Jump to content
Nickel

Τιμοκατάλογος χ.κ. ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ

Recommended Posts

εγω που ειμαι σε αυτα τα χαρακτηριστηκα τι κερδιζω; :);) 80


DALTONS POW ROBBERY.....

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ξαναδιάβασα το μήνυμα του κ.Δριβα που μας παρουσιάζει τις εκπτώσεις στα διάφορα πακέτα.

Επιγραμματικά να γράψω ότι το ΧΚΠ παρουσιάζεται λες και άνοιξε πρώτη φορά εχθές και αυτός είναι ο πρώτος του τιμοκατάλογος.

Όπου διαβάσατε για εκπτώσεις ,σε συγκριση με τον περσινό τιμοκατάλογο για οικογενειες,αθλητες,ΕΟΧ,τηλεκαμπίνας,ετήσιες,ημερισια φοιτητων,μαθητών κλπ, ακομα και στην VIP κλπ ειναι τραγικές οι αυξήσεις ριξτε μια ματιά για να τον ξαναθυμηθείτε: times0708.doc

 

Στον καινουριο βέβαια πλέον χρέωνονται και διάφοροι με 1€ οπως και τα βρέφη μας αλλά και αυτό έχει εκπτωση 97% ;) ασχετα οτι δεν υπηρχε περσι, ... αν υπηρχε θα μου κοστιζε η Νεφέλη(5μηνων) κανα 40αρι€ για να την ανεβάζω στο Σαλέ, ασχετα αν πάτησε το ποδι της στο έδαφος 1-2 φορες και αυτες οταν την κρατούσα lol.

 

ΟΛΑ τα μαγαζιά που ξέρω, κάθε είδους ,τνη αυξηση ή την εκπτωση των προιοντων ή των υπηρεσιών τους τηνυπολογίζουν με την προηγουμενη τιμή και δεν ξεκινουν την τιμολογιακή τους πολιτική απο μηδενική βάση γιατί τότε θα πρεπει να βάλουν και το πελατολογιο τους σε μηδενικη βάση.

 

@christoforos86 δεν είναι το μοναδικό, έχει καταγραφεί ήδη και θα σταλεί στην ανακοινωση μας στους διάφορους φορείς ως πιθανο παράδειγμα προχειρότητας ή ιδιατερης λογικής. λέω πιθανο γιατί τιμοκαταλογος είναι όσο θέλουν χρεωνουν την υπηρεσία τους, λες και τα υπολοιπα εχουν λογική βάση. Θα σου πει πχ, οτι η 6μονάδων χ 14€καθημερινες = 84€ ε τους φοιτητές τους θέλω της καθημερινες και όχι τα ΣΚ έτσι τους εβαλα την 6μοναδων 77€ άρα τους έχω εκπτωση στις καθημερινές και δεν θεωρω οτι τους κανω αυξηση 2€ στις αργίες... :) τωρα αν εσυ δουλευεις και σπουδάζεις μαζί , ε μην πας για σκι, ειναι μονο για φοιτητες με πλουσιους μπαμπαδες... το κράτος μέσο των υπουργών του ζητάει να έχουν οι ιδωτικές εταιρείες κοινωνικο πρόσωπο όχι οι κρατικές (ή τουλάχιστο δεν το εξετάζουν προσεκτικά), μην κατηγορηθουν και για μιζεροι...

 

εολος τι σημαινει για σένα ότι τα προηγουμενα χρόνια ήταν μίζερο το χιονοδρομικό και τώρα δινουν μάχη?

Η λύση είναι για σένα να μην ειναι μιζεροι στον τιμοκατάλογο ή να μην εχουν μίζερα μηχανήματα, μιζερους αναβατηρες, μιζερο χιονοδρομικο πεδίο και μιζερη αντιμετωπιση στους πελάτες? Γιατί ουσιαστικά αν κάτι είναι μίζερο σαν "αναπτυξη/αναβαθμιση χιονοδρομικου προιοντος" ειναι οι διάφορες χωματουργικές εργασίες και τα αυτοκόλλητα στα κτίρια... ολα ωραία και καλά είναι, ολα τα χρειαζόμαστε αλλά...

Ενα συρομενο πηγε να μπει και σταμάτησε απο τον Δασάρχη, αυτό είναι μιζέρια. Μιζέρια είναι το ιδιο το χιονοδρομικό να μην εχει ξεκαθαρο ιδιοκτησιακό καθεστώς στο "εδαφός" του.

