Jump to content
vamvax

Φεβρουάριος 2013

Recommended Posts

Πραγματικά πάντως θα ήθελα να ξέρω αν έχει κανείς ενημέρωση από Παρνασσό, σχετικά με την ένταση του ανέμου σήμερα το βράδυ και αύριο τα ξημερώματα. Έχω δει ξανά 11άρι σε πρόβλεψη μόνο στην κορυφή του Ταύγετου πριν από καιρό και σήμερα δίνει παρόμοια ένταση για Παρνασσό στα 2260μ:

 

http://www.youweather.com/weather_forecast.php?cid=728


www.YouWeather.com

Share this post


Link to post
Share on other sites

http://penteli.meteo.gr/stations/parnassos/

 

Αυτη τη στιγμη παντως ειναι σε αναστολη. Κορυφη Ηρακλη στις 09:40 διχνει 37km/h με Gust στα 75+ !!! Χθες βραδυ επιασε και τα 100!!! Αρα εστω και στις ριπες ΝΑΙ επιασε 10+ Μποφορ!!! Και νομιζω οτι τα στοιχεια ειναι σχετικα αξιοπιστα....

 

http://chart.apis.go.../13%20-%2009:40

Edited by kaps

Αν δεν σας κανει κοπο, δειτε την φωτο στο Avatar και πειτε μου τι πρεπει να κανω για να βελτιωσω το στυλ μου......

'Εχω προλάβει ανοιχτη τη Σαχάρα. Θα Σεβεστε!

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Και το chart...... απο χθες το πρωι (2/2) εως σημερα 3/2 κορυφη Ηρακλη.

 

post-4408-0-30025800-1359882050.jpg

Edited by kaps
  • Like 1

Αν δεν σας κανει κοπο, δειτε την φωτο στο Avatar και πειτε μου τι πρεπει να κανω για να βελτιωσω το στυλ μου......

'Εχω προλάβει ανοιχτη τη Σαχάρα. Θα Σεβεστε!

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Χτες το βράδυ είχα αφήσει το αυτοκίνητο, πλυμένο, στο Μικρολίμανο, 50 μέτρα μακριά από την θάλασσα. Όταν γύρισα να το πάρω, είχε γίνει τουρσί από το spray των κυμάτων. :badmood:


Νίφει!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Αχαχαχαχαχαχα. Δώσε μου και άλλες ιδέες δώσε μου Χρήστο

 

Για αύριο για τον Γιώργο και την Μαίρη ΠαρνασσοΚαλάβρυτα δεν βλέπω κάτι κακό στη μέρα αν και συννεφάκια θα περιδιαβαίνουν και ίσως κλείσει το απόγευμα Καλάβρυτα, μια στις 4 να είσαι άτυχος με ομίχλη και πάλι δε νομίζω όλη μέρα. Η ποιότητα χιονιού ίσως είναι κάπως...

 

Τρίτη μάλλον ξεκινάει μια χαρά μέρα αλλά θα μαζέψει κάποια σύννεφα και πάλι μια στις 4. Θα υπάρχει ένα γερό Βοριαδάκι αλλά πολύ χλωμό να κλείσει λιφτ. Θα το δούμε και αύριο.

 

Τεταρτη μια χαρά μέρα, αλλά με μέτριους προς ισχυρούς Δυτικούς. Από σήμερα δεν μοιάζει να έχει πρόβλημα με αέρα στα λιφτ αλλά μπορεί να αλλάξει.

 

Πέμπτη Παρασκευή γράψτε ένα μέτρο χιόνι στα χιονοδρομικά μας, να τα φάμε το Σαββατοκύριακο και να κάνουμε σε αέρινη πούδρα τον President 40 διαφορετικές πλαγιές στον Παρνασσό με κόστος 16 ευρώ τη μέρα το σκ και 8 καθημερινές με γρήγορα λιφτ, να κατεβάσει το τροχόσπιτο για πάντα Παρνασσό.

 

Δεν έχω τη παραμικρή ιδέα τι καιρό θα κάνει το Σαββατοκύριακο, δεν μοιάζει πάντως λιακάδα και τις δύο μέρες.

