Jump to content
Χρήστος Λάππας

Bansko, (Προηγούμενες Σεζόν)

Recommended Posts

Μόλις μίλησα με πολύ καλό μου φίλο βούλγαρο, που έχει σχολή σκι επάνω. Είχα κανονίσει να πάω ΠΣΚΔ, αλλά με πήρε τηλέφωνο να μην ανέβω γιατί η κατάσταση δεν είναι ικανοποιητική και αν δουλέψει δεν είναι και ό,τι πιο ασφαλές.

Σήμερα έχει πολύ ομίχλη το πρωί όπως έγραψε και η Μαίρη (over-poulover) είχε πολύ δυνατή χιονόπτωση, συνεχίζει ακόμα μέσα στο χωριό με σταθερό ρυθμό μικρότερης έντασης. Άνοιξε η πίστα στην βάση του χιονοδρομικού και το πιατάκι. Παιδιά έχει πολύ χιόνι, μπορείτε να δείτε και τα ανανεομένα ύψη χιονιού στο site, όποιες πέτρες διακρίνετε μέσα από webcams είναι εκτός ορίων πιστών. Και ετοιμάζουν να το ανοίξουν το ΠΣΚ (http://twitpic.com/3g6ryv). Απλά εγώ αυτό που πιστεύω είναι ότι επειδή ανεβαίνει πολύ η θερμοκρασία την επόμενη βδομάδα σε τέτοιο σημείο που δεν θα μπορούν να λειτουργήσουν ούτε τα κανόνια τους, προσπαθούν να το διατηρήσουν για τα Χριστούγεννα. Αλλιώς δεν βρίσκω λόγο να μην ανοίξει! Το πρωί πέτυχα και ένα ρατράκ σε μια webcam να πηγαίνει για πάτημα πίστας!Σήμερα έχει πολύ ομίχλη, πιθανόν για αυτό να μήν άνοιξαν και άλλες πίστες, θα δούμε αύριο όμως...Τώρα τους Βούλγαρους δεν τους εμπιστεύομαι καθόλου γιατί χθές όσους ρώταγα (δασκάλους σκι, νοικιαστές κλπ) δεν ήξερα κανένας άν θα ανοίξει ή όχι...Και να που άνοιξε έστω και μια πίστα...Όσο για το ασφαλές, δεν καταλαβαίνω τί ήθελε να σου πεί. Με >50cm χιόνι σε πίστες μέχρι και το Καρπενήσι ανοίγει που έχει βράχους μέσα σε αυτές.Εκτός και άν μας κοροιδεύουν μέσα από το site...Τέσπα θα πάω να ρωτήσω σε λίγο στην Gondola και θα σας πώ ότι μάθω...

Λοιπον ενημερωση live απο παιδια που ανεβαινουν bansko τωρα.

Ξεκινησαν χτες το βραδυ στις 1 απο Αθηνα και απο τη Λαμια και πανω ειναι ολα ασπρα,εριχνε ολο το βραδυ,σε ορισμενα σημεια εχει προβλημα και ο δρομος.Αυτη τη στιγμη ειναι στα συνορα και ριχνει χαρτοπετσετες

Περισσοτερα σε λιγο

Λοιπον ενημερωση live απο παιδια που ανεβαινουν bansko τωρα.

Ξεκινησαν χτες το βραδυ στις 1 απο Αθηνα και απο τη Λαμια και πανω ειναι ολα ασπρα,εριχνε ολο το βραδυ,σε ορισμενα σημεια εχει προβλημα και ο δρομος.Αυτη τη στιγμη ειναι στα συνορα και ριχνει χαρτοπετσετες

Περισσοτερα σε λιγο

Ενημέρωση...

Αύριο ανοίγει ολόκληρο το χιονοδρομικό. Περιτό να σας πώ ότι στις 2 το μεσημέρι το αυτοκίνητο είχε μαζέψει 30εκατοστά φρέσκο χιόνι επάνω.

Μέσα το χωριό στους κεντρικούς δρόμους:

Με μπροστά κίνηση : Λίγο Δύσκολα

Με πίσω κίνηση : Μεγάλη Δυσκολία

Με τετρακίνηση : Κανονικά

Σε στενά και σε δρόμους όχι κεντρικούς θές αλυσίδες για μπροστά και πίσω κίνηση, ενώ έχεις κάποια δυσκολία με τετρακίνηση.

Όσοι έχουν χιονολάστιχα δεν θα έχουν κανένα πρόβλημα. Αυτά από μια βόλτα πρίν λίγη ώρα μέσα στο χωριό!

