Jump to content
mil

Μάρτιος 2013

Recommended Posts

Καλό μήνα σε όλους.

Μπήκαμε πλέον στον τελευταίο μήνα του χειμώνα και σε αυτόν που μας φέρνει την άνοιξη. Δεν λέω, καλή η άνοιξη, αλλά καλύτερα να περιμένει έναν μήνα ακόμα.

Σε ερώτηση για το πότε θα τελειώσει "καιρικά" ο χειμώνας φέτος, "μου ειπαν" ότι "ο καιρός πάει με το Πάσχα". Πολύ καλό μου φάνηκε! Αλλά ψάχνω τον "καιρό" να του πω πότε πέφτει φέτος το Πάσχα. Ξέρετε που θα τον βρω;

Edited by mil
  • Like 1

53439599_2068663559920176_2642105202932449280_o.jpg?_nc_cat=108&_nc_ht=scontent.fath7-1.fna&oh=949ee377df86ea39cb0241879a9b002b&oe=5D132E68

Share this post


Link to post
Share on other sites

Πάμε ταξιδάκι Κουμαριά το βράδυ για Π (λίγο) ΣΚ (πολύ). Το ερώτημα είναι, μια και βλέπω να κλείνει ο καιρός και να δίνει χιονόνερα και μέτριες χιονοπτώσεις και τα τοιαύτα, Σέλι ή 3-5..οεο??

 

Γιώργος

Share this post


Link to post
Share on other sites

Πω πω, τι αρχισατε να λετε τωρα , αρχισε να με πιανει κρυος ιδρωτας στην σκεψη οτι τελειωνει ο χειμωνας και θα εχουμε μπροστα μας εξη βασανιστικους μηνες αναμονης.... :crybaby:

  • Like 4

Την υγειά μας παιδιά και όλα τα άλλα είναι....

The Daltons...jack

www.skimag.gr

Share this post


Link to post
Share on other sites

Καλημέρα σε όλους,

 

Πρόγνωση για το Σαββατοκύριακο 02/03-03-2013

 

Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις οι οποίες σταδιακά θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές αρχικά στα δυτικά και μέχρι το βράδυ και στις υπόλοιπες ηπειρωτικές περιοχές. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν σε όλα τα ορεινά καθώς και σε περιοχές της βορειοδυτικής και κεντρικής Ελλάδας με χαμηλότερο υψόμετρο. Καλύτερες καιρικά συνθήκες στην ανατολική νησιωτική χώρα. Παρόμοιες καιρικά συνθήκες την Κυριακή με εντονότερα όμως φαινόμενα στην ανατολική και νότια νησιωτική χώρα. Άνεμοι το Σάββατο από ΝΝΑ διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί, σταδιακά θα στραφούν σε ΒΑ/ΒΒΑ με την ίδια ένταση και θερμοκρασία σε πτώση.

 

 

Πιο αναλυτικά:

 

Σάββατο 02-03-2013: Νεφώσεις με ασθενείς τοπικές βροχές ή ψεκάδες στην Θράκη (κυρίως στον Έβρο) και σε τμήματα της κεντρικής Μακεδονίας. Στην υπόλοιπη χώρα θα υπάρχει ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις οι οποίες σταδιακά θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν βροχές και τοπικές καταιγίδες αρχικά στο Ιόνιο και τα παραθαλάσσια τμήματα της Ηπείρου, την δυτικής Μακεδονίας και της δυτικής Πελοποννήσου και μέχρι το βράδυ και στις υπόλοιπες ηπειρωτικές περιοχές εξαιρουμένης της ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης. Καλύτερες καιρικά συνθήκες στην ανατολική και νότια νησιωτική χώρα. Άνεμοι από ΑΝΑ/ΝΑ διευθύνσεις μέτριοι και τοπικά στο νότιο Ιόνιο έως ισχυροί, αργά το απόγευμα στο βορειοανατολικό Αιγαίο θα στραφούν σε ΒΑ μέτριους και θερμοκρασία σε σημαντική πτώση στα βόρεια.