 

Χτες κάναμε σκι και στην κορφή του Ηρακλή ο αέρας ήταν 60χλμ μέχρι τις 10, μετά έκοψε στα 40-50 για κάνα δύωρο και μετά, 60, 70, 80, 90, 100, 110, 120 και την τελευταία φορά που ανέβηκα ήταν μετρημένα 140. Απίστευτο ξύλο από το χιόνι να σε μαστιγώνει και φυσικά να ανεβαίνεις το βουνό χωρίς windsurf ή kite απλά με το μπουφάν σου.

 

Ο άνεμος στον Παρνασσό αυτές τις ώρες ήταν περίπου το μισό, λόγω επιτάχυνσης ορογραφικής ήταν τόσο στην κορφή του Ηρακλή. Τα σύννεφα πήγαιναν με 50 όταν είχε 100 στην κορφή (μετρημένο χύμα από την σκιά τους)

 

Είμασταν με τον χειριστή της κορφής για κάνα μισάωρο και μου εξηγούσε ότι είναι...μια κανονική μέρα στη δουλειά, ωπ πάει η καρέκλα για κολώνα, κουμπί στοπ. Μετά κάποια στιγμή που είχε βάλει πολύ ενημέρωσε ότι δεν πάει άλλο και ήταν ένας πιστέρ και αυτός με το κουμπί στο χέρι και αργά αργά ανέβασαν τους τελευταίους και κατέβασαν τα καρεκλάκια με στοπ σε κάθε δυνατή ριπή.

 

Το ίδιο και στην κορφή του Οδυσσέα με πιστέρ με vhf "έλα πάει για κολώνα, οκ πέρασε, ωχ πάει για κολώνα, στοπ, πάμε πάλι" για κάθε πιατάκι

Edited by ΜΙΚ
  • Like 6

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Share this post


Link to post
Share on other sites

MIK S O S

 

Δώσε τα φώτα σου για Serre-Che...

 

Το snow-forecast μας μαυρίζει την καρδιά κι εδώ έχουμε καλοκαίρι...


My Mind Is Drifting...

 

Live to Ride

Share this post


Link to post
Share on other sites

Χτες το βράδυ είχα αφήσει το αυτοκίνητο, πλυμένο, στο Μικρολίμανο, 50 μέτρα μακριά από την θάλασσα. Όταν γύρισα να το πάρω, είχε γίνει τουρσί από το spray των κυμάτων. :badmood:

 

Εντελώς ενδεικτικά και πολύ οφφ-τόπικ, από όσα μας μάθαιναν στη σχολή για την προσβολή των μνημείων από την αλατονέφωση, αυτό είναι δυνατόν να γίνει ακόμα και σε αποστάσεις της τάξεως των 30χλμ από την ακτή, οπότε τα 50μ. μάλλον είναι μικρή απόσταση ασφαλείας...

Edited by panchristo

"Ω ξειν', αγγέλειν ότι τήδε κείμεθα της χιονοδρομίας πειθόμενοι"

gifmaker_me2.gif.fbe136ebed00091d62648fa0ffc991ff.gif

Austrian Level 2 Ski Instructor

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

...

από όσα μας μάθαιναν στη σχολή για την προσβολή των μνημείων από την αλατονέφωση...

...

 

Συντηρητής αρχαιοτήτων & έργων τέχνης???

:offtopic:

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Πρόγνωση καιρού για την περίοδο 04-02-2013 έως 10-02-2013

 

 

Καλημέρα σε όλους,

 

Με τοπικές νεφώσεις πυκνότερες στην ανατολική ηπειρωτική και νότια νησιωτική χώρα ξεκινάει ο καιρός την βδομάδα που διανύουμε. Το καιρικό αυτό σκηνικό θα διατηρηθεί μέχρι τα μέσα της βδομάδας όπου θα έχουμε σταδιακή μεταβολή του καιρού και από τα δυτικά με βροχές και τοπικές καταιγίδες στα πεδινά και χιονοπτώσεις στα ορεινά καθώς και σε περιοχές της Ηπείρου και της δυτικής Μακεδονίας με χαμηλότερο υψόμετρο. Περαιτέρω πτώση θα παρουσιάσει η θερμοκρασία το Σαββατοκύριακο με τις χιονοπτώσεις να κατεβαίνουν σε ημιορεινές περιοχές της κεντρικής Μακεδονίας, της δυτικής Θεσσαλίας, της κεντρικής Στερεάς, της δυτικής Στερεάς και της βορειοδυτικής Πελοποννήσου.

