Jump to content

george_r

Χρήστης Forum
 • Content Count

  111
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About george_r

 • Birthday 03/28/1981

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Φύλο
  Male
 • Περιοχή
  Καβάλα
 1. Καλησπέρα και χρόνια πολλά. Μήπως γνωρίζει κανείς τι χιονοσυνθήκες επικρατούν; Ξεκινάμε αύριο για αυθημερον εκδρομούλα. thanks:)
 2. Εχτές στα πεδινα της γύρω περιοχής (Καβάλα - Δράμα) έριξε πολλή βροχή με θερμοκρασία περίπου 6 βαθμούς C. Αυτό μας δημιούργησε ελπίδες δυνατής χιονόπτωσης για το βουνό, ελπίδες που σιγά σιγά επιβεβαιώνονται
 3. Δευτέρα 02/11/2009 Μετά την σύγκληση της έκτακτης γενικής συνέλευσης που πραγματοποιήθηκε στις 12 Οκτωβρίου 2009 με πρωτοβουλία του Νομάρχη Δράμας κ. Ευμοιρίδη Κων/νου με μοναδικό θέμα ορισμό Διοικητικού Συμβουλίου, συνήλθε χθες στις 20 Οκτωβρίου 2009, το νέο Διοικητικό Συμβούλιο σε πρώτη συνεδρίαση με θέμα, την κατανομή Αξιωμάτων και την πορεία λειτουργίας του Χιονοδρομικού Κέντρου. Η σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου έχει ως εξής: Καλλίας Άγγελος του Δημητρίου Πρόεδρος Ξανθόπουλος Θεόφιλος του Σάββα Αντιπρόεδρος Ζαχαρόπουλος Αναστάσιος του Θεοδώρου Δ/νων Σύμβουλος Μαρκόπουλος Πέτρος του Αγγέλου Μέλος Δ.Συμβουλίου Σίγγος Δημήτριος του Ηλία Μέλος Δ.Συμβουλίου Παυλίδης Κων/νος του Αθανασίου Μέλος Δ.Συμβουλίου Μπόσκος Τρύφων του Χρήστου Μέλος Δ.Συμβουλίου Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο ενημερώθηκε για την εξέλιξη της διαδικασίας συντήρησης των εγκαταστάσεων εν όψη της επερχόμενης χιονοδρομικής περιόδου 2009-10, συζήτησε και έλαβε αποφάσεις για άμεση υλοποίηση σειράς μέτρων έτσι ώστε το Χιονοδρομικό Κέντρο με ασφάλεια να μπορεί να φιλοξενήσει και φέτος τους χιλιάδες σκιέρ-χιονοδρόμους και φίλους του βουνού. Μετά από χρονοβόρες διαδικασίες συνήλθαν στις 16 Οκτωβρίου 2009, οι επιτροπές παραλαβής-παράδοσης της Δ/νσης Δασών Ν. Δράμας και του ΕΟΤ και υπογράφηκε η μεταβίβαση της δασικής έκτασης του Χιονοδρομικού Κέντρου Φαλακρού στον ΕΟΤ. Με την επίλυση του ιδιοκτησιακού, την σύσταση νέου Διοικητικού Συμβουλίου και με την συμπαράσταση όλων των τοπικών φορέων, αρχίζει ένα νέο ξεκίνημα για το Χ.Κ Φαλακρού που θα του δώσει τη θέση που του αξίζει σαν ένα από τα καλύτερα Χιονοδρομικά Κέντρα της Ελλάδος. Θα χρειαστούμε την συμμετοχή και στήριξη των τοπικών επιχειρηματιών σε όλα τα επίπεδα για το όφελος όχι μόνο του Χιονοδρομικού Κέντρου, αλλά και για την ανάπτυξη της περιοχής μας.
 4. Πριν την τελευταία χιονόπτωση η μόνες πίστες που δεν είχε πέτρες ήταν η χιονότρυπα και τα δύο baby.
