Jump to content
Al_Foutzin

ΝΤΡΟΠΗ!!!!!!!!!

Recommended Posts

τελικα ειναι δυο πυροβολισμοι

 

ναι το διόρθωσα στο αρχικό ποστ

 

για το άλλο λινκ θα το κοιτάξω..αλλά λογικα θα "παίξει" πολύ στο mega στα επόμενα δελτια..


Skiing is a dance, and the mountain always leads.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Το θέμα είναι αφενώς ότι σε περιοχές που διαμένει κόσμος (και πόσο μάλλον στο κέντρο της Αθήνας) δεν ΠΥΡΟΒΟΛΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΚΟΣΜΟΥ!! Πιστεύω οτι υπάρχουν αρκετοι τρόποι εκφοβισμού!!! Ο σκοπός δεν είναι να σκοτώσεις ανθρώπινες ζωές(όποιες και αν είναι αυτές), αλλά ο εκφοβισμός ή η μετέπειτα παραδειγματική τιμωρία ανθρωπων που προκαλούν κακώς με την συμπεριφορά τους το κοινό αίσθημα, ποτέ δεν σκοτώνεις!! Είτε αυτοί είναι απο την μερια της πολιτείας ( αστυνομίες κτλ που πολλές φορές έχουμε δει να ενεργούν σαν δικτάτορες!!) είτε απλοί πολίτες (πχ τα άτομα που προκαλούν επιθέσεις και βανδαλισμούς κάθε φορά)!!!!!

 

Αφετέρου όλα είναι θέμα παιδείας και αρχών στον κάθε άνθρωπο ξεχωριστά,και κατά πόσο στην σημερινή κοινωνία οι αξίες και τα ήθη υπαρχουν σε κάθε οικογένεια, που είναι ο πυρήνας της σωστής διαπεδαγώγησης ενός ανθρώπου!!!!

Προς θεού σε καμία περίπτωση δεν κατηγορώ το παιδί!! Το παιδί είναι παιδί!! Κατηγορώ όμως την οικογενειά του!!! Εγω ποτέ δεν έκανα κάποια τέτοια πράξη ούτε ποτέ είχα το αίσθημα της επίθεσης και της εξέγερσης με αυτόν τον τρόπο!! Δηλαδή τι σημαινει οτι εγω δεν υπήρξα παιδί με τα δικά μου παραλογα και λογικά πράγματα?? Έπρεπε να επιτίθεμε και να προκαλώ ??

Κανένα παιδί 15 χρονών δεν πετάει μπουκάλια σε αστυνομικό και κανένας αστυνομικός δεν σκοτώνει απροκάλυπτα επειδή του επιτεθηκαν πχ με μπουκάλια!!! Αν είναι ποτέ δυνατόν!!!

 

Καλό θα ήταν να παραμερίσουμε την κατα τα άλλα ¨οικονομικη¨ κρίση που επινοήθηκε απλά για να δικαιολογήσει καταστάσεις που υφίστανται απο χρόνια και να δούμε την πραγματικη κρίση που περνάνε οι κοινωνικοι θεσμοί ,την κρίση που περνάει ο ίδιος ο άνθρωπος και που δυστηχως τα ξανασυζητάμε κάθε που υπάρχει ένα τοσο λυπηρό γεγονός!!! Ας τιμωρηθούν οι ένοχοι :) και ας αναπαφθεί η ψυχή του παιδιού :P !!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Μπραβο peni! Παρουσιαζεις μια πολυ καλη και ολοκληρωμενη αποψη!

 

Να προσθεσω:

 

Ποτε δεν πυροβολεις!! Τελεια και παυλα! Δυστυχως, με δικαιολογια την διεθνη τρομοκρατια, κυκλοφορουν ενα σωρο ενοπλα ΠΑΙΔΙΑ (γιατι και οι ΕΦ ειναι λιγο μεγαλυτεροι απο παιδια και αμφιβαλλω για την ωριμοτητα και την κριση καποιων απ' αυτους, οι οποιοι χωρις ουσιαστικη εκπαιδευση, αφηνονται ερμαια στην καθε ορμη, φοβο, θυμο, εγωισμο και ο,τιδηποτε αλλο θα τους θολωσει την κριση).

 

Τα οπλα σκοτωνουν ανθρωπους! Τελεια και παυλα. Αυτος ειναι ο ρολος τους, γι'αυτο εχουν σχεδιασθει και δυστυχως τον επιτελουν με τραγικη ευκολια. Μια οργανωμενη και ευνομουμενη κοινωνια πρεπει να περιορισει οσο πιο πολυ γινεται την οπλοφορια και να αποκλεισει την οπλοχρησια.