Αττική: Ηλιοφάνεια με νεφώσεις οι οποίες σταδιακά θα πυκνώσουν και αργά το βράδυ θα σημειωθούν τοπικές βροχές καθώς και χιονοπτώσεις στην Πάρνηθα και τον Κιθαιρώνα. Άνεμοι αρχικά από Ν/ΝΝΑ διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι, αργά το απόγευμα θα στραφούν σε ΑΒΑ/ΒΑ μέτριους και θερμοκρασία από 08 έως 14 βαθμούς Κελσίου (Αθήνα κέντρο).

Θεσσαλονίκη: Νεφώσεις κατά περιόδους πυκνότερες οι οποίες σταδιακά θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν παροδικές βροχές ή ψεκάδες. Αργά το βράδυ τα φαινόμενα θα ενταθούν και θα σημειωθούν χιονόνερο ή χιόνι στα γύρω ορεινά. Άνεμοι από ΒΔ διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι και θερμοκρασία από 07 έως 12 βαθμούς Κελσίου (Θεσσαλονίκη κέντρο).

 

Κυριακή 03-03-2013: Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις στην ανατολική Μακεδονία και την Θράκη. Στην υπόλοιπη χώρα θα υπάρχουν νεφώσεις με βροχές και τοπικές καταιγίδες κυρίως στις νοτιότερες παραθαλάσσιες ηπειρωτικές και νησιωτικές περιοχές. Τα φαινόμενα κατά τόπους στην ανατολική και νότια Πελοπόννησο, τις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα θα είναι έντονα. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν σε όλα τα ορεινά καθώς και σε περιοχές της Ηπείρου, της δυτικής Μακεδονίας, της κεντρικής Μακεδονίας, της βορειοδυτικής Θεσσαλίας και της κεντρικής Στερεάς με χαμηλότερο υψόμετρο. Σταδιακά και μέχρι το μεσημέρι τα φαινόμενα θα περιοριστούν στην ανατολική και νότια νησιωτική χώρα και ο καιρός θα βελτιωθεί. Άνεμοι από Β/ΒΒΑ διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί και τοπικά στο Αιγαίο και το Μυρτώο πολύ ισχυροί έως θυελλώδεις και θερμοκρασία σε περαιτέρω πτώση στα ανατολικά ηπειρωτικά.

Αττική: Νεφώσεις με βροχές στα πεδινά και χιονοπτώσεις σε περιοχές με υψόμετρο >1000μ. Σταδιακά και μέχρι το μεσημέρι τα φαινόμενα θα σταματήσουν και ο καιρός θα βελτιωθεί. Άνεμοι από Β/ΒΒΑ διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί και τοπικά στο νότιο Σαρωνικό και το νότιο Ευβοϊκό έως πολύ ισχυροί και θερμοκρασία από 07 έως 11 βαθμούς Κελσίου (Αθήνα κέντρο).

Θεσσαλονίκη: Νεφώσεις με βροχές στα πεδινά και τοπικές χιονοπτώσεις στα ορεινά. Σταδιακά πάντως και μέχρι το πρωί τα φαινόμενα θα σταματήσουν και ο καιρός θα βελτιωθεί. Άνεμοι από ΒΔ διευθύνσεις ασθενείς και θερμοκρασία από 06 έως 11 βαθμούς Κελσίου (Θεσσαλονίκη κέντρο).

 

Προγνωστικός χάρτης Αττικής

Προγνωστικός χάρτης Θεσσαλονίκης

Προγνωστικός χάρτης ελληνικών θαλασσών

 

Επόμενη βδομάδα:

 

Η επόμενη βδομάδα (04 έως 10 Μαρτίου) σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία ξεκινάει με καλές καιρικά συνθήκες. Πρόσκαιρη μεταβολή του καιρού αναμένεται την Τρίτη 5 Μαρτίου με χιονοπτώσεις στα βορειοανατολικά και χιονόνερο στις ανατολικές ηπειρωτικές περιοχές και θερμοκρασία σε σημαντική πτώση. Βελτιωση θα παρουσιάσει ο καιρός την Τετάρτη για να επιδεινωθεί εκ νέου την Πέμπτη με βροχές στο μεγαλύτερο τμήμα της χώρας και ενδεχομένως χιονοπτώσεις στην Ήπειρο και την δυτική Μακεδονίας.

