Jump to content
kaps

Austria - Kitzbuhel.......

Recommended Posts

Τις επομενες 4 μερες, φυσικα καναμε σκι στο ΧΚΚ! ;)

(Χιονοδρομικο Κεντρο Kitzbuhel) :blink: οπου κοψαμε και το appfelstrudel mit vanilliesaus του ΕΣΤΧ για τους αποδημους Ελληνες Τουριστες Χιονοδρομους :blink:

...κατι που μου φαινεται θα το καθιερωσω σαν θεσμο, ταυτοχρονα με την κοπη της πιττας του Συλλογου, καθε χρονια, σε καποιο ΧΚ του εξωτερικου! :yahoo:

Επειδη το ριξαμε στο σκι, αντι να τραβαμε φωτογραφιες...παρτε 2 τελευταιες, απο μια σταση στην 26 για μεσημερι, η μια πανοραμικη...

post-614-1298021684_thumb.jpg

Το κομματι της 26 μετα την πρωτη πισταρα και καθ'οδον προς τη δευτερη... δρομος λεει... σε καποια ΧΚ μας, τοση ειναι η κεντρικη... :blink:

post-614-1298021724_thumb.jpg

Το πως γυρισαμε... καλυτερα να μην το μαθετε... :blink:

Τις επομενες 4 μερες, φυσικα καναμε σκι στο ΧΚΚ! :blink:

(Χιονοδρομικο Κεντρο Kitzbuhel) :blink: οπου κοψαμε και το appfelstrudel mit vanilliesaus του ΕΣΤΧ για τους αποδημους Ελληνες Τουριστες Χιονοδρομους :blink:

...κατι που μου φαινεται θα το καθιερωσω σαν θεσμο, ταυτοχρονα με την κοπη της πιττας του Συλλογου, καθε χρονια, σε καποιο ΧΚ του εξωτερικου! ;)

Επειδη το ριξαμε στο σκι, αντι να τραβαμε φωτογραφιες...παρτε 2 τελευταιες, απο μια σταση στην 26 για μεσημερι, η μια πανοραμικη...

post-614-1298021684_thumb.jpg

Το κομματι της 26 μετα την πρωτη πισταρα και καθ'οδον προς τη δευτερη... δρομος λεει... σε καποια ΧΚ μας, τοση ειναι η κεντρικη... :blink:

post-614-1298021724_thumb.jpg

Το πως γυρισαμε... καλυτερα να μην το μαθετε... :blink:

Ελατε τωρα κυριε Μακη μας,θελουμε να μαθουμε! :yahoo:

"appfelstrudel mit vanilliesaus"

την είχα πληρώσει πριν δυο χρόνια στην κορυφή πάνω από το Kitz στο σαλέ 2,50 ευρώ και ήταν μια κομματάρα να με το συμπάθειο βουτηγμένη μέσα σε σως βανίλιας.....να τα βλέπουν οι δικοί μας που έχουν την τυρόπιτα 5 ευρώ...

Ελατε τωρα κυριε Μακη μας,θελουμε να μαθουμε! :yahoo:
Googleισε τα εξης:

Paspertin

Immodium

Iberogast

...και θα καταλαβεις... ;):blink:

Guest afrodite
Googleισε τα εξης:

Paspertin

Immodium

Iberogast

...και θα καταλαβεις... <_<:angry:

E εντάξει μωρέ... καθάρισε και το εντεράκι. :P

Εμείς τι να πούμε που γυρίσαμε με γρίπη, 38.5 πυρετό και τέζα στο κρεβάτι μια βδομάδα;;; Ουτε να το σκέφτομαι πια δε θέλω, μου δημιούργησε ψυχολογικό τραύμα :lol:

να σαι καλα μακη για το φωτο-υλικο.μου θυμησες τις μερες του bad gastein και νοσταλγησα.μια απο τις μερες της εκδρομης επισκεφτηκαμε κ εμεις το κιτς και εφυγα απο εκει με τις καλυτερες των εντυπωσεων,ειδικα δε οταν ειδα τιμη εισητηριου 35 ευρω...απιστευτο?κι ομως πεσαμε σε mens day.ναι καλα διαβασατε,υπαρχει ενας ανθρωπος στον κοσμο που σκεφτηκε και εμας μια φορα.

