Help - Search - Members - Calendar
Full Version: χ/κ Βασιλίτσα
Snowclub.gr Forums > Βουνό και χιόνι > Χιονοδρομικά
Pages: 1, 2
D_Kikeridis
Για Σαββατοκύριακο πως το βλέπετε..?Θα δούμε...άσπρη μέρα..?
Τι επιφυλασσει ο καιρός?
mythos
Ορίστε η 6ήμερη πρόβλεψη για Βασιλίτσα...

IPB Image
zox
Κανα νέο από Βασίλω ???? Πόσο έχει ρίξει ???

Η φωτό πάντως τα σπάει !!!!! Ακόμα και στο κάτω μέρος του τριπλού έχει πιάσει μπόλικο χιονάκι smile.gif

Τρελό χιονοβούνι smile.gif smile.gif

IPB Image
makalu
Kατ'εμε, δεν επρεπε να πατηθει ακομα! Ειναι οριακο κ στις επομενες ωρες, ΑΝ δε βαλει αλλο θα βγαλει πολλα διψασμενα χορταρακια (απο Πεμπτη θα ερθει κι αλλο χιονι ευτυχως!)
JohNi
Πολυ ευχαριστη η εικονα smile.gif smile.gif smile.gif Αντε να ανοιγουν ενα ενα τα Χ/Κ μας smile.gif
korn
ομορφα
Argentinos
OOOOOOO AAAAAAAAAAAAAAAaaAAAAAAaaaaAAAAAA!!!!!!!!!!!

ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ παρτε και μερικες παλιες να ζεσταθειτε
panagiotis
τελικα θα ανοιξει αυτο το ΣΚ?
Aris
Ελπιζω να ανοιξει αλλα ταυτοχρονα να ΜΗΝ μπορει να παει κανενας απο την Μακεδονια γιατι πολυ απλα ελπιζουμε να μην κινειται τιποτα
batucada
Μολις επεστρεψα απο Γρεβενα. Μιλησα με τον προεδρο του φορέα, κ. Τεγο, και μου ειπε ότι εκτός απροόπτου το Σαββατο θα ειναι η πρωτη μερα λειτουργίας του ΧΚ. smile.gif

Εχει αρκετό χιονι ειδικά στις βορινές ( ελιμεία, τυμφαία) και με το σημερινό και το αυριανό περιμένουν να πατήσουν για να ειναι ετοιμοι για το ΣΚ...
SIRIOS36
QUOTE(Aris @ Dec 11 2007, 06:50 PM) [snapback]104917[/snapback]

Ελπιζω να ανοιξει αλλα ταυτοχρονα να ΜΗΝ μπορει να παει κανενας απο την Μακεδονια γιατι πολυ απλα ελπιζουμε να μην κινειται τιποτα

O Φ. Π. ηταν σημερα Ναουσα και μου ειπε οτι το χιονι ειναι πολυ περισσοτερο απο οτι φαινεται στο τριπλο .

Αν πεσει και αυτο που ελπιζουμε για Πεμπτη Παρασκευη Σαββατο παρτυυυυυυ...... παντουυυυυυυ.......

δεστε προβεψη για Ναουσα 4-6 days forecast

Αρη δεν πιστευω στα ματια μου.
θα γινει αληθεια τοσο χαμος;

makalu
QUOTE(SIRIOS36 @ Dec 11 2007, 08:03 PM) [snapback]104940[/snapback]

O Φ. Π. ηταν σημερα Ναουσα και μου ειπε οτι το χιονι ειναι πολυ περισσοτερο απο οτι φαινεται στο τριπλο.
..παλι μανιταρια καμακώνατε rolleyes.gif
puppy
Ποιοι θα ανεβείτε Βασίλο τις γιορτές???
Aris
QUOTE(SIRIOS36 @ Dec 11 2007, 08:03 PM) [snapback]104940[/snapback]

Αρη δεν πιστευω στα ματια μου.
θα γινει αληθεια τοσο χαμος;

Φοβαμαι Περικλη πως δεν θα γινει αυτος ο χαμος.Καποια νεοτερα στοιχεια της τελευταιας στιγμης του ενος απο τα 2 βασικα μοντελα,ανατρεπουν την κατασταση
Περισσοτερα λιγο μετα τα μεσανυχτα αποψε..
batucada
QUOTE(puppy @ Dec 11 2007, 09:40 PM) [snapback]104960[/snapback]

Ποιοι θα ανεβείτε Βασίλο τις γιορτές???

