Jump to content
vamvax

Φεβρουάριος 2013

Recommended Posts

Eπειδή στο κοππι τη πιττα θα υπάρχουν πολλά αντικείμενα που μπορούν να εκτοξευτούν στο υποθετικό σενάριο που κάποιος σας εκνευρίσει θα αρκεστώ στο ότι με τα σημερινά στοιχεία δεν βλέπω κάτι το ιδιαίτερα κακό στον καιρό του Σαββάτου για Παρνασσό και Καλάβρυτα. Αύριο θα ξέρουμε αλλά μοιάζει σε όλη την Ελλάδα να υπάρχει ένα άνοιγμα Σάββατο ειδικά το πρωί.. Ότι και να δίνει το snow-forecast o Παρνασσός θα φάει καλό χιόνι.

 

Διαδοχικές διαταραχές θα μας επηρεάσουν, ξεκινάμε το βράδυ με 1000 στην Αδριατική και ευνοημένα Καλάβρυτα, Βασιλίτσα. Αύριο δεν θα ανέβαινα για σκι ΠαρνασσοΚαλαβρυτοΚαρπενησιΒασιλίτσα.

 

Την Παρασκευή μοιάζει να υπάρχει ένα μικρό άνοιγμα αλλά και πάλι δεν θα ανέβαινα για σκι. Ίσως το δούμε καλύτερα αύριο.

 

Βελτίωση του καιρού το Σάββατο και την Κυριακή 1010 στο Βόρειο Ιόνιο δίνει άλλο ένα καλό γύρω χιονοπτώσεων στα βουνά μας ο οποίος θα κρατήσει και την Δευτέρα.

 

Η θερμοκρασία από αύριο σε πτώση και εκ νέου την Παρασκευή θα παραμείνει σε χαμηλά επίπεδα για αρκετές μέρες πιθανότατα για βδομάδα.

 

Τρίτη και Τετάρτη μοιάζουν να έχουν έχουν ένα άνοιγμα στον καιρό μέχρι να έρθει το επόμενο χαμηλό την επόμενη Πέμπτη το οποίο έχει την τάση να είναι ιδιαίτερα ισημαντικό.

 

Για ομίχλες το Σαββατοκύριακο αύριο το απόγευμα θα ξέρουμε.

Edited by ΜΙΚ
  • Like 4

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Share this post


Link to post
Share on other sites

Όλοι στο Παρνασσό το ΣΚ, όλοι στον Παρνασσό, όλοι στον Παρνασσό.

Roger that : oloi ston Parnassos

 

Στα Καλάβρυτα θα χει πυκνή ομίχλη θυελλώδεις ανέμους, και ισχυρή βροχόπτωση που θα μετατρέψει τις πίστες σε ορμητικούς χειμάρρους που θα παρασύρει δύσμοιρους χιονοδρόμους. :whistling:

 

Όλοι στον Παρνασσό, θα έχει και τη κοπή τη πίτα ! :animier:

  • Like 5

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ναι ναι όλοι Καλάβρυτα. Το βλέπω το σενάριο. Mπορεί να γίνει την Παρασκευή έτσι αλλά και το Σάββατο δεν αποκλείεται.

 

Ενημέρωση Χελμού

Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις και λίγο ενισχυμένους ανέμους στις κορυφές για σήμερα στο Χελμό. Επειδή μας έριξε μισό μέτρο χιόνι, έχουμε 2 άτομα να ξεθάβουνε την Άρτεμι (ο ένας έχει σπασμένο χέρι) και 15 να ξεθάβουν τη Στύγα. Η Άρτεμις θα ξεικνήσει κατά τις 15.00 την λειτουργία της, ενώ θα γίνει κάθε προσπάθεια να τσουλήσει η Στύγα έστω και για δύο μέτρα ώστε να την δώσουμε πράσινη στο snowreport για αύριο και να τσιμπήσουμε πελάτες.

 

Σε υποθετικές ερωτήσεις γιατί δεν σεβόμαστε τους πελάτες που ήρθαν να ανοίξουμε γρήγορα την Άρτεμι βάζοντας κι άλλο κόσμο να ξεθάβει η απάντηση είναι ας πρόσεχαν που ήρθαν το θέμα είναι να τσιμπήσουμε κόσμο για αύριο. Άλλωστε σας γράφουμε καιρού επιτρέποντος και έχουμε ήσυχο το κεφάλι μας.

