Jump to content
sotogiannop

χ/κ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ 2010-2011

Recommended Posts

Τελικά τελος την Κυριακή

 

Ολοκλήρωση του προγράμματος All Inclusive Ski 2010 - 2011

Αγαπητοί φίλοι,

 

θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι το πρόγραμμα "All Inclusive Ski - Καλάβρυτα" για τη χιονοδρομική περίοδο 2010-2011 ολοκληρώνεται με επιτυχία την 3η Απριλίου 2011.

Σας ευχαριστούμε θερμά για την μέχρι τώρα ανταπόκρισή σας και σας περιμένουμε κοντά μας πάλι το φθινόπωρο.

 

Εκ της Διευθύνσεως του ΧΚΚ

 

 

Μια διευκρίνηση κύριε... WIND εκ της διευθύνσεως.

To All Inclusive Ski τελειώνει την Κυριακή. Μαζί του τελειώνει και το ΧΚΚ ή θα συνεχιστεί η λειτουργία του και την επόμενη εβδομάδα? Γιατί εγω από αυτά που γράφετε κατάλαβα ότι την Κυριακή τελειώνει και το χιονοδρομικό!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Λίγο πολύ τα έχουν πει και οι προλαλήσαντες αλλά ας προσθέσω κι εγώ τη γνώμη μου. Γενικά συμφωνώ σε αρκετά σημεία με τον Αλκατράζ και το Νίκελ.

 

Τα λιφτ δεν είναι τα καλύτερα που μπορούμε να έχουμε αλλά νομίζω ότι πρέπει πλέον να το πάρουμε απόφαση ότι δύσκολα μπορεί να γίνει κάποια αλλαγή και πρέπει ολοι να προσαρμοστούμε με αυτά που έχουμε. Προσωπικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η χώρα το θεωρώ και μεγάλη τύχη ότι τα ΧΚ είναι ανοιχτά και μπορούμε έστω και με προβλήματα να απολαμβάνουμε την αγαπημένη μας δραστηριότητα.

 

Από εκεί και πέρα και χάριν της συζήτησης μπορούμε να σχολιάσουμε τα συν και τα πλην των λιφτ.

 

Κατά την προσωπική μου γνώμη η άγκυρα είναι το σημαντικότερο λιφτ του χιονοδρομικού. Για μένα χωρίς Στύγα το ΧΚΚ παλεύεται, χωρίς άγκυρά όχι. Το μεγάλο πλεονέκτημα είναι ότι είναι πολύ γρήγορο και προσφέρει τη δυνατότητα να χιονοδρομήσεις σε ένα ευρύ πεδίο που καλύπτει όλα τα γούστα. Σίγουρα θα ήταν καλύτερο να υπήρχε εκεί ένα εναέριο, αλλά από τη στιγμή που αυτό δεν είναι εφικτό η άγκυρα είναι η αμέσως καλύτερη επιλογή. Δε συμφωνώ με την θέση ότι πουθενά αλλού δε βάζουν άγκυρες σε πλαγιές με κλίση. Στη Σκανδιναβία για παράδειγμα χρησιμοποιούν πολλές άγκυρες και κάποιες από αυτές σε πίστες με κλίση. Η πρώτη άγκυρα που πήρα στη ζωή μου ήταν στη Νορβηγία (Trysil) και ανέβαζε σε πίστα με μαύρη κλίση. Στη Σουηδία είχαν διπλές άγκυρες σε κόκκινες κλίσεις. Είναι σαφώς προτιμότερες από τα πιάτα γιατί και ανεβάζουν διπλάσιο κόσμο αν χρησιμοποιούνται από 2 άτομα και είναι και πιο βολικές από το πιάτο για τους σνοουμπορντάδες.

 

Κάπου διάβασα μάλιστα ότι η άγκυρα είναι πιο βολική για το σανίδι από ότι για το σκι. Ούτε αυτό ισχύει. Είναι φανερό ότι όλα τα λιφτ έχουν σχεδιαστεί για σκι. Απλώς κάποια είναι πιο βολικά και για το σανίδι. Η άγκυρα μπορεί να φαίνεται πολύ βολική για σνοουμπορντάδες αλλά πιστέψτε με δεν είναι όσο φαίνεται... γιατί το κομμάτι που περνάμε ανάμεσα στα πόδια τραβάει με αρκετή δύναμη το μπροστά πόδι και κόβει το αίμα με αποτέλεσμα το μούδιασμα και τον πόνο. Απλά ένας πιο επιδέξιος σανιδάς μπορεί να μετατοπίζει το βάρος του, τη θέση του πίσω ποδιού ή την ίδια την άγκυρα και έτσι να αποφορτίζει την πίεση από το ίδιο σημείο. Σε πιο ήπιες κλίσεις τα πράγματα είναι πιο εύκολα και εκεί πράγματι η άγκυρα μπορεί τοποθετηθεί και στο πίσω πόδι. Αλλά σε μεγάλες κλίσεις όπως στα Καλάβρυτα αυτό είναι αδύνατο. Γενικά μπορούν να την πάρουν και 2 καλοί σνοουμπορντάδες, κάποιες φορές την πέρνουμε έτσι κι εμείς αλλά είναι ακόμη πιο άβολο γιατί έχεις περιορισμένη δυνατότητα να κινηθείς και να ξεπιαστείς λίγο.

