Jump to content

mil

Μέλος ΕΣΤΟΥΧ
 • Content Count

  7,853
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  109

mil last won the day on June 23

mil had the most liked content!

Community Reputation

8,348 Excellent

About mil

 • Birthday 08/24/1967

Profile Information

 • Φύλο
  Male
 • Περιοχή
  Ν.Σμύρνη

Recent Profile Visitors

8,502 profile views
 1. "Πραγματοποίησα βιντεοσκόπηση της οθόνης σας και της συσκευής κάμερας και επεξεργάστηκα το βίντεο στο οποίο στο ένα μέρος της οθόνης υπάρχει ένα βίντεο με εσάς να αυνανίζεστε και στο άλλο μέρος ένα πορνογραφικό βίντεο που ανοίξατε εκείνη τη στιγμή." Εδώ υπάρχει ένα πολύ μεγάλο ερώτημα. Εγώ δεν έχω κάμερα, ούτε μικρόφωνο στον υπολογιστή μου. Συνέδεσα 2 ή 3 φορές την κάμερα με το μικρόφωνο της κόρης μου (και μάλιστα έβγαζε το δικό της όνομα στην σύνδεση αντί για το δικό μου), στην ΓΣ του συλλόγου, στις βραδιές δοκιμής ουίσκυ και στην συνάντηση που είχαμε κάνει μέσω zoom, αντί για συνάντηση του συλλόγου. Και κάπου εδώ διερωτώμαι για το πορνό.........
 2. Χαιρετισμούς, Αυτή είναι η τελευταία σας προειδοποίηση. Το σύστημά σας έχει παραβιαστεί. Όλα τα δεδομένα έχουν αντιγραφεί από τη συσκευή σας στους διακομιστές μας. Υπήρχε επίσης ένα βίντεο που καταγράφηκε από την κάμερά σας και σας έδειχνε να παρακολουθείτε πορνό. Ο ιός μου μόλυνε τη συσκευή σας μέσω ενός ιστότοπου για ενήλικες στον οποίο είχατε πρόσφατα πρόσβαση. Αν δεν ξέρετε πώς λειτουργεί, θα σας πω τις λεπτομέρειες. Ο ιός Trojan μου δίνει πλήρη πρόσβαση καθώς και έλεγχο της συσκευής που χρησιμοποιείτε. Ως αποτέλεσμα, μπορώ να βλέπω ολόκληρη την οθόνη σας, να ενεργοποιώ την κάμερα και το μικρόφωνό σας, και δεν θα το καταλάβετε καν. Πραγματοποίησα βιντεοσκόπηση της οθόνης σας και της συσκευής κάμερας και επεξεργάστηκα το βίντεο στο οποίο στο ένα μέρος της οθόνης υπάρχει ένα βίντεο με εσάς να αυνανίζεστε και στο άλλο μέρος ένα πορνογραφικό βίντεο που ανοίξατε εκείνη τη στιγμή. Μπορώ να δω ολόκληρη τη λίστα των επαφών σας από το τηλέφωνό σας και όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Μπορώ να στείλω αυτό το βίντεο σε ολόκληρη τη λίστα με τις επαφές σας στο τηλέφωνο, το email και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στη στιγμή. Επιπλέον, μπορώ επίσης να στείλω σε όλους δεδομένα από το ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο καθώς και από τους αγγελιοφόρους. Μπορώ να καταστρέψω τη φήμη σου για πάντα. Αν θέλετε να αποφύγετε αυτές τις συνέπειες, τότε: Μεταφορά 1000 ευρώ (EURO) στο πορτοφόλι μου Bitcoin (αν δεν ξέρετε πώς να το κάνετε αυτό, πληκτρολογήστε "αγοράστε Bitcoin" στο πλαίσιο αναζήτησης του Google). Το πορτοφόλι μου για Bitcoin (BTC Wallet): bc1qu4tsrws6w70mkcjjg8manvnjm9jrlrs5d83tsm Μόλις φτάσει η πληρωμή, θα καταστρέψω αμέσως το βίντεο σας και θα εγγυηθώ ότι δεν θα σας ξαναενοχλήσω. Έχετε 50 ώρες (λίγο περισσότερο από 2 ημέρες) για να ολοκληρώσετε αυτή την πληρωμή. Λαμβάνω αυτόματη ειδοποίηση όταν διαβάζω αυτό το email. Ομοίως, ο