Jump to content
stelioskrete

Εξωτερικο πρωτη φορα ...

Recommended Posts

Γεια σας κ απο μενα ...καλος σας βρηκα σαν νεος σαυτο το καταπληκτικο forum...λοιπον αφου εχω παει σε ολα σχεδον τα μεγαλα χιονοδρομικα της ελλαδας περισι ειπαμε να παμε κ εξω,σεν πρωτη φορα λοιπον πηγαμε Bansko φοβερο χιονοδρομικο καλες τιμες αλλα ποληηηη κοσμο. Λεμε λοιπον φετος να παμε καπου αλλου Αυστρια Ιταλια Ελβετια ,ημαστε 5-6 ατομα οι 3-4 τρελοι για σκι σνμρντ αλλα εχουμε κ κοπελες μαζι ...ψαχνω λοιπον καπου ωστε να εχει καλο χιονοδρομικο καλες τιμες ευκολα να πας κ να εχει κ μεγαλουτσικο μερος για καποιους που δεν θελουν σκι ολοι μερα καθε μερα αλλα κ να ειναι καλα κ την νυχτα ... πειτε μου pls κανα δυο μεροι συμφονα μαυτο... Ευχαρηστω εκ τον πρωτερον......

THNX

δυστυχως οι γνωσεις μου δεν φτανουν να σε βοηθησω σε αυτο που ζητας,αλλα συντομα καποιος θα σου απαντησει.εγω παλι για να γλιτωνω απο αυτον τον πονοκεφαλο απλα δεν παιρνω την γυναικα μου μαζι. :rolleyes:

Με τα δεδομένα που θέτεις από Αυστρία θα κοιτούσα το Zell am See-Kaprun, το Saalbach και αν δεν υπάρχουν αρχάριοι το Ischl. Από Ιταλία μάλλον Val Gardena. Η Ελβετία είναι αρκετά ακριβή...

κοιτα

και εμεις καπως ετσι ξεκινησαμε

ειχαμε παει σε ολα στην ελλαδα

πηγαμε Bansko

και την επομενη χρονια ψαχναμε για αυστρια

ψαχναμε ψαχναμε ψαχναμε

πηγαμε στ αντον και περασαμε τελεια

καταλαβαμε οτι τζαμπα ψαχναμε. οποιοδηποτε χιονοδρομικο με χλμ πιστων πανω απο 250 σε καλυπτει ανετα για μια βδομαδα.

μπορεις ανετα να επιλεξεις ενα οχι τοσο γνωστο ΧΚ και να γλυτωσεις λεφτα. στο σκι παντως εκπτωσεις δεν θα κανεις οπου και να πας αλπεις

Ευχαρηστω για της απαντησεις...Με λιγο που κοιταξα βλεπω οτι η easy jet παει πολη οικονομικα στο Μιλανο ,τορα απο κει ...?κ συμφονα με τα παραπανο δεδομενα...?

Edited by stelioskrete

Ευχαρηστω για της απαντησεις...Με λιγο που κοιταξα βλεπω οτι η easy jet παει πολη οικονομικα στο Μιλανο ,τορα απο κει ...?κ συμφονα με τα παραπανο δεδομενα...?

Αν έχεις δικό σου εξοπλισμό συνυπολόγισέ τον στο κόστος της πτήσης. Δες λοιπόν και Aegean-Olympic ή Lufthansa για Μόναχο που δεν τον χρεώνουν επιπλέον κι ίσως η διαφορά να μην είναι μεγάλη.

Καλό είναι επίσης να μας γράψεις και το επιπεδό σας για να μπορούμε να σου προτείνουμε κάτι που να ταιριάζει στις δυνατότητές σας..

Εχουμε κανα δυο αρχαριους κανα δυο μετριους κ κανα δυο πιο καλους απο μετριους ... ο ενας μονο εχει κ δικο του εξοπλισμο σκι εγω δεν εχω μονο σανιδα ....κ απο Μοναχο ή Μιλανο υπαρχει κανα τρενο?

Αν πας Ιταλια βολευει Μιλανο.Αν πας προς Αυστρια μερια βολευει Μοναχο.και αν εισαστε οπως καταλαβα 4 ατομα σας συμφερει να ενοικιασετε αυτοκινητο

2013_Elan_Amphibio_Waveflex_14_Fusion.jpg

Το Badgastein είναι το μέρος που θα κάνουμε πάμε σαν σύλλογος την εκδρομή τέλη Γενάρη.

Είναι μια λουτρόπολη, αρκετά μεγάλη και έχει αρκετό κόσμο. Μέχρι και καζίνο έχει. Πιστεύω και τη νύχτα θα είναι καλά γιατί είναι αρκετά τουριδτικό μέρος.

