δική μου απόφαση και δική μου ευθύνη όμως αν λιώσω τη σανίδα μου, διότι είμαι ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΣ για την κατάσταση. Είναι απόφαση κάποιου άλλου να μην πάει διότι κρίνει ότι δεν θα το ευχαριστηθεί διότι το χιόνι δεν είναι αρκετό. Όμως δε μπορώ να δεχτώ ότι, τουλάχιστον όλοι εμείς που ασχολούμαστε με το ιντερνετ και γραφουμε/διαβάζουμε τούτο εδώ το φόρουμ και άλλα, δε μπορούμε να αξιολογήσουμε την κατάσταση του βουνού με τις υπάρχουσες πληροφορίες.
Θεωρώ ότι η κριτική είναι καλή και βοηθάει στο να βελτιωνόμαστε και να γινόμαστε καλύτεροι, τόσο εμείς οι πελάτες όσο και το εκάστοτε ΧΚ. Όμως μερικές φορές νομίζω ότι κάποιοι από εμάς φωνάζουμε απλώς για να φωνάζουμε και αυτό δεν είναι ούτε δημιουργική, ούτε καλοπροαίρετη κριτική αλλά κάτι άλλο.
Καταχωρήθηκε 08 Ιανουάριος 2008 - 12:10 μμ
Υπερασπιζομαστε κάποιον με το να τον τιμούμε με την παρουσία μας, και τοχω κάνει 8 φορές φέτος στο ΧΚΠ. Οι άνθρωποι του ΧΚΠ εκεί πάνω μου φτιάχνουν τη διάθεση, από το πάρκινγκ ακόμα
Σκεφτομαι νανεβω από Παρασκευή στο ΧΚΠ και να μείνω και ΣΚ
Μάλλον θαχει λίγο περισσοτερο χιόνι από το προηγούμενο ΣΚ( το οποίο ηταν αρκετα καλό παρολο πουχε ομίχλες την κυριακη), αλλά αν κάποιος ξέρει κάτι περισσοτερο παρακαλώ να μπει στον κόπο και να το γράψει
How you stand is how you ski
Καταχωρήθηκε 08 Ιανουάριος 2008 - 12:35 μμ
Μπορείς να θεωρείς ότι θέλεις. Άλλωστε για τα προσωπικά σου με τον κ.Δρίβα δε μας πέφτει λόγος. Βρείτε τα μεταξύ σας (αν έχετε χάσει κάτι).
Στα της χιονοδρομίας τώρα...προφανώς κάπου έχεις μπερδευτεί, γι' αυτό και απαλάσσεσαι. Η προσφορά του κ.Δρίβα εδώ και κάτι χρόνια είναι γνωστή σε ΟΛΟΥΣ αυτούς που ασχολούνται με τη χιονοδρομία στην Ελλάδα. Και ΟΛΟΙ αυτοί δεν θεωρούν...βλέπουν καθημερινά και κρίνουν.
Εμείς εδώ μέσα (σύλλογος + snowclub), είμαστε υπόχρεοι στον κ.Δρίβα για την καθημερινή επικοινωνία μαζί του, το ενδιαφέρον του και τη συνεργασία που έχουμε. Πράγματα τα οποία αποδεικνύουν ακριβώς το αντίθετο από αυτό που εσύ θεωρείς απαράδεκτο.
Ως απαράδεκτο λοιπόν επιστρέφεται το μήνυμά σου.
