Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
gatz

Κριτική Όσων Συμμετείχαν Σε Προηγούμενες Εκδρομές

Recommended Posts

Κάλο θα ήταν όσοι έχουν πάρει μέρος σε εκδρομές του συλλόγου στο εξωτερικό να εκφράσουν την άποψη τους .

Άποψη για το χιονοδρομικό ,το ξενοδοχείο , την διοργάνωση , το κόστος της εκδρομής πάντα σε σχέση με την περιοχή .

Αν θα είχαν διάθεση να πληρώσουν περισσότερο και ποσο για καλύτερο ξενοδοχείο,

η λιγότερα για κατηγορία χαμηλότερη.

Αν προτιμάνε ημιδιατροφή η μονο πρωινο

Φυσικά θα πρέπει να αναφέρουν σε ποια εκδρομή αναφέρονται.

• Like 3

Guest afrodite

Εχω πάει σε τρεις... Η μια καλύτερη απ' την άλλη. Η ολη φάση της μεγάλης παρέας ειναι καταπληκτική. Ποτέ δεν είσαι μονος, όσο και να το προσπαθησεις.

Val Gardena: Απιστευτο χιονοδρομικο πεδίο (ήταν και η πρωτη μου εκδρομη με τον σύλλογο οποτε...). Ξενοδοχειο απλο χωρις facilities (σπας, τζακουζια κλπ). Ειχε ομως απιστευτο φαϊ. Αντι να αδυνατισουμε απο την καθημερινη ασκηση παυναμε από το πολυ φαι. Το αλλο κακο με το ξενοδοχειο ήταν οτι δεν ειχε μεγαλους χωρους για να κατσουμε μετα εστω για καφε κλπ κλπ. Δε με χαλασε το οτι δεν ειχε σαουνες ζακουζια καθολου. Κι οσο για το απρε σκι; Ειχε μια φοβερη καφετερια το Mozart με τρομερη σοκολατα. Και το χωριο μπορουσες να το περπατησεις και να το χαζεψεις. Αξεχαστη εκδρομη, ξαναπαω με χιλια.

Bad Gastein: Μικροτερο πεδίο απο Val Gardena αλλά καθόλου ευκαταφρόνητο. Πετυχαμε και πουδρομέρες οποτε λιωσαμε στο σκι/σανιδι. Ωραιο γραφικό χωριο, τουριστικο θερετρο άλλωστε. Ξενοδοχειο με τζακουζια πισινες σαουνες (παρατριχα να μας δειρουν με την Ολγα οι ξενοι που μπαιναμε στη σαουνα με μαγιο κατω απο την πετσετα. Ελεος!) Καλο φαι (δε συγκρινεται με της Ιταλίας βεβαια, αλλα φάγαμε καλα)

Serre Chevalie: Τι να πω γι αυτη την εκδρομή;; Πολυ καλο πεδίο, ειδικα η λατρεμενη μας Κουκουμελ. Χιονι μπαγιατικο βεβαια, σταθηκαμε ατυχοι. Ειδικα οταν μαθαμε οτι στο παραδιπλα χωριο ξυπνησαν σε 70 ποντους φρεσκιας πουδρας. Εμεις ζητημα αν φαγαμε 10-15 ποντους, ισα να το φρεσκαρει λιγο.

Φαγητό;;;;; ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ απο την ανάποδη. Μάθαμε όλες τις παραλλαγες του κοτόπουλου. Τα παντα σε κοτοπουλο. Ανοιγες το ταψι τι ειχε μεσα; κοτόπουλο. Μονο πουπουλα δε βγάλαμε.... Γυρισα και εδωσα εντολη στη μανα μου να μη φτιαξει κοτοπουλο για 1 μηνα να αποτοξινωθω. Θα θελα να ξερα πιανου ιδεα ήταν το κοτοπουλο. Νομιζω οτι επεστρεψ πισω με ενα κιλο λιγοτερο. Το μονο που θυμαμαι ειναι οτι πειναγααααααα. Κατα τα αλλα σαουνα και τζακουζι είχε. Κι εκει δε μας δειρανε που μπαιναμε με το μαγιο. Ηταν πιο ευγενικοι. Α και το αλλο που δεν ειχε το ξενοδοχειο :πετσετες μπανιου και σκουπακι λεκάνης τουαλέτας. Μονο μια πετσετα μπανιου, την μοιράζεσαι μιση μιση με τον συγκατοικο σου. (ελεος, βρωμιαριδες οι Γαλλοι)

Τι θελω απο μια εκδρομη λοιπον; Να εχει απεραντο χιονοδρομικο πεδίο, ωραιο φαι-ημιδιατροφη(κι οχι κοτοπουλα και βλακειες). Σπα τζακουζια κλπ δε πολυ καιγομαι. Αν τα εχει καλως να τα εχει... αν δεν τα εχει ε δε θα πεθανουμε κι ολας. Και στο χωριο μου δενέχουμε τετοια και μια χαρα ζουν οι ανθρωποι.