 

Δεν φτιάχνεις όμως τον τιμοκατάλογο πρώτο, υπάρχουν πολύ περισσότερα πράγματα και βασικότερα να ασχοληθείς να βρεις λυση απο το να στερείς πράγματα απο της υπηρεσιες σου και να εξισωνεις τι τιμές σου σε σχέση με "πολιτισμενα" χιονοδρομικά.

 

προσοχή στο off topic παιδιά, μεχρι να βαλω το μηνυμα μου, βγάλατε 5 "αγγελίες".

Share this post


Link to post
Share on other sites
Εγώ θα περιμένω την ημέρα των μελαχρινών ανδρών 30 - 40, 75 - 95 κιλά, 1.80 - 1.90 ύψος και τότε θα πάρω τις φίλες μου και θα ανέβουμε στο ΧΚΠ για.....πολύ σκι φυσικά !!!! :wub:

 

Ε, άμα είναι να αποκτήσουμε απογόνους μέσω του ΧΚΠ, να έχουν προδιαγραφές!!!! :lol:

Οι ξανθοι αποριπτονται? :(


elan-wingman-86-ti-fusion-x-2d-kv.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

Νομίζω πως όλοι συμφωνούμε ότι ο Τιμοκατάλογος είναι εκτός πνεύματος εποχής και φυσικά υπηρεσιών.

 

Εγώ προσωπικά καλούμε να πληρώσω τελικά μια αύξηση 20% από πέρσι μια και μιλάμε για ποσοστά, χωρίς φυσικά να αγοράζω το ίδιο προϊόν αλλά υποδεέστερο, οι απεριόριστες μονάδες μου για την χειμερινή περίοδο, (οικογενειακή ετήσια 750 ευρώ) θα πρέπει να μετατραπούν σε :( που μπορώ να χρησιμοποιήσω και το καλοκαίρι με 901 ευρώ. Σίγουρα πολύ βελτιωμένο από το αρχικό 74% (1300 ευρώ) πριν αναρτηθούν οι εξηγήσεις του τιμοκαταλόγου. (Γνώμη μου: θα έπρεπε να υπάρχει η ετήσια και να δημιουργηθούν και οι μονάδες για να βελτιώσουν το σύστημα καθώς και οι αθλητές να μπορούν να χρησιμοποιούν όλες τις εγκαταστάσεις του κέντρου).

 

Σε ότι αφορά το ποστ του Κ. Δρίβα καλό θα ήταν να έρθουμε στην δύσκολη θέση που βρίσκεται. Δεν τον γνωρίζω περισσότερο από εσάς, αλλά από το λίγο που τον γνωρίζω σίγουρα δεν πιστεύω και δεν θέλω να πιστεύω ότι έχουν αποδοθεί σωστά οι σκέψης του. Ούτε μπορώ να διαγράψω με ένα κακό ποστ την γνώμη που έχω γι’ αυτόν.

 

Το πιο πιθανόν να υπάρχει δόση χιούμορ σε λάθος στιγμή. Διαβάζοντας το όμως προσεκτικότερα αναρωτιέμαι μήπως αυτά που δίνει ως απαντήσεις είναι αυτά που του έδωσαν ως απάντηση αυτοί που πραγματικά συντάσσουν τον τιμοκατάλογο?

 

Μήπως θα ήταν σκόπιμο πριν σταυρώσουμε έναν άνθρωπο που μέχρι χθες σχεδόν όλοι λέγαμε τα καλύτερα λόγια να περιμένουμε κάποιες συμπληρωματικές εξηγήσεις;

 

Δεν αναφέρομαι σε κανέναν προσωπικά απλά εκφράζω τις προσωπικές μου σκέψεις.

 

Νεκτάριος Μπαμπούρης

Share this post


Link to post
Share on other sites
Οι ξανθοι αποριπτονται? :(

 

Sorry, δεν είναι θέμα προτίμησης, αλλά ισχυρού γονιδίου!!!

 

Επιστημονικώς τεκμηριωμένα, το μελαχρινό γονίδιο είναι δυνατότερο, ως εκ τούτου και επικρατέστερο και όπως έχει τεθεί το θέμα, εδώ πάμε να λύσουμε το δημογραφικό, δεν παίζουμε! :wub:


Ανεμομαζώματα - διαβολοσκορπίσματα.........