Αυτά για κάποιον-α που δεν τον-ην ενδιαφέρει το σκι. Τώρα για σκι ή σνόουμπορντ, νομίζω ότι έχει γύρω στα 250 klm πίστες.

Αν μπείς στο www.gastein.com έχει όλες τις πλροφορίες.

Εμείς επειδή πάμε με αεροπλάνο μέχρι Μόναχο και μετά θα έχουμε λεωφορείο, δεν το ψάξα να σου πω την αλήθεια για τρένο. ΄

Αλλά πρέπει να έχει. Πάντως αυτό το site, θα σε βοηθήσει πολύ.

stelios σα πρώτο χιονοδρομικό με καλη πόλη για αυτους που δε κανουν σκι ειναι οπως σου ειπαν και πιο πριν το Zell am see...

νοικιαζεις αυτοκινητακι απο το αεροδομιο του Μοναχου και η διαδρομή ειναι περιπατος, μια μερα θα πας και στο Καπρουν που ειναι δίπλα για να πεις οτι ανεβηκες και πανω απο 3000μετρα.

σε κοντινη απόσταση ειναι saalbach,badgastein,kitzbuhell και μπορεις να κανεις και tour καθε μερα σε αλλο χιονοδρομικό.

Τελικα μαλον για zell am see μας βλεπω βρηκα με Lufthansa 11-18/1 120ε πηγενεελα απο κει κ περα ειμαι αναμεσα σε τρενα κ ενοικιαζομενο ... βρηκα τρενο απο μοναχο για zell am see με 22ε .Πως σας φενοντε ολα αυτα ? το εισιτηριο του τρενου .....................Suche Search

ContactHelpSite mapa, a+, a++

HauptnavigationHomeOffersOffers DestinationsDestinations ServicesServices TrainsTrains TourismTourism About DB BahnAbout DB Bahn My Bahn

Ticket&Reservation Payment Booking Confirmation

Your ticket One-Way Ticket, 1 traveller (age: 30 years), 2nd class, München - Zell/See

Europa-Spezial Österreich

Train-specific booking. Exchange/return: EUR 15; excluded from the first day of validity 19,00 EUR

Ticket type Online-Ticket (for self printing)

Reservation request 1 Seat in the 2. class, Any compartment, Any seat position

Please select the requested trains for reservation:Print page

Outward journey Station/Stop Date Time Products Reservation request Make reservation?

München Hbf

Schwarzach-St. Veit Tu, 11.01.2011 12:27

15:09 EC 113 Requests feasible

Details

Schwarzach-St. Veit

Zell am See Tu, 11.01.2011 15:13

15:46 REX 5034 cannot be reserved

Back

Proceed

Print pageTop

© Deutsche Bahn AGGeneral conditions of saleLegalPrivacy Policywww.deutschebahn.com

Σωστα εβαλα την περιοχη ???σας λεει κατι ο ενδιαμεσος σταθμος??μην κ πανε πουθενα αλου....

Edited by stelioskrete

Πόσες μέρες θα πάτε; Σκεφτείτε και το αυτοκίνητο... Είναι οικονομικό και προσφέρει μεγαλύτερη ευλιξία. Εμείς στο ταξίδι μας είχαμε έτσι ευκαιρία να επισκεφτούμε και το Σαλτσμπουργκ.

Υπάρχει παλαίοτερο θέμα για το zell. Αν το αναζητήσεις θα βρείς πολλές αναλυτικές πληροφορίες εκεί

Edited by KSpecial

Πόσες μέρες θα πάτε; Σκεφτείτε και το αυτοκίνητο... Είναι οικονομικό και προσφέρει μεγαλύτερη ευλιξία. Εμείς στο ταξίδι μας είχαμε έτσι ευκαιρία να επισκεφτούμε και το Σαλτσμπουργκ.

Υπάρχει παλαίοτερο θέμα για το zell. Αν το αναζητήσεις θα βρείς πολλές αναλυτικές πληροφορίες εκεί

Λεμε για 7 μερες ναι σιγουρα καλητερα αυτοκινητο αλλα πως να το ψαξω κ αυτο ... ειδα κα αλλα post κ λεει για χιονολαστιχα κτλ...

το Zell am see ειναι προορισμος που μπορεις να χρησιμοποιησεις αυτοκινητο σε αντιθεση με αλλα βουνα που πας και δε κουνας ρουπι.

το Τρένο ειναι οικονομικότατο απο την άλλη , ειναι αποφαση που θα παρεις μονος σου...

Αυτοκίνητο στο Μόναχο νοικιάζεις με χιονολάστιχα. Ψάξε σχετικές πληροφορίες μες στο φόρουμ... θα βρεις τα πάντα.

