Jump to content
Sign in to follow this  
goblin7

Est System - Ερώτηση για δέστρες

Recommended Posts

Καλησπέρα!!Ήθελα να ρωτήσω για τι δέστρες πρέπει να πάρω.Πήρα μια burton σανίδα με την ράγα και όχι με τις τρυπίτσες.Πρέπει οι δέστρες να είναι burton EST ή κάνουν και οι υπόλοιπες που δεν είναι EST:

Share this post


Link to post
Share on other sites
Καλησπέρα!!Ήθελα να ρωτήσω για τι δέστρες πρέπει να πάρω.Πήρα μια burton σανίδα με την ράγα και όχι με τις τρυπίτσες.Πρέπει οι δέστρες να είναι burton EST ή κάνουν και οι υπόλοιπες που δεν είναι EST:

Δυστηχως πρεπει να παρεις δεστρες της ιδιας μαρκας...


ΑΚΑ as JEEP!!!

Ο Εξορκισμος ΠΕΤΥΧΕ , το avatar αλλαξε, παμε για αλλα ΤΩΡΑ!!!!!!!!!

 

Φιλικά όπως πάντα

Βασίλης....

Share this post


Link to post
Share on other sites

Και εγώ σανίδα burton με το ics system έχω! Όταν αγόρασες την σανιδα δεν σου έδωσαν και ενα κουτάκι που είχε μέσα τι βίδες για τις δέστρες και 2 στρογγυλά ( δεν θυμάμαι πως τα λένε )? :):P:P εεε αυτά τα στρυγγυλλά μπορείς να τα βάλεις σε όλες τις burton δεστρες που δεν είναι est για να τις βάλεις στο σανίδι σου... 'Ισως να ταιριάζουν και σε δέστρες άλλω εταιριών... απλά για να εκμεταλευτείς πλήρως το ics system υποτίθετε οτι πρέπει να βάλεις και est δέστρες! Αν ψάξεις στο ebay θα βρείς τέτοιες δέστρες σε καλές τιμές... Δεν είναι ανάγκη να πάρεις μοντέλα του 10...Εγώ για παράδειγμα απο το ebay άγόρασα τις cartel est του 09 130 ευρώ !!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

βασικα να διορθωσω το ποστ μου, ισως με καποιον ανταπτορα οπως λεει και ο σπυρος να μπορεις να βαλεις κατι αλλο. Σε εναν φιλο μου που ειχε παρει πριν κατι χρονια μια burton ηθελε καποιο εξαρτημα που το ειχε η συσκευασια της σανιδας σε περιπτωση που θελεις να βαλεις καποιες δεστρες αλλης μαρκας.Οποτε ας μας διαφωτισει καποιος που εχει μεγαλυτερη εμπειρια.

Τελικα τι κερδιζεις με αυτες τις δεστρες δεν εχω καταλαβει ακομα....


ΑΚΑ as JEEP!!!

Ο Εξορκισμος ΠΕΤΥΧΕ , το avatar αλλαξε, παμε για αλλα ΤΩΡΑ!!!!!!!!!

 

Φιλικά όπως πάντα

Βασίλης....

Share this post


Link to post
Share on other sites

Retro disc νομίζω λέγεται αυτό τελικά :):P αν δεν το έχεις μπορείς νομίζω να τα παρεις απο το site της burton και λογικά θα το έχουν τα μαγαζιά ! Ειναι δωρεάν, ετσι λέει εξω απο το κουτί !

Το καλό με το ics είναι οτι χαλαρώνοντας 2 βίδες μπορείς να αλλάξεις μοίρες, να βάλεις τις δεστρες πιο μπροστα ή πιο πίσω κλπ και αν έχεις και est δεστρες σύμφωνα με την burton έχεις καλύτερο έλεγχο της σανίδας.Δεν μπορώ να πω αν ισχύει ή οχι αυτό γιατι πριν 1 μήνα αγόρασα την σανίδα και τις δέστρες και δεν τα έχω δοκιμάσει ακόμα στα χιόνια...Είναι πολύ εύκολο και χρήσιμο πιστεύω...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Σπύρο σε ευχαριστώ πολύ για τις χρησιμές πληροφορίες σου!Τη σανίδα την έχω παραγγείλει και περιμένω να μου έρθει και δεν ξέρω αν θα έχει retro disc(δεν ήξερα πως το λένε),αν όχι θα το κοιτάξω όπως μου είπες.Σε ευχαριστώ και πάλι για τη γρήγορη απάντηση σου όπως και τον jeep.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

