Jump to content
Psyxologos

Κουβέντα να γίνεται...

Recommended Posts

Και εγώ θλίβομαι εδώ και καιρό Χρήστο. Συνιστώ δε σε κάποιον...λαλίστατο ανευθυνοϋπεύθυνο αλλά και σε κάποιους άλλους να "κλείσουν" το στόμα τους.

ε οχι δα... Αυτο μας έλειπε τώρα.

Ο tirol πιο πριν και αυτά τα παραπάνω, λένε όλη την ουσία με λίγα λόγια. Άλλωστε κανείς δεν γεννήθηκε παντογνώστης. Και όποιος ασχολείται και εδώ και αλλού και γράφει και σε άλλα φόρα, δείχνει τουλάχιστον κάποιο ενδιαφέρον και όποιος έχει παρακολουθήσει από πιο παλιά τον εδώ σύλλογο ΣΙΓΟΥΡΑ έχει μάθει ΠΟΛΛΑ και αντιμετωπίζει πλέον με εντελώς διαφορετικό τρόπο πολλά θέματα της χιονοδρομίας. Πολλά απαξιωτικά γράφτηκαν και για τον εδώ σύλλογο που δεν τα αξίζει.

Πολλά απαξιωτικά γράφτηκαν... και απο παιδιά που πριν γνωρισουν τον σύλλογο δεν ηξεραν ουτε χιονοδρομία ουτε περι χιονοδρομικών και αγνοουν οτι και για τις χιονοδρομικες τους παρεες και για το επιπεδο του σκι που εχουν φτασει μεχρι σήμερα αλλα και για την "οποια γνωση" περι χιονοδρομικών την οφείλουν σε αυτον εδώ το σύλλογο και σε διαφορους που προσπαθησαν/προσπαθουν και θα προσπαθουν κατα καιρους να μεταβαβιβασουν καλοπροαιρετα τις γνωσεις τους.

Δεν την αξίζει τέτοια απαξίωση ούτε ο σύλλογος , ουτε το φόρουμ ουτε τα μέλη που διαβαζουν αυτες τις γραμμές.

• Like 1

ε οχι δα... Αυτο μας έλειπε τώρα.

Δεν κατάλαβα Πάνο!!! Εσύ τί ξέρεις και πετάγεσαι? Παριστάνεις το δικηγόρο των "απανταχού θιγομένων"?

Στην τέχνη, αλλά κυρίως στη ζωή χρειάζεται έμπνευση!

μα θα συστηνουμε τωρα να το "βουλωνουν" και τα μελη του φορουμ?

τι ξέρω και πετάγομαι? συγνωμη κυριε θα κάτσω πάλι... για ποιο θεμα τι ξερω για αυτο που συζητουν τα παιδιά ή για την προσωπικη σου κόντα με τον ΜακηςΜ?

και για τα 2 ξερω πολλά, για το πρωτο μπορω να το συζητησω εδω, για το δευτερο ουτε εδω ουτε σε pm, μπορεις να το λυσεις ομως σε pm και οχι να μπλεξεις ενα τοπικ στην προσωπικη σας σχέση.

οχι τον δικηγόρο, τον διαχειριστή παριστάνω.

οχι τον δικηγόρο, τον διαχειριστή παριστάνω
Γιατί ρε αναθεματισμένε, μήπως είσαι κάτι από τα δύο ; Ρε ούστ...

οχι τον δικηγόρο, τον διαχειριστή παριστάνω.

Όχι. Δεν παριστάνεις το διαχειριστή. Κάτι άλλο παριστάνεις αλλά κι εγώ δε θα το συζητήσω ούτε εδώ, ούτε με pm. Μια σύσταση έκανα, ανάλογη μ΄αυτή που έκανε και ο πρωθυπουργός για την οικονομία. Όσο πιο πολύ μιλάμε - ειδικά για συγκεκριμένα θέματα - τόσο πιο πολύ κινδυνεύουμε να εκτεθούμε.

Μπά σε καλό μου σήμερα, όρεξη έχω.