 

Το βασικό πρόβλημα με την άγκυρα στα Καλάβρυτα είναι ότι ο πρώτος πυλώνας μετά τη βάση είναι πολύ ψηλά και έτσι όταν την παίρνεις σηκώνεται πολύ γρήγορα και σε τραβάει αρκετά με αποτέλεσμα κάποιος αρχάριος να δυσκολεύεται πολύ να στηθεί σωστά γιατί έχει πολύ λίγο χρόνο για να το κάνει. Η λύση είναι να μπει ένας ακόμη πυλώνας πιο χαμηλά, ανάμεσα στη βάση και στον πρώτο πυλώνα, ώστε το κέντρικό συρματόσχοινο να μένει πιο χαμηλά και να υπάρχει έτσι περιθώριο να πάρει κάποιος την άγκυρα με άνεση και να έχει χρόνο να στηθεί σωστά. Πολύ σημαντικό επίσης είναι να είναι στρωμένος καλά ο διάδρομος γιατί πολλές πτώσεις οφείλονται σε αυτό το λόγο: βουναλάκια στο ξεκίνημα και τρύπες δίπλα στους πυλώνες...

 

Εναέριο εκεί δε χρειάζεται κατά τη γνώμη μου. Αν ήταν να μπει ενάριο στο Αυγό θα ήταν καλύτερο να μπεί δεξιά από την Ειρήνη με έναρξη από τον Ξηρόκαμπο βέβαια.

 

Όσο για τη Στύγα νομίζω ότι το βασικό πρόβλημα είναι η ταχύτητα. Και αυτός είναι ο λόγος που τα τελευταία χρόνια δεν την προτιμώ. Θες 17 λεπτά περίπου για να φτάσεις πάνω συν την όποια αναμονή στην ουρά (από 5 μέχρι 15-20 λεπτά) για μια κατάβαση 2 λεπτών το πολύ. Στον ίδιο χρόνο έχω πάρει την άγκυρα και έχω κάνει την Αντιγόνη 3 φορές και πιθανότατα να κάθομαι και στο σαλέ για καφέ... Για μένα η Στύγα αξίζει μόνο για τα απάτητα της Νεραιδόραχης καθημερινές. Βέβαια αυτά συμβαίνουν και στις καλύτερες οικογένειες. Για παράδειγμα στο Lech Zurs έχουν ένα αντίστοιχο διθέσιο καρεκλάκι σε πολύ κομβικό σημείο πάνω στη περίφημη διαδρομή "Weiss ring". Κι εκεί, σε μέρες με πολύ κόσμο οι ουρές είναι μεγάλες, όπως και ο χρόνος ανάβασης. Όπως και να χει επειδή φαίνεται πολύ δύσκολη η αλλαγή της Στύγας τουλάχιστον ας φροντίσουν στο ΧΚΚ να δουλεύει απρόσκοπτα όλη τη σαιζόν κάτι που στην παρούσα φάση είναι το πιο σημαντικό.

 

Η Δανάη χρειάζεται ένα συρόμενο μέχρι το Βιετνάμ αλλά πράγματι αυτό μπορεί να παρακαμφθεί αν κανείς αφήνει το πιατάκι της Δάφνης πιο νωρίς. Αρκεί να προσέχουν να το κάνουν αφού έχουν περάσει τον πυλώνα. Για να μην υπάρχουν προβλήματα θα μπορούσε πιθανότατα το ΧΚ να βάλει μια σχετική επιγράφη στους πυλώνες του τύπου "μην αφήνετε τα πιατάκια πριν τους πυλώνες"...

 

Το πρόβλημα στο Βιετνάμ μπορεί να λυθεί με μια μπλέ παράκαμψη σαν V, πιθανότατα κάτω από το παλιό σαλέ.

 

Το πιο αδικημένο σημείο στο ΧΚΚ η πίστα Φαίδρα (και η Ειρήνη) που έχει δύσκολη πρόσβαση από τον Ξηρόκαμπο. Πάντως όπως είναι τώρα είναι ιδανικό για κάποιον που έχει φύγει από το μπριζολάκι και έχει καταφέρει να στρίβει καλά στα εύκολα της Δανάης, λόγω της απουσίας χιονοδρόμων...

Edited by KSpecial

Share this post


Link to post
Share on other sites
Το ένα lift, το συρόμενο κάτω πιατάκι, κατά κόσμο "Δάφνη",

σε βγάζει και σε μια υπέροχη μπλε πίστα (με λίγο κουπί βέβαια <_< ),

ιδανική για αρχάριους που έχουν πάνω από 4-5 χιονοδρομικές μέρες στα πόδια τους.

Είμαι 100% σίγουρος ότι η πλειοψηφία αυτών που αφήνουν την "Δάφνη" στη μέση της διαδρομής

(προκαλώντας πολλές φορές βλάβες στον αναβατήρα),

φτάνουν με άνεση μέχρι πάνω. Απλά κωλώνουν για αυτά τα τελευταία 100 αναφορικά μέτρα.

