Jump to content
ΣΤΧ

Ski Bus / λεωφορεία. Διευκρινίσεις, εντυπώσεις και σχόλια!

Recommended Posts

Ναι, αλλά απ'ό,τι είδα οι ώρες αναχώρησης από Αθήνα είναι κάπως βάρβαρες :dizzy:

Landesskilehrer, Wiener Skilehrerverband, Österreich
(Ski Instructor International Level 3)

Πάντως από το Amphitrion το Σάββατο που ανεβήκαμε Καλάβρυτα πήραμε απόδειξη κανονικότατα και χωρίς να το ζητήσουμε. Να σημειωθεί επίσης πως είχε δύο οδηγούς (άλλος μας πήγε και άλλος μας γύρισε).

συμφωνω και εγω με το Amphitrion ski buw καλβρυτα ολα αψογα...ΑΛΛΑ εγω που παω καθε βδομαδα ..αναγκαστικα παω και παρνασσο για αλλαγη ....

συμφωνω και εγω με το Amphitrion ski buw καλβρυτα ολα αψογα...ΑΛΛΑ εγω που παω καθε βδομαδα ..αναγκαστικα παω και παρνασσο για αλλαγη ....

ps: ξερεται απο βορεια προαστεια δρομολογιο για ski bus?? δε βρισκω online κατι!! καθημερινες παω μονο ))

• Like 1

όταν λες βόρεια προάστια πόσο βόρεια;

γιατί από Κηφισιά (για ΧΚΚ) ξεκινάει πολύ νωρίς

http://www.amphitrio...ickup-times.pdf

θρακομακεδονες ειμαι so ναι κηφισια ..εκτος και αν περναει απο lainopoylo mercedes που ειναι πιο ανετα )))

sorry αλλα για παρνασσο θελω !! καλαβρυτα πηγα και θα ειμαι και αυριο εκει...ναι ειναι θανατος το ξυπνημα αλλα ειμαι εκει κατα τις 9 ..μια χαρα ειναι

Α! τώρα το θυμήθηκα!

κάποια στιγμή έκαναν τελευταία στάση

και λίγο πριν βγει το λεωφορείο στη γέφυρα Βαρυμπόμπης και μετά Εθνική

(υπάρχει ακόμα το Pet Shop εκεί;)

μπορείς να ρωτήσεις αν ισχύει :)

Social Media Professional - Creative Social Media Sitter

Α! τώρα το θυμήθηκα!

κάποια στιγμή έκαναν τελευταία στάση

και λίγο πριν βγει το λεωφορείο στη γέφυρα Βαρυμπόμπης και μετά Εθνική

(υπάρχει ακόμα το Pet Shop εκεί ;)

μπορείς να ρωτήσεις αν ισχύει :)

Ισχυει αλλα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ """Σταση στο Προγραμμα"""!!!!. Συνηθως μπορεις να ζητησεις να σε μαζεψουν απο οπου σε βολευει, αρκει φυσικα να βρισκεται στην διαδρομη του Ski Bus

Edited by kaps
  • Like 2

Αν δεν σας κανει κοπο, δειτε την φωτο στο Avatar και πειτε μου τι πρεπει να κανω για να βελτιωσω το στυλ μου......

'Εχω προλάβει ανοιχτη τη Σαχάρα. Θα Σεβεστε!

Μετά από επικοινωνία που είχα με το ΚΤΕΛ Μαγνησίας προέκυψαν τα εξής νέα:

Δρομολόγιο Βόλος - Χ.Κ. Πηλίου κάθε Σάββατο-Κυριακή στις 8:30 από τον σταθμό (άφιξη στο πρώτο πάρκινγκ του χιονοδρομικού)

Ώρες αναχώρησης 17:30, 18:30 από τη διασταύρωση στα Χάνια (περπάτημα 10 λεπτά περίπου)

Κόστος μεταφοράς: 6 ευρώ πήγαινε-έλα το κανονικό εισιτήριο, 4 και κάτι το φοιτητικό

Καλό θα ήταν οι όσοι ενδιαφερόμενοι να κάνουν ένα τηλέφωνο στο πρακτορείο τις προηγούμενες ημέρες για να σιγουρευτούν για τη πραγματοποίηση του δρομολογίου.

