Jump to content

Ski: Το άθλημα

Γενική συζήτηση για το σκι, εξοπλισμός κ.α.

Subforums

  1. 10,058
    posts
  2. Η γωνιά του Αρχάριου

    Γνώμες, απόψεις και συμβουλές θα σας βοηθήσουν για την επιλογή του κατάλληλου εξοπλισμού.

    2,727
    posts
  3. Ορειβατικό Σκι / Snowboard: Το άθλημα

    Γενική συζήτηση για το ορειβατικό σκι και snowboard, εξοπλισμό, διαδρομές κ.α.

    2,847
    posts
  4. Βελτίωσε την τεχνική σου

    Επίδειξη, βελτίωση τεχνικής και ασκήσεις.

    4,840
    posts
  5. Χιονοδρομία και παιδιά

    Κάντε το καλύτερο δώρο στα παιδιά σας, φέρτε τα στο βουνό!

    644
    posts
  6. Extreme skiing

    Πρώτες καταβάσεις, σημεία που τα λάθη ΔΕΝ συγχωρούνται, παίζοντας με το αδύνατο...

    246
    posts
  7. Old School

    Η κατηγορία αυτή είναι κοινή για τα φόρουμ "Ski: Το Άθλημα" και "Snowboard: Το Άθλημα"

    157
    posts

858 topics in this forum

    • 540 replies
    • 87,435 views
    • 42 replies
    • 32,939 views
    • 163 replies
    • 85,951 views
    • 18 replies
    • 3,448 views
    • 72 replies
    • 17,073 views
  1. Ski World Cup 2015-2016 1 2 3 4 10

    • 240 replies
    • 24,596 views
    • 9 replies
    • 1,774 views
  2. Test & Levels Ski

    • 2 replies
    • 1,567 views
    • 0 replies
    • 10,976 views
    • 8 replies
    • 335 views
    • 3 replies
    • 275 views
    • 20 replies
    • 988 views
    • 15 replies
    • 963 views
    • 6 replies
    • 906 views
    • 0 replies
    • 287 views
    • 0 replies
    • 298 views
    • 28 replies
    • 1,715 views
  3. Atomic Bent Chetler 120

    • 0 replies
    • 360 views
    • 0 replies
    • 499 views
  4. Transceiver

    • 24 replies
    • 4,533 views
    • 1 reply
    • 521 views
  5. Salomon Ski

    • 1 reply
    • 803 views
    • 3 replies
    • 768 views
  6. SKI World Cup 2020-2021 1 2 3 4 5

    • 111 replies
    • 10,903 views
    • 4 replies
    • 1,262 views
    • advertisement_alt
    • advertisement_alt
    • advertisement_alt
  • Recent Posts

    • Ανοιξιατικα !!! και αγωνες πολυ ωραια μερα 
    • Η τιμες  γενικα σε ολα  στο καφε του χκεντρου ειναι ανώτερες και απο τον αλπεων  Ποιο σεν μορις και ποια  βαλ ντιζερ  Τους εχουμε ξεπερασει προ πολλού   4.5 ο μονος  καφες 7 ο διπλός🤒
    • Οταν τα ονειρα τον παππούδων ..γινούνε πραγματικοτητα
    • Αυτό είναι ζωή, αυτό είναι ευτυχία. Τα ζω και εγώ με τις κόρες μου. Δεν υπάρχει κάτι καλύτερο.  Πάντα τέτοια!
    • ( ...πολλά παιδιά έχουν άρνηση , είχα και εγώ την πρώτη φορά που μου έβαλαν μπότες , είχα βάλει τα κλάματα.  Μου άρεσε μόνο να παίζω με το χιόνι, kids stuff. Την επόμενη σαιζόν μου ξαναεβαλαν μπότες του σκι και αυτήν την φορά για κάποια χρόνια έβαλαν τα κλάματα οι γονείς μέχρι να με ξεφορτωθούν και να πηγαίνω πλέον μόνος μου στο βουνό .....) ( ..το σκι είναι εθιστικό , προσοχή ) 
    • Φανταστική μέρα σήμερα, με χιόνι που εκτός Πίστας ήταν αρκετά καλό μέχρι τις 2 περίπου ενώ εντός πίστας γινόταν ολοένα και καλύτερο, διαστημικό! Το πάτημα μέτριο στα Κελάρια που μείναμε λόγω babysitting, αλλά η αλήθεια είναι πως δεν βοηθούσαν και οι θερμοκρασίες. Στα πέριξ του Βακχου ήταν πολύ καλά! Έβαλα ελάχιστα χιλιόμετρα γιατί σήμερα ήταν το πρώτο φτερούγισμα της κόρης με πέδιλα στα πόδια. Επίσης, έκανα το τραγικό λάθος να της πάρω δασκάλα με το που ανεβήκαμε πριν προλάβουμε να παίξουμε λίγο με το χιόνι. Το παιδί έβγαλε άρνηση, δεν ήθελε ούτε τα πέδιλα να βάλει, και τελικά την αφήσαμε να φύγει την κοπέλα αφού δεν μπορούσε να προσφέρει κάτι. Αυτό που δεν γινόταν με τον ειδικό όμως, έγινε με τους γονείς. Αρκούσε μια φορά ανέβασμα στο baby από την μαμά για να πάρει μπρος. Αφού το έκανε καμιά δεκαριά φορές ξεθεώνοντας την μαμά της, την ανέβασα εγώ στον Βάκχο γιατί ήθελα να δει ότι το βουνό είναι πολύ περισσότερο από το baby lift. την κατέβασα με τα σκι της ανάμεσα στα πόδια μου κρατώντας την από τα χέρια (αρκετά δύσκολο και χρονοβόρο, δεν το προτείνω) αλλά ξετρελάθηκε με την κλίση και την ταχύτητα, ουσιαστικά κατεβαίναμε με ένα παιδί να φωνάζει από την χαρά του. Το παιχνίδι πλέον είχε κερδηθεί! .  Διάλειμμα για χιονοπόλεμο και για να μαζέψει την γλώσσα του ο μπαμπάς που είχε κάψει χέρια και τετρακέφαλους Αλλά και εγώ δεν έμεινα παραπονεμένος, βγήκαν πολύ όμορφες στροφές στα πέριξ του Βακχου με εξαιρετική παρέα και ΤΕΡΑΣΤΙΑ χαμόγελα! Η μέρα έκλεισε -όπως τον παλιό καλό καιρό- με λιτό γεύμα στην Αράχοβα! All in all, δεν θα μπορούσε να είχε πάει καλύτερα για πρώτη φορά!
    • ναι ναι..αυτο.. Secret Spot.   Ανοιξιάτικο σκι! Τις καλύτερες μέρες δεν ανεβαίνει ο κόσμος..δυστυχώς. Οι καλύτερες ημέρες όσοι/όσες έχετε παιδιά που θέλετε να ξεκινήσουν είναι αυτές. Οι καλύτερες μέρες όσοι/όσες έχετε γκόμενα/ο που θέλετε να ξεκινήσει είναι αυτες.
  • Upcoming Events

    No upcoming events found
  • Today's Birthdays

    1. a40ntistos
      a40ntistos
      (42 years old)
    2. mirotis
      mirotis
      (42 years old)
    3. pkapsala
      pkapsala
      (57 years old)
×
×
  • Create New...