τωρα στο θεμα με τα χιονολαστιχα,εμεις στην κρατηση απο αθηνα για τα αυτοκινητα δεν ζητησαμε γτ ειχε μια χρεωση 100 ευρω οπως ανεφερες και πηγαμε με την λογικη οτι ιανουαριο μηνα παντα φορανε ολοι μια και το επιβαλει ο νομος.και οντως ετσι ηταν.ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ ειχαν χιονολαστιχα.και φυσικα δεν μας χρεωσαν.τωρα βεβαια δεν ξερω γτ το χρεωνουν εξτρα μια και ειχαμε ηδη αναφερει οτι θα ταξιδεψουμε απο το μοναχο στην αυστρια και θα κινηθουμε ως επι το πληστον σε ορεινο δικτυο.κατα την διαρκεια της εκδρομης λοιπον και για 3 μερες χιονιζε ασταματητα σε ολη την αυστρια και δεν αντιμετωπισαμε κανενα προβλημα πουθενα.το αμαξι ηταν πιο υπακουο και απο στεγνο οδοστρωμα ακομα και στο κομματι για το sport-gastein.μονο η mercedes ενα πρωινο δεν ελεγε να ξεκολλησει απο την ανηφορα που την ειχαμε παρκαρει γτ την ωρα π γλιστρουσε εμπαινε αυτος ο διαολος ο antispeed και δεν ειχε δυναμη να σκαψει ωστε να βρει προσφυση.μετα πολλα ομως ξεκολλησε και κινησαμε ανετα και τις 7 ημερες.σε 7 ημερες λοιπον σε ολη την κοιλαδα του gastein,στο salzburg,στο Kitzbuhel,στο zell am see,συνολικα καναμε 1100 χλμ χωρις κανενα προβλημα μονιμως σε χιονισμενο οδοστρωμα.

Εχω παει 4 φορες στην περιοχη και παντα μεναμε στο Sankt Johann in Tirol το οποιο εχει το δικο του (μικροτερο) χιονοδρομικο... μονο 85 χλμ πιστες... Απο κει ξεκινησαμε τις επισκεψεις στην Αυστρια, γιατι η κεντρικη του πιστα (ενα αεροδρομιο-ποιημα) επιτρεπει και στους καρα-αρχαριους (οπως ειμαστε εμεις το 2003) να επιζησουν. Παντα ξεκλεβαμε 2-3 μερες να παμε Kitzbuhel που ειναι μολις 14 χλμ μακρια...

Κι εκεί που φέτος όλα έδειχναν ότι δεν έβγαινε το πρόγραμμα για Άλπεις (λίγες ημέρες πριν ακυρώθηκε λόγω άλλων έκτακτων υποχρεώσεων ένα ΠΣΚ στο Serre που μέχρι εκείνη τη στιγμή καθόταν πολύ καλά) προέκυψε εργασία στη Γερμανία που κολλάει τέλεια με το ΠΣΚ 2-4 Μαρτίου και αυτό με τη σειρά του κολλάει τέλεια με μία επίσκεψη στην ευρύτερη περιοχή του Kitzbuhel, μια και θα υπάρχει αυτοκίνητο. Τελευταία μας επίσκεψη,μονοήμερη δυστυχώς, εκεί ήταν τον Δεκέμβριο του 2010, όπου επισκεφθήκαμε μόνο την μικρή παιδική πίστα του Reith, μια και είμασταν πολύ αρχάριοι τότε.

Διαβάζοντας Μάκη τα γραφόμενά σου (αλλά και άλλων φίλων στο ίδιο νήμα) βλέπω ότι μάλλον δε μπορώ να πάω τη σύζυγο στο Kitz, λόγω του ότι είναι πολύ αρχάρια (κατεβαίνει καλά το κάτω κομμάτι του ΧΚΚ, αλλά μέχρι εκεί..για παραπάνω έχουμε ακόμα φόβο) και θα τα στυλώσει σε καμία απότομη πλαγιά και δε θα πηγαίνει ούτε πάνω ούτε κάτω. Τουλάχιστον στο St. Johans έχουμε ελπίδες για κάτι καλύτερο (ή σε άλλο χιονοδρομικό της περιοχής με εύκολες προς μέτριες πίστες)?

Ξέρεις..ψάχνω αυτό το κάτι που θα την περάσει στο επόμενο επίπεδο και ταυτόχρονα δε θα τη φοβίσει (ιδιαίτερα).

Γιώργος

Και απαντάω μόνος μου.....

