Jump to content
Kabman

Ιανουάριος 2013

Recommended Posts

Καλημέρα σε όλους,

 

Με τοπικές βροχές στην ανατολική ηπειρωτική και νότια νησιωτική χώρα και χιονοπτώσεις στα ορεινά των περιοχών αυτών, ξεκινάει η βδομάδα που διανύουμε. Στην υπόλοιπη χώρα θα υπάρχει ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις. Παρόμοιo το καιρικό σκηνικό και την Πρωτοχρονιά ενώ ουσιαστική βελτίωση θα παρουσιάσει ο καιρός από την Τετάρτη και μέχρι το πρωί του Σαββάτου όπου αναμένεται σταδιακή αλλά σημαντική επιδείνωση του καιρού με πτώση της θερμοκρασίας και χιονοπτώσεις ακόμα και σε περιοχές της κεντρικής, ανατολικής και βόρειας ηπειρωτικής χώρας με χαμηλότερο υψόμετρο.

 

Χαρακτηριστικά της βδομάδας αυτής είναι:

- Οι τοπικές βροχές την Δευτέρα στα ανατολικότερα τμήματα της Μαγνησίας, της Φθιώτιδας και της Βοιωτίας, την Αττική, την Εύβοια, τις Κυκλάδες, τα νησιά του Βόρειου Αιγαίου (πρόγνωση περιφέρειας Βόρειου Αιγαίου), τα Δωδεκάνησα (πρόγνωση περιφέρειας Δωδεκανήσων) και την Κρήτη και οι χιονοπτώσεις στα ορεινότερα τμήματα της ανατολικής Στερεάς και της Κρήτης. Τα φαινόμενα κατά τόπους στις Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα θα είναι έντονες και θα συνοδεύονται από ηλεκτρικά φαινόμενα. Στην υπόλοιπη χώρα θα υπάρχει ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις.

- Οι παρόμοιες καιρικά συνθήκες την Πρωτοχρονιά με τα φαινόμενα πάντως σταδιακά να περιορίζονται στις ανατολικής Κυκλάδες (πρόγνωση περιφέρειας Κυκλάδων), την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα. Σταδιακή εξασθένηση των ισχυρών ΒΒΑ ανέμων.

- Οι καλές καιρικά συνθήκες στο μεγαλύτερο τμήμα της ηπειρωτικής χώρας την Τετάρτη. Στις ανατολικές Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα πάντως ο καιρός θα διατηρηθεί άστατος με βροχές και τοπικές καταιγίδες. Θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

- Παρόμοιες καιρικά συνθήκες την Πέμπτη και την Παρασκευή με τον καιρό να διατηρείται καλός στο μεγαλύτερο τμήμα της ηπειρωτικής χώρας. Τοπικές βροχές και παροδικές μπόρες στις Κυκλάδες, την Κρήτη και ενδεχομένως την νοτιοανατολική Πελοπόννησο (πρόγνωση Μονεμβασιάς).

- Η επιδείνωση του καιρού το Σαββατοκύριακο με βροχές στα πεδινά και χιονοπτώσεις αρχικά στα ορεινά και σταδιακά και σε περιοχές της κεντρικής, ανατολικής και βόρειας ηπειρωτικής χώρας με χαμηλότερο υψόμετρο. Ενίσχυση των ΒΒΑ ανέμων σε τοπικά πολύ ισχυρούς και σημαντική πτώση της θερμοκρασίας.

Πιο αναλυτικά, εκτεταμένο πεδίο χαμηλών πιέσεων στην Βόρεια Θάλασσα σε συνδυασμό με τις αντικυκλωνικές πιέσεις στον ανατολικό Ατλαντικό δίνει τοπικά ισχυρές βροχές παρουσία ενισχυμένων ΝΔ ανέμων στην Πορτογαλία (πρόγνωση Πορτογαλίας), την βόρεια Ισπανία, την δυτική Γαλλία, τις Κάτω Χώρες και την Δανία. Η σταδιακή επέκταση του αντικυκλώνα ανατολικότερα την Πρωτοχρονιά, θα ευνοήσει την κάθοδο πολύ ψυχρών αερίων μαζών προς την κεντρική Ευρώπη. Ισχυρές χιονοπτώσεις αναμένονται στην νότια Γερμανία, την Ελβετία (πρόγνωση Ελβετίας) και την Αυστρία. Το ψυχρό μέτωπο εξερχόμενο στην κεντρική Μεσόγειο θα δώσει κυκλογένεση (δημιουργία χαμηλού) στο Τυρρηνικό, το οποίο θα επιδεινώσει σημαντικά τον καιρό στην Ιταλία.

