Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Το χ/κ Καλαβρύτων και εμείς
Snowclub.gr Forums > Βουνό και χιόνι > Χιονοδρομικά
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
korn
+1 Γιωργο
Χρήστος Λάππας
Αυτό είναι το topic από το οποίο κάποιος που ενδιαφέρεται να πάει για σκι στα Καλάβρυτα θα ενημερωθεί για τις συνθήκες που επικρατούν. Είναι λογικό να προσπαθούμε να κρατήσουμε την συζήτηση σε αυτά τα πλαίσια. Το ίδιο έχει συμβεί και με το Χ.Κ.Π. όπου μηνύματα που κρίθηκαν εκτός θέματος μετακινήθηκαν σε άλλες ενότητες και χωρίς να υπάρξει κανένα παράπονο, ή υποψία για προστασία της διοίκησης. huh.gif
JohNi
QUOTE(Χρήστος Λάππας @ Jan 24 2008, 03:18 PM) [snapback]111207[/snapback]

Αυτό είναι το topic από το οποίο κάποιος που ενδιαφέρεται να πάει για σκι στα Καλάβρυτα θα ενημερωθεί για τις συνθήκες που επικρατούν. Είναι λογικό να προσπαθούμε να κρατήσουμε την συζήτηση σε αυτά τα πλαίσια.

Ελα ρε Χρηστο,παραδεξου οτι παιρνεις φακελο κατω απο το τραπεζι tongue.gif biggrin.gif laugh.gif
korn
QUOTE(JohNi @ Jan 24 2008, 03:27 PM) [snapback]111208[/snapback]
Ελα ρε Χρηστο,παραδεξου οτι παιρνεις φακελο κατω απο το τραπεζι tongue.gif biggrin.gif laugh.gif
το εμαθες και εσυ tongue.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif
makalu
..μεταξυ μας Χρήστο, κι ας μην κρυβομαστε για 4ο χρονο (μιας κ γνωριζομαστε χρονια smile.gif ) κ άλλο thread να ειχε ανοιξει με τιτλο «ΠΑΡΑΠΟΝΑ για το ΧΚταδε..λαβρύτων» παλι θα ειχαμε δει τετοιες προειδοποιητικες παρεμβασεις!!! unsure.gif

Φοβαμαι πως στη συχνη προσπαθεια (με καλη προθεση) να κατευνασουν τα πνευματα καποιοι (μα δεν ξεσηκωθηκε κ κανεις..αποψεις γραφονται..που όπως διαμορφωνουν γνωμη αυτοι που απλα περνανε φωτογραφιες κ τιποτα αλλο, ετσι διαμορφωνουν κ οσοι εχουν ενστασεις για τη λανθασμενη λειτουργια καποιων διεργασιων του κεντρου!!! ..αυτή ειναι η ομορφια του πολιτευματος μας!!!!), τελικα καταληγουν να χαραζουν την πολιτικη στασης του Συλλόγου, που θυμιζω πως ‘ΑΛΛΟ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΆΛΛΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ!

Εκτος αν η γραμμη του Συλλογου, ειναι, πως όποτε γραφεται για το εν λογω κεντρο κατι αρνητικο…αμεσως να χτυπανε καμπανάκια κ red-alerts σε οσους τολμουν να εχουν θεση που μπορει να ενοχλησει τα ματακια αλλων!!!! Ντινγκ-Ντονγκ..

Πρεπει να σταματησει απο εμας τους ιδιους αυτό βρε παιδια..κ αφηστε τις πλακιτσες περι φακελων για τους λαλάκιδες που μας αγνοουν συστηματικα.. sad.gif
mainalo
Ναι αλλά στο χ.κ Παρνασσού κάποιος ενημερώνει υπέυθυνα.
Σε αυτό το thread εδω, ο καθένας μπορεί να γράφει οτι θέλει ακόμα και κάποιος να κάνει τις φάρσες του και ο καθένας να πιστέυει μετά οτι θέλει γιατί δεν ενημερώνεται απο κάποιους υπευθυνους ανθρώπους του χ.κ

Το σωστό είναι να προσπαθήσει ξανά το ΔΣ να κάνει μια επαφή με το χ.κ μήπως και ξεκινήσουν να ενημερώνουν επιτέλους σωστά και υπέυθυνα και οχι να μας βάζουν αντρικελα γιατί ολα αυτά εγω τα βλέπω σαν παραμύθια της χαλυμάς και επιτέλους να σταματήσουν να μας περνάνε για χαζούς. Πελάτες είμαστε και χάρη σε εμάς υπάρχουν. Αυτό δεν θα πρέπει να το ξεχνάνε ποτέ.
Ποτέ μα ποτέ δεν είναι αργά για να αλλάξουν κάποια πράγματα......................................
anemos
το Χ.Κ.Κ δεν εχει το κοσμο που εχει αλλες χρονιες γιατι ο Παρνασσος δεν εχει τη διοιηκηση που ειχε αλλες χρονιες.Και κατ επεκταση το Χ.Κ.Π λειτουργει καλυτερα πολυ απο αλλες χρονιες αρα και με τη προυποθεση οτι ο δρομος για Παρνασσο ειναι αεροδρομιο ενω για Καλαβρυτα καρμανιωλα αρχικα και μετα κατσικοδρομος εξηγουνται πολλα.

Δεν παω να συγκρινω τα 2 βουνα γιατι τα βρισκω εξισου ομορφα!απλα τις συνθηκες γιατι δεν εχουν τον αναμενομενο κοσμο τα καλαβρυτα.
Fidelio
QUOTE(metero @ Jan 24 2008, 01:24 PM) [snapback]111178[/snapback]

Αύριο θα έχει χιονοθύελλες θα είναι όλα κλειστά

http://www.youtube.com/watch?v=6-5ks3JLl-g

laugh.gif
TEOXALANDRI
QUOTE(mainalo @ Jan 24 2008, 04:22 PM) [snapback]111193[/snapback]

TEOXALANDRI απο οτι φαίνεται ενα χιονοδρομικό για να είναι έτοιμο επειτα απο μια χιονόπτωση μάλλον θα θέλει καμια εβδομάδα.

Βάσει αυτού του συμπεράσματος... και επειδή το ΧΚ έβαλε 10 ποντάκια σήμερα...(παρόλο που λυσομανούσε ο αέρας...)

ΜΗΝ ΕΡΘΕΤΕ ΤΟ ΣΚ ΣΤΟ ΧΚΚ... ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ..!!! mad.gif mad.gif mad.gif

Και προς αποφυγή τυχον παρεξηγήσεων.... Δεν έχω καμία σχέση εργασιακή/επαγγελματική που να με συνδέει με το ΧΚΚ απλά μ'αρέσει το συγκεκριμένο βουνό το ΧΚ το χωριό και όλη η τάση που επικρατεί εκεί... Εχω πληρώσει την ετήσια κάρτα του ΧΚ όπως όλοι και εκφράζω ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ μόνο... Δεν φοτογραφίζεται κανένα χιονοδρομικο πίσω μου και δεν υπερασπίζομαι κανέναν... Απλά όλη αυτή η διαδικασία της μαλιαρής... τα "εεεεεε...... ρεεεεεε... ξυπνάτεεεεεε...... τα λαμόγιααααα... μας κοροιδεύουν... κλπ" δεν με εκφράζει!!!! Ότι βλέπω γράφω..... και είμαι κάθε ΣΚ απάνω....

Αν κάποιος έχει παράπονα απο το ΧΚ η πόρτα του διευθυντή είναι ανοιχτή για να δεχτεί όποιον θέλει. Πρόσφατο παράδειγμα το έδωσε ο Panpanou που όταν του δημιουργήθηκε κάποιο πρόβλημα πήγε στο διευθυντή και το είπε... Γιατί δεν πάτε και εσείς..? Από μακρία ... γκαρίζουμε και κράζουμε.... Ο Τσεκούρας είναι πάντα εκεί... Γιατί δεν του τα λέτε του ίδιου προσωπικά...? mellow.gif

Θοδωρής Ντάφλος.
metero
QUOTE(TEOXALANDRI @ Jan 24 2008, 05:54 PM) [snapback]111236[/snapback]

Βάσει αυτού του συμπεράσματος... και επειδή το ΧΚ έβαλε 10 ποντάκια σήμερα...(παρόλο που λυσομανούσε ο αέρας...)

Και προς αποφυγή τυχον παρεξηγήσεων.... Δεν έχω καμία σχέση εργασιακή/επαγγελματική που να με συνδέει με το ΧΚΚ απλά μ'αρέσει το συγκεκριμένο βουνό το ΧΚ το χωριό και όλη η τάση που επικρατεί εκεί... Εχω πληρώσει την ετήσια κάρτα του ΧΚ όπως όλοι και εκφράζω ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ μόνο... Δεν φοτογραφίζεται κανένα χιονοδρομικο πίσω μου και δεν υπερασπίζομαι κανέναν... Απλά όλη αυτή η διαδικασία της μαλιαρής... τα "εεεεεε...... ρεεεεεε... ξυπνάτεεεεεε...... τα λαμόγιααααα... μας κοροιδεύουν... κλπ" δεν με εκφράζει!!!! Ότι βλέπω γράφω..... και είμαι κάθε ΣΚ απάνω....

Δεν θα έρθουμε γιατί δεν ερχόμαστε το κόψαμε εδώ και χρόνια (ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΟΙ ΣΤΟ METERO CLUB)

ΕΚΦΡΑΖΩ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ
ΚΑΙ ΕΧΩ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ

ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΠΟΤΕ ΕΤΗΣΙΑ ΚΑΡΤΑ
ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΧΡΟΝΙΕΣ ΟΤΑΝ ΠΗΓΑΙΝΑ ΕΙΧΑ VIP ΚΑΡΤΑ FREE
Nikos
QUOTE(TEOXALANDRI @ Jan 24 2008, 05:54 PM) [snapback]111236[/snapback]

Αν κάποιος έχει παράπονα απο το ΧΚ η πόρτα του διευθυντή είναι ανοιχτή για να δεχτεί όποιον θέλει. Πρόσφατο παράδειγμα το έδωσε ο Panpanou που όταν του δημιουργήθηκε κάποιο πρόβλημα πήγε στο διευθυντή και το είπε... Γιατί δεν πάτε και εσείς..? Από μακρία ... γκαρίζουμε και κράζουμε.... Ο Τσεκούρας είναι πάντα εκεί... Γιατί δεν του τα λέτε του ίδιου προσωπικά...? mellow.gif

Θοδωρής Ντάφλος
Να σου δώσω μια άλλη διάσταση των πραγμάτων σχετικά με το ΧΚΚ. Τώρα σου γράφω απο Πάτρα (απο τη βιβλιοθήκη του πανεπιστημίου συγκεκριμένα). Λόγω του ότι έχω πήξει απο το πολυήμερο διάβασμα θέλω αύριο να πάω σε ενα χιονοδρομικό να κάνω 10 κατεβασιές, να χαρώ τη σημερινή πούδρα και να ξεσκάσω. Στατιστικά, ο Χελμός αύριο θα δουλεύει με Αχιλλέα και Δάφνη, άντε και στο τσακίρ κέφι να ανοίξει και η Άγκυρα. Αν είχα μέρες στη διάθεση μου και ήμουν χαλαρός, μάλλον θα ανέβαινα αύριο στον Χελμό όπως το κάνω τα 6 τελευταία χρόνια. Ούτε θα γκρίνιαζα ούτε θα τσακωνόμουν με κανένα. Αύριο όμως θέλω να είμαι σίγουρος ότι τις 2-3 ώρες που θα κάνω snowboard θα το ευχαριστηθώ, ή αν δεν το καταφέρω αυτό τουλάχιστον θα ευθύνονται εξωγενείς παράγοντες (βλέπε καιρός). Για το λόγο αυτό θα πάω Παρνασσό.