 

 

Πιο αναλυτικά:

 

Δευτέρα 04-02-2013: Νεφώσεις με τοπικές βροχές ή ψεκάδες στο βόρειο Ιόνιο, την Ήπειρο, την Θράκη, το βόρειο Αιγαίο και την Εύβοια. Μετά το μεσημέρι ενδέχεται να υπάρξει αστάθεια στο βόρειο Αιγαίο και να εκδηλωθούν παροδικές καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα θα υπάρχει ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις υψηλής κυρίως διαστρωμάτωσης πυκνότερες στην ανατολική Θεσσαλία και την ανατολική Στερεά. Άνεμοι από Ν/ΝΝΑ διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί και τοπικά στο Καρπάθιο έως πολύ ισχυροί, σταδιακά στο Ιόνιο θα στραφούν σε ΒΒΔ μέτριους και θερμοκρασία σε πτώση στα δυτικά και βόρεια .

Αττική: Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις υψηλής διαστρωμάτωσης οι οποίες θα πυκνώσουν προς το μεσημέρι. Άνεμοι από ΝΔ/ΔΝΔ διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι και θερμοκρασία από 13 έως 17 βαθμούς Κελσίου (Αθήνα κέντρο).

 

Θεσσαλονίκη: Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις υψηλής κυρίως διαστρωμάτωσης οι οποίες τις μεσημεριανές ώρες θα πυκνώσουν. Άνεμοι από Β/ΒΒΔ διευθύνσεις ασθενείς και θερμοκρασία από 08 έως 14 βαθμούς Κελσίου (Θεσσαλονίκη κέντρο).

 

Τριτη 05-02-2013: Νεφώσεις με τοπικές βροχές ή ψεκάδες στο βόρειο Αιγαίο, την Εύβοια, την νότια Αττική, τις δυτικές Κυκλαδες, την Πελοπόννησο και την Κρήτη. Μετά το μεσημέρι ενδέχεται να υπάρξει αστάθεια στις Κυκλάδες, την Κρήτη και την ευρύτερη θαλάσσια περιοχή και να εκδηλωθούν παροδικές καταιγίδες. Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις στις υπόλοιπες περιοχές. Άνεμοι στο Ιόνιο και το Αιγαίο από Β/ΒΒΑ διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί, στο ανατολικό Κρητικό, το Καρπάθιο και την Θάλασσα της Ρόδου από ΝΑ διευθύνσεις μέτριοι και θερμοκρασία σε πτώση στην ηπειρωτική χώρα.

Αττική: Νεφώσεις κατά περιόδους πυκνότερες στην νότια Αττική όπου ενδέχεται να σημειωθούν τοπικές βροχές ή ψεκάδες. Σταδιακά πάντως και μέχρι το μεσημέρι ο καιρός θα βελτιωθεί. Άνεμοι από Β/ΒΒΑ διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι και θερμοκρασία από 11 έως 15 βαθμούς Κελσίου (Αθήνα κέντρο).

Θεσσαλονίκη: Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις. Άνεμοι από ΒΒΔ διευθύνσεις ασθενείς και θερμοκρασία από 06 έως 14 βαθμούς Κελσίου (Θεσσαλονίκη κέντρο).

 

 

Τετάρτη 06-02-2013: Αστάθεια με παροδικές μπόρες ή τοπικές καταιγίδες στις νοτιοανατολικές Κυκλάδες, την Κρήτη, την Κάρπαθο και την ευρύτερη θαλάσσια περιοχή. Στην υπόλοιπη χώρα θα υπάρχει ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις οι οποίες μετά το μεσημέρι θα πυκνώσουν στο Ιόνιο, την Ήπειρο και την δυτική Στερεά και θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Περαιτέρω επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός το βράδυ με βροχές και στην βορειοδυτική Πελοπόννησο καθώς και το βόρειο Αιγαίο, ενώ παροδική χιονόπτωση θα σημειωθεί σε περιοχές της Ηπείρου και της κεντρικής Στερεάς με υψόμετρο >1100μ. Άνεμοι αρχικά από Β/ΒΒΑ διευθύνσεις μέτριοι, σταδιακά θα στραφούν σε ΝΔ μέτριους με τάσεις ενίσχυσης σε ισχυρούς και θερμοκρασία σε πτώση.