Στην περιοχή μας, το χαμηλό στο ΝΑ Αιγαίο θα διατηρήσει την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς τις βροχές στην ανατολική ηπειρωτική και νότια νησιωτική χώρα. Η σταδιακή απομάκρυνση του ανατολικότερα θα έχει ως αποτέλεσμα την βελτίωση του καιρού την Πρωτοχρονιά στο μεγαλύτερο τμήμα της ηπειρωτικής χώρας ενώ οι καλές καιρικά συνθήκες θα διατηρηθούν μέχρι και την Παρασκευή.

Από το Σάββατο αναμένεται σταδιακή επιδείνωση του καιρού με ενίσχυση των ΒΒΑ ανέμων και σημαντική πτώση της θερμοκρασίας. Αιτία η ανάπτυξη αντικυκλωνικών πιέσεων στην δυτική Ευρώπη οι οποίες σε συνδυασμό με τις χαμηλές πιέσεις στην περιοχή των Ουραλίων θα ευνοήσουν την κάθοδο πολύ ψυχρών αερίων μαζών προς την ανατολική Ευρώπη και την Βαλκανική.

Αττική: Τοπικές βροχές και χιονοπτώσεις στα ορεινά >1000μ την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Παρόμοιες καιρικά συνθήκες την Πρωτοχρονιά με σταδιακή βελτίωση όμως του καιρού. Καλές καιρικά συνθήκες την Τετάρτη μέχρι και το Σάββατο όπου αναμένεται επιδείνωση του καιρού με ενίσχυση των ΒΒΑ ανέμων, πτώση της θερμοκρασίας και χιόνια αρχικά στα ορεινά και μέχρι τα ξημερώματα της Κυριακής και σε ημιορεινές περιοχές.

Αθήνα

Ελάχιστη θερμοκρασία της βδομάδας την Κυριακή τα ξημερώματα: 5 βαθμοί Κελσίου

Μέγιστη θερμοκρασία της βδομάδας την Τετάρτη το μεσημέρι: 15 βαθμοί Κελσίου

(πρόγνωση καιρού Αθήνας)

 

Θεσσαλονίκη: Καλές καιρικά συνθήκες καθόλη την διάρκεια της βδομάδας με κατά περιόδους πυκνότερες νεφώσεις κυρίως την Τετάρτη και το Σάββατο.

Θεσσαλονίκη

Ελάχιστη θερμοκρασία της βδομάδας την Κυριακή το πρωί: 2 βαθμοί Κελσίου

Μέγιστη θερμοκρασία της βδομάδας την Πέμπτη το μεσημέρι: 14 βαθμοί Κελσίου

(πρόγνωση καιρού Θεσσαλονίκης)

 

Επόμενη βδομάδα:

Η επόμενη βδομάδα (7 έως 13 Ιανουαρίου) σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία ξεκινάει με χαμηλές θερμοκρασίες και χιονοπτώσεις ακόμα και σε περιοχές με χαμηλότερο υψόμετρο. Μεσοβδόμαδα ο καιρός ενδέχεται να βελτιωθεί και η θερμοκρασία να σημειώσει άνοδο.

 

Πηγή: YouWeather.com

 

Καλή Πρωτοχρονιά και Καλή Χρονιά με υγεία σε όλους,

  • Like 8

www.YouWeather.com

Share this post


Link to post
Share on other sites

Λοιπον για λεγε....


Την υγειά μας παιδιά και όλα τα άλλα είναι....

The Daltons...jack

www.skimag.gr

Share this post


Link to post
Share on other sites

Αχ τρεις μέρες χωρίς μοντέλα και κομπιούτερ... μόνο πούδρα

 

IMG_0133_zpsf674d07c.jpg

 

IMG_0159_zps1ee6780d.jpg

 

Αύριο μια χαρούλα θα είναι ο καιρός, λογικά πάνω από τα σύννεφα (όπου έχει). Ίσως ανέβει κάποια ομίχλη πιο μετά.

 

Σάββατο πρωί με τα σημερινά στοιχεία προλαβαίνουμε να κάνουμε μπόλικες ώρες σκι πριν κλείσει ο καιρός.

 

Κυριακή είναι οριακή αλλά όσο πλησιάζει η μέρα θα το δούμε, πάμε για φρεσκάρισμα.