Μιλώντας με ένα παιδί που ανέβηκε σήμερα και έκανε στην ανοιχτή πίστα, μου είπε ότι ήταν πολύ καλά στρωμένη, χρησιμοποίησε τα δικά του πέδιλα και δεν βρήκε ίχνος πέτρας...

Κόσμος = 0 αναμονή, αν ανοίξει αύριο ολόκληρο όπως λένε θα είναι μαγικά!

Αυτά LIVE από BANSKO!

Edited by Evagelos

Ενημέρωση...

Αύριο ανοίγει ολόκληρο το χιονοδρομικό. Περιτό να σας πώ ότι στις 2 το μεσημέρι το αυτοκίνητο είχε μαζέψει 30εκατοστά φρέσκο χιόνι επάνω.

Μέσα το χωριό στους κεντρικούς δρόμους:

Με μπροστά κίνηση : Λίγο Δύσκολα

Με πίσω κίνηση : Μεγάλη Δυσκολία

Με τετρακίνηση : Κανονικά

Σε στενά και σε δρόμους όχι κεντρικούς θές αλυσίδες για μπροστά και πίσω κίνηση, ενώ έχεις κάποια δυσκολία με τετρακίνηση.

Όσοι έχουν χιονολάστιχα δεν θα έχουν κανένα πρόβλημα. Αυτά από μια βόλτα πρίν λίγη ώρα μέσα στο χωριό!

Μιλώντας με ένα παιδί που ανέβηκε σήμερα και έκανε στην ανοιχτή πίστα, μου είπε ότι ήταν πολύ καλά στρωμένη, χρησιμοποίησε τα δικά του πέδιλα και δεν βρήκε ίχνος πέτρας...

Κόσμος = 0 αναμονή, αν ανοίξει αύριο ολόκληρο όπως λένε θα είναι μαγικά!

Αυτά LIVE από BANSKO!

οποιαδηποτε νεοτερη ενημερωση ευπροσδεκτη!!!

Οι φοιτητο-εκδρομεις φτασανε Μπανσκο κατα τις 8μμ σημερα,εχοντας ξεκινησει απο τις 2πμ το πρωι :unsure:

Καθυστερηση περισσοτερο απο 2 ωρες στα συνορα καθως ενας απο τους οδηγους ειχε ξεχασει την ταυτοτητα του και δεν τον αφηνανε να περασει.Τελικα ηρθε αλλος οδηγος και συνεχισαν.13 πουλμαν.Για εναν ξεχασιαρη.Ανευθυνο.Μη συνεχισω...

Στο Μπανσκο πολυ ομορφο τοπιο,χιονισμενο,στολισμενο αλλα αυτη τη στιγμη δεν ριχνει τιποτα.

Αυριο δεν θα τους πανε στο χιονοδρομικο,αλλα εκδρομη στη Σοφια.(Αυτο σημαινει οτι το Χ/Κ θα υπολειτουργει?)

Το Σαββατο θα τους πανε ειπανε.

Βγαλτε τα συμπερασματα σας.

Λοιπον παιδια τι να πω και τι να περιγραψω;Η κατασταση μονο στη παρασκευη καφε εχει βελτιωθει κατα τα αλλα ειναι αουκγανοι οι ανθρωποι τι να πω (sory).Tα αγγλικα τους απο το κακο στο χειροτερο τα φαγητα τους απαραδεκτα ,οι τιμες εχουν αυξηθει ενω η ποιοτητα τραγικη και η ενημερωση οχι ελλιπης αλλα ανυπαρκτη.Μολις γυρισα εχθες απο ενα τετραημερο κρεπαλης σε μασα, τσιγαρα που το τελευταιο βραδυ ειχε μετατραπει σε ξεσαλομα λες και ειχαμε παει Κιαμο.Ηταν και τα πανεπιστημια και παρασυρθηκαμε.Γενικως επικρατουσε ο κλεψας του κλεψαντος προσπαθουσαν να σου παρουν καθε λεβα .Καθε πρωι ξυπνουσαμε και μετα το υποτιθεμενο πρωινο κοιτουσαμε ιντερνετ για να βγαλουμε καποια ακρη, αν ηταν ανοιχτο το χιονοδρομικο , γιατι η reseption σε κοιταζε σαν εξωγηινο στην ΄¨ερωτηση τι γινετε στο χιονοδρομικο λες και τις ελεγα τι καιρο εχει στη Μυκονο.ΦΥΣΙΚΑ δεν καναμε σκι,μια βολτα που ανεβηκα για καφε ειδα οτι θα μπορουσαν αν αξιζε τον κοπο (γιατι ειχε πολλα σχολεια που ανεβηκαν οχι για σκι αλλα για βολτα) να εχουν κατι ανοιχτο.Μακαρι να ανοιξει κατι το σκ μπας και τουλαχιστον ευχαριστηθουν το βουνο και οχι την πολη και τα χαλια τους αυτοι που θα ανεβουν.Σταματαω εδω γιατι θα πω κι αλλα.