Το ΧΚΚ με χάνει αύριο σαν πελάτη γιατί μου στερεί τη δυνατότητα να γνωρίζω το καθεστώς της αυριανής του λειτουργίας. Ακόμη και αύριο στις 8 να τους πάρω τηλέφωνο (απο Πάτρα είναι κάτι περισσότερο απο μια ωρίτσα) πάλι δεν θα με ενημερώσουν. Καταλαβαίνεις γιατί γκρινιάζει ο κόσμος με τη λογική του ΧΚΚ? Και τα γράφει αυτά ένας χιονοδρόμος που θεωρεί τον Χελμό πιο όμορφο βουνό απο τον Παρνασσό, και αισθητικά αλλά και με χιονοδρομικά κριτήρια.

Φιλικά
Νίκος
kostakiskal
Κατ'αρχήν Kωστή (makalu) θα διαφωνήσω μαζί σου γιατί την αφορμή για να χτυπάνε red alerts την έχει δ ώσει το ίδιο το ΧΚΚ με κάποιες ενέργειες του πριν 2-3 χρόνια , όπως θα ξέρεις καλύτερα.Φαίνεται οτι πολλοί μπερδεύουν την κριτική με την συκοφαντική δυσφήμηση (και μερικοί αστοιχείωτοι συνάδελφοι μου), αλλά αυτό ίσως είναι αρκετό να κάνει το ΔΣ αλλά και τ ους mods οι οποίοι ίσως να μην ξέρουν ως ποια όρια φτάνει η κριτική και μετα αρχίζουν αξιόποινες συμπεριφορές, να είναι ιδιαίτερα επιφυλακτικοί και ενδεχομένως ΄΄φοβισμένοι΄΄ σε οτι έχει να κάνει με το εν λόγω κέντρο.Βέβαια, μετα την συνεδρίαση εκεί ε πάνω στον Χελμό, πίστευα οτι το κλίμα ίσως να αλλάξει αλλα απ'οτι φαίνεται δεν....
Τώρα στα καθ'ημάς και σ ε οτι αφορά την τοποθέτηση του ΤΕΟ , θα έλεγα οτι δεν είναι ούτε αρμοδιότητα μας ούτε έχουμε και καμία υποχρέωση να ενημερώνουμε για αυτονόητα πράγματα.Πληρώνουμε (και μάλιστα την δεύτερη ακριβότερη κάρτα στην ελλάδα) και απαιτούμε ενα minimum παρεχομένων υπηρεσιών τόσο όσον αφορά την ευχαρίστηση μας όσο και την ασφάλεια μας.Σε αυτό το thread αλλά και σε παλαιότερα έχουν γίνει πολλές παρατηρ'ησεις και κριτικές τις οποίες καλό θα ήταν οι άμεσα ενδιαφερόμενοι να διαβάζουν για να βγάλουν συμπέρασμα.Το φορουμ μας όπως και 1-2 άλλα είναι η φωνή τ ων χιονοδρόμων.Σε όλα κατα καιρούς ίσως να έχουν γραφτεί απίστευτες παπαρολογίες όσον α φορά την λειτουργία των χ/κ , αλλά όμως έχουν γραφτεί και πολύ σοβαρά πράγματα και έχουν κατατεθεί και συγκεκριμένες ιδέες-προτάσεις.Κατα συνέπεια κάποιος ο οποίος ενδιαφέρεται πραγματικα΄ για την δουλειά του ως υπεύθυνος χ/κ καλό θα ήταν να τα διαβάζει όλα προσεκτικά με καλοποραίρετη διάθεση και όχι για να βρει αφορμή για απειλες και μηνύσεις.Ενδεχομένως να του δοθούν και ιδέες για βελτιώσεις στις παρεχόμενες υπηρεσίες.Πρέπει να γίνει κατανοητό οτι δεν ξυπνάμε και κοιμόμαστε όλοι με μόνο σκοπό την κατασυκοφάντηση του συγκερκιμένου κέντρου.Απλώς έχει τ ύχει παλαιότερα να μας έχει ταλαιπωρήσει επι μακρόν (εγω πάω εκεί απο τ ο 1991).Η αλήθεια βέβαια είναι οτι φέτος έχουν βελτιωθεί αρκετά πράγματα, όπως η συμπεριφορά των υπαλλήλων, το πατημα των πιστών (όχι βέβαια πάντα) κ.α.. Υπάρχει όμως μεγάλο περιθώριο περαιτέρω βελτίωσης και για αυτό τ ο σκοπο καλό θα ήταν να ακούγεται και η αποψη τ ου πελάτη μερικές φορές.
TEOXALANDRI
Kώστα συμφωνώ μαζί σου 100%. Το ζήτημα είναι να γίνεται ουσιαστικός διάλογος αλλά με τις παπαρολογίες που γράφονται κατα διαστήματα καθώς (ξαναλέω) με την διάθεση της "μαλιαρής" (ρεεεε... εεεεε.... ξυπνάααατεεεε... κλπ) δεν πρόκειτε να μπει κανένας διευθυντής στην διαδικασία διαλόγου... Το έκανε ο Δρίβας διακυνδινεύοντας πολλά και του βγήκε... Δεν σημαίνει ότι θα βγει και σε άλλους.. Αφου πηγαίνεις τόσα χρόνια εκεί και αφού βλέπεις ότι γίνεται προσπάθεια γράφωντας κάποια παράπονα στο ύφος που έγραψες εσυ τότε έχεις ελπίδες να ακουστείς... Όσοι ασχολούνται με την χιονοδρομία (περισσότερα χρόνια από μενα) γνωρίζουν πολύ καλά ότι κάποια πράγματα δεν γίνονται από την μια στιγμή στην άλλη... Δεν μπορούν να λυθούν έτσι τα χέρια ανθρώπων που ασχολούνται με το συγκεκριμένο ΧΚ...

kostakiskal
Nαι, αλλά το θέμα είναι οτι ορισμένα αυτονόητα πράγματα δεν έχουν λυθεί εδω και 20 χρόνια. Π.χ. όπως έχω γράψει παλιότερα όταν σταματαέι η άρτεμη για 20 και πλέον λεπτά , δ εν πρέπει να πάει κάποιος να μαζέψει χιονοδρόμους οι οποίοι δεν μπορούν να κατέβουν απο τα απάτητα;όταν κάνει να φτάσει βοήθεια σε τραυματισμένο χιονοδρόμο 20 λεπτά στην μέση τ ου αχιλλέα, δεν υπάρχει πρόβλημα;όταν ανατινάζουν χιονοστιβάδες 10 η ώρα με γεμάτο κόσμο το χ/κ , δ εν υπάρχει πρόβλημα; ενα εκδοτήριο καρτών μέσα στα καλάβρυτα που να λειτουργεί πριν τις 9, δεν θα μπορούσε να υπάρχει;και υπάρχουν και άλλα πολλά που θα μπορούσε να πει κανείς, αλά δ εν είναι αυτό το θέμα.όπως π.χ. γιατί να πληρώνω καρτα 24 ευρώ, ενω η Βασίλω με τον ίδιο αριθμό αναβατήρων, το έχει 13.Καθώς και για την επικοινωνία.Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί όλα ανεξαιρέτως τα χ/κ τ ης ελλάδας δίνουν ακριβή στοιχεία λειτουργίας ενω το ΧΚΚ ''ποσότητα χιονιού επαρκής''. Για λειτουργία αναβτήρων την επόμενη ημέρα, ούτε λόγος (γιατί άραγε;).Και τα πράγματα δεν γίνονται απο τ ην μία στην άλλη, έχουν περάσει α ρκετά χρόνια.Και απο οτι έχω δει δεν διαμρτύρεται κανένας επειδή το ΧΚΚ δεν διαθέτει 2-3 αποσυμπλεκόμενα, αλλά για απλά , λογικά και ευκολοεπίλυτα πράγματα.Κατα συνέπεια μην απορείς καθόλου που υπάρχουν παράπονα και θα υπάρξουν πολλά ακόμα.
Οσο για τον Δρίβα, επειδή έχει κρατήσει όλα αυτά τα χρόνια μια έντιμη και λογική σ τάση, για αυτό του βγήκε, όχι επειδή ε ίναι ωραίος.προσπάθησε, μόχθησε με ότι είχε σ τη διάθεση του και έφερε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.και κυ΄ρίως γιατί άκουγε και εμας τους ανώνυμους χιονοδρόμους.Πως θα καταλάβεις τις ανάγκες του πελάτη, αν δεν τον ακούσεις πρώτα;αντίθετα αν ήταν κάποιος καρεκλοκένταυρος που έβγαινε απο τ ο γραφείο του μόνο για να πιεί καφέ με καμία ξανθιά με BMW τζιπ την οποία μάλιστα για να μην κουραστεί και περπατήσει ,έδινε και εντολή να του τη φέρουν με το αμάξι μέχρι το σαλέ, μάλλον και ο ίδιος δεν θα έκανε τίποτα με τον παρνασσό ούτε θα έχαιρε της εκτιμήσεως όλων των χιονοδρόμων.
Και κάτι άλλο (μην τ ο πάρεις προσωπικα ΤΕΟ, δ εν απευθύνεται σε ε σένα).καλό είναι όσοι ασχολούνται με τα χιονοδρομικά τεκταινόμενα και φόρα να μην αρπάζονται με το παραμικρό όταν καποιος/οι θίγουν το αγαπημένο τους χ/κ.Μπορεί να έχουν και δίκιο και -κυρίως- μεγαλύτερη εμπειρία.Oι περισσότεροι εδω μέσα είμαστε χρόνια σ το άθλημα, α΄λλοι πολύ καλοί( βλ. makalu αλλά που θα μου πάει ο άτιμος), άλλοι λιγότερο καλοί, άλλοι (σαν εμένα) ανεπίδεκτοι μαθήσεως, αλλά όλους μας ενώνει το ίδιο μεράκι και η ίδια ανησυχία.Σκέψου λοιπόν πως νιώθουμε όλοι (και εσυ μαζί) όταν έχουν άποψη εντελώς νεόκοπα άτομα τα οποία ενδεχομένως δεν κάνουν καν σκι και εκ τών πραγμάτων δεν μπορούν να έχουν άποψη, να βγαίνουν να διαμαρτύρονται.Πως νιώθω εγω π.χ. που έχω ξοδέψει μια περιουσία και πολύ χρόνο στο σπορ (όπως και πολλοί άλλοι και ενδεχομένως και εσύ) εις βάρος και της προσωπικής και επαγγελματικής μου ζωής και είναι λογικό να απαιτώ ενα άλλο ε πίπεδο υπηρεσιών, απο τ ην σ τιγμή μάλιστα που όλοι έχουμε πάει και λίγο εξωτερικό και έχουμε δει πως λειτουργούν.
makalu
E τα ιδια λεμε βρε Κωστάκο---τις νομικες υποθεσεις για τη συγκεκριμενη περιπτωση τις γνωριζεις wink.gif - ε μη γυριζουμε κ γυρω από την ουρα μας!
Αν τωρα καποιοι φοβουνται κ υπεραμυνονται του επιθετικου παρελθοντος του κεντρου (επειδη απειλουσε/λει για αγωγες! [προσεξε, και παρόντα χρονο χρησιμοποιω..!])…δε φταινε τα απλα μελη να τους μεταφερονται οι φοβιες αυτές με το συχνο τραβηγμα του χαλιου από κατω!
Στο κατω κατω ανθρωποι με επιχειρηματα, γνωση του αντικειμενου (mainalo) κ συγκεκριμενο λογο γραφουνε΄ δεν εχω δει κανα ζαγάρι (εκτος του metero.. tongue.gif), να λεει τρούφες κ πιπες! Αν καποιοι τρομαζουν απο ενα κ δυο μελοι, ας τα βρουνε με αυτους ιδιαιτερως..οχι όμως δειχνοντας προειδοποιητικες καρτες σε τριτους..

