Jump to content

Κατασκευαστές & Reviews

Κοινή κατηγορία για ski & sb

34 topics in this forum

• 3 replies
    • 530 views
    • 7 replies
    • 1,319 views
    • 74 replies
    • 38,227 views
    • 12 replies
    • 3,264 views
    • 9 replies
    • 1,189 views
    • 0 replies
    • 713 views
  1. Ispo Munich 2020

• 7 replies
    • 1,949 views
    • 0 replies
    • 822 views
    • 0 replies
    • 648 views
    • 15 replies
    • 2,842 views
  2. Fischer Rc4 The Curv Gt

• 2 replies
    • 895 views
    • 0 replies
    • 631 views
    • 0 replies
    • 660 views
    • 0 replies
    • 687 views
  3. Blizzard Rustler 9

• 10 replies
    • 2,246 views
    • 49 replies
    • 11,818 views
  4. Blizzard

• 8 replies
    • 2,496 views
    • 44 replies
    • 8,737 views
  5. Ski - Tester

• 0 replies
    • 725 views
    • 14 replies
    • 9,782 views
    • 2 replies
    • 1,079 views
    • 8 replies
    • 1,405 views
    • 15 replies
    • 5,529 views
    • 0 replies
    • 590 views
    • 13 replies
    • 7,568 views
    • advertisement_alt
    • advertisement_alt
    • advertisement_alt
  • Recent Posts

• Ανοιξιατικα !!! και αγωνες πολυ ωραια μερα 
    • Η τιμες  γενικα σε ολα  στο καφε του χκεντρου ειναι ανώτερες και απο τον αλπεων  Ποιο σεν μορις και ποια  βαλ ντιζερ  Τους εχουμε ξεπερασει προ πολλού   4.5 ο μονος  καφες 7 ο διπλός🤒
    • Οταν τα ονειρα τον παππούδων ..γινούνε πραγματικοτητα
    • Αυτό είναι ζωή, αυτό είναι ευτυχία. Τα ζω και εγώ με τις κόρες μου. Δεν υπάρχει κάτι καλύτερο.  Πάντα τέτοια!
    • ( ...πολλά παιδιά έχουν άρνηση , είχα και εγώ την πρώτη φορά που μου έβαλαν μπότες , είχα βάλει τα κλάματα.  Μου άρεσε μόνο να παίζω με το χιόνι, kids stuff. Την επόμενη σαιζόν μου ξαναεβαλαν μπότες του σκι και αυτήν την φορά για κάποια χρόνια έβαλαν τα κλάματα οι γονείς μέχρι να με ξεφορτωθούν και να πηγαίνω πλέον μόνος μου στο βουνό .....) ( ..το σκι είναι εθιστικό , προσοχή ) 
    • Φανταστική μέρα σήμερα, με χιόνι που εκτός Πίστας ήταν αρκετά καλό μέχρι τις 2 περίπου ενώ εντός πίστας γινόταν ολοένα και καλύτερο, διαστημικό! Το πάτημα μέτριο στα Κελάρια που μείναμε λόγω babysitting, αλλά η αλήθεια είναι πως δεν βοηθούσαν και οι θερμοκρασίες. Στα πέριξ του Βακχου ήταν πολύ καλά! Έβαλα ελάχιστα χιλιόμετρα γιατί σήμερα ήταν το πρώτο φτερούγισμα της κόρης με πέδιλα στα πόδια. Επίσης, έκανα το τραγικό λάθος να της πάρω δασκάλα με το που ανεβήκαμε πριν προλάβουμε να παίξουμε λίγο με το χιόνι. Το παιδί έβγαλε άρνηση, δεν ήθελε ούτε τα πέδιλα να βάλει, και τελικά την αφήσαμε να φύγει την κοπέλα αφού δεν μπορούσε να προσφέρει κάτι. Αυτό που δεν γινόταν με τον ειδικό όμως, έγινε με τους γονείς. Αρκούσε μια φορά ανέβασμα στο baby από την μαμά για να πάρει μπρος. Αφού το έκανε καμιά δεκαριά φορές ξεθεώνοντας την μαμά της, την ανέβασα εγώ στον Βάκχο γιατί ήθελα να δει ότι το βουνό είναι πολύ περισσότερο από το baby lift. την κατέβασα με τα σκι της ανάμεσα στα πόδια μου κρατώντας την από τα χέρια (αρκετά δύσκολο και χρονοβόρο, δεν το προτείνω) αλλά ξετρελάθηκε με την κλίση και την ταχύτητα, ουσιαστικά κατεβαίναμε με ένα παιδί να φωνάζει από την χαρά του. Το παιχνίδι πλέον είχε κερδηθεί! .  Διάλειμμα για χιονοπόλεμο και για να μαζέψει την γλώσσα του ο μπαμπάς που είχε κάψει χέρια και τετρακέφαλους Αλλά και εγώ δεν έμεινα παραπονεμένος, βγήκαν πολύ όμορφες στροφές στα πέριξ του Βακχου με εξαιρετική παρέα και ΤΕΡΑΣΤΙΑ χαμόγελα! Η μέρα έκλεισε -όπως τον παλιό καλό καιρό- με λιτό γεύμα στην Αράχοβα! All in all, δεν θα μπορούσε να είχε πάει καλύτερα για πρώτη φορά!
    • ναι ναι..αυτο.. Secret Spot.   Ανοιξιάτικο σκι! Τις καλύτερες μέρες δεν ανεβαίνει ο κόσμος..δυστυχώς. Οι καλύτερες ημέρες όσοι/όσες έχετε παιδιά που θέλετε να ξεκινήσουν είναι αυτές. Οι καλύτερες μέρες όσοι/όσες έχετε γκόμενα/ο που θέλετε να ξεκινήσει είναι αυτες.
  • Upcoming Events

No upcoming events found
  • Today's Birthdays

1. a40ntistos
      a40ntistos
      (42 years old)
    2. mirotis
      mirotis
      (42 years old)
    3. pkapsala
      pkapsala
      (57 years old)