 

Δυστυχως το σημερινο θυμα ειναι θυμα πολλαπλων θυτων. Της πολιτειας που οπλισε εναν αμφιβολου κρισεως ανθρωπο, της κομματικης σκοπιμοτητας που βλεπει αυτους τους λιγοστους αναρχικους σαν μοχλο πιεσης/μπαμπουλα για τους ψηφοφορους της, της πολιτικης σκοπιμοτητας που βλεπει την ιδια ομαδα σαν πολιτικο μοχλο εναντι των προηγουμενων, της πολιτικης σκοπιμοτητας που τους βλεπει σαν συναγωνιστες (καπως πιο ακραιους, αλλα 'δικα μας παιδια' κατα βαθος...), της πολιτικης σκοπιμοτητας που βλεπει τους κουκουλοφορους σαν μοχλο πιεσης και στην αστυνομια, της πολιτικης σκοπιμοτητας που δικαιολογει μια αστυνομια με...βαρυ χερι, (γιατι αλλιως τι θα γινουμε...) θυμα μιας οικογενειας και ενος περιγυρου που ειτε αδιαφορει, ειτε αδυνατει να μεγαλωσει ενα 16χρονο ωστε να μην εχει την αναγκη και την παρορμηση να πεταει μπουκαλια μπυρας και ο,τι αλλο προχειρο σε διερχομενο περιπολικο, σε βιτρινες ιδιωτων, και να βαζει φωτια σε περιουσιες αλλωνων ειτε αυτοι ειναι τραπεζες ειτε το αυτοκινητο του μπακαλη διπλα.

 

Α και να μην ξεχασω, θυμα των ιδεολογιων που πιστευουν σ'αυτου του ειδους την προκληση, γιατι ετσι κατασκευαζονται μαρτυρες, συσπειρωνονται οι διαφορες δυναμεις και θα ριξουν τους αυτους, τους αλλους. Μια ματια στη Γαζα αρκει...

 

Ας σταθουμε μια στιγμη με λυπη απεναντι στην ανθρωπινη ζωη που εφυγε και ας μην τσακωνομαστε για το αν ηταν ενας οι δυο η τρεις οι πυροβολισμοι. Ενας πυροβολισμος ηταν αρκετος, αν ο δευτερος ηταν αντιλαλος η αστοχος εχει καμμια σημασια;

 

Με λυπη και ανησυχια

 

ΜακηςΜ

Share this post


Link to post
Share on other sites

Πρωτα απ'ολα, ο χαρακτηρισμος "απλοί ανθρωποι" που χρησιμοποιηθηκε τα λεει όλα..Η γλώσσα εκφράζει τη σκεψη, κ ετσι ειπώθηκε αυτό.

Απλός συμφωνα με την ελληνική γλώσσα είναι ο μή-συνθετος,αυτος που αποτελειται απο ενα μέρος,ο μονομερής..Μήπως τελικά κάναμε

την μονομέρεια κομματι της καθημερινότητας?Κομματι του καθημερινου "απλου" ανθρωπου?

ΣΑΦΩΣ κ δεν είμαι υπερ όλων εκείνων των επαναστατών χωρίς αιτία,η μαλλον επαναστατών χωρίς να ξερουν τι είναι επανάσταση..

Σαφως κ υπαρχουν αστυνομικοι που κανουν τη δουλεια τους,με την καλημερα,φιλικες διαδικασιες, ολα καλα..Αλλα νομίζω οτι εχετε χάσει

το μετρο αγαπητοι..Εχετε χάσει το μετρο..Διοτι ο αστυνομικος οταν εργαζεται δεν πρεπει να κανει με το μυαλο του σκεψεις οπως αυτες που

ο "απλος" καθημερινος νους σας "κατεβάζει"."Δικαιο ειχε μωρε,αλητες","Ποιος ξερει σε τι σημειο θα τον εφτασε","Ε δεν τους ξες,καθε φορα τα ιδια"

 

Η αστυνομια δν ειναι για ολους..Ειναι λειτουργημα,οχι επαγγελμα του κλωτσου κ του μπατσου..Θελει μορφωση για να εισαι αστυνομικος,

οχι μονο μπρατσα..Καθηκον του αστυνομικου ειναι να φροντιζει για την ασφαλεια κ την προστασια των πολιτων,οχι να τους σκοτωνει..Δεν

σκοτωσε το παιδι,δεν αποτελεσε κινδυνο για την δημοσια ασφαλεια..Κ οπως κ να εχει,στη συγκεκριμενη περιπτωση ΕΙΝΑΙ ΑΝΗΛΙΚΟΣ,ΠΑΙΔΙ..

Παρτε τον μεσα,κρατηστε τον ενα βραδυ,στειλτε τον κ αναμορφωτηριο..Αλλα σε καμια περιπτωση πυροβολισμος..ΣΑΦΩΣ Κ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ,

κ οποιος δεν τη νιωθει λυπαμαι φιλτατοι αλλα εχει φτασει σε σημειο υπερτατης αναισθησιας.ΝΤΡΟΠΗ,ΑΙΣΧΟΣ.

ΔΕ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΩΣ Κ ΓΙΑΤΙ..ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΤΙ..ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ,ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ.

