Thelw na enimerosw oso ton dinaton perisotero komso gia tin katastash tou xionodromikou kentrou sto falkaro opoios endiaferete na kanei se pista (ektos se baby lift) an ton endiaferoun esto kai ligo ta ski tou na mi skeftei kan to falakro h katastash einai aparadekti to xioni den tha kseperna ta 2-3cm isa-isa skepazei tis petres (aplos de faiinontai...) alla ta ski tis vlepoun gia ta kala... Den exw ksanadei tetoia katastash se allo xionodromiko (oute stin ellada oute ektos) na exoun anoixtes tetoiou eidous pistes... Piga kai xrisimopoisa ekei gia prwti mou fora ta kainouria mou pedila kai me mia molis katavash ginane xeirotera kai apo ta pio metaxeirismena... fisika sikwthika kai efiga den me eniakse h karta twn 15 euro oute oti piga ws ekei kai ekana 1 volta mono... h aneuthinotita einai auti pou me tsantizei!!
Θέλω να ενημερώσω όσο το δυνατόν περισσότερο κόσμο για την κατάσταση του χιονοδρομικού κέντρου στο Φαλακρό. Όποιος ενδιαφέρετε να κάνει σε πίστα (εκτός σε baby lift) αν τον ενδιαφέρουν έστω και λίγο τα σκι του να μην σκεφτεί καν το Φαλακρό. Η κατάσταση είναι απαράδεκτη, το χιόνι δεν θα ξεπερνά τα 2-3cm ίσα ίσα σκεπάζει τις πέτρες (απλώς δεν φαίνονται...) αλλά τα σκι τις βλέπουν για τα καλά... Δεν έχω ξαναδεί τέτοια κατάσταση σε άλλο χιονοδρομικό (ούτε στην Ελλάδα, ούτε εκτός) να έχουν ανοιχτές τέτοιου είδους πίστες... Πήγα και χρησιμοποίησα εκεί για πρώτη μου φορά τα καινούργια μου πέδιλα και με μια μόλις κατάβαση γίνανε χειρότερα και από τα πιο μεταχειρισμένα... Φυσικά σηκώθηκα και έφυγα, δεν με ένοιαξε η κάρτα των 15 Ευρώ, ούτε ότι πήγα ως εκεί και έκανα μια βόλτα μόνο... Η ανευθυνότητα είναι αυτή που με τσαντίζει!!
Παρακαλούμε να σέβεστε τους κανονισμούς του forum και να μην χρησιμοποιείτε Αγγλικούς χαρακτήρες για Ελληνικό κείμενο.
Η ομάδα συντονιστών.
Χ.Λ.