Το Βιετνάμ δεν είναι μονόδρομος ;) .

Η Δάφνη, είναι ιδανική για αυτούς που κάνουν για 2η ημέρα, με εξαίρεση το πάνω τμήμα της. Κανονικά καλά θα ήταν να ήταν άγκυρα. Άντε να υποχωρήσουμε (αδικαιολόγητα) στα ψυχολογικά προβλήματα των αρχαρίων για πιατάκι. Επίσης θα έπρεπε στην θέση της Δάφνης να έμπαινε το πάνω (και πιο μικρού μήκους) πιατάκι, ώστε να απέφευγε την πιο απότομη ανηφόρα και να αποτελούσε αποκλειστικά λιφτ αρχαρίων. Και η τωρινή Δάφνη, ως άγκυρα, να έμπαινε από εκεί που ξεκινάει η ανηφόρα και πάνω μέχρι την κορυφή του Αυγού.

Όμως, από την στιγμή που μπήκε έτσι όπως μπήκε, έπρεπε να είχε προβλεφθεί η αποβίβαση ΚΑΙ στο τέρμα της ευθείας, πριν την ανηφόρα.


53439599_2068663559920176_2642105202932449280_o.jpg?_nc_cat=108&_nc_ht=scontent.fath7-1.fna&oh=949ee377df86ea39cb0241879a9b002b&oe=5D132E68

Share this post


Link to post
Share on other sites

KSpecial, πολύ καλό και λεπτομερές το κείμενό σου. Πραγματικά εξαιρετικό!

 

Οσο για το δικό σου NICKEL τι να πω παρουσίασες με γλαφυρό τρόπο το resume της χρονιάς. ΥΠΟΚΛΙΝΟΜΑΙ!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Δεν πήγα Καλάβρυτα αλλά ακόμα και από τα σχόλια και την κίνηση των φόρουμ,

καταλαβαίνεις ότι κάτι θετικό έχει γίνει

και οι αλλαγές είναι στο σωστό δρόμο...

Προς στιγμήν πίστεψα ότι άφησε πίσω και τον Παρνασσό. <_<

 

ΕΡΩΤΗΣΗ:

Πόσο σημαντικό ρόλο πιστεύετε ότι έπαιξε στην καλύτερη λειτουργία και την προσέλευση του κόσμου στο ΧΚΚ

η προσφορά της ετήσιας κάρτας τον Αύγουστο;;;

 

Προσωπικά πιστεύω πολύ

και αν ισχύει τότε κάπως ανάλογα πρέπει να κινηθούν και άλλα ΧΚ.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Για τη λειτουργία του ΧΚ φέτος νομίζω ότι η πραγματικότητα είναι περίπου όπως την περιγράφει ο Νίκελ.

 

Η δική μου αίσθηση είναι ότι η διοίκηση του ΧΚ έκανε έναν εξαιρετικό Φεβρουάριο αλλά στη συνέχεια υπήρξε μια επανάπαυση που οφείλεται πιθανότατα στα θετικά σχόλια και κάπως θόλωσε την πολύ καλή εικόνα που είχε δημιουργηθεί αρχικά.

 

Τις πρώτες μέρες η ενημέρωση ήταν έγκαιρη (ενημέρωση από νωρίς το πρωί για τις συνθήκες που επικρατούν) αλλά στη συνέχεια έγινε πιο τυπική. Προσωπικά δε νομίζω ότι προσθέτει κάτι να μπαίνει στα φόρουμ ο εκπρόσωπος ενός ΧΚ και απλά να κάνει copy paste την ενημέρωση από το site.

 

Με τις κάμερες φέτος ζαλιστήκαμε από τόσες αλλαγές θέσης... Και κάποιες δε δούλευαν.

 

Επιτέλους είδαμε βοήθεια στα συρόμενα λιφτ αλλά νομίζω ότι σιγά σιγά μειώθηκε.

 

Επίσης κακή εντύπωση μου έκανε το ότι σε τελευταίες επισκέψεις στο τέλος Φεβρουαρίου και αρχές Μαρτίου έβρισκα απάτητες ή κακοπατημένες την Αντιγόνη και την Ειρήνη.

 

Τέλος ποτέ δεν κατάλαβα πραγματικά γιατί την εκπληκτική εκείνη μέρα της 9ης Μαρτίου η άγκυρα άνοιξε μόνο για 2-2.30 ώρες και μετά έκλεισε. Δεν κατάλαβα τι ακριβώς φοβήθηκαν αλλά ένα χιονοδρομικό πρέπει να ανοίγει με όλες τις συνθήκες και ειδικά τέτοιες μέρες με τόσο υπέροχο χιόνι. Έχω την αίσθηση ότι ανάμεσα στο "παίρνω τα κατάλληλα μέτρα για να το ανοίξω" και το "το κλείνω για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο" επικράτησε το δεύτερο με μια νεοελληνική πατέντα του τύπου "το ανοίγω μόνο για 2 ώρες για να μη με λιντσάρουν..".