Αν αυτο που σκεφτηκατε ειναι: "ενας κακος αστυνομικος μωρε,πταισματα,κατα τα αλλα ολα καλα" πρεπει να ανησυχειτε..ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ..

 

Φιλικα,

Δημητρης

Edited by D_Kikeridis

Share this post


Link to post
Share on other sites

Καλές οι θεωρίες, μέχρι τον επόμενο θάνατο, είτε της μιας πλευράς, είτε της άλλης.

 

Αυτό για αυτούς που είναι σίγουροι ότι αυτή η υπόθεση έχει καλούς και και κακούς!


Προσοχή, ο ήλιος και τα σκι βαράνε στο κεφάλι!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Κρίμα το παιδί...

ό,τι και να λέμε εμείς εδώ, δεν θα έρθει πίσω στην ζωή. Ελπίζω να διαλευκανθεί η υπόθεση και προσβλέπω σε παραδειγματική τιμωρία των ενόχων.

Προσωπικά δεν πιστεύω οτι ένα δεκαεξάχρονο αγόρι να ήταν σε θέση να απειλήσει την ζωή δύο εκπαιδευμένων-οπλισμένων ειδικών φρουρών που εκείνοι αναγκάστηκαν να τραβήξουν όπλο.

Τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του αδικοχαμένου νέου.


14721.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

παιδια πολυ ωραια η συζητηση που ανοιξατε...κατα την αποψη μου παντα..ειναι ανικουστο αστυνομικος να πυροβολει παιδι<πολυ λιγοι πλεον ειναι σωστοι μπατσοι...και αυτοι απορω κ εγω ως ποτε...>και απο την αλλη..(κοιταξτε λιγο ρε guys πως εχει γινει η ΕΛΛΑΔΙΤΣΑ μας...ειναι ενα μεγαλο χαος...μια πορεια κανανε και τα καψανε ολα..ετσι δηλαδη ρε Ελληνα θελεις να περασεις κατι?ΕΛΕΟΣ....το topic καλα εκανες my friend και το εβαλες ΝΤΡΟΠΗ...ολοι θα πρεπει να ντρεπομαστε... :lol:

Share this post


Link to post
Share on other sites
...Πάντως εγώ στα 32 μου χρόνια ποτέ δεν είχα πρόβλημα με την αστυνομία, ούτε με προκάλεσε ποτέ ούτε τίποτα, ούτε τους πειράζω ούτε με πειράζουν. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί υπάρχει μια μερίδα ανθρώπων, όχι απαραίτητα και μόνο αναρχικοί, που έχουν μονίμως πρόβλημα μαζί τους. Μπορώ πάντως να καταλάβω γιατί αυτοί οι άνθρωποι πάντα είναι η μια πλευρά των εμπλεκόμενων.

δε είναι πάντα τόσο απλοϊκά τα πράγματα

Με ρωτάς τώρα τι; Αν είναι δημοκρατικό αυτό που συνέβει; Από ποιούς το έμαθες; Τί ήταν αυτοί; Πολύ πιθανόν να μην ήταν και οι πλέον αντικειμενικοί για να σου μεταφέρουν την αλήθεια. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι στα περιξ εκεί υπάρχουν μόνο αναρχικοί. Ας μην βιαζόμαστε.

τί σημασία έχει, αφού η αλήθεια είναι ένας ανήλικας πυροβολήθηκε από αστυνομικό

 

 

Αν ναι, δεν υπάρχει πρόβλημα στην αστυνομία, πρόκειται για κάποιον ψυχοπαθή που έκρυβε την ασθένεια του από τους λοιπούς συναδέλφους του τόσο καιρό και τώρα του την βάρεσε. Άρα δεν είναι θέμα "μπάτσου". (Αυτή είναι η περίπτωση ΚΑΛΑ-ΚΑΘΟΥΜΕΝΑ)

σαφώς και υπάρχει πρόβλημα στην αστυνομία, αφού της ξέφυγε από τον έλεγχο προσωπικότητας/καταληλότητας για το επάγγελμα αυτό (αν υποθέσουμε πως υπάρχει :lol:) και ο συγκεκριμένος που πυροβόλησε το παιδί

 

 

...Παρτε τον μεσα,κρατηστε τον ενα βραδυ,στειλτε τον κ αναμορφωτηριο..Αλλα σε καμια περιπτωση πυροβολισμος..ΣΑΦΩΣ Κ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ,

Συμφωνώ απόλυτα (με μέτρο πάντα)

 

Πένυ ούτε κοινωνιολόγος να είσουν, εύγε!