Share this post


Link to post
Share on other sites
Ενα συρομενο πηγε να μπει και σταμάτησε απο τον Δασάρχη, αυτό είναι μιζέρια. Μιζέρια είναι το ιδιο το χιονοδρομικό να μην εχει ξεκαθαρο ιδιοκτησιακό καθεστώς στο "εδαφός" του.

 

εχετε δει πολλα χιονοδρομικα ΜΕΣΑ σε εθνικο δρυμο ???

απο το 1930 αν δεν κανω λαθος εχει ανακυρηχθει ο δρυμος στον Παρνασσο. Και τμημα του τωρινου ΧΚΠ οπως και τμηματα της μελλοντικης (γερασα πια) επεκτασης προς τα πανω ειναι ακομα δρυμος. Δεν ειναι μιζερος ο δασαρχης - η νομοθεσια το απαγορευει !

Share this post


Link to post
Share on other sites

Πέρα από την εκτεταμένη πλάκα που έχει γίνει, όντας άνθρωπος της Αγοράς, αντιλαμβάνομαι ότι ο νέος τιμοκατάλογος του ΧΚΠ, είναι προϊόν του marketing trend που επικρατεί στις μέρες μας όταν ορίζεται η τιμολογιακή πολιτική ενός προϊόντος / υπηρεσίας που ουσιαστικά καθορίζει το targeted client group που όπου ο βασικός μέτοχος θέλει να απευθυνθεί!

 

Και το όνομα αυτού είναι what is called niche markets, ή theme base pricing policies!

 

Λοιπόν, ως γυναίκα, που καθόλου τη μύγα δεν έχω, ούτε αρέσκομαι να αποκαλούμαι φεμινίστρια, δεν θα έλεγα ότι ενοχλούμαι από την "ladies day in Parnassos ski resort"...

 

Καλύτερα μάλιστα, αυτή την ημέρα ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ να μπουν στο ΧΚΠ και να πάρω και τις φίλες μου, να ανεβούμε μία ωραία Τετάρτη να κάνουμε το σκι μας χαλαρά και ανενόχλητα, χωρίς να ενδιαφερόμαστε για άνδρες και χωρίς να μας καμακιάζουν, έτσι ως φεμινιστική αντίσταση....καλή ιδέα :wub:

 

Απλά καλοπροαίρετα πάντα, αναρωτιέμαι, πέρα από το να υιοθετηθεί μία εμπορική τάση άνευ περαιτέρω συλλογιστικής, ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΩΤΕΡΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ μιάς τέτοιας μέρας που διαχωρίζει το group των γυναικών....

 

1) Θέλουν όντως να δώσουν κίνητρο στους άνδρες να πάνε στο βουνό μία σχετικά "νεκρή" μέρα γιατί θα έχει λογικά πολλές γυναίκες για χαλβάδιασμα;

 

2) Μας βλέπουν ως "αδύναμο" φύλο που οικονομικά είναι ασθενέστερο και καλό θα είναι να μας προσφέρουν μία φιλικότερη τιμή για να μπορέσουμε κι εμείς οι καημενούλες να ανεβούμε να κάνουμε το σκι μας;

 

3) Μας βλέπουν ως εξαρτώμενες από τους άνδρες φίλους / συντρόφους στους οποίους θέλουν να δώσουν ένα κίνητρο να μας παίρνουν μαζί τους στο βουνό αντί να μας παρκάρουν στο σπίτι;;; κάτι του τύπου: καλέ πάρτε τες μαζί σας, δεν θα σας στοιχίσει πολύ να κάνουν κι αυτές λίγο σκι........

 

4) .....;;;;; τί;;;;

 

Πάντα φιλικά και με τη διάθεση φιλομάθειας που με διακατέχει...

 

Γιώτα Τσιμογιάννη,

PhD, MSc, Dph, διπλωματούσος Χημικός Μηχανικός, Οικονομολόγος, ex ταμίας ΕΣΤΟΥΧ, WOMAN :(


Ανεμομαζώματα - διαβολοσκορπίσματα.........