Αττική: Ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις οι οποίες θα πυκνώσουν αργά το απόγευμα. Άνεμοι αρχικά από ΒΒΔ διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι, σταδιακά θα στραφούν σε ΝΔ μέτριους και θερμοκρασία από 08 έως 15 βαθμούς Κελσίου (Αθήνα κέντρο).

Θεσσαλονίκη: Ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις οι οποίες σταδιακά και μετά το μεσημέρι θα πυκνώσουν. Άνεμοι από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς, αργά το απόγευμα θα στραφούν σε ΝΑ ασθενείς και θερμοκρασία από 06 έως 14 βαθμούς Κελσίου (Θεσσαλονίκη κέντρο).

 

Πέμπτη 07-02-2013: Βροχές και τοπικές καταιγίδες στο μεγαλύτερο τμήμα της χώρας. Τα φαινόμενα στο Ιόνιο, την Ήπειρο, την δυτική Στερεά και την δυτική Πελοπόννησο θα είναι κατά τόπους έντονα. Ισχυρές κατά τόπους χιονοπτώσεις θα σημειωθούν σε όλα τα ορεινά καθώς και σε περιοχές της Ηπείρου και της δυτικής Μακεδονίας με υψόμετρο >900μ. Καλύτερες καιρικά συνθήκες θα επικρατήσουν στην νοτιοανατολική Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την βορειοδυτική Πελοπόννησο με αρκετά μεγάλα διαστήματα βελτιωμένου καιρού. Άνεμοι από ΝΔ διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί και τοπικά στο Μυρτώο, τις Κυκλαδες, τον νότιο Σαρωνικό, τον νότιο Ευβοϊκό, το κεντρικό και ΒΑ Αιγαίο πολύ ισχυροί έως θυελλώδεις και θερμοκρασία σε σημαντική πτώση στα δυτικά.

Αττική: Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις οι οποίες το μεσημέρι θα πυκνώσουν και ενδέχεται να σημειωθούν παροδικές μπόρες. Περαιτέρω επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός μετά το μεσημέρι με βροχές και τοπικές καταιγίδες σε αρκετές περιοχές του νομού. Άνεμοι από ΝΔ/ΝΝΔ διευθύνσεις μέτριοι και τοπικά στον νότιο Σαρωνικό και τον νότιο Ευβοϊκό ισχυροί με τάσεις ενίσχυσης σε πολύ ισχυρούς και θερμοκρασία από 10 έως 15 βαθμούς Κελσίου (Αθήνα κέντρο).

Θεσσαλονίκη: Τοπικές νεφώσεις οι οποίες σταδιακά θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν παροδικές βροχές. Άνεμοι από ΑΝΑ διευθύνσεις ασθενείς και θερμοκρασία από 07 έως 11 βαθμούς Κελσίου (Θεσσαλονίκη κέντρο).

 

Παρασκευή 08-02-2013: Παροδικό χιονόνερο νωρίς το πρωί στις ηπειρωτικές περιοχές της Ηπείρου και της Μακεδονίας. Νεφώσεις με βροχές και τοπικές καταιγίδες στο Ιόνιο, την δυτική Στερεά, την δυτική Πελοπόννησο, το βόρειο Αιγαίο, τις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα. Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις στις υπόλοιπες περιοχές. Άνεμοι στο Ιόνιο από ΔΒΔ διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί, στα υπόλοιπα πελάγη από ΔΝΔ διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί και τοπικά στο Μυρτώο έως πολύ ισχυροί και θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Αττική: Ηλιοφάνεια με παροδικά αυξημένες νεφώσεις στα ανατολικά και νότια. Άνεμοι από ΝΔ διευθύνσεις μέτριοι και τοπικά στον νότιο Σαρωνικό και νότιο Ευβοϊκό έως ισχυροί και θερμοκρασία από 09 έως 14 βαθμούς Κελσίου (Αθήνα κέντρο).

Θεσσαλονίκη: Παροδικές βροχές τα ξημερώματα. Σταδιακά και μέχρι το πρωί τα φαινόμενα θα σταματήσουν και ο καιρός θα βελτιωθεί σχετικά. Άνεμοι από Δ/ΔΒΔ διευθύνσεις ασθενείς και θερμοκρασία από 06 έως 12 βαθμούς Κελσίου (Θεσσαλονίκη κέντρο).