 

Πηγή: YouWeather.com


www.YouWeather.com

Share this post


Link to post
Share on other sites

Δημήτρη ανεβάζεις πάλι την μακροπρόθεσμη πρόγνωση του Μαρτίου;;;

Να ξέρουμε αν είναι να βγάλουμε τα βατραχοπέδιλα σιγά σιγά.... :crybaby:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ο καιρός αύριο θα μας βοηθήσει να χαρούμε έστω και μόνο το πάρκο στο Πήλιο?? Τι λένε τα σημερινά δεδομένα??


“You are not your job, you're not how much money you have in the bank. You are not the car you drive. You're not the contents of your wallet. You are not your fucking khakis. You are all singing, all dancing crap of the world.”

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ανεβειτε τωρα που προλαβαινετε!!!! Καντε οσες περισοτερες μερες σκι/snb μπορειτε γιατι απο οτι φαινεται ψιλομυρισε ανοιξη.......


Αν δεν σας κανει κοπο, δειτε την φωτο στο Avatar και πειτε μου τι πρεπει να κανω για να βελτιωσω το στυλ μου......

'Εχω προλάβει ανοιχτη τη Σαχάρα. Θα Σεβεστε!

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ανεβειτε τωρα που προλαβαινετε!!!! Καντε οσες περισοτερες μερες σκι/snb μπορειτε γιατι απο οτι φαινεται ψιλομυρισε ανοιξη.......

Θα συμφωνήσω με τον προλαλήσαντα και μη ξεχνάμε ότι από Πέμπτη μπορεί να ξαναέρθει ο Abdul από τη Σαχάρα να κυνηγάει τον Alkatraz και αν τον πιάσει.... Μπορεί λέμε...άσε που είναι και γρήγορος ο Γιώργος.

 

Αύριο Δευτέρα Τριτη Τετάρτη ΑΝΕΒΑ. Για Κυριακή θα έλεγα σπίτι στη Νότια Ελλάδα αλλά θα ξαναγράψω αύριο.

Edited by ΜΙΚ
  • Like 1

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Share this post


Link to post
Share on other sites

Επειδή η Κυριακή έχει πολύ ζήτηση και είναι πουδρομέρα που θα βάζει Καναδέζες, ο άνεμος σύμφωνα με την πρόγνωση του skiron πχ σήμερα για κορφές ΠαρνασσοΚαλάβρυταΚαρπενήσι είναι 100χλμ κάποια στιγμή στο μέγιστό του, και όχι 3-4 μποφόρ. Θα το δούμε και αύριο.

 

Πήλιο αύριο ναι άνετα μια χαρά καιρός θα χαρείς το πάρκο το πρωί, απλά έχει ζέστη για Πήλιο...

Edited by ΜΙΚ

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Share this post


Link to post
Share on other sites

Πάντως Μιχάλη για Παρνασσό στα 1950 το metar.gr έδωσε 17km/h μέγιστη ταχύτητα ανέμου...

Αυτό το 100km/h δεν ξέρω πως το έδωσε ο skiron.


www.YouWeather.com

Share this post


Link to post
Share on other sites

Το Πασχα φετος πεφτει 5-6 Μαιου Αργει λιγακι και μακαρι να ισχυει το ιδιο και για τα χιονια.


Με χώρισε για θρησκευτικούς λόγους... δε μπορούσε να αποδεχθεί ότι είμαι θεός...

Share this post


Link to post
Share on other sites

http://forecast.uoa....ed/42-speed.png

 

Nαι οκ τι να πω χτες το έδινε πιο πολύ, η αίσθησή μου είναι ότι θα φυσάει, φυσικά ο καθένας μπορεί να ελέγξει το ρίσκο του, είναι πολύ πιθανό να πέσω έξω και μη ξεχνάμε ότι ΧΚΚ και ΧΚΠ Σαββατοκύριακο έχουν δώσει λιφτ με πολύ αέρα.

 

Master εκεί που δεν θα τα έχουν γαζώσει και θα ανοίξουν λιφτ. Αν θες για πίστα φυσικά και δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη και τα δύο βουνά είναι φανταστρουμφικά με λιακάδες και μπιλοζίρι. Αν ρωτάς για σύννεφα η Τρίτη είναι μακριά, ίσως το ΧΚΠ με ψευτοπροσύνεμα έχει πιο πολλά σύννεφα όπως τη προηγούμενη Πέμπτη αλλά θα το δούμε.