Share this post


Link to post
Share on other sites

Καλά αυτό με τους δασάρχες έχει παραγίνει.Ακόμα και περιοχές που δεν είχαν δάσος από το 1940-αποδεικνύεται με αεροφωτογραφίες-τις χαρακτηρίζει κατά το δοκούν "δασικές" και οι ιδιοκτήτες οικοπέδων τρέχουν και δε φτάνουν.Και το λιβάδι πριν κάποιες δεκαετίες δάσος πρέπει να ήταν.Αλλά τώρα είναι δάσος από σπίτια.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Λάθος στιγμή, λάθος τιμές, λάθος τακτικές, μπορεί και λάθος άνθρωπος, ξέρεις μπορεί και να συμβεί σε μια "αλάθητη" χώρα, το μόνο όμως που δεν είναι καταλάθος είναι η πονεμένη τσέπη μας.


Προσοχή, ο ήλιος και τα σκι βαράνε στο κεφάλι!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sorry, δεν είναι θέμα προτίμησης, αλλά ισχυρού γονιδίου!!!

 

Επιστημονικώς τεκμηριωμένα, το μελαχρινό γονίδο είναι δυνατότερο, εξ' ού και επικρατέστερο και όπως έχει τεθεί το θέμα, εδώ πάμε να λύσουμε το δημογραφικό, δεν παίζουμε! :(

 

 

καλα που το ριξαμε(τε) στην πλακα κ αποκλιμακωθηκε η ενταση....

 

ΟΜΩΣ την αλλη εβδομαδα λογικα το Χ.Κ.Π θα ανοιξει,τι θα γινει τοτε;

ειναι θεμα λιγων ημερων να αλλαξει κατι στις τιμες γιατι μετα την εναρξη της σεζον κ αν εχει πουληθει εστω κ μια καρτα ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να αλλαξουν οι τιμες!!!

 

...αν και μου εχει χαλασει η διαθεση για το οτιδηποτε μετα τον αποκλεισμο μου απο το target group των 'τυχερων'.

μα να μην πιασω ουτε ενα κριτηριο απο ολα!

ουτε χρωμα,ουτε ηλικια,ουτε υψος,ουτε κιλα!!!!!!!!!!!!

αντε κανε σκι μετα απο αυτο...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Πείστε τον Δρίβα να σας κάνει συστατικές επιστολές για τους εργοδότες σας να σας δίνουν άδεια μια καθημερινή την εβδομάδα α0χα0χα0χ0αχ0αχ0αχχα0χ0α :lol::lol::P

 

 

 

:lol: 80 :(:lol::lol::wub:


Προσοχή, ο ήλιος και τα σκι βαράνε στο κεφάλι!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mιας και χαβαλεδιαζουμε λιγο,εγω ειπα στον λαππα προχτες πως προσωπικα απο ολο αυτο ειμαι κερδισμενος.

Με την διαφαινομενη μαζικη μετακινηση σας στπ ΧΚΚ εγω το μονο που θα κανω ειναι κυριακες πρωι πρωι να στεκομαι στον ισθμο με μια ταμπελα snowclub sτο χερι,και ολο και καποιος θα περναει να με παιρνει μαζι του.Ειναι και δυσκολες εποχες και καιει αρκετα το ρημαδι μου :(:wub:


elan-wingman-86-ti-fusion-x-2d-kv.png

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sorry, δεν είναι θέμα προτίμησης, αλλά ισχυρού γονιδίου!!!

 

Επιστημονικώς τεκμηριωμένα, το μελαχρινό γονίδιο είναι δυνατότερο, ως εκ τούτου και επικρατέστερο και όπως έχει τεθεί το θέμα, εδώ πάμε να λύσουμε το δημογραφικό, δεν παίζουμε! :(

Θελω την επιστημονικη αυτη τεκμηριωση να την δω γραμμενη :wub:


elan-wingman-86-ti-fusion-x-2d-kv.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

Καλη η πλακα σας και ωραια περνατε με τους μελαχροινους και τις ξανθιες. Εμεις καταθετουμε επιστολη στον Υπουργο Τουριστικης Αναπτυξης/Διευθυνση ΕΤα στην οποια παραθετουμε το link αυτου του Thread. Αυτη την εικονα θελετε να παρουσιασουμε;

 

Δεν χρειαζεται να μου απαντησετε για να γινει περισσοτερο off-topic. Σκεφτειτε και πραξετε αναλογα.

 

Ευχαριστω

 

ΜακηςΜ

Share this post


Link to post
Share on other sites

Κλαπ κλαπ κλαπ!


Προσοχή, ο ήλιος και τα σκι βαράνε στο κεφάλι!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ο καιρός σήμερα:

σύσφιξη σχέσεων

 

Όλα καλά!