 

Σάββατο 09-02-2013: Νεφώσεις με τοπικές βροχές στο Ιόνιο, την Ήπειρο, την δυτική Στερεά, την δυτική Πελοπόννησο και το βόρειο Αιγαίο. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά καθώς και σε περιοχές της Ηπείρου, της δυτικής Μακεδονίας και της δυτικής Στερεάς με υψόμετρο >700μ. Στην υπόλοιπη χώρα θα υπάρχει ηλιοφάνεια με παροδικά αυξημένες νεφώσεις στις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα όπου ενδέχεται να σημειωθούν βροχές ή παροδικές μπόρες. Άνεμοι σταδιακά από ΝΔ/ΝΝΔ διευθύνσεις μέτριοι και θερμοκρασία σε μικρή άνοδο στα νοτιοανατολικά.

Αττική: Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις οι οποίε νωρίς το πρωί θα είναι αρκετά πυκνές. Άνεμοι από ΝΔ διευθύνσεις μέτριοι και θερμοκρασία από 08 έως 14 βαθμούς Κελσίου (Αθήνα κέντρο).

Θεσσαλονίκη: Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις οι οποίες μετά το μεσημέρι θα πυκνώσουν. Άνεμοι από ΝΝΑ/ΝΑ διευθύνσεις ασθενείς και θερμοκρασία από 05 έως 13 βαθμούς Κελσίου (Θεσσαλονίκη κέντρο).

 

Κυριακή 10-02-2013: Νεφώσεις με βροχές και τοπικές καταιγίδες στο μεγαλύτερο τμήμα της χώρας. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν σε όλα τα ορεινά καθώς και σε περιοχές της Ηπείρου, της δυτικής Μακεδονίας, την δυτικής Θεσσαλίας και την δυτικής Στερεάς με υψόμετρο >500μ, καθώς και της κεντρικής Στερεάς και την βόρειας Πελοποννήσου με υψόμετρο >800μ. Άνεμοι στα βόρεια από ΒΒΔ διευθύνσεις μέτριοι, στα υπόλοιπα πελάγη από ΝΔ διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί και θερμοκρασία σε σταδιακή πτώση.

Αττική: Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις υψηλής διαστρωμάτωσης. Άνεμοι Ν/ΝΝΔ διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι και θερμοκρασία από 10 έως 15 βαθμούς Κελσίου (Αθήνα κέντρο).

Θεσσαλονίκη: Ηλιοφάνεια με κατά περιόδους πυκνότερες νεφώσεις. Άνεμοι αρχικά από ΒΒΑ διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι, σταδιακά θα στραφούν σε ΝΑ με την ίδια ένταση και θερμοκρασία από 03 έως 10 βαθμούς Κελσίου (Θεσσαλονίκη κέντρο). Σε σημαντική πτώση από το βράδυ.

 

 

Προγνωστικός χάρτης Αττικής

Προγνωστικός χάρτης Θεσσαλονίκης

Προγνωστικός χάρτης ελληνικών θαλασσών

 

 

Επόμενη βδομάδα:

Η επόμενη βδομάδα (11 έως 17 Φεβρουαρίου) σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία ξεκινάει με χαμηλές θερμοκρασίες και χιονοπτώσεις σε αρκετές περιοχές της κεντρικής και βόρειας Ελλάδας.

 

 

Πηγή: YouWeather.com

Edited by Kabman
  • Like 1

www.YouWeather.com

Share this post


Link to post
Share on other sites

Αύριο θα ανέβαινα για σκι, στη Βόρεια Ελλάδα θα έχει πολύ όμορφη μέρα, ενώ στη Νότια υπάρχει μια στις πέντε να σε ενοχλήσει κάποια ομίχλη, αλλά μάλλον είναι η μόνη μέρα ψιλοσιγουράκι. Βοριαδάκι ελάφρύ προς μέτριο.

 

Τετάρτη επίσης θα ανέβαινα με τα σημερινά στοιχεία, αλλά κάποια στιγμή πιθανότατα να κλεισει κάποια ομίχλη, ενώ στη Νότια Ελλάδα περιμένουμε μέτριους προς ισχυρούς ΝΔ ανέμους που ίσως έχουν κάποιο θεματάκι για Στύγα και Άρτεμι.