Τουλαχιστον εκανα πατιναζ ( μαθαινω)

Γενικως δεν χαλαστηκαμε γιατι ξεραμε με τι ποσοστα ρισκου πηγαιναμε.

αλλα οπως και ναχει τη φαγαμε τη φολα μας.

TIP 1 Μονο αν φτασεις στη γονδολα θα σιγουρευτεις τι ειναι ανοιχτο και τι οχι μην ακους κανεναν.

TIP 2 Μην αγοραζεις οτι ναναι γιατι το 70-:unsure:% ειναι μαμου.Μονο στη rossignol βρηκα κατι ωραια πραγματακια.

ΤIP 3 Καλυτερα να φερνεις λιγα τροφιμα απο ελλαδα οταν ερχεσε με αμαξι γιατι εκει αστα μονο οι μπυρες τους ειναι ωραιες.

Ημουν λιγο επιθετικος αλλα η αληθεια να λεγεται!!!!!

101277.jpg

Pagomenes kalimeres apo Bansko.

Me liga logia giati prepei na figoume....!

X8es anevikame sto kentro, kaname tin diadromi mexri to terma tis gondolas me to autokinito.Yperoxo xionismeno topio, kai ftanwntas panw mas zitisan 10 leva gia typou parking.Htan anoixto to baby kai to kareklaki apenanti apo thn gondola.

Kai simera mia apo ta idia to vlepw , tsoulima kai me ligo ilio....kai an mas katsei simera leme na katevoume kai ton ski dromo....!

Ante, neotera to vrady.... :unsure:

Edited by over-poulover

moments

...Have a nice day

before a bastard

comes and fucks

it up...

www.MessenTools.com-Frutas-skate.gifΛίζα...θα'ρθείς...θα κάνουμε μπανάνα...?!www.MessenTools.com-Frutas-skate.gif

Pagomenes kalimeres apo Bansko.

Me liga logia giati prepei na figoume....!

X8es anevikame sto kentro, kaname tin diadromi mexri tin mesi tou sta8mou tis gondolas me to autokinito.Yperoxo xionismeno topio, kai ftanwntas panw mas zitisan 10 leva gia typou parking.Htan anoixto to baby kai to kareklaki apenanti apo thn gondola.

Kai simera mia apo ta idia to vlepw , tsoulima kai me ligo ilio....kai an mas katsei simera leme na katevoume kai ton ski dromo....!

Ante, neotera to vrady.... :D

Δεν ξέρω πώς την έχουν δεί αυτοί εδώ! Τα ίδια ανοιχτά πάλι σήμερα...50λέβα παρακαλώ η κάρτα για ένα χιονοδρομικό χειρότερο απ'οποιοδήποτε χιονοδρομικό της Ελλάδας ακόμα και τη Α.Κ Ζήρειας. Ανοιχτή μόνο η γνωστή πίστα 8 Ulen, πανικός από φοιτητές οι οποίοι είτε ήξεραν είτε όχι τσουλούσαν όπως να ναι. Πολλοί με snowboard, οι περισσότεροι πιθανόν έκαναν για 2φορά στη ζωή τους. Σταμάταγαν μέσα στην μέση της πίστας, άλλοι έπεφταν πάνω τους! Μπαγκλαντές! Μαύρο χάλι η πίστα, στην μέση της διαδρομής πάγος, χάλια στρωμένη, σε κάποιες φάσεις απογειωνόμουν, σε ένα σημείο είχε και κάτι πετραδάκια (δίπλα μάλιστα στο κανόνι το οποίο άν είχαν ανοιχτό δεν θα υπήρχαν). Στο εξαθέσιο κατά τις 12 είχε μια ουρά άστα να πάνε, αφού αναγκάζονταν και το έβαζαν ώρες ώρες full speed το lift. Εξυπηρέτηση 0... Δεν ξέρω, μπορεί να μήν ήθελαν να το ανοίξουν το χιονοδρομικό και το άνοιξαν λόγο του πλήθους των φοιτητών...Αύριο ανοίγει το δρομάκι...Δεν μπορώ να διανοηθώ ότι έχει χίονι και ανοίγουν το δρομάκι (που έχει απ'ότι είδα) και δεν ανοίγουν άλλες πίστες...Τί να πώ έχω απογοητευτεί και λογικά δεν με βλέπω ξανά στο Bansko...Δεν αξίζει στο κάτω κάτω να στο παίζουν έξυπνοι οι Βούλγαροι και να σου πιάνουν τον κ*λο...Άκου 50 λέβα με έναν αναβατήρα και μια πίστα σε λειτουργία, δλδ όταν θα λειτουργεί ολόκληρο πόσο θα σου ζητήσουν? (πέρυσι ήταν 55 λέβα άν θυμάμαι καλά και είχες σχεδόν όλες τις πίστες ίδια περίοδο)

Διαβασε λιγο και το δικο μου ποστ λιγο πιο πανω.