Θα ειμαι μαλλον ολες τις γιορτές, αλλα δεν θα μενω στα γυρω χωρια...
kostakiskal
Αρη, για ποιό μοντέλο και ποιό τρέξιμο λες;γιατί δ εν έχω δ ει τίποτα σήμερα.Πάντως η θερμοκρασίες έχουν κλιεδώσει πιστεύω για τα καλά.Ο υετός μένει.
anemar
QUOTE(batucada @ Dec 11 2007, 06:51 PM) [snapback]104919[/snapback]

Μολις επεστρεψα απο Γρεβενα. Μιλησα με τον προεδρο του φορέα, κ. Τεγο, και μου ειπε ότι εκτός απροόπτου το Σαββατο θα ειναι η πρωτη μερα λειτουργίας του ΧΚ. smile.gif

Εχει αρκετό χιονι ειδικά στις βορινές ( ελιμεία, τυμφαία) και με το σημερινό και το αυριανό περιμένουν να πατήσουν για να ειναι ετοιμοι για το ΣΚ...

Σταθη αυτο δεν το καταλαβαινω.Αφου εχουν χιονι-το περισσοτερο απο ολα τα χ/κ- γιατι δεν ανοιγουν νωριτερα? rolleyes.gif

Ενταξει θα μου πει καποιος για 3-4 ημερες?
Ναι ας θυμηθουμε περισυ που ψαχναμε για μια ημερα σκι...

Υπηρχε περιπτωση σε ευρωπαικο χ/κ να εχει χιονι 10 Δεκ. και να μην ανοιγε?
D_Kikeridis
Αντικειμενικά έχει τόσο χιόνι..?Πάντως μέχρι χθές στα τουριστικά γραφεία έλεγαν οτι δεν είναι ακόμη για να ανοίξει :/
Aris
QUOTE(kostakiskal @ Dec 11 2007, 11:13 PM) [snapback]104978[/snapback]

Αρη, για ποιό μοντέλο και ποιό τρέξιμο λες;γιατί δ εν έχω δ ει τίποτα σήμερα.Πάντως η θερμοκρασίες έχουν κλιεδώσει πιστεύω για τα καλά.Ο υετός μένει.

Το ευρωπαικο στο τελευταιο τρεξιμο μας εκαιγε.Ελπιζω να αλλαξει .Το GFS στο τελευταιο μας δινει πολυ υετο αλλα μειωνει την διαρκεια.Θετικο οτι τα ensαmples σιγα σιγα εναρμονιζονται με το κυριο τρεξιμο
Argentinos
Ρωτησα ατομο που δουλευει πανω και μου ειπε πως ανοιγει ΣΚ κανονικα μαζι με την γουμαρα!!!(για να ανοιγει η γουμαρα φανταστειτε χιονι που εχει)
Yota
QUOTE(anemar @ Dec 12 2007, 11:01 AM) [snapback]105049[/snapback]
Υπηρχε περιπτωση σε ευρωπαικο χ/κ να εχει χιονι 10 Δεκ. και να μην ανοιγε?
Δυστυχώς ΝΑΙ! Όχι 10 Δεκ βέβαια, αλλά έχει η ημερομηνία σημασία;

Το Τυρόλο στην Αυστρία είχε πνιγεί στο χιόνι από τα μέσα Νοεμβρίου και μόνον τα παγετωνικά ΧΚς ήταν ανοιχτά! dry.gif Βασικά την ψιλοπατήσαμε ως προς αυτό, καθώς ελπίζαμε να σκιάρουμε στο ονειρεμένο ΧΚ του Mayerhofen...αλλά...με τη γλύκα μείναμε! mad.gif
anemar
QUOTE(Yota @ Dec 13 2007, 05:00 PM) [snapback]105607[/snapback]

Δυστυχώς ΝΑΙ! Όχι 10 Δεκ βέβαια, αλλά έχει η ημερομηνία σημασία;

Βεβαιως και εχει.Γιατι αλλο να ριξει 30-40 εκ. χιονι αρχες Νοεμβρη που πιθανοτατα να το λιωσει εντος λιγων ημερων και ισως να μην ειναι ετοιμοι για ανοιγμα ακομα και αλλο 10 Δεκεμβρη που οι θερμοκρασιες ειναι χαμηλες,το προσωπικο ετοιμο,τα εργα οκ,και ολοι περιμενουν χιονι.Ηρθε το χιονι λοιπον,γιατι δεν ανοιγεις?