 

Πέμπτη μας θάβει στο χιόνι. Παρασκευή μας θάβει στο χιόνι και όσο και να θέλω να δω το άνοιγμα με λιακάδες στο Σαββατοκύριακο δεν το βλέπω, χωρίς όμως να βλέπω κάτι το ιδιαίτερα κακό για το Σάββατο.

 

Πάμε για χαμηλές έως πολύ χαμηλές θερμοκρασίες και σερί διαδοχικές διαταραχές

  • Like 3

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Share this post


Link to post
Share on other sites

μπας λεω τωρα...μπας και βλεπεις κανενα χιονακι στην παρνηθα ρε φιλε????? :innocent::flower:


https://www.youtube.com/watch?v=AXaCeEtlsRE

JIB...AND JIB AGAIN

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ρε γίδι, από ότι βλέπω θα σας θάψει στο χιόνι στο serre che, με πολύ κρύο για air powder. Το εισητήριό μου παρακαλώ.

 

Nαι η τάση είναι από Σαββατοκύριακο να έχουμε καλές θερμοκρασίες για χιόνι στη Πάρνηθα και φαινόμενα. Μη το δέσεις όμως από τώρα μπορεί να αλλάξει. Ξυρισμένος είσαι πιο jibbing.

 

Γενικά για το σκ δεν έχουμε καλή εικόνα ακόμα, αιτία το τερατάκι χαμηλό της Αγγλίας που ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει πως θα πάει και πραγματικά θαυμάζω τον Δημήτρη που πιστεύει και γράφει ακόμα και τις λεπτομέρειές του.

Edited by ΜΙΚ
  • Like 2

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nαι η τάση είναι από Σαββατοκύριακο να έχουμε καλές θερμοκρασίες για χιόνι στη Πάρνηθα και φαινόμενα. Μη το δέσεις όμως από τώρα μπορεί να αλλάξει. Ξυρισμένος είσαι πιο jibbing.

 

 

 

ναι ε??? χα χα χα !!!! αντε να δουμε και λιγο χιονακι στην παρνηθα!!!!

να jibbaroume ρε παιδι μου!!!!

  • Like 1

https://www.youtube.com/watch?v=AXaCeEtlsRE

JIB...AND JIB AGAIN

Share this post


Link to post
Share on other sites

Αύριο θα ανέβαινα για σκι, στη Βόρεια Ελλάδα θα έχει πολύ όμορφη μέρα, ενώ στη Νότια υπάρχει μια στις πέντε να σε ενοχλήσει κάποια ομίχλη, αλλά μάλλον είναι η μόνη μέρα ψιλοσιγουράκι. Βοριαδάκι ελάφρύ προς μέτριο.

 

Τετάρτη επίσης θα ανέβαινα με τα σημερινά στοιχεία, αλλά κάποια στιγμή πιθανότατα να κλεισει κάποια ομίχλη, ενώ στη Νότια Ελλάδα περιμένουμε μέτριους προς ισχυρούς ΝΔ ανέμους που ίσως έχουν κάποιο θεματάκι για Στύγα και Άρτεμι.

 

Πέμπτη μας θάβει στο χιόνι. Παρασκευή μας θάβει στο χιόνι και όσο και να θέλω να δω το άνοιγμα με λιακάδες στο Σαββατοκύριακο δεν το βλέπω, χωρίς όμως να βλέπω κάτι το ιδιαίτερα κακό για το Σάββατο.

 

Πάμε για χαμηλές έως πολύ χαμηλές θερμοκρασίες και σερί διαδοχικές διαταραχές

 

σαι ωραιος ρε, πολλα like οπως λενε στο φατσοβιβλιο...


Την υγειά μας παιδιά και όλα τα άλλα είναι....

The Daltons...jack

www.skimag.gr

Share this post


Link to post
Share on other sites

Συντηρητής αρχαιοτήτων & έργων τέχνης???

:offtopic:

Ναι της γνωστής και τιμημένης ΣΓΤΚΣ


"Ω ξειν', αγγέλειν ότι τήδε κείμεθα της χιονοδρομίας πειθόμενοι"

gifmaker_me2.gif.fbe136ebed00091d62648fa0ffc991ff.gif

Austrian Level 2 Ski Instructor

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Προς Μικ

 

το Σ/Κ στον παρνασσο να ερθουμε κανονικα με μποτες του σκι ή με σκαρπινι?

