Jump to content
lucky

γνωμες για καταλυμα σε κοντα παρνασσο,καλαβρυτα

Recommended Posts

γεια χαρα.οσο και περιεργο κι αν φαινεται εψαξα στο forum για να βρω info σχετικα με ξενοδοχεια ,δωματια κλπ. για τα χ.κεντρα αλλα δεν βρηκα.αν υπαρχει ,sorry για το καινουργιο θεμα.τελος παντων, ενδιαφερομαι να μεινω για καμια δυο νυχτες.αν κανεις εμεινε καπου και του αρεσε για διαφορους λογους,θα ηθελα να το μοιραστει.ενδιαφερομαι κυριως για καλαβρυτα και γυρω παρνασσο,δηλαδη εννοειται αραχωβα αλλα και γυρω χωρια.καλα τα tripadvisor και booking.com αλλα η γνωμη της παρεας παντα εχει πιο δυναμη ως πιο αληθινη...

ps:επισης οποιος εχει πληροφοριες και για χιονοδρομικα κεντρα εκτος αυτων καλοδεχουμενη η γνωμη του.δεν ξερουμε παντα που θα μας βγαλει..

γεια χαρα.οσο και περιεργο κι αν φαινεται εψαξα στο forum για να βρω info σχετικα με ξενοδοχεια ,δωματια κλπ. για τα χ.κεντρα αλλα δεν βρηκα.αν υπαρχει ,sorry για το καινουργιο θεμα.τελος παντων, ενδιαφερομαι να μεινω για καμια δυο νυχτες.αν κανεις εμεινε καπου και του αρεσε για διαφορους λογους,θα ηθελα να το μοιραστει.ενδιαφερομαι κυριως για καλαβρυτα και γυρω παρνασσο,δηλαδη εννοειται αραχωβα αλλα και γυρω χωρια.καλα τα tripadvisor και booking.com αλλα η γνωμη της παρεας παντα εχει πιο δυναμη ως πιο αληθινη...

ps:επισης οποιος εχει πληροφοριες και για χιονοδρομικα κεντρα εκτος αυτων καλοδεχουμενη η γνωμη του.δεν ξερουμε παντα που θα μας βγαλει..

Αρχικά δες αυτό τον οδηγό για το χ.κ.Καλαβρύτων και ίσως σε βοηθήσει.

Θα βρείς λίγα λόγια για το χιονοδρομικό, την γύρω περιοχή, αξιοθέατα,

διάφορες άλλες δραστηριότητες αλλά κ για διαμονή-φαγητό.

Θες να γίνεις όμως πιο συγκεκριμένος στην αναζήτησή σου....?

Πες μας αρχικά το budget που διαθέτεις.

Για πόσα άτομα μιλάς.

Καθημερινές ή Σ/Κ.

Ρίξε μια ματιά στον οδηγό και εδώ είμαστε να τα συζητήσουμε

και να βοηθήσουμε όπου μπορούμε....!

moments

...Have a nice day

before a bastard

comes and fucks

it up...

www.MessenTools.com-Frutas-skate.gifΛίζα...θα'ρθείς...θα κάνουμε μπανάνα...?!www.MessenTools.com-Frutas-skate.gif

Και Καλάβρυτα και Παρνασσό, υπάρχουν προτάσεις διαμονής για όλα τα βαλάντια και γούστα.

Έχω μείνει σε πολλά και στις δύο περιοχές. Πες μας τι ακριβώς ψάχνεις και κυρίως πόσα διαθέτεις και θα επανέλθω με ανατριχιαστικές :clapping: λεπτομέρειες..!!!

My Mind Is Drifting...

Live to Ride

Και Καλάβρυτα και Παρνασσό, υπάρχουν προτάσεις διαμονής για όλα τα βαλάντια και γούστα.

Έχω μείνει σε πολλά και στις δύο περιοχές. Πες μας τι ακριβώς ψάχνεις και κυρίως πόσα διαθέτεις και θα επανέλθω με ανατριχιαστικές :clapping: λεπτομέρειες..!!!

ευχαριστω πρωτα απ ολα για τις απαντησεις.καλο το ενημερωτικο "φυλλαδιο".βεβαια στο μυαλο μου εχω να παρω διαφορες αποψεις προσωπικες απο οποιον εχει μεινει.τωρα..ειδα..για 55 ευρω το ατομο.ψαχνω απο 70 μεχρι εκατο το δωματιο την ημερα.και συνηθως προτιμαω καθημερινες.τωρα δεν ανεφερα τοσο την τιμη πριν, γιατι απο συζητησεις και βλεποντας την φυση των εκδρομων του συλλογου,εχω καταλαβει οτι παιζει γενικα κατι συμπαθητικο,να κανει την δουλεια του,με συνενοησιμους ανθρωπους και αναλογες τιμες.κατι που τουλαχιστον για τα συγκεκριμενα μερη ψαχνω κι εγω.με ενδιαφερει να ειναι καθαρο,και να εχει ησυχια.τωρα αν εχει θεα,δορυφορικη,wi-fi κλπ.ολα καλα ειναι αυτα και με ενδιαφερουν αλλα για δευτερα.

ψαχνω απο 70 μεχρι εκατο το δωματιο την ημερα.και συνηθως προτιμαω καθημερινες.

Για Καλάβρυτα που ξέρω έχω να σου προτείνω τα παρακάτω:

Από 70 μέχρι 100 που ζητάς δες εδώ.

Δεν έχω μείνει ποτέ αλλά όποτε περνάμε απ' έξω πάντα το χαζεύω.

Λίγο που έχω ψάξει την σελίδα του έχει και προσφορές για καθημερινές αλλά

και πολύ ωραία δωμάτια.

Αυτό που μένουμε εμείς τα τελευταία 2 χρόνια είναι αυτό.

Πολύ καλά δωμάτια, απλά, με κουζινούλα, μεγάλο parking για το αυτοκίνητο,

και πολύ φιλόξενος και εξυπηρετικός ο ιδιοκτήτης.

Πολύ φθηνές τιμές για καθημερινές, κάτω από 70e.

moments

...Have a nice day

before a bastard

comes and fucks

it up...

www.MessenTools.com-Frutas-skate.gifΛίζα...θα'ρθείς...θα κάνουμε μπανάνα...?!www.MessenTools.com-Frutas-skate.gif

Για Παρνασσο φτηνες λυσεις ειναι στην περιοχη του Διστομου ή της Αντικυρας. Το 1ο ειναι βαρια 15 λεπτα απο την Αραχωβα και το 2ο 20-25 λεπτα.

tumblr_inline_mjj4qpOaJK1qz4rgp.gif

Επίσης οικονομική λύση για το ΧΚΠ, είναι οι Δελφοί. Μόνο 5 λεπτά από την Αράχωβα και με πολλές επιλογές.

-Lefas Hotel: Απόλυτα οικονομική λύση. Καθαρά δωμάτια, ξύλινη διακόσμηση, πολύ ευγενική η ιδιοκτήτρια, φανταστική θέα!

-Fedriades Hotel: Όχι και τόσο φθηνό, αλλά και πάλι στα επίπεδα των Δελφών. Πολύ όμορφο ξενοδοχείο, με υπέροχη διακόσμηση και το καλύτερο σαλόνι που έχω δει ποτέ. Μπορείς να περνάς ώρες εκεί.

-Parnassos Delfi Hotel: Απλά ΟΧΙ.

Καλάβρυτα

-Εκεί έχω μείνει στις σοφίτες Charoula. Στο κέντρο των Καλαβρύτων, ένα κτίριο με 4 ξύλινες σοφίτες (οι 2 με τζάκι). Οικονομική λύση, αλλά όχι χαμηλού επιπέδου. Ωραία μικρά δωμάτια, με ωραία θέα στο βουνό, αυτόνομη θέρμανση στο κάθε δωμάτιο και ΥΠΕΡΟΧΟ πρωινό από την ίδια την κυρία Χαρούλα!!!

Όλα τα παραπάνω είναι απλά δωμάτια, τα οποία όμως δεν είναι τρόγλες. Είναι αξιοπρεπή δωμάτια, καθαρά και ζεστά. Είναι δωμάτια στα οποία νιώθεις άνθρωπος, αλλά είναι το δωμάτιο για μετά το Χιονοδρομικό, που γυρίζεις πτώμα. Δεν είναι τα resort με τα spa, τις πισίνες κλπ....

Για όσους θέλουν, υπάρχουν φυσικά και το Santa Marina, Aigli, Castle Resort κλπ κλπ κλπ.....

My Mind Is Drifting...

Live to Ride

.ψαχνω απο 70 μεχρι εκατο το δωματιο την ημερα.και συνηθως προτιμαω καθημερινες.

HOTEL ANESIS κεντρικη πλατεια Καλαβρυτων.

Εξαιρετικο απο καθε αποψη (εχω μεινει πολλες φορες).

Εχει και καλη εκπτωση για τα μελη μας.

Στον Παρνασσό τα μέλη μας απολαμβάνουν καλές τιμές και υπηρεσίες στις Νεφέλες στην Αράχοβα και στο Σοφιανό στο Πολύδροσο :-)

ευχαριστω πρωτα απ ολα για τις απαντησεις.καλο το ενημερωτικο "φυλλαδιο".βεβαια στο μυαλο μου εχω να παρω διαφορες αποψεις προσωπικες απο οποιον εχει μεινει.τωρα..ειδα..για 55 ευρω το ατομο.ψαχνω απο 70 μεχρι εκατο το δωματιο την ημερα.και συνηθως προτιμαω καθημερινες.τωρα δεν ανεφερα τοσο την τιμη πριν, γιατι απο συζητησεις και βλεποντας την φυση των εκδρομων του συλλογου,εχω καταλαβει οτι παιζει γενικα κατι συμπαθητικο,να κανει την δουλεια του,με συνενοησιμους ανθρωπους και αναλογες τιμες.κατι που τουλαχιστον για τα συγκεκριμενα μερη ψαχνω κι εγω.με ενδιαφερει να ειναι καθαρο,και να εχει ησυχια.τωρα αν εχει θεα,δορυφορικη,wi-fi κλπ.ολα καλα ειναι αυτα και με ενδιαφερουν αλλα για δευτερα.

Ριξε και μια ματια στο περιοδικο "Ski + Snb magazine" εχει καποια καλα και οικονομικα καταλυματα σε Παρνασσο, Καλαβρυτα....

Γενικοτερα ξεφυλλισε το και δεν θα χασεις!! :snowfight:

Την υγειά μας παιδιά και όλα τα άλλα είναι....

The Daltons...jack

www.skimag.gr

ευχαριστω για τα ενημερωτικα.ελπιζω το θεμα αυτο να εχει απηχηση και σε αλλους που δεν ειναι παλιοι στο επαγγελμα η' στη λεσχη.λιγο κουφο αλλα να προσθεσω κι εγω απαντηση στο θεμα μου..περυσι πηγα στην μοναδικη κατοικια μου επι αραχωβας.τα δωματια της ιωαννας που τα ειχα βρει σε αρθρο στην καθημερινη. συμπαθητικη και διακριτικη η ιωαννα,καθαρο το δικλινο,σχετικα ευρυχωρο με τιβι.αλλα πολυ κεντρο,το παρκινγκ μια συνεχης δοκιμασια (αυτα τα μικρα αγχη που βαλε-βαλε προστιθενται..) και καμια θεα.περυσι ηταν καπου ογδοντα ευρω.δεν σας δουλευω με την ενημερωση.απλα δεν εμεινα ενθουσιασμενος γι αυτο και το θεμα.

Πήγαινε μια βόλτα από το χωριό Πολύδροσο/Σουβάλα (όλα τα χωριά έχουν δύο ονόματα)

Προσωπικά πιστεύω είναι το πιο όμορφο μέρος στην περιοχή. Σοφιανός, Έρωχος, Δρύας, Καραχάλιου και Πολύδροσο κάποια από τα καταλύμματα που μπορώ να προτείνω.

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Καλησπέρα!θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κάποιος κάποια κατοικία μέσα η κοντά στα Καλάβρυτα (Δεν με νοιάζει να είναι απομονωμένο, χωριό κτλ, εννοώντας ότι υπάρχει μεταφορικό οπότε δεν έχω θέμα με τις παροχές του μέρους) για ενοικίαση με τη σεζόν σε κάποια λογική τιμή , πχ μέχρι 300-400ευρώ???Ευχαριστω 

άνω Λουσοι...για αυτό που ψάχνεις