 

 

Γιατί δεν έχουμε stand by άλλους 10 να ανοίγει το χιονοδρομικό πιο γρήγορα? Μα το Δημοτικό Συμβούλιο Καλαβρύτων άκουσε πως πέρσι το 90% των πελατών έμεινε ευχαριστημένο. Toυς ρωτήσαμε 10 Μάρτη είχε να χιονίσει 20 μέρες. Λιφτ έχουμε, ανοιχτά θα είναι κάποια στιγμή, γιατί να είναι ανοιχτά αμέσως μετά τη κακοκαιρία? Όποιος βιάζετε σκοντάφτει.

 

 

Σε λειτουργία για αύριο Κυριακή 10-2-2013 θα είναι οι αναβατήρες Ερμής, Δάφνη, Αχιλλέας, Θέτις, Άρτεμις, Στύγα καθώς επίσης και το Snow Park εάν προλάβουμε να τα ξεθάψουμε.

Live εικόνα από τα 2300μ. http://www.snowrepor...a/snowcam2.html

 

 

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η χιονοδρομία εκτός των πιστών εμπεριέχει μεγάλους κινδύνους, εξαιτίας χιονοστιβάδων.

Από το Σάββατο 12/1 και κάθε Σάββατο, εφόσον οι καιρικές συνθήκες είναι ευνοϊκές, θα έχουμε παρατεταμένο ωράριο λειτουργίας.

Ωράριο με παρατεταμένη λειτουργία: 09:00 – 17:30

Λειτουργία κατά την παράταση: Αχιλλέας και Στύγα ή Άρτεμις (ένας από τους δύο, ανάλογα με τον καιρό)

Για την δική σας ασφάλεια να έχετε πάντα μαζί σας αντιολισθητικές αλυσίδες.

Για το Χ.Κ.Κ. επικοινωνία ενημέρωση Χρήστος Βαλκανάς.

 

Υ.Γ. Παρόλο που δεν έχουμε κάνει ποτέ την παράταση που γράφουμε παραπάνω, παρόλο που δύο Σάββατα ο καιρός ήταν μια χαρά, εμείς την γράφουμε για να γεμίζουμε το post και να δικαιολογούμε το μισθό μας. Πιάνει 3 γραμμές δεν μπρούμε να τη σβήσουμε τι θα γράφουμε?

 

Εσείς έχετε αλυσίδες, εμείς ρίχνουμε 1000 τόνους τη μέρα αλάτι στο δρόμο, να ψοφήσουν όλα τα έλατα, με το πετρέλαιο έκεί που είναι κάτι πρέπει να κάψουμε, μη κόβουμε δέντρα καλά, να τα αρρωστήσουμε πρώτα.

 

Η χιονοδρομία εκτός πιστών εμπεριέχει κινδύνους από χιονοστιβάδα μόνο σε 4 σημεία σε όλο το βουνό, αλλά επειδή βαριόμαστε να σας τα λέμε εμπεριέχει κινδύνους γενικά.

 

Οι αρχάριοι σκιερ παρακαλούνται να πηγαίνουν στο καρεκλάκι που οδηγεί σε ένα μέρος που σίγουρα θα το κατέβουν με το κώλο ή με φορείο. Μια πανέμορφη εύκολη πίστα που έχουμε δεν σας τη λέμε.

 

Τις υπέροχες πλαγιές μας στο αυγό σας τις προτείνουμε για αδυνάτισμα και aerobic, δεν πατάμε τον δρόμο που γυρνάει από τις πιο όμορφες καταβάσεις μας, να σπρώξετε γίδια σκιερ. Snowboarders ξέρετε τι καλή γυμνατσική είναι να περπατάς ένα χιλιόμετρο σε φρέσκο χιόνι. Έχετε παχύνει βρε κουτά.

Edited by ΜΙΚ
  • Like 8

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ο ΜΙΚ ξεσπαθώνει, και νομίζω ότι έχει απόλυτο δίκιο αν και έχω τρεις βδομάδες να ανέβω στο Χελμό η νέα διοίκηση σιγά σιγά παρουσιάζει τα ιδία συμπτώματα με την παλιά. Αλλά άλλο είναι το θέμα και όπως και να χει αυτό το πράγμα με όλους τους Παρνάσσιους που είχαν μετακομίσει μαζικά στο Χελμό δεν μπορεί να συνεχιστεί.

