@metero: βλέπω, κατ' αρχάς, ότι μπορείς -όταν θες - να μιλάς και άλλη γλώσσα πέρα από αυτήν της μονότονης και κουραστικής κοροιδίας ..........
QUOTE(metero @ Feb 3 2008, 11:28 PM) [snapback]112565[/snapback]
Ο χιονοδρόμος και ο κάθε χιονοδρόμος δεν έχει απολύτως καμία ευθύνη και υποχρέωση στα θέματα τα οποία θίγεις είναι ένας απλός πολίτης
το αντίθετο.επειδή ακριβώς είναι ένας πολίτης που πάει συνεχώς στα βουνά και ασκεί εκεί την δραστηριότητα του, πολύ περισσότερο από τους άλλους συμπολίτες του, έχει (και πρέπει να έχει ) ΚΑΙ μείζονα λόγο ΚΑΙ μείζονα ευθύνη και υποχρέωση ....
ποιος δηλαδή έχει υποχρέωση; η θεία μου η Ντίνα;
(Το ΧΚΚ και η τοπική αυτοδιοίκηση) πήρε μια ωραία πρωία μια μπουλντόζα και άρχισε να ισοπεδώνει βουνά και πλαγιές και να καταστρέφει ότι βρίσκει μπροστά του.
μάλλον δεν μιλάς σοβαρά .......
ποιος φωνάζει και πιέζει και εγκαλεί το χιονοδρομικό, ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ, για τις πίστες ότι είναι μικρές, στενές, κατηφορικές,
ανηφορικές, λοξές, στρωμένες, άστρωτες ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
εσύ, εγώ και όλοι εδώ μέσα που φωνάζανε και συνεχίζουν να φωνάζουν ...............
τώρα λοιπόν που γίνανε τα χωματουργικά για τα οποία ΟΛΟΙ φωνάζανε, πάλι λάθος έγινε ;;;;;;;;
Αυτά που αναφέρεις πάντως δεν έχουν να κάνουν με την χιονοδρομία και τον χιονοδρόμο .....
Τον χιονοδρόμο τον αφορούν οι αναβατήρες οι πίστες και τα μέτρα ασφαλείας, τα οποία λαμβάνει αυτός που έχει την διαχείριση του ΧΚ
ωραία άποψη φίλε μου, παρωπίδες XXLarge ....
Έτσι λοιπόν να ζητήσουμε να μας δένουνε τα μάτια στα Καλάβρυτα με μαύρο πανί, να μας ανεβάζουνε επάνω για να κάνουμε το σκι μας , να μας τα ξαναδένουνε και να μας κατεβάζουν κάτω.
Να μην βλέπουμε και να μην καταλαβαίνουμε τίποτα.
ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΛΑΜΕ ΡΕ ΑΔΕΛΦΕ ΤΗΝ ΝΙΡΒΑΝΑ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΜΑΚΑΡΙΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΤΥΧΙΑ ΜΑΣ ......
Εμείς είμαστε χιονοδρόμοι και το ΜΟΝΟ που μας ενδιαφέρει ΠΡΕΠΕΙ είναι ΠΩΣ να κάνουμε ΚΑΛΟ και βαρβάτο σκι .........
όλα τα άλλα να πάνε να ..............
αυτό θες ;;;;;;;;;;
..... ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΡΙΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΥΘΗΝΕΣ ΣΤΟΥΣ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΟΥΣ .....
σωστά.
να ασχολούμαστε μόνο με τα λιφτ, τις ουρές, την σήμανση και τον Τσεκούρα ............
άμα, ας πούμε, πάρει φωτιά το δάσος του Χελμού (που ΘΑ ΠΑΡΕΙ με το σκουπιδομάνι που μαζεύεται και την αλόγιστη οικιστική πίεση), εμάς τι μας νοιάζει ;;;;;;;;
εμείς είμαστε χιονοδρόμοι .........
άμα πνιγεί το βουνό στο τσιμέντο και στα SUV και στην άσφαλτο
εμάς τι μας νοιάζει ;;;;;;;;;
εμείς είμαστε χιονοδρόμοι .........
ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΟΜΩΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ, ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΟΤΕ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΚΑΙ ΕΒΛΕΠΕ 100 ΜΕΤΡΑ ΜΑΚΡΥΤΕΡΑ ΑΠΟΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ........
ΚΑΙ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΤΟΥ ΚΟΒΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΤΣΙ ΤΟΥ ΣΥΓΚΙΝΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ ΓΥΡΩ ΤΟΥ ......
όλοι οι άλλοι δεν είναι χιονοδρόμοι.
είναι "χιονοδρόμοι" ......................................... καταναλωτές χιονιού και βουνού δηλαδή ........