ΣΤΧ 2,358 Report post Posted September 30, 2011 1ο πακέτο έκπτωσης OLGA KOTSINA MANUELA STOICA MINAS PALIATSARAS ATHANASIOS PELLAS ALEXANDROS PELLAS VASILEIOS MICHAILIDIS ARISTEIDIS KEFALIDIS KONSTANTINOS VOMPIRIS AFRODITI KERAKI KONSTANTINOS GOURGIOTIS 2ο πακέτο έκπτωσης GEORGIOS KOUSTAS DIMITRA DANEZI ILIAS KOUSTAS 3Ο πακέτο έκπτωσης GEORGIOS DRAKAKIS VASILEIOS TERZAKIS MARIA SELIMOU GEORGIOS PAPPOUS GEORGIOS LEFKADITIS CONSTANTINOS TYMVIOS IOANNIS MAMAS SOFIA MERKOURI DANIIL PANTAZIS NIKIFOROS PASOULAS ANDRONIKI MAKRI MARIA PEPPA 4ο πακέτο έκπτωσης ALEXANDROS KAPPIS MARINA AIKATERINI AMPATSOGLOU IOANNIS KAPSALOPOULOS Share this post Link to post Share on other sites
Giannis90 2,282 Report post Posted September 30, 2011 Καλησπέρα παιδιά, μια ερώτηση θα ήθελα να κάνω.Υπάρχει κάποιο χρονικό όριο σε σχέση με την πληρωμή και με την λήξη των συμμετοχών; Το ψήνω με τα μπούνια να έρθω, το θέμα είναι όμως ότι προς το παρόν είμαι μόνος μου, και ρωτάω μήπως καταφέρω να βρω κάποιον για παρέα! BASI Level 3 Alpine Ski Instructor (partly qualified). Share this post Link to post Share on other sites
skimad 665 Report post Posted September 30, 2011 παρεα θα βρεις σιγουρα γιαυτο μην ανησυχεις ορμα DALTONS POW ROBBERY..... Share this post Link to post Share on other sites
Ράνια 616 Report post Posted September 30, 2011 Χρονικό όριο αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει. Οσο νωρίτερα κατοχυρώσεις τη συμμετοχή σου τόσο καλύτερη τιμή θα πετύχεις. Αυτή τη στιγμή το πακέτο είναι στα 830 ευρώ. Από παρέα άλλο τίποτα, μη σε ανησυχεί αυτό! Share this post Link to post Share on other sites
Stelaras 0 Report post Posted September 30, 2011 Καλησπέρα κι από μένα! 1 χρόνο στο snowclub και ψήθηκα να ρθω κι εγώ... Ξέρει κανείς πόσο επιβάρυνση θα έχω αν πάρω μονόκλινο? Powder to the people! Share this post Link to post Share on other sites
Giannis90 2,282 Report post Posted October 1, 2011 παρεα θα βρεις σιγουρα γιαυτο μην ανησυχεις ορμα Χρονικό όριο αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει. Οσο νωρίτερα κατοχυρώσεις τη συμμετοχή σου τόσο καλύτερη τιμή θα πετύχεις. Αυτή τη στιγμή το πακέτο είναι στα 830 ευρώ. Από παρέα άλλο τίποτα, μη σε ανησυχεί αυτό! Μάλιστα.Τουλάχιστον να βρω και κάναν ακόμη ώστε να μοιραστούμε το δωμάτιο και να μην μου βγει παραπάνω.Από εκεί και πέρα απ΄ότι είδα χρειάζεται μια προκαταβολή και το ονοματεπώνυμο όπως αναγράφεται στα greeklish πάνω στην ταυτότητα,σωστά; Α και κάτι ακόμη, το πακέτο τώρα είναι στην τιμή των 830 με ή χωρίς τα 60ευρώ; (Γιατί είμαι από Θεσσαλονίκη.) BASI Level 3 Alpine Ski Instructor (partly qualified). Share this post Link to post Share on other sites
Ράνια 616 Report post Posted October 1, 2011 @ Stelaras: αναμένουμε απάντηση απο το πρακτορείο @ Giannis90: Η τιμή είναι χωρίς την πτήση Θεσσαλονίκη/Αθήνα. Θα βρεις παρεα να μοιραστείς το δωμάτιο. Μήπως να γνωριζόσαστε με το Stelara ας πουμε? Share this post Link to post Share on other sites
Ράνια 616 Report post Posted October 1, 2011 Το μονόκλινο έχει επιβάρυνση 210 ευρώ το άτομο. Share this post Link to post Share on other sites
Stelaras 0 Report post Posted October 2, 2011 Fine by me.. Στις μέρες μας ό,τι μπορούμε να γλιτώσουμε καλό είναι.. Να κανονίσω και ρεπό απ τη δουλειά και όλα κομπλε. Powder to the people! Share this post Link to post Share on other sites