Δεν με απασχολει λειτουργικα το κεντρο, μεχρι να αλλαξουν καποια σημαντικα δεδομενα...(κι ας ειναι κουκλίτσα το φυσικο του τοπιο!) Εγω κανω θεμα που κάθε φορα πια που γραφουμε κατι για εκειπανω, περιμενουμε αυτοματα και την γραφικη -πλεον- παρεμβαση υπενθυμισης / ειναι τουλαχιστον υποτιμητικο από ενα σημειο κ μετα, να μην αγκαλιαζει ο συλλογος τα παιδια του (κ μη βγει κανείς να πει πως τα προστατευει με την προσεγγιση αυτη unsure.gif ) κ να προστατευει μονιμως τους αλαζονες που μας βλεπουν ενιοτε απειλητικα.. ..να τρελαθουμε τελειως δλδ! sad.gif

Κλεινω λοιπον κ συμφωνω με την τελευταια σου προταση ΚώσταΚ.. dry.gif
elgreco
QUOTE(TEOXALANDRI @ Jan 24 2008, 07:07 PM) [snapback]111246[/snapback]
Το ζήτημα είναι να γίνεται ουσιαστικός διάλογος αλλά με τις παπαρολογίες που γράφονται κατα διαστήματα ...................... δεν πρόκειται να μπει κανένας διευθυντής στην διαδικασία διαλόγου...
Θέλεις Θοδωρή να μας πεις ότι τα περισσότερα από τα posts σε αυτό το Θέμα αλλά και στα αντίστοιχα προηγουμένων ετών είναι παπ.........ες ? Θα πρέπει μάλλον να τα ξαναδιαβάσεις και εσύ και οι υπέυθυνοι και να τα φυλτράρετε λίγο καλύτερα. Παρεπιπτώντος .............ουσιαστικός διάλογος γίνεται όταν υπάρχει αντίλογος, πράγμα το οποίο ζητάμε επίμονα αλλά δεν υπάρχει. Μεταξύ μας δεν κάνουμε διάλογο αλλά προτάσεις. Εσείς εκεί που είστε (skigr) κάνετε διάλογο με τον διευθυντή οποιουδήποτε ΧΚ?

QUOTE(TEOXALANDRI @ Jan 24 2008, 07:07 PM) [snapback]111246[/snapback]
Το έκανε ο Δρίβας διακυνδινεύοντας πολλά και του βγήκε... Δεν σημαίνει ότι θα βγει και σε άλλους.. Αφου πηγαίνεις τόσα χρόνια εκεί και αφού βλέπεις ότι γίνεται προσπάθεια γράφωντας κάποια παράπονα στο ύφος που έγραψες εσυ τότε έχεις ελπίδες να ακουστείς... Όσοι ασχολούνται με την χιονοδρομία (περισσότερα χρόνια από μενα) γνωρίζουν πολύ καλά ότι κάποια πράγματα δεν γίνονται από την μια στιγμή στην άλλη... Δεν μπορούν να λυθούν έτσι τα χέρια ανθρώπων που ασχολούνται με το συγκεκριμένο ΧΚ...
Κατ'αρχήν μόνος σου απαντάς ........................... αν δεν δοκιμάσει και ο εν λόγω δεν θα ξέρει αν θα του βγει και φυσικά μπορεί να του πάρει και καιρό. Ο ΠΔ ακόμη τα ακούει σε κάποια φόρα, αλλά τουλάχιστον έχει και κάποιους από πίσω του πλέων που τον υποστηρίζουν (και μάλιστα πολλούς).

Υπομονή, επιμονή και καλή διάθεση πάνω απ'όλα! wink.gif
kostakiskal
Kατ'αρχήν αγωγές πρέπει να γίνονται (κλέφτες θα γίνουμε; biggrin.gif )
Τώρα για τα υπόλοιπα που λες Κωστή, αρμόδιος δεν είμαι να απαντήσω εγω αλλά το θέμα αυτό καλλιστα θα μπορούσε να συζητηθεί σε μια γ.σ. και να ληφθούν συγκεκριμενες αποφάσεις.Είμαι και εγω της άποψης οτι πρέπει να λαμβάνει μέριμνα ο σύλλογος σ ε παρόμοια θέματα και να προστατεύει τα μέλη τ ου , αλλά δεν είναι της παρούσης να συζητηθεί.Πάντως, η ουσία είναι οτι η μεγάλη συγκέντρωση παραπόνων θα έπρεπε να ταρακουνήσει τ ους αρμόδιους (και δεν εννοώ τον διευθυντή) .
Εν πάση περιπτώσει makalu, όταν με το καλό έρθω παρνασσό φ έτος θα με πας μια βόλτα στη σαχάρα, γιατί 4-5 φορές που έχω έρθει σ το παρελθόν δ εν ήταν ποτέ ανοιχτή biggrin.gif
Mitsaras
QUOTE(Nikos @ Jan 24 2008, 06:31 PM) [snapback]111242[/snapback]

...Το ΧΚΚ με χάνει αύριο σαν πελάτη γιατί μου στερεί τη δυνατότητα να γνωρίζω το καθεστώς της αυριανής του λειτουργίας. Ακόμη και αύριο στις 8 να τους πάρω τηλέφωνο (απο Πάτρα είναι κάτι περισσότερο απο μια ωρίτσα) πάλι δεν θα με ενημερώσουν. Καταλαβαίνεις γιατί γκρινιάζει ο κόσμος με τη λογική του ΧΚΚ? Και τα γράφει αυτά ένας χιονοδρόμος που θεωρεί τον Χελμό πιο όμορφο βουνό απο τον Παρνασσό, και αισθητικά αλλά και με χιονοδρομικά κριτήρια.
Φιλικά
Νίκος

Α ρε Νίκο!...τα ίδια ακριβώς σκέπτομαι και΄γώ.Συζητάμε απόψε τηλεφωνικά κάποιοι φίλοι για το πού θα πάμε το Σάββατο ή την Κυριακή...και σε όλους μας, πλανάται η αμφιβολία.Αραγε τί θα δουλεύει αυτές τις μέρες επάνω, με τις καιρικές συνθήκες που επικρατούν;Ολοι φοβόμαστε,όχι ότι θα κάνουμε 400 τόσα χλμ.τσάμπα,όχι ότι θα κάνουμε τόσα έξοδα τσάμπα αλλά γιατί θα χάσουμε την μέρα μας.Αν έβγαινε κάποιος από το χ/κ και υπεύθυνα, μας περιέγραφε την κατάσταση που θα επικρατεί σε καθημερινή βάση,θα ήμουν ο πρώτος από την παρέα μου, που θα έδινε το σύνθημα να πάμε έστω για ένα καφέ.Αλλά...πού τέτοια μεγαλεία;
Υ.Γ......Και δεν απευθύνομαι με τα λεγόμενά μου,προς στον διευθυντή προσωπικά αλλά προς όλους τους υποψήφιους υπεύθυνους,όποιοι και νάναι!
Χρήστος Λάππας
QUOTE(makalu @ Jan 24 2008, 07:56 PM) [snapback]111253[/snapback]

E τα ιδια λεμε βρε Κωστάκο---τις νομικες υποθεσεις για τη συγκεκριμενη περιπτωση τις γνωριζεις wink.gif - ε μη γυριζουμε κ γυρω από την ουρα μας!
Αν τωρα καποιοι φοβουνται κ υπεραμυνονται του επιθετικου παρελθοντος του κεντρου (επειδη απειλουσε/λει για αγωγες! [προσεξε, και παρόντα χρονο χρησιμοποιω..!])…δε φταινε τα απλα μελη να τους μεταφερονται οι φοβιες αυτές με το συχνο τραβηγμα του χαλιου από κατω!
Στο κατω κατω ανθρωποι με επιχειρηματα, γνωση του αντικειμενου (mainalo) κ συγκεκριμενο λογο γραφουνε΄ δεν εχω δει κανα ζαγάρι (εκτος του metero.. tongue.gif), να λεει τρούφες κ πιπες! Αν καποιοι τρομαζουν απο ενα κ δυο μελοι, ας τα βρουνε με αυτους ιδιαιτερως..οχι όμως δειχνοντας προειδοποιητικες καρτες σε τριτους..

Δεν με απασχολει λειτουργικα το κεντρο, μεχρι να αλλαξουν καποια σημαντικα δεδομενα...(κι ας ειναι κουκλίτσα το φυσικο του τοπιο!) Εγω κανω θεμα που κάθε φορα πια που γραφουμε κατι για εκειπανω, περιμενουμε αυτοματα και την γραφικη -πλεον- παρεμβαση υπενθυμισης / ειναι τουλαχιστον υποτιμητικο από ενα σημειο κ μετα, να μην αγκαλιαζει ο συλλογος τα παιδια του (κ μη βγει κανείς να πει πως τα προστατευει με την προσεγγιση αυτη unsure.gif ) κ να προστατευει μονιμως τους αλαζονες που μας βλεπουν ενιοτε απειλητικα.. ..να τρελαθουμε τελειως δλδ! sad.gif

Κλεινω λοιπον κ συμφωνω με την τελευταια σου προταση ΚώσταΚ.. dry.gif

Πως τα βλέπω εγώ τα πράγματα:

Το πρώτο σκι της χρονιάς ήταν στα Καλάβρυτα. Πήγα, έφαγα στα μούτρα 45λεπτες ουρές, επέστρεψα στην Αθήνα και τους τα έχωσα στο forum. Αυτή ήταν η προσωπική μου εμπειρία, αυτή μοιράστηκα μαζί σας. Δεν "φοβήθηκα" να το γράψω, δεν προσπάθησα να είμαι διπλωματικός, δεν θεώρησα ότι πρέπει να δείξω ανοχή για μια ίσως μεμονωμένη στραβή.

Έκτοτε δεν ξαναπήγα στο Χ.Κ.Κ. Πήγαν όμως άλλα παιδιά που γράφουν εδώ μέσα ότι (για τον "Α", ή "Β" λόγο, δεν έχει σημασία) το κέντρο λειτουργεί σωστά. Ακόμα και ο Fidelio έγραψε ότι τα πράγματα δείχνουν σαφώς βελτιωμένα σε σχέση με το πρόσφατο παρελθόν.

Αν είχε βγει ο κος Πετρόπουλος και είχε γράψει ότι (λόγου χάριν) χθες ανέβηκε στον Χελμό και δεν πέρασε καλά, θα ήταν απολύτως θεμιτό και 100% εντός θέματος. Αν είχε ανεβάσει ο Μετερο φωτογραφίες που να δείχνουν την Στύγα 2 χωράφι, θα ήταν απόλυτα δικαιολογημένος να φωνάζει. Αν είχες ανέβει εσύ Κωστή και έβρισκες τους αναβατήρες κλειστούς χωρίς λόγο, φυσικά θα είχες κάθε δίκιο να διαμαρτύρεσαι σε αυτό ακριβώς το νήμα.

Κάτι τέτοιο όμως δεν συμβαίνει. Αυτό που βλέπω ως συντονιστής, αλλά και ως απλό μέλος, είναι ότι κάθε φορά που κάποιος ανεβάζει μια φωτογραφία (έστω και από την ιστοσελίδα του χιονοδρομικού), ή γράφει ότι πέρασε καλά στα Καλάβρυτα, αμέσως του την πέφτουμε για να γράψουμε ότι αλλού είναι καλύτερα και ότι η διοίκηση είναι "έτσι και αλλιώς και αλλιώτικα".

Δεν είναι αυτό το ζητούμενο αυτού του νήματος. Ενδεχομένως σε πολύ κόσμο να μην αρέσει ο τρόπος που διοικείται το κέντρο, αλλά αυτό επαναλαμβάνω δεν είναι το θέμα αυτού του topic. Ο απλός χιονοδρόμος θέλει να μάθει λεπτομέρειες για το αν θα αξίζει να ανέβει αύριο, ή μεθαύριο, αν όσοι ανεβαίνουν αυτές τις μέρες περνούν καλά, αν θα βρουν αρκετό χιόνι, αν δούλευαν όλοι οι αναβατήρες, αν ο δρόμος είναι καθαρός.

Είναι κατανοητό το να υπάρχουν αντιπάθειες μετά από χρόνια κακής χημείας. Καλό είναι όμως να μην τις αφήνουμε να μας επηρεάζουν εις βάρος της αντικειμενικότητας.