 

Γενικά ήταν μια καλή χρονιά στην οποία η νέα διοίκηση έδειξε τι μπορεί να πετύχει, άφησε θετικές εντυπώσεις και δημιουργήσε προσδοκίες για κάτι καλό. Κάθε προσπάθεια όμως κρίνεται και από τον παράγοντα διάρκεια και συνέχεια. Και σε αυτό έδειξαν να χωλαίνουν. Νομίζω ότι το χρονικό διάστημα είναι μικρό για να βγουν ασφαλή συμπεράσματα και η επόμενη χρονιά θα είναι εκείνη που θα δείξει αν πράγματι έχει επέλθει μια σημαντική αλλαγή προς το καλύτερο για τη λειτουγία του ΧΚΚ.

 

Πάντως, πιστεύω ότι μια από τις σημαντικότερες καινοτομίες της νέας διοίκησης ήταν η πολύ καλή προσφορά στην ετήσια, την οποία προσωπικά τίμησα και τελικά ανταμείφθηκα, παρότι η χρονιά άργησε να αρχίσει. Με τα φετινά δείγματα το ΧΚΚ μπορεί να μας υπολογίζει και για τη νέα σαιζον αν, όπως ελπίζω, επαναληφθεί η προσφορά.

Edited by KSpecial

Share this post


Link to post
Share on other sites

Λοιπον πήρα τηλέφωνο στο χκΚ γιατι η ανακοινωση εχει ερμηνείες...

 

Σίγουρα σταματάει το all inclusive προγραμμα που προσπαθησαν να δουλέψουν φέτος, αν πέτυχε ή οχι επειδή έχει ενδιαφέρον θα το ρωτήσουμε αργότερα που θα γινει ενας απολογισμος της λειτουργιας.

 

Η ημερίσια κάρτα το προσεχες ΣΚ θα ειναι κατα 5 ευρώ φτηνότερη, αυτό είναι δεδομένο.

Απο το ΣΚ και μετά όλα είναι ρευστά και ακόμα δεν έχει αποφασιστεί ,οπως τους πάει το χιονι... αν δεν έριχνε αυτό το πασπάλισμα και ειχε ζέστη απο εβδομάδα θα ηταν πολύ πιθανό να κλεισει.

 

Τωρα με το χιονάκι εχουν "αναπτερωθεί" οι πιθανότητες (ή δεν θα γλύτωναν την κρεβατομουρμούρα) να δουλέψει τουλάχιστο και το επόμενο ΣΚ 9-10 Απριλίου κ.ο.κ....

αρα take it as it goes...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Παιδιά όχι γκρίνια δεν μπορώ.

 

Εγώ περιμένω τον Τροβονι για καφέ στην Σπιανάδα ! Κέρκυρα, Κέρκυρα με το Ποντικονήσι…

 

Καλό καλοκαίρι και θα συμφωνήσω με τον Nickel ‘’ με ένα καινούριο διευθυντή που πρέπει να του "δείξεις" από την αρχή για να είσαι και του χρόνου εκεί... ‘’ και ένα πολύ ήπιο χειμώνα χωρίς αέρα , πολλά χιόνια κτλ

 

Τα υπόλοιπα αργότερα ! Ο μισθός να έρχεται Καπτεν και εσύ να κάνεις copy-paste !

 

Μέρες αγάπης έρχονται ...

Edited by violi

Share this post


Link to post
Share on other sites
Παιδιά όχι γκρίνια δεν μπορώ.

 

Εγώ περιμένω τον Τροβονι για καφέ στην Σπιανάδα ! Κέρκυρα, Κέρκυρα με το Ποντικονήσι…

 

Καλό καλοκαίρι και θα συμφωνήσω με τον Nickel ‘’ με ένα καινούριο διευθυντή που πρέπει να του "δείξεις" από την αρχή για να είσαι και του χρόνου εκεί... ‘’ και ένα πολύ ήπιο χειμώνα χωρίς αέρα , πολλά χιόνια κτλ

 

Τα υπόλοιπα αργότερα ! Ο μισθός να έρχεται Καπτεν και εσύ να κάνεις copy-paste !

 

Μέρες αγάπης έρχονται ...

 

 

Μου αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι.

Συμφωνώ απολύτως και με τον Nickel.

Ο kapten να περάσει από το ταμείο για εξόφληση, δεδουλευμένα, μπόνους, πριμ παραγωγικότητος, δώρο Πάσχα ( ολόκληρο ) και επίδομα αδείας.

Ναι θα έρθω Κέρκυρα. ΝΙΝΑ σου έρχομαι για τις στάμνες.

 

 

Υ.Γ. ΠΟΤΕ θα κλείσει??? Λύστε μας το γρίφο.

Share this post


Link to post
Share on other sites
ναι μεν αλλά... το κάθε χιονοδρομικό οφείλει να κλείνει ειτε σε ημερομηνία που θα εχει ανακοινώσει απο τον Νοεμβριο πχ, εαν εχουμε χιονι θα κλεισουμε 4/4/2011.