Στο snowreport σημερα γραφει οτι μαλλον δεν ανοιγει ουτε αυτο το ΣΚ blink.gif
Τα μελη της εθνικης ομαδας που μιλησα σημερα στο Καιμακ εκαναν λογο για σχεδον 1 μετρο χιονι στη Βασιλω.

Τι γινεται λοιπον? rolleyes.gif
batucada
Παραπάνω έκανα ποστ με ενημέρωση απευθείας απο τον πρόεδρο του ΧΚ και ειπε ότι θα ανοιξουν το Σαββατο. Αν και ο καιρός προβλέπεται δύσκολος.
makalu
QUOTE(batucada @ Dec 13 2007, 06:14 PM) [snapback]105625[/snapback]

Παραπάνω έκανα ποστ με ενημέρωση απευθείας απο τον πρόεδρο του ΧΚ και ειπε ότι θα ανοιξουν το Σαββατο. Αν και ο καιρός προβλέπεται δύσκολος.
Στάθη, σου ανεφερε ο ΜΤέγος καποια προβληματακια που μπορει να τους αποτρεψουν να ανοιξουν τις επομενες ημερες; sad.gif
batucada
Δεν υπάρχει προβλημα με το βουνό, ολα ειναι καλά, καποια θέματα υπάρχουν με το προσωπικό ελπιζω σημερα το βραδυ να λυθουν... Θα έχουμε ενημέρωση αργά το βράδυ για τα καθέκαστα.
makalu
QUOTE(batucada @ Dec 14 2007, 09:34 AM) [snapback]105712[/snapback]

Δεν υπάρχει προβλημα με το βουνό, ολα ειναι καλά, καποια θέματα υπάρχουν με το προσωπικό ελπιζω σημερα το βραδυ να λυθουν... Θα έχουμε ενημέρωση αργά το βράδυ για τα καθέκαστα.
Ναι, σε αυτα αναφερομαι, τσεκαρε το φιλε, διοτι ειναι σκασμενος ο ανθρωπος! unsure.gif
batucada
Eλπιζω να ξεπεραστούν, γιατί ο Βόρας δεν αντέχεται με τετοια θερμοκρασία.... sad.gif
anemar
Συννεφιά
Τελ.χιον/ση:12/12/07
Υψος χιον.βάσης:40 εκ.
Υψος χιον.μέσης:50 εκ.
Υψος χιον.κορυφ:60 εκ.

Ποιότ.χιονιού:Φρέσκο
Σήμερα στις 11:43
Θερμ.αέρος:-7.67c

"Το χ/κ δεν θα λειτουργησει λογω μη επαρκους χιονοκαλυψης...."

Τα παραπανω νουμερα απο ποτε ειναι μη επαρκη για Βασιλιτσα??? rolleyes.gif

QUOTE(batucada @ Dec 14 2007, 09:52 AM) [snapback]105727[/snapback]

Eλπιζω να ξεπεραστούν, γιατί ο Βόρας δεν αντέχεται με τετοια θερμοκρασία.... sad.gif

Μην το συζητας.Χτες ηταν ...δυσκολα cool.gif

Μετεριζι μονο ηταν υποφερτα.10 στροφες μονο,αλλα τουλαχιστον δεν κινδυνευες να παγωσεις...
makistop
QUOTE(anemar @ Dec 14 2007, 01:53 PM) [snapback]105816[/snapback]

Συννεφιά
Τελ.χιον/ση:12/12/07
Υψος χιον.βάσης:40 εκ.
Υψος χιον.μέσης:50 εκ.
Υψος χιον.κορυφ:60 εκ.

Ποιότ.χιονιού:Φρέσκο
Σήμερα στις 11:43
Θερμ.αέρος:-7.67c

"Το χ/κ δεν θα λειτουργησει λογω μη επαρκους χιονοκαλυψης...."