Και μην ανησυχείτε. Οι συντονιστές ούτε φοβούνται ( huh.gif ), ούτε πρόκειται να τραβήξουν το χαλί κάτω από τα πόδια οποιουδήποτε που δημοσιεύει τις εμπειρίες του από την φετινή λειτουργία του Χ.Κ.Κ.
JohNi
QUOTE(Χρήστος Λάππας @ Jan 24 2008, 10:13 PM) [snapback]111269[/snapback]

Το πρώτο σκι της χρονιάς ήταν στα Καλάβρυτα. Πήγα, έφαγα στα μούτρα 45λεπτες ουρές, επέστρεψα στην Αθήνα και τους τα έχωσα στο forum. Αυτή ήταν η προσωπική μου εμπειρία, αυτή μοιράστηκα μαζί σας. Δεν "φοβήθηκα" να το γράψω, δεν προσπάθησα να είμαι διπλωματικός, δεν θεώρησα ότι πρέπει να δείξω ανοχή για μια ίσως μεμονωμένη στραβή.

Έκτοτε δεν ξαναπήγα στο Χ.Κ.Κ. Πήγαν όμως άλλα παιδιά που γράφουν εδώ μέσα ότι (για τον "Α", ή "Β" λόγο, δεν έχει σημασία) το κέντρο λειτουργεί σωστά. Ακόμα και ο Fidelio έγραψε ότι τα πράγματα δείχνουν σαφώς βελτιωμένα σε σχέση με το πρόσφατο παρελθόν.

Αν είχε βγει ο κος Πετρόπουλος και είχε γράψει ότι (λόγου χάριν) χθες ανέβηκε στον Χελμό και δεν πέρασε καλά, θα ήταν απολύτως θεμιτό και 100% εντός θέματος. Αν είχε ανεβάσει ο Μετερο φωτογραφίες που να δείχνουν την Στύγα 2 χωράφι, θα ήταν απόλυτα δικαιολογημένος να φωνάζει. Αν είχες ανέβει εσύ Κωστή και έβρισκες τους αναβατήρες κλειστούς χωρίς λόγο, φυσικά θα είχες κάθε δίκιο να διαμαρτύρεσαι σε αυτό ακριβώς το νήμα.

Κάτι τέτοιο όμως δεν συμβαίνει. Αυτό που βλέπω ως συντονιστής, αλλά και ως απλό μέλος, είναι ότι κάθε φορά που κάποιος ανεβάζει μια φωτογραφία (έστω και από την ιστοσελίδα του χιονοδρομικού), ή γράφει ότι πέρασε καλά στα Καλάβρυτα, αμέσως του την πέφτουμε για να γράψουμε ότι αλλού είναι καλύτερα και ότι η διοίκηση είναι "έτσι" και "αλλιώς" και "αλλιώτικα".

Δεν είναι αυτό το ζητούμενο αυτού του νήματος. Ενδεχομένως σε πολύ κόσμο να μην αρέσει ο τρόπος που διοικείται το κέντρο, αλλά αυτό επαναλαμβάνω δεν είναι το θέμα αυτού του topic. Ο απλός χιονοδρόμος θέλει να μάθει λεπτομέρειες για το αν θα αξίζει να ανέβει αύριο, ή μεθαύριο, αν όσοι ανεβαίνουν αυτές τις μέρες περνούν καλά, αν θα βρουν αρκετό χιόνι, αν δούλευαν όλοι οι αναβατήρες, αν ο δρόμος είναι καθαρός.

Είναι κατανοητό το να υπάρχουν αντιπάθειες μετά από χρόνια κακής χημείας. Καλό είναι όμως να μην τις αφήνουμε να μας επηρεάζουν εις βάρος της αντικειμενικότητας.

Και μην ανησυχείτε. Οι συντονιστές ούτε φοβούνται ( huh.gif ), ούτε πρόκειται να τραβήξουν το χαλί κάτω από τα πόδια οποιουδήποτε που δημοσιεύει τις εμπειρίες του από την φετινή λειτουργία του Χ.Κ.Κ.

+1

Να σημειωσω οτι αυτη τη φορα δεν υπηρχε καποιο αρνητικο σχολιο σχετικα με τη λειτουργεια του ΧΚΚ.Αυτο που συνεβει ηταν οτι αμφισβητηθηκε απο το Γιωργο (Mainalo) η αγνη προθεση του μελους ''Boozer'' να ανεβαζει φωτογραφιες απο την επισημη ιστοσελιδα του Κεντρου.

Αυτο ειναι ενα θεμα που θα αφορα το forum και εμας τα μελη μονο αν υπαρξουν στοιχεια που να αποδεικνυουν οτι η Boozer ενεργει προς οφελος του ΧΚΚ.Εφοσον δεν υπαρχει κατι ουσιαστικο (η δεν εχει δημοσιευτει),ειναι ανουσιο να ''δυναμιτιζεται'' το thread.Δε φταιμε σε κατι οι υπολοιποι που μας αρεσει να μιλαμε για τα Καλαβρυτα,οπως και για οποιοδηποτε αλλο Χ/Κ.
mainalo
Δεν θα γράψω πολλά απλά επειδή σκεφτόμουν αύριο το πρωί να παρω το παιδί μου απο το σχολείο και να παω στα Καλάβρυτα για σκί.Μπορεί κάποιος απο εσάς εδω μέσα να μου πει τι θα λειτουργεί αύριο, αν έχει χιόνι και πόσο, ποιοι αναβατήρες μπορεί να λειτουργούν και αν οι πίστες είναι πατημένες; Μάλλον όμως θα πρέπει να κάνω 300-400 χλμ παραπάνω και να παω στον Παρνασσό.Γιατί γιατί γιατί;;;;;

Για αυτο τον λόγο ξεκίνησα το ολο θέμα στις προηγούμενες σελίδες.Αφού η BOOZER εχει ανάλάβει την φωτοενημέρωση απο το χ.κ, αλήθεια τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια; smile.gif μπορεί σιγά σιγά το χ.κ να ξεκινήσει και να ενημερώνει.Κάποτε κάποια στιγμή πρέπει να γίνει και αυτό, μα καλά τόσα χρόνια δεν το βλέπουν οτι το ολο πρόβλημα και ενα πολύ μεγάλο χάσιμο της πελατείας τους είναι για αυτό τον λόγο;
metero
ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΦΩΤΩΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ
ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΚΕΙΜΕΝΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
Π.Χ. ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΕΝΑ ΠΑΓΩΜΕΝΟ ΑΝΑΒΑΤΗΡΑ ΔΗΛΑΔΗ ΠΑΓΩΣΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΙΠΟΤΑ !!!???

ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΩΡΑΙΕΣ ΠΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΤΗΡΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΕΠΑΡΚΩΣ

JohNi
QUOTE(mainalo @ Jan 24 2008, 11:53 PM) [snapback]111292[/snapback]
Δεν θα γράψω πολλά απλά επειδή σκεφτόμουν αύριο το πρωί να παρω το παιδί μου απο το σχολείο και να παω στα Καλάβρυτα για σκί.Μπορεί κάποιος απο εσάς εδω μέσα να μου πει τι θα λειτουργεί αύριο, αν έχει χιόνι και πόσο, ποιοι αναβατήρες μπορεί να λειτουργούν και αν οι πίστες είναι πατημένες; Μάλλον όμως θα πρέπει να κάνω 300-400 χλμ παραπάνω και να παω στον Παρνασσό.Γιατί γιατί γιατί;;;;;
Γιωργο υπερβαλλεις...και ειμαι σιγουρος οτι κατα βαθος το ξερεις και εσυ ο ιδιος! smile.gif

Το ΧΚΚ πλεον παρεχει ολα τα στοιχεια που χρειαζεται να εχει στη διαθεση του ενας χιονοδρομος.

Γιατί γιατί γιατί;;;;;
Επειδη ο εγωισμος ειναι βασικο συστατικο της ανθρωπινης φυσηςsmile.gif
BOOZER
QUOTE(mainalo @ Jan 24 2008, 11:53 PM) [snapback]111292[/snapback]
Αφού η BOOZER εχει ανάλάβει την φωτοενημέρωση απο το χ.κ, αλήθεια τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια; smile.gif

Αλλού βαρούν τα κρούταλα... αλλού χορεύει η αρκούδα!

mainalo
QUOTE(metero @ Jan 25 2008, 12:21 AM) [snapback]111295[/snapback]

ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΚΕΙΜΕΝΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
Π.Χ. ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΕΝΑ ΠΑΓΩΜΕΝΟ ΑΝΑΒΑΤΗΡΑ ΔΗΛΑΔΗ ΠΑΓΩΣΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΙΠΟΤΑ !!!???

ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΩΡΑΙΕΣ ΠΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΤΗΡΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΕΠΑΡΚΩΣ

Σε αυτό αγαπητέ metero δεν θα σου απαντήσει κανείς.Τα εχουμε ξαναγράψει αυτά θα πρε΄πει να απευθυνθούμε στο μαντείο των Δελφών.

Για αυτό γκρινιάζω τόσες μέρες αλλά στου κουφού την πόρτα οσο θέλεις βρόντα smile.gif

Λοιπόν προτείνω να πας εσυ αύριο πρωί - πρωί για να δεις πως είναι η κατάσταση και μετά να με παρεις τηλέφωνο.Τι λες;
BOOZER
QUOTE(metero @ Jan 25 2008, 12:21 AM) [snapback]111295[/snapback]

Ανεβάζω φωτογραφίες, που παρεπιπτόντως μου αρέσουν... Δεν κάνω, ούτε θέλω να κάνω κάτι άλλο από αυτό!
Όσο για τα υπόλοιπα... ότι ξέρεις ξέρω... από το ίδιο site και τηλεφωνικό κέντρο ενημερωνόμαστε οι περισσότεροι.

Link των φωτογραφιών συγκεκριμένα δεν υπάρχει... υπάρχει ένα είδος υπο-μενού στη λέξη "Βουνά", όπως θα έχεις δει... αλλά ομολογώ μου αρέσει το live... και γράφω στο σωστό topic... σε forum χιονοδρομίας... γι'αυτό και δεν θα σταματήσω να το κάνω... smile.gif
mainalo
Που υπερβάλω Γιάννη;
Πες μου τι θα δουλέυει αύριο;

QUOTE(BOOZER @ Jan 25 2008, 12:50 AM) [snapback]111299[/snapback]

Αλλού βαρούν τα κρούταλα... αλλού χορεύει η αρκούδα!

Δεν με πείθεις και αν θες εξηγησε λιγο περισσότερο το παραπάνω .και επιμένω σε αυτό και ακόμα σοβαρή απάντηση δεν εδωσες
metero
QUOTE(BOOZER @ Jan 25 2008, 12:57 AM) [snapback]111301[/snapback]

Ανεβάζω φωτογραφίες, που παρεπιπτόντως μου αρέσουν... Δεν κάνω, ούτε θέλω να κάνω κάτι άλλο από αυτό!
Όσο για τα υπόλοιπα... ότι ξέρεις ξέρω... από το ίδιο site και τηλεφωνικό κέντρο ενημερωνόμαστε οι περισσότεροι.
....................................................

Καλά μην παίρνεις και όρκο
Έχω και εγώ μερικές χιλιάδες φωτογραφίες άμα θέλεις να σου στείλω

Το θέμα δεν είναι η ενημέρωση αλλά η ανάπτυξη και η αξιοπιστία τα τελευταία 100 χρόνια
Και όπως λες mainale ΣΤΟΥ ΚΟΥΦΟΥ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΠΑΡΤΗΝΕ ΚΑΙ ΦΗΓΕ
panpanou
QUOTE(Χρήστος Λάππας @ Jan 24 2008, 10:13 PM) [snapback]111269[/snapback]

Κάτι τέτοιο όμως δεν συμβαίνει. Αυτό που βλέπω ως συντονιστής, αλλά και ως απλό μέλος, είναι ότι κάθε φορά που κάποιος ανεβάζει μια φωτογραφία (έστω και από την ιστοσελίδα του χιονοδρομικού), ή γράφει ότι πέρασε καλά στα Καλάβρυτα, αμέσως του την πέφτουμε για να γράψουμε ότι αλλού είναι καλύτερα και ότι η διοίκηση είναι "έτσι και αλλιώς και αλλιώτικα".

