Jump to content
Spy

Windsurfing, KiteSurfing & Ιστιοπλοΐα

Recommended Posts

Ενδιαφέρομαι περισσότερο για wake, δ ξέρω πόσο όμια είναι τα αθλήματα, ας μας διαφωτίσει το κορίτσι του ανέμου!

Φαντάζομαι κάποια βασικά πραγματάκια θα είναι ίδια, όπως π.χ. η σανίδα, έτσι δεν είναι;


JAPOW!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Το kite είναι όντως νέο άθλημα.Νομίζω ότι στην Ελλάδα τα τελευταία 5 χρόνια έχει έρθει.Διόρθωσε με Πολίνα αν κάνω λάθος.Το καλό με αυτό είναι ότι υπάρχουν ένα σωρό πράγματα να ανακαλύψεις.Πραγματικά μπορείς να κάνεις άπειρα πράγματα με το kite.Φαντασία,όρεξη να πιείς αλατόνερο και να αντέξεις το θαλασσόξυλο.

 

Η Ελλάδα είναι ιδανικό μέρος για kite.Δεν είναι τυχαίο ότι σε ξένα περιοδικά του χώρου,ελληνικές παραλίες αναφέρονται συχνά πυκνά,ανάμεσα σε άλλους εξωτικούς προορισμούς.Τολμώ να πω ότι είμαστε όπως οι Άλπεις το χειμώνα.Μάλιστα έρχονται και από άλλες χώρες να κάνουν kite στην Ελλάδα.Κάτι Ελβετοί,Αυστιακοί,Ιταλοί....ναι ,ναι...

 

Ξεκίνησα το kite γιατί το πήρα απόφαση ότι καλοκαίρι στην Ελλάδα = αέρας.Οπότε αφού δεν μπορούσα να παίζω ρακέτες με τον αέρα,ούτε να κάνω βουτιές,επειδή ειχα μεγαλώσει αρκετά για να περνάω το χρόνο μου στην παραλία να κάνω πυργάκια,και αντί να κάθομαι να βαριέμαι και να βαράω μύγες,ε είπα να αρχίσω να κάνω κάτι που να χρησιμοποιεί τον άερα.Ε αφού υπάρχει,ας τον εκμεταλλευτούμε.

 

IF YOU CAN'T BEAT THEM,JOIN THEM

 

Και βρήκα την υγειά μου.Ειδικά στην Πάτρα είναι ιδανικά με το Δρέπανο και ακόμα μερικές παραλίες,μόλις 20 λεπτά από το σπιτι μου,και με αέρα ανεμιστήρα σχεδόν κάθε μέρα ,ε πως να μην κολλήσεις.Επίσης,δεν ξέρω τι πάιζει στις παραλίες της Αττικής,αλλά στην Πάτρα το κλίμα είναι πολύ φιλικό.Οι παλιότεροι δίνουν συμβουλές στους νεότερους και υπάρχει σεβασμός.Άσε που κάποιοι πραγματικά βγάζουν παπάδες,οπότε μόνο που τους βλέπεις πορώνεσαι και προοδεύεις και εσύ.

 

Κite μπορεί νακάνει ο καθένας.Έχω πετύχει από κοριτσάκι 40 κιλά μέχρι παππού 65 χρονών.Επίσης,δεν είναι επικίνδυνο,όυτε βιαίο άθλημα,αν βέβαια δεν κάνεις του κεφαλιού σου.Εξάλλου το νερό πονάει λιγότερο από το τσιμέντο και από το χιόνι.Μόνο η πούδρα είναι καλύτερη.

 

Το kite σου δίνει το υπέροχο αίσθημα της ελευθερίας.Όπως το off-piste ski/snb.Είσαι εσύ ,ο αέρας και η θάλασσα.Ιδανικό άθλημα για ανθρώπους που θέλουν να ξεφύγουν από την πολυκοσμία.Βέβαια,πάντα μαζί με κάποιον άλλο.Ποτέ μόνος(ειδικά χειμώνα),γιατί με τη θάλασσα,όπως και με το βουνό δεν παίζουν.Δηλαδή παίζουν,αλλα θέλουν σεβασμό.