Τα παραπανω νουμερα απο ποτε ειναι μη επαρκη για Βασιλιτσα??? rolleyes.gif
Μην το συζητας.Χτες ηταν ...δυσκολα cool.gif

Από τότε που έχουν πρόβλημα με το εποχικό προσωπικό που '' απεργεί'' γιατί δεν έχουν υπογράψει ακόμη συμβάσεις απ' ότι λέγεται wink.gif
batucada
Αφορά προσωπικό που ειναι να μονιμοποιθεί και περιμένουν την υπογραφή των σχετικών προσληψεων. Και φυσικά βρήκαν τον χρόνο να απεργήσουν.

Σημειώνω την πολυ δυσκολη περσινή χρονιά για τα ΧΚ και το οτι οι επιχειρήσεις των γύρω περιοχών περιμένουν πως και πως να δουλέψουν για να βγάλουν υποχρεώσεις. sad.gif
MakisM
Και φυσικα...%εστηκαν οι εργατοπατερες για τις υποχρεωσεις του ταξικου εχθρου blink.gif

mad.gif mad.gif mad.gif

Φιλικα

ΜακηςΜ
dathanas
Υπάρχει ελπίδα να δοθεί λύση και να ανοίξει το χκ?
Για να ξέρουμε να κανονίσουμε. Εγώ υπολόγιζα να ανέβω πάντως αλλά μετά από αυτά μας το χαλάει.
Ειδωμεν...
Nickel
να μην υπογραφούν ποτέ...
giorgosL
E;; blink.gif
Για εξηγα...
Argentinos
οριστικα κλειστη αυριο σαββατο η βασιλιτσα.Αυτην την στιγμη που σας γραφω γινεται η συνελευση για το αν ανοιξει την κυριακη.
anemar
Θα ηταν ωραια....αν ειχε ακομα λιγο χιονι να μπορουσε να ανοιξει laugh.gif laugh.gif laugh.gif (υποτιμουν τη νοημοσυνη μας...)Να εβγαζαν ξεκαθαρη ανακοινωση και οχι αλλα λογια να αγαπιομαστε.... mad.gif

IPB Image
PAP80
ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΑΝ ΑΥΡΙΟ ΚΥΡΙΑΚΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΑΝΟΙΧΤΑ?

batucada
Oχι παιδιά, μαλλον Τριτη θα ειναι η πρωτη μέρα λειτουργίας της Βασιλιτσας για φέτος. Μεχρι στιγμής δεν υπάρχει αποφαση για ανοιγμα αυριο. sad.gif ποιος παει στο Καινακ τώρα dry.gif
D_Kikeridis
QUOTE(batucada @ Dec 15 2007, 05:06 PM) [snapback]106101[/snapback]

ποιος παει στο Καινακ τώρα dry.gif

laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Καϊνακ,Καϊνακ ..
Άντε να μην έχουμε προβλήματα στο δρόμο.. cool.gif
flat
Καλούτσικος καιρός με θερμοκρασίες -9 -10 το πρωί με άφθονο και καλής ποιότητας χιόνι.Αφού δεν υπήρχε κανείς να δουλέψει το συρόμενο πέδιλα στην πλάτη και πάνω για μια διαφορετική κατεβασιά της ολόπουδρης ελίμειας.

[attachmentid=1594]
Nickel
τελικά φαίνεται οτι δυσκολευουν λίγο τα πράγματα στη Βασίλω... έχει τεντωθεί λίγο το σχοινί ή μου φαίνεται?
batucada
Φρεσκα νέα.

Οι υπάλληλοι του ΧΚ περιμένουν να υπογραφούν οι 8μηνες συμβάσεις απο τη ΓΓ Αθλητισμού (το ιδιο προβλημα ειχε και το Σελι). Σημερα το απογευμα υπάρχει δεσμευση οτι θα υπογραφουν οι συμβάσεις και το βουνό θα ανοιξει μέχρι την Τετάρτη.
Αυτα βεβαίως εφόσον πεσουν οι υπογραφές σήμερα.

Η γυρω περιοχή ειναι σε αναβρασμό με την εξέλιξη αυτή και απαιτουν αμεσα λυση. Ελπιζω οτι μέχρι αύριο θα έχω καλυτερα νέα να σας πω.

