-
-
-
Καταπληκτική τελευταία μέρα. Το χιόνι στο Βάκχο κρατούσε μέχρι αργά. Ο χιονοδιάδρομος μέχρι το καρεκλάκι μια χαρά. Ευχαριστούμε τους εργαζόμενους και το ΧΚ για την υπέροχη μέρα. Καλή Ανάσταση και του χρόνου να είναι όλα καλύτερα. Ελπίζουμε και στην ανάσταση του Ηρακλή.
-
Έχω ανέβει στον Βεζούβιο με τριθέσιο καρεκλακι που είχε και αναστολή λόγω ...αέρα ..... Τον περασμένο αιώνα , Ιούλη μήνα . Σκεφτομαι ποιες είναι οι υποδομές που περιμένουν τους Έλληνες περιπατητες, γονείς , παιδάκια , απλούς φυσιολάτρες στην lift served αλπική Ελλάδα ( καταφύγια , βρύσες , στέγαστρα ανάγκης , σημεία επικοινωνίας , ελικοδρόμια , κέντρα υγείας κλπ κλπ) και μεσα μου λέω , ευτυχώς δεν δουλεύουν τα λιφτ καλοκαίρι .
-
Κάθε πράγμα στον καιρό του και ο κολιός τον Αύγουστο (που είναι αυγομένος και παχύς για αυτό δεν κάνει να τον τρώμε , γιατί δεν θα μείνει κολιός ....όρθιος ). Αυτό που συχνά γίνεται τέλη Απρίλη αρχές Μάη είναι ο εφιάλτης των ελληνικών χιονοδρομικών που απο μάρτη υπολειτουργούν.
-
By Χρήστος Λάππας · Posted
Four dead in cable car crash south of Naples https://www.bbc.com/news/articles/cvgq7345yrjo Αμέσως έρχεται στο μυαλό το 2021 όταν σκοτώθηκαν 8 άνθρωποι πάλι στην Ιταλία σε ατύχημα με τηλεκαμπίνα. Δεν ξέρω τι συμβαίνει με την συντήρηση τους, αλλά προφανώς κάτι δεν πάει καλά. -
Σήμερα τίποτα δεν ήταν ανοικτό...αύριο ποιος ξέρει...πάντως εγώ δεν θα έβγαινα εκτός αύριο...ακόμα κ αν ανοίξουν τα λιφτ
-
-
Upcoming Events
No upcoming events found -
Today's Birthdays
No users celebrating today -