 

Αλλά εκεί που γίνεται το μεγάλο γλέντι είναι στα tricks.Πραγματικά ανεξάντλητες δυνατότητες.Πολλά μοιάζουν με του snb ή και με του wake.Μάλιστα,τελευταία κυκλοφορούν και σανίδια χωρίς δέστρες που μοιάζουν αρκετά με αυτά του surf,αλλά υπάρχουν και κάτι άλλα που είναι για skate tricks(φλιπάκια κλπ).Και επειδή το άθλημα είναι τόσο νέο,ο πειραματισμός έιναι ακόμα έντονος.Νέα σανίδια ,νέοι αετοί,νέα tricks,νέα styles, νέοι riders.

 

Επίσης,το kite μπορεί να βρει εφαρμογή όχι μόνο στη θάλασσά ,αλλά και στο χιόνι είτε με snb είτε με ski.Στην Ελλάδα λίγο δύσκολο ακόμα.


p1sst.jpg

16 βαθμοί....μπρρρ κρυώνω!!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Χμμμμ... μάλλον με ενδιαφέρει σοβαρά... :roll: στολή έχω... απο κατάδυση... ελπίζω να κάνει..! :oops:


2 FAST 4 U

ΠΟΥΔΡΑ, ΤΣΑΝΤΑ ΚΑΙ ΚΟΠΑΝΑ..!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mη με πωρώνετε από τώρα για το καλοκαίρι...

Θα αρχίσω κι εγώ, μένει να δω τι από τα δυο θα προτιμήσω, kite or wake.

Ένα μαθηματάκι και μετά θα την κάνω στο νησή μου, την Αμοργό (μπορεί να είναι στο σύμπλεγμα μετά την Νάξο, όπου βρίσκονται οι μικρές Κυκλάδες, αλλά πάντα παίζει τρελός αέρας)


JAPOW!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

πριν 3 χρόνια έπεισα ένα καλό φίλο από το βουνό να δοκιμάσουμε kite...

 

αυτός τελικά ξεκίνησε μαθήματα χωρίς να μου πει και μέχρι σήμερα με κυνηγάει ακόμα να μου μάθει ["εσύ με έβαλες στο τριπάκι, τώρα θα μπεις κι εσύ" τα ακριβή λόγια :D ]. Ε, βαριόμουν να ξεκινήσω μόνος αρχάριος...

 

φέτος μάλλον θα του κάνω τη χάρη [για μένα] :D


vae victis

Share this post


Link to post
Share on other sites

Η μονη εμπειρια που εχω απο Kitesurf,ειναι 2 απογευματα στην παραλια ''Δρεπανο'' διπλα στην Πατρα.Δεν εκανα,μονο εβλεπα!Αρκετα καλο φαινεται με μεγαλο μειονεκτημα το μεγαλο του κοστος,νομιζω full εξοπλισμος θελει δυο χιλιαρικα...

Και τα κολπα φαινοντα ιδιαιτερα ευκολα αφου στον αερα ειχες αρκετο χρονο να γυρνας...

Σταθη πηγες για κανα ουζακι απεναντι?

Share this post


Link to post
Share on other sites

To kite όμως δεν θέλει ο αθλητής να είναι Ράμπο;

Δεν είναι σίγουρα απλή υπόθεση αφού πρέπει να κουμαντάρεις τον άνεμο


JAPOW!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Τιμή που μου έδωσαν για πληρες σετ Αετό, σανίδα κτλ κτλ (αρχάριου προφανώς) καινούργια στα 800 Ευρό πρίν μερικές μέρες.

 

Polina, με το που κρεμάσω την σανίδα θα αναμένω να βγούμε για αγορές μιας και ξέρεις καλύτερα και θα μας μάθεις και Κite. :D


Πόσες μέρες snbrd έκανες φέτος..... Ποοοοοοσο?? ΧΑχαχαχΧΑΧΑΧΑΧΑ

Share this post


Link to post
Share on other sites

Τα περισσότερα tricks δεν στηρίζονται στη δύναμη.Οπότε δεν χρειάζεται να είσαι Ράμπο.Δεν λέω ότι δεν βοηθά,αλλά δεν είναι το πρώτιστο προσόν.Εδώ 15χρονα παιδιά βγαίνουν πρώτοι σε διάφορα contests.Αρκετά κόλπα χρειάζονται ευλιγυσία και κυρίως πολλή μα πολλή δουλειά.Πάντως το kite καταπονεί το σώμα : πόδια ,κορμό περισσότερο και αν έχει και σπηλιάδες και τα χέρια.Καλά αν έχει σπηλιάδες τρως πολύ ξύλο και όταν βγαίνεις στην ακτή είσαι κιμάς,αλλά είναι ναρκωτικό το άτιμο.