Δύσκολες (σε μερικά σημεία) και μεγάλες=κουραστικές πίστες για αρχάριους με τρελά bumps!!! Βάλε και +16 στο θερμόμετρο το προηγούμενο Σάββατο και έχεις την τέλεια πίστα για να βγάλεις κανέναν σύνδεσμο μετά τις 13.00 το μεσημέρι!

Περάσαμε τέλεια όμως, ειδικά στο Westendorf!! Άντε και του χρόνου!

dsc03366s.th.jpg

dsc03382s.th.jpg

dsc03381s.th.jpg

dsc03380s.th.jpg

dsc03379sv.th.jpg

dsc03378s.th.jpg

dsc03377s.th.jpg

dsc03376se.th.jpg

dsc03375s.th.jpg

dsc03373s.th.jpg

dsc03387s.th.jpg

dsc03386sf.th.jpg

dsc03383s.th.jpg

dsc00016sf.th.jpg

dsc00015si.th.jpg

dsc03361ss.th.jpg

dsc03360se.th.jpg

dsc03363sj.th.jpg

dsc03362s.th.jpg

dsc03372sj.th.jpg

dsc03371s.th.jpg

Γιώργος

Edited by GPILOT
  • Like 1

Καλησπέρα παιδιά,

Θα ήθελα τη βοήθεια σας σχετικά με μια εκδρομή που θα ήθελα να πάω την τελευταία εβδομάδα του Γενάρη. Ο προορισμός είναι το Kitzbuehel. Θα είμαστε μια παρέα 6 ατόμων από τους οποίους οι 4 είμαστε σε καλό level και 2 κοπέλες στα πρώτα στάδια.

Έχω λάβει πολλές προσφορές από apartments αλλά έχω μπερδευτεί λίγο από τις περιοχές καθώς και από τις κάρτες των lift.

Έχω βρεί τις καλύτερες προσφορές στο Kircberger απ'οτι στο Kitzbuhel. Εσείς τι προτείνετε η διαφορά είναι 6km. Επίσης ο καθένας δίνει συγκεκριμένες κάρτες στο πακέτο αλλά όχι την All Star Card. Τι θα πρέπει να προσέξω αξίζει να τις προ πληρώσω από τώρα η να πάω εκεί και να αποφασίσω εκείνη τη στιγμή. Επίσης επειδή θα είμαστε 6 άτομα σκεφτόμαστε να ενοικιάσουμε ένα mini bus αντί για 2 αυτοκινήτα αξίζει λέτε?

Οτιδήποτε πληροφορίες η αν έχετε να προτείνετε και κάποιο κατάλυμα είναι ευπρόσδεκτες.

Ευχαριστώ πολύ

Κώστας

Κατ'αρχήν θέτεις πολλά και πολύ λογικά ερωτήματα. Δικαιολογημένα. Αν έρθεις σε κάποια συνάντηση, να είσαι σίγουρος ότι από κοντά θα μπορέσουμε να πούμε πάρα πολύ περισσότερα απ'ότι σε αυτόν τον περιορισμένο χώρο.

1) ΜΕΤΑΦΟΡΑ. Αν έχετε αγοράσει τα αεροπορικά, είναι δεδομένη η ενοικίαση αυτοκινήτων/ου. Ένα Sharan, θα βόλευε, διότι θα είσαστε όλοι μαζί παρέα. 2 αυτοκίνητα είναι πιο πρακτικά, διότι επιτρέπει στην παρέα να κάνει 2 διαφορετικά πράγματα αν χρειαστεί. Και η ευελιξία, είναι συνήθως πολύ πρακτική και θα έλεγα προτιμητέα. Επίσης πρέπει να εξετάσεις αν θα πάρετε μαζί σκι. Άρα αν θα απαιτηθεί αρκετός χώρος, διότι 6 άτομα ΜΕ σκι ΜΕ μπότες σκι ΚΑΙ ΜΕ πράγματα, θα χρειαστούν πουλμανάκι μεγάλο, λίγο δύσχρηστο όταν πας στα χιόνια και όταν θα πρέπει να οδηγήσεις και σε μικρότερους δρόμους. Σχεδόν υποχρεωτικά για να χωρέσετε θα πρέπει να πάρετε μαζί σας και κάποια μαγνητική, ώστε κάποια ζευγάρια σκι να πάνε στην οροφή και να δώσουν χώρο. Άρα και για άνεση χώρου, θα πρότεινα ενοικίαση 2 αυτοκινήτων. Από εκεί και πέρα, παίζει ρόλο και το κόστος. Πόσο κοστίζει ένα μεγάλο, πόσο 2 μικρότερα.

2) ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ. Δεν ξέρω τι εμπειρίες έχετε από εξωτερικό. Η περιοχή που διαλέξατε, είναι πανέμορφη, με πολλές εναλλακτικές σε διπλανές περιοχές. ΟΜΩΣ είναι περιοχή ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΧΑΜΗΛΩΝ ΥΨΟΜΕΤΡΩΝ, άρα με σημαντικό ρίσκο όχι μόνο για την ύπαρξη χιονιού χαμηλά, αλλά και την ποιότητα χιονιού, ειδικά στα χαμηλά, όπου θα περιμένετε ακόμα και αν έχει αρκετό χιόνι να βρείτε ΚΑΙ πέτρες ΚΑΙ πάγο. Εγώ το Kitzbuhel θα το απέφευγα με επιμονή. Είναι πολύ όμορφο και γραφικό, με αρκετή κίνηση, φασαρία, πολύ ακριβό, λιγότερο πρακτικό για διαμονή. Προσοχή αν δεν μένεις κοντά σε πίστες. Θα δουλέψει λεωφορείο, που συνήθως δουλεύει σωστά. Οι θέσεις στάθμευσης είναι συνήθως περιορισμένες, άρα αν δεν πας πολύ νωρίς, καλά θα είναι να αποφύγεις την λύση αυτή. Άρα πρώτη επιλογή διαμονής, είναι εκεί που θα πας με τα πόδια στο λιφτ. Και προφανώς εκεί που θα έχει σχολή σκι για τους 2 που δεν ξέρουν καλά. Το μάθημα με γκρουπάκι, θα το έλεγα ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ, όχι μόνο για να έχετε εσείς την ησυχία σας και να ευχαριστηθείτε το σκι σας, αλλά για να το ευχαριστηθούν με άνεση και χωρίς πίεση και οι αρχάριοι. Άλλωστε μπορείτε να κάνετε ενδιάμεσο διάλειμμα στο ίδιο σαλέ και να κάνετε μαζί τις τελευταίες κατεβασιές.

3) Δεν ξέρω τι δίνει η all star κάρτα. Αλλά τώρα θα πληρώσεις την προκαταβολή που σου ζητάει το ξενοδοχείο και εκεί τα υπόλοιπα. Τσέκαρε αν παίρνουν πιστωτική, ώστε να αποφύγεις πιθανές δυσάρεστες εκπλήξεις. Συνήθως η τιμή της κάρτας είναι fixed. Δεν αν με κάποιο extra να την αναβαθμίσεις σε all star. Πάντως οι καλύτερες πίστες της περιοχής, σε κάθε περίπτωση, είναι προς Jochberg-Pass Thurn. Συνήθως η κάρτα σκι, περιλαμβάνει Kitzbuhel-Kirhberg-Jochberg-Pass thurn. Υπάρχουν και κάποιες συνδέσεις με την περιοχή ski Welt, αλλά δεν γνωρίζω τι γίνεται με τις κάρτες. Σίγουρα θα υπάρχουν πληροφορίες στο internet, Ψάξε λίγο, στείλε και ένα mail στον τουρισμό, λογικά θα απαντήσουν.

4) Δες που ξεκινούν τα μαθήματα, ώστε να πηγαίνετε όλοι μαζί και μετά από εκεί να χωρίζεστε. Στο Kitzbuhel μπορείτε να πάτε και για βραδινή βόλτα.

post-398-0-92536500-1414179750.jpg

post-398-0-00186000-1414179556.jpg

Αφήνοντας τις πίστες του Jochberg και βλέποντας την πρώτη πίστα του Passthurn:

post-398-0-86566600-1414179644.jpg

Edited by mil
  • Like 9

53439599_2068663559920176_2642105202932449280_o.jpg?_nc_cat=108&_nc_ht=scontent.fath7-1.fna&oh=949ee377df86ea39cb0241879a9b002b&oe=5D132E68

Αυτό είναι το ψηλότερο σημείο όλου του χιονοδρομικού. Βέβαια αυτό το λιφτ αντικαταστάθηκε, άρα αυτός ο σταθμός-ρετρό, δεν υπάρχει πλέον.

post-398-0-73708300-1414182454.jpg

Pass Thurn

post-398-0-60553500-1414182542.jpg

post-398-0-64774900-1414182587.jpg

post-398-0-11124000-1414182645.jpg

post-398-0-46954800-1414182702.jpg

• Like 11

53439599_2068663559920176_2642105202932449280_o.jpg?_nc_cat=108&_nc_ht=scontent.fath7-1.fna&oh=949ee377df86ea39cb0241879a9b002b&oe=5D132E68

Κώστα οτι σου ειπε ο Αλέξης απο πανω ειναι ευαγγέλιο της πληροφορίας.δεν θα βρεις περισσότερες και αναλυτικότερες πληροφορίες εκτός και αν έρθεις σε μια συνάντηση.