 5. Καλημέρα. Ωραίο χιόνι χτες στο Χ/Κ αλλά χρειάζεται να ρίξει και άλλο για να λειτουργήσει 100% Πολύ καλές συνθήκες στη Χιονότρυπα και στο Λυκούργο, στο πρώτο μισό όμως. Ο διάδρομος που συνδέει τις δύο πλαγίες δεν έχει χιόνι με αποτέλεσμα να μη μπορεις να κατέβεις ως την β'αση της καρέκλας με τα σκι αλλα η επιστροφή να γίνεται μόνο με την καρέκλα. 2θέσιο κλειστό, Παππούς καλός από την μέση και κάτω, πιο πάνω είχε πέτρες. Το πιατάκι απέναντι μια χαρά. Σκι κάναμε στη χιονότρυπα και στον Λυκούργο όπου δεν υπήρχαν καθόλου πέτρες στην πίστα. Αρκετοί S/B στο απάτητο αριστερά της Χιονοτρυπας. Η μέρα είχε πολύ ήλιο, το χιόνι πολύ καλά πατημένο και δεν υπήρχαν ουρές στα lift.
 6. Ο καινούριος τιμοκατάλογος. http://www.falakro.gr/index_news.php?do=pricelist Τι ωραία που ειναι ίδιος με τον παλιό. Διαχρονικές αξίες .
 7. Επιτέλους!!! Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2007 η έναρξη λειτουργίας του Χιονοδρομικού Κέντρου. http://www.falakro.gr/index.php Ζήτωωωωωωωωω!!!
 8. Για να φτασεις χιονοτρυπα πρεπει να πάρεις τη τετραθέσια. Υπάρχει περίπτωση να λειτουργήσει? Καθόλου δε θα με χαλούσε να πέρνουσα την μέρα τσουλόντας στη Χιονοτρυπα...
 9. Ωραία θα ήταν να άνοιγε αύριο το Φαλακρό να τσουλούσαμε...
 10. Καβάλα άσπρες οι στέγες και οι δρόμοι. Το μεσημέρι θσ ανεβάσω φωτογραφίες
 11. Σκέψου τα έξοδα στην διαδρομή για φαγητό. Ίσως σας σταματήσει στα γνωστά "φαρμακεία" της Εθνικής. Στο bansko υπολόγισε, εκτός από τα lift 50 ευρώ για 2 μέρες σκι, 30 ευρώ για ενοικίαση σκι, μπότες και Μπατόν πάλι για δυο μέρες. Θα σου πρότεινα να μην νοικιάσεις από το ski rental των εκδοτηρίων. Είχαμε πάρει καλύτερα πέδιλα από ένα μικρό μαγαζάκι λίγο πιο κάτω από το σταυροδρόμι που αντικρίζεις αν σταθείς στην είσοδο των lift. Επίσης μην αφήσετε ταυτότητες ή διαβατήρια για εγγύηση για το νοικίασμα, αλλά να προτιμήσετε πάσο σχολειού, κλειδιά, κτλ. Είχαν κατηγορήσει έναν της παρέας, που τα γύρισε μόνος του, πως τα έγδαρε και ζητούσαν χρήματα για ski service. Είχε δώσει την ταυτότητα του και πλήρωσε για να την πάρει πίσω. Αν είχε δώσει κλειδί ξενοδοχείου θα έφευγε και απλά στον ξενοδόχο θα έλεγε πως το έχασε. Λίγη προσοχή λοιπόν και καλή διασκέδαση. Είμαι σίγουρος πως θα περάσετε τέλεια. Μακάρι να ήμουν στη θέση σας. Και πάλι καλα να περάσετε.
 12. Έλα ρε μην είσαι ρατσιστής. Και αυτοί καλοί είναι. Δεν πρέπει να τους αποδοκιμάζουμε. Άσε που οι πιο πολλοί έχουν περάσει και ψιλοδύσκολα... Σκέψου να είσαι gay σε χωριό... Εγώ τους συμπαθώ λιγάκι. Αλλά απο λίγο μακρυά Συμφωνώ πως το ξέχασε! Το συμπληρώνεις εσύ.
×
×
 • Create New...