Koumparos 5,395 Report post #626 Posted April 17, 2019 Δεν παίζεσαι ρε συ. Είσαι εκτός συναγωνισμού!!!! Μπράβο σου!!!!!!! 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Krits 1,238 Report post #627 Posted May 11, 2019 https://unofficialnetworks.com/2019/05/01/run-marathon-in-ski-boots/ 4 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Koumparos 5,395 Report post #628 Posted May 12, 2019 Πριν από καμιά ώρα γύρισα από Καστοριά. Είχε το run Greece και έτρεξα στον ημιμαραθώνιο. Πρώτος μεγάλος αγώνας για φέτος. Ευτυχώς δεν με ενόχλησε κάτι. Δυστυχώς θέλω πολύ δουλειά. Τουλάχιστον με αποζημίωσε η Καστοριά η ίδια. Για άλλη μια φορά. Να τρέχεις δίπλα στην λίμνη και να βλέπεις δίπλα σου πάπιες, χήνες να κάνουν βόλτες στο γρασίδι, πελεκάνους, κύκνους...νομίζω είναι πανέμορφη εμπειρία. 10 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 24,888 Report post #629 Posted May 12, 2019 Μπράβο Γιώργο! Αυτός ο παραλίμνιος δρομος στην χερσόνησο από το στάδιο μέχρι τον ναυτικό όμιλο είναι από τις πιο όμορφες διαδρομές της Ελλάδας! 1 Quote Νίφει! Share this post Link to post Share on other sites
Γιωργος-Κορινθος 747 Report post #630 Posted May 13, 2019 Μπράβο Γιώργο!!!!✌️️ Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Koumparos 5,395 Report post #631 Posted May 15, 2019 Μπράβο Γιώργο! Αυτός ο παραλίμνιος δρομος στην χερσόνησο από το στάδιο μέχρι τον ναυτικό όμιλο είναι από τις πιο όμορφες διαδρομές της Ελλάδας! Όντως Χρήστο. Αφού σκέφτομαι, τώρα που έχω και καλούς φίλους-σκιέρ εκεί βλ. Θανάσης, Κώστας, Μαρία να ξαναπάω κάνα διήμερο ακόμα για βόλτα αλλά και προπόνηση. Ο κύκλος της χερσονήσου είναι περίπου τα εννιάμιση χλμ. Οπότε δύο φορές αν το κάνεις, έπιασες σχεδόν 20 χλμ. Και όλο δίπλα στην λίμνη!!! 3 Quote Share this post Link to post Share on other sites
TJohn 438 Report post #632 Posted May 16, 2019 Το 10αρι της Καστοριας ειναι απο τα πιο ομορφα ασφαλτινα της Ελλαδας! Αχτι το εχω κ εγω! 3 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Krits 1,238 Report post #633 Posted May 16, 2019 Όμορφη διαδρομή, με εναλλαγές στο τοπίο . Είτε την κάνεις περπατώντας, είτε τρέχοντας, είτε κωπηλατώντας για όσους γνωρίζουν, είναι απολαυστική. Τυχεροί οι δρομείς που την κάνουν όπως και σε αυτή των Ιωαννίνων. 3 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 24,888 Report post #634 Posted July 9, 2019 Καλά λένε ότι το τρέξιμο χαλαρώνει: https://www.instagram.com/p/BzqgaVPFe1v/?igshid=1szs69tt1uaju 1 Quote Νίφει! Share this post Link to post Share on other sites
leonidastria 4,307 Report post #635 Posted July 10, 2019 Δηλ τωρα αν αυτος ή αυτη δεν ετρεχε στο χειλος του γκρεμου δεν θα γυμναζοταν... Αρε τι σου κανει το εγω και η αναγκη για επιδειξη ! Quote Κράτιστον κτημάτων ευβουλία. Σοφοκλής Share this post Link to post Share on other sites
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ 2,729 Report post #636 Posted July 10, 2019 (edited) Δηλ τωρα αν αυτος ή αυτη δεν ετρεχε στο χειλος του γκρεμου δεν θα γυμναζοταν... Αρε τι σου κανει το εγω και η αναγκη για επιδειξη ! Λεωνίδα σοβαρά τώρα τον Kilian, δεν τον ξέρεις; Edited July 10, 2019 by ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 24,888 Report post #637 Posted October 12, 2019 Eliud Kipchoge breaks two-hour marathon mark by 20 seconds https://www.bbc.co.uk/sport/athletics/50025543 6 Quote Νίφει! Share this post Link to post Share on other sites
Koumparos 5,395 Report post #638 Posted October 14, 2019 Το ερχόμενο Σάββατο είναι ο νυχτερινός ημιμαραθώνιος στην Θεσσαλονίκη. Όποιος ή οποίοι θα συμμετάσχουν,αν θέλουν ας βρεθούμε πρίν ή μετά τον αγώνα για φωτογραφίες ή φαγητό... Καλή επιτυχία σε όλους. 8 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 24,888 Report post #639 Posted June 3, 2021 China suspends ultramarathons after death of 21 runners https://www.bbc.co.uk/news/world-asia-china-57347600 Quote Νίφει! Share this post Link to post Share on other sites
poseidon 70 Report post #640 Posted October 23, 2022 Σήμερα έτυχε να κάνω την ωραιότερη προπόνηση για τον μαραθώνιο ever. Εντελώς τυχαία, το τελευταίο 30αρι της προετοιμασίας μου, συνέπεσε με τον αγώνα ironman 70.3 που γίνονταν στην βουλιαγμένη. Παρόλα αυτά όλη η παραλιακή μέχρι και την Ανάβυσσο ήταν κλειστή για τα αυτοκίνητα. Αν και ειχα σκοπό να τρεξω το βράδυ, δεν άφησα την ευκαιρία χαμένη. Είναι τρομερή εμπειρία να βλέπεις την παραλιακή χωρίς αυτοκίνητα πάρα μόνο γεμάτη με τριαθλητικά ποδήλατα. Ήταν τόσο ήσυχα, φοβερή θεα δίπλα στην θάλασσα και χωρις να κινδυνεύεις να σε λιώσει κάποιο αυτοκίνητο. Πραγματικά ανεπανάληπτη εμπειρία. Ειχα τόση ψυχολογική ήρεμία που το πηγα γρηγορότερα απο οσο θα έπρεπε. Παρασύρθηκα και απο τους τριαθλητες.. εκανα ενα 30αρι σε 2 ωρες και 39 λεπτά με 5' 19" μέση. Επιστρέψα σπιτι κατα χαρούμενους. Και αυτό γιατί είναι τρομερο να τρεχεις σε δρομο 4αρων λωρίδων παντελώς άδειο από αυτοκίνητα. Απλά δεν πίστευα αυτό που έβλεπα. Είχα και τα τυχερά μου.... Με κέρασαν ισοτονικά και νερά στους σταθμούς ανεφοδιασμού του αγώνα. Πραγματικά, 30 ανεπανάληπτα χιλιόμετρα στον ωραιότερο δρόμο της Ευρώπης με το ομορφότερο όνομα και χωρίς αυτοκίνητα! 9 Quote Share this post Link to post Share on other sites