θα συμφωνήσω και εγώ πάρα πολύ με τον Χρήστο Λάππα.
η αίσθηση που έχω αποκομίσει είναι ότι υπάρχουν διαφορές (έως και ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ) μερικών φίλων εδώ μέσα με τον Δντή του ΧΚΚ, οι οποίες μεταφράζονται σε διαρκή (πολλές φορές κακόπιστη), αβασάνιστη κριτική του ΧΚΚ.

Όταν όμως βλέπουμε με τα μάτια του "θυμού", δεν μπορούμε να δούμε αυτά που συμβαίνουν γυρω μας, στην αληθινή τους διάσταση.
Έτσι, αδυνατούμε να αντιληφθούμε τι αλλάζει ή τι έχει αλλάξει. Στο τέλος καταντάμε γραφικοί, και τα λόγια μας έχουν χάσει κάθε μέτρο αξιοπιστίας ......

Το ΧΚΚ έχει αλλάξει επί τα βελτίω (= προς το καλύτερο) και η αλλαγή αυτή είναι ορατή παντού ....
Όποιος δεν την βλέπει έχει (ηθελημένα) κλείσει τα μάτια του ....
Στον Δντή του ΧΚΚ Γιώργο Τσεκούρα έχουν καταλογισθεί τα πάντα. Δίκαια και άδικα. Δεν θα κάνω εγώ αυτή την κρίση, αν όσα έχουν ειπωθεί ήταν σωστά ή όχι.
Οφείλω όμως (εγώ τουλάχιστον) να γράψω, ότι όποτε τον αναζήτησα, ο Τσεκούρας ήταν εκεί και κάθισε να ακούσει αυτά που ήθελα να πω.
Και ξέρετε, το να καθίσει κάποιος ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙ, είναι ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ πράγμα .....

Ναι, κριτική λοιπόν στο ΧΚΚ ως πάροχο υπηρεσιών χιονοδρομίας, αλλά ΟΧΙ εμπάθεια ....
Ναι, κριτική στο ΧΚΚ, αλλά και δημόσια αναγνώριση και έπαινος αυτών που είναι ΚΑΛΑ ΚΑΜΩΜΕΝΑ .....

Όλοι μας αλλάζουμε κάθε μέρα που περνάει, αλλά δεν το πολυκαταλαβαινουμε γιατί η αλλαγή είναι ανεπαίσθητη. Όμως, αλλάζουμε.

Γιατί δεν αναγνωρίζουμε αυτό το δικαίωμα και στους άλλους;
metero
QUOTE(panpanou @ Jan 25 2008, 01:04 AM) [snapback]111304[/snapback]

..................................................Το ΧΚΚ έχει αλλάξει επί τα βελτίω (= προς το καλύτερο) και η αλλαγή αυτή είναι ορατή παντού ....
Όποιος δεν την βλέπει έχει (ηθελημένα) κλείσει τα μάτια του ....
Στον Δντή του ΧΚΚ Γιώργο Τσεκούρα έχουν καταλογισθεί τα πάντα. Δίκαια και άδικα. Δεν θα κάνω εγώ αυτή την κρίση, αν όσα έχουν ειπωθεί ήταν σωστά ή όχι.
.........................................................................
Ναι, κριτική λοιπόν στο ΧΚΚ ως πάροχο υπηρεσιών χιονοδρομίας, αλλά ΟΧΙ εμπάθεια ....
Ναι, κριτική στο ΧΚΚ, αλλά και δημόσια αναγνώριση και έπαινος αυτών που είναι ΚΑΛΑ ΚΑΜΩΜΕΝΑ .....

Όλοι μας αλλάζουμε κάθε μέρα που περνάει, αλλά δεν το πολυκαταλαβαινουμε γιατί η αλλαγή είναι ανεπαίσθητη. Όμως, αλλάζουμε.

Γιατί δεν αναγνωρίζουμε αυτό το δικαίωμα και στους άλλ

ους;

Όντος πρέπει να πούμε και ένα μπράβο για το μεγάλο σαλέ (disco bar) blink.gif το οποίο έχει βοηθήσει στην καλύτερη ποιότητα του σκι laugh.gif ohmy.gif όλα αυτά τα χρόνια, τι χρειάζονται οι αναβατήρες και η σωστή διάταξη τους για την σωστή αξιοποίηση και έγκαιρη λειτουργία του και κουραφέξαλα
Αμάν άσχετοι όλο γκρίνια και γκρίνια tongue.gif

ΚΑΦΕΣ ΜΕ ΘΕΑ ΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ
laugh.gif laugh.gif
mainalo
panpanou Με τον κύριο Τσεκούρα δεν εχω τίποτα να χωρίσω .Ισα ισα μάλιστα, τον εχω γνωρίσει και έχουμε συναντηθεί μόλις μια φορά πρίν απο δυο χρονια.Ούτε εχω προσωπικά με κάποιον άλλον και ούτε και με το χιονοδρομικό γιατί αν είχα δεν θα πήγαινα και για σκι κιόλας.

Οτι εχω και οτι γράφω είναι καθαρά και μόνο για το θέμα της ενημερωσης και για την πολιτική τους στο θέμα αυτό.
Αναγνωρίζω τα έργα που κάνουν και εχουν κάνει και καθώς επίσης γνωρίζω καλύτερα απο τον καθέναν σας σε αυτό το φόρουν για το τι δυσκολίες υπάρχουν στην λειτουργία ενός χιονοδρομικού.Ομως κάποτε πρέπει να λάβουν πολύ σοβαρά το θέμα της ενημέρωσης έτσι ώστε να σταματήσει να ταλαιπωριέται ο κόσμος.
Αν τα βλέπεται λάθος ολα αυτά που γράφω τότε ο Δρίβας μάλλον χαζός θα είναι που κάθεται και ασχολείται έτσι; Η ακόμα και το Σέλι;
Al_Foutzin

Κάτι τέτοιο όμως δεν συμβαίνει. Αυτό που βλέπω ως συντονιστής, αλλά και ως απλό μέλος, είναι ότι κάθε φορά που κάποιος ανεβάζει μια φωτογραφία (έστω και από την ιστοσελίδα του χιονοδρομικού), ή γράφει ότι πέρασε καλά στα Καλάβρυτα, αμέσως του την πέφτουμε για να γράψουμε ότι αλλού είναι καλύτερα και ότι η διοίκηση είναι "έτσι" και "αλλιώς" και "αλλιώτικα".

+10

Συμφωνώ απόλυτα!

Εγω είμαι απο εκείνους που ξαναπήγαν όχι 1 αλλα και 2 και 3 φορες ξανα στα Καλάβρυτα για ένα μονο λόγο: Γιατί όσες φορές ανέβηκα (ακόμα και την πρώτη) πέρασα καλά! Πέρασα καλά και στο χ/κ και μετα και πριν και γενικώς έφυγα για Αθηνα ευχαριστημένος!

Και μετα ξαναπήγα και έκανα και Πρωτοχρονιά εκεί μόνο και μόνο γιατί το ευχαριστόμουν! Ακόμα και ανήμερα την Πρωτοχρονια που άρχησαν να βγαινουν οι πετρες απο το πρωι το χάρηκα!
Και θα ξαναπάω όπως θα ξαναπαώ και στον Παρνασσό άν καλύπτει τις ανάγκες μου για χιονοδρομία την συγκεκριμένη χρονική στιγμή! smile.gif

Τωρα αυτό που δεν καταλαβαίνω γιατι μερικοι επιμένουν να κατακρίνουν το ανέβασμα κάποιων φωτό εδώ?? dry.gif Δε καταλαβαίνω δηλαδή γιατι να μην ανεβαίνουν φωτος εδώ αφού αυτος είναι ο σκοπός του συγκεκριμένου thread!!

όσο για την ενημέρωση και γω έχω αρκετα παράπονα αλλά τι σχέση έχουν με τις φωτό που ανεβαίνουν εδώ απο το site του χ/κ??
Είναι κακό να ομορφαίνει το thread με αυτές τις πολυ όμορφές φωτογραφίες??

ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ Χ/Κ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΟΥΝ ΕΛΕΟΣ ΔΗΛΑΔΗ !! ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΙΝΑΙ που δειχνουν κάποια στιγμιότυπα από την μέρα στο βουνό! Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΙΣ ΚΟΙΤΑ ΚΑΙ ΒΓΑΖΕΙ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ "ΤΡΕΧΕΙ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ"!!

Δηλαδή όταν εγω ή ο skimad ανεβάζουμε φωτο μετα από κάθε μας επισκεψη σε αυτες στηρίζετε την ενημέρωση σας???

Και στην τελική εγω κάθε φορά που ανοίγω αυτό το thread για να δω τι νέο "παίζει" αυτές οι φωτογραφίες ΟΜΟΡΦΑΙΝΟΥΝ την μέρα μου KAI ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΙΣ ΒΛΕΠΩ!!

Φιλικα
Αl_Foutzin
NINA
QUOTE(mainalo @ Jan 24 2008, 03:36 PM) [snapback]111212[/snapback]
Ναι αλλά στο χ.κ Παρνασσού κάποιος ενημερώνει
θα κανω εν quote σχετικα με το θεμα ενημερωση.
QUOTE(Χ.Κ.Π. @ Jan 24 2008, 08:58 PM) [snapback]111261[/snapback]
Μετά από μια πολυποίκιλη -καιρικά- εβδομάδα στο ΧΚΠ [λιακάδες με καλοκαιρίες τις 2 μέρες, συννεφιές με χιονοπτώσεις άλλες δύο μέρες, διάσπαση του συστήματος την Παρασκευή] φαίνεται στην άκρη της «μετεωρολογικής διόπτρας» ένα ψυχρό αλλά διαυγές Σαββατοκύριακο, με μόνο ύποπτο εμπόδιο λίγο αέρα!
Ψύχος + Αέρας = χαμηλό Τ wind-chill = ζεστό ντύσιμο!

Τη στιγμή αυτή (20:45) χιονίζει με αεράκι σε όλο το βουνό κ όπως μας ενημερώνει ο παλαιότερος χειριστής διαστρωτικού αυτην τη στιγμή από τη Φτερόλακκα, το χιόνι αυτό, παρ’ολο τον αέρα, είναι πολύ καλής ποιότητας (ξερό). Ας προσθέσουμε σε αυτό, πως το νέο αυτό χιονι, εχει διασωθει, μιας και πατιέται συνέχεια από το πρωί από ΟΛΑ τα διαστρωτικά έχοντας προσθέσει στις πλαγιές-δεξαμενές του κέντρου, πάνω από 20π «ΝΕΑΣ ΣΟΔΕΙΑΣ» (μακάρι να συνεχιστεί η όρεξη αυτή κ το βράδυ!)

Γίνονται συνεχείς προσπάθειες, να δοθεί τις επόμενες ημέρες σε λειτουργία ο Οδυσσέας!! Είναι βλέπετε θέμα αξιοπρέπειας και σεβασμού προς τον πελάτη μας το 13/13 αναβατήρες/λειτουργία!
Σίγουρα θα λειτουργήσει για ανάβαση το Σ/Κ και πιθανώς αν συνεχιστούν οι χιονοπτώσεις το βράδυ απόψε, να βγούνε και κάποιοι χιονοδιάδρομοι για κατάβαση!
συγγνωμη αλλα βλεπει κανεις ενημερωση για το ποιοι αναβατηρες θα δουλευουν αυριο ?

QUOTE(geo @ Jan 24 2008, 11:15 PM) [snapback]111284[/snapback]
Η αισθηση που υπαρχει στην Αραχωβα, απο οσους ανεβηκαν σημερα πανω - μολις επεστρεψα στο χωριο, ημουν εκτος- ειναι οτι το χιονι στις πιστες σε καμια περιπτωση δεν ειναι παραπανω απο 10 εκ. και φυσικα λογω των πολυ ισχυρων ανεμων εχει μεταφερθει σε υπηνεμα σημεια κλπ. Φαινεται και απο την καμερα, η αφετηρια πιστων.
Στη Φτερολακα ειναι καλυτερα τα πραγματα, αλλωστε ο ΒΑ καιρος την ευνοει.
Ανεβαινοντας αυριο θα εχω και ιδια αντιληψη, οποτε θα σας την μεταφερω.
Αυτη τη στιγμη στην Αραχωβα επικρατει ξαστερια με ΒΑ ρευμα, συννεφο απο Παρνασσο και Τ -1,6 Κελσιου
τελικα τι να πιστεψουμε ? εγω μαλλον την επισημη ενημερωση του κ.Δριβα αφου ο ανθρωπος ποτε δεν εχει δωσει δικαιωμα για το αντιθετο.