 

 

  • Like 2

o τρελος του χωριου......

Share this post


Link to post
Share on other sites

Eτοιμάσου για powder dream από τα λίγα, αν εσείς όποτε έχει πούδρα βάζετε σκαρπίνι έλα με σκαρπίνι.

  • Like 8

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Share this post


Link to post
Share on other sites

Eτοιμάσου για powder dream από τα λίγα, αν εσείς όποτε έχει πούδρα βάζετε σκαρπίνι έλα με σκαρπίνι.

 

Πες κι αλλα πες κι αλλα, πες οτι θα γινει του Darka Darka το κυκλιδωμα, πες τα ολα βρε ιπταμενε και τζετλεμαν....

  • Like 1

Την υγειά μας παιδιά και όλα τα άλλα είναι....

The Daltons...jack

www.skimag.gr

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mη το παιδί. No kopi ti pitta on a powder day

 

Λίγο καλύτερος ο καιρός την Τετάρτη από την πρωϊνή εκτίμηση, Πέμπτη βάζει πανελλαδικώς, Παρασκευή μοιάζει να έχει ένα άνοιγμα με πτώση της θερμοκράσίας και το Σάββατο μοιάζει να μην είναι και τραγικός ο καιρός. Από Κυριακή και η τάση για την αρχή της επόμενης εβδομάδας είναι να έχει σερί κακοκαιρίες με σοβαρή πτώση της θερμοκρασίας χωρίς να έχουμε ακριβώς εικόνα τι και πως.


Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest afrodite

Το πιο σημαντικο... το ΣΚ θα εχει ομιχλη;; Θα βλέπουμε;

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

  • Posts

    • Εε συγγνωμη.. χιονιζει..
    • Rafting στο Λούσιο - Κυριακή 26 Μαϊου 2024 Ο Ελληνικός Σύλλογος Τουριστικής Χιονοδρομίας καλεί τα μέλη και τους φίλους του την Κυριακή 26 Μαϊου και ώρα 11:00 στην Ανοιξιάτική μας εξόρμηση στην Αρκαδία. Σε συνεργασία με την Trekking Hellas Arcadia θα κάνουμε Rafting στα πανέμορφα νερά του Λούσιου. Κόστος συμμετοχής 50€, προκαταβολή 20€ έως και 4 Μαϊου.  Σημείο συνάντησης, βάση trekking hellas Αρκαδίας, Βλαχορράπτης  https://maps.app.goo.gl/XkX9kXCkbEYDfmRX8 Διάρκεια  4 ώρες. Εξοπλισμό που θα χρειαστείτε:  Αθλητικά παπουτσια που θα βραχούν Μαγιό. Πετσέτα. Λεπτομέρειες θα βρείτε στο site:  https://trekking.gr/el/activity/rafting-lousios-alfeios Απαραίτητη Δήλωση συμμετοχής,  τηλεφωνικά/viber: 6976101568 Ισιδώρα Σουμάνη & Δημήτρης Καρυστηναίος 6937009885, ή  email στο snowclub@snowclub.gr Τελευταία ημέρα δήλωσης συμμετοχής το Μ.Σάββατο 4 Μαϊου. Σας περιμένουμε όλους!!!!! Η γραμματέας Ισιδώρα Σουμάνη - 6976101568
    • Tα μέλη και οι φίλοι του Ελληνικού Συλλόγου Τουριστικής Χιονοδρομίας, θα πραγματοποιήσουν συνάντηση την Τετάρτη 24 Απριλίου 2024 από τις 21:00 και μετά στο Piu-Verde.  Η γραμματέας Ισιδώρα Σουμάνη Tηλέφωνο επικοινωνίας 6976101568   
    • την Ακρόπολη των ΧΚ της Ελλάδας 🤪
    • Αν δεν υφίσταται ΧΚ, τι θα επισκέπτονται οι επισκέπτες; 
  • Upcoming Events

    No upcoming events found
  • Today's Birthdays

    1. Alexis c
      Alexis c
      (63 years old)
    2. petroskavala
      petroskavala
      (43 years old)
  • Who is online

  • Forum Statistics

    • Total Topics
      17,314
    • Total Posts
      460,819
  • Member Statistics

    • Total Members
      10,630
    • Most Online
      1,823

    Newest Member
    bongdainfottbd
    Joined
×
×
  • Create New...