• Like 2

Μιας και το έθεσα το θέμα θα πω και την δική μου άποψη

Για πρώτη φορά πήγα σε εκδρομή του συλλόγου το 2012 στο serre –chevalier ομολογώ ότι πήγα δοκιμαστικά και με αρκετή δυσπιστία στην αρχή. Να σημειώσω ότι με δική μου παρέα έχω πάει αρκετές φορές στις Άλπεις.

Ήταν πολύ μα πολύ καλυτέρα από ότι περίμενα και με κέρδισαν οι εκδρομές του συλλόγου και εμένα και αλλά τρία άτομα από την παρέα μου που ήρθαν μαζί μου

Η οργάνωση της εκδρομής για μένα ήταν παρά πολύ καλή , το χιονοδρομικό τέλειο όπως και το ότι πολύ κοντά ήταν και η montgenevre .

To κόστος της εκδρομής τελείως λογικό για την περιοχή και μονός του να πήγαινε κάποιος δεν νομίζω να πετυχαινε κάτι καλύτερο μάλλον ακριβότερα θα στοίχιζε.

Και ας πάμε και στα αρνητικά τώρα, θα ήθελα η πτήση της επιστροφής να ήταν αργά το βραδύ και όχι πρωί ,άλλη μια μέρα πιθανόν σκι και όχι ξενύχτι ( ας το φροντίσει η επιτροπή για την φετινή εκδρομή)

Τώρα όσον αφόρα το ξενοδοχείο αν με 10-15 ευρώ παραπάνω την ήμερα μπορούσε να ήταν ski in ski out η πολύ πιο κοντά στις πίστες ώστε να μην χρειάζεται λεωφορείο προσωπικά θα τα έδινα.

Στο θέμα της ημιδιατροφής από προσωπική μου εμπειρία είναι απαραίτητο διότι διαφορετικά θα ανέβει αρκετά το συνολικό κόστος,βέβαια στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο μάλλον ειχαν αγοράσει ολη την παραγωγή της ΒΟΚΤΑΣ που εχει κλεισει αλλιως τοσο κοτοπουλο γιατι

Edited by gatz

κατέχω το ρεκορ στις εκδρομες συλλογου. από το 2006 συμμετέχω σε ολες. δεν εχω χρονο τωρα να ποσταρω αυτά που δεν μου αρεσαν (δεν είναι πολλα, αλλα σιγουρα προτιμώ και εγω skiin skiout ξενοδοχειο, μ’αρεσει το καλο φαγητο και να μενω σε γραφικο χωριο. μ’αρεσει όμως τοσο πολύ το σκι που για χάρη του πεδιου θα θυσιάσω όλα αυτά)

επειδη τα τελευταία χρονια ασχολούμαι με τις εδκρομες θα απαντήσω (εάν γνωρίζω) σε αυτά που ποσταρετε μπας και βρουμε μια ακρη για το τι θελει η πλειοψηφία και πως μπορουμε να διορθώσουμε τα μικρα λαθη ετσι ώστε οι εκδρομες να είναι παντα πετυχημένες (τι ειπα τωρα? να μεινουν ευχαριστημενα και τα 60-80 ατομα αποκλείεται αλλα λεμε τωρα :D)

θα ήθελα η πτήση της επιστροφής να ήταν αργά το βραδύ και όχι πρωί ,άλλη μια μέρα πιθανόν σκι και όχι ξενύχτι ( ας το φροντίσει η επιτροπή για την φετινή εκδρομή)

αρχικα η πτήση της επιστροφής ηταν για τις 9,00 το βραδυ, αλλα αλλαξε η Aegean τις πτήσεις του Σαββατου και την εβαλε στις 9,00 το πρωι. δεν υπηρχε άλλη εκεινη την ημερα

Τώρα όσον αφόρα το ξενοδοχείο αν με 10-15 ευρώ παραπάνω την ήμερα μπορούσε να ήταν ski in ski out η πολύ πιο κοντά στις πίστες ώστε να μην χρειάζεται λεωφορείο προσωπικά θα τα έδινα.

