QUOTE(JohNi @ Jan 25 2008, 10:21 AM) [snapback]111335[/snapback]
Δεν καταλαβαινω γιατι θα επρεπε το ΧΚΚ να παρεχει καθημερινα επισημη ενημερωση στα διαφορα Forums.Σιγουρα θα ηταν ευχαριστο,αλλα δεν ειναι τοσο σημαντικο εφοσον παρεχουν ολα τα στοιχεια που χρειαζεται να γνωριζει ενας χιονοδρομος μεσω της ιστοσελιδας τους.Επισης ειναι κατι το οποιο μπορει να σου προκαλεσει μεγαλο κοστος σε προσωπικο και επιχειρηματικο επιπεδο,ειδικα οταν δεν εχεις τα καταλληλα ατομα-πλατες να σε στηριζουν καi παραλληλα υπαρχουν διαφοροι που σε θελουν να σε διαπομπευσουν...(προσωπικο κοστος εχω ακομα και εγω αυτη τη στιγμη που γραφω σε αυτο το στυλ και δυσαρεστω καποιους που εχουν διαφορετικη αποψη...θα μπορουσα να μη λεω τιποτα και να ειμαι αγαπητος σε ολους)
Πιστεύω ότι δεν είναι και τόόόόόσο δύσκολο να το καταλάβει κανείς. Δουν και λαβείν είναι το θέμα: Θέλουνε τα λεφτάκια μας, θέλουμε ενημέρωση. Αλλά απ'ότι φένεται δεν το καταλαβαίνουν ούτε οι υπεύθυνοι.
Όσο για το κόστος κ.λ.π. , κλ.π ..............τα καλά κώπεις κτώντε
Εμενα (και στους περισσοτερους) μου αρκει που ενημερωνουν ουσιαστικα,σωστα και αξιοπιστα μεσα απο την επισημη ιστοσελιδα τους.Ακομα μου αρκει που δεχοντε το διαλογο,ειτε αυτος γινεται με την εκφραση καποιου παραπονου στα γραφεια της διοικησης ειτε μεσω καποιας συναντησης μεταξυ του συλλογου και των ανθρωπων του ΧΚΚ
Σεβαστό να μιλάς και να είσαι ευχαριστημένος από την επίσησμη ιστοσελίδα για τον εαυτό σου, αλλά να μιλάς για "τους περισσότερους" ενώ γράφουμε τόσοι τα αντίθετα εδώ μέσα είναι άτοπο.
Υ/Γ:Φιλε Elgreco τα Καλαβρυτα χανουν πελατες καθε φορα που μπαινει ενας επισκεπτης στο forum και αντικριζει αυτη την ανοητη κατασταση που επικρατει στα threads που τα αφορουν.Εχει καταντησει κουραστικο να γινοντε μπαχαλο τα threads για τα Καλαβρυτα καθε 15 μερες και μαλιστα χωρις ουσιαστικο λογο.Αυτη την κατασταση οφειλει να την τελειωσει το Δ.Σ. για το καλο του συλλογου,της χιονοδρομιας και του Forum
............οπότε απαντάς και μόνος σου. Αφού δεν έχουνε υποχρέωση να ενημερώνουν όλα τα φόρα και να αντιπαραθέτουν την άποψή τους (το ΧΚΚ), ας αφήνουν την κατάσταση να διαιωνίζεται. Όσο για το Δ.Σ. δεν έχει καμία δουλειά να παρέμβει στο forum από την στιγμή που παραθέτοντε απλά απόψεις για τα συν και πλην του ΧΚΚ και δεν προσβάλεται κανένα μέλος. Τώρα αν οι απόψεις / αλήθειες πονάνε αυτό είναι γνωστό και όχι πρόβλημα των ομιλούντων ορθός.
QUOTE(TEOXALANDRI @ Jan 25 2008, 11:16 AM) [snapback]111349[/snapback]
Aπό τις 10:30 δουλέυει και η Άρτεμις ΚΑΝΟΝΙΚΑ.... Αρα όλο το ΧΚ σε λειτουργεία...