• Like 2

“You are not your job, you're not how much money you have in the bank. You are not the car you drive. You're not the contents of your wallet. You are not your fucking khakis. You are all singing, all dancing crap of the world.”

Μετά από επικοινωνία που είχα με το ΚΤΕΛ Μαγνησίας προέκυψαν τα εξής νέα:

Δρομολόγιο Βόλος - Χ.Κ. Πηλίου κάθε Σάββατο-Κυριακή στις 8:30 από τον σταθμό (άφιξη στο πρώτο πάρκινγκ του χιονοδρομικού)

Ώρες αναχώρησης 17:30, 18:30 από τη διασταύρωση στα Χάνια (περπάτημα 10 λεπτά περίπου)

Κόστος μεταφοράς: 6 ευρώ πήγαινε-έλα το κανονικό εισιτήριο, 4 και κάτι το φοιτητικό

Καλό θα ήταν οι όσοι ενδιαφερόμενοι να κάνουν ένα τηλέφωνο στο πρακτορείο τις προηγούμενες ημέρες για να σιγουρευτούν για τη πραγματοποίηση του δρομολογίου.

Μαλιστα....... ποιος κουβαλαει ολο τον εξοπλισμο απο το Παρκινγκ μεχρι τη διασταυρωση δεν ξερω........ :dizzy:

Αν δεν σας κανει κοπο, δειτε την φωτο στο Avatar και πειτε μου τι πρεπει να κανω για να βελτιωσω το στυλ μου......

Μαλιστα....... ποιος κουβαλαει ολο τον εξοπλισμο απο το Παρκινγκ μεχρι τη διασταυρωση δεν ξερω........ :dizzy:

Πάντως υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να το επιχειρήσω το ΣΚ. Αναμένετε εντυπώσεις από βδομάδα...

“You are not your job, you're not how much money you have in the bank. You are not the car you drive. You're not the contents of your wallet. You are not your fucking khakis. You are all singing, all dancing crap of the world.”

Προσωπικά το βρίσκω πολύ καλή κίνηση να έχει δρομολόγιο το ΚΤΕΛ του όμορου νομού προς το χιονοδρομικό.

Θεωρώ ξεφτίλα να έχει χιονοδρομικό σε μια ακτίνα 30-40χλμ από το κέντρο της πόλης προς αυτό και να μην υπάρχει ΜΜΜ.

• Like 3

<p class='bbc_center'><span style='color: #0000FF'><span style='font-size: 18px;'><strong class='bbc'><a href='http://twowheelsonthenet.blogspot.com/'class='bbc_url' title='Εξωτερικός σύνδεσμος' rel='nofollow external'>Two-Wheels on the Ne</a>t</strong></span></span></p>

<p class='bbc_center'> </p>

Νέο SNOW BUS Kalavrita από Καλαμάτα και Τρίπολη!

http://kalavritaski.blogspot.gr/2013/01/snowbus-kalamata.html

Να πω ότι έχω αρχίσει ήδη και χοροπηδάω από τη χαρά μου πάνω στη καρέκλα του pc!!!!

• Like 3

<p class='bbc_center'><span style='color: #0000FF'><span style='font-size: 18px;'><strong class='bbc'><a href='http://twowheelsonthenet.blogspot.com/'class='bbc_url' title='Εξωτερικός σύνδεσμος' rel='nofollow external'>Two-Wheels on the Ne</a>t</strong></span></span></p>

<p class='bbc_center'> </p>

Συνεργασία Χ.Κ.Πηγαδιών & Explosivo

Από σήμερα, Παρασκευή 11 Ιανουαρίου, ξεκινάει το ανανεωμένο, με ακόμη μια καθημερινή, πρόγραμμα του Snowbus των Πηγαδιών.

