Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Παρνασσός σήμερα 19 Μαρτίου 2003
Snowclub.gr Forums > Βουνό και χιόνι > Χιονοδρομικά
PaniosBanios
Όσοι παρακολουθήσατε τις φωτογραφίες του Τάσου χθες προσθέστε μερικές πέτρες ακόμα :? καθώς και λίγο κόκκινη λάσπη sad.gif . Μέχρι τις 9:00 είχε λίγο παγωμένο χιόνι 8) , 9-11 μαλάκωσε κ ήταν μια χαρά biggrin.gif , 11-1 ψιλοσούπιασε smile.gif , 1-τέλος δεν παλευόταν ohmy.gif . Χαρακτηριστικά στο parking στις 3:30 είχε 18 βαθμούς Κελσίου. Χάλια :cry: . Κρατάει καλά ο Βάκχος δεξιά κ αριστερά προς το μεσημέρι (καλύτερα από τις άλλες τουλάχιστον) tongue.gif . Έχει και κάτι ωραία τετραγωνικά ψιλοαπάτητο εκει πέρα. :twisted: Περισσότερες info αύριο που θα ανέβουν οι πιο έμπειροι (δεν θα τρέχετε πολύ έτσι? να σας προλαβαίνω :oops: )

Θα έβαζα κ φωτογραφίες αλλά γα..σα το φακό της φωτογραφικής σε μια πτώση κ έχω ξενερώσει που δεν έχω όρεξη ούτε τον Ηρακλή να σας δείξω. Θα στείλω μια με τα εκνευρισμένα μούτρα μου :evil: (όταν κ εαν καταφέρω να φτιάξω το φακό. Επιδιορθώνονται οι φακοι σε φωτογραφηκές digital ή έστω αλλάζουν ή θα πρέπει να αγοράσω καινούρια :shock: :?: )

Ευχαριστώ τον dimitri77 καθώς και την lily για την παρέα τους σήμερα στο βουνό. Δημήτρη θα σου στείλω photo την πλάτη σου, τη μόνη φωτο που έχω από σένα, Κέλλυ θέλω τις φωτο με το Βασίλη καθώς είναι οι μόνες φωτο που μάλλον θα αξίζουν.

Γαμώ την καταδίκη μου, την γκαντεμιά μου και την κατάρα που με συνοδεύει (μήπως έχω και βρόχινο συνεφάκι πάνω από το κεφάλι μου και δεν το έχω δει? :cry:

Υπόσχομαι πως θα μου έχει περάσει η γκρίνια μέχρι αύριο και θα είμαι ευχάριστη παρέα.

Με πολλή τσαντίλα :!:
Παναγιώτης
Lili
Πάνο,
πολύ καλά τα έγραψες -επιβεβαιώνω κι εγώ. Πάντως άξιζε τον κόπο σήμερα. Και για το σκι και για την λιακάδα που ήταν (βλαβερή για το χιόνι και δέρμα αλλά) υπέροχη.
Τις φωτό θα στις δώσω όταν εμφανιστούν (είμαι παλαιάς και αξιόπιστης τεχνολογίας). Νομίζω ότι στο σέρβις θα σου την φτιάξουν τη μηχανή αν είναι όντως το auto focus που τα 'παιξε, τώρα το κόστος...?
dimitris77
Pano
ksexases na peis oti toulaxiston kato apo tous pilwnes tou Hrakli exei arketo xioni, se blepame me ton Bill na bouliazeis toulaxiston 30cm smile.gif psaxnontas to mpaton

Krima gia tin photografiki mixani,
pantos mpes sto forum tou www.dpgr.gr (einai ena ellhniko community gia tous xrhstes psifiawn photografikwn mixanwn) kai kane ena post me to problima tis mixanis sou. Toulaxiston na exeis mia idea ti paizei me tin mixani ,min se piasoun koroido stin antiproswpeia, ksereis allakse auto kai ekeino...klp klp.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.