Εγω πληρωσα 18 λεβα μονο για την γονδολα παρακαλω και την επομενη ηθελαν 20 λεβα, χωρις να ειναι τιποτα ανοιχτο.

Ειναι απαραδεκτοι οι ανθρωποι

101277.jpg

Allo....!

Asximi, periergi, kai aprovlepti i simerini mas mera sto vouno.

1.Plirwsame 25 euro ski pass me leitoyrgia mono 2 pistes.

2.Mesa stis anoixtes pistes itan kai o ski dromos.

3.Eytyxws prolavame kai kaname 2 ulen kai meta arxise to zori me to ski road...!

4.H katastasi sto ski road itan aparadekti.H pista pagwmeni olo krokales kai fusika den eixe pati8ei kan.Prwti fora (kai teleutaia sigoura) pou katevikame me frena 6 xiliometra (kaname kai 1 xlm tsoulwntas...! )Kai to xeirotero einai oti se arketa shmeia apo ton pago pou eixe gia na piasoun ta frena i8ele ligo parapano zori. :o

Me e3airesi tis 2 katevasies stin ulen pou itan super h ypoloiph mera mas sto vouno itan poly zoriki....!Entometa3y, osi wra katevainame emeis epixeirisan na to kanoun alla 8 atoma,kai autoi to idio kommatia me emas itan kai fusika kai oi 8 itan Ellines.....!Oute enas voulgaros den katevike giati profanws i3ere oti itan xalia.Emas to prwi loipon sta ekdotiria giati mas tin edwsan anoixti....?Pws dineis anoixti mia pista entelws apatiti, teleiws pagwmeni, gemati krokales kai kotrones......? :P;)

To 8etiko einai oti eixe liakada simera kai den pagwsame polu...!

As elpisoume oti h epomeni episkepsi 8a einai kaluteri kai 3ekourasti...! :D

moments

...Have a nice day

before a bastard

comes and fucks

it up...

www.MessenTools.com-Frutas-skate.gifΛίζα...θα'ρθείς...θα κάνουμε μπανάνα...?!www.MessenTools.com-Frutas-skate.gif

Παιδια μη ξεχνατε τι περιοδο πηγατε και επισης μη ξεχνατε οτι κανενα ΧΚ στην Ελλαδα δεν ειναι ανοιχτο.Οποτε ενταξει παραπονα υπαρχουν για την μη ενημερωση και το στριμωγμα αλλα ετσι ειναι καθε ΣΚ πανω στον παρνασσο οταν λειτουργει.Σε καμια περιπτωση δε θελω να ανεβασω το Bansko στα ματια σας αλλα αν πηγαινατε αλλη περιοδο θα λεγατε αλλα λογια

Φιλικα Δημητρης

2013_Elan_Amphibio_Waveflex_14_Fusion.jpg

Hλια και όλοι οι άλλοι που είστε Bansko ,αν έχει χιόνι, γιατί δεν πάτε για σκι στο borovers??? για δείτε το . Μια ωριτσα είναι απο Bansko .

Εγω εφυγα οι υπολοιποι ας το κοιταξουν μπορει να αξιζει τον κοπο.

Ευτυχως θα παω μια εντουροβολτα στο Αργος μεθαυριο και θα βγαλω εκει τα αποθειμενα μου!

101277.jpg

Το θέμα είναι ότι τα άτομα εδώ σε έχουν γραμμένο κανονικά...Βλέπουν ότι είσαι Έλληνας και σε έχουν γραμμένο...Εμένα μου δείχνουν την εντύπωση ότι δεν με θέλουν να πηγαίνω για σκι στην χώρα τους! Δεν ξέρω άν και τα άλλα τα παιδιά που πήγαν και που είναι πάνω το έχουν καταλάβει...Βλέπουν Έλληνα και κοιτάζουν να τον κοροιδέψουν και να του τ'αρπάξουν...Τους ρωτάς κάτι και είτε σε κοροιδεύουν στα Βουλγάρικα είτε αδιαφορούν! Θα με ξαναδούν...Τα είπε και η Μαίρη για τις πίστες σήμερα...