 

Εnjoy the show αύριο, και το νου σας στην Αθήνα/ Εύβοια, Κυκλάδες, Πελοπόνησσο

 

Από Πέμπτη Abdul

Edited by ΜΙΚ

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Share this post


Link to post
Share on other sites

Αύριο ΑΝΕΒΑ, ελπίζω τα χιονοδρομικά να καταφέρουν να ανοίξουν τα λιφτ, φοβόμαστε λίγο παγώματα και θαψίματα ο καιρός θα είναι μια χαρά

 

Τρίτη ΑΝΕΒΑ σε όλη την Ελλάδα, μια μικρή επιφύλαξη για κάνα χαζοσυννεφάκι και τοπική ολιγόωρη ομίχλη Παρνασσό και το Πήλιο με τα προσήνεμα που θα του ρίξει λίγο χιονάκι κιόλας. Θα το δούμε

 

Τετάρτη ΑΝΕΒΑ σε όλη την Ελλάδα μια χαρά θα κρατηθεί το χιόνι μέχρι και την Τετάρτη έχουμε αρκετά χαμηλές θερμοκρασίες. Πολύ πιθανό και η Πέμπτη να έχει πολύ όμορφο σκι.

 

Πέμπτη Παρασκευή ο φίλος του Alcatraz Αbdul από τη Σαχάρα έχει πάρει και αυτός άδεια με την παρέα του άδεια για σκι στην Ελλάδα, απλά η παρέα του είναι βροχή, λάσπες και Νοτιάδες. Το επόμενο ΣΚ μάλλον είναι με ψηλές θερμοκρασίες αλλά πιθανότατα θα μας βγάλει όμορφα ανοιξιάτικα χιόνια.

 

Μακροπρόθεσμα δεν αγχωνόμαστε, ξεκουράζουμε λίγο το γονατάκι μας μετά την αυριανή ή μεθαυριανή πουδροκατάνυξη κάνουμε και καμιά δουλίτσα και έχουμε ξανά νέες χιονοπτώσεις και πτώση της θερμοκρασίας από τις 10 του μήνα για έναν υπέροχο Μάρτιο με 3-4 ακόμα πουδρομέρες, πίστες αεροδρόμια και πτήσεις με διθέσιο πάνω πό την Νεραϊδόραχη(ελπίζω)

Edited by ΜΙΚ
  • Like 8

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Share this post


Link to post
Share on other sites

Μπα άλλαξε η πρόγνωση Παρνασσό και Καλάβρυτα θα έχει θυελλώδεις Νοτιάδες και σίγουρα whiteout όλη μέρα. Χάλια θα είναι

 

Ρε τον Χίτλερ δεν τον λυπάστε χαμός θα γίνει αύριο?

Edited by ΜΙΚ

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Share this post


Link to post
Share on other sites

Μπα άλλαξε η πρόγνωση Παρνασσό και Καλάβρυτα θα έχει θυελλώδεις Νοτιάδες και σίγουρα whiteout όλη μέρα. Χάλια θα είναι

 

Ρε τον Χίτλερ δεν τον λυπάστε χαμός θα γίνει αύριο?

 

Τέλεια οι αγαπημένες μου συνθήκες.


Share this post


Link to post
Share on other sites

Δημήτρη ανεβάζεις πάλι την μακροπρόθεσμη πρόγνωση του Μαρτίου;;;

Να ξέρουμε αν είναι να βγάλουμε τα βατραχοπέδιλα σιγά σιγά.... :crybaby:

 

- Ο Μαρτιος 2013 αναμένεται ψυχρότερος από τις μέσες κλιματικές τιμές. Ο μήνας ξεκινάει με αρκετό κρύο το οποίο θα διατηρηθεί έως τα μέσα του μήνα. Στο δεύτερο μισό αναμένεται σημαντική μεταβολή του καιρού με άνοδο της θερμοκρασία η οποία προς τα τέλη θα κυμανθεί σε υψηλά για την εποχή επίπεδα.

