Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 01/30/2021 in all areas

 1. 1 point
  Εγώ έχω από το 2016 τα crossclimate της Michelin.Ευχαριστημένος σε όλους τους τομείς.Και σε φρέσκο χιόνι,και σε κρούστα που δεν είχε περάσει μηχάνημα,στα Καλύβια μετά το Μαρκόπουλο...Τον περασμένο Ιούνιο έβαλα το δεύτερο σετ.Με το πρώτο σε 4 χρόνια έκανα 52000χλμ.Τα ελαστικά είναι εξαιρετικά.Σε διάσταση 195/65/15.Μόνο που κάνουν λίγο θόρυβο κύλησης.Αλλά είναι πταίσμα!
 2. 1 point
  The FIFTY all started with a book. A book that pays tribute to the most aesthetic, boldest, most iconic and most 'classic' backcountry ski lines of North America. In a first ever interview with all the authors of the book, "Fifty Classic Ski Descents of North America", Penn Newhard, Chris Davenport and Art Burrows divulge how they picked the lines they did, what went into the creation of the book and how it's standing the test of time. To pick up your own copy go to: http://www.50classicskidescents.com In addition to the interview, Cody gives an update to the happenings of The FIFTY in 2021.
 3. 1 point
  Ορόσημο η σημερινή μέρα, μετά από 22 μήνες χιονοδρομία στην Ελιμεία, μόνο για την προολυμπιακή επιλογή αθλητών της ΕΟΧΑ. Κάλιο αργά παρά ποτέ και επίσης η αρχή είναι το ήμισυ του παντός.
 4. 1 point
  Σκι δεν έχει ακόμη, τουλάχιστον λίγη επαφή με το χιόνι.
 5. 1 point
  Φίλε Al Foutzin, η αλήθεια είναι ότι δεν έχω ψαχτει ιδιαίτερα στα ελαστικά των suv, αλλά παρακολουθώ έναν Ρουμάνο στο Youtube κάτοχο ενός Dacia Duster 4x4 ( το αμάξι είναι μαμά) ο οποίος βγάζει τρομερά βιντεάκια και σου δείχνει τις δυνατότητες και τα όρια του συγκεκριμένου εξαιρετικού SUV....ο τύπος εάν δεν κάνω λάθος φοράει τα Riken Snow SUV.... Παρακολούθησε λίγο κανά βιντεάκι να δεις που πάει και τι κάνει το αμάξι στα βουνά της Ρουμανίας.... εάν είχα SUV ειλικρινά θα τα επέλεγα με κλειστά τα μάτια! Duster cool travels ονομάζεται... Φίλε Sotoss τα ultragrip 7 ήταν τα πρώτα μου χειμερινά σε διάσταση 185/65/15 φορεμένα στο BMW 316 E 36 που είχα τότε.... εξαιρετικό λαστιχο με το οποίο ουσιαστικά κατάλαβα τι έχανα τόσα χρόνια που ταλαιπωριομουνα με τις αλυσίδες, καί φυσικά ανακάλυψα τις χαρές της χειμερινής οδήγησης με πισωκίνητο ??..... Άριστες όμως εντυπώσεις μου άφησε και το Barum Polaris 3, σε 195/65/15 στο επίσης πισωκίνητο 328 E36 touring που έχω τώρα, με σαφώς πιο χαμηλή τιμή.... Τα επόμενα που θα φορέσω στο βαρύ πισωκίνητο και μιλάω για του χρόνου φυσικά ,θα είναι μάλλον τα Sava esquimo S3, τα οποία μου βγάλανε στο μικρό μου αυτοκίνητο 4 χειμώνες και δύο καλοκαίρια με πολύ ξύλο.... δυστυχώς τα Polaris 3 έχουν σταματήσει και έχουν αντικατασταθεί από τα 5.... Όσον αφορά τα all season θα έβαζα με κλειστά μάτια τα Goodyear Vector 4 seasons.... ειλικρινά η Goodyear έχει κάνει εξαιρετική δουλειά..αν και προσωπικά και all seasons να διάλεγα δεν θα τα κρατούσα στο ελληνικό καλοκαίρι καί θα έβαζα καθαρά καλοκαιρινά... Φιλικά, Σπύρος ?