Για το Ζελ δες εδώ....

http://www.snowclub.gr/forums/index.php?s=...st&p=164397

Είχαμε πάει πριν 2 χρόνια και έχω γράψει αναλυτικές πληροφορίες... λείπουν μόνο οι φωτογραφίες... χαχα

Διάβασε όλο το νήμα βέβαια και θα έχεις μια πλήρη άποψη για το μέρος...

Καλησπέρα,

καλή επίλογή είναι και το Kitzbuhel, κοντά στο Zell am See. Φέτος έχει ρίξει πολύ χιόνι. :D εκ στην βάση 120 εκ. στο βουνό!

Οι πίστες του είναι καταπληκτικές για αρχάριους και μέτριους σκιέρ. Οι εγκαταστάσεις υπερσύγχρονες και έχει 170 km πίστες!

Έχει ξενοδοχεία για όλα τα βαλάντια.

ΤΟ διπλανό Kirchberg (στα 4 χλμ) είναι εξίσου όμορφο με πιό λογικές τιμές.

Τα χωριά βρίσκονται στα 750 μ υψόμετρο και οι δρόμοι δεν κλείνουν ποτέ!

Η πρόσβαση από Μόναχο είναι πανεύκολη (1,5 ώρα).

Περισσότερες πληροφορίες:

http://www.bergfex.at/kitzbuehel-kirchberg/webcams/

χιονοδρομικό

web κάμερες + καιρός

διαδραστικός χάρτης χιονοδρομικού

snow report

Για έρευνα αγοράς σχετικά με δωμάτια, appartements, ξενοδοχεία καλύτερο σάιτ είναι το:

Bergfex.com

Σύγκριση χιονοδρομικών μεταξύ Zell am See (μαζί με το διπλανό Kitzsteinhorn-Kaprun) και Kitzbuhel δεν μπορεί να γίνει!

Υπάρχει διαφορά κλάσης υπέρ του Kitzbuhel.

(Έχω πάει και στα δυο!)

Καλά να περάσεις

Οποτε μου προτινεις Kitzbuhel etsi...?? Αυτο που ενδιαφερει πιο πολη ειναι να ειναι μεγαλο το μερος ωστε αν καποιος δεν θελει να κανει σκι καθε μερα ,ακομα μαλον θα εχουμε δικο μας αμαξι ωστε να μπορουμε να κανουμε λιγο τουρ .....Επειδη δεν εχουν ολοι πεδιλα σανιδια δικα τους υπαρχουν μερη να νοικιασουμε? Μηπως ξερετε απο τιμες?

Επειδη δεν εχουν ολοι πεδιλα σανιδια δικα τους υπαρχουν μερη να νοικιασουμε? Μηπως ξερετε απο τιμες?

Αυτα ειναι λυμενα σε αυτα τα χ.κ.Υπαρχουν αρκετα καταστηματα για ενοικιαση και αναλογα με την κατηγορια του σετ πληρωνεις.Μια μεση τιμη ειναι περιπου 22 Ε την ημερα το σετ

μην κανεις παρεα με γαλοπουλες αν θελεις να πεταξεις με αετους

Το seefeld πόσο μακριά είναι; έχω φίλο που δουλεύει σε ξενοδοχείο εκεί......

Το ποστ μεταφέρθηκε σε ελληνικά από greeklish από moderator.

Αγαπητέ stelioskrete παρακαλείστε να μην γράφετε σε greeklish καθώς απαγορεύονται από τους κανονισμούς του φόρουμ.

Φιλικά από τον ομάδα moderating

Το seefeld πόσο μακριά είναι; έχω φίλο που δουλεύει σε ξενοδοχείο εκεί......

Το Seefeld ειναι πολυ κοντα στο Ινσμπουργκ.Αν θελετε να κατεβασετε λιγο τον πηχυ της χιονοδρομιας και να προσαρμοστειται στην υπολοιπη παρεα που θελει και λιγο τουριστικο κομματι,θεωρω πως ειναι καλη επιλογη δεδομενου οτι το Ινσμπουργκ ειναι πολυ ευκολα προσεγγισιμο.Παντως και το ιδιο το Seefeld σαν χωριο ειναι πολυ γραφικο.

μην κανεις παρεα με γαλοπουλες αν θελεις να πεταξεις με αετους

Otan leme pagetones stin Aystia ti enooyme ...?einai kti idietero poy aksizi na dis...?poy yoarxoyn?

Σου ζητήθηκε παραπάνω να γράφεις με ελληνικούς χαρακτήρες, η χρήση greeklish αντιβαίνει τους κανονισμούς λειτουργίας του forum.

Snow to the people!