Τάση Μαρτίου 2013

March_2013(1).png


www.YouWeather.com

Share this post


Link to post
Share on other sites

Καλημέρα σε όλους,

 

Με καλές καιρικά συνθήκες ξεκινάει η βδομάδα. Ηλιοφάνεια και κανονικές ή λίγο κάτω από τις μέσες κλιματικές για την εποχή θερμοκρασίες θα επικρατήσουν στο μεγαλύτερο τμήμα της χώρας. Μεταβολή του καιρού αναμένεται την Πέμπτη με βροχές και τοπικές καταιγίδες, ενίσχυση των ΝΝΑ ανέμων και άνοδο της θερμοκρασίας. Παρόμοιες καιρικά συνθήκες θα επικρατήσουν και την Παρασκευή ενώ βελτίωση του καιρού αναμένεται από το Σάββατο το μεσημέρι. Άστατος καιρός την Κυριακή στα δυτικά και καλές καιρικά συνθήκες στις υπόλοιπες περιοχές.

 

Πιο αναλυτικά:

 

Δευτέρα 04-03-2013: Ηλιοφάνεια με κατά περιόδους πυκνότερες νεφώσεις και πιθανότητα εκδήλωσης ασθενών τοπικών βροχών ή ψεκάδων στην νοτιοανατολική Πελοπόννησο και την ανατολική Κρήτη. Στην υπόλοιπη χώρα θα υπάρχει ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις. Αργά το απόγευμα νεφώσεις θα αναπτυχτούν στην Ήπειρο και την κεντρικής Πελοπόννησο και ενδέχεται να σημειωθούν ασθενείς βροχές ή χιονόνερο. Άνεμοι από Β/ΒΒΑ διευθύνσεις μέτριοι και τοπικά στο ΝΑ Αιγαίο έως ισχυροί και θερμοκρασία σε μικρή πτώση στα βορειοανατολικά.

Αττική: Αίθριος καιρός. Άνεμοι από Β διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι και θερμοκρασία από 07 ως 14 βαθμούς Κελσίου (Αθήνα κέντρο).

Θεσσαλονίκη: Αίθριος καιρός. Άνεμοι αρχικά από ΒΒΔ διευθύνσεις ασθενείς, σταδιακά θα στραφούν σε Δ με την ίδια ένταση και θερμοκρασία από 06 έως 14 βαθμούς Κελσίου (Θεσσαλονίκη κέντρο).

 

Τριτη 05-03-2013: Νεφώσεις κατά περιόδους πυκνότερες στην ανατολική Μακεδονία, την προσήνεμη κεντρική Μακεδονία (κυρίως στην Χαλκιδική), την ανατολική Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, της Εύβοια και το βόρειο Αιγαίο όπου ενδέχεται να σημειωθούν παροδικές βροχές ή ψεκάδες και χιονοπτώσεις στα ορεινά. Αίθριος καιρός με τοπικές νεφώσεις μετά το μεσημέρι στις υπόλοιπες περιοχές. Άνεμοι στο Ιόνιο από N/NNA διευθύνσεις μέτριοι, στο Αιγαίο από B/BBA διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί και τοπικά στο ΝΑ Αιγαίο έως πολύ ισχυροί και θερμοκρασία σε περαιτέρω πτώση, σημαντικότερη στην βορειοανατολική Ελλάδα.

Αττική: Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις οι οποίες σταδιακά θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν ασθενείς τοπικές βροχές ή ψεκάδες. Ασθενείς χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στην Πάρνηθα και τον Κιθαιρώνα. Άνεμοι από ΒΒΑ διευθύνσεις μέτριοι και τοπικά στον νότιο Ευβοϊκό έως ισχυροί και θερμοκρασία από 09 έως 13 βαθμούς Κελσίου (Αθήνα κέντρο).

Θεσσαλονίκη: Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις οι οποίες μετά το μεσημέρι θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν ασθενείς τοπικές βροχές ή ψεκάδες. Άνεμοι αρχικά από Β διευθύνσεις ασθενείς, σταδιακά θα στραφούν σε ΝΑ με την ίδια ένταση και θερμοκρασία από 05 έως 11 βαθμούς Κελσίου (Θεσσαλονίκη κέντρο).