χρονοδιακόπτης θα σβήσει αυτόματα αφού διαβάσετε το τρέχον μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Μην προσπαθήσετε να διαμαρτυρηθείτε πουθενά, καθώς ένα πορτοφόλι δεν παρακολουθείται, το ταχυδρομείο από όπου ήρθε η επιστολή, και δεν παρακολουθείται και δεν δημιουργείται αυτόματα, οπότε δεν υπάρχει λόγος να μου γράψετε. Εάν προσπαθήσετε να μοιραστείτε αυτό το email με οποιονδήποτε, το σύστημα θα στείλει αυτόματα ένα αίτημα στους διακομιστές και αυτοί θα προχωρήσουν στην αποστολή όλων των δεδομένων στα κοινωνικά δίκτυα. Η αλλαγή των κωδικών πρόσβασης στα κοινωνικά δίκτυα, το ταχυδρομείο, τη συσκευή δεν θα σας βοηθήσει, επειδή όλα τα δεδομένα έχουν ήδη μεταφορτωθεί στο σύμπλεγμα διακομιστών μου. Καλή τύχη και μην κάνετε καμιά βλακεία. Σκεφτείτε τη φήμη σας.
 3. Όταν θα έρθει η ώρα, θα τα πούμε από κοντά για το αν υπάρχει δυνατότητα να φτάσει κάποιος και μέχρι που. Η πρόταση μου αν κάποιος θέλει να πάει Sestriere, να πάει με ταξί όχι με σκι. Επίσης από το 6ήμερο πάσο, έχουμε δυνατότητα μιας εκ των 6 ημερών για Montgenevre, ή Les Deux Alpes (νομίζω). Υπάρχει περίπτωση να πάει κάποιος και στο ένα και στο άλλο;
 4. Υπάρχουν πολλοί αρνητές της πραγματικότητας, σε διάφορα επίπεδα και σε διάφορα αντικείμενα. Από αυτούς που κάνουν διαφορετικές θρησκείες, κοινόβια, άλλοι έχουν οδηγηθεί σε μαζικές αυτοκτονίες, έχουν ηγηθεί κρατών και τα οδηγούν σε πολέμους, ο Σώρος...... Κάποιοι από αυτούς, όπως και ο Κύπριος γιατρός που προσφάτως μας άφησε, ασχολούνται με την άρνηση του κορονοϊού. Αυτό είναι ψυχική νόσος, που θέλει ειδικό. Δεν είναι αναγκαστικά ηλίθιοι, οι οπαδοί τους έχουν κατά βάση χαμηλότερα αντανακλαστικά εφυίας.
 5. Θα πρέπει να καταλάβουμε ότι είναι ασύνδετα μεταξύ τους όλα αυτά που αναφέρονται. Θα προτιμούσατε ποδήλατα και ελεύθερα ναρκωτικά και κάπνισμα ή υποχρεωτικά ντιζελοκίνητα τετρακινητήρια και στις πόλεις και να απαγορεύεται το κάπνισμα; Για πολλοστή φορά για να το εμπαιδώσουμε. Η πανδημία ήταν κάτι το παντελώς άγνωστο για την κοινωνία μας. Προφανώς η προσέγγιση έπρεπε να ήταν αυτή που είχαμε, είδαμε τι έγινε στην Ιταλία που δεν το είχαν πάρει χαμπάρι και έγιναν άθελα τους το πείραμα για όλη την Ευρώπη καθώς η επιδημία πρώτα το σπίτι τους επισκέφθηκε. Τι θα θέλατε, χιονοδρομιά με 1000 νεκρούς τον μήνα, ή μη χιονοδρομία; Τελικά διαλέξαμε πορείες με 1000 νεκρούς τον μήνα. Υπό αυτή την έννοια, ναι ας είναι και η χιονοδρομία ανοικτή, αφού συγκεκριμένες ομάδες είναι ελεύθερες να συμπεριφέρονται τόσο αδιάφορα προς τον συμπολίτη τους. Προτιμάτε μπάνια θυσιάζοντας τους γονείς σας; Ποιον ξάδελφο θα θυσιάσετε για να κάνετε σκι του χρόνου; Προσπαθείστε να δείτε την συνολική εικόνα και όχι μόνο τον μικρόκοσμο δίπλα μας, εμπλουτισμένο από τα θέλω μας. Παρεπιπτόντως, ο χειμερινός τουρισμός στις Άλπεις δεν λειτούργησε. Και στην Ελβετία, ακόμα και σε μέρη που "λειτούργησε" (στην πραγματικότητα και το υπολειτούργησε πέφτει πολύ), τα εμπορικά καταστήματα ΔΕΝ λειτουργούσαν. Αλλιώς είναι οι υγειονομικές συνθήκες του κορονοϊού το καλοκαίρι, αλλιώς τον χειμώνα, Αλλιώς αν είμαστε εμβολιασμένοι, αλλιώς ανεμβολίαστοι ....... και πάει λέγοντας. Οι συνθήκες γύρω μας αλλάζουν συνεχώς και αδυνατούμε να προσαρμοστούμε. Και όσο περισσότερο δεν προσαρμοζόμαστε, τόσο οι δυσκολίες δεν θα αίρονται. Από την πραγματικότητα, όχι από "περιοριστικές πολιτικές".