Προσοχή, ο ήλιος και τα σκι βαράνε στο κεφάλι!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Μακάρι να έχουμε έναν καλό «χειμώνα» όπου δεν θα είναι αρκετό το εισιτήριο :(Μ, και τότε νομίζω πάλι θα ωφεληθούν οι πολυήμεροι επισκέπτες .

Σε περίπτωση «κακού χειμώνα» για τους περισσευούμενους πόντους εξετάζεται η δυνατότητα να καταναλώνονται στις θερινές δραστηριότητες (ποδηλατικό πάρκο, στίβο περιπέτειας, flying fox).

 

Αντ'αυτού κε Δρίβα μήπως θα ήταν προτιμότερο να εξετάσετε το ενδεχόμενο μεταφοράς των πόντων στην επόμενη χιονοδρομική χρονιά? Που ακριβώς είναι το κόλλημα σε αυτή την δυνατότητα? Οι θερινές δραστηριότητες μοιάζουν με παρηγοριά στον άρρωστο.

 

Είμαι σίγουρος και όπως φαίνεται από το τελευταίο σας ποστάρισμα πως με το "ΜΙΖΕΡΙΑ" εννοείτε τη μιζέρια των ελληνικής πραγματικότητας και όχι την μιζέρια όπως την εξέλαβαν κάποιοι.

 

Καλή χιονοδρομική σεζόν νάχουμε.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Πως και δεν το σκέφτηκαν να υπάρχει δυνατότητα μεταφοράς πόντων για του χρόνου... πιστεύω θα το εφαρμόσουν γιατί είναι καλή ιδεά :(


Προσοχή, ο ήλιος και τα σκι βαράνε στο κεφάλι!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Οι φωτογραφίες του στεγάστρου είναι προφανώς περσυνές.

Οι υπόλοιπες με το χιόνι είναι περσινές κι αυτές δηλαδή πάνε με τον παλιό τιμοκατάλογο?

 

Ποιός ο σκοπός τους? Να ζηλέψουμε το χιόνι και να το βουλώσουμε πληρώνοντας τις νέες εξωφρενικές τιμές ?


Η ΕΤΑ μας ξέσκισε...

 

όμοροι δήμοι ΑΥΞΗΣΗ 62,5% από 200€ -> 320€ !!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Είμαι απόλυτα σίγουρος ότι έχει γίνει μια τεράστια παρεξήγηση αναφορικά με το ύφος του διευθυντή του Χ.Κ.Π. Ας μην κολλάμε σε αυτό παρακαλώ αλλά στον τιμοκατάλογο και το πως μπορεί να γίνει δικαιότερος για τους πιστούς φίλους του κέντρου.


Νίφει!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Προτείνω να μην ασχολείστε με τη λέξη "ΜΙΖΕΡΙΑ". Αφού του αρέσει του ανθρώπου να την κοτσάρει σε κάθε ποστ, τι να κάνουμε να τον αλλάξουμε, κοντζάμ διευθυντή

 

Απτην άλλη πιστεύω πως ο Δρίβας έχει επίγνωση της κατάστασης εκεί πάνω, οτι δεν πρόκειται να γίνουν ποτέ έργα μέχρι να αλλάξει το ιδιοκτησιακό, και κάνει κι αυτός την επανάστασή του δείχνοντας τις περσυνές φοτο για να τονίσει ότι φέτος δεν έγινε απολύτως κανένα έργο


How you stand is how you ski

Share this post


Link to post
Share on other sites

Είναι η πρώτη φορά που γράφω για αυτό το θεμα όμως πιστέυω οτι θα πρέπει να καταλάβεται οτι τις τιμές του χκ δεν τις ορίζει ο κύριος Δριβας αλλά η ΕΤΑ.

ο κύριος Δρίβας είναι διευθυντής του χ.κ και υπέυθυνος για την λειτουργία του χκ .

Αν θέλετε να κάνετε παράπονα καλό θα ήταν να τα κάνετε στα ΕΤΑ.

ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΤΕ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΣΧΕΣΗ ΠΟΥ ΑΝΑΖΗΤΟΥΣΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΠΟ ΤΟ ΧΚ ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ


9-2-05020.jpg





Share this post


Link to post
Share on other sites

Τουλάχιστον να συμφωνεί μαζί μας από το να δικαιολογεί το αδικαιολόγητο! Εκτός αν....