Το θέμα είναι ότι τα άτομα εδώ σε έχουν γραμμένο κανονικά...Βλέπουν ότι είσαι Έλληνας και σε έχουν γραμμένο...Εμένα μου δείχνουν την εντύπωση ότι δεν με θέλουν να πηγαίνω για σκι στην χώρα τους! Δεν ξέρω άν και τα άλλα τα παιδιά που πήγαν και που είναι πάνω το έχουν καταλάβει...Βλέπουν Έλληνα και κοιτάζουν να τον κοροιδέψουν και να του τ'αρπάξουν...Τους ρωτάς κάτι και είτε σε κοροιδεύουν στα Βουλγάρικα είτε αδιαφορούν! Θα με ξαναδούν.....

για το χκ ρισκάρατε

για τη συμπεριφορά τους έχετε δίκιο αλλά είναι γνωστό, οι τύποι είναι πλήρως αντιτουριστικοί

κι εγώ κάθε φορά που φεύγω έτσι λέω (σιγά μη με ξαναδούν...) αλλά όταν έρθει η ώρα που μόνο εκεί θα έχει χιόνι, πάλι θα το επισκεφτούμε εμείς οι Βόρειοι

Μπορώ να σας πω ακριβώς τι λέει το ύφος τους:

"Καλά οι Άγγλοι, οι Ρώσοι, οι Γάλλοι έχουν λεφτά και μαγκιά τους ΑΛΛΑ όχι και οι Έλληνες !!

Να έρχονται οι Έλληνες για σκι στην Βουλγαρία!!! Αυτό δεν το αντέχουμε εμείς η υπερήφανη φυλή των Βουλγάρων!!!

Γ.... την μιζέρια μας!!!

Μπλαγκο..συκωταριά"

(Μπλαγκοταριά είναι το ευχαριστώ στα Βουλγάρικα!)

Καλησπέρα!!! Επέστρεψα και εγώ από το Bansko αργά την Τετάρτη!!! Δυστυχώς δεν μπόρεσα να σας μεταφέρω την κατάσταση όσο ήμουν πάνω αλλά θα ήθελα να γράψω τις εντυπώσεις μου!!!!

Καταρχήν να πω πως snowborad δεν κάναμε γιατί ενώ είχε χιόνι για να λειτουργήσουν ορισμένες πίστες προτίμησαν να το αφήσουν για να το πατήσουν για Σ-Κ.!!! Φτάσαμε Σάββατο απόγευμα και μέχρι την Κυριακή το βράδυ δεν υπήρχε χιόνι στο χωριό!! Δευτέρα πρωί-πρωί σηκώθηκα για να πάω στο χιονοδρομικό και ήταν τα πάντα κάτασπρα!!! Μέσα στην χαρά μου έφτασα στην γόνδολα όπου και απογοητεύτηκα γιατί δεν λειτουργούσε καμία πίστα!!! Είπαμε όμως ότι θα τσουλήσουμε έστω και στο ίσωμα(έτσι για το "γαμώτο"). Ανεβήκαμε λοιπόν και τσουλάγαμε μπροστά από το σαλέ!! Χιόνι είχε απάτητο με αποτέλεσμα να μην το ευχαριστηθούμε ούτε αυτό!!! Την επόμενη μέρα εγώ προσωπικά δεν ανέβηκα γιατί ήταν στην ίδια κατάσταση οι πίστες απλά είχαν πατήσει το χιόνι μπροστά στο σαλέ!!! Απόλαυσα λοιπόν την ηλιόλουστη μέρα για βόλτες και ψώνια!! Αυτά όσον αφορά το χιονοδρομικό!!!

Γενικές εντυπώσεις:

1) Πολύ φτηνή ζωή!!! Ο ακριβότερος καφές που πλήρωσα έκανε 2,2 ευρώ(!!!!!) ενώ σε ταβέρνα πληρώσαμε 10 ευρώ το άτομο και αφήσαμε κιόλας και φαΐ(το οποίο ήταν πολύ ωραίο)

2)Το τοπίο χιονισμένο είναι πολύ ωραίο και η διαδρομή με την γόνδολα φοβερή!!!!

3)Το Bansko έχει πολλά μαγαζιά που πουλάνε κάτι πολύ ωραία(μούφα βέβαια) φουτεράκια και ζακέτες (burton,DC,WESC κλπ) τα οποία είναι πάρα πολύ ζεστά και κοστίζουν γύρω στα 20 ευρώ!!