Όσο πιο πολύ μιλάμε - ειδικά για συγκεκριμένα θέματα - τόσο πιο πολύ κινδυνεύουμε να εκτεθούμε
Εάν πρέπει κάποιος να εκτεθεί, ας γίνει Δαμιανέ. Φοβάσαι κάτι και δεν το κάνεις ; Εάν έχουμε να κάνουμε με τίποτα σκοτεινές δυνάμεις, καλό είναι να τις αντιμετωπίσουμε. Μίλα ελεύθερα, η αντιτρομοκρατική είναι απασχολημένη αυτές τις ημέρες.

Ναι, σωστα!... Δημοσια, οπως και τα'γραψες...

Αρχιζοντας απο το σχολιο σου για τους πανυβλακες wannabe χιονοδρομους... το οποιο απευθυνεται στα μελη του φορουμ, επισκεπτες και μελη του Συλλογου.

Εριξα μια ματια στα ονοματα των top 20 posters...

ΑΛΕΞΗΣ Posts: 8.638 Nickel Posts: 8.261 MakisM Posts: 7.288 Χρήστος Λάππας Posts: 5.911 korn Posts: 5.740 ΜΙΚ Posts: 4.728 Olga Posts: 4.571 Pefto_kai_Matheno Posts: 4.557 batucada Posts: 4.156 anemar Posts: 4.154 Snowflake Posts: 4.005 Yota Posts: 3.704 skimad Posts: 3.403 Jey Posts: 3.034 makalu Posts: 3.003 KonstantinosV Posts: 2.874 pies Posts: 2.864 Aris Posts: 2.679 arma Posts: 2.646 panagiotis Posts: 2.561 Αθροιστικα καμμια :lol:αρια χιλιαδες ποστ, αρκετα αντιπροσωπευτικο νουμερο για το φορουμ... Δεν νομιζω οτι ο χαρακτηρισμος πανυβλαξ ταιριαζει σε κανενα απο αυτους!

Το wannabe ειναι απλως υποτιμιτικο... Ειμαι μετριος χιονοδρομος, καποιοι ειναι καλυτεροι απο μενα, καποιοι χειροτεροι. Κανω σκι γιατι μ'αρεσει, οχι για να κατσω στο σαλε για να με δουνε...

Το αν εισαι καλυτερος χιονοδρομος, κανεις ορειβατικο, διασχιση και οτι αλλο, σου δινει τη δυνατοτητα να πας σε μερη και να κανεις χιονοδρομια σε συνθηκες που δεν μπορω να κανω εγω και μια μεγαλη πλειοψηφια των μελων του φορουμ. Δεν σου δινει κανενα επιπλεον δικαιωμα, πολλω μαλλον το δικαιωμα να χλευαζεις δημοσια τα μελη του φορουμ.

Μετα βγαινεις με αυτο το ποστ που εκανα quote.

Αφαιρωντας τα θεματα στα οποια αναφερεσαι (το οποιο εκανα στο quote) ποιανου την συμπεριφορα περιγραφεις; Του dipanou!!!...

Ποια ειναι η συμμετοχη σου στο Συλλογο και στο φορουμ;

Στο Συλλογο, αποδεχτηκες το ρολο του Συντονιστη, χωρις ομως (για δικους σου λογους) να εκτελεσεις τα καθηκοντα που ανελαβες...

Στο φορουμ εχεις γινει πασιγνωστος με τα thread των ορειβατικων/χιονοδρομικων επιτευγματων σου με τις πολυ ωραιες περιγραφες και φωτογραφιες. Ολοι τις εχουμε θαυμασει και (γιατι οχι;...) καλοπροαιρετα ζηλεψει, γιατι ειναι κατι που δεν μπορουμε να κανουμε εμεις (τουλαχιστον μιλωνατας για παρτη μου)! Κατι τετοιο δεν μας κανει ουτε πανυβλακες, ουτε wannabe χιονοδρομους...

Σου δινει αυτη σου η παρουσια καποια επιπλεον δικαιωματα; Μπορεις να πιανεις τον Βενεδικτο απο τα @@...?

Εδω ειναι το φορουμ του Συλλογου Τουριστικης Χιονοδρομιας. Καθε μελος του φορουμ ειναι ευπροσδεκτο να καταθεσει τη γνωμη του συμφωνα με τους κανονισμους του φορουμ (με ενα επιπεδο κοσμιωτητας δηλαδη). Μπορει ο καθενας να λαβει μερος σε συζητησεις χιονοδρομικες, τουριστικες, οικολογικες, σχεδον επι παντος επιστητου εκτος απο πολιτκα και θρησκευτικα θεματα που ολοι ξερουμε οτι ακρη δεν βγαινει...