πήραμε μια προσφορα από τον Στερκο για ένα ξενοδοχειο στην Chantemerle αλλα η διαφορα ηταν >200 ευρω στο πακετο και το ΔΣ ψήφισε το άλλο στην Briancon

"...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow''

(Lord Byron about Mont Blanc)

Έχω συμμετάσχει κι εγώ σε αρκετές εκδρομές εξωτερικού του Συλλόγου από το Hintertux το 2005, Kaprun 2006, La Tania (2007), Val Gardena (2008).

Από όλες έχω πολύ καλές εντυπώσεις. Προτιμώ να μένουμε όλοι μαζί σε καλό ξενοδοχείο με facilities (πισίνα, spa) με dinner inclusive μπουφέ απαραιτήτως και σίγουρα πλούσιο πρωϊνό.

Φυσικά προέχει το χιονοδρομικό πεδίο και το υψόμετρο για να είναι snow sure με καλή ποιότητα χιονιού και στα επιθυμητά - όχι απαραίτητο το ski in - ski out, αλλά οπωσδήποτε να υπάρχει πρόσβαση με ski bus τουλάχιστον σε όλο το πεδίο.

Επίσης, προτιμώ την αεροπορική μετάβαση προς + από προκειμένου να βγαίνουν περισσότερες μέρες σκι.

Προσωπικά, θα επέλεγα το κάπως υψηλότερο budget αν συνοδεύεται από αντίστοιχες παροχές γιατί είναι οι πολύ σημαντικές διακοπές μου και προτιμώ να κάνω οικονομίες σε όλα τα άλλα, προκειμένου να αξίζουν όσο το δυνατόν περισσότερο οι μέρες αυτές. Αν δεν έχω τα πχ 900 ευρώ, δεν θα έχω ούτε τα 700, δηλαδή, σε τέτοιο κόστος, δεν νομίζω ότι τα 200 πχ ευρώ θα κάνουν τη διαφορά. Φυσικά καταλαβαίνω ότι για μία οικογένεια το κόστος αυξάνει πολύ.

• Like 1

Ανεμομαζώματα - διαβολοσκορπίσματα.........

Και η δικια μου προσεγγιση ειναι κοντα σε αυτην της Γιωτας δεδομενου οτι μια εκδρομη φτηνη με μια εκδρομη με παροχες ειναι της ταξεως των 200€.Καποιος που προγραμματιζει κατι που θελει τοσο πολυ θα την βρει την ακρη...Πηγαινοντας εκδρομη εκεινη την εβδομαδα αδειαζει το μυαλο μου απο υποχρεωσεις δουλεια και μου δινει κουραγιο να συνεχισω για το υπολοιπο του ετους!Βεβαια ειμαι απο αυτους που μπορω να θυσιασω τις καλοκαιρινες διακοπες μου για να κανω σκι τον χειμωνα...

Υ.Γ Ολγα εχεις σιγουρα το ρεκορ;

• Like 1

ΤΕΛΟΣ δεν περιγραφω αλλο...

Το μόνο που δεν μου άρεσε στις εκδρομές του συλλόγου που έχω συμμετάσχει ήταν το ότι τρώγαμε στο υπόγειο στην La Tania και ότι δεν είχαμε χώρο να κάτσουμε όλοι μαζί στην Val Gardena. Κατά τα άλλα τι να λέμε, περνάμε τέλεια!

Έλλειψη σάουνας, πισίνας κλπ δεν μου λέει απολύτως τίποτα. Καθαρό δωμάτιο να έχω, ski in/out κατά προτίμηση, ωραίο προορισμό και καλή παρέα και δεν θέλω τίποτα άλλο.

• Like 4

Make Parnassos Great Again!

Εχω συμμετάσχει στο Hintertux(2005) k Kaprun(2006),από εκεί και πέρα έως και το 2009

κάναμε εκδρομές με μικρή ομάδα(2-8 άτομα).

Για μένα ιδανικό είναι ο συνδυασμός κοντινών χιονοδρομικών με υψηλό κ μέσο υψόμετρο

ώστε σε περίπτωση κακοκαιρίας να μη χάνεις την ημέρα.

καλό φαγητό είχαν και τα δύο.

σπα κλπ δε μ ενδιαφερουν,άλλωστε οι επόμενες εκδρομες μου σε Cervinia-Zermatt,Ischgl,Hintertux

δεν παρείχαν αυτό.