Τώρα οφείλει να κλεισει οταν δεν εχει χιονι για χιονοδρομία. σεβασμός στους πελάτες που σε τίμησαν με ετήσια και απ'οτι λένε εχουν και ρεκορ πωλησεων φέτος.

Δεν εχει σημασία για ποσους πελάτες θα δουλέψεις, πρέπει να χτίσεις "αξιοπιστία"...

 

Αξιοπιστία οτι με οσο χιονι και εαν εχεις θα παλέψεις να το ανοιξεις απο 3/1/2011 που μπορουσες ,αξιοπιστία οτι θα το δουλέψεις μέχρι να μην εχεις πέρασμα για κάτω οπως πέρσι που ειχε χιονι μονο το πανω μερος και κατεβαινες με τον Αχιλλεα στη Βαση.

 

Δεν μπορώ να θεωρήσω πετυχημένη χρονια και οτι δουλεψε καλυτερα απο ποτε οταν ανοιγει τελος Ιανουαριου και υπαρχουν φήμες οτι θα κλεισει 2 μηνες μετά ενω εχει χιόνι.

ξερω άτομα οπως ο φίλος μου ο Μαιναλος που αν το έτρεχε η παλιά διοικηση θα κατεβαζαν παλι ευαγγέλια φετος ή οπως παλι ο snowholic θα στήριζε οποια διοικηση και θα το ετρεχε, ή ο wipika θα εξεφραζε παλι παραπονα για το χκΚ και ο Αλκατράζ παλι θα παίρναγε καλά , ο Φιδελιος θα εχωνε τις μπηχτές του ενω ο τεοχαλάνδρι θα το υπερασπιζόταν και φυσικά δεν θα ειχαμε να γραφει ο Καπτεν υπερ και το Τρομπονι κατά... και καπου εκει δεν θα ειχαμε και το Βιολί...

 

ειμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα παλι στο θέμα "χ/κ Καλαβρύτων 2010-2011"

 

Εχουμε χειροπιαστά δεδομένα πλέον. Ο Τσεκούρας έφυγε, οι μισοι εδω μέσα χάρηκαν και το θεωρουν θετικό μονο και μόνο οτι υπηρξε αυτη η αλλαγή. Ακομα πιο χαρουμενοι ηταν και πολλοί ντόπιοι που σταματησαν να γκρινιάζουν μονο και μόνο για την υπαρξη του.

Οι εργαζόμενοι σίγουρα επηρρεαστηκαν θετικά απο αυτό γιατι αλλο να δουλευεις με κάποιον 15-20 χρόνια και άλλο με ενα καινουριο διευθυντη που πρέπει να του "δειξεις" απο την αρχή για να είσαι και του χρόνου εκει...

δεδομένο επίσης οτι ο καιρός ευννοησε το χκΚ γιατι ηταν ευκολος, εριχνε χιονι σε αραια διαστήματα , δεν εριξε χιονια να το βρεις θαμμένο το Σάββατο ξημερωματα που περιμενεις τους βαρβαρους και οι παγοποιησεις ήταν αστείες μπροστα σε αυτά που εχουν μάθει οι εργαζομενοι να διαχειριζονται.

Υπήρχε διάθεση να αποξείξουν οι καινουριοι και αυτοι που εμειναν οτι μπορουν να το τρέξουν το βουνο καλά και παρολο που αιφνιδιαστικαν λιγο στην αρχή τα έδωσαν όλα.

Δεδομένο επίσης οτι η Στύγα ειναι για κλωτσιές και αν δουλευε απο Δεκεμβριο τώρα θα υπηρχαν πολλαπλάσια παράπονα και προβληματα.

 

Ελπιζω να μην κλείσει το χκΚ και να φτάσει μέχρι το Πάσχα.

 

ηρθα στην κοπή της Πίτας αλλά λόγο κόσμου ξενέρωσα, ηταν τρομαχτική η ουρά Δαφνη-Αρτεμης για να ξανακανεις μια κατάβαση στα δεντρα οπως και η ουρα που σχηματιστηκε στη Στύγα απο το πρωι.

Δυστυχως για εμας, το βουνο ειδικα τον Φεβρουαριο μαζευει περισσότερο κόσμο απο οσους μπορει να εξυπηρετήσει.

 

<_< Εγω είμουν ο μόνος που δεν διαμαρτυρηθηκα ποτε

 

Επισης διαφωνώ με ολα οσα λες παραπάνω ;)

Edited by Wipika

Share this post


Link to post
Share on other sites
Πες το μου ότι εσύ ήσουν στη "Δάφνη" εκείνη την ημέρα... ;) Ω, ναί. ;)

Πρέπει να ήμουν μπροστά σου, και σε θαύμαζα μέσα στις πούδρες. Θεέ μου, τι κοπλιμέντο! Κι είναι ουσιαστικά η πρώτη μου χρονιά σκι

Τόσα χρόνια στο Χ.Κ.Κ. δεν το είχα ξαναδεί αυτό που έκανες :PΚαι μάλλον θα περάσουν πολλά ακόμα, δεν το ξανακάνω!