 

Θεός συχωρέστο το παιδί, παρηγοριά και δύναμη στη μάνα του και στον άλλον να μη νιώσει ποτέ την πίκρα αυτής της μάνας (δε μου αρέσει η εκδίκηση, αν και κάτι τέτοιοι είναι μάλλον γενικότερα αναίσθητοι)


"Ski good or eat wood"... The White Grizzly mantra

Share this post


Link to post
Share on other sites
Να σε τι χρειάζονται οι αναρχικοί. Αποτελούν τη ζωντανή συνείδηση της κοινωνίας μας. Υπενθυμίζουν συνεχώς, με την παρουσία και τη δράση τους, ότι ο δρόμος οφείλει να οδηγεί προς την περισσότερη ελευθερία!

 

 

Σε μια απαραδεχτη εποχη ας υπαρχει και καποιος που αντιδραει σε πραγματα που ολοι μας μαθαμε να θεωρουμε φυσιολογικα. Δεν επικροτω τον βανδαλισμο. Επικροτω την αντιδραση. Καλα το γελε'ιο σχολιο οτι "η σφαιρα εξοστρακιστηκε" δε το σχολιαζω. ειναι για μωρα παιδια.


c8tik90a367oj0eo0qyc.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

"σαφώς και υπάρχει πρόβλημα στην αστυνομία αφού της ξέφυγε από τον έλεγχο προσωπικότητας/καταληλότητας "

 

Δεν είναι αυτό όμως το πρόβλημα των αναρχικών.

 

Τις προάλλες στην Θεσσαλονίκη κάψανε το περίπτερο μια τυφλής. Είχαν πρόβλημα με αυτήν; Είχαν πρόβλημα και με τους πυροσβέστες;

 

Επαναλαμβάνω, όποιος σε αυτή όπως και σε κάθε άλλη παρόμοια υπόθεση, βλέπει να υπάρχουν καλοί και κακοί, τότε ναι, έχουμε πρόβλημα.

 

Πάντως όπως λες, αν έχει σημασία ή όχι ο λόγος που έγινε ότι έγινε, εγώ δεν βιάζομαι να βγάλω συμπέρασμα. Γιατί όπως όλοι λέτε για το που βρήκε το κουράγιο να πυροβολήσει έναν άνθρωπο, άλλο τόσο δεν μπορώ να βρω έναν λόγο να για να το κάνει. Έτσι από το πουθενά. Τέτοια σφάλματα εδώ στην Ελλάδα κάνουμε πολύ συχνά και κάνουμε αγίους. Να θυμίσω στο περίφημο εκείνο επεισόδιο μετξύ των "βάζελων" και των "γαύρων" με αποτίμηση έναν νεκρό από τους "βάζελους" και την δημιουργία ενός ήρωα από τότε. Hellooooo! Ο Μιχαλάκης ήταν εκεί για να χτυπήσει τον "εχθρό", δεν ήταν ένας αθώος!


Προσοχή, ο ήλιος και τα σκι βαράνε στο κεφάλι!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Σε μια απαραδεχτη εποχη ας υπαρχει και καποιος που αντιδραει σε πραγματα που ολοι μας μαθαμε να θεωρουμε φυσιολογικα. Δεν επικροτω τον βανδαλισμο. Επικροτω την αντιδραση. Καλα το γελε'ιο σχολιο οτι "η σφαιρα εξοστρακιστηκε" δε το σχολιαζω. ειναι για μωρα παιδια.

 

Όντως είναι πολύ βολικό σε αυτή την απάραδεκτη, κατασκευασμένη από άλλους, εποχή να αφήνουμε τους άλλους να διαμαρτύρονται για πράγματα τα όποια δεν αρέσουν σε εμάς. Εμείς είμαστε πάντα οι καλοί του έργου. :lol:


Προσοχή, ο ήλιος και τα σκι βαράνε στο κεφάλι!

Share this post


Link to post
Share on other sites

It takes two to tango. Δυστυχώς άτομα και από τις δύο πλευρές έχουν χάσει πλήρως την αίσθηση του μέτρου. Η τυφλή βία είναι μόνο αυτό, τυφλή βία, ούτε ιδεολογίες ούτε τίποτα. Είτε θες να λέγεσαι "αναρχικός", είτε είσαι αστυνομικός.


white fluffy stuff

Share this post


Link to post
Share on other sites
It takes two to tango. Δυστυχώς άτομα και από τις δύο πλευρές έχουν χάσει πλήρως την αίσθηση του μέτρου. Η τυφλή βία είναι μόνο αυτό, τυφλή βία, ούτε ιδεολογίες ούτε τίποτα. Είτε θες να λέγεσαι "αναρχικός", είτε είσαι αστυνομικός.

 

+


Προσοχή, ο ήλιος και τα σκι βαράνε στο κεφάλι!

Share this post


Link to post
Share on other sites

KAMMIA ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΑ.

 

Αν ανθρωποι (?) που τους εχουμε δωσει οπλα για να μας υπερασπιστουν,

τα χρησιμοποιουν με τετοιο τροπο και ευκολια, εναντιον αλλων ανθρωπον,

προσωπικα δεν ξερω ποιους να προσεχω και απο ποιους να φυλαγομαι.