4)Οι τύποι είναι απολίτιστοι..μια μόνιμη ξινίλα στα μούτρα τους λες και δεν θέλουν να σε εξυπηρετήσουν(σε μαγαζιά,ξενοδοχεία κλπ)

5)Πίνεις πχ τον καφέ σου και είναι ο σερβιτόρος διαρκώς από πάνω σου και κοιτάει αν έχεις τελειώσει για να σου αρπάξει το ποτήρι(ειλικρινά είναι πολύ εκνευριστικό)

6)Χρεώνουν στις καφετέριες το γάλα για τον καφέ γύρω στα 0,4 ευρώ!!!!!!

7)Το μπουκαλάκι το νερό είναι πολύ ακριβό στα μαγαζιά (1,5 ευρώ τα 330-500 ml) αλλά το νερό της βρύσης είναι πραγματικά πεντακάθαρο,υπέροχο και δροσερό

:huh: Για να βρεις καλό φαΐ έπρεπε να ήσουν τυχερός(βρήκαμε την 1η μέρα) ενώ το φαΐ του ξενοδοχείου ήταν τραγικό!!

Εγώ γενικά πάντως πέρασα πάρα πολύ ωραία αν και στενοχωρήθηκα πάρα πολύ για το χιονοδρομικό!!! Το μόνο που ξέρω είναι ότι αν κάποτε ξαναπάω θα είναι γύρω στον Μάρτη!!! :P

Μπορώ να σας πω ακριβώς τι λέει το ύφος τους:

"Καλά οι Άγγλοι, οι Ρώσοι, οι Γάλλοι έχουν λεφτά και μαγκιά τους ΑΛΛΑ όχι και οι Έλληνες !!

Να έρχονται οι Έλληνες για σκι στην Βουλγαρία!!! Αυτό δεν το αντέχουμε εμείς η υπερήφανη φυλή των Βουλγάρων!!!

Γ.... την μιζέρια μας!!!

Μπλαγκο..συκωταριά"

(Μπλαγκοταριά είναι το ευχαριστώ στα Βουλγάρικα!)

Ναι τί να σου πώ ότι δεν θέλουν Έλληνες! Γι'αυτό στα περισσότερα μαγαζιά έχουν και την ταμπέλα τους στα Ελληνικά. Γι'αυτό παλέυουν να φτιάξουν σουβλάκια με γύρο...Γι'αυτό κάποιες ταβέρνες γράφουν και τους καταλόγους στα Ελληνικά. Σιγά μήν πάει ο Γάλλος στο Bansko την στιγμή που έχει καλύτερα!

Ένα θα σας πώ αφού γλυτώσαμε χθές 2 φορές από τον Αστυνομικό ο οποίος μας ζήταγε μπουρμπουάρ, μας σήκωσε ο γερανός σήμερα το αμάξι...(κλέφτες μας ζήταγαν 40 ευρώ για να μην το πάνω στο γκαράζ,τελικά συμβιβάστηκαν με 40 λέβα).

Τέσπα δεν ξαναγράφω στο συγκεκριμένο topic ποτέ ξανά, συχαθηκα αφάνταστα Bansko φέτος.

Το θέμα είναι ότι τα άτομα εδώ σε έχουν γραμμένο κανονικά...Βλέπουν ότι είσαι Έλληνας και σε έχουν γραμμένο...Εμένα μου δείχνουν την εντύπωση ότι δεν με θέλουν να πηγαίνω για σκι στην χώρα τους! Δεν ξέρω άν και τα άλλα τα παιδιά που πήγαν και που είναι πάνω το έχουν καταλάβει...Βλέπουν Έλληνα και κοιτάζουν να τον κοροιδέψουν και να του τ'αρπάξουν...Τους ρωτάς κάτι και είτε σε κοροιδεύουν στα Βουλγάρικα είτε αδιαφορούν! Θα με ξαναδούν...Τα είπε και η Μαίρη για τις πίστες σήμερα...

Akrivws to idio ais8anomai kai egw me e3airesi to prwsopiko kai twn 2 3enodoxeiwn pou menoume.8a ta grapsw ola analitikotata otan epistrepsw Ellada...!

Παιδια μη ξεχνατε τι περιοδο πηγατε και επισης μη ξεχνατε οτι κανενα ΧΚ στην Ελλαδα δεν ειναι ανοιχτο.Οποτε ενταξει παραπονα υπαρχουν για την μη ενημερωση και το στριμωγμα αλλα ετσι ειναι καθε ΣΚ πανω στον παρνασσο οταν λειτουργει.Σε καμια περιπτωση δε θελω να ανεβασω το Bansko στα ματια σας αλλα αν πηγαινατε αλλη περιοδο θα λεγατε αλλα λογια

Φιλικα Δημητρης

@ captainhook3 8ewrw polu astoxi tin sigrisi pou kaneis. :(

moments

...Have a nice day

before a bastard

comes and fucks

it up...