 6. Βουλγαρία Σερβία Ρουμανία Ελβετία και αλλού επαληθεύουν αυτό που έγραψα. Ιταλία Γαλλία Γερμανία βλέπουν τα αποτέλεσματα αυτών των χωρών και κλαίνε που δεν τα άνοιξαν και έχασαν δισεκατομμύρια! Εξακολουθείς να αναφέρεις ένα μοντέλο που δεν γνωρίζεις. Αν έφευγες από την Γερμανία, πήγαινες Ελβετία, καθόσουν δύο εβδομάδες καραντίνα, έκανες το σκι σου και ξανακαθόσουν άλλες δύο εβδομάδες καραντίνα με την επιστροφή σπίτι σου, ναι, τότε ήταν ανοικτά τα χιονοδρομικά στην Ελβετία. Και εκεί έκαναν λάθη στην αρχή της σεζόν, που τα αναθεώρησαν μετά, για αυτό και λειτουργούσαν με αρχές και περιορισμούς lock down, όμως παρά τα κακά συνολικά αποτελέσματα που είχαν (έστελναν ασθενείς στην Γερμανία), εξακολουθούσαν και δεν είχαν τα φαινόμενα ΑΣΥΔΟΣΙΑΣ που βλέπεις εδώ. Από τότε και εδώ φούντωσαν τα κρούσματα. Με τον ιό σε πλήρη έξαρση, δίχως εμβόλιο και δίχως φάρμακο και τα πάντα ανοικτά, τα δισεκατομμύρια που θα χάνονταν θα ήταν σίγουρα περισσότερα. Και για αυτό να λες να μην εμφανιστεί καμιά μετάλλαξη που δεν την πιάνουν τα εμβόλια, διότι πιθανώς να ξαναγνωρίσουμε και πιο σκληρό lock down.
 7. Με του που ανοίξαμε κρούσματα νεκροί και διασωληνωμενοι μειώνονται ταχύτερα από όσο όταν ειμαστανσε "lockdown "! . Tι γράφεις;! Κάθε φορά, θα πρέπει να εντάσσεις τα γεγονότα στο αντίστοιχο χρονικό πλαίσιο που γίνονται με τις συνθήκες της αντίστοιχης χρονικής στιγμής. Αν το κάνεις, θα δεις πόσο λανθασμένη είναι η προσέγγιση σου.
 8. Για αυτό και ήταν κλειστά. Στην Βουλγαρία, αυτό το σενάριο πάντως ΔΕΝ επαληθεύτηκε.
 9. Καλώς ήρθες. Στην Αθήνα, ίσως να προλάβουμε να κανονίσουμε κάποια συνάντηση στην αρχή του καλοκαιριού.
 10. Ζητάς πολλά και δεν θα τα βρεις!!
 11. https://iparnassos.gr/2021/05/30/xekinise-i-syntirisi-tou-sale-tis-fterolakas/
 12. Η χιονοδρομία και ο χειμερινές τουρισμός στην Ελλάδα είναι μια τελείως άλλη ιστορία σε σχέση με το εξωτερικό. Ο χιονοδρομικός τουρισμός στην Ελλάδα χρηματοδοτείται κατά 40% κατά τις Χριστουγεννιάτικες διακοπές. Είναι ωραίο να έχουμε όνειρα να αλλάξουμε το καθεστώς αυτό, αλλά οποιοδήποτε αισιόδοξο πλάνο δεν μπορεί να έχει συμμετοχή στην διαχείρηση της εκάστοτε τρέχουσας χρονιάς. Όπως επίσης προφανέστατα η οποιαδήποτε διαχείρηση της φετινής πρωτόγνωρης πανδημίας θα στοχεύει πρώτα απ'όλα σε υγειονομικές συνθήκες και μετά στην επίδραση στην οικονομία. Οπότε προφανώς και αυτά που έγιναν έγιναν ορθότατα. Και όσο δεν προσπαθούμε να προετοιμαστούμε για τις συνθήκες που θα έρθουν, τίποτα δεν θα αλλάξει προς το χιονοδρομικό καλύτερο μέλλον μας για περισσότερο και ποιοτικότερο σκι στην Ελλάδα.
×
×
 • Create New...