 

Μιλαμε για αστυνομικους που εχουν εκπαιδευτει?

 

Και αντιδρουν ετσι?

 

Και εσεις (οποιοι εσεις...) ψαχνετε για δικαιολογια?

 

Και παντα αυτοι η σφαιρα εξωστρακιζετε και γινετε το μοιραιο?

 

Μα παντα?

 

Οποιος εχει ριξει εστω μια φορα με οπλο, γνωριζει οτι με σποντα δεν

πετυχενεις τον στοχο σου, εκτος αν εισαι τοσο "τυχερος".

Μα τετοια ευστοχια στις σποντες η ΕΛ.ΑΣ.?

 

Μονο που ακουσα τους δυο πυροβολισμους στο βιντεακι ανατριχιασα.

Εκεινη την στιγμη ενας εφηβος ( με οση ανοησια μπορουσε να κουβαλαει μεσα του, για μερικους)

εφευγε μια για παντα απο αυτον τον κοσμο. Εφυγε χωρις να παρει μυρωδια την ιδια την ζωη του.

Και εμεις το βλεπουμε στο χαζοκουτο λες και κοιταμε κυραικατικα ταινια.

 

Δεν θα κανω αλλη τηλεκριτικη.

Αηδειασα.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Όντως είναι πολύ βολικό σε αυτή την απάραδεκτη, κατασκευασμένη από άλλους, εποχή να αφήνουμε τους άλλους να διαμαρτύρονται για πράγματα τα όποια δεν αρέσουν σε εμάς. Εμείς είμαστε πάντα οι καλοί του έργου. :lol:

 

Τουλαχιστον δε δικαιολογουμε τους δολοφονους ενος παιδιου...

 

Ληγω και την προσωπικη μου τοποθετηση σε αυτο το thread. Δε υπαρχει περιπτωση για αντιπαραθεση εδω μεσα.


c8tik90a367oj0eo0qyc.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

Κάθε φορά που χάνεται βίαια μια ζωή είναι κρίμα και άδικο.

Κάθε φορά ψάχνουμε τα γεγονότα και χάνουμε τις αιτίες. Ποιός λέει την αλήθεια ? Οι γνωστοί-άγνωστοι καταστρέφουν οτι βρίσκουν μπροστά τους, παραβιάζουν κάθε δημοκρατία και στην τελική φτιάχνουν ένα δικό τους κράτος που είνα οτι φασιστικό υπάρχει πάνω στον κόσμο. Τα θύματα ? ένας 15 χρόνος ένας 16 χρόνος ένας γιός πλούσιου επιχειρηματία (περνάει ευχάριστα τον χρόνο του καίγοντας σύμβολα και ότι βρεί στο διάβα του), ένας γιός βιοπαλαιστή κλπ κλπ κλπ.

Και από την άλλη η οργανωμένη κοινωνία που δεν εκπαιδεύει τα παιδιά της και δεν φροντίζει για την ασφάλεια τους.

Η αστυνομία έχει γίνει μπάχαλο..... από την πολύ δημοκρατία. Ο Καρβέλας κάνει οτι θέλει και σταματάει όποτε θέλει, εγώ κάνω κατάληψη βάζω φωτιά στο σχολείο μου διαλύω τα πάντα με την ανοχή όλης της κοινωνίας........και μετά παω σπίτι και ζητάω χαρτιλίκη από τον πατέρα μου.

Το άσυλο ιδεών των πανεπιστημίων έγινε άσυλο μερικών, η πλατεία εξαρχείων γκέτο παρανόμων (ναρκωτικά κλπ κλπ)

Δυστηχώς όλα είναι θέμα παιδείας.

Και για να μην ξεχνιόμαστε τον Καλτεζά τον σκότωσαν όταν πήγε να πετάξει μολότωφ μέσα στην κλούβα που υπήρχαν μέσα ίσως ο πατέρας ενός παιδιού, ο αδελφός μου, ο αδελφός σας, το παιδί κάποιας μάνας μήπως ?

Ολοι φταίμε για αυτήν την κατάντια.

Αν κάποιος ταξιδεύσει στην Ιταλία και του κάνει stop o καραμπινιέρος και δεν σταματήσει τότε τι κάνει ? Βγάζει το όπλο και πυροβολεί. (τον παλιάνθρωπο).......

Φιλικά

ΑπόστολοςΜ

Share this post


Link to post
Share on other sites

...να κανω κ γω μια παρατηρηση σε οτι εχω διαβασει εως τωρα,

α) ειπατε οτι ο ΕΦ εκανε ασκοπη χρηση του οπλου του αφου δεν κινδύνευε η ζωη του, και συμφωνω απόλυτα. Η ζωή ομως των ΜΑΤατζιδων και των αστυνομικών που δεχονται πέτρες καδρονια μολοτοφ απο τους αναρχικους και οτι βρουν μπροστά τους με σκοπό να τραυματίσουν οσο πιο πολύ ή και να τους σκοτωσουν, αυτοί τότε δικαιολογούνται να πυροβολίσουν γιατι κινδυνεύει η ζωή τους ή μηπως κανω λαθος? όμως παλί θα ειναι οι κακοί, άρα ειναι ασκοπο να λέμε οτιδηποτε.