QUOTE(skimad @ Jan 24 2008, 11:18 PM) [snapback]111286[/snapback]
μπραβο σου και μακαρι να σε ακολουθησουν κι'αλλοι διευθυντες χιονοδρομικων
μακαρι αλλα δεν το βλεπω.

για να τελειωνω με το θεμα.. καθημερινα ανεβαινουν στο φορουμ δεκαδες φωτογραφιες. το να μας ενοχλουν αυτες απο το χκκ δεν ειναι δικαιο. επισης δεν μπορουμε με το ζορι να χρησουμε καποιον εκπροσωπο ενος χ.κ.
οσο για το διαχωρισμο συλλογου-φορουμ, πρεπει να το καταλαβουν οχι μονο τα μελη εδω μεσα αλλα και οι ανθρωποι των χ.κ. οπως επισης δεν μπορω να καταλαβω γιατι οταν καποιος γραφει κατι καλο για το χκκ μερικοι ενοχλουνται. σιγα ρε παιδια κουβεντα κανουμε. ο καθενας εχει την αποψη του.
τελος, οσες φορες πηγα φετος στο χκκ περασα καλα κι ας μην ειχα ενημερωση απο την προηγουμενη μερα (που επρεπε να ειχα).. τι να κανω δηλαδη να μην το γραψω ? αν ζητησω συγγνωμη απαλασσομαι ?
elgreco
QUOTE(BOOZER @ Jan 24 2008, 11:53 PM) [snapback]111291[/snapback]

IPB Image

IPB Image

Από το site του Χιονοδρομικού Κέντρου Καλαβρύτων.

Ρε παιδιά χαλαρώστε λιγάκι ...........................τι δε σας φτάνει από τα παραπάνω για πλήρης ενημέρωση? tongue.gif

Απλά είναι τα πράγματα, δεν υπάρχει μόνο το "χωρίς σχόλια" για να γίνει κατανοητό το παρακάτω:

Tον ήπιατε...............δηλ. Στύγα πάλι 24/01 + 3 μέρες = 27/01/08 wink.gif

Απλά μαθηματικά! ohmy.gif
kostakiskal
Για να ξεχωρίσουμε τα πραγματα και να συμπληρώσω τον φίλο panpanou, ΄πρεπει να τονίσω οτι και εγω έχω παραδεχθεί οτι σ ε πολλά πράγματα το ΧΚΚ έχει αλλάξει προς το καλύτερο φέτος.Βέβαια, υποψιάζομαι οτι αυτό έχει γίνει λόγω ανθρώπων οι οποίοι απο φέτος άρχισαν να ασχολούνται με το χ/κ και έχουν γνώση του αντικειμένου, αλλά επειδή δ εν είμαι απόλυτα σίγουρος δεν επιμένω.
οσον α φορά τις προσωπικές σχέσεις/εμπάθειες, εγω είμαι απο τ ους ανθρώπους που δεν ξεχνώ ούτε συγχωρώ απαράδεκτες συμπεριφορές του παρελθόντος.Και αν αποφασίσει κάποιος να διαρραγούν οι σχέσεις μου μαζίτ ου σ ε μια συγκεκριμένη χρονική σ τιγμή, δεν πρόκειται ποτέ ούτε να τον γλείψω ούτε να ξανασχοληθώ μαζί τ ου.Και δεν με ενδιαφέρει επίσης έστω και αν αναγνωρίσει το λάθος του.Ας πρόσεχε.Βέβαια, αυτή είναι προσωπική θεώρηση των πραγμα΄των και δ εν απαιτώ να σκέφτονται όλοι έτσι.
Επίσης όσον α φορά το θέμα της ενημέρωσης που λέει και ο mainalos , είναι όντως σοβαρότατο.Και απορώ ιατί δ εν λύνεται εφόσον ούτε κονδύλια ιδιαίτερα απαιτεί, ούτε ιδιαίτερα μεγάλο κόπο.Μόνο καλή διάθεση και επαγγελματική συμπεριφορά. Φαίνεται όμως οτι και τα δύο δεν υφίστανται σ την συγκεκριμένη περίπτωση.Δηλαδή θα ήταν δύσκολο να υπάρχει μι α πλήρης ενημέρωση απο τ ην προηγούμενη ημέρα;και να υπάρχει αυτή σε όλα τα φορα χιονοδρομίας, εφόσον εμάς ενδιαφέρει περισσότερο απο όλούς;η μόνη εξήγηση που δίνω εγω σε αυτό είναι οτι ορισμένοι δεν αναγνωρίζουν την ε πίσημη υπόσταση μας και καλό θα ήταν είτε να τους το υπενθυμίσουμε, είτε εαν σ υνεχίσουν να μας αγνούν να τους αγνοήσουμε και ε μείς.Εγω έτσι εκλαμβάνω α υτή τ η συμπεριφορά.Ενα αλλο επίσης μεγάλο θέμα, όπως έχω τονίσει παλιότερα είναι και η τιμολογιακή πολιτική και ιδιίως όταν τ ο κέντρο δ εν λειτουργεί ολόκληρο ή λειτουργεί οριακά.Αλλά απο την σ τιγμή που δεν βγαίνει επίσημα κάποιος να κάνει διάλογο, τι να πρωτοπούμε;
Και για τις φωτογραφίες , καλό θα ήταν να δημοσιεύονται ε κείνες οι οποίες αποτυπώνουν κάτι, είτε μια προσωπική στιγμή, είτε μια χιονοδρομική στιγμή είτε κάτι τέλος πάντων που δ εν μπορείς να βρεις πουθενά αλλού.Τώρα , δ εν βλέπω τον λόγο να αναδημοσιεύονται φωτογραφίες απο άλλα σαιτ.
Ωπα, μόλις είδα τις φωτο του el greco!ε ρε παγοπυλώνες (πως λέμε παγοκολώνες).Χλωμή τη βλ΄πεω τ η στύγα και ε γω για αυτό το σ/κ.Και τ ο κακό είναι οτι οι θερμοκρασίες θα πέσουν και άλλο την επομενη εβδομάδα.
flocon
Περί ΧΚΚ λοιπόν... Μέσα σε 10 χρόνια, πρέπει να πήγα γύρω στις 25 φορές στα Καλάβρυτα (ο Παρνασσός είναι πιο κοντά στην Αθήνα, τον προτιμάει η σύζυγος, η μικρή δεν ανέβαινε με πιατάκι μέχρι πρόσφατα, οι φίλοι αρχάριοι έχουν περισσότερες επιλογές, κλπ...). Μια μόνο φορά λοιπόν βρήκα το ΧΚΚ κλειστό (και δεν παραπονέθηκα αφού οι προβλέψεις καιρού ήταν κακές αλλά είχαμε κανονίσει μεγάλη παρέα). Δεν ξέρω πώς να το πω αλλά είναι και θέμα εμπειρίας (δεν είμαι ερασιτέχνης μετεορολόγος!) το να καταλάβεις αν το κέντρο θα ανοίξει ολόκληρο (ο φίλος ο Μαίναλο πχ έχει γνώσεις στο αντικείμενο και δεν νομίζω να μην μπορεί να εκτιμήσει την κατάσταση εκ των προτέρων). Και στο κάτω κάτω αναρωτιέμαι αν μερικές φορές οι υπεύθυνοι είναι σε θέση να ξέρουν οι ίδιοι τι θα λειτουργήσει.
Παντώς είναι γεγονός ότι στον Παρνασσό, εφόσον δουλεύει το αυγό, λειτουργούν επίσης σίγουρα ο Αίολος και ο Περικλής τα οποία λίφτ αρκούν για να ικανοποιήσουν τους περισσότερους σκιέρ. Άρα το κέντρο ανοίγει και κάνεις σκι ή δεν ανοίγει καθόλου (σπάνια όμως μας ενημερώνει το ΧΚΠ ότι δεν θα ανοίξει την επόμενη, απλώς το αφήνει σαν ενδεχόμενο λόγω αέρα).
Στα Καλάβρυτα αντίθετα, πολλοί πιστεύουν (και δεν έχουν άδικο από την πλευρά τους) ότι αν δεν ανοίξουν τα μισά λιφτ (ξέρετε ποια), η μέρα τους πάει στράφι.
'Ολα είναι λοιπόν θέμα προσδοκιών... Στα Καλάβρυτα ή θα είναι όλα τέλεια όπως τα περίμενες ή θα είναι χάλια.
Προσωπικά όμως δεν πιστεύω ότι πλέον οι υπεύθυνοι δεν ανοίγουν τα λιφτ ενώ μπορούν να το κάνουν.

ΥΓ Σήμερα η Στύγα (25/1/2008) είναι ανοικτή. -)
elgreco
Παιδιά το θέμα δεν είναι αν βελτιώθηκε ή όχι σε όλα / άλλα σημεία το ΧΚΚ (που δεν το γνωρίζω γιατί δεν έχω παέι ακόμα) αλλά η ελειπείς ενημέρωση προς το snowclub.gr και τα υπόλοιπα χιονοδρομικά φόρα με αποτέλεσμα την μείωση των πελατών του.

Για τα υπόλοιπα δεν υπάρχει κανένας λόγος να μην πιστέψουμε όσους α[πό τα μέλη το έχουνε επισκεφτεί φέτος!

kostakiskal
ΥΓ 2) Και η Αρτεμις κλειστή biggrin.gif
JohNi
QUOTE(elgreco @ Jan 25 2008, 09:57 AM) [snapback]111329[/snapback]

Παιδιά το θέμα δεν είναι αν βελτιώθηκε ή όχι σε όλα / άλλα σημεία το ΧΚΚ (που δεν το γνωρίζω γιατί δεν έχω παέι ακόμα) αλλά η ελειπείς ενημέρωση προς το snowclub.gr και τα υπόλοιπα χιονοδρομικά φόρα με αποτέλεσμα την μείωση των πελατών του.

Δεν καταλαβαινω γιατι θα επρεπε το ΧΚΚ να παρεχει καθημερινα επισημη ενημερωση στα διαφορα Forums.Σιγουρα θα ηταν ευχαριστο,αλλα δεν ειναι τοσο σημαντικο εφοσον παρεχουν ολα τα στοιχεια που χρειαζεται να γνωριζει ενας χιονοδρομος μεσω της ιστοσελιδας τους.Επισης ειναι κατι το οποιο μπορει να σου προκαλεσει μεγαλο κοστος σε προσωπικο και επιχειρηματικο επιπεδο,ειδικα οταν δεν εχεις τα καταλληλα ατομα-πλατες να σε στηριζουν καi παραλληλα υπαρχουν διαφοροι που θελουν να σε διαπομπευσουν...(προσωπικο κοστος εχω ακομα και εγω αυτη τη στιγμη που γραφω σε αυτο το στυλ και δυσαρεστω καποιους που εχουν διαφορετικη αποψη...θα μπορουσα να μη λεω τιποτα και να ειμαι αγαπητος σε ολους).

Εμενα (και στους περισσοτερους) μου αρκει που ενημερωνουν ουσιαστικα,σωστα και αξιοπιστα μεσα απο την επισημη ιστοσελιδα τους.Ακομα μου αρκει που δεχοντε το διαλογο,ειτε αυτος γινεται με την εκφραση καποιου παραπονου στα γραφεια της διοικησης ειτε μεσω καποιας συναντησης μεταξυ του συλλογου και των ανθρωπων του ΧΚΚ.

Τα υπολοιπα ειναι ιστοριες για αγριους...