 

Τετάρτη 06-03-2013: Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις υψηλής κυρίως διαστρωμάτωσης. Σταδιακά και μετά το μεσημέρι νεφώσεις θα αναπτυχτούν αρχικά στην νοτιοδυτική Πελοπόννησο και μέχρι το βράδυ στο Ιόνιο, την Ήπειρο, την δυτική Μακεδονία, την δυτική Στερεά και την Θεσσαλία και θα σημειωθούν τοπικές βροχές στα πεδινά και ασθενείς χιονοπτώσεις στα ορεινά. Άνεμοι στο Ιόνιο από ΝΝΑ διευθύνσεις μέτριοι με τάσεις ενίσχυσης σε ισχυρούς, στα υπόλοιπα πελάγη από Β/ΒΒΑ διευθύνσεις μέτριοι και θερμοκρασία σε άνοδο.

Αττική: Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις υψηλής διαστρωμάτωσης οι οποίες αργά το απόγευμα θα πυκνώσουν. Άνεμοι αρχικά από Β/ΒΒΑ διευθύνσεις μέτριοι, αργά το απόγευμα θα στραφούν σε Α με την ίδια ένταση και θερμοκρασία από 07 έως 13 βαθμούς Κελσίου (Αθήνα κέντρο).

Θεσσαλονίκη: Ηλιοφάνεια με νεφώσεις κατά περιόδους πυκνότερες. Άνεμοι από ΝΑ διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι και θερμοκρασία από 07 έως 13 βαθμούς Κελσίου (Θεσσαλονίκη κέντρο).

 

Πέμπτη 07-03-2013: Νεφώσεις με τοπικές βροχές στο μεγαλύτερο τμήμα της χώρας. Τα φαινόμενα θα έχουν μεγάλυτερη διάρκεια στην βορειοδυτική Πελοπόννησο, την κεντρική Στερεά και την Θεσσαλία. Άνεμοι από ΝΝΑ διευθύνσεις μέτριοι και τοπικά στο Ιόνιο ισχυροί έως πολύ ισχυροί και θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Αττική: Νεφώσεις με τοπικές βροχές κυρίως μετά το μεσημέρι. Άνεμοι από Ν/ΝΝΑ διευθύνσεις μέτριοι και θερμοκρασία από 10 έως 13 βαθμούς Κελσίου (Αθήνα κέντρο).

Θεσσαλονίκη: Νεφώσεις με τοπικές βροχές. Άνεμοι από ΑΝΑ/ΝΑ διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι και θερμοκρασία από 08 έως 13 βαθμούς Κελσίου (Θεσσαλονίκη κέντρο).

 

Παρασκευή 08-03-2013: Άστατος καιρός με βροχές ή παροδικές μπόρες στο μεγαλύτερο τμήμα της χώρας. Θα υπάρχουν πάντως και διαστήματα με βελτιωμένο καιρό κυρίως στην Θεσσαλία και την Μακεδονία. Αργά το βράδυ τα φαινόμενα θα περιοριστούν κυρίως στην Θράκη και το βόρειο Αιγαίο. Άνεμοι από ΝΝΑ διευθύνσεις μέτριοι και τοπικά στο ΝΑ Αιγαίο έως ισχυροί και θερμοκρασία σε μικρή πρόσκαιρη πτώση.

Αττική: Νεφώσεις αστάθειας με τοπικές βροχές ή παροδικές μπόρες. Το μεσημέρι δεν αποκλείται να σημειωθούν τοπικές καταιγίδες στα δυτικά και βορειοδυτικά του νομού. Βελτίωση θα παρουσιάσει ο καιρός αργά το απόγευμα. Άνεμοι από ΝΝΑ διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι, σταδιακά θα στραφούν σε ΒΑ με την ίδια ένταση και θερμοκρασία από 13 έως 17 βαθμούς Κελσίου (Αθήνα κέντρο).

Θεσσαλονίκη: Νεφώσεις με τοπικές βροχές ή μπόρες τις μεσημεριανές ώρες. Άνεμοι αρχικά από ΒΑ διευθύνσεις ασθενείς με τάσεις εξασθένησης και θερμοκρασία από 09 έως 15 βαθμούς Κελσίου (Θεσσαλονίκη κέντρο).

 

Σάββατο 09-03-2013: Νεφώσεις με βροχές και τοπικές καταιγίδες στο Ιόνιο, την Ήπειρο, την δυτική Στερεά, την δυτική Πελοπόννησο, τις Κυκλάδες, την Θράκη και το βόρειο Αιγαίο. Στην υπόλοιπη χώρα θα υπάρχει ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις και πιθανότητα εκδήλωσης παροδικών βροχών κυρίως στην ανατολική Θεσσαλία, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα. Άνεμοι στο Αιγαίο από Ν/ΝΝΔ διευθύνσεις μέτριοι, στα υπόλοιπα πελάγη από ΔΝΔ/ΝΔ διευθύνσεις με την ίδια ένταση και θερμοκρασία σε σημαντική άνοδο στα νότια.

