Help - Search - Members - Calendar
Full Version: ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ REPORT 20/3
Snowclub.gr Forums > Βουνό και χιόνι > Χιονοδρομικά
kostakiskal
Στα καλ΄βρυτα λοιπόν εχθές κατάλαβα οτι μάλλον τελείωσε για φέτος η σαιζόν.9 το πρωί στη στύγα γύρω στα 5 άτομα και το χιόνι παγωμένο.οι πέτρες ορατές παντού.Ο Αχιλλέας κλειστός απο το χιονοδρομικό αλλά μπορούσες με λίγο ρίσκο να κατέβεις μέχρι το σαλέ (με σλάλομ ανάμεσα σε πέτρες).Η επιβίβαση δε στον αχιλλέα με τα σκι στο χέρι γιατί δεν είχε καθόλου χιόνι απο το σαλέ και κάτω.Η ποιότητα του χιονιού απαίσια.Απο πάγος το πρωί στις 11 για βαρκάδα.Θερμοκρασία στη 01.00 20,5 C.Καταλαβαίνετε λοιπόν οτι εαν δε ρίξει για καμιά εβδομάδα πυκνό χιόνι η κατάσταση είναι μη αναστρέψιμη.Αντε και του χρόνου να είμαστε καλά (οι άτυχοι, γιατί οι τυχεροί πάνε εξωτερικό).
Nikos
Κρίμα ρε παιδιά τόσο νωρίς...δεν μου πάει η καρδιά να βάλω την σανίδα στην αποθήκη από Μάρτιο...τι θα κάνουμ τους επόμενους 9 μήνες?Ας ελπίσουμε πως η νέα βδομάδα θα φέρει κάτι καλύτερο :?

Κώστα καλά είσαι? Πάσχα θα είσαι Καλαμάτα να τα πούμε επιτέλους και απο κοντά?
proteusdiver
τι θα κάνουμ τους επόμενους 9 μήνες?

Υπάρχει και η θάλασσα...

Εγώ πάντως θα κάνω εντατικά γυμναστική για να «ετοιμάσω» τους μύες που χρειάζονται για το «σανίδι»(Φτου μου που νόμιζα ότι είχα και δυνατά πόδια...)

Επαναλαμβάνω πάντως, ότι υπάρχει και η θάλασσα... Κι ας μου κοστίζει εμένα πιό πολύ (1,6 λίτρα το μίλι και θεωρούμαι και τυχερός...) από το snowboard...

Ήδη άρχισαν οι έξοδοι για προετοιμασία...
Χρήστος Λάππας
QUOTE (proteusdiver)
Επαναλαμβάνω πάντως, ότι υπάρχει και η θάλασσα... Κι ας μου κοστίζει εμένα πιό πολύ (1,6 λίτρα το μίλι και θεωρούμαι και τυχερός...) από το snowboard...

Δηλαδή εγώ τώρα πρέπει να κάτσω να υπολογίσω πόσα λίτρα μου στοιχίζει το μίλι με το Sunseeker 105; laugh.gif
slalom
ΜΠΑ.... ΕΓΩ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΩ ΤΙΠΟΤΑ!!!!!

ΤΟ ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΠΟΔΗΛΑΤΑΚΙ ΜΟΥ ΔΕ ΚΑΙΕΙ ΣΤΑΓΟΝΑ ΒΕΝΖΙΝΗΣ!!!
ΑΝΤΕ ΝΑ ΚΑΨΕΙ ΚΑΜΙΑ ΘΕΡΜΙΔΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΥΣΚΟΛΟ!!! ΠΙΟ ΠΙΘΑΝΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΨΕΙ Ο ΗΛΙΟΣ!!!! :oops:
proteusdiver
Δηλαδή εγώ τώρα πρέπει να κάτσω να υπολογίσω πόσα λίτρα μου στοιχίζει το μίλι με το Sunseeker 105;

Άστο καλύτερα φίλε Χρήστο... sad.gif

Αν και ισχύει το if you have to ask, you can't afford it sad.gif , υποθέτω ότι κάποιον άλλο έχεις να ανησυχεί για τα ltr/hr - για την επόμενη τροφοδοσία και για το διαθέσιμο range)...

Εγώ ανήκω στην κατηγορία του I don't need to ask, but still cannot afford it...
laugh.gif laugh.gif
«Το καλύτερο yacht είναι αυτό του φίλου σου» (ναι αυτού που έχει και την πισίνα).

Εχω εκτενή εμπειρία από μεγάλα σκάφη, αλλά αυτό που θα ήθελα να έχω, θέλω να μπορώ να το κουμαντάρω μόνος, άντε έστω με άλλο ένα άτομο στην ανάγκη...

Σκάφη πάνω από τα 15 μέτρα με εντυπωσιάζουν, αλλά δεν τα «ποθώ».

(OK, αν μιλάμε για το Destriere...)
Χρήστος Λάππας
Εγώ πάλι τα ποθώ, αλλά με τα 8 εκατομμυριάκια που κάνει το 105 όπως καταλαβαίνεις ούτε με το κιάλι δεν μπορώ να τα κοιτάξω laugh.gif laugh.gif laugh.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.