Σε παρακαλώ, όταν ανεβείς με την άγκυρα, μην διανοηθείς να κάνεις το ίδιο... Όταν συμβεί αυτό θα έχω αρχίσει το παραπέντε

θα βρεθείς να κάνεις speedflying μέχρι τα Σουδενά ;)

 

:P :P Αν κρίνω από τη βλακεία του πράγματος, δεν πρέπει να τό χουν κάνει πολλοί.

Μάλιστα θυμάμαι ότι με προβλημάτισε όταν είδα τη κλίση (>5m climb σε μικρή απόσταση), και σκέφτηκα: "γύρε μπροστά, σε όλους τους αρχάριους έτσι λένε..."

Όταν δε, έφτασα επάνω βυθίστηκα μέχρι το γόνατο! ;)

Μετά από αυτό η κλίση της άγκυρας δεν με προβλημάτισε αρκετά είναι η αλήθεια...

 

Σε είδα εκείνη τη μέρα και στο σαλέ (σε αναγνώρισα από τις φωτό) και κάποια άλλη φορά στην ουρά για τη Στύγα (εκείνη την υπερμέρα που μας πρόδωσε...), αλλά δεν έκατσε η γνωριμία.

 

Next time, να σου μάθω πώς να το κάνεις κι εσύ <_<:P :P :P


"Ω ξειν', αγγέλειν ότι τήδε κείμεθα της χιονοδρομίας πειθόμενοι"

gifmaker_me2.gif.fbe136ebed00091d62648fa0ffc991ff.gif

Austrian Level 2 Ski Instructor

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
αλλά δυστυχώς το ατύχημα ενός φίλου απ΄τη παρέα μας (κάταγμα στο μηριαίο) το Σάββατο που μας πέρασε,

τα επισκίασε όλα.

 

Γιώργο,

έγινε τέτοιο σοβαρό ατύχημα στο ΧΚΚ ή συνέβη αλλού;


dropdown.gif

 

... δει γαρ με συνεχώς αποπλανώμενον, τελειώσαι τον δρόμον ...

Share this post


Link to post
Share on other sites

λολ λολ και λολ ...

 

η κουβέντα αυτη έχει καταντήσει σαπουνόπερα. <_< Δεν κατάφερα να διαβασω πάνω από δυό γραμμές , ειδικά σε ποστ σεντόνια. Μην με παρεξηγείτε , εγώ φταίω , ενδεχωμένος έχουν ειπωθεί και σοβαρά πράγματα. ;)

 

ομως , όμως ,όμως .....

 

 

ΜΑΓΚΑΝΟΠΗΓΑΔΟ ΛΕΜΕ !!!!

 

LWF0125.jpg

 

;)


People make life so much worse than it has to be and believe me, it's a nightmare without their help. ~ Boris Yelnikoff

Share this post


Link to post
Share on other sites
Μια διευκρίνηση κύριε... WIND εκ της διευθύνσεως.

To All Inclusive Ski τελειώνει την Κυριακή. Μαζί του τελειώνει και το ΧΚΚ ή θα συνεχιστεί η λειτουργία του και την επόμενη εβδομάδα? Γιατί εγω από αυτά που γράφετε κατάλαβα ότι την Κυριακή τελειώνει και το χιονοδρομικό!

 

 

κατ΄αρχην δεν εχω σχεση μετην διευθυνση

 

http://www.kalavrita-ski.gr/el/ta-nea-mas/...e-ski-2010-2011

Share this post


Link to post
Share on other sites

Μα όπως έβαλες το μύνημά σου, έτσι φάνηκε. Γράψε λάθος λοιπόν.

Share this post


Link to post
Share on other sites

ΤΟ ΚΛΕΙΣΑΝΕ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ

ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ www.facebook.com/kalavritaskicenter

Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων | Kalavrita ski center

Έκπτωση -20% στο ski pass των χιονοδρόμων για το τελευταίο ΣΚ της φετινής σεζόν!

Ισχύει Σάββατο 2 και Κυριακή 3 Απριλίου 2011 για τα ski pass ενηλίκων κ δεν συνδυάζεται με άλλες προσφορές ή εκπτώσεις.

Σας περιμένουμε!

Πριν από 35 λεπτά · Μου αρέσει! · Σχολιάστε · Προβολή σχολίων

 

 

http://www.facebook.com/kalavritaskicenter?sk=wall

 

 

ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

 

ΠΑΝΤΑ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ ΤΟ ΧΚΚ

 

ΤΟ ΣΤΗΡΙΞΑΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΤΗΣΙΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΙ

 

ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΧΙΟΝΙ

 

 

ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΑΣΟ ΑΛΛΆ ΓΙΑΤΙ????

ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΛΑΚΑ ΛΟΓΩ ΠΡΩΤΑΠΡΙΛΙΑΣ

Edited by Troboni

Share this post


Link to post
Share on other sites

τροβονι απο κάτω το χκΚ γράφει:

 

Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων | Kalavrita ski center

καλησπέρα σας, παρακολουθούμε την κατάσταση του χιονιού και θέλουμε να είναι ανοικτό το κέντρο μόνο όταν οι συνθήκες είναι καλές κ ασφαλείς για σκι.