Αττική: Ηλιοφάνεια με κατά περιόδους πυκνότερες νεφώσεις. Άνεμοι από ΔΒΔ διευθύνσεις μέτριοι και θερμοκρασία από 13 έως 17 βαθμούς Κελσίου (Αθήνα κέντρο).

Θεσσαλονίκη: Ηλιοφάνεια με κατά περιόδους πυκνότερες νεφώσεις και πιθανότητα εκδήλωσης παροδικής βροχής ή ψεκάδων αργά. Άνεμοι από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς και θερμοκρασία από 09 έως 18βαθμούς Κελσίου (Θεσσαλονίκη κέντρο).

 

Κυριακή 10-03-2013: Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις πυκνότερες στο Ιόνιο, την Ήπειρο, την δυτική Στερεά, την δυτική Πελοπόννησο και το βόρειο Αιγαίο όπου ενδέχεται να σημειωθούν τοπικές βροχές ή παροδικές μπόρες. Άνεμοι από ΝΔ διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί και θερμοκρασία σε περαιτέρω άνοδο και σε υψηλά για την εποχή επίπεδα στην Κρήτη.

Αττική: Ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις. Άνεμοι από Ν/ΝΝΔ διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι και θερμοκρασία από 13 έως 19 βαθμούς Κελσίου (Αθήνα κέντρο).

Θεσσαλονίκη: Ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις οι οποίες αργά το απόγευμα. Άνεμοι από ΒΑ διευθύνσεις ασθενείς και θερμοκρασία από 11 έως 18 βαθμούς Κελσίου (Θεσσαλονίκη κέντρο).

 

Προγνωστικός χάρτης Αττικής

Προγνωστικός χάρτης Θεσσαλονίκης

Προγνωστικός χάρτης ελληνικών θαλασσών

 

Επόμενη βδομάδα:

 

Η επόμενη βδομάδα (11 έως 17 Μαρτίου) ξεκινάει με υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες. Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία όμως αναμένεται σημαντική μεταβολή του καιρού στα μέσα της βδομάδας με κύρια χαρακτηριστικά την πτώση της θερμοκρασίας κατά 12-14 βαθμούς Κελσίου σε σχέση με τα επίπεδα της Κυριακής 10ης Μαρτίου και τις χιονοπτώσεις ενδεχομένως ακόμα και σε ημιορεινές περιοχές της ανατολικής και βορειοανατολικής ηπειρωτικής χώρας.

 

Πηγή: YouWeather.com

Edited by Kabman
  • Like 2

www.YouWeather.com

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

- Στο δεύτερο μισό αναμένεται σημαντική μεταβολή του καιρού με άνοδο της θερμοκρασία η οποία προς τα τέλη θα κυμανθεί σε υψηλά για την εποχή επίπεδα.

 

Ευχαριστώ για την ανάρτηση...

Απ' ότι βλέπω πάμε ολοταχώς για καλοκαίρι.... :crybaby: :crybaby: :crybaby:

Share this post


Link to post
Share on other sites

νωρις είναι ακομα βρε παιδια

  • Like 2

"...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow''

(Lord Byron about Mont Blanc)

Share this post


Link to post
Share on other sites

εννοειται πως ειναι νωρις....

  • Like 2

οι πουδρες και τα ψαρια, τρωγονται φρεσκα!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ρε πλακα κανετε, ρε εχουμε τουλαχιστον μεχρι τελοςΑπριλη σκι αξιοπρεπεστατο και σεις θελετε να φερετε το καλοκαιρι απο τωρα και μετα να κλαιτε με μαυρο δακρυ και να λετε αντε ποτε θα χειμωνιασει να σκιαρουμε....αφηστε τα καλοκαιρια και την ανοιξη κατα μερους και ξεχυθειτε στα βουνα οσο υπαρχει και το παραμικρο μετρο χιονιου, θα μας λειψει και θα κλαιμε παλι με μαυρο δακρυ οπως κανουμε παντα αλλωστε. Εχουμε παρα πολυ ψωμι ακομα σας λεω!! ;)

  • Like 7

Την υγειά μας παιδιά και όλα τα άλλα είναι....