Καταχωρήθηκε 08 Ιανουάριος 2008 - 12:51 μμ
Από εκεί και πέρα όπως τονίζει το αξιοσέβαστο μέλος του Δ.Σ. παραπάνω:
ΑΛΕΞΗΣ, κατά Jan 8 2008, 12:35 PM, λόγο:
(Παρεπιπτόντως δεν σε έθιξε νομίζω κανείς σε αυτό το forum / σύλλογο ούτε σε θεωρήσαμε ποτέ (εσένα και κανέναν άλλον) ουτε σε αποκαλέσαμε ιθαγενή)
Φιλικά
Χρήστος
Wake me up when September ends
http://www.pelionski.gr/
Καταχωρήθηκε 08 Ιανουάριος 2008 - 12:51 μμ
Καταχωρήθηκε 08 Ιανουάριος 2008 - 01:04 μμ
Η διαφορά μου μαζί του είναι προσωπική, για τον λόγο του ότι είχα και έχω ακόμα κάποιες απορίες σχετικά με την τιμολογιακή πολιτική που έχει ανακοινωθεί, και δυστυχώς οι εξηγήσεις που πήρα δια στόματος Κου. Δριβα δεν μπορώ να πω ότι είναι και οι καλύτερες.
Και από την στιγμή που εκπροσωπεί το ΧΚΠ θα πρέπει να δέχεται και κριτική, κανένας δεν είναι στο απυρόβλητο.
Καταχωρήθηκε 08 Ιανουάριος 2008 - 01:14 μμ
takhsk, κατά Jan 8 2008, 01:04 PM, λόγο:
Να υπενθυμίσω οτι πλέον το χ/κ Παρνασσού έχει αλλάξει ''χέρια''.
Καταχωρήθηκε 08 Ιανουάριος 2008 - 01:24 μμ
Είναι δείγμα πολιτισμού και παιδείας.
Καταχωρήθηκε 08 Ιανουάριος 2008 - 01:39 μμ
Καταχωρήθηκε 08 Ιανουάριος 2008 - 01:41 μμ
takhsk, κατά Jan 8 2008, 01:39 PM, λόγο:
Θα ήθελες να μας πεις τι σου απάντησε να έχουμε / πουμε και εμείς την άποψή μας?
Wake me up when September ends
http://www.pelionski.gr/
Καταχωρήθηκε 08 Ιανουάριος 2008 - 01:44 μμ
Ευχαριστώ
Κανέναν όμως δε θυμούνται για τις κρυφές του σκέψεις-απόψεις..ΜΙΛΑΤΕ και ΠΡΑΤΤΕΤΕ!!!
Καταχωρήθηκε 08 Ιανουάριος 2008 - 01:53 μμ
Όταν ζητάς πληροφορίες από το τηλ κέντρο για το τι δικαιολογητικά χρειάζονται υποτίθεται ότι αυτοί που απαντάνε ξέρουν ακριβώς τι χρειάζεσαι να έχεις μαζί σου. Σωστά???
Έλα όμως που όταν φτάνεις στα ταμεία με τα δικαιολογητικά που σου είπανε να έχεις ανακαλύπτεις ότι δεν είναι αρκετά γιατί έτσι κάποιος το αποφάσισε και όταν ζητάς να σου δώσουν εξηγήσεις εισπράττεις αλαζονεία!!!!
Μakalu δεν έχω σκοπό να το συνεχίσω άλλο έτσι και αλλιώς έχω αποτανθεί στα ΕΤΑ ΑΕ. για το θέμα αυτό.
Καταχωρήθηκε 08 Ιανουάριος 2008 - 02:49 μμ
takhsk, κατά Jan 8 2008, 01:53 PM, λόγο:
Όταν ζητάς πληροφορίες από το τηλ κέντρο για το τι δικαιολογητικά χρειάζονται υποτίθεται ότι αυτοί που απαντάνε ξέρουν ακριβώς τι χρειάζεσαι να έχεις μαζί σου. Σωστά???
Έλα όμως που όταν φτάνεις στα ταμεία με τα δικαιολογητικά που σου είπανε να έχεις ανακαλύπτεις ότι δεν είναι αρκετά γιατί έτσι κάποιος το αποφάσισε και όταν ζητάς να σου δώσουν εξηγήσεις εισπράττεις αλαζονεία!!!!