Απο την αλλη... μου φαινεται καπως... οταν επισκεπτες, οι οποιοι εσκεμμενα απεχουν απο τον Συλλογο και τα δρωμενα του (το οποιο ειναι δικαιωμα τους βεβαια), ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΧΛΕΥΑΖΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΕΣ!

Δικαιωμα σου να απεχεις και συ και οποιος αλλος δεν θελει να δουλεψει για τις δραστηριοτητες του Συλλογου.

fora που ''υπό - απ - ασχολούνται'' με τα τεκτενομένα της Ελληνικής Χιονοδρομίας (ως σύλλογοι, ως εταιρίες, ως παρέες), νομίζει ότι έχει πιάσει τον πάπα απο τα @@.....

...

...

τα χιονοδρομικά (== τα συμβούλια, οι διευθυντές κτλ κτλ) τους έχουν γραμμένους τους συλλόγους (κερδοσκοπικούς και μη), πολύ πολύ πολύ βαθιά...... και κατ'εμέ κάνουν και πάρα πολύ καλά...

Όσοι δε διευθυντές, έχουν παραμείνει και κρατούν επικοινωνία ή κανουν συναντήσεις, θεωρώ πως το κάνουν μόνο και μόνο από τη καλή τους τη καρδιά, και για κανέναν άλλο λόγο..

Όλα τα υπόλοιπα περί άσκησης πιέσεως κτλ, είναι για εσωτερική κατανάλωση, να γελάμε δηλαδή....

...

Αφηστε ομως, και συ και οποιος αλλος ηθελημενα απεχει, αυτους που θελουν να δουλεψουν για το Συλλογο να δωσουν αυτο που μπορουν χωρις την απαξιωση και τα γελια...

ΔΕΝ κατάλαβα αυτή τη μαζική επίθεση. Είμαι κατ'επιλογήν μου εδώ και πάρα πολύ καιρό ''Επισκέπτης'' στο σύλλογο σας και στο forum, και όχι μέλος. Συνεπώς, ούτε τα τεκτενόμενα του συλλόγου με αφορούν, ούτε και οι προσωπικές σας θλίψεις, λύπες, απαισιοδοξίες, και άλλα τρανταχτά συναισθηματικά κομψοτεχνήματα.

Θα πρότεινα σε κάποιους να χαμηλώσουν τους τόνους τους, ιδιαίτερα...

Ξαναλέω λοιπόν, δεν με ενδιαφέρει ο σύλλογος, ούτε τα τεκτενόμενα του, γράφω τις απόψεις μου για ένα θέμα στο forum του Συλλόγου, και περιμένω αντίστοιχες απόψεις, ιδέες κτλ, από τα άλλα μελη.

Άμα λυπάστε, θλίβεστε, ή δε ξέρω εγώ τι, να συμβουλευτείτε κανά γιατρό.

Κάποιους ολίγους (ποσοτικά) σαν τον Διονύση δεν τους ενδιαφέρει ο σύλλογος αλλά, όχι μόνο ξύνονται, θέλουν και να το δηλώνουν κιόλας, νομίζοντας οτι απευθύνονται σε ανθρώπους που τρώνε κουτόχορτο επειδή κάθονται και δεν μιλάνε... Μου θυμίζει την ανηψιά μου (3,5 ετών) όταν της παίρνουν το παιχνίδι από το χέρι.

πωπωπω θεωρίες συνομοσιολογίας....!!!!

Τελείωσε το κουτόχορτο Αλέξη. Τώρα ξεκινάει η βλακοδίνη..!!!

Τα έχουμε ξαναζήσει. Η πλειοψηφία να είναι καλά και ο σύλλογος έχει πάρει το δρόμο του. Ψυχραιμία θέλει. Θα δούμε κι άλλα περίεργα εν' όψει της ημερίδας των Καλαβρύτων.

Και πού 'σαι Γιώργο : δεν είναι στραβός ο γυαλός...

Διονύση, εσύ είσαι ;

Όχι. Ο Τσεκούρας είμαι. Με βρήκες.!! :lol::P:unsure:

ΥΓ. Μάκη δεν έχω να συζητήσω κάτι άλλο μαζί σου. Ο καθένας οριοθετήθηκε.