"I would never have imagined that a girl from little ol’ Midland, Ont. would be where I am today.So always dream big…you can make it happen!"(Sarah Burke)

ΑΝ και δεν εχω συμμετασχει σε εκδρομη εκτος συνορων, εγω προσωπικα θεωρω πιο σημαντικο το πεδιο και το ski in ski out.

καλη φαση τζακουζι κλπ, αλλα το να ξυπνας και η πιστα να ειναι 20 μ. μακρια ειναι ολα τα λεφτα...

το φαγητο με ψιλαφηνει αδιαφορο γιατι γενικα δεν εχω ιδιαιτερο ζορι με αυτο...κουτσα στραβα βολευεσαι...

Edited by Turms
  • Like 2

Snow is on my D.N.A.

Με τον ΕΣΤΟΥΧ μόνο το 2011, στο Bad Gastein το οποιο μόνο μπαντ δεν ήταν

Ξενοδοχείο: Άριστο. Δωμάτια τεράστια, spa και facilities ΟΚ, πολύ καθαρό

Πεδίο: Πολύ ικανοποιητικό αν και απαιτητικό για αρχάριους. Όποιος όμως έκανε εκεί μάθημα, μετά όλα τα υπόλοιπα ΧΚ τα έχει.

Φαγητό: Πολύ καλό και σε ποιότητα και ποσότητα

Τοποθεσία: μέτρια, με περπάτημα για τις γόνδολες αλλα καλή συγκοινωνία

Μεταφόρές - Πτήσεις: Ικανοποιητικές για τους Αθηναίους, πολλές ώρες αναμονής για Θεσσαλονίκη

Επίσης σε Morzine-Avoriaz - Chamonix, Bansko, Axamer Lizum, Cervinia, Val Gardena (x2):

Πτήσεις με easyjet, νοικιασμένο FIAT panda (που το λένε πάντα, γιατί χωράει τα πάντα!), διαμέρισμα με ψώνια από supermarket τις περισσότερες φορές και επι τόπου ενοικίαση εξοπλισμού με δικές μου μπότες, γιατί η Easy χρεώνει οπότε ευκαιρία και να μη κουβαλάς και να δοκιμάζεις! Άλλη εικόνα εκδρομής, πιο σκι λιγότερο διακοπές. Προτιμώ έτσι αν και είμαι λάτρης της σάουνας!!!!

Συμπέρασμα:

Πολλά άτομα - μεγάλη εκδρομή. Οργανωμένη μετακίνηση, ημηδιατροφή οπώσδήποτε

Λίγα άτομα: σπιτακι, απλά - οικονομικά

Για τον ΕΣΤΟΥΧ. Απλό ξενοδοχείο με ΗΒ, κοντά σε γόνδολές και λιφτ και όμορφό χωριό

• Like 1

carpe diem

Val Gardena 2009:

Ξενοδοχείο απλό, οικογενειακό, Φαγητό πολύ και πολύ καλό!

Ναι! δεν είχε κάποιο χώρο να μαζευόμαστε μετά το βραδινό κι έτσι κάναμε κατάληψη στην τραπεζαρία και στον πολύ μικρό χώρο υποδοχής.

Όχι ski in – ski out αλλά κουτσοβολευόταν η κατάσταση… σε κάποια σημεία οι υποδομές ήταν σούπερ (κυλιόμενες σκάλες – διάδρομοι) και σε κάποια άλλα είχε καλό κουβάλημα του εξοπλισμού.

Όχι! το ξενοδοχείο δεν είχε σπα … μα… και «σου ‘πα μου πες» αλλά

το χωριό ήταν πολύ γραφικό και πολύ χριστουγεννιάτικο!! (για μένα το πρώτο είναι τελείως αδιάφορο ενώ το δεύτερο πολύ σημαντικό… δε φεύγω απ’ την πόλη να πάω σε μια άλλη πόλη). Και τουριστικά είδη σε πολύ προσιτές τιμές και οι καφέδες, σοκολάτες κλπ. Ιταλία!

ΤΟ χιονοδρομικό πεδίο ΑΤΕΛΕΙΩΤΟ και από τα πιο όμορφα που υπάρχουν! Αξίζει να δει κάποιος τους Δολομίτες έστω και για μια φορά στη ζωή του! εγώ θέλω και δεύτερη και τρίτη ;)

Η παρέα όπως πάντα καταπληκτική! δε μένεις ποτέ μόνος σου ακόμα και σ’ αυτά τα ατελείωτα χιλιόμετρα. Πολύ, πολύ σημαντικό.