Και για να θυμάσαι,mil=Austria με εξειδίκευση στο ischgl

• Like 3

Και για να πάμε λίγο (πολύ) πιό πίσω Χριστούγεννα 1997 πάπου εκεί :yes

post-22-0-60102800-1414184233.jpg

post-22-0-99725600-1414184262.jpg

post-22-0-10692300-1414184315.jpg

Νάταν τα νιάτα δυό φορές :(:yes:thumbup: :thumbup: :thumbup:

• Like 14

www.zermatt.ch

Τώρα οφείλω να απαντήσω.

Χριστούγεννα 1987 Kitzbuhel:

post-398-0-89304300-1414186677.jpg

post-398-0-17117000-1414186788.jpg

Edited by mil
  • Like 5

Χριστούγεννα 1987 : Pass Thurn

post-398-0-94838400-1414186920.jpg

post-398-0-47779000-1414186980.jpg

post-398-0-56172500-1414187072.jpg

post-398-0-55636900-1414187124.jpg

Edited by mil
  • Like 20

Εσύ ποιός είσαι;

1)Μαύρα μαλλιά

2)Λίγα κιλά

3)και που σπρώχνει στην 1η φωτο

Edited by mil
  • Like 3

Αγνώριστος!

Τελικά Αλέξη, η κοιλιά μας κολακεύει! :P

• Like 2

sinox-0.jpeg

Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τις απαντήσεις σας. Η αλήθεια είναι οτι είναι η πρώτη φορά που πάμε εξωτερικό σε τέτοιο χιονοδρομικό τοπίο. Σχετικά με το Ischl το είχα ψάξει και αυτό αλλά νομίζω μας έβγαινε πιο ακριβά γι αυτό το απέρριψα. Δεν είμαι αρνητικός αν έχετε να μου προτείνετε συγκεκριμένο ξενοδοχείο και το γνωρίζετε. Δεν έχουμε κλείσει ακόμα τίποτα μέσα στη βδομάδα θα γίνουν όλα.

Επίσης δεσμεύομαι να παρευρεθώ σε κάποια συνάντηση να τα πούμε και από κοντά.

Ευχαρστώ και πάλι για τις απαντήσεις σας!!!!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Οταν είχα πάει εγώ μέναμε σε ένα ξενοδοχείο κοντά στην γόνδολα. maria theresia kitzbuhel λέγεται. Είχα βρεί κάποια παιδιά απο το club που ήταν την ίδια περίοδο εκεί οι οποίοι έμεναν σε ένα κοντινό χωριό και είχαν βρεί πάρα πολύ φθηνά. γενικά τα διπλανά χωριά βολεύουν και έχουν επίσης αρκετά απο αυτά πρόσβαση με γόνδολα στο χιονοδρομικό. Από την στιγμή που θα ανέβεις πάνω στο βουνό οι πίστες και τα χωριά συνδέονται με lifts και μπορείς να κατευθυνθείς όπου θέλεις. Πιο κοσμικό και όμορφο χωριό είναι βέβαια με διαφορά το kitzbuehel. Κάρτα καλύτερα αγόρασε απο εκεί. Επίσης εμείς είχαμε νοικιάσει μέσω ίντερνετ ένα ταξί 6θέσιο αν θυμάμαι καλά ήταν αυτή η εταιρία. https://www.tirol-taxi.at/ Μας περίμενε στο αεροδρόμιο και μας επέστρεψε. Επίσης επειδή δεν είχε άλλα άτομα ταξιδέψαμε μόνοι μας και είμασταν πολύ άνετοι. Στα άλλα χωριά πήγαινα με τρένο ή κατεβαίναμε με την αντίστοιχη γόνδολα

λοιπον..θα απαντησω μονο για την All Star Card

η περιοχη εχει μεσα 10 χιονοδρομικα....