  • Posts

    • При сильном затоплении водой следует немедленно разобрать пол из ламината, дабы предотвратить впитывание панелями влаги. Ламинат имеет защитный слой с двух сторон панели, однако же, его торцы не всегда бывают надежно защищены от влаги. Именно поэтому рекомендуется использовать герметик для пола при укладке покрытия. Он не склеивает соседние панели, но предохраняет торцы от воздействия сырости Blog
    • Νέα τιμή 180€
    • To σκι στην Ελλάδα είναι πια βέβαιο ότι βασίζεται σε παραπληροφόρηση και σε "θρύλους" που κυκλοφορούν. Πολύ σωστά γράφτηκε ότι είμαστε σε επίπεδο Δημοτικού σταθμού σαν χιονοδρομικά. Με την παραπληροφόρηση που υπάρχει τι να κάνουν και οι καημένοι οι χιονοδρόμοι? Άλλωστε έκατσε κανείς να τους μάθει χιονοδρομική παιδεία? Έκατσαν μόνοι τους? Γενικά σε αυτή τη χώρα υπάρχει ορθολογική φωνή και συνολικός σχεδιασμός πάνω σε κάτι? Για όποιον θέλει να διαβάσει ιδού επισήμως τα νέα του χιονοδρομικού και επισήμως και μέσα από τη βουλή. Σχεδόν 100% ψέματα. https://iparnassos.gr/2024/03/i-etad-ypevale-aitima-eksygchronismou-tou-irakli-sto-tameio-anakampsis/?fbclid=IwAR2-iVfLWVwYvszEg5Hu788np7iC_-lvJVu_wzyDu5NxfyONesxnbaOTwH4_aem_AdtwiajTFasz6xd93s-XwD_Q_2mIZRrxSKgvvwySHq_5wXD-6hEf6CWVDEvhCfvV-_-rqE7oNBLxK00e859k7Iye https://parnassos-ski.gr/me-ameioto-rythmo-synechizetai-i-proetoimasia-gia-ti-leitoyrgia-kai-tin-anavathmisi-toy-chionodromikoy-kentroy-parnassoy/ Η Βουλή των Ελλήνων, τα ΕΤΑΔ και ο κάθε διακινητής "θρύλων" λένε ψέματα στη μούρη μας. Όταν ιδρύθηκε ο Σύλλογος είχε σαν στόχο την παραπληροφόρηση να την μετατρέψει σε πληροφορία στο forum. 20 χρόνια μετά μας έφαγαν τα social media, οι "δημοσιογράφοι" και η παραπληροφόρηση όσο και να γράφεις επιχειρήματα κερδίζει. Το "μικρό" τεχνητό του Παρνασσού, εφικτότατο. Δεν απέδειξε ότι είναι απαραίτητο? Μα είναι τόσο χαζά όλα μα όλα τα χιονοδρομικά του κόσμου? Κανένας δεν διαφωνεί να γίνει το σέρβις στον Ηρακλή. Τα ΕΤΑΔ θα το κάνουν? Κανένας δεν διαφωνεί ότι καλό θα ήταν να μπει λιφτ στα Άνω Κελλάρια. Χρονοδιάγραμμα? Για να σε προλάβω, πολύ αισιόδοξα το 2030. Ξεκίνησαν την αδειοδότηση? Από την άλλη τι να πει κανείς για την μπανανία που ζούμε
    • Η τεχνίτη χιονωση στον Παρνασσό ειναι ποιο δύσκολο  να γίνει απ ότι να μπει νέο λιφτ στα άνω κελάρια η ακόμα καλύτερα να βρουν τα χρήματα για να γίνει το service στον Ηρακλή  ανάποδα έχετε ξεκινήσει  από την άλλη τι να πεις για την  μπανανία που ζούμε 
  • Upcoming Events

    No upcoming events found
  • Today's Birthdays

    1. elgeo
      elgeo
      (45 years old)
    2. popitsi
      popitsi
      (45 years old)
  • Who is online

  • Forum Statistics

    • Total Topics
      17,307
    • Total Posts
      460,687
  • Member Statistics

    • Total Members
      10,477
    • Most Online
      1,823

    Newest Member
    Charefaf
    Joined
×
×
  • Create New...