Bad Gastein 2011:

Λουτρόπολη - Θέρετρο του προηγούμενου αιώνα με αίγλη! (Bad = Μπάνιο Δημήτρη!)

Υπερπολυτελές ξενοδοχείο με απ’ όλα! Δεν ήταν το βασικό μου ζητούμενο αλλά πραγματικά μ’ εντυπωσίασε!!!

Πρωινό τεράστιο σε αίθουσα που έβλεπες το χιόνι να πέφτει στα έλατα!!!

Βραδινό καλό… που δεν έφτανε όμως με τίποτα της Ιταλίας.

Το ξενοδοχείο σε αρκετή απόσταση απ’ τις εγκαταστάσεις… αρκετό κουβάλημα κι αν ξέχναγες κάτι… το ξέχναγες!

Στο «χωριό» οι τιμές αρκετά πιο τσιμπημένες από της Ιταλίας αν και στα σαλέ πολύ καλύτερες απ’ της χώρας μας.

Το χιονοδρομικό πεδίο μεγάλο αλλά πιο ασύνδετο μεταξύ του. Δεν παραπονιέμαι φυσικά.

Η παρέα πάντα η καλυτερότερη! Είναι τέλειο να βλέπεις ξαφνικά φίλους στα lift παρόλο που δεν ξεκινήσατε μαζί το πρωί.

Να θυμίσω την κλοπή των σκι του Νικηφόρου στα 2.025 μ. !!!!

Λουκετάκια πάντα και παντού κι ας τα βλέπουμε!

Για μένα το βραδινό φαγητό είναι σημαντικό γιατί λύνει ένα πρόβλημα και μας φέρνει και πιο κοντά!

Το ski in – ski out ακούω ότι υπάρχει κυρίως στα χιονοδρομικά θέρετρα της Γαλλίας που δεν είναι καθόλου γραφικά.

Αυτά: οι εκδρομές του Συλλόγου αξίζουν και φυσικά κοστίζουν…

Εύχομαι και φέτος να την ζήσουν όσοι περισσότεροι γίνεται!

:animier: :animier:

Social Media Professional - Creative Social Media Sitter

Το ξερώ βρε Βιβή μου, λογοπαίγνιο κάνω!!!!

• Like 1

carpe diem

Βρήκα αυτό το ... "τοπικό", το διάβασα και ...

Δεν έχω καταφέρει ποτές να πάω με τον Ε.Σ.Τ.Χ. εκδρομή στο εξωτερικό (μμμ για να δούμε εφέτος) αλλά θα προτιμούσα στο πακέτο να δίνεται η δυνατότητα αποκλεισμού της ημιδιατροφής καθώς και να μην περιλαμβάνεται υποχρεωτικά η 6-ήμερη κάρτα των λιφτ. Το ski in-out είναι σίγουρα πολύ βολικό, αλλά θα το θυσίαζα αν με απομάκρυνε πολύ από το κέντρο του χωριού. Γενικά δεν αφιερώνω όλο το χρόνο μου στο σκι, αλλά θέλω να γνωρίζω το χωριό και την περιοχή και γιατί όχι και βόλτα σε κανένα αξιοθέατο.

Νομίζω ότι αυτό δεν είναι το προφίλ αυτού που θέλει να κάνει χιονοδρομικό ταξίδι. Η συμπόρευση ενός που θέλει να κάνει ταξίδι με σκι σίγουρα είναι εφικτή με το ταξίδι του συλλόγου. Ο σύλλογος όμως οργανώνει χιονοδρομικό ταξίδι.

Στο θέμα της ημιδιατροφής, για εντελλώς προσωπικούς λόγους, άσχετους με τα παραπάνω, θα συμφωνούσα.

53439599_2068663559920176_2642105202932449280_o.jpg?_nc_cat=108&_nc_ht=scontent.fath7-1.fna&oh=949ee377df86ea39cb0241879a9b002b&oe=5D132E68

Σίγουρα δεν αποτελώ αντιπροσωπευτικό δείγμα του χιονοδρόμου-εκδρομέα που συμμετέχει στις εντός & εκτός εξορμήσεις του SC. Αυτό πρέπει να είναι όμως και το ζητούμενο, δηλαδή, η μέγιστη δυνατή ευελιξία στο προσφερόμενο ταξιδιωτικό πακέτο, ειδικά στις σημερινές δύσκολες συνθήκες. Κι ελπίζω να επιδιωχθεί ...