 

β)βγήκε στον alpha μια "κατερινα" που δεν ανήκει πουθενα σε καμια παραταξη κ καμια οργάνωση και ειπε οτι ολα τα ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ειναι απόρροια της κρίσης και της ανεργειας που υπάρχει και ειναι μια ανεργη πτυχιουχως που δεν βρίσκει δουλεια, και οτι ειναι φυσιολογικα ολα αυτά που γίνονται απο τους αναρχικούς. Μηπως πρεπει να αναρωτηθεί ποσες οικογένειες εμειναν ανεργες καίγοντας τοσο μαγαζιά? πόσα παιδιά εστω και των 700€ που δουλευαν πχ στο sreeder ειναι χωρίς δουλεια σημερα?

 

..ειναι λυπηρο το γεγονος και κατακριτέο για το ατυχο παιδι, αδιαμφισβήτητο αυτο ...

Edited by chrisd

Share this post


Link to post
Share on other sites

η ελευθερία του ενός τελειώνει εκεί που ξεκινά η ελευθερία του άλλου

 

IMG_1656.jpg

 

IMG_1655.jpg

 

IMG_1654.jpg

 

5.jpg

 

4.jpg

 

3.jpg

 

2.jpg

 

IMG_1652.jpg

 

 

καμιά φορά βιαζόμαστε να βγάλουμε συμπεράσματα.

 

κάποιοι θα απολυθούν αύριο αυτοί έφταιγαν?

 

έχει έρθει κανένας από εμάς στην θέση του καταστηματάρχη που μια ομάδα ανθρώπων αποφάσισαν να τον καταστρέψουν?

 

 

Ορέστη πιστεύω ότι ο τίτλος ντροπή δεν ταιριάζει απόλυτα στην περίσταση, δείχνει μόνο την μία όψη του νομίσματος.

 

σίγουρα το γεγονός ότι χάθηκε ένας νέος με στεναχωρεί

 

τώρα αν πέταγε μπουκάλια μπύρας στο περιπολικό και τι και πως δεν ξέρω ούτε δικηγόρος του διαβόλου θα γίνω.

 

δεν πιστεύω επίσης ότι άπλα ο αστυνομικός έβγαλε το όπλο και του έριξε


Κάνε μου λιγάκι Μπεεεεεε...

Share this post


Link to post
Share on other sites
η ελευθερία του ενός τελειώνει εκεί που ξεκινά η ελευθερία του άλλου

Πολυ σωστά! συμφωνω!

 

καμιά φορά βιαζόμαστε να βγάλουμε συμπεράσματα.

 

κάποιοι θα απολυθούν αύριο αυτοί έφταιγαν?

 

έχει έρθει κανένας από εμάς στην θέση του καταστηματάρχη που μια ομάδα ανθρώπων αποφάσισαν να τον καταστρέψουν?

 

σωστό, η ξένη περιουσια δεν έχει καμια σχεση με την διαμαρτυρια για τον θάνατο του 15χρονου. Τα επεισόδια που εδω και 24 ώρες γίνονται στην Αθηνα δεν έχουν καμία σχέση με τον κόσμο που κατέβηκε στον δρόμο το μεσημέρι και που θα κατέβει αυριο πάλι να φωνάξει για τον νεκρο Αλέξανδρο.

 

Και αν θέλεις να ξερεις την γνώμη μου θα έπρεπε όλοι μας, ανεξαρτήτως κόμματος,κοινωνικης θέσης,οικονομικής κατάστασης,πολιτικής ιδεολογίας αυριο να βρισκόμαστε στον δρόμο για να διαμαρτυρηθούμε για αυτό που έγινε χθες! Το κάνει κανείς αυτο όμως? ελάχιστοι και μάλιστα βάζοντας σε κίνδυνο την ζωη τους την ίδια.. Αλλα μετα αυτούς με την ευκολία που μας χαράκτηρίζει σαν λαο και κοινωνια θα τους χαρακτηρίσουμε αντιεξουσιαστες, κουκουλοφόρους, αλήτες μόλις αρχίσουν τα επεισόδια.

 

Και σου μιλάει κάποιος του οποίου το αυτοκίνητο το 2000 κάηκε ολοσχερώς.. :P

 

Ορέστη πιστεύω ότι ο τίτλος ντροπή δεν ταιριάζει απόλυτα στην περίσταση, δείχνει μόνο την μία όψη του νομίσματος.