 

Δεν θα γίνω κακός περισσότερο, μπορώ όμως να το κάνω με μεγάλη ευκολία!

 

-Που ήταν τόσο καιρό; Δεν απορούσαμε όλοι για την ξαφνική διακοπή ενημέρωσης από το χκ; Τώρα δηλαδή φταίω εγώ να διακρίνω μια προσπάθεια αναθέρμανσης των σχέσεων; Αντέ και να είναι ανιδιοτελής αυτή η προσπάθεια! Έλα όμως που δεν είναι! Ήδη η προσπάθεια απέδωσε και φαίνεται από τα 2-3 post του 2ου post του. Καλές οι γλύκες και οι ψύχραιμες αντιμετωπίσεις, η τσέπη όμως θα πονέσει θε δε θε!

 

-Είχα στείλει email στο προσωπικό του account πριν από 1 μήνα. Απάντηση καμία. Που είναι αυτός ο επικοινωνιακό χαρακτήρας που συνήθισε όλο τον κόσμο;

 

Συμπέρασμα, αν είσαι ο Δρίβας ο οποίος έδειξες τόσο καιρό ότι είσαι και δεν συμφωνείς με την στρατηγική της ΕΤΑ(όπως αναφέρουν κάποια άλλα μέλη), τότε δίνεις την καρέκλα αλλού.

 

Και αυτά τα γράφω που εγώ μπορώ να ανεβαίνω καθημερινές. Τώρα αν θεωρείτε ότι ξεφεύγω πείτε το, για μια ομάδα ανθρώπων έγραφα όχι για την πάρτυ μου!


Προσοχή, ο ήλιος και τα σκι βαράνε στο κεφάλι!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Είναι η πρώτη φορά που γράφω για αυτό το θεμα όμως πιστέυω οτι θα πρέπει να καταλάβεται οτι τις τιμές του χκ δεν τις ορίζει ο κύριος Δριβας αλλά η ΕΤΑ.

ο κύριος Δρίβας είναι διευθυντής του χ.κ και υπέυθυνος για την λειτουργία του χκ .

Αν θέλετε να κάνετε παράπονα καλό θα ήταν να τα κάνετε στα ΕΤΑ.

ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΤΕ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΣΧΕΣΗ ΠΟΥ ΑΝΑΖΗΤΟΥΣΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΠΟ ΤΟ ΧΚ ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ

 

Οι "πληροφορίες" μας άλλα λένε...

Δεν νομίζω οτι κανείς προσπαθεί να "καταστρέψει" σχέσεις άλλωστε πολλοί από εμάς όλη τη χρονιά πέρσι τσακωνόμασταν με όσουν "μιζέριαζαν" σχετικά με την κατάσταση στο ΧΚΠ, λέγοντας οτι είναι προφανές οτι γίνονται προσπάθειες προς το καλύτερο.

Φετος όμως έχουμε εκπλαγεί δυσάρεστα δίοτι το ΧΚΠ που τόσο πολύ στηρίζαμε τόσα χρόνια, ΜΑΣ ΔΙΩΧΝΕΙ

 

Το χιονοδρομικά ΔΕΝ ανοίγει φέτος για πρώτη φορά...

Edited by arvii

Η ΕΤΑ μας ξέσκισε...

 

όμοροι δήμοι ΑΥΞΗΣΗ 62,5% από 200€ -> 320€ !!!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Είναι η πρώτη φορά που γράφω για αυτό το θεμα όμως πιστέυω οτι θα πρέπει να καταλάβεται οτι τις τιμές του χκ δεν τις ορίζει ο κύριος Δριβας αλλά η ΕΤΑ.

ο κύριος Δρίβας είναι διευθυντής του χ.κ και υπέυθυνος για την λειτουργία του χκ .

Αν θέλετε να κάνετε παράπονα καλό θα ήταν να τα κάνετε στα ΕΤΑ.

ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΤΕ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΣΧΕΣΗ ΠΟΥ ΑΝΑΖΗΤΟΥΣΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΠΟ ΤΟ ΧΚ ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ

Κυριε πρων διευθυντα,με βρισκετε συμφωνο με καποια απο τα ανωτερω γραφομενα σας!!!!! :(

+1000


Την υγειά μας παιδιά και όλα τα άλλα είναι....