Ones again.................δεν μασ νοιάζει να το μάθουμε σήμερα αλλά εχθές! Δεν ζούμε στα Καλάβρυτα αλλά 200 km μακριά και δεν το απόφασίζουμε στις 05:00 το πρωί αλλά από την προηγούμενη (με το ανάλογο ρίσκο βέβαια, δεν ζητάμε υπεύθυνηη δήλωση για το τι καιρό θα κάνει)
Πάμ'παρακάτω
Το πως φιλτράρει ο καθένας τα δεδομένα είναι δικό του θέμα.. Συμφωνώ ότι προτάσεις και απόψεις καταθέτουμε.. Αν τώρα οι υπεύθυνοι (κάτι που δεν είμαι εγώ επαναλμβάνω) τα διαβάζουν ή όχι... αν ευαισθητοποιούνται ή όχι ... είναι δικό τους θέμα...
Σωστά και αυτό ακριβώς συζητάμε εδώ. Αλλά αυτό σαν κατάφαση μου κάνει και δεν καταλαβαίνω πρως τι η αντίδραση όλων σας αφου στο θέμα της ενημέρωσης συμφωνούμε.
Το τι κάνουμε στο skigr.org είναι δικό μας θέμα και δεν είναι επί του παρόντος. Ήσουν και εσύ ..έκρινες και αποχώρισες. Δικό σου θέμα... Δεν ρωτώ λοιπόν και απαντώ μόνος μου... Τοποθετούμαι... Δεν υποστηρίζω κανέναν όπως κάποιοι άλλοι το Π.Δ.΄(ούτε φυσικά τους κατακρίνω) και δεν λειτουργώ κατ'εντολή ΚΑΝΕΝΟΣ...
Ότι γράφω και κάνω το κάνω επειδή έτσι γουστάρω πολύ απλά...
Αν λοιπόν εν τέλει θεωρείς την ενημέρωση ... ανύπαρκτη... γιάτι δεν το λέτε οι ίδιοι στον Διευθυντή????
Απ'ότι ξέρω για να συμπληρώσω... το ΧΚΚ έχει έρθει σε συνάντηση με τον ΕΣΤΟΥΧ κατόπιν ζητήματος του συλλόγου αν δεν κάνω λάθος. Το φόρουμ του συλλόγου δεν ενημερώνεται από το ΧΚ ... Άλλα άλλο ο σύλλογος ... άλλο το φόρουμ έτσι δεν είναι..?
Σαφώς δεν είναι επί του παρόντως το skiGR απλά ερώτηση έκανα! Το αν υποστηρίζουμε τον ΠΔ ή όχι είναι απλά και μόνο απόρεια της συμπεριφοράς του προς τους Έλληνες χιονοδρόμους................οπότε
Απ'ότι γνωρίζω έχει ζητηθεί από το ΧΚΚ και δεν...........................οπότε κι εμάς δικαίωμά μας να συνεχίζουμε να το ζητάμε.
Και ξαναρωτώ γιατί αντιδράτε αφού λοιπόν το μόνο που ζητάμε αρχικά είναι καλύτερη και περιεκτικότερη ενημέρωση από το ΧΚ κάτι που θα είναι θετικό για όλους μας?
QUOTE(sakisbanskos @ Jan 25 2008, 11:36 AM) [snapback]111354[/snapback]
Διαβαζοντας αυτο ολο το τοπικ σαν ασχετος και απο πολυ μακρυα ...και λιγο υποψιασμενος θα ηθελα απλα να πω σε απλη γλωσσα ....ΜΠΡΑΒΟ ΒΟΟΖΕR μην παιρνεις χαμπαρι προσωπικα μου αρεσουν οι φοτος σου συνεχισε να το κανεις .......Ευγε...... προσωπικα περιμενω συχνοτερα ανεβασμα φωτογραφιων επειδη δυστυχως δεν ειναι δυνατον τεχνικα να επισκεφτω τα καλαβρυτα.....
Γιατί στο
http://www.kalavrita-ski.gr/ δεν μπορείς να μπαίνεις?

στο
http://www.kalavrita-ski.gr/gr/arxeio.asp θα βρεις ότι φωτό θέλεις ..............ολόκληρο άλμπουμ φτιάχνεις!!!!