 

σίγουρα το γεγονός ότι χάθηκε ένας νέος με στεναχωρεί

 

Ποια είναι η άλλη όψη του νομίσματος??? Δεν είναι ντροπη ο άδικος θάνατος του παιδιού? Δεν θα πρέπει να ντρεπόμαστε που σαν κράτος,κοινωνία έχουμε φθάσει σε αυτο το σημείο??? Να ανοίγεται πυρ στο κέντρο της πρωτεύουσας από ένστολο εκπαιδευμένο ειδικό φρουρό?? Δεν είναι αίσχος,ντροπή αυτό?

 

Δεν καταλαβαίνω τι σε ενοχλεί με τον τίτλο του topic? Χαλάει την "εικόνα" του forum? Μας κάνει δυσάρεστους σε κάποιους? Δεν μπορω να καταλάβω πως σε μια τέτοια στιγμη για την κοινωνίας μας η λέξη ντροπή δεν είναι αυτη που ταιριάζει..

 

τώρα αν πέταγε μπουκάλια μπύρας στο περιπολικό και τι και πως δεν ξέρω ούτε δικηγόρος του διαβόλου θα γίνω.

 

δεν πιστεύω επίσης ότι άπλα ο αστυνομικός έβγαλε το όπλο και του έριξε

 

Το video δείχνει πως οι 2 αστυνομικοι είχαν μεγάλη απόσταση από τον κόσμο και δεν κινδύνευε η ζωη τους.. Αλλά ακόμα και κάποιο μπουκάλι να πετάχτηκε,ακόμα και κίνηση κατά των αστυνομικών να έγινε, είναι αυτος λόγος για να ανοίξει κάποιος πυρ??

 

Το ότι τόσοι αυτόπτες μάρτυρες λένε πως ο αστυνομικός σημάδευε δεν σημαίνει κάτι?

Ακόμα χειροτερα το ότι οι εισαγγελείς κατηγορούν τους 2 αστυνομικούς για ανθρωποκτονία από πρόθεση δεν μας λέει κάτι?

 

Το ξαναγράφω σκοπός μου δεν είναι να βρω πως έγινε το συμβαν και να δικάσω κανεναν.. ο σκοπός μου είναι αυτό το θέμα με τον μικρό Αλέξανδρο να μην θαφτει στην λάσπη που και τα επεισόδια δυστυχώς δημιουργουν και ξεχαστει μεχρι να αλλάξει ο χρόνος.. Γιαυτό και εγω θα μας το θυμίζω μέχρι πραγματικα να αποδοθουν ευθυνες από την Δικαιοσύνη.. Δεν έχει να κάνει με κάποιο κόλλημα αλλά με την βαθυτατη θλίψη μου για το πόσο εύκολα αυτη η κοινωνία θα γυρίσει την πλάτη στο γεγονος αυτο.. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΝΤΡΟΠΗ


Skiing is a dance, and the mountain always leads.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Η δολοφονία είναι πάντα δολοφονία. Αυτό που λέμε Ορέστη είναι ότι δεν είδαμε κανέναν να κατεβαίνει στο δρόμο για να "θρηνήσει" έναν νεκρό αστυνομικό. Χουντικά κατάλοιπα σε μια κοινωνία που θέλει να αυτοαποκαλείται προοδευτική (και ο νοών νοείτο)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ο τίτλος "ντροπή" νομίζω ότι ταιριάζει απόλυτα στους μπάτσους.....!

Αρχικά, να πω ότι είναι άδικο και κρίμα να χάνεται με οποιονδήποτε τρόπο ένα 16χρονο παλικάρι, και ακόμα χειρότερα κάποιος να το σκοτώνει.

Δεν θα πω πολλά..Δεν είμαι με κανενός το μέρος αλλά τί ήθελε το 16χρονο με την κουκούλα στα Εξάρχεια οεο.....?Ήταν αναρχικός ή επέστρεφε σπίτι του μετά από παιδικό πάρτυ….....μήπως......? :P

 

Και τώρα η σειρά του μπ@τσου.....

Ο μπ@τσος, είπαν ότι έφυγε.Γιατί μετά από 5 βήματα ξαναγύρισε πίσω σημαδεύοντας τον πιτσιρικά στο στήθος.....?(εξ'αποστάσεως....)

Επειδή είναι "εξουσία" κάνουν ότι γουστάρουν...?Ωραία, και τί θα γίνει τώρα....?Απλώς θα τον ξηλώσουν από το σώμα......!

Κλάιν μάιν.... :D αμφιβάλλω αν θα μπει φυλακή να σαπήσει.......! :D

Ειλικρινά κρίμα,ντροπή και αίσχος.....!Καλό ταξίδι στο παλικάρι......!


moments

 

...Have a nice day

before a bastard

comes and fucks

it up...

 

 

www.MessenTools.com-Frutas-skate.gifΛίζα...θα'ρθείς...θα κάνουμε μπανάνα...?!www.MessenTools.com-Frutas-skate.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

Αναρχία είναι μία κατάσταση κατά την οποία κανείς δεν επιβάλει τίποτα δεν κανέναν.