 6. 1 point
 7. 1 point
  Χαιρόμαστε για τη θετική ανταπόκριση που είχε ήδη από την έναρξή της αυτή η πρωτοβουλία για ΔΙΑΛΟΓΟ ΜΕ ΤΑ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΑ που ανέλαβε το Snowclub. Το μεγάλο ενδιαφέρον των φίλων χιονοδρόμων φάνηκε ήδη από την πρώτη συζήτηση με το ΧΚ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ, την οποία παρακολούθησαν ζωντανά 440-515 άτομα, και φυσικά ακόμη περισσότεροι μεταγενέστερα! Συνεχίζουμε την Κυριακή 1η Φεβρουαρίου 2021 με το ΧΚ Βίγλας - Πισοδερίου. Πρόκειται -όπως λέει κι η ανακοίνωση- για ένα διαδικτυακό στρογγυλό τραπέζι συζήτησης (μέσω ΖΟΟΜ) μετά από την παρουσίαση-εισήγηση του υπεύθυνου διαχείρισης του ΧΚ κ. Τάσου Τόττη. Στο στρογγυλό τραπέζι θα συμμετέχουν και αυτή τη φορά 10-12 μέλη μας που επιθυμούν να θέσουν ερωτήματα ή ειδικοί προσκεκλημένοι μας, οι οποίοι θα λάβουν και τον σύνδεσμο ΖΟΟΜ. Φυσικά, η παρακολούθηση είναι ανοικτή σε κάθε ενδιαφερόμενο μέσω της ζωντανής δημόσιας μετάδοσης από το Facebook, ενώ λίγη ώρα μετά η συζήτηση θα ανέβει και στην ιστοσελίδα μας, στο YouTube, κλπ.
 8. 1 point
  Κάνω ότι μπορώ :-)
 9. 1 point
  ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΤΟΥ SNOWCLUB ME ΤΑ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΑ: ΧΚ ΒΙΓΛΑΣ-ΠΙΣΟΔΕΡΙΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ 31/1 ΣΤΙΣ 11πμ Ο Ελληνικός Σύλλογος Τουριστικής Χιονοδρομίας (ΕΣΤΟΥΧ) συνεχίζει τον ανοικτό διάλογο με τα ΧΚ της χώρας μας. Την επόμενη Κυριακή 31/1 και ώρα 11πμ τα μέλη του SNOWCLUB θα έχουν την ευκαιρία μέσω ΖΟΟΜ να συνομιλήσουν με τον κ. Τάσο ΤΟΤΤΗ (ΧΚ Βίγλας-Πισοδερίου). Τα μέλη του SNOWCLUB που θέλουν να συμμετάσχουν στο "διαδικτυακό στρογγυλό τραπέζι" θα λάβουν τον σύνδεσμο ΖΟΟΜ για την εκδήλωση, ενώ η συζήτηση θα αναμεταδοθεί δημόσια στο Facebook του Snowclub.
 10. 1 point
  Και εγώ και στην Ελλάδα αλλά και σε όλα μου τα χιονοταξίδια δεν σταμάταγα ούτε για νερό. Όμως αυτό ήταν και απόρεια του αγχωτικού τρόπου ζωής που είχα.Να δουλέψω πολύ για να μαζεψω χρήματα, να δουλέψω πολύ για βγάλω την δουλεία για τις μέρες που θα λείπω, να βρώ τις μέρες που θα λείπω να μην είναι πρίν ή μετα αποό γιορτές, να φύγω ξημέρωμα για να κερδίσω την μερα, να μαζέψω χιλιόμετρα, να δω οοοοο΄΄λο το χιονοδρομικό σε 3 4 μέρες, να κάνω και λίγο τουρισμό..... Φέτος λοιπόν που μου έχει δωθεί η ευκαιρία θέλω να πέρνω τον χρόνο μου. Εξάλου αυτός ήταν και ένας από τους λόγους που μετακόμισα εδώ. Δεν θέλω να κυνηγάω τις μέρες σαν να μην υπάρχουν άλλες. Τα βουνά θα είναι εδώ και αύριο, και του χρόνου. Προφανώς και κάθε φορά που συνεδριάζουν στο καντόνι για το εάν θα κλείσουν ή όχι τα χιονοδρομίκα μία αγωνά την έχουμε αλλά δεν θα αγχωθώ κιόλα. Τurms τα όσα ακούγονται σε φορουμ και από διάφορους γνωστικούς δεν τα πολυ πέρνω στα σοβαρά. Την προηγούμενη εβδομάδα ένας υπάλληλος σε κατάστημα με είδη σκί μου έλεγε οτί ξέρει οτί κλείνουν σίγουρα τα χιονοδρομικά την επόμενη μέρα. Προφανώς δεν εέκλεισαν... Οτί υπάρχουν φωνές που λένε να κλείσουν το γνωρίζω.... Τώρα αμα θα κλείσουν τι να πώ΄...θα χαλαστώ πολύ προφανώς... έχω επενδύσει ήδη αρκετα σε ετήσιες κ.τ.λ. αλλά θα ζήσω. θα ξεκινήσω το launglauf ... κάτι θα βρώ.. Είλικρινά καταλαβαίνω την ανάγκη σας να εκμεταλευτείτε την κάθε διαθέσιμη μέερα, Αλλά δεν θέλω με τίποτα να μπώ σε αυτό το mindset. Χαλαρά και ανάλογα την τα κέφια.... Βαρέθηκα να πίεζομαι για να περ΄ναω καλα... Έτσι και αλιώς σήμερα εδώ ο καιρός δεν επιτρέπει πολλά.... ερχεται φωτό...
 11. 1 point
×
×
 • Create New...