Για την ιστορία και ΜΟΝΟ, να σου πώ, ότι ούτε moderation αποδέχτηκα να κάνω ποτέ, ούτε σε όμαδα εργασίας να μπώ, ούτε και τίποτα που να σχετίζεται με τον σύλλογο..

...great things are done when men and mountains meet....

Όχι. Ο Τσεκούρας είμαι
Ο Τσεκούρας δεν είσαι σίγουρα. Αυτός έχει μυαλό στο κεφάλι του, όχι σαν κι εμένα. Άλλον μου θυμίζεις Διονύση, εάν είσαι ο Διονύσης κι όχι ο... Κώστας για παράδειγμα ή ο κάθε πικραμένος.

Τέλος πάντων... καλά να είμαστε. Στενοχωρήθηκα ρε γμτ Δευτεριάτικα. Πολύ στενοχώρια μιλάμε. Τόση που ούτε ''βλακοδίνη'' δεν έχω όρεξη να φάω. Πώς θα αντέξω άραγε ;

Ο Τσεκούρας δεν είσαι σίγουρα. Αυτός έχει μυαλό στο κεφάλι του, όχι σαν κι εμένα. Άλλον μου θυμίζεις Διονύση, εάν είσαι ο Διονύσης κι όχι ο... Κώστας για παράδειγμα ή ο κάθε πικραμένος.

Καλά, αν ποτέ θυμηθείς (η αποφασίσεις να μη μιλάς υπαινικτικά...), πάρε με να μου πείς τι σου θυμίζω...!!!

Τέλος πάντων... καλά να είμαστε. Στενοχωρήθηκα ρε γμτ Δευτεριάτικα. Πολύ στενοχώρια μιλάμε. Τόση που ούτε ''βλακοδίνη'' δεν έχω όρεξη να φάω. Πώς θα αντέξω άραγε ;

Πάντως η πείνα/όρεξη/ανορεξία/βουλιμία, να ξέρεις ότι έχει κατά μείζονα λόγο ψυχολογική/ψυχική επιρροή..!!!

ΑΚΡΙΒΩΣ!!!!!!!!

που είναι τη ομως;;;

έγω βλέπω ένα κάρο-μάτσο χιονοδρόμους (εν γένει & εν δυνάμει), που αντί να προχωράνε ταπεινά με σκυμμένο κεφάλι, ακούγοντας, μαθαίνοντας, βλέποντας (νοοτροπία που λές και σύ και σεβασμός......!!!!), ξερο-γράφουν επί παντός επιστητού, μιλάνε δημοσίως ανοιχτά και προσβλητικά σε καταξιωμένους επαγγελματίες του χώρου, δε σηκώνουν μύγα στο σπαθί τους για τις απόψεις τους, λες και είναι απεσταλμένοι να αλλάξουν τα δρώμενα του χιονοδρομικού κόσμου...

που είναι η ταπεινότητα;;;; που είναι ο σεβασμός;;;;; που είναι η επικοδομητική κριτική;;;;

όχι απλώς αυτά δεν υπάρχουν, αντιθέτως υπάρχει γελοιότητα!!!!

και ξέρεις αγαπητέ tirol απο που πηγάζουν κατα μείζονα λόγο αυτά;;;

απο τις ''επίπλαστες'' δυνάμεις που νομίζει (ψευδώς!!) οτι αποκτά ο καθένας, όταν γράφοντας σε 1-2-3 fora που ''υπό - απ - ασχολούνται'' με τα τεκτενομένα της Ελληνικής Χιονοδρομίας (ως σύλλογοι, ως εταιρίες, ως παρέες), νομίζει ότι έχει πιάσει τον πάπα απο τα @@.....

Δεν έχω δεί ΕΝΑΝ όμως εδώ και τόσα χρόνια να πηγαίνει στά χιονοδρομικά (στα Καλάβρυτα, στον Παρνασσό, στη Βασίλω), στις 6 το πρωί να δει πως ξεπαγώνει καμιά πυλώνα, να μπεί σε κανα ρατράκ να στρώσει καμιά πίστα, να παέι στο Δρίβα, Τσεκούρα, Χ, Ψ να κάτσει όλη μέρα στο γραφείο του, να δεί ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ;;; , να πάει με τα πιστέρια να μετρήσει αέρα στις επιστροφές των λίφτ, να τσεκάρει τα όρια λειτουργείας........