The Daltons...jack

www.skimag.gr

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Posts

    • Περασε αρκετος  καιρος και ειναι ωρα για συνάντηση στο γνωστο μας στεκι  ΚΑΦΕ ΕΜΠΟΡΙΚΟ   Τριτη 7μμ εχουμε   αντάμωμα με πολύ κεφι  για κουβεντα  για τον χειμωνα που περασε Και φυσικα οργανωση  για  εξορμισεις  την επομενη  σεζον που  ερχεται Η προσκληση    ειναι για ολους  οσους θελουν να ερθουν να τα πουμε απο κοντα και να γνωριστούμε  🥰
    • Τελευταία μέρα σήμερα που ήταν ανοιχτό το χιονοδρομικό. Τις τελευταίες καταβάσεις κάναμε στην κρεμαση. Του χρόνου, με υγεία και περισσότερα χιόνια.
    • Ο Πρόεδρος και η Γενική Γραμματέας του Ελληνικού Συλλόγου Τουριστικής Χιονοδρομίας συγκαλούν την Ετήσια Γενική Συνέλευση των μελών του συλλόγου (άρθρο 10, παρ. 3), το Σάββατο 18 Μαΐου 2024 και ώρα 12:00  στο Σαλέ του Χιονοδρομικού Κέντρου Μαινάλου.   Θέματα ημερησίας διατάξεως : 1) Έγκριση του οικονομικού ισολογισμού και απολογισμού. 2) Απολογισμός του έργου του Δ.Σ και απαλλαγή μελών Δ.Σ και ελεγκτικής επιτροπής. 3) Η εκλογή μελών εφορευτικής επιτροπής 4) Εκλογή μελών Δ.Σ. 5) Εκλογή μελών Ελεγκτικής Επιτροπής 6) Διάφορες ανακοινώσεις.   Υπενθυμίζεται πως δικαίωμα συμμετοχής στις εργασίες της Γ.Σ. έχουν μόνο τα οικονομικώς τακτοποιημένα μέλη για την περίοδο 2023-2024. Ο Πρόεδρος   H Γραμματέας   Σημ.: Οι υποψηφιότητες των μελών για το νέο Δ.Σ θα πρέπει να υποβληθούν 24 ώρες πριν την Γ.Σ. στο email του συλλόγου snowclub@snowclub.gr 
    • Δεν είναι από χιονοδρομικό, αλλά έγινε με τηλεκαμπίνα:   One person has been killed and 10 others injured after a cable car cabin collided with a broken pole and burst open in southern Turkey. Passengers plummeted to the ground following the crash on Friday evening after the supporting pylon collapsed near Antalya. The whole cable car system was immobilised while emergency workers tried to evacuate stranded passengers. An investigation into the accident has been opened, the justice ministry said.  According to Turkey's disaster and emergency management agency a total of 128 passengers were rescued from the 16 cable cars on Friday night in Antalya's Konyaaltı district. But, officials said 43 passengers remained stranded by Saturday morning.   Getty Images Throughout Saturday, search and rescue operations continued for the people trapped in the cabins at the Tunektepe Cable Car Facility, Konyaalti district in Antalya Seven helicopters and more than 500 rescuers, including specialist mountaineers, remained at the scene on Saturday, the Turkish interior ministry said in a social media post. Turkey's Health Minister Dr Fahrettin Koca also paid his respects on X.  "May God have mercy on our citizen who lost his life in the accident," he said. "I wish a speedy recovery to our injured, and I wish a speedy recovery to the rescued and waiting to be rescued victims." The cable car is run by the Antalya Metropolitan Municipality and carries tourists from Konyaalti beach to a restaurant and viewing platform at the summit of the 618m (2027ft) Tunektepe peak. According to the information on its website, the cable car has 36 cabins with a capacity of six people each.   It takes an average of nine minutes to go uphill to the Tunektepe facility with panoramic views of Antalya.   https://www.bbc.com/news/world-europe-68806204 (κλικ στο λιγκ για να παίξει και το βίντεο)
  • Upcoming Events

    No upcoming events found
  • Today's Birthdays

    1. Krits
      Krits
      (56 years old)
    2. samick
      samick
      (42 years old)
  • Who is online

  • Forum Statistics

    • Total Topics
      17,312
    • Total Posts
      460,803
  • Member Statistics

    • Total Members
      10,613
    • Most Online
      1,823

    Newest Member
    Kevinmus
    Joined
×
×
  • Create New...