Το αμάξι γιατί σας το σήκωσαν; Μήπως είχατε παρκάρει σε σημείο που απαγορευόταν;

Όχι δεν είχε κανένα σήμα, αφού σκάσαμε τα 40λέβα ψάχναμε να βρούμε ταμπέλα! Δεν ήταν κάν κεντρικός δρόμος...Ήταν ένα δρομάκι κάθετο στον κεντρικό.Το αφήσαμε να φάμε ένα κομμάτι πίτσα και δεν πρόλαβα να κατεβάσω μπουκιά. Βασικά όταν παρκάραμε κατέβαιναν αυτοί οι τύποι το δρομάκι και πέρασαν με τον γερανό ακριβώς δίπλα μας. Μετά έκαναν το τετράγωνο και το πήραν σε χρόνο dt...Αυτό που φανταζόμαστε είναι μήπως το μαγαζί που το νοικιάσαμε έδωσε σύρμα σε όλους αυτούς...Ο αστυνομικός χθές προσπαθούσε να μας γράψει πρόστιμο (και καλά) επειδή το πίσω δεξί φινιστρίνι του αυτοκινήτου είχε λίγο πάγο (έλεος δλδ!). Μας έλεγε "Problem, problem δώσει κάτι άν δεν θέλει πρόστιμο"! Πάλι καλά τον παρακάλεσε ένα παιδί από την παρέα και τον έπεισε ότι θα φέυγαμε σήμερα και ότι δεν είχαμε λεφτά για να γυρίσουμε και τέτοια...Δεν καταλάβαινε τίποτα!

Όσο για τους άλλους σήμερα, παίζει να ήταν και τίποτα κλέφτες και το έπαιξαν μεταφορείς όταν τους πήραμε είδηση! Αλλά άντε να μπλέξεις μετά...Τους λέγαμε να τους κεράσουμε καφέ, και ότι δεν είχαμε λεφτά, αλλά δεν έπιανε το κόλπο, ανέβαζαν το παράθυρο και έφευγαν, οπότε δώσαμε εκεί 40λέβα και το κατέβασαν αμέσως.

Συνεπώς, ηθικό δίδαγμα...Θέλει άπειρη προσοχή στο Bansko

@Δημήτρη και πέρυσι ίδια εποχή είχα έρθει...Μου είχε αφήσει άλλη εντύπωση γι'αυτό και ξαναήρθαμε από Αθήνα...Αλλά πραγματικά σήμερα θα ήθελα 1000φορές Ελλάδα,Παρνασσό και ουρά παρά αυτό το χάλι...Ήταν κάτι παιδιά από Βόρεια Ελλάδα και καθ'όλη τη διάρκεια της επιστροφής με την γόνδολα έβριζαν για την χαζομάρα που ήρθαν Banskο και δεν πήγαν στα δικά μας...

Edited by Evagelos

Όχι δεν είχε κανένα σήμα, αφού σκάσαμε τα 40λέβα ψάχναμε να βρούμε ταμπέλα! Δεν ήταν κάν κεντρικός δρόμος...Ήταν ένα δρομάκι κάθετο στον κεντρικό.Το αφήσαμε να φάμε ένα κομμάτι πίτσα και δεν πρόλαβα να κατεβάσω μπουκιά. Βασικά όταν παρκάραμε κατέβαιναν αυτοί οι τύποι το δρομάκι και πέρασαν με τον γερανό ακριβώς δίπλα μας. Μετά έκαναν το τετράγωνο και το πήραν σε χρόνο dt...Αυτό που φανταζόμαστε είναι μήπως το μαγαζί που το νοικιάσαμε έδωσε σύρμα σε όλους αυτούς...Ο αστυνομικός χθές προσπαθούσε να μας γράψει πρόστιμο (και καλά) επειδή το πίσω δεξί φινιστρίνι του αυτοκινήτου είχε λίγο πάγο (έλεος δλδ!). Μας έλεγε "Problem, problem δώσει κάτι άν δεν θέλει πρόστιμο"! Πάλι καλά τον παρακάλεσε ένα παιδί από την παρέα και τον έπεισε ότι θα φέυγαμε σήμερα και ότι δεν είχαμε λεφτά για να γυρίσουμε και τέτοια...Δεν καταλάβαινε τίποτα!

Όσο για τους άλλους σήμερα, παίζει να ήταν και τίποτα κλέφτες και το έπαιξαν μεταφορείς όταν τους πήραμε είδηση! Αλλά άντε να μπλέξεις μετά...Τους λέγαμε να τους κεράσουμε καφέ, και ότι δεν είχαμε λεφτά, αλλά δεν έπιανε το κόλπο, ανέβαζαν το παράθυρο και έφευγαν, οπότε δώσαμε εκεί 40λέβα και το κατέβασαν αμέσως.