το θεμα ειναι ποσα απο αυτα θα μπορεσεις να επισκεφτεις στις μερες που θα εισαι εκει.

Αν την παρεις αλλα κανεις μονο στο Kitz ισως δεν εχει νοημα

Παντως η διαφορα στα λεφτα μου φαινεται δεν ειναι μεγαλη...ισως αξιζει για να πεταχτεις μια βολτα στο γειτονικο skiwelt που επισημα εινια το μεγαλυτερο ΧΚ στην Αυστρια....(καλο μεν αλλα ΠΟΛΥ χαμηλο)

Αν ομως οταν πατε ο καιρος εινια κρυος με χιονια κλπ τοτε το skiwelt αξιζει

Η πατε με ενοικιαζομενο αμαξι και μεινετε καπου πιο εξω για πιο φθηνα ή θα πατε με αυτο που λεει ο φιλος παραπανω και θα πρεπει ομως να μεινετε πολυ κοντα στα λιφτ....

Τωρα με την All Star Card εχει και αλλα χιονοδρομικα αλλα θελεις χοντρικα 1 ωρα δρομο περιπου να πας (εκτος του skiwelt)

αν δεν σε ενοχλει παρτην με κλειστα ματια...

Edited by Turms

Snow is on my D.N.A.

Πέρυσι απο 18/1/13 -24/1/13 μείναμε στο st.johan I'm Tirol .

Το χωριό είναι μικρό γραφικό και με δικό του ΧΚ .

Απο το kitzbuhel απέχει περίπου 10-15 λεπτά με το αυτοκίνητο .

Το kitz είναι πιο γραφικό και κοσμοπολίτικο αλλά και πιο ακριβό σε όλα του.

Την περίοδο που πήγαμε είχε και το παγκόσμιο πρωτάθλημα .

Είχε πολλά events αλλά το μισό Χκ ( οι 2 μεγαλύτερες κ καλύτερες πίστες ) ε

Ήταν κλειστές για τους αγώνες .

Πρόσεχε το χαμηλό υψόμετρο γιατί πέρυσι ,που ήταν μια άσχημη χρόνια για το τυρολο, 1 το μεσημέρι οι πίστες ήταν σούπα.

Το ξενοδοχείο που μείναμε ήταν το chalet alpina in st.johan και το email :info@hotel-tyrol.cc

Νοικιάσαμε διαμέρισμα με κουζίνα ,αλλά αν ήθελες είχε και το ξενοδοχείο εστιατόριο .

Είναι κοντά στο κέντρο του χωριού και το λεοφοριο για το τοπικό Χκ έχει στάση ακριβώς μπροστά στη είσοδο .

460€ το διαμέρισμα για μια εβδομάδα .

Αν πιστεύεις οτι μπορώ σε να βοηθήσω , είμαι στη διάθεση σου .

• Like 1

Εχω παει αρκετες φορες και στο Kitzbuhel και στο Sankt Johann in Tirol.

Το δευτερο το εχω στην καρδια μου, εχουμε παει 4 φορες και καθε φορα καναμε και μια δυο μερες Kitz.Τελευταια φορα, πηγαμε Kitz και καναμε και μια μερα Sankt Johann.

To Κιτζ προσφερεται για τους πιο προχωρημενους (οι αρχαριοι δεν θα εχουν πολλες επιλογες, την 26). Το SJ προσφερεται για αρχαριους, με πιστες αεροδρομια και απαλες κλισεις. Μπορεις ομως να βρεις και πιο απαιτητικες κοκινουλες και να ανεβασεις επιπεδο.

Το Κιτζ εχει πλεον κανονια παντου, δεν υπαρχει περιπτωση να μεινεις απο χιονι στα χαμηλα. Ειναι λιγο πιο κοσμοπολιτικο αλλα και ακριβουτσικο.

Το SJ ειναι πιο γραφικο, ιδρυθηκε το 15o αιωνα, εχει αρκετα ρεστωραν και μπαρακια ωστε να μην βαρεθειτε και ακομη και Ελληνικη ταβερνα (Ροδος αν θυμαμαι καλα...) Αν και χαμηλου υψομετρου, σπανιως εχει προβλημα με χιονι (μια χρονια θυμαμαι που ειχαμε παει Kaprun με τον ΕΟΣ Αχαρνων, ειχε προβλημα (μια στα 10 χρονια...).

• Like 3