 

Δευτέρα μοιάζει υπερμέρα με κρύο και λιακάδες, ενώ για τη Τρίτη υπάρχει κάποια τάση για χιονοκαταιγίδες αστάθειας.

 

Με κρύο συνεχίζει ο Γενάρης, χωρίς να μπορούμε να δούμε κάποια σαφήνεια για την επόμενη γερή κακοκαιρία.

 

Στάθη το μόνο που έχω να πω είναι "ρε είστε σοβαροί? Οδυσσέα? ΣΑΧΑΑΑΑΡΑΑΑΑΑ"

Edited by ΜΙΚ
  • Like 9

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Share this post


Link to post
Share on other sites

Εχεις δικιο φιλε οτι και να πεις, αλλά μολις μας το ειπες, τρεχατε ποδαρακια μου!!


Την υγειά μας παιδιά και όλα τα άλλα είναι....

The Daltons...jack

www.skimag.gr

Share this post


Link to post
Share on other sites

Θα συνεχιστούν οι καλές μέρες για αύριο στο Καρπενήσι;;;


“You are not your job, you're not how much money you have in the bank. You are not the car you drive. You're not the contents of your wallet. You are not your fucking khakis. You are all singing, all dancing crap of the world.”

Share this post


Link to post
Share on other sites

θα πρεπει να εισαι πολυ ατυχος να κλεισει ομιχλη αυριο. Καλη μερα φαινεται

  • Like 1

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Share this post


Link to post
Share on other sites

Αύριο ή Δευτέρα θα είναι κανείς Παρνασσό ή Καλάβρυτα; Για Δευτέρα με βλέπω το πιο πιθανό αλλά δεν αποκλείω και το αύριο. Στείλτε p.m να συναντηθούμε αν είναι.

Edited by Kabman
  • Like 1

www.YouWeather.com

Share this post


Link to post
Share on other sites

Δημήτρη αύριο μπορει να ανέβω εγω

 

Αντε καλή μου...ανέβα να κανουμε και λιγο σκι...))))))


Sky is not my limit.....it's my playground!!! :skydive:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Εγώ τελικά το αφήνω το αυριανό παιδιά. Θα ξενυχτήσω και λίγο σήμερα για να ασχοληθώ και με τα καιρικά - έρχεται ΔΥΝΑΤΗ βδομάδα - και έτσι το πάω για Δευτέρα με μικρό παράθυρο το Σάββατο (το οποίο όμως μετά το μεσημέρι θα είναι για τρεχάτε ποδαράκια μου μην αποκλειστούμε).

  • Like 1

www.YouWeather.com

Share this post


Link to post
Share on other sites

Καλημέρα σε όλους και Καλή Χρονιά,

 

 

Έπειτα από τις καλές γενικά καιρικά συνθήκες των τελευταίων ημερών, επιδείνωση του καιρού αναμένεται το Σαββατοκύριακο με βροχές στα πεδινά αλλά και σε περιοχές της κεντρικής, ανατολικής και βόρειας Ελλάδας με χαμηλότερο υψόμετρο. Άνεμοι από ΒΒΑ διευθύνσεις με τάσεις ενίσχυσης την Κυριακή στο Αιγαίο σε τοπικά θυελλώδεις και θερμοκρασία σε σημαντική πτώση και σε χαμηλά για την εποχή επίπεδα.

 

 

Πιο αναλυτικά:

 

Σάββατο 05-01-2013

Τοπικές νεφώσεις οι οποίες σταδιακά και μέχρι το μεσημέρι θα πυκνώσουν στα νησιά του Ιονίου (πρόγνωση περιφέρειας Ιονίου), την Ήπειρο, την Μακεδονία, την Θεσσαλία, την Θράκη και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και θα σημειωθούν βροχές στα πεδινά και χιονοπτώσεις στα ορεινά της Ηπείρου, της Μακεδονίας και της Θεσσαλίας καθώς και σε ημιορεινές περιοχές της Θράκης (πρόγνωση περιφέρειας Θράκης). Στην υπόλοιπη χώρα θα υπάρχει ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις οι οποίες μετά το μεσημέρι θα πυκνώσουν στην Πελοπόννησο, τις Κυκλάδες, την Κρήτη (πρόγνωση περιφέρειας Κρήτης) και τα Δωδεκάνησα και θα σημειωθούν βροχές και στα νοτιότερα παραθαλάσσια τμήματα τοπικές καταιγίδες. Άνεμοι στο Ιόνιο και το κεντρικό/βόρειο Αιγαίο από ΒΔ/ΒΒΔ διευθύνσεις μέτριοι με τάσεις ενίσχυσης στο Ιόνιο σε πολύ ισχυρούς έως θυελλώδεις (πρόγνωση βόρειου Ιονίου) και θερμοκρασία σε σημαντική πτώση στα κεντρικά και βόρεια (θερμοκρασιακό μετεώγραμμα Καστοριάς).

