Jump to content

Video, Φωτογραφίες και Μουσική

Sign in to follow this  

Ότι σχετικό με ή χωρίς χιόνι.

47 topics in this forum

• 0 replies
    • 472 views
    • 7 replies
    • 735 views
    • 0 replies
    • 358 views
    • 5 replies
    • 581 views
    • 1 reply
    • 692 views
    • 8 replies
    • 1,868 views
    • 5 replies
    • 1,385 views
    • 0 replies
    • 588 views
    • 6 replies
    • 1,493 views
    • 4 replies
    • 1,417 views
    • 1 reply
    • 906 views
    • 0 replies
    • 680 views
  1. Dolomites Skiing 2016

• 5 replies
    • 1,127 views
    • 24 replies
    • 3,691 views
    • 30 replies
    • 3,028 views
  2. Apres Ski

• 0 replies
    • 684 views
    • 3 replies
    • 852 views
  3. Ufo Στη Ζήρεια!

• 0 replies
    • 666 views
    • 21 replies
    • 1,872 views
  4. "higher"

• 0 replies
    • 1,580 views
    • 5 replies
    • 5,216 views
    • 3 replies
    • 3,484 views
  5. Slalom Kitzbuhel

• 0 replies
    • 4,193 views
    • 26 replies
    • 13,628 views
  6. Lorraine. The Movie

• 0 replies
    • 4,262 views
Sign in to follow this  
    • advertisement_alt
    • advertisement_alt
    • advertisement_alt
  • Recent Posts