Υ/Γ:Φιλε Elgreco τα Καλαβρυτα χανουν πελατες καθε φορα που μπαινει ενας επισκεπτης στο forum και αντικριζει αυτη την ανοητη κατασταση που επικρατει στα threads που τα αφορουν.Εχει καταντησει κουραστικο να γινοντε μπαχαλο τα threads για τα Καλαβρυτα καθε 15 μερες και μαλιστα χωρις ουσιαστικο λογο.Αυτη την κατασταση οφειλει να την τελειωσει το Δ.Σ. για το καλο του συλλογου,της χιονοδρομιας και του Forum.
TEOXALANDRI
Δεν έχω χρόνο πολύ να απαντήσω σε πολλά αλλά ... Η ΣΤΥΓΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΜΕ 15 ΠΟΝΤΟΥΣ ΦΡΕΣΚΟ ΧΙΟΝΙ!!! Αλλος τον.... ήπιε.... μάλλον... Η Άρτεμις είναι προσωρινά κλειστή για να πατηθεί...
Που στο διάβολο τα έμαθα..? Μα από το μαντείο των Δελφών φυσικά.... τόσο απλά....
leonp
QUOTE(mainalo @ Jan 25 2008, 12:55 AM) [snapback]111300[/snapback]

Σε αυτό αγαπητέ metero δεν θα σου απαντήσει κανείς.Τα εχουμε ξαναγράψει αυτά θα πρε΄πει να απευθυνθούμε στο μαντείο των Δελφών.

Εσείς έχετε μείνει πολύ πίσω. Υπάρχουν πιο μοντέρνα πράγματα. Πάρτε τηλέφωνο το 090******* και θα σας λύσουν τις απορίες - έχουν μαγικές κρυστάλλινες μπάλες, ρίχνουν χαρτιά κλπ. Άκου Μαντείο. laugh.gif laugh.gif
korn
Τελικα εγινε και αυτο μετα απο χιονοπτωση η Στυγα ανοιχτη
απιστευτο !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
μετα απο 15 χρονια εγινε και αυτο

επομενος στοχος

Μετα απο χιονοπτωση να ειναι ανοικτο και πατημενο ολο το κεντρο
ξεκιναμε
15 χρονια 1,50
20 χρονια 2,50
30 χρονια 4,00

Ηρεμηστε εχει καταντησει μ.......ια
ανθρωποι που πηγαινουν/με στο ΧΚΚ απο την μερα που ανοιξε θεωρουμαστε τρελοι και κακοι των φορουμ και της Χιονοδρομιας επειδη λεμε τις αποψεις μας και προτεινουμε λυσεις. Και ολα αυτα απο ανθρωπους που δεν ασχολουνται καθολου με το αθλημα η ασχολουνται τα τελευταια 3-4 χρονια
Προσπαθηστε να καταλαβετε οτι δεν λεμε κατι κακο προτασεις κανουμε για κατι καλυτερο
TEOXALANDRI
QUOTE(elgreco @ Jan 24 2008, 10:03 PM) [snapback]111254[/snapback]
Θέλεις Θοδωρή να μας πεις ότι τα περισσότερα από τα posts σε αυτό το Θέμα αλλά και στα αντίστοιχα προηγουμένων ετών είναι παπ.........ες ? Θα πρέπει μάλλον να τα ξαναδιαβάσεις και εσύ και οι υπέυθυνοι και να τα φυλτράρετε λίγο καλύτερα. Παρεπιπτώντος .............ουσιαστικός διάλογος γίνεται όταν υπάρχει αντίλογος, πράγμα το οποίο ζητάμε επίμονα αλλά δεν υπάρχει. Μεταξύ μας δεν κάνουμε διάλογο αλλά προτάσεις. Εσείς εκεί που είστε (skigr) κάνετε διάλογο με τον διευθυντή οποιουδήποτε ΧΚ?
Κατ'αρχήν μόνος σου απαντάς ........................... αν δεν δοκιμάσει και ο εν λόγω δεν θα ξέρει αν θα του βγει και φυσικά μπορεί να του πάρει και καιρό. Ο ΠΔ ακόμη τα ακούει σε κάποια φόρα, αλλά τουλάχιστον έχει και κάποιους από πίσω του πλέων που τον υποστηρίζουν (και μάλιστα πολλούς).

Υπομονή, επιμονή και καλή διάθεση πάνω απ'όλα! wink.gif
Aπό τις 10:30 δουλέυει και η Άρτεμις ΚΑΝΟΝΙΚΑ.... Αρα όλο το ΧΚ σε λειτουργεία...

Πάμ'παρακάτω

Το πως φιλτράρει ο καθένας τα δεδομένα είναι δικό του θέμα.. Συμφωνώ ότι προτάσεις και απόψεις καταθέτουμε.. Αν τώρα οι υπεύθυνοι (κάτι που δεν είμαι εγώ επαναλμβάνω) τα διαβάζουν ή όχι... αν ευαισθητοποιούνται ή όχι ... είναι δικό τους θέμα...
Το τι κάνουμε στο skigr.org είναι δικό μας θέμα και δεν είναι επί του παρόντος. Ήσουν και εσύ ..έκρινες και αποχώρισες. Δικό σου θέμα... Δεν ρωτώ λοιπόν και απαντώ μόνος μου... Τοποθετούμαι... Δεν υποστηρίζω κανέναν όπως κάποιοι άλλοι το Π.Δ.΄(ούτε φυσικά τους κατακρίνω) και δεν λειτουργώ κατ'εντολή ΚΑΝΕΝΟΣ...
Ότι γράφω και κάνω το κάνω επειδή έτσι γουστάρω πολύ απλά...
Αν λοιπόν εν τέλει θεωρείς την ενημέρωση ... ανύπαρκτη... γιάτι δεν το λέτε οι ίδιοι στον Διευθυντή????
Απ'ότι ξέρω για να συμπληρώσω... το ΧΚΚ έχει έρθει σε συνάντηση με τον ΕΣΤΟΥΧ κατόπιν ζητήματος του συλλόγου αν δεν κάνω λάθος. Το φόρουμ του συλλόγου δεν ενημερώνεται από το ΧΚ ... Άλλα άλλο ο σύλλογος ... άλλο το φόρουμ έτσι δεν είναι..?

Φιλικά
Θοδωρής...
sakisbanskos
Διαβαζοντας αυτο ολο το τοπικ σαν ασχετος και απο πολυ μακρυα ...και λιγο υποψιασμενος θα ηθελα απλα να πω σε απλη γλωσσα ....ΜΠΡΑΒΟ ΒΟΟΖΕR μην παιρνεις χαμπαρι προσωπικα μου αρεσουν οι φοτος σου συνεχισε να το κανεις .......Ευγε...... προσωπικα περιμενω συχνοτερα ανεβασμα φωτογραφιων επειδη δυστυχως δεν ειναι δυνατον τεχνικα να επισκεφτω τα καλαβρυτα.....
Επισης χαιρομαι που υπαρχουν στο φορουμ φωνες σαν του Γιαννη του Νικολαου και ευχομαι να συνεχιζουν να υπαρχουν.....
Βεβαια το ερωτημα ειναι γιατι τα λεω αυτα?????
Δεν εχει σημασια.............. dry.gif dry.gif dry.gif dry.gif dry.gif

elgreco
QUOTE(JohNi @ Jan 25 2008, 10:21 AM) [snapback]111335[/snapback]
Δεν καταλαβαινω γιατι θα επρεπε το ΧΚΚ να παρεχει καθημερινα επισημη ενημερωση στα διαφορα Forums.Σιγουρα θα ηταν ευχαριστο,αλλα δεν ειναι τοσο σημαντικο εφοσον παρεχουν ολα τα στοιχεια που χρειαζεται να γνωριζει ενας χιονοδρομος μεσω της ιστοσελιδας τους.Επισης ειναι κατι το οποιο μπορει να σου προκαλεσει μεγαλο κοστος σε προσωπικο και επιχειρηματικο επιπεδο,ειδικα οταν δεν εχεις τα καταλληλα ατομα-πλατες να σε στηριζουν καi παραλληλα υπαρχουν διαφοροι που σε θελουν να σε διαπομπευσουν...(προσωπικο κοστος εχω ακομα και εγω αυτη τη στιγμη που γραφω σε αυτο το στυλ και δυσαρεστω καποιους που εχουν διαφορετικη αποψη...θα μπορουσα να μη λεω τιποτα και να ειμαι αγαπητος σε ολους)
Πιστεύω ότι δεν είναι και τόόόόόσο δύσκολο να το καταλάβει κανείς. Δουν και λαβείν είναι το θέμα: Θέλουνε τα λεφτάκια μας, θέλουμε ενημέρωση. Αλλά απ'ότι φένεται δεν το καταλαβαίνουν ούτε οι υπεύθυνοι.
Όσο για το κόστος κ.λ.π. , κλ.π ..............τα καλά κώπεις κτώντε

Εμενα (και στους περισσοτερους) μου αρκει που ενημερωνουν ουσιαστικα,σωστα και αξιοπιστα μεσα απο την επισημη ιστοσελιδα τους.Ακομα μου αρκει που δεχοντε το διαλογο,ειτε αυτος γινεται με την εκφραση καποιου παραπονου στα γραφεια της διοικησης ειτε μεσω καποιας συναντησης μεταξυ του συλλογου και των ανθρωπων του ΧΚΚ
Σεβαστό να μιλάς και να είσαι ευχαριστημένος από την επίσησμη ιστοσελίδα για τον εαυτό σου, αλλά να μιλάς για "τους περισσότερους" ενώ γράφουμε τόσοι τα αντίθετα εδώ μέσα είναι άτοπο. wink.gif

Υ/Γ:Φιλε Elgreco τα Καλαβρυτα χανουν πελατες καθε φορα που μπαινει ενας επισκεπτης στο forum και αντικριζει αυτη την ανοητη κατασταση που επικρατει στα threads που τα αφορουν.Εχει καταντησει κουραστικο να γινοντε μπαχαλο τα threads για τα Καλαβρυτα καθε 15 μερες και μαλιστα χωρις ουσιαστικο λογο.Αυτη την κατασταση οφειλει να την τελειωσει το Δ.Σ. για το καλο του συλλογου,της χιονοδρομιας και του Forum
............οπότε απαντάς και μόνος σου. Αφού δεν έχουνε υποχρέωση να ενημερώνουν όλα τα φόρα και να αντιπαραθέτουν την άποψή τους (το ΧΚΚ), ας αφήνουν την κατάσταση να διαιωνίζεται. Όσο για το Δ.Σ. δεν έχει καμία δουλειά να παρέμβει στο forum από την στιγμή που παραθέτοντε απλά απόψεις για τα συν και πλην του ΧΚΚ και δεν προσβάλεται κανένα μέλος. Τώρα αν οι απόψεις / αλήθειες πονάνε αυτό είναι γνωστό και όχι πρόβλημα των ομιλούντων ορθός.

QUOTE(TEOXALANDRI @ Jan 25 2008, 11:16 AM) [snapback]111349[/snapback]
Aπό τις 10:30 δουλέυει και η Άρτεμις ΚΑΝΟΝΙΚΑ.... Αρα όλο το ΧΚ σε λειτουργεία...
Ones again.................δεν μασ νοιάζει να το μάθουμε σήμερα αλλά εχθές! Δεν ζούμε στα Καλάβρυτα αλλά 200 km μακριά και δεν το απόφασίζουμε στις 05:00 το πρωί αλλά από την προηγούμενη (με το ανάλογο ρίσκο βέβαια, δεν ζητάμε υπεύθυνηη δήλωση για το τι καιρό θα κάνει)

Πάμ'παρακάτω

Το πως φιλτράρει ο καθένας τα δεδομένα είναι δικό του θέμα.. Συμφωνώ ότι προτάσεις και απόψεις καταθέτουμε.. Αν τώρα οι υπεύθυνοι (κάτι που δεν είμαι εγώ επαναλμβάνω) τα διαβάζουν ή όχι... αν ευαισθητοποιούνται ή όχι ... είναι δικό τους θέμα...
Σωστά και αυτό ακριβώς συζητάμε εδώ. Αλλά αυτό σαν κατάφαση μου κάνει και δεν καταλαβαίνω πρως τι η αντίδραση όλων σας αφου στο θέμα της ενημέρωσης συμφωνούμε.