Αυτό που συμβαίνει κάθε φορά στην Αθήνα είναι αντί εξουσιαστικό ίσως ( γι αυτό και τόσο ανώριμο και εύκολο για μικρές ηλικίες) …. Αλλά όχι αναρχικό. ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΝΑΡΧΙΑ.

 

Αστυνόμευση είναι μια διαδικασία κατά την οποία προστατεύονται τα συνταγματικά δικαιώματα των πολιτών. Αυτό δεν συμβαίνει στην Ελλάδα μιας και η αστυνομία δεν κινείται σύμφωνα με το σύνταγμα. ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗ

 

Από τα παραπάνω είναι ξεκάθαρο ότι κανένας υποκινητής η πολιτικός δεν παίζει με κανόνες, όποτε το αποτέλεσμα δεν θα είναι καλό.

Μεγάλος βοηθός όλων των παραπάνω η ημιμάθεια..

όπως επίσης.. κανένας δεν ξέρει την αλήθεια όπως ακριβώς έγινε, αλλά ακόμα και εδώ μέσα αποκαλούμε ανθρώπους που δεν ξέρουμε με διάφορα επίθετα. Το παίζουμε ντετέκτιβ και βγάζουμε συμπεράσματα εκ των προτέρων…

Για αυτό λοιπόν και εμείς μαζί…

ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΝΑ ΚΡΑΞΟΥΜΕ ΤΟ «ΜΠΑΤΣΟ» ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΥ ΕΖΗΣΕ, ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΩΣΕ, ΠΟΙΑ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΕΓΙΝΕ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ, ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΖΩΟ.

ΝΑ ΤΟΥ ΣΤΕΡΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ. ΣΤΗΝ ΠΥΡΑ!

ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΜΑΣ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΙΚΑΝΟΠΟΙΟΝΤΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΕΣ .

Και επειδή είναι εύκολο να κράζεις χωρίς να γνωρίζεις…

Λες και αν δεν βγούμε στους δρόμους θα σώσουμε τις ελευθερίες…. Και πού είναι ο κόσμος τόσο καιρό που έχουν ρημάξει τα συνταγματικά μας δικαιώματα? Αλλά δεν τα δείχνει η TV. Γιατί να τρέξει ο κόσμος ?

Λυπάμαι πραγματικά για τον θάνατο του παιδιού… είναι κρίμα, το βλέπω σαν τα ανίψια μου… γεμάτα ενέργεια και ζωή. Αλλά αυτό που με στεναχωρεί όμως περισσότερο είναι ότι πάντα την πληρώνουν οι αδύναμοι κρίκοι σε αυτά τα παιχνίδια, πάντα μέμφονται κάποιοι του θανάτου τους, και ότι τόσο εύκολα και ανόητα ο κόσμος το αποδέχεται και ακολουθεί χωρίς βούληση και κριτική σκέψη….


Πόσες μέρες snbrd έκανες φέτος..... Ποοοοοοσο?? ΧΑχαχαχΧΑΧΑΧΑΧΑ

Share this post


Link to post
Share on other sites

Οπως και να εχει, γεγονος ειναι οτι ενας πιτσιρικας εφυγε,

ενας αστυνομικος κατεστρεψε τη ζωη του, γιατι δεν καταφερε να κοντρολαρει τα νευρα του,

(και ειναι απαραδεκτο σε εναν τετοιον ανθρωπο να δινεις οπλο)

και ενα καρο αθωοι πολιτες που δεν φταινε σε τιποτα, ειδαν τα ονειρα τους αποκαΐδια.

Οι πολιτικοι το γνωστο τους τραγουδι, ο καθενας στον δικο του "ρυθμο"...

...και εγω ξεμεινα απο ποπκορν και ηλιοσπορους.

 

Α...

και κατι που θυμήθηκα!

Αυτους που αποκαλουμε ευκολα αναρχικους

(που για εμε δεν ειναι, οι περισσοτεροι απο αυτους τουλαχιστον,

αλλα ετσι μας μαθανε να λεμε ολους αυτους, τους μπαχαλακιδες,

τους βανδαλιστες, τους καιροσκοπους και οτι αλλο θελετε πειτε)

ειναι το μεγαλυτερο αλλοθι αυτης της κοινωνιας.

Σιγα μην κατεβω ΕΓΩ στους δρομους με ολους αυτους.

Καλα καθομαι εδω και εχω ωραια θεα.

 

Τι να λεει που αυτα που φοβουμουν οτι θα γινουν για εμενα, χωρις εμενα,

γινονται πραγματικοτητα. Μας $%^##$^# καθε μερα αλλα νταξ,

βλεπω οτι υπαρχουν και χειροτερα στην εκπομπη της Τατιανας.

 

Εχει κανεις σας ηλιοσπορους να μου δανεισει?

 

Κοινωνια ανθρωποφαγων α.ε.

 

Καποιες τετοιες μερες τα βουνα, μου φανταζουν πιο ομορφα απο ποτε...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...