• Εδώ κοιτάξτε κατάσταση και ασχήμια στα 3000 μέτρα.....    Μα είναι δυνατόν να επιτρέπουν κοτζάμ Ευρωπαίοι τέτοια μόλυνση και καταπάτιση !!!!  Πως την έχουμε γλυτώσει εμείς ακόμα...από την λελαπα της Δύσης...   Δεν ντρέπονται λιγάκι να βεβυλώνουν τα βουνά τους.... τέτοια ασέβεια ΠΧΙΑ !!!!!   Λες και έχουν καμιά σοβαρή θέα απο κάτω και αυτοί , να αξίζει την περιβαλλοντική καταστροφή δηλαδή ....     ΟΥΦΟΟΟΟΟΟ......   
    • Πέτυχα στο Instagram ένα βιντεάκι με δύο influencers από την Αυστρία, που τώρα είναι κάπου στη Βόρεια Αμερική, και έλεγαν ότι το BOA και το κρύο δεν τα πάνε καλά στους -27°C. Τις έδειχνε να προσπαθούν να ζεστάνουν τις μπότες μπροστά σε ένα τζάκι... Υποθέτω ότι το BOA κόλλησε από το κρύο; Πάντως, εγώ μέχρι τους -21°C δεν είχα κανένα πρόβλημα.
    • Σε ένα περιαστικό άλσος στην Τρίπολη, το άλσος Αγίου Γεωργίου για όσους ξέρουν (βοηθειά μας) , κάποια ωραίο και δροσερό μεσημέρι ένας περιπατητής έκανε την ασκησούλα του, είχε πάει για τζόγκινγκ.  Σε αυτό το άλσος γενικά πάει πολύ κόσμος για να χαρεί λίγο την φύση , έχει και μονοπατάκια , μπορείς να κάνεις και ποδήλατο μέσα απ' τα δέντρα  , να αράξεις να διαβάσεις το βιβλίο σου  , είναι πολύ ωραία , ξέρετε.  Τέλος πάντων αυτός ο πολίτης που είχε πάει για τρέξιμο άκουσε στο μονοπάτι που έτρεχε  δυο μεγάλα πεύκα να "τρίζουν" , φυσαγε βλέπεις λίγο και οι κορμοί τους βρυχώνταν !.... Αμέσως ενεργοποιηθηκε ο ευρωπαίος μέσα του και τι κάνει λοιπόν , καλεί την αστυνομία ή κάποια υπηρεσία δεν ξέρω , και καταγγέλει οτι οι κορμοί θα πέσουν και θα προκαλέσουν ατύχημα.  Τι να σας πω τώρα, ....ήρθε αστυνομία , ήρθε και η  πυροσβεστική , ήταν εκεί αναμεσά τους και μια κυρία που φαινόταν οτι έκανε κουμάντο που λέμε, κούναγε χέρια πάνω κάτω, δεξιά αριστερά και έβγαζε κανα δυό στριγγλιές που και που, ...έγω έτυχε να περνάω με το ποδηλατάκι μου απο εκεί και η αστυνομία είχε κλήσει τον δρόμο που διασχύζει το άλσος.  Το αποτέλεσμα ήταν,  να κόψουν τα πεύκα τα έρμα  , για τα οποια δεν χρειαζόταν όπως μου είπε ένας του δασαρχείου αργότερα, και να βάλουν ταμπέλες που έγραφαν οτι "Απαγορεύεται η προσέλευση στο άλσος λόγω κινδυνου πτώσης των δέντρων. "  Καταλάβατε τι γίνεται ; Η κυρία αυτή πρέπει να ήταν υπεύθυνη και σου λεει για να μην τρέχω σε τίποτα δικαστήρια αν κάποιος πάθει κάτι μέσα στο άλσος,  θα βγάλω εντολή απογόρευσης και έτσι ΑΝ κάποιος σκοτωθεί από πτώση ενός δέντρου ,  εγώ πλεόν θα έχω νίψει τας χείρας μου.. Έτσι λειτουργούν τα πράγματα αγαπητοί. Λοιπόν , όσοι δεν διοριστηκατε στο παρεάκι του δημοσίου , βγάλτε φωτοτυπίες τα πτυχία σας και τυλίξτε δύο πιτες γύρο..... , .....αυτοί οι άνθρωποι ΔΕΝ συζητιούνται με τίποτα. Δεν υπάρχει γλώσσα επικοινωνίας και συνεννόησης.. ΑΝ ωστόσο  ...υπάρχει κάποιος που σηκώνει συζήτηση δεν ψαρώνει με τους ΦΥΣΙΚΟΥΣ κινδύνους της ζωής !!!!......αλλά αρχίζει να σκέφτεται τρόπους διαχείρησης του ΡΙΣΚΟΥ. Δεν φοβάται τις λέξεις, τις έννοιες και γενικότερα το σχετικό ΠΛΑΙΣΙΟ!!!!  (και το συνοδευόμενο , όπου υπάρχει, νομικό - θεσμικό κτλ και ΑΝ δεν υπάρχει θα το θέσει σε ένα ΝΕΟ ΓΑΜΗ....ΝΟ ΣΧΕΔΙΟ ΝΟΜΟΥ) Γιατι  αυτά ΠΡΟΦΑΝΩΣ τα έχει σπουδάσει κάπου στο εξωτερικό το πιθανότερο.... Αυτός ο άνθρωπος , τέλος,  ΑΝ υπάρχει κάπου μέσα στον λαβύρινθο του ελληνικού δημοσίου και σηκώσει ανάστημα , θα τον Εφάνε ΛΑΧΑΝΟ οι "συναδελφοί του" .......οι ΟΥΦάδες (πως διάβολο τους λέει ο Μιχάλης)....
    • Και μετά από όσα γράφετε, περιμένετε οι αρμόδιοι ΝΑ ΜΗΝ είναι ευθυνόφοβοι; Κλείστε τα όλα. Δεν υπάρχει σωτηρία.
    • ....σε θέματα ασφάλειας έχουμε πρόβλημα παντού , μεγάλο  , γενικά , στην βιομηχανία και τις μεταφορές , καλά στο δεύτερο συζητάμε για συνθήκες πολέμου με νεκρούς , δεν μπορείτε να φανταστείτε ΤΙ ΜΠΑΧΑΛΟ επικρατεί , αλλά όλα είναι μια κανονικότητα και πολλές φορές ακόμα και οι στατιστικές δεν συγκινούν ούτε καν "τεχνοκράτες".....  Παράνοια με χαοτικα ντόμινο δυσλειτουργιών που μετακυλίεται στην υγεία του μέσου πολίτη , burn out , ατελέσφορος αγώνας ...ούτε καν για να βγει η μέρα .... ☹️  
  • Upcoming Events

No upcoming events found
  • Today's Birthdays

1. ChristosZ
      ChristosZ
      (57 years old)
    2. lazyjohn
      lazyjohn
      (42 years old)
    3. xionanthropos
      xionanthropos
      (22 years old)