Stelaras 0 Report post Posted October 2, 2011 Λοιπόν, μάλλον κανονίστηκε και για μένα. Αύριο θα πάω να καταθέσω τα λεφτά για την πρώτη δόση, αλλά πόσα είναι τελικά σύνολο?? Στην πρώτη σελίδα λέει 930, η φίλη pies λέει 830, και υπάρχει και αναφορά για έκπτωση 100 ευρώ με πτήση της Alitalia.. Τί παίζει τελικά? Powder to the people! Share this post Link to post Share on other sites
Giannis90 2,282 Report post Posted October 3, 2011 Fine by me.. Στις μέρες μας ό,τι μπορούμε να γλιτώσουμε καλό είναι.. Να κανονίσω και ρεπό απ τη δουλειά και όλα κομπλε. Όλα κομπλέ.Ούτε κι΄εγώ έχω πρόβλημα. Μέσα σε δυο-τρεις μέρες θα ξέρω σίγουρα για να κανονίσω και εγώ ρεπό απ΄την δουλειά ώστε να κάνω μετά την κατάθεση. BASI Level 3 Alpine Ski Instructor (partly qualified). Share this post Link to post Share on other sites
Ράνια 616 Report post Posted October 3, 2011 @Stelaras: η αρχική τιμή της εκδρομής είναι 930 ευρώ. Από αυτή την τιμή αφαιρούνται εκπτώσεις ανάλογα με τις προσφορές που βρίσκουμε στα αεροπορικά εισιτήρια. Αυτή τη στιγμή η έκπτωση είναι 100 ευρώ με πτήσεις της Αλιτάλια. Για επιβεβαίωση επικοινώνησε με το πρακτορείο πριν προχωρήσεις στην κατάθεση. Share this post Link to post Share on other sites
Stelaras 0 Report post Posted October 3, 2011 Ευχαριστώ.. Απ το πρωί μιλάω με το πρακτορείο αλλά ξεκάθαρη απάντηση δεν μπόρεσα να πάρω, έστειλαν μήνυμα στην αεροπορική για να δουν για εισιτήρια και περιμένουν.. Εγώ πήγα και άφησα μία προκαταβολή πολύ παραπάνω από 25% της πρώτης τιμής για να είμαι σίγουρος.. Powder to the people! Share this post Link to post Share on other sites
Ράνια 616 Report post Posted October 4, 2011 (edited) Η λίστα συμμετοχών έως σήμερα: 1 OLGA ΚOTSINA 2 MANUELA STOICA 3 MINAS PALIATSARAS 4 ATHANASIOS PELLAS 5 ALEXANDROS PELLAS 6 VASILEIOS MICHAILIDIS 7 ARISTEIDIS KEFALIDIS 8 KONSTANTINOS VOMPIRIS 9 ΑFRODITI KERAKI 10 KONSTANTINOS GOURGIOTIS 11 GEORGIOS KOUSTAS 12 DIMITRA DANEZI 13 ILIAS KOUSTAS 14 GEORGIOS DRAKAKIS 15 VASILEIOS TERZAKIS 16 MARIA SELIMOU 17 GEORGIOS LEFKADITIS 18 CONSTANTINOS TYMVIOS 19 IOANNIS MAMAS 20 SOFIA MERKOURI 21 DANIIL PANTAZIS 22 NIKIFOROS PASOULAS 23 ANDRONIKI MAKRI 24 MARIA PEPPA 25 ALEXANDROS KAPPIS 26 MARINA AIKATERINI AMPATΖOGLOU 27 IOANNIS KAPSALOPOULOS 28 CHRISTOS GIANNOPOULOS 29 STYLIANOS MENEXES 30 JEAN CAZAGLIS Edited October 12, 2011 by pies Share this post Link to post Share on other sites
Olga 6,796 Report post Posted November 3, 2011 Η λίστα συμμετοχών: 1 OLGA ΚOTSINA 2 MANUELA STOICA 3 MINAS PALIATSARAS 4 ATHANASIOS PELLAS 5 ALEXANDROS PELLAS 6 VASILEIOS MICHAILIDIS 7 ARISTEIDIS KEFALIDIS 8 KONSTANTINOS VOMPIRIS 9 ΑFRODITI KERAKI 10 KONSTANTINOS GOURGIOTIS 11 GEORGIOS KOUSTAS 12 DIMITRA DANEZI 13 ILIAS KOUSTAS 14 GEORGIOS DRAKAKIS 15 VASILEIOS TERZAKIS 16 MARIA SELIMOU 17 GEORGIOS LEFKADITIS 18 CONSTANTINOS TYMVIOS 19 IOANNIS MAMAS 20 SOFIA MERKOURI 21 DANIIL PANTAZIS 22 NIKIFOROS PASOULAS 23 ANDRONIKI MAKRI 24 MARIA PEPPA 25 ALEXANDROS KAPPIS 26 MARINA AIKATERINI AMPATΖOGLOU 27 IOANNIS KAPSALOPOULOS 28 CHRISTOS GIANNOPOULOS 29 STYLIANOS MENEXES 30 JEAN CAZAGLIS 31IOANNIS PYLONITIS H καταβολή της δεύτερης προκαταβολής είναι μέχρι 07/11/2011 "...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow'' (Lord Byron about Mont Blanc) Share this post Link to post Share on other sites
vamvax 115 Report post Posted November 7, 2011 Από τους συμμετέχοντες στην εκδρομή, είναι κανείς που δεν έχει συγκάτοικο..??? My Mind Is Drifting... Live to Ride Share this post Link to post Share on other sites
grarxon 0 Report post Posted November 8, 2011 Από τους συμμετέχοντες στην εκδρομή, είναι κανείς που δεν έχει συγκάτοικο..??? Εγώ δεν εχω κανονίσει με κανέναν τίποτα ακόμα.(δλδ δεν έχω συγκάτοικο). (κάνω και snowboard για να είμαστε και στο βουνό μαζί αν δεν υπάρχει θέμα). Share this post Link to post Share on other sites
vamvax 115 Report post Posted November 8, 2011 Εγώ λέω να πάμε σε καμιά συνάντηση να τα πούμε και από κοντά. Και άμα τα βρούμε και στην προίκα, τότε "Yes, I do..!!!" My Mind Is Drifting... Live to Ride Share this post Link to post Share on other sites
Stelaras 0 Report post Posted November 8, 2011 Ούτε κι εγώ έχω συγκάτοικο, αν και από το γραφείο μου είπαν να μην κλείσω μονόκλινο μιας και είναι κι άλλα άτομα που δεν έχουν και θα ήθελαν. +210 ευρώ δεν λέει.. Η συνεννόηση πως θα γίνει δεν ξέρω.. Powder to the people! Share this post Link to post Share on other sites
vamvax 115 Report post Posted November 8, 2011 Εγώ λέω να βρεθούμε στο αεροδρόμιο και μέχρι το ξενοδοχείο έχουμε τόσες ώρες... Θα την βρούμε την άκρη. Αεροδρόμιο - αεροπλάνο - πούλμαν, θα έχουμε γνωριστεί όλοι και όλο και κάποιος θα κολλήσει με κάποιον... My Mind Is Drifting... Live to Ride Share this post Link to post Share on other sites
Stelaras 0 Report post Posted November 8, 2011 Με τις κρατήσεις τι παίζει? Δεν θα πρέπει να ξέρει από πριν το ξενοδοχείο τι δωμάτια να κρατήσει? Powder to the people! Share this post Link to post Share on other sites
vamvax 115 Report post Posted November 9, 2011 Με τις κρατήσεις τι παίζει? Δεν θα πρέπει να ξέρει από πριν το ξενοδοχείο τι δωμάτια να κρατήσει? Αυτό δεν το γνωρίζω. Η λογική λέει ναι, αλλά από την άλλη ίσως έχουν κρατηθεί μόνο double rooms (όχι twin), οπότε να μην τον νοιάζει. Τέτοιου είδους ερωτήσεις, θα απαντηθούν από τα στελέχη του Συλλόγου. My Mind Is Drifting... Live to Ride Share this post Link to post Share on other sites
Guest afrodite Report post Posted November 9, 2011 Δεν είμαι στέλεχος, απλά ξέρω το τι γίνεται επι του θέματος. Καλό είναι το γραφείο να ξέρει απο πριν το ποιος θα μείνει με ποιον για να κανονισει τα δωμάτια. Αλλιώς μερικοί ίσως βρεθείτε προ εκπλήξεως μετα :rolleyes: Επισης είδα οτι το ξενοδοχειο διαθέτει και τρίκλινα, που σημαίνει και καλύτερη τιμή στην εκδρομή. Τωρα θα μου πεις, τρια άτομα πως θα τα βολέψουμε; Κι εμεις περσι με Βιβή και Νικολέτα (σουπερ roomates) την ίδια απορία είχαμε και τελικά μια χαρά βολευτηκαμε. Το δωμάτιο είχε 2 τουαλέτες οπότε δεν περιμέναμε σε γραμμή προτεραιότητας Τεσπα..το γραφείο ξέρει σίγουρα το ποιοι δεν έχουν συγκάτοικο ως τώρα, οπότε κανείς δε θα μείνει παραπονεμένος. Όλοι με τον έναν ή τον άλλον τρόπο θα ταιριάξετε... Γραφείο συνοικεσίων Euroski club, με παράρτημα το snowclub .....χιχι..πλάκα κάνω ορμωμενη απο το ποστ του Vamax έτσι; Μη μπας και με κυνηγάει μετά ολοκληρο ΔΣ ε; :D Share this post Link to post Share on other sites
vamvax 115 Report post Posted November 9, 2011 Προς "Stelaras" : Το πρωί της ημέρας που φεύγουμε, θα σε περιμένουμε στο αεροδρόμιο. Θα ήταν φρόνιμο να φέρεις ζεστές μπουγάτσες. Αν δεν φέρεις ζεστές, λαχταριστές, πεντανόστιμες μπουγάτσες με κρέμα, δυστυχώς θα έχει γίνει κάποιο "μπέρδεμα" με την κράτησή σου..... My Mind Is Drifting... Live to Ride Share this post Link to post Share on other sites
Stelaras 0 Report post Posted November 9, 2011 Χαχαχαχαχα! Κάτι θα γίνει! Powder to the people! Share this post Link to post Share on other sites