Επειδή μπήκε η άνοιξη κ περιμένουμε άνοδο της θερμοκρασίας, θα το παρακολουθούμε μέρα-μέρα και θα σας ενημερώνουμε.

 

άρα μην ψαρώνεις για να τραβήξουν περισσότερο κόσμο αυτο το ΣΚ το γράφουν :lol:

Share this post


Link to post
Share on other sites

ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΝΕΟ

 

ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΓΙΝΕΙ

 

ΑΠΟΤΕΛΛΕΙ ΠΑΛΙΑ ΕΞΑΓΓΕΛΙΑ

 

http://lehouri.blogspot.com/2011/04/blog-post.html

 

Αποφασίστηκε η προέκταση του Οδοντωτού προς το χιονοδρομικό

 

 

Κατά την χτεσινή (31/3) συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΡΓΟΣΕ Α.Ε., εγκρίθηκε η δημοπράτηση του έργου: ΚΑΤΑΣΚΕΥΉ ΥΠΟΔΟΜΗΣ ΝΕΑΣ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ από Σ. ΣΤΑΘΜΟ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ μέχρι ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ, (τερματικού σταθμού στο Χ.Κ.Χ., αποβάθρες, στέγαστρα και περιβάλλων χώρος).

Το έργο, το οποίο θα συγχρηματοδοτηθεί κατά 50% από το Β’ Ταμείο Συνοχής και κατά 50% από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, είναι συνολικού προϋπολογισμού 93.800.000,00 ευρώ και το φυσικό αντικείμενο του συνοπτικά περιλαμβάνει τις ακόλουθες εργασίες:

-Την κατασκευή των χωματουργικών έργων της σιδηροδρομικής γραμμής και το υπόστρωμα υποδομής.

-Τις απαραίτητες σιδηροδρομικές γέφυρες, οδικές γέφυρες, γεφυρώσεις ποταμών και όλα τα αναγκαία τεχνικά έργα αυτών(διευθέτησης όμβριων, αποστράγγισης).

-Την πλήρη κατασκευή των σταθμών και στάσεων στην Ιερά Μονή της Αγίας Λαύρας ,στην τοποθεσία «Βαλβούσια» και τον Τερματικό Σταθμό στο Χιονοδρομικό Κέντρο Χελμού.

Η συνολική προθεσμία εκτέλεσης του έργου ορίσθηκε στους τριάντα μήνες.

«Η εξαιρετική θετική αυτή εξέλιξη, σε ένα ιδιαίτερα πάγιο αίτημα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος ,προσδίδει μεγάλη ικανοποίηση, την οποία οφείλω να εκφράσω δημόσια» αναφέρει σε ανακοίνωση του ο Περιφερειακός Σύμβουλος και μέλος του Δ.Σ. της ΕΡΓΟΣΕ κ. Γιώργος Αθανασόπουλος και συνεχίζει:

«Οφείλω δημόσια επίσης να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο και τους υπόλοιπους συναδέλφους της Διοίκησης της ΕΡΓΟΣΕ, τα στελέχη της ΕΡΓΟΣΕ, την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος, καθώς και την Δημοτική Αρχή Καλαβρύτων που συνέβαλαν καθοριστικά στην δύσκολη σημερινή οικονομική συγκυρία ,ώστε ο σύγχρονος Οδοντωτός να αποτελέσει για την περιοχή της Δυτικής Ελλάδας ,καθοριστικό μοχλό ανάπτυξης και προόδου ».

καλό μήνα....

Share this post


Link to post
Share on other sites
ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΝΕΟ

 

ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΓΙΝΕΙ

 

ΑΠΟΤΕΛΛΕΙ ΠΑΛΙΑ ΕΞΑΓΓΕΛΙΑ

 

http://lehouri.blogspot.com/2011/04/blog-post.html

 

Αποφασίστηκε η προέκταση του Οδοντωτού προς το χιονοδρομικό

 

 

χαχαχαχαχα .... :lol:;):D ναι καλά ......

 

.... κι εγώ θα εγκαταλείψω το σκι και θα γίνω αρχιμανδρίτης στον Άγιο Νικόλαο Βλασίας .... :lol:

 

αυτό κι αν είναι πρωταπριλιά .... παν οι Λεχουρίτες τώρα να μας σερβίρουν ψέμματα ....

πσσσστ ..... μασάει ρε η κατσίκα ταραμά ;;;; ..... :lol:

 

 

 

 

 

'ντάξ' μωρέ .... πεθαίνει κανένας ...ανασταίνεται κανένας .... :D

 

 

YouTube Video ->
Edited by panpanou

dropdown.gif

 

... δει γαρ με συνεχώς αποπλανώμενον, τελειώσαι τον δρόμον ...

Share this post


Link to post
Share on other sites
ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΝΕΟ

 

ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΓΙΝΕΙ

 

ΑΠΟΤΕΛΛΕΙ ΠΑΛΙΑ ΕΞΑΓΓΕΛΙΑ

 

http://lehouri.blogspot.com/2011/04/blog-post.html

 

Αποφασίστηκε η προέκταση του Οδοντωτού προς το χιονοδρομικό

 

1η του Απρίλη, δεν πιστεύουμε ό,τι διαβάζουμε!