 

Κυριακή 06-01-2013

Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια. Μικρή πιθανότητα για παροδικές χιονοπτώσεις στον νομό Φλωρίνης νωρίς το μεσημέρι. Στην υπόλοιπη χώρα θα υπάρχουν νεφώσεις πυκνότερες στο Έβρο, την προσήνεμη ανατολική Μακεδονία (κυρίως στην Θάσο και την Καβάλα), την προσήνεμη κεντρική Μακεδονίας (κυρίως στην Χαλκιδική (πρόγνωση Χαλκιδικής) και την Πιερία), την ανατολική Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, τα νησιά του βόρειου Αιγαίου, την βορειοανατολική Πελοπόννησο, τις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα με βροχές στα πεδινά και χιονοπτώσεις στα ορεινά καθώς και σε περιοχές του Έβρου, της Θάσου, της Καβάλας και της Χαλκιδικής (πρόγνωση Πολύγυρου) με υψόμετρο >300μ, της Μαγνησίας, της Φθιώτιδας, της Βοιωτίας και της βόρειας Εύβοιας (πρόγνωση Ιστιαίας) με υψόμετρο >500μ. Άνεμοι από ΒΒΑ διευθύνσεις ισχυροί έως πολύ ισχυροί και τοπικά στο κεντρικό και ΝΑ Αιγαίο έως θυελλώδεις (πρόγνωση Καρπάθιου) και θερμοκρασία σε περαιτέρω πτώση και σε πολύ χαμηλά επίπεδα. Παγετός το βράδυ και νωρίς το πρωί στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά.

 

Αττική:Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις οι οποίες μετά το μεσημέρι θα πυκνώσουν και προς το βράδυ θα σημειωθούν τοπικές βροχές στα πεδινά και χιονοπτώσεις στα ορεινά με υψόμετρο >1100μ το Σάββατο (φωτορεαλιστική πρόγνωση Πάρνηθας). Νεφώσεις με παροδικές βροχές ή ψεκάδες στα πεδινά και χιονοπτώσεις στα ορεινά και προς το βράδυ και σε ημιορεινές περιοχές της βορειοδυτικής Αττικής (πρόγνωση Βιλίων) θα επικρατήσουν και την Κυριακή. Άνεμοι από ΒΒΑ διευθύνσεις ισχυροί και τοπικά στον νότιο Ευβοϊκό έως πολύ ισχυροί και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 βαθμούς Κελσίου (ελάχιστη - βόρεια προάστεια) -15 βαθμούς Κελσίου (μέγιστη - νότια προάστεια).

 

Πρόγνωση καιρού Αθήνας

 

Θεσσαλονίκη: Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις και πιθανότητα παροδικών ψεκάδων νωρίς το πρωί το Σάββατο. Διαστήματα με χιονόνερο στα πεδινά και χιονόπτωση στα ορεινά τα ξημερώματα της Κυριακής (πρόγνωση προαστείων Θεσσαλονίκης). Σταδιακά πάντως και μέχρι το μεσημέρι της Κυριακής ο καιρός θα βελτιωθεί. Άνεμοι αρχικά από ΒΒΔ διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι, την Κυριακή θα στραφούν σε ΒΔ μέτριους έως ισχυρούς και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 1 βαθμό Κελσίου (ελάχιστη - νοτιοανατολικά προάστεια) έως 12 βαθμούς Κελσίου (μέγιστη - κέντρο).

 

Πρόγνωση καιρού Θεσσαλονίκης

 

Ερχόμενη βδομάδα:

 

Σημαντική επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός την ερχόμενη βδομάδα με κύρια χαρακτηριστικά τις πολύ χαμηλές θερμοκρασίες και τις χιονοπτώσεις ακόμα και σε πεδινές περιοχές της κεντρικής, ανατολικής και βόρειας Ελλάδας. Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία ξημερώματα Τρίτης 9 Ιανουαρίου ενδέχεται να χιονίσει ακόμα και μέσα στην πόλη της Θεσσαλονίκης ενώ το βράδυ της ίδιας ημέρας ενδέχεται να χιονίσει στα βόρεια προάστεια της Αθήνας καθώς και σε ημιπεδινές περιοχές της δυτικής Αττικής.

