Jump to content
triantag

Που βιδώνονται οι δέστρες στα ατρύπητα πέδιλα;

Recommended Posts

Την βρίσκω λίγη, για τα δικά μου γούστα.

Βέβαια, το σωστό θα ήταν να σε είχα ρωτήσει πρώτα το βάρος, το ύψος σου και το τι μέγεθος μπότας φοράς, καθώς και το πόσο πιέζεις καταστάσεις στο ski που συνήθως κάνεις.

Έχω σαν δεδομένο -σωστό λάθος, οι απόψεις διίστανται- ότι η ιδανική δέστρα πρέπει να δουλεύει στη ~μέση της διακύμανσης της.

Π.χ. εγώ που τις βάζω στο 7 με 8 σε μια δεκάρα θα την είχα κοντά στα όριά της. Το ίδιο θα σου έλεγα αν είχες πάρει 16άρα και ήξερα ότι θα τη δούλευες στο 5.

• Like 2

Θα τα τρυπησεις με γνομωνα τα αλλά σκι που θυμάμαι.Αυτά που είχες για τα μποξακια σου και τις καμινάδες.Δεν θυμάμαι μαρκα.Εκείνα που ήταν τρυπημενα και πόσο σε βολευαν?

Αν τα τρυπησεις στο +3 θα κανεις και τα 2 μέτρια. Αν έχεις σκοπό για αλλ αραουντ χρήση.

Τεζα πουδρα λουκιων +5

Τέζα πάρκο 0

Eγω θα σκεφτόμουν το +3.

Αν βέβαια έχεις σκοπό για παραχωρησεις στο παρκακι σου.

101277.jpg

Ηλία έχεις μπερδευτεί.

Ίσως φταίει και το προσχέδιο που έχει ανεβάσει ο Γιώργος.

Γενικότερα ισχύει ότι από το κέντρο που δίνει ο κατασκευαστής για το κάθε πέδιλο (δεν ταυτίζεται με το πραγματικό μετρικό κέντρο) πάμε μπροστά ( + ) για πιο παρκοκαταστάσεις, να πλησιάζει δλδ το μετρικό κέντρο που βολεύει για switch, και προς τα πίσω ( - ) για πιο freeride καταστάσεις.

Με +3 στη πούδρα δε θα προλαβαίνεις να μετράς faceplants...

Γιώργο, εσύ με αυτά που ζητάς από το πέδιλο, είσαι πιο κοντά στο 0

• Like 1

Ευχαριστώ κύριοι ναι γιατί μηδέν έλεγα Κ εγώ, τα λέμε σύντομα από κοντά

Στάλθηκε από το MotoG3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Από ότι φαίνεται στο σχέδιο έχεις δίκιο Γιωργο το 0 δεν ειναι το freestyle σημείο αλλά το τέρμα freeride.Το freestyle ειναι στο +5 Οπότε το +3 ειναι περίπου το κέντρο.Παίζεις δηλαδή 0 +1 +2 για freeride, καθώς και +4 +5 για freestyle. Διαλέγεις τις προτεραιότητες σου και πραττεις.

101277.jpg

Από ότι φαίνεται στο σχέδιο έχεις δίκιο Γιωργο το 0 δεν ειναι το freestyle σημείο αλλά το τέρμα freeride.Το freestyle ειναι στο +5 Οπότε το +3 ειναι περίπου το κέντρο.Παίζεις δηλαδή 0 +1 +2 για freeride, καθώς και +4 +5 για freestyle. Διαλέγεις τις προτεραιότητες σου και πραττεις.

Ηλία είναι έτσι ακριβώς?? Είμαστε σίγουροι??? Να μην στείλω καν mail στην εταιρεία???

Στάλθηκε από το MotoG3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Και email θα στείλεις και θα πάρεις και κανα τηλέφωνο καναν Τσεγκα να σιγουρευτεις.

• Like 1

101277.jpg