Γυρίστε πίσω στο βουνό σας. :harhar:

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Δημοκρατία έχουμε όπου θέλουμε θα σου φάμε τις πούδρες. Καλομάθατε μέχρι το μεσημέρι όλα δικά σου...

 

Δεν έχει αλλάξει από το πρωίνο, δεν βλέπω κάτι το πολύ κακό για το Σάββατο ακόμα.

 

Το κρίσιμο ερώτημα είναι να ανέβουμε από Παρασκευή, να μείνουμε για Δευτέρα ή να είμαστε πάνω κάτω...


Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Share this post


Link to post
Share on other sites

Σύμφωνω με αυτά που είδα, ότι για Σάββατο πρωί στον Παρνασσό θα είναι σχετικά καλά.Για Καλάβρυτα πάλι δε νομίζω....

Κυριακή υποψήφια γαι ομίχλες αλλά θα δείξει.....

Διαφωνώ με το ύψος του χιονιού στον Παρνασσό....Δεν βλέπω πάνω από 15εκ δυστυχώς,Μάκαρι να βάλει πολύ παραπάνω!

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Aύριο για πολύ τζογαδόρους ίσως υπάρχει κάποιο μικρό άνοιγμα στον καιρό, ειδικά στη Βόρεια Ελλάδα. Φρέσκο χιονάκι θα έχει παντού και μπόλικο μάλιστα. Μέτριοι προς ισχυροί Νοτιοδυτικοί. πχ Πισοδέρι και 3-5 Πηγάδια θα πήγαινα για σκι αύριο. ΠαρνασσοΚαλάβρυτα ίσως έχει κάποια μικρά ανοίγματα. Για πολύ τζογαδόρους πουδροκυνηγούς.

 

Με τα σημερινά στοιχεία και χωρίας να είναι καθόλου σίγουρο το Σάββατο μας απασχολούν καταρχάς οι άνεμοι μέτριοι προς ισχυροί ΝΝΔ, αλλά Παρνασσό δεν κλείνουν λιφτ. Για ομίχλες κλπ μοιάζει το πρωί να έχει ένα άνοιγμα χωρίς ομίχλη. Θα το δούμε και αύριο από σήμερα τίποτα δεν είναι σίγουρο. Μετά το μεσημέρι περιμένουμε στα πιο πολλά χκ να κλεισει ο καιρός να ξαναρίχνει.

 

Η Κυριακή παρόμοιο καιρό με κάποια ανοίγματα, αλλά και πάλι θα κλείσει ο καιρός και θα ρίχνει μέχρι το πρωί της Δευτέρας.

 

Η Δευτέρα είναι με καλύτερο καιρό, αλά με ισχυρούς Δυτικούς στην Νότια Ελλάδα. Η Τρίτη μοιάζει Η μέρα για σκι ενώ από Τετάρτη νέα κακοκαιρία

  • Like 1

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Share this post


Link to post
Share on other sites

Μιχαλη ο αερας το σαββατο θα ειναι ποιο ισχυρος σε σχεση με το προηγουμενο σαββατο?? ή θα κυμανθει στα ιδια επιπεδα περιπου??

Share this post


Link to post
Share on other sites

Δυο κλικ πιο κάτω το πρωί. Θα το δούμε και αύριο. Το προηγούμενο Σάββατο σε εμάς μπήκε μεσημέρι ο πολύ αέρας. Παρνασσό από λιφτ δεν θα έχει θέμα.

  • Like 1

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Share this post


Link to post
Share on other sites

Μιχάλη δεν ξέρω τι λες αλλά λογικά εμείς εδώ στα νότια πρέπει να τους πλύναμε καλά τους πυλώνες των λιφτ

Share this post


Link to post
Share on other sites

Και Παρνασσό και Καλάβρυτα, χιονίζει και θα χιονίζει. Παρνασσό από την αρχή χιόνι μου είπαν ότι είναι.

 

Καλάβρυτα σχεδόν πάντα ξεκινάει με βροχή με Νοτιά.


Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ολοι Παρνασσό το σαββατοκύριακο μην ακούτε τον ΜΙΚ. Που ακούστηκε οι Παρνάσσιοι να ερχονται στο καλάβρυτο. Εγώ και ο wipika θα είμαστε πάνω απο τις 7 το πρωί και θα έχουμε γεμίσει το δρόμο με πρόκες και λοιπά εμπόδια.Οσοι τολμάτε κάντε πως ερχόσαστε. Αμ εσεις δεν πέρνετε απο καλό.

  • Like 3

9-2-05020.jpg





Share this post


Link to post
Share on other sites

Σκέφτομαι Καλάβρυτα, Δευτέρα έως Τετάρτη ή Τρίτη έως Πέμπτη;;;

 

Έκατσε υποχρέωση μέχρι αργά τη Κυριακή οπότε δεν προλαβαίνω να ανέβω Αθηνα Κυριακή...

Από Τρίτη και βλέπουμε...

Edited by Blackman

<p class='bbc_center'><span style='color: #0000FF'><span style='font-size: 18px;'><strong class='bbc'><a href='http://twowheelsonthenet.blogspot.com/'class='bbc_url' title='Εξωτερικός σύνδεσμος' rel='nofollow external'>Two-Wheels on the Ne</a>t</strong></span></span></p>

<p class='bbc_center'> </p>

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ακόμα είναι δύσκολη η απόφαση. Δευτέρα έχει αέρηδες, Τετάρτη και μετά λογικά έχει κακοκαιρία. Τρίτη μοιάζει καλή.

 

Από την άλλη για Στύγα και Άρτεμι μη ρωτάς, μόνο αν χιονίζει Πέμπτη προσπαθούν σκληρά να τα ανοίξουν για τα Σαββατοκύριακο. Είπαμε στα Καλάβρυτα το μόνο που τους νοιάζει είναι Παρασκευή και Σάββατο να γράφει Στύγα ανοιχτή για την επόμενη μέρα. Αν χιονίζει Κυριακή μένει μόνο αυτός με το σπασμένο χέρι να ξεθάβει.

 

Ο αέρας έχει ανέβει για το Σαββατοκύριακο δυο κλικ, θα το δούμε και αύριο. Ωραίο θάψιμο τα βουνά μας με μισό μέτρο + ΚαλαβρυτοΒασιλιτσοΜαιναλοΚαρπενήσι3-5ΠισοδέριΠαρνασσό

Edited by ΜΙΚ

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Share this post


Link to post
Share on other sites

Για την Βασιλίτσα πως φαίνονται τα πράγματα? Θα έχει καλό καιρό Σάββατο κ Κυριακή?

Τα site πρόγνωσης του καιρού δεν συμφωνούν μεταξύ τους στην πρόγνωση. Έχω ακούσει τα καλύτερα λόγια τόσα χρόνια, ότι έχει πολύ ωραίες πούδρες κ εξαιρετική θέα! Έλεγα να πάω για πρώτη φορά αυτό το Σ/Κ, αλλά επειδή είναι πολύ μεγάλο το ταξίδι απο την Αθήνα κ δεν είναι κ τόσο εύκολο να πας, γι αυτό ρωτάω.Μην κάνω τόσο ταξίδι κ τελικά δεν το δω το βουνό όπως είναι όταν το εκθειάζουν όλοι !

Edited by bloom2

Share this post


Link to post
Share on other sites

H απάντηση λογικά είναι όχι, δεν θα έχει καλό καιρό. Από την άλλη ούτε πολύ κακός θα είναι. Τη θέα μπορεί να μη τη δεις, σκι όμως θα κάνεις σε πολλές πούδρες.

 

Σοφός Χρήστος Λάππας (μου κατσε ραντεβού τη Τρίτη αλλά που θα πάει θα το αλλάξω)


Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Share this post


Link to post
Share on other sites

Θα έχει ανοίγματα με ήλιο, ή θα είναι συνεχώς συννεφιασμένος ο ουρανός κ τις δύο μέρες?

Εσύ MIK που απ ότι υποψιάζομαι πρέπει να έχεις πάει Βασιλίτσα , έχεις δει το βουνό κ ξέρεις περί τίνος πρόκειται, θα έλεγες (με δεδομένο αυτό τον καιρό) σε κάποιον που πρόκειται να την επισκεφτεί πρώτη φορά να πάει ή να το αναβάλλει?