 

Ναι όντως στον αέρα μπορείς να μείνεις αρκετή ώρα και έχεις το χρόνο να κάνεις πιο άνετα κάποια κόλπα.Φαντάσου όμως, ότι το νου σου πρέπει να τον έχεις πάντα σε δύο πράγματα ...και στον αετό και στη σανίδα.Αλλά υπόψην ένα 720 +κάποιο grab που ίσως στο snb αποτελεί respect ,στο kite απλά σε προβιβάζει στον επόμενο γύρο σε ένα contest.Το double backflip είναι επίσης ένα κόλπο που μπορείς συχνά να δεις να κάνουν για ζέσταμα κάποιοι καλούτσικοι.Τα 1080 επίσης συναντούνται σε επίπεδα όχι απαραίτητα pro.

Κόλπα kitίσια,όπως τα kite loops είναι αυτή τη στιγμή τα πιο πιασάρικα,ενώ και τα handle pass δίνουν αρκετούς βαθμούς.Και συνεχώς γεννιούνται νέα κόλπα....εντελώς sick.

 

Το kite απαιτεί ΤΕΧΝΙΚΗ KAI ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟ.Έχεις να κουμαντάρεις και το kite και τη σανίδα και μάλιστα σε συνδιασμό.

 

Ναι το κόστος είναι υψηλό.Για αγορά πλήρους εξοπλισμού(με όλα τα παρελκόμενα) καινούργιου θέλεις τουλάχιστον 1500Ε.Κι αν πας σε custom made board ή παραπάνω από δύο πανιά υπολόγιζε 3000Ε.Πάντως ο εξοπλισμός είναι σημαντικός και καθορίζεται από το τι στυλ kite θες να κάνεις.

 

Για ούζα απέναντι δεν έχω πάει ακόμα !!!!!!


p1sst.jpg

16 βαθμοί....μπρρρ κρυώνω!!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

zox πολυ ενδιαφερον ολα αυτα αλλα (συγνωμη που θα στο πω) δεν καταλαβαινω τιποτα

τελικα το κοστος ποσο ειναι; διαβασα για 800, 1500

 

πρεπει να ειναι αρκετα ενδιαφερον οταν δεν εχει καλο αερα στις Πλαταιες


Παναγιωτης, Π.Φαληρο

Share this post


Link to post
Share on other sites

Με ξαναπορωσατε ρε γμτ!!

Πανω που το ειχα ξεχασει και ειχα επιστρεψει στην μεγαλη μου αγαπη χειμωνιατικα....

 

Το περασμενο Καλοκαιρι εψαχνα για παρεα να αρχισω και εγω , αλλα τελικα μου φαινεται οτι κανω με φλωρους παρεα! :D :oops: Τωρα ομως δεν κρατιεμαι και μου φαινεται πως δεν θα προλαβω και πολλα ψαροντουφεκα αυτο το καλοκαιρι :roll: .....

 

Απο ερευνα αγορας που ειχα κανει το καλοκαιρακι στο Forward , ενα πακετο εβγαινε γυρω στα 1000 ευρω (ποσο το οποιο εμεις οι χιονοδρομοι δεν δικαιουμαστε να καλουμε αυξημενο, δεδομενου του οτι στην θαλασσα δεν θελεις πασο!) Μονο που δεν ειμαι σιγουρος τι περιειχε το πακετο περαν σανιδας και πανιου, νομιζω θωρακα? , παντως σιγουρα οχι στολη.(απ'οσο γνωριζω για στολες jet-ski, καλοκαιρινες , απο 150 ευρω..

Αυτα τα ολιγα περι τιμων απο την περιορισμενη ερευνα μου.

 

ΘΑ ΚΑΝΟΝΙΣΟΥΜΕ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΜΕ ΔΑΣΚΑΛΟ POLINAKITE ΑΝΕΥ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑΤΟΣ ΜΑΘΗΜΑΤΑ SNBRD!!! :D

ΔΕΝ ΜΑΣ ΓΛΥΤΩΝΕΙΣ ΜΕ ΤΠΤ ακους εκει χειμωνιατικα, στα μεσα της σεζον να μας κανεις να αλλαξοπιστησουμε!!.... :oops:


Β16Α rulezzzz

Share this post


Link to post
Share on other sites

Τώρα με κάνατε να ονειρεύομαι παραλίες με 8μπ.!