Ήδη πέρυσι βλέποντας (το πρακτορείο) ότι δεν μαζεύονταν τα άτομα για την εκδρομή τόσο εύκολα όσο περασμένες χρονιές πετύχαμε, άθελά μας βέβαια, σημαντικά καλύτερες τιμές και πολλά παιδιά χάρηκαν τη χιονοδρομία σε πραγματικά (από κάθε άποψη) χιονοδρομικά εξοικονομώντας και χρήματα. Πίστεύω να έχουμε διδαχθεί κάποια πράγματα ...

Δεν το πετύχαμε άθελά μας. Κάναμε έρευνα αγοράς, είδαμε το ποσοστό κέρδους του πρακτορείου σε σύγκριση με ένα ατομικό τάξίδι, οργανωμένο από μόνοι μας (αεροπορικό, αυτοκίνητο, κάρτα, φαγητό και διαμονή) και η ΟΕ εκδρομών και ειδικά η Pies και η Πρόεδρος πίεσαν για καλύτερες τιμές, σε σχέση ειδικά με τα αεροπορικά!

Το ίδιο θα γίνει και φέτος! Είμια αισόδοξος!

carpe diem

Μοναδική συμμετοχή, αυτή στο Serre-Chevalier 2012.

Πρώτη μου φορά στις Άλπεις, οπότε ο ενθουσιασμός, ήταν μεγάλος!!!!

Θα αναφέρω όλα όσα θυμάμαι, σχολιάζοντας τα παράλληλα.

• Απόλυτα θετική συνεργασία με τον Σύλλογο και το ταξιδιωτικό γραφείο, για την δήλωση συμμετοχής στην εκδρομή, πληρωμή, πληροφορίες κλπ. Για παράδειγμα εμένα μου έκανε θετική εντύπωση, ότι 5 λεπτά αφού έδωσα την προκαταβολή για την εκδρομή, είχα ήδη λάβει email με τα αεροπορικά εισιτήρια στο όνομά μου! Υποκειμενικό μεν, το αναφέρω δε. +1

• Άφιξη στο ξενοδοχείο. Γρήγορο check-in (αν και το φοβόμουν). +1

• Ξενοδοχείο:

-Καθαρό.

-Δεν ήταν ski-in / ski-out (-1), αλλά ήταν δίπλα στην στάση του λεωφορείου.

-Στα 20 μέτρα από το ξενοδοχείο, υπήρχε συγκρότημα με Super-Market και πολυκαταστήματα και μπορούσες να προμηθευτείς τα πάντα. +1

-Καλό, καθαρό και νόστιμο φαγητό (κο-κο-κο-κο-κο-κο-κο). +1

-Λίγο μεγαλύτερη ποικιλία, δεν θα έβλαπτε κανέναν. -1

-Πολλά φρέσκα φρούτα στο δείπνο. +1

-Το lobby του ξενοδοχείου ήταν σχετικά μικρό. -1

-Υπήρχε διαθέσιμο δίκτυο Wii-Fi. +1

-Ο κοινόχρηστος υπολογιστής, ήταν μόνος ένας. -1

Το ξενοδοχείο δεν ήταν πολυτελές, ήταν όμως στα μέτρα της περίστασης. Αυτό για όσους ενδιαφέρονται για το πεδίο. Φυσικά και υπάρχουν αυτοί που ενδιαφέρονται και για περισσότερες παροχές στο ξενοδοχείο. Τα γούστα, διαφέρουν. Αν και για πολλούς ακούγεται περίεργο, sauna & jacuzzi, φαντάζουν υποχρεωτικά μετά από μία χιονοδρομική ημέρα στις Άλπεις.

• Πριν από την πρώτη μας επίσκεψη στο βουνό, υπήρχε λεπτομερής ενημέρωση σχετικά με τους τρόπους μετακίνησης, το πεδίο και τα χωριουδάκια. Επίσης, επίσκεψη από τον ΔΑΣΚΑΛΟ, με συζήτηση και φυσικά ραντεβού για μαθήματα. Μέσω του Συλλόγου, είχαμε τον ΔΑΣΚΑΛΟ δικό μας για 6 ολόκληρες μέρες! Απόλυτο respect. +1

• Δυστυχώς είχαμε και 2 ατυχήματα. Το ενδιαφέρον, οι πράξεις και η συμπαράσταση από Όλγα & Δήμο (πρόεδρος SC & εκρπόσωπος EuroSki), ήταν σε υπερθετικό βαθμό. Από μένα, μπράβο! +1