Edited by bloom2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Έχω πάει και με πολύ χειρότερη πρόγνωση και έχω περάσει τέλεια. Αν θες λιακάδα και θέα ανέβαλέ το, ίσως έχει κάποια ανοίγματα αλλά χλωμό να είναι ονειρεμένα.

 

Ρε παιδιά θα έχω πάρα πολλές φωτογραφίες του Παρνασσού και βίντεο να δει ο President.

 

Αύριο το πρωί θα τα ξαναδούμε μπορεί να αλλάξουν οι προγνώσεις


Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Share this post


Link to post
Share on other sites

Άλλαξα το ραντεβού για ΚΤΕΟ του Bora από Τρίτη σε Δευτέρα, μήπως κάτσει πουδροΤρίτη...

τελεια!

  • Like 1

"...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow''

(Lord Byron about Mont Blanc)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Θα έχει ανοίγματα με ήλιο, ή θα είναι συνεχώς συννεφιασμένος ο ουρανός κ τις δύο μέρες?

Εσύ MIK που απ ότι υποψιάζομαι πρέπει να έχεις πάει Βασιλίτσα , έχεις δει το βουνό κ ξέρεις περί τίνος πρόκειται, θα έλεγες (με δεδομένο αυτό τον καιρό) σε κάποιον που πρόκειται να την επισκεφτεί πρώτη φορά να πάει ή να το αναβάλλει?

 

Προσωπική μου γνώμη είναι όχι αυτό το Σκ καθώς έχει ρίξει πολύ μεγαλες ποσότητες χιονιού και το διπλό δύσκολα θα ανοίξει.Αναβατήρας Μέγας Αλέξανδρος εννοώ,που ειναι και το ζουμί του βουνού.Σήμερα το ξέθαβαν και το απόγευμα θάφτηκε πάλι.

Αν αρκείσαι στα υπόλοιπα πήγαινε.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Μάλιστα....Αυτό που λες Vanzel δεν το είχα σκεφτεί καν κ γι αυτό σε ευχαριστώ πάρα πολύ που μου το επισήμανες! Ότι δηλαδή μπορεί να μην ανοίξουν κάποιες πίστες. Αν αυτό συμβεί, σε συνδυασμό με την συννεφιά τότε μάλλον θα το αναβάλλω...Αλλά θα περιμένω και την αυριανή πρόγνωση....Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία.

Edited by bloom2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Όπως φαντάζομαι βλέπετε δεν θα έχουμε και ιδιαίτερα καλό καιρό αύριο στα χιονοδρομικά. Για ΠαρνασσοΚαλάβρυτα θα μας απασχολήσει αρκετά ο ισχυρός ΝΝΔ ο οποίος είναι παρόμοιος ένα κλικ πιο κάτω με το πρωί του προηγούμενου Σαββάτου. Υπενθυμίζω ο Παρνασσός ήταν ορθάνοιχτός και τα Καλάβρυτα κλειστά (δεν θεωρώ χιονοδρομικό το κάτω συγνώμη).

 

Του φίλους από τη Βόρεια Ελλάδα τους καλωσορίζω στο δράμα που περνάμε τόσα χρόνια, ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΥ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΚΙ, με τα τόσο ήλιθια σχεδιασμένα χιονοδρομικά μας όταν έχει κακό καιρό, και για να μη ξεχνιόμαστε ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΥ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΚΙ όταν έχει καλό καιρό Σαββατοκύριακο μιας και οι ουρές είναι τεράστιες.

 

Να μη σας ανοχλώ με τα ψυχολογικά μου, αν ήταν καθημερινή δεν θα έπερνα άδεια να ανέβαινα Παρνασσό για σκι, αλλά επειδή είναι Σάββατο και χαλάνε τα ανεμόμετρα και ο Δρίβας θέλει απεγνωσμένα να πάρει το 30άρι και πιστεύω ότι ο αέρας δεν θα είναι τραγικός να κλείσει τα λιφτ και δεν βλέπω και κάτι άλλο το ιδιαίτερα κακό του τύπου whiteout και φρέσκο χιόνι θα έχει θα ανέβω. Μπορεί να μας ενοχλήσει η ομίχλη για κάποιες ώρες αλλά whiteout όλη μέρα μια στις τέσσερις να είναι.

 

Άσχετο είναι ότι θα είμαστε σούπερ παρέα και θα περάσουμε σούπερ το αφήνω απέξω.

