Help - Search - Members - Calendar
Full Version: ΜΑΙΝΑΛΟ...νέα
Snowclub.gr Forums > Βουνό και χιόνι > Χιονοδρομικά
ΑΛΕΞΗΣ
Καλησπέρα,
Χθές το μεσημέρι ανέβηκα στο Μαίναλο από όπου και οι φωτογραφίες. Χωρίς βέβαια να εκπροσωπώ επίσημα το σύλλογο είχα μία πολύ επικοδομητική συζήτηση με το διευθυντή του χ/κ κ.Πετρόπουλο, ο οποίος παλεύει μόνος του για να το αναστήσει, και μέχρι στιγμής τα έχει καταφέρει πολύ καλά.

φωτο 1: Δεξιά η βορεινή και αριστερά η νέα ανατολική πίστα, μαύρες στα πρώτα τους μέτρα κόκκινες μετά.

φωτο 2: Γενική άποψη του πλατώ με το νέο χιονοστρωτήρα ίσα που να φαίνεται.

φωτο 3: Η νέα ανατολική από την καφετέρια.

Η θερμοκρασία ήταν στο +2 και χιόνισε για μισή ώρα περίπου.
Jokey
ωραίες φώτο
Χρήστος Λάππας
Δεν βλέπω τίποτα sad.gif
Spiderman
Αχ ρε Αλέξη μας κάνεις και ωραίες περιγραφές,φωτο δε βλέπουμε,τα νεα για τον καιρό δεν είναι καλά.....αν τις κόψουμε στο τέλος δε θα 'ναι καθόλου παράξενο.... :roll: :cry:

(ξέρω,ξέρω.....να βλέπουμε την υπογραφή σου... :? )
Χρήστος Λάππας
Τώρα μάλιστα! Ίδωμεν τις φωτογραφίες τις αληθινές!

Χμμμ. Όπως είχα προβλέψει παλιότερα (ο γκαντέμης sad.gif ), καλά τα έργα, αλλά τι να τα κάνεις αν δεν μαζεύει χιόνι το βουνό σου;

Τώρα θα μου πείτε, μήπως τα άλλα βουνά της χώρας έχουν πολύ περισσότερο; Οψόμεθα... :roll:
ΑΛΕΞΗΣ
Τώρα μπορώ να απαντήσω.

Κύριε ΛΑΠΠΑ όπως πάντα αξιοπρεπής στις αντιδράσεις σας.

ΓΡΗΓΟΡΗ όπως είπες Ψυχραιμίαααααααααααααα.

Όσο για σένα ΚΑΠΕΛΕ ή οφθαλμίατρο θέλεις ή νέο πληκτρολόγιο...κακομοίρη, γρουσούζη, γκαντέμη, νούμερο, παλιοχαρακτήρα, ΑΛΗΤΗ...
Jokey
QUOTE (Jokey)
ωραίες φώτο

Τί είπα ? Ακόμα και αυτά τα μηνύματα σας προκαλούν εκνευρισμό ? Δεν μπορώ να καταλάβω το λόγο .
ΑΛΕΞΗΣ
Μπορώ εγώ όμως να καταλάβω το λόγο. ΕΞΩ ΡΕ, ΕΞΩ....από το forum...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.