και τότε, ΝΑ γράψει και ΝΑ κρίνει, έχοντας όμως γνώση.........

αντίθετα φίλε tirol, εδώ συνηθιζόμαστε να κουνάμε τον κώλο μας στις καλοστρωμένες πίστες όσο πιο τρανταχτά γίνεται, για να μας δούν και οι φίλοι μας, και το απογευματάκι, αραχτοί πια στη ζεστασιά του σπιτιού, ΑΝΕΛΕΗΤΗ ΚΡΙΤΙΚΗ, επι πάντως επιστητού.......

όχι φίλε tirol, δεν είναι αυτό σεβασμός και ταπεινότητα......... είναι σκατένια ματαιοδοξία...

:P:unsure:;)

(περιμένω με ανυπομονησια τον πρώτο που θα βγεί να με ρωτήσει για ποιόν διευθυντή ΧΚ δουλεύω, και τι ποσοστά παίρνω.............γιατί εκτός από βαρύγδουπες παγιωμένες απόψεις, υπάρχει και humor στα fora όπως θα έχεις διαπιστώσει... :lol:;) ;) )

Έχοντας ξεπεράσει προ πολλού τα όρια της ευπρέπειας και της λογικής, κάνεις αυτό ακριβώς που υποτίθεται ότι κατηγορείς ότι κάνουν όλοι πλην του εαυτούλη σου. Επί της ανύπαρκτης ουσίας τι να απαντήσει κανείς, κάτω από άλλες συνθήκες θα θεωρούσε κάποιος σοβαρότερα τα γραφόμενα. Ο καθ'ένας πορεύεται με την ηθική του και την ευπρέπεια του. Ούτε μαθήματα δικαιούμαι να κάνω σε κανέναν, ούτε κανείς άλλος δικαιούται να κάνει κάτι τέτοιο, όμως έχω την κρίση μου για τα πάντα, που την κρατάω για τον εαυτό μου.

Όσο για το σε ποιον αρέσει να κουνάει τρανταχτά τον κώλο του (δανείζομαι εκφράσεις σου που προφανώς σε αντιπροσωπεύουν - και εμένα δεν με έλκουν) δεν δικαιούσαι να μιλάς και να θίγεις κανέναν. Αν και απ'ότι αναφέρεσαι προφανώς μιλάς για τους φίλους σου, τους οποίους ούτε γνωρίζω, ούτε αναγνωρίζω εδώ.

Τέλος κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσετε να τσιμπάτε-με στην πρώτη (έστω και συνεχόμενη) αυθάδεια-προκλητικότητα. Κάποιοι τρίβουν τα χέρια τους, από τους αλεξιπτωτιστές που πετάνε μία μπαρούφα και εξαφανίζονται. Μακάρι να γινόταν αλλιώς για να τους παίρναμε και σοβαρότερα σε όσα έλεγαν, αλλά κάποια στιγμή πρέπει να τελειώσει αυτό το ανούσιο παιχνιδάκι. Αυτοσυγκράτηση λοιπόν.

Edited by mil

53439599_2068663559920176_2642105202932449280_o.jpg?_nc_cat=108&_nc_ht=scontent.fath7-1.fna&oh=949ee377df86ea39cb0241879a9b002b&oe=5D132E68

επι της ουσίας έχεις να γράψεις κάτι?

Πισω μου σ' έχω σατανά!

Μπά σε καλό μου σήμερα, όρεξη έχω.

Εάν πρέπει κάποιος να εκτεθεί, ας γίνει Δαμιανέ. Φοβάσαι κάτι και δεν το κάνεις ; Εάν έχουμε να κάνουμε με τίποτα σκοτεινές δυνάμεις, καλό είναι να τις αντιμετωπίσουμε. Μίλα ελεύθερα, η αντιτρομοκρατική είναι απασχολημένη αυτές τις ημέρες.

Αν μιλήσω ελεύθερα Αλέξη, ξέρεις οτι δε θα ήταν καλό για το σύλλογο. Σταματείστε το εδώ λοιπόν.

...

Αν μιλήσω ελεύθερα Αλέξη, ξέρεις οτι δε θα ήταν καλό για το σύλλογο.