Κάθε Τετάρτη, Παρασκευή, Σάββατο κ Κυριακή μπορείτε να απολαύσετε τις καλοστρωμένες πίστες των Πηγαδιών ξεκούραστα κ οικονομικά με αναχωρήσεις από Πανόραμα, Καλαμαριά, Τσιμισκή. Ειδικά για τις αναχωρήσεις Τετάρτης κ Παρασκευής η τιμή Snowbus + Skipass θα είναι μόνο 20/ άτομο!!!

Κρατήσεις στα γνωστά 2310488600 & info@explosivo.gr.

Καλή διασκέδαση

Πηγή:http://www.snowreport.gr

Συνεργασία Χ.Κ.Πηγαδιών & Explosivo

Το Exposivo όμως δεν πάει μόνο στα Πηγάδια....! :D

Τα εβδομαδιαία Snow Buses αναχωρούν συνήθως κάθε Σάββατο και Κυριακή

πρωί από την Καλαμαριά (1ο Λύκειο) και από το κέντρο (Zero Gravity, Τσιμισκή με Ναυαρίνου)

με προορισμό επιλεγμένα χιονοδρομικά κέντρα της βόρειας Ελλάδας. Σέλι, 3-5 Πηγάδια,

Βασιλίτσα, Καϊμάκτσαλαν και Ελατοχώρι είναι οι πιο συχνοί προορισμοί για τα ημερήσια Snow Buses

με κριτήριο πάντα την ποιότητα χιονιού.

Δείτε εδώ δρομολόγια και τιμές.

Πηγή: explosivo.gr

• Like 2

moments

...Have a nice day

before a bastard

comes and fucks

it up...

www.MessenTools.com-Frutas-skate.gifΛίζα...θα'ρθείς...θα κάνουμε μπανάνα...?!www.MessenTools.com-Frutas-skate.gif

Να προσθέσω και εγώ την εμπειρία μου από τα Ski Bus.

Αποφάσισα λόγω αυξημένων τιμών σε βενζίνη/διόδια να ανέβω με Ski bus στον Παρνασσό.

Προσωπικά με ενδιαφέρει η ώρα άφιξης. Συγκεκριμένα θέλω να φτάνω πολύ νωρίς για να αποφεύγω τις ουρές σε εκδοτήρια και πίστες. Επίσης η εμπειρία μου από την στάση στο μαγαζί του Κλαουδάτου παλαιότερα ήταν τραγική…

Έκλισα λοιπόν με το Ski Buss Express που έχει αναχώρηση από Αγ. Δημήτριο (απέναντι από το μετρό) 4:50 την Κυριακή 13/1 και εγγυημένη άφιξη στο ΧΚΠ 8 το πρωί.

Πάρα πολύ φιλικοί και εξυπηρετικοί οδηγός και συνοδός (Ιωσήφ Κλαουδάτος).

Η τιμή 15 ευρώ.

Με μεγάλη μου έκπληξη η άφιξη στο παρκινγκ του χιονοδρομικού ήταν 8:02. Μάλιστα μας ζήτησαν συγγνώμη για αυτά τα 2 λεπτά καθυστέρηση!!!!! Να φανταστείτε το παρκινγκ ήταν τελείως άδειο και φτάσαμε την ίδια ώρα με τους εκπαιδευτές των σχολών!!

Ήμουν από τους πρώτους που κατέβηκα τις πίστες (αν όχι ο πρώτος) 8:30!!!

Προσωπικό ρεκόρ έναρξης ήταν αυτό για μένα.

Αν και στο Site του χιονοδρομικού και στο Forum λέγετε ότι δεν ισχύει η έκπτωση στις κάρτες, αυτό είναι λάθος.

Ο συνοδός μας έδωσε πίσω 5 ευρώ για την κάρτα στο τέλος της ημέρας με την επίδειξη της απόδειξης αγοράς.

Επίσης μας έδωσε κάρτες με σφραγίδα με την οποία είχα έκπτωση 1 ευρώ από τον καπουτσίνο στο σαλέ. Φαντάζομαι σε άλλα ροφήματα/σάντουιτς το ποσό της επιστροφής είναι διαφορετικό.