The Daltons...jack

www.skimag.gr

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

  • Posts

    • To σκι στην Ελλάδα είναι πια βέβαιο ότι βασίζεται σε παραπληροφόρηση και σε "θρύλους" που κυκλοφορούν. Πολύ σωστά γράφτηκε ότι είμαστε σε επίπεδο Δημοτικού σταθμού σαν χιονοδρομικά. Με την παραπληροφόρηση που υπάρχει τι να κάνουν και οι καημένοι οι χιονοδρόμοι? Άλλωστε έκατσε κανείς να τους μάθει χιονοδρομική παιδεία? Έκατσαν μόνοι τους? Γενικά σε αυτή τη χώρα υπάρχει ορθολογική φωνή και συνολικός σχεδιασμός πάνω σε κάτι? Για όποιον θέλει να διαβάσει ιδού επισήμως τα νέα του χιονοδρομικού και επισήμως και μέσα από τη βουλή. Σχεδόν 100% ψέματα. https://iparnassos.gr/2024/03/i-etad-ypevale-aitima-eksygchronismou-tou-irakli-sto-tameio-anakampsis/?fbclid=IwAR2-iVfLWVwYvszEg5Hu788np7iC_-lvJVu_wzyDu5NxfyONesxnbaOTwH4_aem_AdtwiajTFasz6xd93s-XwD_Q_2mIZRrxSKgvvwySHq_5wXD-6hEf6CWVDEvhCfvV-_-rqE7oNBLxK00e859k7Iye https://parnassos-ski.gr/me-ameioto-rythmo-synechizetai-i-proetoimasia-gia-ti-leitoyrgia-kai-tin-anavathmisi-toy-chionodromikoy-kentroy-parnassoy/ Η Βουλή των Ελλήνων, τα ΕΤΑΔ και ο κάθε διακινητής "θρύλων" λένε ψέματα στη μούρη μας. Όταν ιδρύθηκε ο Σύλλογος είχε σαν στόχο την παραπληροφόρηση να την μετατρέψει σε πληροφορία στο forum. 20 χρόνια μετά μας έφαγαν τα social media, οι "δημοσιογράφοι" και η παραπληροφόρηση όσο και να γράφεις επιχειρήματα κερδίζει. Το "μικρό" τεχνητό του Παρνασσού, εφικτότατο. Δεν απέδειξε ότι είναι απαραίτητο? Μα είναι τόσο χαζά όλα μα όλα τα χιονοδρομικά του κόσμου? Κανένας δεν διαφωνεί να γίνει το σέρβις στον Ηρακλή. Τα ΕΤΑΔ θα το κάνουν? Κανένας δεν διαφωνεί ότι καλό θα ήταν να μπει λιφτ στα Άνω Κελλάρια. Χρονοδιάγραμμα? Για να σε προλάβω, πολύ αισιόδοξα το 2030. Ξεκίνησαν την αδειοδότηση? Από την άλλη τι να πει κανείς για την μπανανία που ζούμε
    • Η τεχνίτη χιονωση στον Παρνασσό ειναι ποιο δύσκολο  να γίνει απ ότι να μπει νέο λιφτ στα άνω κελάρια η ακόμα καλύτερα να βρουν τα χρήματα για να γίνει το service στον Ηρακλή  ανάποδα έχετε ξεκινήσει  από την άλλη τι να πεις για την  μπανανία που ζούμε 
    • Το έχουν για να κόβουν βεντούζες;
    • Μπορούν να στεγανοποιήσουν μια από τις Δολίνες. Είναι πολύ συνηθισμένη πρακτική στις Άλπεις.
  • Upcoming Events

    No upcoming events found
  • Today's Birthdays

    1. elgeo
      elgeo
      (45 years old)
    2. popitsi
      popitsi
      (45 years old)
  • Who is online

  • Forum Statistics

    • Total Topics
      17,306
    • Total Posts
      460,684
  • Member Statistics

    • Total Members
      10,476
    • Most Online
      1,823

    Newest Member
    BhoblhZog
    Joined
×
×
  • Create New...