 

Πηγή: YouWeather.com

Edited by Kabman
  • Like 2

www.YouWeather.com

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ωραιος ο Δημητρης, καλα ρε παιδια ο αλλος που ειναι, που εισαι ρε.... <_<


Την υγειά μας παιδιά και όλα τα άλλα είναι....

The Daltons...jack

www.skimag.gr

Share this post


Link to post
Share on other sites

Καλημέρα. Απλά να διευκρινήσω ότι για τα χιονοδρομικά μας δεν είναι και κάτι το ιδιαίτερα σημαντικό αυτό που έρχετε μέχρι την Τρίτη, σίγουρα καμία σχέση με το προηγούμενο. Θα μου έκανε μεγάλη εντύπωση αν κάποιο χιονοδορμικό βάλει πάνω από 15-20 πόντους χιόνι. Το πιο πιθανό είναι τα πιο πολλά ειδικά στην Βόρεια Ελλάδα να μην δουν καν πόντο. Εξαίρεση ίσως το Πήλιο αλλά και πάλι δεν είναι ο καιρός του αυτός.

 

Για το πότε να ανέβεις θα έλεγα ανέβα αύριο να το σιγουρέψεις μιας και το πρωί φαίνεται καθαρό. Θα κλείσει ο καιρός αλλά με κάθε απιφύλαξη η εικόνα που έχουμε τώρα είναι ότι προλαβαίνουμε σχεδόν όλη τη μέρα.

 

Για την Κυριακή έχουμε μεγάλη πιθανότητα για ομίχλες παντού αλλά κυρίως έχουμε θυελλώδεις Βοριάδες. Θα δούμε και αύριο πως θα πάει ο αέρας αλλά σήμερα μοιάζει ανεμοδαρμένη μέρα. Πολύ θα ήθελα να πω πάμε Καλάβρυτα ή Παρνασσό για πούδρα αλλά μάλλον θα μας την φυλάει ο αέρας.

 

Από Δευτέρα φαίνονται υπέροχες μέρες για σκι με πολύ κρύο και λιακάδες με μικρή επιφύλαξη για ομίχλες την Τρίτη αλλά θα το δούμε.

 

Από την Παρασκευή 11 του μήνα και μετά η τάση είναι να περάσουμε σε πολύ χιονοφόρα για τα χιονοδρομικά περίοδο με σερί κακοκαιρίες μέχρι τις 20 του μήνα. Για όλη την περίοδο μέχρι τις 20 έχουμε σαφώς κρύο έως πολύ κρύο.

 

Θαυμάστε τον Αζορικό να έχει μπουκάρει μέχρι την Γαλλία και να μας στέλνει κρύο.

Edited by ΜΙΚ
  • Like 3

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Share this post


Link to post
Share on other sites

Πρέπει να ξαναπάω Λύκειο γαμώτο "Από Δευτέρα (και μέχρι Πέμπτη) φαίνονται υπέροχες μέρες για σκι με πολύ κρύο και λιακάδες με μικρή επιφύλαξη για ομίχλες την Τρίτη αλλά θα το δούμε"

  • Like 1

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Share this post


Link to post
Share on other sites

ΜΙΚ Εγω λεω να παρω το μικρο ρισκο και να ανεβω αυριο Παρνασσο...... Αν εχουμε κατι νεωτερο μεχρι το βραδυ (για το ποτε θα κλεισει ο καιρος) θα το εκτιμουσα την ενημερωση..... 40ευρω ειναι αυτα......

 

THANKS!!!!!


Αν δεν σας κανει κοπο, δειτε την φωτο στο Avatar και πειτε μου τι πρεπει να κανω για να βελτιωσω το στυλ μου......

'Εχω προλάβει ανοιχτη τη Σαχάρα. Θα Σεβεστε!

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ναι 40 ευρώ κατέθεσέ τα και θα μάθεις.

 

Φαντάζομαι προτιμάτε να γράφω το " Αν ανέβεις χ τέτοιες μέρες την μια θα έχει τόση ομίχλη που θα την χαρακτηρίσεις κακή μέρα"

 

Για αύριο είναι μια στις 20, απλά ο καιρός θα κλείσει το απόγευμα. Αν αλλάξει κάτι (και έχει γίνει η κατάθεση πάντα) θα γράψουμε

  • Like 1

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

Θαυμάστε τον Αζορικό να έχει μπουκάρει μέχρι την Γαλλία και να μας στέλνει κρύο.