"Ω ξειν', αγγέλειν ότι τήδε κείμεθα της χιονοδρομίας πειθόμενοι"

gifmaker_me2.gif.fbe136ebed00091d62648fa0ffc991ff.gif

Austrian Level 2 Ski Instructor

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
1η του Απρίλη, δεν πιστεύουμε ό,τι διαβάζουμε!

 

 

καρντιά μου ντεν είμαι ψεύτης ούτε 8 χρόνια άνεργκος ...........'ντάξ' μωρέ

 

ότι βρήκα το ανέβασα και το έκανα και link για την αλήθεια.

 

'Αλλα άμα γίνει η προέκταση του Οδοντωτού προς το χιονοδρομικό θα είναι πολύ μεγάλο έργο για τα Καλάβρυτα.

Θα δούμε από το αποτέλεσμα. Έτσι και αλλιώς έχουμε χορτάσει από ανακοινώσεις ΜΕΓΑΛΩΝ ΕΡΓΩΝ.

Στο τέλος ξυρίζουν το γαμπρό.

 

 

Ο ΕΓΚΑΘΕΤΟΣ

Edited by Troboni

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ας πούμε, πώς θα σου φαινόταν αυτό για το ΧΚΠ:

 

Ξεκίνησε η απομάκρυνση των παλαιών αναβατήρων για την εγκατάσταση των καινούριων

 

Κι είναι από το επίσημο site....

 

(Το χιούμορ το επιδεικνύουν και με τις τιμές όλη τη σαιζόν, τώρα θα τους ξέφευγε?)

Edited by panchristo

"Ω ξειν', αγγέλειν ότι τήδε κείμεθα της χιονοδρομίας πειθόμενοι"

gifmaker_me2.gif.fbe136ebed00091d62648fa0ffc991ff.gif

Austrian Level 2 Ski Instructor

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Αγαπητοί φίλοι το ΧΚΚ δε θα λειτουργήσει από αύριο Δευτέρα 4/4 λόγω ανόδου της θερμοκρασίας που δημιουργεί φαινόμενα υγροποίησης στο χιόνι κ βροχής που φαίνεται στις προβλέψεις τις επόμενες ημέρες. Η λειτουργία θα επαναληφτεί πιθανά το επόμενο ΣΚ, αν επιτρέπει η ποιότητα του χιονιού και οι καιρικές συνθήκες. Ελπίζουμε σε φρέσκο χιόνι στο τέλος της εβδομάδας που θα επιτρέψει να περάσουμε μαζί ένα υπέροχο ανοιξιάτικο ΣΚ. Θα σας δώσουμε νεότερες πληροφορίες μόλις έχουμε καλύτερη εικόνα μέσω του site μας

 

Εκπρόσωπος παρα το Καπτεν ( πρωταπριλιά λίγες μέρες αργότερα ) ----- και του χρόνου παιδιά με υγεία !!!

Edited by violi

Share this post


Link to post
Share on other sites

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ Χ.Κ.Κ. ΣΗΜΕΡΑ 3/4/2011

 

Λειτουργία ΧΚΚ

 

Αγαπητοί φίλοι το ΧΚΚ δε θα λειτουργήσει από αύριο Δευτέρα 4/4 λόγω ανόδου της θερμοκρασίας που δημιουργεί φαινόμενα υγροποίησης στο χιόνι κ βροχής που φαίνεται στις προβλέψεις τις επόμενες ημέρες. Η λειτουργία θα επαναληφτεί πιθανά το επόμενο ΣΚ, αν επιτρέπει η ποιότητα του χιονιού και οι καιρικές συνθήκες. Ελπίζουμε σε φρέσκο χιόνι στο τέλος της εβδομάδας που θα επιτρέψει να περάσουμε μαζί ένα υπέροχο ανοιξιάτικο ΣΚ. Θα σας δώσουμε νεότερες πληροφορίες μόλις έχουμε καλύτερη εικόνα μέσω του site μας.

 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ το Χ.Κ.Κ. για την ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ.

 

Μια ενημέρωση γεμάτη ερωτηματικά και υποθέσεις εάν και εφόσον και ελπίζουμε και ζήσε Μάιου μου να φας τριφύλλι.

 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ το Χ.Κ.Κ. για το ΣΕΒΑΣΜΟ που μας δείχνει σε εμάς που αγοράσαμε ως ζώα ΕΤΗΣΙΑ από τον ΑΥΓΟΥΣΤΟ τότε που προφανώς δεν υπήρχε σάλιο στο ταμείο του.

 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ το Χ.Κ.Κ. για την απαξίωση που μας δείχνει με τόσο χιόνι στο βουνό ακόμα καμία πίστα δεν έχει πρόβλημα. Φανταστείτε να υπήρχε και πρόβλημα λόγω έλλειψης χιονιού.

 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ - ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ – ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ - ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ θα μας δείτε και του χρόνου.

 

Υ.Γ. όλη την εβδομάδα θα έχει βοριάδες

 

Ο ΕΓΚΑΘΕΤΟΣ

Edited by Troboni

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

×
×
  • Create New...