anemos 0 Report post #1 Posted January 31, 2009 Αυριο κυριακη κανεις για φρεσκοπουδριμσενα καλαβρυτα μετα τη σημερινη χιονοπτωση??? προβλεπεται καλυτερος καιρος απο σημερα με ολα τα λιφτ ανοιχτα.. Quote Share this post Link to post Share on other sites
karlita 0 Report post #2 Posted January 31, 2009 κατα πάσα πιθανότητα εγώ... μάλλον οι περισσότεροι κανονίζουνε Παρνασσό!! εγώ είχα όρεξη να δω και λίγο πράσινο!!! Quote iLikesnow! Share this post Link to post Share on other sites
ALCATRAZ 6,703 Report post #3 Posted January 31, 2009 Αυριο, Κυριακη θα ειμαι και εγω επανω με την "Over-poulover". Αυτη τη στιγμη στο χιονοδρομικο ριχνει πραμα, και θα κανουμε σε φρεσκαδουρες (μιαμ-μιαμ) Μεσα στα θα ειναι μουρλια Αυριο θα εχω μαζι μου και ημερολογια του συλλογου, για οποιον ενδιαφέρετε. Το 8/20 στα p.m.r. θα ακουει. Quote «EIMAI ΓIA TA ΣIΔEPA» Share this post Link to post Share on other sites
snowcat 3 Report post #4 Posted January 31, 2009 ...εγώ είχα όρεξη να δω και λίγο πράσινο!!! οι υπόλοιποι θα δούμε πολύ λαχανί και το βράδυ θα ανταλλάξουμε απόψεις Quote "Ski good or eat wood"... The White Grizzly mantra Share this post Link to post Share on other sites
Mitsaras 220 Report post #5 Posted January 31, 2009 οι υπόλοιποι θα δούμε πολύ λαχανί και το βράδυ θα ανταλλάξουμε απόψεις Α καλά!!!...και σύ για από δώ μεριά είσαι,έτσι; Quote Μπορεί να μην είμαι μικρής ηλικίας αλλά είμαι νεαρής νοοτροπίας Share this post Link to post Share on other sites
bujinkan 2,434 Report post #6 Posted January 31, 2009 Αυριο, Κυριακη θα ειμαι και εγω επανω με την "Over-poulover".Αυτη τη στιγμη στο χιονοδρομικο ριχνει πραμα, και θα κανουμε σε φρεσκαδουρες (μιαμ-μιαμ) Μεσα στα θα ειναι μουρλια εγω δεν θα σας συνιστουσα να πατε αυριο(χωρις να φερω ευθυνη βεβαια) διοτι ο καιρος μαλλον θαναι οπως σημερα που πηγαμε εμεις Δηλαδη χιονοπτωση και ομιχλη να μην βλεπεις την μυτη σου Quote Share this post Link to post Share on other sites