Το τι κάνουμε στο skigr.org είναι δικό μας θέμα και δεν είναι επί του παρόντος. Ήσουν και εσύ ..έκρινες και αποχώρισες. Δικό σου θέμα... Δεν ρωτώ λοιπόν και απαντώ μόνος μου... Τοποθετούμαι... Δεν υποστηρίζω κανέναν όπως κάποιοι άλλοι το Π.Δ.΄(ούτε φυσικά τους κατακρίνω) και δεν λειτουργώ κατ'εντολή ΚΑΝΕΝΟΣ...
Ότι γράφω και κάνω το κάνω επειδή έτσι γουστάρω πολύ απλά...
Αν λοιπόν εν τέλει θεωρείς την ενημέρωση ... ανύπαρκτη... γιάτι δεν το λέτε οι ίδιοι στον Διευθυντή????
Απ'ότι ξέρω για να συμπληρώσω... το ΧΚΚ έχει έρθει σε συνάντηση με τον ΕΣΤΟΥΧ κατόπιν ζητήματος του συλλόγου αν δεν κάνω λάθος. Το φόρουμ του συλλόγου δεν ενημερώνεται από το ΧΚ ... Άλλα άλλο ο σύλλογος ... άλλο το φόρουμ έτσι δεν είναι..?
Σαφώς δεν είναι επί του παρόντως το skiGR απλά ερώτηση έκανα! Το αν υποστηρίζουμε τον ΠΔ ή όχι είναι απλά και μόνο απόρεια της συμπεριφοράς του προς τους Έλληνες χιονοδρόμους................οπότε smile.gif

Απ'ότι γνωρίζω έχει ζητηθεί από το ΧΚΚ και δεν...........................οπότε κι εμάς δικαίωμά μας να συνεχίζουμε να το ζητάμε.

Και ξαναρωτώ γιατί αντιδράτε αφού λοιπόν το μόνο που ζητάμε αρχικά είναι καλύτερη και περιεκτικότερη ενημέρωση από το ΧΚ κάτι που θα είναι θετικό για όλους μας? smile.gif

QUOTE(sakisbanskos @ Jan 25 2008, 11:36 AM) [snapback]111354[/snapback]
Διαβαζοντας αυτο ολο το τοπικ σαν ασχετος και απο πολυ μακρυα ...και λιγο υποψιασμενος θα ηθελα απλα να πω σε απλη γλωσσα ....ΜΠΡΑΒΟ ΒΟΟΖΕR μην παιρνεις χαμπαρι προσωπικα μου αρεσουν οι φοτος σου συνεχισε να το κανεις .......Ευγε...... προσωπικα περιμενω συχνοτερα ανεβασμα φωτογραφιων επειδη δυστυχως δεν ειναι δυνατον τεχνικα να επισκεφτω τα καλαβρυτα.....
Γιατί στο http://www.kalavrita-ski.gr/ δεν μπορείς να μπαίνεις? wink.gif

στο http://www.kalavrita-ski.gr/gr/arxeio.asp θα βρεις ότι φωτό θέλεις ..............ολόκληρο άλμπουμ φτιάχνεις!!!!
Al_Foutzin
και τι πειράζει να ανεβαίνουν μερικές εδώ??
Πραγματικά δεν καταλαβαίνω την ουσία αυτόυ του συνεχόμενου off-topic!! mad.gif
sakisbanskos
Γιατί στο http://www.kalavrita-ski.gr/ δεν μπορείς να μπαίνεις? wink.gif

στο http://www.kalavrita-ski.gr/gr/arxeio.asp θα βρεις ότι φωτό θέλεις ..............ολόκληρο άλμπουμ φτιάχνεις!!!!

Μπαινω οπου και οποτε θελω εγω και δεν δεχομαι καμια συσταση και συμβουλη ουτε θελω να φτιαξω αλμπουμ.....
Θελω να τις βλεπω εδω στο δικο μας το φορουμ τις φοτο......εχω την αμυδρη εντυπωση πως στο τελος θα πρεπει να απολογηθω κιολας....για ενα δικαιωμα μου αν κανω λαθος στις 3 αραδες διορθωσε με

Ποιο ειναι το προβλημα( δεν μπορω να καταλαβω) να ανεβαζει καποιος φωτος αν ειναι θεμα χωρητικοτητας η server η εν παση περιπτωση τεχνικο θεμα μπορει καποιος mod να μας διαφωτισει περαιτερω......

Και επειδη δεν γνωριζομαστε θα σου δωσω την εξης απαντηση.......Βαριεμαι να ανοιγω νεο παραθυρο στον υπολογιστη μου και επισης με γοητευει το αισθητικο κριτηριο της BOOZER η ιδια η ΒΟΟΖΕR και ο Γιαννης Νικολαου.... το τελευταιο πενταλεπτο αισθανομαι μια ερωτικη ισως ελξη και για τους 2........... blink.gif blink.gif

Βγηκα Γιωτα 5.....χρειαζεται και αυτο.........ενιοτε blink.gif
TEOXALANDRI
Once again Χρήστο μου δεν μπορεί να γνωρίζει ΚΑΝΕΙΣ με απόλυτη ασφάλεια και σε κανένα ΧΚ τι ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ θα επικρατουν την επόμενη μέρα... και για το ΧΚΚ η Στύγα (όπως φυσικά ξέρεις από τα χρόνια που ασχολήσε με το άθλημα) μπορεί σαν πίστα να βρίσκεται σε λούκι και να είναι προστατευμένη από τον καιρό αλλά ο αναβατήρας της είναι καρά-εκτεθειμένος ειδηκά στο τέλος του.... Το ότι μπορεί να μην δουλέψει η Στύγα δεν σημαίνει ότι το ΧΚ δεν λειτουργεί... Κάτι αντίστοιχο συμβαίνει με τον Δια στο ΧΚΠ ... έτσι δεν είναι..? Τώρα αν θεωρούν κάποιοι ότι ΧΚΚ χωρίς Στύγα = Χάλια.... Σου προτύνω να δοκιμάσεις ΦΕΤΟΣ την Άρτεμις... wink.gif
JohNi
Ones again.................δεν μασ νοιάζει να το μάθουμε σήμερα αλλά εχθές
ohmy.gif
Οποιοσδηποτε ασχολειτε εστω και λιγο με τα βουνα γνωριζει πως αυτο δεν ειναι δυνατο.Δεν μπορεις να προβλεψεις απολυτα τον καιρο σε ενα βουνο.

Επισης φαντασου τι θα γινοταν αν εδινε τη Στυγα ανοιχτη απο το βραδυ και το πρωι να ηταν κλειστη επειδη η κακοκαιρια δεν ειχε σταματησει...τι θα ελεγες τοτε?Η μηπως χθες το βραδυ ηξερες τι θα λειτουργει σημερα στον Παρνασσο?

Δυστυχως η ευτυχως,ο καιρος στα βουνα μπορει να χαρακτηριστει ως μια κατασταση πολυταραχη και ευμεταβλητη.

Θέλουνε τα λεφτάκια μας, θέλουμε ενημέρωση
Εχεις ενημερωση.Κανε κλικ στο www.kalavrita-ski.gr και θα βρεις οτιδηποτε ουσιαστικο σε αφορα ως χιονοδρομο.Αν εχεις περισσοτερες αποριες τολμησε (αν πας ποτε στο ΧΚΚ) να χτυπησεις την πορτα της διευθυνσης και να μιλησεις με τους ανθρωπους που ειναι υπευθυνοι για τη διαχειριση του κεντρου.Σε διαβεβαιωνω 100% οτι δε δαγκωνουν...

Σεβαστό να μιλάς και να είσαι ευχαριστημένος από την επίσησμη ιστοσελίδα για τον εαυτό σου, αλλά να μιλάς για "τους περισσότερους" ενώ γράφουμε τόσοι τα αντίθετα εδώ μέσα είναι άτοπο
Πιστεψε με γνωριζω αρκετα καλα τις αποψεις πολλων μελων,καθως και τους λογους για τους οποιους καποιοι δεν τις εκφραζουν.Δυστυχως φοβουντε το προσωπικο κοστος (κοινωνικης φυσης) που θα υποστουν αν τις διατυπωσουν.Αν ομως κανεις δε μιλαει θα διαιωνιζοντε συνεχως τα ιδια χαζοπροβληματα στο συλλογο...

Όσο για το Δ.Σ. δεν έχει καμία δουλειά να παρέμβει στο forum από την στιγμή που παραθέτοντε απλά απόψεις για τα συν και πλην του ΧΚΚ και δεν προσβάλεται κανένα μέλος
Θα σου υπενθυμισω πως το thread ξεφυγε απο την κεντρικη ιδεα του οταν ο Mainalo εκανε προσωπικη επιθεση στην Boozer.Θα ηταν σκοπιμο να το κανει αν εχει αποδειξεις για τα οσα ισχυριζεται και ειναι προθυμος να τις δημοσιευσει στα υπολοιπα μελη,αλλιως οπως ειπα και πριν τα υπολοιπα ειναι ιστοριες για αγριους...

Σε λιγες μερες το thread θα ξεφτυλιστει ξανα επειδη ...θα ηταν προτιμοτερο οι ημερισιες καρτες του ΧΚΚ να εχουν περισσοτερο μπλε χρωμα.Το Δ.Σ. μπορει αν θελει να διευθετησει το συγκεκριμενο προβλημα ωστε να μην επαναληφθει.

Το παν ειναι να ειναι καποιος καλοπιστος.
elgreco
Τελευταίο μου μήνυμα για το συγκεκριμένο TR γιατί μιλάμε για διαφορετικά πράγματα sad.gif

1.) TEO & Johni

Είναι πολύ όμορφο και συμφέρον να αποκόπτουμε (δημοσιογραφικά) μία φράση και να μην κάνουμε quote ολόκληρη την πρόταση. Όπως τόνισα στο κείμενό μου (με το ανάλογο ρίσκο βέβαια, δεν ζητάμε υπεύθυνη δήλωση για το τι καιρό θα κάνει)

Θοδωρή θα την δοκιμάσω την Άρτεμης σίγουρα αλλά ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ το μισό ΧΚΚ είναι η Στύγα και ας έχει τρένο αναβατήρα! Άρα κλειστή η Στύγα τρένο και το τριπλό δεν ΕΧΩ λόγο να πάω smile.gif

2.) @ Johni

Σου απάντησα πιο πάνω για τις καιρικές συνθήκες. Όσο για την ασχολία μου με τα βουνά θα την κρίνουνε οι υπόλοιποι αν θέλουνε. Προσωπικά δεν με γνωρίζεις οπότε μην κρίνεις για να μην κριθείς.

Τίποτα δε θα γινότανε αν έδιναν την Στύγα ανοιχτη / κλειστη και κάνανε το αντίθετο. Ναι εχθές ήξερα αν θα λειτουργήσει ο Παρνασσός αλλά δεν κάνουμε συγκρίσεις ανάμεσα στα 2 βουνά οπότε άτοπο.

Έχω ενημέρωση? Λάθος εσύ κρίνεις ότι έχεις εγώ κρίνω ότι δεν έχω.

Αν γνωρίζεις τις προσωπικές απόψεις μελών μετέφερέ τους και την υπογραφή εξέχοντως μέλους του Συλλόγου μας "Κανένα δε θυμούνται για τις κρυφές του σκέψεις-απόψεις.. ΜΙ-ΛΑ-ΤΕ!!!" και δεν εννοώ αυτά που θέλω / ουμε να ακούσουμε αλλά την άποψή τους.

Ο Γιώργος (Mainalo) δεν έκανε καμία προσωπική επίθεση στην BOOZER, ρώτησε και όπως λέει απάντηση δεν πήρε. ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ για το forum είναι οι συντονιστές (moderators) διάβασέ το στην ανακοίνωση του ΣTX.

@ sakisbanskos

ΞΑΝΑ δεν με / μας ενοχλούνε οι φωτό ................ΑΛΛΟ είναι το ΘΕΜΑ μας! (καλό έρωτα λοιπόν)

Καληνύχτα σας και καλά να περάσουμε στην πίτα.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.