Σταματείστε το εδώ λοιπόν.

...

Δλδ αυτή η μυστικοπάθεια ειναι καλύτερη???

Και δεν το λέω μόνο σε 'σενα Δαμιανε.

Αν έχουμε κάτι να πούμε, ας το πούμε,

αλλα όχι με μισόλογα.

Αν μας ενοχλεί κατι,

και μας ενδιαφέρει,

δεν το αφοριζουμε μονο,

αλλα λέμε και τους λόγους.

Αν πάλι δεν μας ενδιαφέρει,

και δεν εχει σημασια για μας,

δεν χρειάζεται να το διατυμπανίζουμε κιόλας.

Γνώμη μου πάντα.

Και ας μην το παρατραβάμε,

γιατί όλα κλωστές είναι και σπάνε.

Έχοντας ξεπεράσει προ πολλού τα όρια της ευπρέπειας και της λογικής, κάνεις αυτό ακριβώς που υποτίθεται ότι κατηγορείς ότι κάνουν όλοι πλην του εαυτούλη σου. Επί της ανύπαρκτης ουσίας τι να απαντήσει κανείς, κάτω από άλλες συνθήκες θα θεωρούσε κάποιος σοβαρότερα τα γραφόμενα. Ο καθ'ένας πορεύεται με την ηθική του και την ευπρέπεια του. Ούτε μαθήματα δικαιούμαι να κάνω σε κανέναν, ούτε κανείς άλλος δικαιούται να κάνει κάτι τέτοιο, όμως έχω την κρίση μου για τα πάντα, που την κρατάω για τον εαυτό μου.

Το τι κάνω εγώ το ξέρω πολύ πολύ καλά, όπως και συ φαντάζομαι για τον δικό σου εαυτό/εαυτούλη.

Άμα αγαπητέ, τα δικά σου όρια της λογικής φτάνουν εδώ, δεν μπορώ να σε βοηθήσω δυστυχώς.

Χαίρομαι που έχεις κρίση για τα πάντα (αν και περιττό να σου πώ, είναι ο εφιάλτης μου, μήπως και εγώ σε 10-15 χρόνια ως μηχανικός, έχω αποκτήσεις τις ίδιες απόψεις / ιδέες για τον κόσμο με σένα)

Όσο για το σε ποιον αρέσει να κουνάει τρανταχτά τον κώλο του (δανείζομαι εκφράσεις σου που προφανώς σε αντιπροσωπεύουν - και εμένα δεν με έλκουν) δεν δικαιούσαι να μιλάς και να θίγεις κανέναν. Αν και απ'ότι αναφέρεσαι προφανώς μιλάς για τους φίλους σου, τους οποίους ούτε γνωρίζω, ούτε αναγνωρίζω εδώ.

Εγώ ποτέ δεν αναφέρθηκα επί προσωπικού. Αν έχεις εσύ κάτι να μου πείς, πεσ'το ανοιχτά και με παρρησία. Μη μου βάζεις γρίφους.

Τους φίλους μου δεν υπήρχε περίπτωση να τους έβλεπες ποτέ εδώ.

Τέλος κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσετε να τσιμπάτε στην πρώτη (έστω και συνεχόμενη) αυθάδεια-προκλητικότητα. Κάποιοι τρίβουν τα χέρια τους, από τους αλεξιπτωτιστές που πετάνε μία μπαρούφα και εξαφανίζονται. Μακάρι να γινόταν αλλιώς για να τους πέρναμε και σοβαρότερα σε όσα έλεγαν, αλλά κάποια στιγμή πρέπει να τελειώσει αυτό το ανούσιο παιχνιδάκι. Αυτοσυγκράτηση λοιπόν.

Σωστά!

Όσο για την ευπρέπεια αγαπητέ Mil, μη με προκαλείς να αναφέρθω σε παλαιότερα posts/thread σου......Μη με προκαλείς.

Αυτά τα λίγα και προσεγμένα!

Όσο για την ευπρέπεια αγαπητέ Mil, μη με προκαλείς να αναφέρθω σε παλαιότερα posts/thread σου......Μη με προκαλείς.

Αυτά τα λίγα και προσεγμένα!