 

Αυτό άραγε τι να σημαίνει για τις Άλπεις και το ταξίδι μας στο Σεστριερε

Βλέπω οτι αυτές τις μέρες έχουν ήλιο και ζέστη.

Θα ρίξει φρέσκο μέχρι τις 19/1, ή θα κάνουμε με τεχνητό?


How you stand is how you ski

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kωστή αν και για Άλπεις δεν είμαι ειδικός, η τάση είναι οι κακοκαιρίες να έρθουν μετά τις 17-18 χωρίς να είναι σαφές τι και πως.

 

Οι πούδρες είναι στην Ελλάδα

  • Like 1

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Share this post


Link to post
Share on other sites

...

Οι πούδρες είναι στην Ελλάδα

...

 

Πουδρελληστάν!!!

:evil::respect::evil:

  • Like 4

Share this post


Link to post
Share on other sites

Αύριο ΠαρνασσοΚαλάβρυτα θα ανέβω, πιστεύω πως θα προλάβουμε πολλές ώρες σκι πριν κλείσει, μπορεί και όλες.

 

Κυριακή δεν θα ανέβω με τα σημερινά δεδομένα, μακάρι να με διαψεύσουν τα χιονοδρομικά και να αλλάξει λίγο η πρόγνωση, αλλά με τέτοιο αέρα Ηρακλή, Άρτεμι, Στύγα και 6 δύσκολα δουλεύουν, ενώ έχει πάνω από 50% για φουλ ομίχλη αρκετές ώρες. Παρόλα αυτά πριν γυρίσω θα ρίξω μια ακόμα ματιά μην έχει αλλάξει η πρόγνωση μιας και φρέσκο χιονάκι θα πέσει, οπότε ίσως αναθεωρηθούν τα σχέδια για κυνήγι πούδρας.

 

Είπαμε πούδρα χωρίς ρίσκο δεν υπάρχει.

 

Στην συνέχεια δεν έχει αλλάξει κάτι.

 

Γιώργο θέλω ένα καλό "ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΡΥΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ" γιγαντοαφίσα

  • Like 1

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Share this post


Link to post
Share on other sites

Να διαβάσεις την προηγούμενη σελίδα :detective:


Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Share this post


Link to post
Share on other sites

Καλημέρα. ...

 

Για την Κυριακή έχουμε μεγάλη πιθανότητα για ομίχλες παντού αλλά κυρίως έχουμε θυελλώδεις Βοριάδες. Θα δούμε και αύριο πως θα πάει ο αέρας αλλά σήμερα μοιάζει ανεμοδαρμένη μέρα. Πολύ θα ήθελα να πω πάμε Καλάβρυτα ή Παρνασσό για πούδρα αλλά μάλλον θα μας την φυλάει ο αέρας.

 

Από Δευτέρα φαίνονται υπέροχες μέρες για σκι με πολύ κρύο και λιακάδες με μικρή επιφύλαξη για ομίχλες την Τρίτη αλλά θα το δούμε.

 

Από την Παρασκευή 11 του μήνα και μετά η τάση είναι να περάσουμε σε πολύ χιονοφόρα για τα χιονοδρομικά περίοδο με σερί κακοκαιρίες μέχρι τις 20 του μήνα. Για όλη την περίοδο μέχρι τις 20 έχουμε σαφώς κρύο έως πολύ κρύο.

 

Θαυμάστε τον Αζορικό να έχει μπουκάρει μέχρι την Γαλλία και να μας στέλνει κρύο.

Πρέπει να ξαναπάω Λύκειο γαμώτο "Από Δευτέρα (και μέχρι Πέμπτη) φαίνονται υπέροχες μέρες για σκι με πολύ κρύο και λιακάδες με μικρή επιφύλαξη για ομίχλες την Τρίτη αλλά θα το δούμε"

 

:innocent: :innocent:

 

οκ! απλά αν έχεις κάτι νεότερο θα μας το γράψεις την Κυριακή :yes

γιατί και τα "λιγότερα" που θα δώσω τη Δευτέρα (και με την έκπτωση του ski bus)

είναι πολλά αυτή τη στιγμή (για μένα) και περιμένω πολύ καιρό

βλέποντας τις φωτογραφίες σας πολυ-αγαπημένοι :heart: μου συν-χιονοδρόμοι...

 

Ευχαριστώ!

:respect:


Social Media Professional - Creative Social Media Sitter

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...