Πολλά παιδιά, τα γνώριζα και πριν την εκδρομή. Έκανα όμως και καινούριες παρέες και το κλίμα ήταν φανταστικό! Και στο βουνό, αλλά και τα βράδια στο ξενοδοχείο!!! +1

• Θα προτιμούσα κι εγώ μία ακόμη μέρα στο βουνό και να ταξιδεύαμε βράδυ, παρά το ξενύχτι και την πρωινή επιστροφή. -1

• Ομολογώ πως το βασικό κόστος (όχι το εκπτωτικό των πρώτων συμμετεχόντων) μου φάνηκε κάπως μεγάλο. -1

Αν θυμηθώ κάτι άλλο, θα το αναφέρω παρακάτω. Πολύ θετικά σχόλια σε γενικότερες γραμμές. Αξίζει.

Κλείνω με το θετικότερο όλων όσων συνέβησαν στην εκδρομή. Τον συγκάτοικό μου. Χάρη σε αυτόν, ή εκδρομή είχε την θετικότερη εξέλιξη. Δημιουργήθηκε μια αληθινή φιλία. Mate = RESPECT :respect:

• Like 1

My Mind Is Drifting...

Live to Ride

Μοναδική συμμετοχή, αυτή στο Serre-Chevalier 2012.

Πρώτη μου φορά στις Άλπεις, οπότε ο ενθουσιασμός, ήταν μεγάλος!!!!

Θα αναφέρω όλα όσα θυμάμαι, σχολιάζοντας τα παράλληλα.

• Απόλυτα θετική συνεργασία με τον Σύλλογο και το ταξιδιωτικό γραφείο, για την δήλωση συμμετοχής στην εκδρομή, πληρωμή, πληροφορίες κλπ. Για παράδειγμα εμένα μου έκανε θετική εντύπωση, ότι 5 λεπτά αφού έδωσα την προκαταβολή για την εκδρομή, είχα ήδη λάβει email με τα αεροπορικά εισιτήρια στο όνομά μου! Υποκειμενικό μεν, το αναφέρω δε. +1

• Άφιξη στο ξενοδοχείο. Γρήγορο check-in (αν και το φοβόμουν). +1

• Ξενοδοχείο:

-Καθαρό.

-Δεν ήταν ski-in / ski-out (-1), αλλά ήταν δίπλα στην στάση του λεωφορείου.

-Στα 20 μέτρα από το ξενοδοχείο, υπήρχε συγκρότημα με Super-Market και πολυκαταστήματα και μπορούσες να προμηθευτείς τα πάντα. +1

-Καλό, καθαρό και νόστιμο φαγητό (κο-κο-κο-κο-κο-κο-κο). +1

-Λίγο μεγαλύτερη ποικιλία, δεν θα έβλαπτε κανέναν. -1

-Πολλά φρέσκα φρούτα στο δείπνο. +1

-Το lobby του ξενοδοχείου ήταν σχετικά μικρό. -1

-Υπήρχε διαθέσιμο δίκτυο Wii-Fi. +1

-Ο κοινόχρηστος υπολογιστής, ήταν μόνος ένας. -1

Το ξενοδοχείο δεν ήταν πολυτελές, ήταν όμως στα μέτρα της περίστασης. Αυτό για όσους ενδιαφέρονται για το πεδίο. Φυσικά και υπάρχουν αυτοί που ενδιαφέρονται και για περισσότερες παροχές στο ξενοδοχείο. Τα γούστα, διαφέρουν. Αν και για πολλούς ακούγεται περίεργο, sauna & jacuzzi, φαντάζουν υποχρεωτικά μετά από μία χιονοδρομική ημέρα στις Άλπεις.