ΣΕ ΠΡΟΚΑΛΩ ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΓΙΝΕΤΑΙ

Edited by mil

53439599_2068663559920176_2642105202932449280_o.jpg?_nc_cat=108&_nc_ht=scontent.fath7-1.fna&oh=949ee377df86ea39cb0241879a9b002b&oe=5D132E68

ΣΕ ΠΡΟΚΑΛΩ ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΓΙΝΕΤΑΙ

αυτό είναι γνώστο hobby....

ασ'το όμως για την ώρα γιατι θα πάμε αλλού, άκου που σου λέω.

Διονύση, μιλάς λες και έχεις προηγούμενα με αυτό το foum και τον σύλλογο. Έγινε κάτι που οι περισσότεροι αγνοούμε; :lol:

Δεν ήταν πάντα αυτό το forum ένας χώρος όπου μπορείς να γράψεις τις απόψεις σου, να μοιραστείς τις εμπειρίες σου, την χαρά σου για τα επιτεύγματα σου; Τι συνέβη και γράφεις τόσο απαξιωτικά;

Νίφει!

Διονύση, μιλάς λες και έχεις προηγούμενα με αυτό το foum και τον σύλλογο. Έγινε κάτι που οι περισσότεροι αγνοούμε; :lol:

Δεν ήταν πάντα αυτό το forum ένας χώρος όπου μπορείς να γράψεις τις απόψεις σου, να μοιραστείς τις εμπειρίες σου, την χαρά σου για τα επιτεύγματα σου; Τι συνέβη και γράφεις τόσο απαξιωτικά;

Χρήστο σου απάντησα σε αυτό σε προηγούμενο post.

Δεν έχω να προσθέσω κάτι.

Όλοι κάποτε θα πρέπει να έρθουν προ των ευθυνών τους.

Ο ΣΤΧ είναι ένας σύλλογος (όπως υπάρχουν χιλιάδες άλλοι στην Ελλάδα), δεν είναι απόρθητο φρούριο, από το οποίο μπορεί ο καθένας να εκτοξεύει τις ρουκέτες του, χωρίς να ελέγχεται απο κανέναν. Παντού υπάρχουν όρια.

Αν ο σύλλογος έχει δωσει στα μελη του ψευδή εντύπωση, ότι φορώντας τα πράσινα μπουφάν, μπορεί ο καθένας να σχολιάζει/κριτικάρει/ειρωνεύεται όλους αυτούς που δεν του κάνουν τα χατήρια, τότε κούνια που τον κούναγε...

Αυτά.

Ε…..συγγνώμη τώρα αλλά ΔΕΝ κρατιέμαι άλλο.

….Μυρίζει μπαρούτι εδώ πέρα…..!

….Να πάρω τα ποπ κορν μου ή σκοπεύεται να το λήξετε αυτό το τόσο ιντριγκαδόρικο και γεμάτο μυστήριο θέμα…..?

Και επειδή κύριε Διονύση μας έχεις μπερδέψει λιγάκι με όλο αυτό το ξέσπασμα,

θα ήθελες επιτέλους να μας πεις πιο είναι το πρόβλημά σου…γιατί αν μη τι άλλο τα μισόλογα και οι μισοκουβέντες δεν νομίζω να σου ταιριάζουν.

Εάν δεν σκοπεύεις πάντως….καλύτερα να σωπάσεις.

Φιλικά και χωρίς καμία διάθεση για τσακωμό με ΚΑΝΕΝΑΝ. :lol:

Υ.Γ.: Ας μην ρίχνουμε λάδι στην φωτιά με «σε προκαλώ – με προκαλείς» και «ασ'το όμως για την ώρα γιατι θα πάμε αλλού, άκου που σου λέω.»

Όποιος έχει να πει κάτι, ας το πει….και να ξεμπερδεύουμε. :P

moments

...Have a nice day

before a bastard

comes and fucks

it up...

www.MessenTools.com-Frutas-skate.gifΛίζα...θα'ρθείς...θα κάνουμε μπανάνα...?!www.MessenTools.com-Frutas-skate.gif

αυτό είναι γνώστο hobby....

ασ'το όμως για την ώρα γιατι θα πάμε αλλού, άκου που σου λέω.

Θα στο κάνω πιο λιανά μπας και καταλάβεις.

Στις συνεχείς επιθέσεις επί προσωπικού, όχι μόνο δεν σου απάντησα, αλλά ούτε έριξα λάδι στην φωτιά που ετοίμαζες.

