Jump to content

Εκδρομές – Ταξίδια – Ραντεβού

Forums

1. 36,422

Το κανονίζουμε και φύγαμε για τα βουνά.

1,861

Περιγράφουμε τις εμπειρίες μας στα χιονισμένα βουνά αλλά γνωρίζουμε

και την άλλη Ελλάδα με διαδρομές στη φύση.

2,763
    • advertisement_alt
    • advertisement_alt
  • Recent Posts

• ωραία χθες Σάββατο σήμερα όμως ο αέρας μας τα χάλασε 🥺.  Και του χρόνου παιδιά !
    • Μία φαντατική μέρα σήμερα Σάββατο, χωρίς πολύ κόσμο, αναμονές 0, καλός κόσμος, αρκετοί γνωστοί, αρκετά παιδάκια, πολλά χαμόγελα και πολύ καλό αλλά λίγο γενικά χιόνι. Από όλες τις ποιότητες. Και χειμωνιάτικο ελαφρύ και παγωμένο και στουμπόχιονο. Από όλα. Δεν ξέρω αν θα αντέξει τους νοτιάδες τις επόμενες μέρες για να φτάσει μέχρι το επόμενο ΣΚ. Δύσκολο το βλέπω. Εγώ πάντως το αποχαιρέτισα για φέτος, αλλά αν γίνει κανένα θαύμα και φτάσουν το άλλο ΣΚ δε θα δυσκολευτώ να ξαναπάω 😛 Πολύ καλή λειτουργία, παντού πιστέρ, στρώσιμο διαστημικό, η νέα Στύγα μεγάλη υπόθεση ότι και να λέμε.  Ευχαριστούμε ΧΚΚ για τις όμορφες στιγμές φέτος, για την ειλικρίνεια, τη προσπάθεια, τη θετική διάθεση και το σεβασμό στα έξοδα που κάναμε για τη τρέλα μας. Και του χρόνου καλύτερα, με λίγη παραπάνω έμφαση στην ασφάλεια (όσον αφορά στους άσχετους καμικάζι). Το ότι αλλού είναι το χιόνι και αλλού το ΧΚ είναι γνωστό και φαίνεται στις φωτό παρακάτω, αλλά δεν είναι ευθύνη του ΧΚ. Άλλη ιστορία αυτή. Και του χρόνου!      
    • Εγω πανω απο 10 χρονια ειχα
    • Η τελευταία τους περιπέτεια είναι ακόμα πιο εντυπωσιακή από τις προηγούμενες. Άφησαν το σκάφος τους επίτηδες να κολλήσει σε ένα φιόρδ στην Γροιλανδία και ξεχειμώνιαζαν μόνοι τους στον πάγο.    
    • Εδώ και μια βδομάδα πήρε φωτιά ο Παρνασσός και ξεχάσαμε τελείως τα Καλάβρυτα!!! Τι νέα? Γράφω και εδώ την άποψή μου και την αλήθεια όπως την βλέπουν  τα ματάκια μου Για 100η φορά να γράψω ότι τα Καλάβρυτα έχουν γίνει ένα καταπληκτικό μέρος να λιώσεις στο σκι. Με τα νέα λιφτ μετατράπηκε σε πολύ γρήγορο πεδίο με πολλά χιλιόμετρα σε μια μέρα. Δουλεύει ασύγκριτα καλύτερα σε σχέση με παλιά. Ανοίγουν σχεδόν πάντα αν το επιτρέπει ο καιρός και πατάνε σωστά και και και. Μπράβο σε όσους προσπαθούν και κουράζονται και κρυώνουν και και και για να χαρούμε εμείς σκι. Άνοιξαν Στύγα σήμερα ουάω!! Είναι ψέμα όμως ταυτόχρονα να μην αναφέρεις ότι πέταξαν σχεδόν όλα στα σκουπίδια 20.000.000 ευρώ, οι συνθήκες ασφάλειας είναι επιπέδου επαρχιακών Ελληνικών δρόμων χωρίς αλκοτεστ, εκεί που έχουν χιόνι δεν έχουν λιφτ και εκεί που έχουν λιφτ δεν πιάνει πολύ χιόνι και και και που τα έχουμε πει αναλυτικά.
    • Είπα και 'γώ, πόσο χιόνι έριξε; 🙃 Εν τω μεταξύ, έβλεπα το βιντεάκι του Κώστα και μου έτρεχαν τα σάλια, έχω να κάνω νυχτερινό από το 2017. 😞
  • Upcoming Events

No upcoming events found
  • Today's Birthdays

1. karragiorgia
      karragiorgia
      (55 years old)
    2. Kris
      Kris
      (47 years old)
    3. pierion musses
      pierion musses
      (30 years old)