Η αναχώρηση έγινε ακριβώς 4:30 και η άφιξη στο δαχτυλίδι της Κηφισίας 7:30.

Για μένα τέλος το αυτοκίνητο.

Με την εγγυημένη άφιξη 8πμ του Ski Bus Express θα γίνω βασικός πελάτης…..

• Like 1

Τα 5€ επιστροφή προφανώς δίνονται από τον διοργανωτή του συγκεκριμένου δρομολογίου.

Σε σχέση με το χιονοδρομικό πάντως Χρήστο, δεν έχει αλλάξει κάτι.

Καλό θα είναι, επειδή το Ski Bus Express κάνει κοινές στάσεις με αυτές του

Ski Bus ΚΛΑΟΥΔΑΤΟΣ, οι επιβάτες να είναι σίγουροι για το ποιο λεωφορείο μπαίνουν.

Τα δρομολόγια (πούλμαν) του Ski Bus ΚΛΑΟΥΔΑΤΟΣ είναι από το πρακτορείο

Πατάκης και του Ski Bus Express από το Stefanakis

Και για να μην ξεχνιόμαστε.....

Η εταιρεία Α. Κλαουδάτος Μ.Ε.Π.Ε. η οποία διαχειρίζεται τα Ski Bus Κλαουδάτος τα τελευταία χρόνια,

με καθημερινά δρομολόγια στα Χιονοδρομικά κέντρα Παρνασσού και Καλαβρύτων,

καθώς και τα καταστήματα σε Περιστέρι, Δίστομο, Καλάβρυτα

θέλει να ενημερώσει τους επιβάτες του Ski Bus Κλαουδάτος ότι

ουδεμία σχέση έχει με το πρωτοεμφανιζόμενο ski express-κλαουδάτος.

Με εκτίμηση,

Θανάσης Κλαουδάτος

moments

...Have a nice day

before a bastard

comes and fucks

it up...

www.MessenTools.com-Frutas-skate.gifΛίζα...θα'ρθείς...θα κάνουμε μπανάνα...?!www.MessenTools.com-Frutas-skate.gif

4) πρώτη φορά συνάντησα στον κλαουδάτο τέτοια συνέπεια. Η συνοδός πολύ ευγενική, είχε λίστα με κρατήσεις και ρωτούσε ονόματα κλπ και 1η φορά από πέρσι που χρησιμοποιούμε το skibus Κλαουδάτου μας δώσανε και απόδειξη :shok: !!

5) μη φανταστείτε ότι με το Non stop φτάνετε στο ΧΚΠ με την "ταχύτητα του φωτός". 08.45-09.00 φτάσαμε (δε θυμάμαι ακριβώς, το ρολόι το κοίταξα 09.10 όταν ανεβήκαμε πάνω και τακτοποιήσαμε πράγματα κλπ), αλλά σίγουρα είναι πολύ πιο ξεκούραστο και πιο γρήγορο σε σχέση με τα υπόλοιπα που σταματάνε τουλάχιστον 30' στις ενοικιάσεις.

Γενικώς πάντως η εμπειρία από τα skibus είναι συνολικά θετική και τη συνιστώ οπωσδήποτε για μείωση εξόδων. Φυσικά πολλές φορές οι "γειτνιάσεις" με "περίεργους" ανθρώπους μπορούν να σου σπάσουν λίγο τα νεύρα 05.30 τα ξημερώματα. Ε ρε τι διαμάντια ακούσαμε πάλι από τους πίσω!!!!! :popo:

Να διευκρινίσω ότι η δικιά μου εμπειρία είναι από Ski Bus Express που ξεκινάει από τον Αγ. Δημήτριο.

ΔΕΝ είναι το ίδιο λεωφορείο με το Ski bus NON Stop Του Κλαουδάτου.

Την Κυριακή έκαναν τις ίδιες στάσεις. Από το παράθυρο όντος έβλεπα την συνοδό του Κλαουδάτου με λίστα στα χέρια.