Ντροπή σας, χειμώνα έχουμε ακόμα!

 

Καλά, θα πώ κάτι στην Πωλίνα!

Να γνωριστούμε κάποια μέρα στο βουνό, να ανταλλάξουμε μυστικά και μετά το τέλος της σεζόν τα ξαναλέμε σε κάποια παραλία!


JAPOW!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites
zox πολυ ενδιαφερον ολα αυτα αλλα (συγνωμη που θα στο πω) δεν καταλαβαινω τιποτα

τελικα το κοστος ποσο ειναι; διαβασα για 800, 1500

 

πρεπει να ειναι αρκετα ενδιαφερον οταν δεν εχει καλο αερα στις Πλαταιες

 

Ο σύλλογος αρχάριων παραπεντιστών "πάλι έχασα το θερμικό και πήγα κάτω" απαιτεί να βοηθήσετε στην προσπάθειά του να μην μείνει χρόνος και φράγκο ποτέ διαθέσιμο με διοργάνωση μαθημάτων kite όταν έχει μπει Δυτικός κατά προτίμηση


Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Share this post


Link to post
Share on other sites

Γιατι απογείωση Σουβάλα με δυτικό σε χαλάει;

388802

 

Η μήπως απογείωση απο κορφή Κιθαιρώνα και παιχνίδι με συννεφάκια..

IMG_5817_resize.JPG

 

Και τέλος να αρχίσεις τα πρώτα acro σου πάνω απο το Πόρτο;Φέτος θα καταλάβεις τι εστί παραπέντε Μιχαλάκη..

PB210091_resize.JPG

 

Λοιπόν θα πηγαίνεις για kite όταν θα έχει δυτικό;;Δε λέω μ'αρέσει και 'μένα αλλά.. :Idea::Idea:(Παιδιά sorry για την εισβολή μου στο post αλλά ηθελα να του κάνω μία ενεσούλα!!Πάντως όταν ακολουθήσει ο Μιχάλης με βλέπω να έρχομαι μαζί του)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Μιχαλάκη Δυτικό θες...? Καλώσήρθες στο club του Δρέπανου.Ο καλύτερος δυτικός στην Ελλάδα !!! 4-5 μποφώρ ανεμιστήρας most of the spring/summer time.

 

Οrck μην το ψάχνεις στις τιμές....αυτά που είπα είναι ενδεικτικά.Πάντως είναι ακριβούτσικο.Αλλά από εκεί και πέρα δεν έχεις άλλα έξοδα,όπως τα λιφτ στη χιονοδρομία ας πούμε.Είσαι εσύ και η φύση.

 

Επίσης,το καλό είναι ότι δεν πιάνουν και πολύ τόπο στη μεταφορά.Δεν θες σχάρες κλπ.Ακόμα και με παπί -αν η παραλία είναι κοντά -βολεύεσαι.


p1sst.jpg

16 βαθμοί....μπρρρ κρυώνω!!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ο ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΚΙΤΕ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΤΙ ΖΗΤΑΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ.ΕΧΩ ΦΙΛΟ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΕΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΑΡΧΑΡΙΟΥ ΜΕ 400 ΕΥΡΩ.ΚΑΛΗ ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΚΙΤΕ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΒΡΑΧΟ ΣΠΑΣΕΙ ΤΟ ΑΕΤΑΚΙ ΤΟΥ :evil: ΣΚΕΦΤΕΙΤΑΙ ΤΟ SNOWBOARD..ΜΙΑ ΣΑΝΙΔΑ CRAZY GREEK KANEI 150 EYRW.MIA BURTON ΠΟΛΛΑ ΕΥΡΩ ΕΠΙΠΛΕΟΝ...ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΙΤΕ... :wink:

ΞΕΚΙΝΑΣ ΜΕ ΚΑΤΙ ΑΠΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΣΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΚΙ ΟΣΟ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ...

ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΜΕ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΚΙΤΕ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΕΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΣΑΝΙΔΕΣ ΣΧΕΔΟΝ ΑΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΤΑ,ΑΠΟ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΚΙΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΤΗΣΑΝ.ΛΙΓΟ ΨΑΞΙΜΟ ΘΕΛΕΙ...


If you believe in love at first sight, you never stop looking :)

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Το kite πάει να γίνει η μεγάλη μου καλοκαιρινή αγάπη.....

 

Το θέμα είναι ότι κοντά στην Αττική δεν έχεις και πάρα πολλά μέρη να πάς.....( διώρθωσε με Πωλίνα αν κάνω λάθος)......

Είμαι λοιπόν και εγώ στους οπαδούς του Χαλκουτσίου :twisted: :twisted: αφού για το χαμηλό μου επίπεδο η Λούτσα είναι λίγο too much....

 

Βέβαια τρελό χαβαλέ κάνω στην Ρόδο που κατεβαίνω κάθε καλοκαίρι, και φυσικά οι συνθήκες εκεί είναι απο τις ιδανικότερες.....

 

Πάντως ρε γαμώτο δεν μπορώ να πώ ότι τα καταφέρνω και πάρα πολύ καλά......αλλά απο την άλλη δεν κάνω και συχνά :evil::evil::evil: ...

 

Ζοx για πές στον κόσμο ποιος σου έκανε πλύση εγκεφάλου για το kite :?: :?: :?:


Sky is not my limit.....it's my playground!!! :skydive:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΟΙ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ KITESURF ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΕΣ...ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟ ΚΙΤΕ ΚΑΚΟΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΗΚΕ ΛΟΓΩ ΤΙΣ ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΜΕΡΙΚΩΝ ''ΚΙΤΕRS''. :X

ΓΙΑ ΚΙΤΕ ΠΑΜΕ ΣΥΝΗΘΩΣ ΛΟΥΤΣΑ-ΧΑΛΚΟΥΤΣΙ-ΣΧΟΙΝΙΑ.(ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΙΝΙΑ ΕΧΩ ΕΠΙΦΥΛΑΞΕΙΣ)

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΓΙΑ ΠΙΟ ΗΣΥΧΟΥΣ ΚΙΤΕRS..ΜΕ ΠΙΟ ΗΣΥΧΟ ΑΕΡΑ ΠΟΥ ΔΕ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΟΛΠΑ(ΚΟΛΠΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕ ΞΕΡΩ ΩΣ ΑΝΕΠΙΔΕΚΤΗ ΜΑΘΗΣΕΩΣ)

 

ΤΟ 2002 ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΦΗΜΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ(ΑΜΦΙΒΑΛΩ ΑΝ ΟΙ ΛΙΜΕΝIKΟΙ ΤΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑΝ ΠΟΤΕ,ΠΟΥ ΣΥΝ ΤΙΣ ΑΛΛΗΣ ΓΡΑΦΕΙ ΤΑ ΕΞΗΣ:Η ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΙΤΕ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ ΤΩΝ 1. 200 ΜΕΤΡΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΠΛΩΤΩΝ ΣΗΜΑΝΤΗΡΩΝ 2. 300 ΜΕΤΡΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΟ ΣΗΜΕΙΟ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΦΘΑΝΟΥΝ ΚΟΛΥΜΠΩΝΤΑΣ ΟΙ ΛΟΥΟΜΕΝΟΙ ΣΤΙΣ ΘΑΛΑΣΣΙΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΠΛΩΤΟΥΣ ΣΗΜΑΝΤΗΡΕΣ 3. 200 ΜΕΤΡΩΝ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΜΕΣΟ ΑΝΑΨΥΧΗΣ ΚΑΙ 4. ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ,ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ ΤΩΝ 200 ΜΕΤΡΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΤΟΓΡΑΜΜΗ,ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΟΥΟΜΕΝΟΙ :D

ΑΡΑ ΚΑΛΟΥ ΚΑΚΟΥ ΚΑΝΤΕ ΜΙΑ ΠΛΑΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΜΑΖΙ ΣΑΣ.ΠΟΤΕ ΔΕ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ :twisted:


If you believe in love at first sight, you never stop looking :)

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

MIK το σκεφτομαι πολυ σοβαρα το kite (ομως μονο οταν δεν εχει καλο Βορια στις Πλαταιες)

 