• Πριν από την πρώτη μας επίσκεψη στο βουνό, υπήρχε λεπτομερής ενημέρωση σχετικά με τους τρόπους μετακίνησης, το πεδίο και τα χωριουδάκια. Επίσης, επίσκεψη από τον ΔΑΣΚΑΛΟ, με συζήτηση και φυσικά ραντεβού για μαθήματα. Μέσω του Συλλόγου, είχαμε τον ΔΑΣΚΑΛΟ δικό μας για 6 ολόκληρες μέρες! Απόλυτο respect. +1

• Δυστυχώς είχαμε και 2 ατυχήματα. Το ενδιαφέρον, οι πράξεις και η συμπαράσταση από Όλγα & Δήμο (πρόεδρος SC & εκρπόσωπος EuroSki), ήταν σε υπερθετικό βαθμό. Από μένα, μπράβο! +1

Πολλά παιδιά, τα γνώριζα και πριν την εκδρομή. Έκανα όμως και καινούριες παρέες και το κλίμα ήταν φανταστικό! Και στο βουνό, αλλά και τα βράδια στο ξενοδοχείο!!! +1

• Θα προτιμούσα κι εγώ μία ακόμη μέρα στο βουνό και να ταξιδεύαμε βράδυ, παρά το ξενύχτι και την πρωινή επιστροφή. -1

• Ομολογώ πως το βασικό κόστος (όχι το εκπτωτικό των πρώτων συμμετεχόντων) μου φάνηκε κάπως μεγάλο. -1

Αν θυμηθώ κάτι άλλο, θα το αναφέρω παρακάτω. Πολύ θετικά σχόλια σε γενικότερες γραμμές. Αξίζει.

Κλείνω με το θετικότερο όλων όσων συνέβησαν στην εκδρομή. Τον συγκάτοικό μου. Χάρη σε αυτόν, ή εκδρομή είχε την θετικότερη εξέλιξη. Δημιουργήθηκε μια αληθινή φιλία. Mate = RESPECT :respect:

Συγκινήθηκα... :cray::friends:

Δεν έχω τίποτα να προσθέσω, τίποτα να αφαιρέσω... Με κάλυψε απόλυτα ο συγκάτοικος!

Powder to the people!

Ναι, μωρέ εσείς οι σανιδάδες είστε και συναισθηματικούληδες, όχι σαν εμάς τους ψυχρούς μπονβιβερ σκιέρ!!!!!

Πέρα από την πλάκα, ένα μεγάλο κέρδος των εκδρομών αυτών, είναι η συντροφικότητα και η ανάπτυξη σχέσεων - κάθε είδους ( ξέρουν αυτοί για ποιους μιλάω!!!! χα χα)!

Επιπλέον, επιτρέπει σε όλους να έρθουν σε επαφή με άτομα που μπορούν να τους βοηθήσουν, ενώ δίνει την ευκαιρία σε όσους δεν είναι εξικιωμένοι να πάνε ένα ταξίδι που μόνοι τους δεν θα το οργάνωναν ποτέ!

Γι΄αυτό είναι από τα σημαντικά στοιχεία του ΕΣΤΟΥΧ η εκδρομή!

carpe diem

μοναδικη μου εκδρομη στο bad gastein.το ξενοδοχειο αψογο απο οολες τις αποψεις,πρωινο πλουσιο οπως κ το δειπνο.δεν ξερω αν δεν ηταν τοσο καλο οσο αλλων εκδρομων αλλα σιγουρα ηταν πολυ καλυτερο απο το φαγητο που τρωω στα καραβια ολο τον χρονο.πισινα,σαουνα,χαμαμ,σπα,οτι ζηταω απο τις διακοπες μ ηταν εκει λες κ ηξερε ο συλλογος οτι σε αυτη την εκδρομη θα παει ο dust.χαχαχαχαχα.

οτι δεν ειχε ski in-out δεν με χαλασε γτ το αυτοκινητακι απο το μοναχο εβγαλε τα λεφτα του κ με το παραπανω αφου χαρη σε αυτο τσουλησαμε σε αλλα δυο χιονοδρομικα μια ωρα παραπερα κ σε ολη την κοιλαδα του gastein.απο τιμες μου φανηκαν ολα φυσιολογικα εκτος απο τα ποτακια του ξενοδοχειου που εμπεναν με δαχτυλιθρα κ το τσιπουρο στο σαλε που ηθελε 150 ευρω για ενα μπουκαλι.το χωριο μου αρεσε πολυ και ειχε διαφορες ασχολιες απογευματινες και βραδινες να κανεις.αυστρια θα ψηφιζα ξανα του χρονου για τον συλλογο.

• Like 4

Τελευταια μου εκδρομη με το Συλλογο, περσι στο Serre Chevalier.

Κουβαληθηκα απο την αλλη μερια του Ατλαντικου, αν αυτο σας λεει κατι...

Και φετος θα ηθελα να συμμετεχω, αλλα εχει πεσει δουλεια :animier: ...και αυτες τις μερες... η δουλεια δεν ειναι ντροπη... :innocent:

• Like 6

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...