Συνεπώς, ηθικό δίδαγμα...Θέλει άπειρη προσοχή στο Bansko

@Δημήτρη και πέρυσι ίδια εποχή είχα έρθει...Μου είχε αφήσει άλλη εντύπωση γι'αυτό και ξαναήρθαμε από Αθήνα...Αλλά πραγματικά σήμερα θα ήθελα 1000φορές Ελλάδα,Παρνασσό και ουρά παρά αυτό το χάλι...Ήταν κάτι παιδιά από Βόρεια Ελλάδα και καθ'όλη τη διάρκεια της επιστροφής με την γόνδολα έβριζαν για την χαζομάρα που ήρθαν Banskο και δεν πήγαν στα δικά μας...

Eγω παντως με ολα αυτα που ακουω και απο εδω και απο αλλου,μαλλον δεν προκειται να παω bansko Ποτε μου,αν και το ειχα σκοπο για φετος.

Ειδικα αυτο με τα ελληνικα αμαξια εχει παραγινει.Καποτε διαβαζα κριτικες ξενοδοχειων στο booking.com και αυτο γινεται πολυ συχνα.

Μαλιστα εχω διαβασει σε παρα πολλες κριτικες ελληνων το εξης,

Ενω παρκαρουν το αμαξι εξω απο το ξενοδοχειο στο οποιο υπαρχει ταμπελα για παρκινγκ,το πρωι ξυπνανε και τους εχουν φορτωσει τα αμαξια και ως δια μαγειας η ταμπελα του παρκιγκ εχει αντικατασταθει απο ταμπελα που απαγορευεται το παρκαρισμα.Ολα αυτα φυσικα για να τα τσεπωνουν οι κυριοι.

Βρε ουστ παλιο@α@ακες... που θα σας δωσω και τα χρηματα μου για να φερεστε ετσι.... :(

elan-wingman-86-ti-fusion-x-2d-kv.png

Κάπως έτσι κι εγώ διαβάζοντας αυτό το topic, θυμήθηκα τι έζησα πριν από 3 Χριστούγεννα στο Bansko. Μία από τα ίδια παιδιά!!!!!

Για την απολίτιστη - αντιτουριστική συμπεριφορά των Βουλγάρων δε θέλω να πω τίποτα, αφού με κάλυψαν αυτά που γράφτηκαν παραπάνω.

Αυτό που θέλω να τονίσω , είναι ότι αδικούμε τη χώρα μας. Έχουμε πολύ ωραία χιονοδρομικά στη χώρα μας όπως η Βασιλίτσα και το Πισοδέρι.

Το παραμύθι ότι στο Bansko είναι φθηνά, δεν το δέχομαι. Μας κλέβουν και κάνουμε πως δεν το καταλαβαίνουμε. Γύρισα όλα τα εμπορικά μαγαζιά του Bansko ψάχνοντας για εξοπλισμό και τελικά όλο τον εξοπλισμό τον αγόρασα πολύ φθηνότερα στην Αθήνα.

Τα 10 Ευρώ για φαγητό στις βρώμικες λεχάνες της Βουλγαρίας,για τα δεδομένα της οικονομίας της γειτονικής χώρας, είναι πάρα πολλά. .Οι σερβιτόροι δεν ξέρανε ούτε Αγγλικά. Αγενείς και προκλητικοί.

Για το χιονοδρομικό είχαμε ειδοποιήσει πριν από 1-2 μήνες, ότι κάθε χρόνο δίνει μάχη για να ανοίξει στις γιορτές των Χριστουγέννων.

Σε αυτό το χιονοδρομικό αξίζει να βρεθείς από τα τέλη Γενάρη και μετά,γιατί τότε έχει τεράστιες ποσότητες χιονιού, λίγο κόσμο και πολύ χαμηλότερες τιμές.

Ηθικό Δίδαγμα, ποτέ ξανά Δεκέμβριο και ειδικά Χριστούγεννα στο Bansko. :(

Υ.Γ Πριν μερικές βδομάδες βρέθηκα στην έκθεση τουρισμού στη Θεσσαλονίκη.Μου έκανε εντύπωση ότι υπήρχαν πολλά περιπτερα που διαφήμιζαν χειμερινούς τουριστικούς προορισμούς της Βουλγαρίας. Μέσα σε αυτά υπήρχαν πολλά για το Bansko.Άριστη προώθηση του προιόντος τους.Σε αυτό μπορώ να τους δώσω συγχαρητήρια. Από Ελληνικά χιονοδρομικά δεν υπήρχε ούτε ένα περίπτερο.Αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος.

Edited by arcas