θα ηθελα απο τους σχετικους να με ενημερωσουν που μπορω να παω να χαζεψω ανθρωπους να κανουνς kite

 

τι λες παμε; να ιδρυσουμε και συλογο αρχαριων kite-αδων

μιλησα με καποιον απο την forward και περιμενω να με παρουν τηλ για να παω για μαθημα θεωρητικο (χωρις κοστος)

μου ειπαν οτι αν αγορασω απο αυτος το αετουδακι και το σανιδακι θα μου κανουν και καποια μαθηματα στο νερο (πλιτς)

 

παλι σε εξοδα μπαινω

 

Ο σύλλογος αρχάριων παραπεντιστών "πάλι έχασα το θερμικό και πήγα κάτω" απαιτεί να βοηθήσετε στην προσπάθειά του να μην μείνει χρόνος και φράγκο ποτέ διαθέσιμο με διοργάνωση μαθημάτων kite όταν έχει μπει Δυτικός κατά προτίμηση

Παναγιωτης, Π.Φαληρο

Share this post


Link to post
Share on other sites

επειδη εχω 4 φιλους που ασχολουνται εχω μαθει τα εξης

 

βασικο ειναι να βρεις το μερος που να μην εχει κοσμο και να εχει σταθερο αερα κατα προτιμηση απο 2 εως 4 μποφορ

 

γιατι αν ο αερας ειναι σπηλιαδωτος τα πραγματα ειναι λιγο δυσκολα και οσο ανεβαινει ο αερας χρειαζετε να βαλεις μικροτερο αετο

 

η παραλια να ειναι αμμωδης προς αποφυγην τραυματισμων εξοπλισμου και εαυτου μας και να εχει κατευθυνση αερα απο τη θαλασσα προς τη στερια

για ευνοητους λογους κυριως για τους αρχαριους

 

πχ ναυπλιο ν κιος :D

 

πολινα αν σου αρεσει τοσο πολυ αξιζει μια βολτα στη παραλια μας

 

εγω ειμαι κολλημενος με το windsurf αλλα αξιζει η παραλια γιατι εχει μονιμα νοτιο νοτιοδυτικο με μικρο κυματισμο για κολπα

 

φιλικα ενας που δεν κανει κιτε γιατι πιστευει οτι δεν δινει τη αισθηση που δινει το windsurf η το surf

 

φιλικα

Share this post


Link to post
Share on other sites

Κωστα στα μερη σου ειμαι συχνα μια και ειναι και μερη μου...(παραλιο αστρος)...Δε ξερω τι αισθηση δινει το windsurf(ποτε δε συγκρινω αθληματα ακομα και αν εχω δοκιμασει να κανω)Αλλη αισθηση το ski,αλλη το snowboard :wink: .......Δοκιμασε ομως πρωτα να κανεις KITE και μετα σχολιασε και το πως θα αισθανθεις....Ειμαι σιγουρη πως θα σου αρεσει το σηκωματακι του αετου(κατι σαν ξαφνικα να πετας)και ειμαι σιγουρη πως και εγω αν δοκιμασω windsurf και καταφερω να μεινω στη σανιδα :oops: θα το καταευχαριστηθω!!!!!!!αυτα :P

φιλικα Πολυνα!!!


If you believe in love at first sight, you never stop looking :)

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
....Ειμαι σιγουρη πως θα σου αρεσει το σηκωματακι του αετου(κατι σαν ξαφνικα να πετας)

 

Παραπέντε παιδιά. Γιατί εκεί δεν είναι "κάτι σαν" ξαφνικά να πετάς...

 

Απλά πετάς...σαν πουλί. Και αυτό είναι η απόλυτη αίσθηση ελευθερίας ... :shock:


Νίφει!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tα πουλία αμα πέσουν δεν χτυπάνε.... :!:

Θα προτιμήσω Kite 8)


Πόσες μέρες snbrd έκανες φέτος..... Ποοοοοοσο?? ΧΑχαχαχΧΑΧΑΧΑΧΑ

Share this post


Link to post
Share on other sites

polina den antilego ola theloyn mia dokimh poy xereis mporei to kalokairi na dokimaso :wink:

 

xrhsto den xero alla tora sta geramata tha bgalo polla koysoyria

den xero pote tha brethoyme alla sigoyra tha prospathiso giati edo sto mantri moy exoyme oraia boyna gia apogeiosh

 

filika

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...