 

Καλάβρυτα δεν θα ανέβαινα, τους φοβάμαι ότι θα ψάχνουν τα λιφτ και θα τα ξεθάβει μόνο αυτός με το σπασμένο χέρι μακάρι να με διαψεύσουν, και φοβάμαι και τον αέρα. ΤΕΟ αν δεν είναι αυτός ο αέρας που τα πιάνει γράψτο πλιζ.

 

Βασιλίτσα παρόμοιος καιρός δεν ξέρω πως το πιάνει ο ΝΔ αλλά λογικά θα φυσάει πολύ, σωστά λέει ο φίλος και αυτούς είναι να τους φοβάσαι ότι δεν θα ανοίξουν λιφτ επειδή θα ξεθάβουν.

 

Την Κυριακή κόβει ο αέρας, αλλά έχουμε χιονόπτωση και πάλι δεν μοιάζει εντελώς whiteout.

 

Δευτέρα μοιάζει σούπερ αλλά έχουμε μέτριο Δυτικό (πάντα ο Δ είναι ύπουλος άνεμος) και λέω να κάτσω επάνω.

 

Σούπερ μοιάζει και η Τρίτη και από Τετάρτη νέα σοβαρή διαταραχή θα μας επηρεάζει η οποία μάλλον θα πάει δυο τρεις μέρες.

Edited by ΜΙΚ

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Share this post


Link to post
Share on other sites

μας εκανες την καρδια περιβόλι :)

  • Like 1

"...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow''

(Lord Byron about Mont Blanc)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Θες να γράψω σαν πολιτικός? Λεφτά υπάρχουν, λιακάδα και άπνοια αύριο

  • Like 4

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

  • Posts

    • Εε συγγνωμη.. χιονιζει..
    • Rafting στο Λούσιο - Κυριακή 26 Μαϊου 2024 Ο Ελληνικός Σύλλογος Τουριστικής Χιονοδρομίας καλεί τα μέλη και τους φίλους του την Κυριακή 26 Μαϊου και ώρα 11:00 στην Ανοιξιάτική μας εξόρμηση στην Αρκαδία. Σε συνεργασία με την Trekking Hellas Arcadia θα κάνουμε Rafting στα πανέμορφα νερά του Λούσιου. Κόστος συμμετοχής 50€, προκαταβολή 20€ έως και 4 Μαϊου.  Σημείο συνάντησης, βάση trekking hellas Αρκαδίας, Βλαχορράπτης  https://maps.app.goo.gl/XkX9kXCkbEYDfmRX8 Διάρκεια  4 ώρες. Εξοπλισμό που θα χρειαστείτε:  Αθλητικά παπουτσια που θα βραχούν Μαγιό. Πετσέτα. Λεπτομέρειες θα βρείτε στο site:  https://trekking.gr/el/activity/rafting-lousios-alfeios Απαραίτητη Δήλωση συμμετοχής,  τηλεφωνικά/viber: 6976101568 Ισιδώρα Σουμάνη & Δημήτρης Καρυστηναίος 6937009885, ή  email στο snowclub@snowclub.gr Τελευταία ημέρα δήλωσης συμμετοχής το Μ.Σάββατο 4 Μαϊου. Σας περιμένουμε όλους!!!!! Η γραμματέας Ισιδώρα Σουμάνη - 6976101568
    • Tα μέλη και οι φίλοι του Ελληνικού Συλλόγου Τουριστικής Χιονοδρομίας, θα πραγματοποιήσουν συνάντηση την Τετάρτη 24 Απριλίου 2024 από τις 21:00 και μετά στο Piu-Verde.  Η γραμματέας Ισιδώρα Σουμάνη Tηλέφωνο επικοινωνίας 6976101568   
    • την Ακρόπολη των ΧΚ της Ελλάδας 🤪
    • Αν δεν υφίσταται ΧΚ, τι θα επισκέπτονται οι επισκέπτες; 
  • Upcoming Events

    No upcoming events found
  • Today's Birthdays

    1. Alexis c
      Alexis c
      (63 years old)
    2. petroskavala
      petroskavala
      (43 years old)
  • Who is online

  • Forum Statistics

    • Total Topics
      17,314
    • Total Posts
      460,819
  • Member Statistics

    • Total Members
      10,630
    • Most Online
      1,823

    Newest Member
    bongdainfottbd
    Joined
×
×
  • Create New...