Jump to content
Αννα

Τρέξιμο & Μαραθώνιος

Recommended Posts

Δεν παίζεσαι ρε συ.

Είσαι εκτός συναγωνισμού!!!!

Μπράβο σου!!!!!!! :thumbup:

• Like 2

Πριν από καμιά ώρα γύρισα από Καστοριά.

Είχε το run Greece και έτρεξα στον ημιμαραθώνιο. Πρώτος μεγάλος αγώνας για φέτος.

Ευτυχώς δεν με ενόχλησε κάτι.

Δυστυχώς θέλω πολύ δουλειά.

Τουλάχιστον με αποζημίωσε η Καστοριά η ίδια. Για άλλη μια φορά.

Να τρέχεις δίπλα στην λίμνη και να βλέπεις δίπλα σου πάπιες, χήνες να κάνουν βόλτες στο γρασίδι, πελεκάνους, κύκνους...νομίζω είναι πανέμορφη εμπειρία.

• Like 10

Μπράβο Γιώργο! Αυτός ο παραλίμνιος δρομος στην χερσόνησο από το στάδιο μέχρι τον ναυτικό όμιλο είναι από τις πιο όμορφες διαδρομές της Ελλάδας!

• Like 1

Νίφει!

Μπράβο Γιώργο! Αυτός ο παραλίμνιος δρομος στην χερσόνησο από το στάδιο μέχρι τον ναυτικό όμιλο είναι από τις πιο όμορφες διαδρομές της Ελλάδας!

Όντως Χρήστο.

Αφού σκέφτομαι, τώρα που έχω και καλούς φίλους-σκιέρ εκεί βλ. Θανάσης, Κώστας, Μαρία να ξαναπάω κάνα διήμερο ακόμα για βόλτα αλλά και προπόνηση. Ο κύκλος της χερσονήσου είναι περίπου τα εννιάμιση χλμ. Οπότε δύο φορές αν το κάνεις, έπιασες σχεδόν 20 χλμ. Και όλο δίπλα στην λίμνη!!!

• Like 3

Το 10αρι της Καστοριας ειναι απο τα πιο ομορφα ασφαλτινα της Ελλαδας! Αχτι το εχω κ εγω!

• Like 3

yt_1.png instagram.png qd_VJwx_Wn_SKqnbyl_Gekz0.png image.jpg

Όμορφη διαδρομή, με εναλλαγές στο τοπίο .

Είτε την κάνεις περπατώντας, είτε τρέχοντας, είτε κωπηλατώντας για όσους γνωρίζουν, είναι απολαυστική.

Τυχεροί οι δρομείς που την κάνουν όπως και σε αυτή των Ιωαννίνων.

• Like 3

Δηλ τωρα αν αυτος ή αυτη δεν ετρεχε στο χειλος του γκρεμου δεν θα γυμναζοταν...

Αρε τι σου κανει το εγω και η αναγκη για επιδειξη !

Κράτιστον κτημάτων ευβουλία.

Σοφοκλής

Δηλ τωρα αν αυτος ή αυτη δεν ετρεχε στο χειλος του γκρεμου δεν θα γυμναζοταν...

Αρε τι σου κανει το εγω και η αναγκη για επιδειξη !

Λεωνίδα σοβαρά τώρα τον Kilian, δεν τον ξέρεις; Edited by ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
  • Like 1

Το ερχόμενο Σάββατο είναι ο νυχτερινός ημιμαραθώνιος στην Θεσσαλονίκη.

Όποιος ή οποίοι θα συμμετάσχουν,αν θέλουν ας βρεθούμε πρίν ή μετά τον αγώνα για φωτογραφίες ή φαγητό...

Καλή επιτυχία σε όλους.

• Like 8

Σήμερα έτυχε να κάνω την ωραιότερη προπόνηση για τον μαραθώνιο ever. Εντελώς τυχαία, το τελευταίο 30αρι της προετοιμασίας μου, συνέπεσε με τον αγώνα ironman 70.3 που γίνονταν στην βουλιαγμένη. Παρόλα αυτά όλη η παραλιακή μέχρι και την Ανάβυσσο ήταν κλειστή για τα αυτοκίνητα. Αν και ειχα σκοπό να τρεξω το βράδυ, δεν άφησα την ευκαιρία χαμένη. Είναι τρομερή εμπειρία να βλέπεις την παραλιακή χωρίς αυτοκίνητα πάρα μόνο γεμάτη με τριαθλητικά ποδήλατα. Ήταν τόσο ήσυχα, φοβερή θεα δίπλα στην θάλασσα και χωρις να κινδυνεύεις να σε λιώσει κάποιο αυτοκίνητο. Πραγματικά ανεπανάληπτη εμπειρία. Ειχα τόση ψυχολογική ήρεμία που το πηγα γρηγορότερα απο οσο θα έπρεπε. Παρασύρθηκα και απο τους τριαθλητες.. εκανα ενα 30αρι σε 2 ωρες και 39 λεπτά με 5' 19" μέση. Επιστρέψα σπιτι κατα χαρούμενους. Και αυτό γιατί είναι τρομερο να τρεχεις σε δρομο 4αρων λωρίδων παντελώς άδειο από αυτοκίνητα.  Απλά δεν πίστευα αυτό που έβλεπα.  Είχα και τα τυχερά μου.... Με κέρασαν ισοτονικά και νερά στους σταθμούς ανεφοδιασμού του αγώνα. Πραγματικά, 30 ανεπανάληπτα χιλιόμετρα στον ωραιότερο δρόμο της Ευρώπης  με το ομορφότερο όνομα και χωρίς αυτοκίνητα!

• Like 9