Μετά ΦΤΑΙΕΙ Ο ΑΘΛΙΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ ΧΚ
Δεν έχεις άδικο που τσατίστηκες (κι εγώ θα έβριζα) αλλά ρίχνεις ΑΜΕΣΩΣ τις ευθύνες στον διευθυντή, γιατί δεν ζητάς να παραιτηθεί ο υπουργός ή και εκλογές επειδή δεν σου είπαν τα σωστά δικαιολογητικά στο τηλέφωνο.
Καταχωρήθηκε 08 Ιανουάριος 2008 - 02:51 μμ
takhsk, κατά Jan 8 2008, 01:53 PM, λόγο:
Σορρυ, αν αυτο φανηκε!
Κανέναν όμως δε θυμούνται για τις κρυφές του σκέψεις-απόψεις..ΜΙΛΑΤΕ και ΠΡΑΤΤΕΤΕ!!!
Καταχωρήθηκε 08 Ιανουάριος 2008 - 03:05 μμ
Nifadas, κατά Jan 8 2008, 12:10 PM, λόγο:
Υπερασπιζομαστε κάποιον με το να τον τιμούμε με την παρουσία μας, και τοχω κάνει 8 φορές φέτος στο ΧΚΠ. Οι άνθρωποι του ΧΚΠ εκεί πάνω μου φτιάχνουν τη διάθεση, από το πάρκινγκ ακόμα
Σκεφτομαι νανεβω από Παρασκευή στο ΧΚΠ και να μείνω και ΣΚ
Μάλλον θαχει λίγο περισσοτερο χιόνι από το προηγούμενο ΣΚ( το οποίο ηταν αρκετα καλό παρολο πουχε ομίχλες την κυριακη), αλλά αν κάποιος ξέρει κάτι περισσοτερο παρακαλώ να μπει στον κόπο και να το γράψει
10 μέρες συνεχώς έκανα σκι στο ΧΚΠ χωρίς κανένα πρόβλημα.
Αν δε παινέψεις το σπίτι σου θα πέσει να σε πλακώσει !
C!

To σεξ είναι σαν τη μπιρίμπα ! Αν δεν έχεις καλό παρτενέρ πρέπει να έχεις καλό χέρι ...
Καταχωρήθηκε 08 Ιανουάριος 2008 - 03:20 μμ
δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα ξέρω πολύ καλά να ξεχωρίζω ποτέ έχω δίκιο και ποτέ άδικο, εσύ άλλωστε ξέρεις πολύ καλά το θέμα, απλά ήθελα να το αναφέρω έτσι μόνο και μόνο γιατί η συμπεριφορά κάποιον πιστεύω ότι θα έπρεπε να είναι λίγο ποιο ξεκάθαρη ακόμα και αν έχουν δίκιο.
Καταχωρήθηκε 08 Ιανουάριος 2008 - 03:45 μμ
fotski, κατά Jan 8 2008, 01:24 PM, λόγο:
Είναι δείγμα πολιτισμού και παιδείας.
και πολυ σημαντικο,ΕΝΥΠΟΓΡΑΦΑ
και για ηθικους λογους αλλα και για να ειμαστε συννομοι με τους κανονες του forum.
Φανταζεσαι φιλε takhs να εμπαινε ο καθενας και να εβριζε-κατηγορουσε-συκοφαντουσε(ασχετα αν ειχε δικιο ή αδικο),καποιον επωνυμα,κρυμμενος ο ιδιος στην ανωνυμια του?Δεν ειναι σωστο.
Θα σε παρακαλουσα σε επομενη δημοσιευση σου αρνητικη προς καποιο προσωπο να ειναι ενυπογραφη.
Καταχωρήθηκε 08 Ιανουάριος 2008 - 07:02 μμ
οταν λες ενυπογραφη τι εννοεις???
γιατι και γω ετοιμαζομουν να κανω παραπονα για αλλον
να γραψω δηλαδη κωστας τρεχογυρευοπουλος και ενα κινητο ασχετο οδος οπουναναι 12 αθηνα
κανε μια διευκρινηση σε παρακαλω
1 Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα
0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες