Jump to content

Recommended Posts

Καλύτερα λαός και Κολωνάκι, παρά να έχεις ψευδαισθήσεις για το τι κάνεις.

..............................................................................................................................χωρις λογια .................................................

ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ

:evil:

.........................................................................................................................................

ετσι μ αρεσεις με αποψη!!!

:wallbash:

o τρελος του χωριου......

Προσωπικα θα μου αρεσε να μαζευομασταν σε ενα Ελληνικο χιονοδρομικο ως ΕΣΤΟΥΧ με οσο το δυνατον περισσοτερες παρουσιες μελων και αυτο θα ηταν ποιο εφικτο αφου ο καθενας θα κανονιζε αναλογα με τα οικονομικα του δεδομενα τις ημερες διαμονης του.

Το προτερημα σε αυτην την περιπτωση για τα μελη θα ηταν να μπορεσουν να ακολουθησουν πολλοι περισσοτεροι απο μια εκδρομη του εξωτερικου και για τον Συλλογο να τον διαφημισουμε μεσα απο αυτην (την εκδρομη) και ως Ε-στουχ στηριζοντας τα Ελληνικα χιονοδρομικα και φυσικα εχοντας το αναλογο αντιτιμο προς το συλλογο σε παροχες.....(δωσε και λαβειν)

Ταπεινη μου αποψη πλεον πρωτα εκδρομη σε Ελληνικα χιονοδρομικα και μετα αναλογα με τις οικονομικες συνθηκες εκδρομη στο εξωτερικο,

υ.γ

...δεν πιστευω να γραψει κανεις " μα καθε χρονο γινεται εκδρομη στην Ελλαδα!!!"γιατι αυτη η εκδρομη ειναι του στυλ περνει ο Χρηστος 3 ατομα και ο Γιωργος αλλα 3 ,ο Μακης την τρελα του και παμε καιμακ ή συνολικα 10 ατομα απο Αθηνα και 6 απο θεσ/κη και κοβουμε μια πιτα στα πηγαδια....

αυτο παιδια δεν ειναι συλλογος συγνωμη ειναι η παρεα που λεει ο Καπτεν.

Edited by Gavis
  • Like 4

o τρελος του χωριου......

ετσι μ αρεσεις με αποψη!!!

:wallbash:

μα τζον οτι ηταν να πω το ειπα ειμαι με τον λαο ολεεε!!!! :respect:

το ΔΣ του ΕΣΤΟΥΧ έστειλε επισημα επιστολη σε 5 πρακτορεία (3 των Αθηνών και 2 της συμπρωτεύουσας) και ζητησε προσφορές για την εκδρομη του εξωτερικου. τελος Ιουλιου αναμενονται οι προσφορες οποτε θα υπαρξει και σχετικη ανακοίνωση

• Like 1

"...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow''

(Lord Byron about Mont Blanc)

Καλό είναι γενικά να μην μπαίνουμε σε αναλύσεις των οικονομικών του καθενός μας ουτε και

σε χαρακτηρισμούς διακρίσεων ,ξανά οι από εδώ και οι από εκεί.Για μένα είναι βασικό να κάνουμε

μια εκδρομή εξωτερικού στην οποία θα συμμετέχουν πολλά μέλη.Εφόσον αυτή μπορεί τελικα

να είναι σε Βαλκάνια,αφήστε μας καταρχήν να πάρουμε προτάσεις και τιμές για Αλπεις.Να τις παραθέσουμε στα

μέλη και αναλόγως κανονίζουμε την πορεία μας-ούτως ή αλλώς έχουμε δώσει διορία εώς τελη Ιουλίου στα πρακτορεία

να μας απαντήσουν(μέχρι τότε θα έχουν δρομολογηθεί και κάποιες καταστάσεις γενικότερα στην καθημερινότητα μας,ελπίζω).

• Like 6

"I would never have imagined that a girl from little ol’ Midland, Ont. would be where I am today.So always dream big…you can make it happen!"(Sarah Burke)

Εδώ ο κόσμος χάνεται και το ...χιόνι χτενίζεται :P

Θα ήθελα πολύ ο Σύλλογός μου να μην είναι εκτός τόπου και χρόνου

αλλά κομμάτι της Ελληνικής πραγματικότητας...

(... πάει καιρός τώρα)

να αγιάσει ... ο στόμας σου

Edited by arma

δινει τετοια δειγματα ο συλλογος?

"...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow''

Δεν είναι ελιτισμός να θέλει κανείς η μια εκδρομή του τον χρόνο να είναι στις Άλπεις. Θέλουμε κάτι διαφορετικό από αυτό που έχουν να προσφέρουν τα δικά μας Χιονοδρομικά, (διαφορετικά καθόμασταν και σπίτι μας) και αυτό μπορούμε να το πάρουμε μόνο στις Άλπεις. Εγώ μάλλον δεν θα καταφέρω να περάσω τα σύνορα φέτος γιατί περνάω περίοδο επαγγελματικής ανασφάλειας, αλλά αν τελικά κάτι αλλάξει και μπορέσω, σίγουρα θα προτιμήσω να δώσω €800 για ένα μεγάλο χιονοδρομικό, παρά €500 για να κάνω σε παραπλήσια χιλιόμετρα πιστών με αυτά που έχω στον Παρνασσό σε χαμηλά υψόμετρα στα Βαλκάνια.

• Like 4

Make Parnassos Great Again!

Πρόσεξε τι λες.

Ήδη κατατάχθηκες στο Κολωνάκι. Χιονοχτενίζεσαι και αγιάζεις στόματα!

..........................................................................................

Άναυδος!

Edited by mil

53439599_2068663559920176_2642105202932449280_o.jpg?_nc_cat=108&_nc_ht=scontent.fath7-1.fna&oh=949ee377df86ea39cb0241879a9b002b&oe=5D132E68

καλύτερα ν απαντήσουμε σε αυτό ,παρά σε σχολιασμό παλαιότερων

ποστς που μόνο προς δυναμιτισμό του νήματος οδηγούν...όπως άλλωστε

και η ατυχής έκφραση...

"I would never have imagined that a girl from little ol’ Midland, Ont. would be where I am today.So always dream big…you can make it happen!"(Sarah Burke)

ας πούμε ότι εδώ και καιρό υπάρχει τεράστια διάσταση ενασχολήσεων γενικότερα, στόχευσης ενδιαφερόντων και κυρίως προτεραιοτήτων.

Πρόσεξε τι λες.

Ήδη κατατάχθηκες στο Κολωνάκι. Χιονοχτενίζεσαι και αγιάζεις στόματα!

..........................................................................................

Άναυδος!

τέτοια ποστς δεν είναι του επιπέδου σου Αλέξη

Άναυδος ... επίσης

Edited by arma
  • Like 1

ας πούμε ότι εδώ και καιρό υπάρχει τεράστια διάσταση ενασχολήσεων γενικότερα, στόχευσης ενδιαφερόντων και κυρίως προτεραιοτήτων.

Αριστοτέλη,μπορεις να ονοματισεις συγκεκριμενα? προσπαθω πραγματικα να καταλάβω και να διορθωσω/ουμε τα ''εκτός τόπου και χρόνου'' του συλλογου

Είναι πολύ θετικό ότι η απάντηση σου στο :Αριστοτέλη,μπορεις να ονοματισεις συγκεκριμενα? προσπαθω πραγματικα να καταλάβω και να διορθωσω/ουμε τα ''εκτός τόπου και χρόνου'' του συλλογου

ήταν αυτή:

τέτοια ποστς δεν είναι του επιπέδου σου Αλέξη

Άναυδος ... επίσης

Είναι προφανές λοιπόν ποιος σε ενόχλησε!

Ευτυχώς έβαλες τα πράγματα σε μία σειρά.

53439599_2068663559920176_2642105202932449280_o.jpg?_nc_cat=108&_nc_ht=scontent.fath7-1.fna&oh=949ee377df86ea39cb0241879a9b002b&oe=5D132E68

Eιλικρινά δεν καταλαβαίνω την κόντρα που έχει προκύψει ,και τις προσωπικές κοκορομαχίες.

Η πρόταση που ξεκίνησα το θέμα ειναι να γίνουν δυο εκδρομές μια πολύ χαμηλού κόστους και μια ως συνήθως στις Άλπεις που το κόστος ειναι γενικά δεδομένο.

O καθένας ανάλογα με τις προσωπικές του οικονομικές δυνατότητες και οικονομικές προτεραιότητες ας επιλέξει που θα πάει.

Δεν νομίζω ότι πρέπει να ισοπεδωθούν όλα προς τα κάτω .

Tο αν δεν αντέχω το κόστος της εκδρομής στις Άλπεις η έχω άλλες οικονομικές ανάγκες να καλύψω δεν θα κερδίσω κάτι ούτε θα χαρώ αν δεν πάνε όσοι μπορούν.

Τι να πεις όταν τα «καμάρια» μας ούτε για ένα ντιμπέιτ δεν μπορούν ΠΑΛΙ να συμφωνήσουν :veryangry:

Καμία όμως κόντρα. Απόψεις εκφράζουμε :)

λέω πως είναι άκαιρο αυτή την στιγμή να μιλάμε για εκδρομή,

για διάφορα ΧΚ στις Άλπεις, για Καύκασο, για Κοπαόνικ κλπ

όταν δεν ξέρουμε τι μας ξημερώνει αύριο

ενώ όλα δείχνουν ότι η συμμετοχή σε μια «τυπική» εκδρομή του Συλλόγου στο εξωτερικό θα είναι πολύ μικρή.

Γιατί ο Σύλλογος οργανώνει εκδρομή;

Για να γνωριστούν τα μέλη καλύτερα και να περάσουν όλοι καλά.

Να προσελκύσει και άλλα νέα μέλη οπότε επιζητά την μεγάλη συμμετοχή.

Να δώσει την ευκαιρία να γνωρίσουν ΧΚ του εξωτερικού μέσα από την ασφάλεια

μιας οργανωμένης εκδρομής.

Κατάλαβα ότι κάποιες προσφορές θα έχουμε τέλος Ιουλίου για διάφορους προορισμούς όχι μόνο Άλπεις αλλά και Βαλκάνια.

Ας συγκεντρώσει λοιπόν αυτά ο Σύλλογος και αποφασίζει το ΔΣ τον προορισμό αναλόγως των συνθηκών αλλά και την επιθυμία των μελών.

Η ιδέα για οικονομική εκδρομή στα Βαλκάνια είναι το λογικότερο

που θα περίμενα να ακούσω.

Ακόμα και η ιδέα του Γιάννη για εκδρομή εντός Ελλάδας

(έστω 1-2 επιπλέον ημέρες αυτή στην κοπή της πίτας) μου φαντάζει πιο σωστή να είναι κοντά στους σκοπούς της οργάνωσης μιας εκδρομής από τον Σύλλογο.

Ακόμα και έτσι να είναι , δόξα τον Θεό να λέμε...

• Like 4

λέω πως είναι άκαιρο αυτή την στιγμή να μιλάμε για εκδρομή,

για διάφορα ΧΚ στις Άλπεις, για Καύκασο, για Κοπαόνικ κλπ

όταν δεν ξέρουμε τι μας ξημερώνει αύριο

ενώ όλα δείχνουν ότι η συμμετοχή σε μια «τυπική» εκδρομή του Συλλόγου στο εξωτερικό θα είναι πολύ μικρή.

Έχεις απόλυτο δίκιο. Και εγώ θα το επαύξανα κιόλας. Ακόμα και να συζητάς για σκι, για ΠΔ Παρνασσού, κλπ, ακούγεται ιδιαίτερα "προκλητικό". Όμως καλώς ή κακώς, αυτό είναι το χόμπυ μας. Εδώ με αυτό ασχολούμαστε. Αν είχαμε χόμπι για τον καιρό, αυτό θα συζητούσαμε, αφού σε τελευταία ανάλυση με αυτό το αντικείμενο κάνουμε ομαδική ψυχοθεραπεία και μας βοηθάει έστω σε προσωρινή απώλεια μνήμης την ώρα που γράφουμε ή διαβάζουμε για το χόμπυ μας Περισσότερο προκλητικό δεν είναι όταν ακούς για τα Χ εκατομμύρια στο ποδόσφαιρο; Και για να μην το βάλω στα Ελληνικά πλαίσια, είναι δυνατόν η Ισπανία, με τόσα οικονομικά προβλήματα να έχει συλλόγους όπως Ρεαλ και Μπαρτσελόνα και να μοιράζουν τα εκατομμύρια σαν στραγάλια, να έχουν προϋπολογισμούς εκατοντάδων εκατομμυρίων και αντίστοιχα δάνεια, να τους χαρίζουν και εκεί χρέη (ναι δεν είναι Ελληνικό προνόμιο) και να έχουν ανεργία 20%; Ας αφήσουμε τον καθένα να κάνει ό,τι θέλει, ας ηρεμήσουμε από τα προβλήματα που μας περιβάλλουν και ας μην θεωρούμε ότι είμαστε οι μόνοι ενώ όλοι οι υπόλοιποι είναι άνετοι και ωραίοι. Και μην ξεχνάς, ότι πιθανώς σε μερικούς μήνες, όσοι είναι στην ύπαιθρο να έχουν την δυνατότητα να φάνε και κάτι από το δέντρο της αυλής τους, σε αντίθεση με όσους είναι σε πόλεις.

Άρα θα έπρεπε να αγνοήσουμε την περίπτωση της εκδρομής; Μα αν έχει πιθανότητα ύπαρξης και πραγματοποίησης, είναι όταν το προγραμματίσεις νωρίς όταν οι τιμές θα είναι πιο "εφικτές". Σε τελευταία ανάλυση δεν την επιβάλλεις, ευκαιρία δίνεις σε αυτόν που έχει την δυνατότητα να την προσεγγίσει.

• Like 1

Άρα θα έπρεπε να αγνοήσουμε την περίπτωση της εκδρομής; Μα αν έχει πιθανότητα ύπαρξης και πραγματοποίησης, είναι όταν το προγραμματίσεις νωρίς όταν οι τιμές θα είναι πιο "εφικτές". Σε τελευταία ανάλυση δεν την επιβάλλεις, ευκαιρία δίνεις σε αυτόν που έχει την δυνατότητα να την προσεγγίσει.

Νομίζω ότι αυτό είναι και το ζουμί του όλου εγχειρήματος.Τώρα αν καταλήξουμε να βρεθούν καμιά 20αρια άτομα(βγάζω τον εαυτό μου καθώς

δεν υπάρχει προς το παρόν εκδρομή στον οικονομικό προγραμματισμό μας),να πω την αλήθεια δε θα μου άρεσε.

• Like 2

Αυτό το τόπικ αναφέρεται στην εκδρομή του ΕΣΤΟΥΧ στο εξωτερικό για το 2012.

Να θυμίσω επίσης ότι ο ΕΣΤΟΥΧ είναι σύλλογος χιονοδρομίας με το χιόνι να χτενίζεται καλώς ή κακώς;;;

....και φυσικά δεν νομίζω ότι υπαρχούσης της σημερινής πολιτικής και οικονομικής μας φρικτής κατάστασης να ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ και να ΜΗΝ ονειρευόμαστε!!

Τώρα βρήκα χρόνο από τη δουλειά να παρακολουθήσω με λεπτομέρεια την εξέλιξη του νήματος και έχω φρικάρει με τις κριτικές περί των ενασχολήσεων του ΕΣΤΟΥΧ!!

Ας έχουμε τουλάχιστον να σχεδιάζουμε κάτι καλό και βλέποντας και κάνοντας.

Ξαναθυμίζω ότι το σκι είναι χόμπυ = πολυτέλεια για όσους για για όσο μπορούν. Δεν είναι υποχρεωτικό για κανέναν μας να ακολουθήσει ούτε στις εκδρομές, ούτε καν στο όνειρο αν δεν θέλει ή δεν μπορεί.

Αλλά να κριτικάρει αρνητικά αυτούς και μπορούν και θέλουν να σκέφτονται κάτι θετικό νομίζω ότι είναι άτοπο.

• Like 6

Ανεμομαζώματα - διαβολοσκορπίσματα.........

Τελικά, μήπως ένας κουκος φέ

Ως μέλος του Forum έχω να πω ότι το κουράσατε το θέμα της εκδρομής εξωτερικού...

Η εμπειρία και η γνώση για την διοργάνωση της εκδρομής εξωτερικού υπάρχει...

Ας αναλογιστεί η ομάδα διοργάνωσης τον σκοπό και τον στόχο των μέχρι τώρα εκδρομών και ας κάνει τις κατάλληλες ''εκπτώσεις'' ώστε να γίνει πιό εφικτή και πραγματοποιήσιμη η φετινή και να μην χάσει τον έως τώρα χαρακτήρα της...

Πιστεύω πως το δίλλημα Άλπεις-Βαλκάνια δεν υφίσταται,οι Άλπεις είναι ασυναγώνιστες και ως προς το θέμα τιμών...

Μιά εκδρομή στα Βαλκάνια μπορεί να γίνει ανεξάρτητα από την επίσημη εκδρομή εξωτερικού και να οργανωθεί από την ομάδα της Β.Ελλάδος..

ΟΠΟΙΟΣ θέλει και μπορεί ακολουθεί την αντίστοιχη εκδρομή-δεν του βάζει κανείς το μαχαίρι στο λαιμό-αυτά περί λαού και Κολωνακίου είναι να'χαμε να λέμε...

Τελικά μήπως ένας κούκος φέρνει την άνοιξη;

carpe diem

Έχεις απόλυτο δίκιο. Και εγώ θα το επαύξανα κιόλας. Ακόμα και να συζητάς για σκι, για ΠΔ Παρνασσού, κλπ, ακούγεται ιδιαίτερα "προκλητικό". Όμως καλώς ή κακώς, αυτό είναι το χόμπυ μας. Εδώ με αυτό ασχολούμαστε. Αν είχαμε χόμπι για τον καιρό, αυτό θα συζητούσαμε, αφού σε τελευταία ανάλυση με αυτό το αντικείμενο κάνουμε ομαδική ψυχοθεραπεία και μας βοηθάει έστω σε προσωρινή απώλεια μνήμης την ώρα που γράφουμε ή διαβάζουμε για το χόμπυ μας

εγω προσωπικα διαφωνω...δεν ειναι προκλητικο.

Αν εσυ εγω ο καθενας δουλευουμε και αντεχει η τσεπη ενα ταξιδι θα επιλεξεις και θα το κανεις...

αν χρειαζεσαι τα λεφτα για κατι αλλο τοτε δεν θα το κανεις...

για τι να ειναι προκλητικο;;

με την λογικη αυτη οτι και αν κανεις ειναι προκλητικο. Και αμαξι που εχεις ειναι προκλητικο αν σκεφτουμε οτι αλλοι δεν εχουμε. Και σπιτι, και φαγητο και ολα...

δυστυχως (πολυ δυστυχως) στην Γη παντα υπαρχουν ανθρωποι που θα ειναι σε χειροτερη μοιρα απο εμας...παντα θα υπαρχει ενας που δεν εχει να φαει...οποτε οταν παιρνεις δυο πιτογυρα απο λαιμαργια και το ενα το αφηνεις στην μεση, ε και αυτο τοτε προκλητικο ειναι...

δεν βγαινει ακρη με αυτο το θεμα...

αποψη μου: ας γινει μια εκδρομη στις Αλπεις σε εναν οσο πιο φθηνο προορισμο γινεται, κατα προτιμηση Ιταλια (λογω κοστους) και σε περιοδο προσφορων, και ας γινει μια εκδρομη στο Κοπαονικ που σαν τοπιο πιστευω μοιαζει και με Αλπεις...(αρκει να εχει χιονι)

Snow is on my D.N.A.

συγνωμη εαν σας στεναχωρισω αλλα με τα σημερινα δεδομενα αλλα και αυτων που θα ακολουθησουν το επομενο διαστημα σε Ελλαδα και Ευρωπη,δυσκολα θα γινει καποια εκδρομη σε Ευρωπαικη χωρα(της ταξης 1000+ ευρω σε συλλογικο επιπεδο ωστε να μαζευτουν 50-60 μελη)γι αυτο ας ριξουμε το βαρος της εκδρομης του Εστουχ σε κατι προς Ελληνικων χιονοδρομικων και ολιγοημερων......

υ.γ

περυσι πηρα επιστροφη φορου 650 ευρω με καθαρα εσοδα 29.000 ευρω και φετος με μικροτερη Φορ.Δηλωση θα ειμαι στο 2.500+ ευρω αρα ειμαι 3 χρονιες εκτος εκδρομης βαση δεδομενων προεδρου....

αγκαλια με το καρεκλακι στα 3-5 Πηγαδια μας βλεπω...

ευτυχως φετος δεν θα εχουν λεφτα και θα εχει λιγοτερο γρασσο....

• Like 3

Snow is on my D.N.A.

αγκαλια με το καρεκλακι στα 3-5 Πηγαδια μας βλεπω...

ευτυχως φετος δεν θα εχουν λεφτα και θα εχει λιγοτερο γρασσο....

αντε .που απελπιστικατε

υπαρχη και το πισοδερι που ειναι και χωρις γρασσο // και συν τις αλλης

φετος η φρι καρτες θα δοθουν βορεια . χεχεχεχχ!!!!