Στην τελευταία λοιπόν πρόκληση σου "Όσο για την ευπρέπεια αγαπητέ Mil, μη με προκαλείς να αναφέρθω σε παλαιότερα posts/thread σου......Μη με προκαλείς.

Αυτά τα λίγα και προσεγμένα!"

και πάλι επί προσωπικού μαζί με τα παρελκόμενα, σου έριξα το γάντι. Αν θες το σηκώνεις για την τόσο προκλητική και ανάρμοστη επί προσωπικού συμπεριφορά σου, τόσο δημοσίως, ή με pm, ή με tet a tet. Από εδώ και πέρα όμως τέρμα οι συνεχείς προσωπικές αιχμές.

Όσο για τα του συλλόγου, ήσουν σαφέστατος πάρα πολλές φορές, όπως εδώ:

"εδώ συνηθιζόμαστε να κουνάμε τον κώλο μας στις καλοστρωμένες πίστες όσο πιο τρανταχτά γίνεται, για να μας δούν και οι φίλοι μας", όπως και αργότερα που τοποθέτησες τον εαυτό σου έξω από τον σύλλογο και φωτογραφίζεις και με αυτό τον τρόπο και με τα υπόλοιπα γραφόμενα σου ΟΛΟΥΣ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ που είναι μέλη εδώ.

Άλλη δουλειά δεν είχα να κάθομαι να διαβάζω και να ξαναποστάρω ό,τι απωθημένα είχες γράψει για να φανούν οι προθέσεις σου.

Και αν στην τελική έχεις τα ζόρια σου με εμένα ή τον Α ή τον Β, δεν σου φταίει όλος ο σύλλογος. Θα μπορούσες να του το πεις προσωπικά.

Edited by mil

πωπω! τι μαζοχισμος και αυτος!!!!! αφου υπαρχουν και οι καφετεριες να περασετε την ωρα σας γιατι ταλαιπωρειστε????? :lol::P

rafting.png mountain-podilato.png anarrixisi.png pezoporia.png gpx-kml-downloads.png

επειδη τυχαινει να βλεπω τους γνωστους απαραδεκτους στο μεγκα τωρα τελευταια θα ρωτησω κατι αλλα σπυρος παπαδοπουλος..

ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ????????? :lol::P

ελιωσαν τα χιονια και δεν εχουμε προς το παρων τιποτα να κανουμε?

και επειδη η θαλασσα ειναι ακομα κρυα λεμεεεε..

αντε να σκοτωθουμε λιγακι να γελασει ο κοσμος μαζι μας????

ρε Νιονιο ηρεμησε λιγακι ρε συ δεν σε αναγνωριζω....

καλο θα ειναι να σταματησει το θεμα αυτο εδω.

σε ενα περιπου μηνα εχουμε γενικη συνελευση

φορτωστε τα οπλα σας και ελατε να τα πειτε εκει.

ειναι και στο ανοιχτο αυτο το νημα και μας διαβαζουν επισκεπτες.

DALTONS POW ROBBERY.....

Είπα να μήν ξαναγράψω στο thread αλλά, είναι πολύ πιθανό κάποιοι να εκλάβουν τη σιωπή μου ώς παραδοχή/ομολογία ενοχής ή πρόθεση συγκάλυψης. Άλλο και τούτο πάλι...

Αν μιλήσω ελεύθερα Αλέξη, ξέρεις οτι δε θα ήταν καλό για το σύλλογο. Σταματείστε το εδώ λοιπόν
Δαμιανέ δεν ξέρω τί εννοείς, ούτε φοβάμαι κάτι, γι' αυτό και προκαλώ από το πρωί τη συζήτηση μήπως και βγάλουμε άκρη. Προτείνω δε, όσοι έχετε απωθημένα με τον σύλλογο να τα βγάλετε από μέσα σας είτε τώρα, είτε στη Γ.Σ που έρχεται, για να δούμε κι εμείς οι υπόλοιποι τί παιχνίδια παίζονται πίσω από την πλάτη μας.

Χρήστο υπάρχει εξήγηση για όλα όσα συμβαίνουν. Τίποτα δεν είναι τυχαίο. Κόψε μόνο την τηλεόραση γιατί δεν κάνει καλό.