Το βουνό πάντως έχει αρκετό και καλό χιόνι για να λειτουργήσουν ολες του οι πίστες... Χθες το βράδυ έβαλε κι άλλο χιόνι και συνεχίζει και σήμερα να ριχνει.
ΑΛΕΞΗΣ
QUOTE(Nickel @ Dec 17 2007, 01:33 AM) [snapback]106359[/snapback]
τελικά φαίνεται οτι δυσκολευουν λίγο τα πράγματα στη Βασίλω... έχει τεντωθεί λίγο το σχοινί ή μου φαίνεται?
Τα πράγματα είναι δύσκολα, αλλά είμαστε αισιόδοξοι.

Η διοίκηση (με πρώτο και καλύτερο τον κ.Τέγο) στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων πάντως και με αξιοπρέπεια δίνει τον αγώνα της για τη λειτουργία του χ/κ.
Nickel
πάντως δε μου άρεσε σε καθε περίπτωση το εκβιαστικό τελευταία στιγμή...
και ποσο μαλλον για μονιμοποιηση που ειμαι κατα 1000%, δεχομαι προσληψη αορίστου χρόνου στη χειρότερη, αλλα όχι και μονιμοποιηση...

λιγο ακόμα να τραβήξει βλέπω μαζί με το χιόνι να αρχίσουν να πέφτουν και τίποτα ψιλες wacko.gif
Argentinos
Παιρνω ρεπο δηλ τεταρτη?
ΑΛΕΞΗΣ
Γενικώς κάτι δεν πάει καλά...

Μέχρι τώρα μας έφταιγε το χιόνι που δεν είχαμε. Φέτος μετά από κάποια χρόνια έριξε χιόνι μέσα Δεκεμβρίου και συμβαίνουν διάφορα περίεργα. Στη χώρα που ζούμε τα περίεργα φαινόμενα τείνουν να γίνουν καθημερινότητα και να μας φαίνονται φυσιολογικά. Ο καθένας από την πλευρά του έχει δίκιο, αλλά δεν βλέπω προκοπή. Υπομονή...χειμώνας είναι θα περάσει...
kostasbmw
γκορτσιες μπορουν να βαλουν ολοι να ησυχασουμε

αν τους ενδιεφερε η πελατεια ολονυχτιες θα εκαναν και οι υπογραφες επρεπε να ειχαν πεσει απο καιρο και οχι τη τελευταια στιγμη μπας και δωσουν μερικα ευρω παραπανω σε υπαλληλους
τι συμβασεις ειναι αυτες λες και θα προσληφθουν τιποτα εξιδικευμενοι διευθυντες και εχουν πολυπλοκους ορους προσληψης
αει στο διατανο πρωι πρωι με τις παπαριες που ακουω
cadm8
Δεν πειράζει σε 2-3 χρόνια θα φεύγουν όλοι μα όλοι πια Βουλγαρία και Μακεδονία laugh.gif και μετά μπορούν να συνεχίσουν να δουλεύουν σαν τοπικό ΧΚ με τις 3 αγκυρούλες τους
ΑΛΕΞΗΣ
QUOTE(kostasbmw @ Dec 17 2007, 10:57 AM) [snapback]106405[/snapback]
αει στο διατανο πρωι πρωι
Εγώ ;

Πώς πάνε στο Διάτανο ;

QUOTE(kostasbmw @ Dec 17 2007, 10:57 AM) [snapback]106405[/snapback]
αει στο διατανο πρωι πρωι με τις παπαριες που ακουω
Δυστυχώς είναι η πραγματικότητα.
Και να επαναλάβω, για να καταλάβουμε τί συμβαίνει, οτι αύριο (Τρίτη 18 Δεκεμβρίου) γίνεται ο διαγωνισμός για τον αποχιονισμό των εθνικών οδών. Πολλά τα περίεργα ρε γμτ...
Sp
QUOTE(cadm8 @ Dec 17 2007, 11:07 AM) [snapback]106407[/snapback]

Δεν πειράζει σε 2-3 χρόνια θα φεύγουν όλοι μα όλοι πια Βουλγαρία και Μακεδονία laugh.gif

Και η Βασιλίτσα στο γεωγραφικό διαμέρισμα της Μακεδονίας είναι.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.