Όμως το Ski Bus Express έφευγε πάντα πιο γρήγορα από τις στάσεις και πάντα βάσει του πίνακα αναχωρήσεων. ‘Έφτασε όπως είπα και στο προηγούμενο Post 8 και 2 λεπτά στο παρκινγκ.

8 και 30 έκανα την πρώτη κατεβασιά.

Μέχρι να φτάσουν τα υπόλοιπα λεωφορεία είχα ευχαριστηθεί τις καλο-πατημένες, άδειες πίστες του ΧΚΠ και τις ανύπαρκτες ουρές σε όλα τα Lift. Στις 12μμ ήμουν λιώμα……

Στο λεωφορείο μέτρησα 14 άτομα. Ο κάθε ένας είχε πιάσει από 2 θέσεις. Και έτσι λιώσαμε στον ύπνο χωρίς ενοχλήσεις….

Εντύπωση μου έκαναν και οι ηλικίες των συνεπιβατών μου. Εκεί που περίμενα να δω ηλικίες 14-25. Οι περισσότεροι (αν όχι όλοι) ήταν 30 +++.

Συμφωνώ με την βάρβαρη ώρα αναχώρησης, αλλά δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα.

Προσωπικά προτιμώ να ξυπνήσω τα χαράματα και να κάνω σκι σε άδειες και καλο-πατημένες πίστες, παρά να ξυπνήσω αργότερα και να αναγκάζομαι να στήνομαι σε ουρές…

Επίσης τα έξοδα βενζίνης και διοδίων με το αυτοκίνητο ανέρχονται στα 70 ευρώ (περίπου). Δεν συγκρίνονται με τα 15 του λεωφορείου….

• Like 1

Συμφωνώ με όσα έγραψες, εκτός από τα παρακάτω

Προσωπικά προτιμώ να ξυπνήσω τα χαράματα και να κάνω σκι σε άδειες και καλο-πατημένες πίστες, παρά να ξυπνήσω αργότερα και να αναγκάζομαι να στήνομαι σε ουρές…

Επίσης τα έξοδα βενζίνης και διοδίων με το αυτοκίνητο ανέρχονται στα 70 ευρώ (περίπου). Δεν συγκρίνονται με τα 15 του λεωφορείου….

Και με το αυτοκίνητο μου πρώτος είμαι στο βουνό και έχοντας ξυπνήσει μια ώρα αργότερα. Με ένα καλό carpool, οικονομικό αυτοκίνητο και "σεμνή" οδήγηση οι διαφορές στην τιμή δεν είναι τόσο μεγάλες. :)

Νίφει!

Το θέμα είναι ποιός θα είναι ο ήρωας που οδηγάει επιστρέφοντας :evil:

:shuriken:

Landesskilehrer, Wiener Skilehrerverband, Österreich
(Ski Instructor International Level 3)

Προσωπικα με ενδιαφερει ΜΟΝΟ η ωρα Αφιξης......... Οσο πιο νωρις τοσο το καλυτερο. Δεν εχω κανενα προβλημα να σηκωθω νωρις για να προλαβω το Bus..... Συνηθως ομως για να κερδισω χρονο και απο υπνο αλλα και στην επιστροφη να μην χρειαστει να περασω οοολη την Αθηνα για να φτασω στην σταση επιβιβασης κανω το εξης: Παντα περνω το BUS απο την Τελευταια σταση του πριν βγει Εθνικη Οδο........ ;) Δλδ κανω με το αμαξι σε 15' την διαδρομη που με το BUS θα εκανα σε 45 λεπτα αν το επερνα απο την σταση που ειναι πιο κοντα σε εμενα.......

Διαβασα παραπανω οτι το NON STOP Ski Bus του Κλαουδατου φτανει στις 08:45-9:00!!!!!! Αν αληθευει ΕΛΕΟΣ Ποια η διαφορα δλδ με το κανονικο???? Την τελευταια φορα με το κανονικο ειχαμε φτασει στις 9!!!!! Μας δουλευουν????? :veryangry:

Θα δοκιμασω την επομενη φορα και το Ski Bus Express να δουμε αν οντως η 8 σαν ωρα αφιξης ειναι αληθης.......

Edited by kaps