Jump to content
MAC

Ιούνιος 2013

Recommended Posts

Καλό μήνα!

 

Για να βλέπουμε προβλέψεις, χρήσιμες τώρα που αρχίζουν (για όσους ακόμα δεν άρχισαν) και τα μπάνια.


Γόνδολες υπάρχουν ΜΟΝΟ στη Βενετία.

 

Στα βουνά μας ανεβάζουν τα τελεφερίκ.-

Share this post


Link to post
Share on other sites

καλο μηνα! με καλες προβλεψεις


"...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow''

(Lord Byron about Mont Blanc)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Καλό μήνα παιδιά. Δεν θα χιονίσει μάλλον.

 

Ανοιξιάτικες διατάξεις και καιρός γενικά, έντονες αστάθειες και καταιγίδες κυρίίως στα ΒορειοΔυτικά αλλά και ελπίδες για καταιγίδες στην υπόλοιπη Ελλάδα αύριο και Τρίτη. Για παράδειγμα Δράμα σχεδόν κάθε μέρα έχει τάση για καταιγίδες.

 

Αθήνα θα έλεγα ότι αύριο είναι η τελευταία (μικρή) ελπίδα για καταιγίδα/βροχή, μετά από Οκτώβρη.

 

Σιγά σιγά θα ανεβαίνει η θερμοκρασία αλλά ευτυχώς γερές ζέστες δεν φαίνονται σε επίπεδο εικοσαημέρου.

 

Νομίζω ότι από την Πέμπτη και μετά θα τον λες καλοκαιρινό τον καιρό ιδανικό για μπάνιο κλπ.

  • Like 3

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thank god δηλαδή!!!

 

Μέχρι Πέμπτη-Παρασκευή θέλουμε ανθρώπινες συνθήκες...ας περιμένει το καλοκαίρι σας λιγάκι!

 

Υ.Γ. 1 Ας βρέξει και προς Κορινθία μεριά μπας και γλυτώσουμε το ένα πότισμα!

Υ.Γ. 2 Ας βρέξει και προς Αθήνα μεριά να μου πλυθεί και το μπαλκόνι να φύγει και το χώμα από τα έργα που κάνουν!


sinox-0.jpeg

Share this post


Link to post
Share on other sites

...

Καλό μήνα παιδιά.

Δεν θα χιονίσει μάλλον.

...

 

Δε χρειάζεται ρε... "Χιόνια υπάρχουν"

Πάω στοίχημα ότι ο Ζοxίδης

θα εξακολουθεί να κάνει μια χαρά ski

και μέσα στον Ιούνη...

__ . __ . __ . __ . __ . __ . __ . __ . __ . __ . __

 

Ωραίος, συννεφιασμένος, αττικός ουρανός σήμερα πάνω από τα κεφάλια μας

με ευχάριστη δροσιά, με λίγα λόγια: σήμερα είναι για πορδήλατο...

έφυγα!

  • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

...

Υ.Γ. 2 Ας βρέξει και προς Αθήνα μεριά να μου πλυθεί και το μπαλκόνι να φύγει και το χώμα από τα έργα που κάνουν!

...

 

Η επιθυμία σου έγινε πραγματικότητα... εν μέρη :veryangry:.

Έβρεξε, αλλά δε νομίζω να έφυγε η χωματίλα από το μπαλκόνι σου :nea:.

 

Αυτό το αστείο με την αφρικάνικη σκόνη κάποια στιγμή πρέπει να τελειώσει.

Λες και το κάνουν επίτηδες. Τουλάχιστον μια φορά κάθε 10 μέρες, εδώ και 2½ μήνες,

να ρίχνει αυτή τη καφετί γλίτσα. Και τουλάχιστον να έριχνε και μια καλή βρόχα

να πλυθούν και οι δρόμοι, να ποτιστεί και το χώμα θα έλεγα ο.κ..

Αλλά αυτό είναι πραγματικό μαρτύριο της σταγόνας...

της βρώμικης σταγόνας.

  • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Δε χρειάζεται ρε... "Χιόνια υπάρχουν"

Πάω στοίχημα ότι ο Ζοxίδης

θα εξακολουθεί να κάνει μια χαρά ski

και μέσα στον Ιούνη...

__ . __ . __ . __ . __ . __ . __ . __ . __ . __ . __

 

 

Δεν μπορεί....κάτι θα έχει μείνει :rolleyes:

 

 

 

Καλοκαίρι 2011 - Παρνασσός

 

11062011212.jpg

 

11062011213.jpg

 

 

11062011214.jpg

 

Κάπου πίσω από τον Γεροντόβραχο.....

 

 

11062011215.jpg

 

Τουμπόραχη bowl

 

 

 

11062011217.jpg

 

Τσάρκος

 

11062011219.jpg

 

Πάνω μέρος Βελίτσας

 

11062011220.jpg

 

11062011222.jpg

 

Κοτρώνι

 

 

Πολύ χιόνι δεν έχει, αλλά μερικές στροφούλες και κανα αλματάκι βγαίνουν B);)

Edited by zox
  • Like 6

p1sst.jpg

16 βαθμοί....μπρρρ κρυώνω!!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

κανα αλματάκι βγαίνουν B);)

σκεφτομαι να ανεβω να δοκιμασω κανενα :D

  • Like 2

"...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow''

(Lord Byron about Mont Blanc)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Καλησπέρα σε όλους,

 

Με καλές καιρικά συνθήκες αλλά και με αστάθεια στα ηπειρωτικά ορεινά - κυρίως της βόρειας χώρας - θα εξελιχθεί ο καιρός την βδομάδα που διανύουμε. Τα φαινόμενα κατά τόπους την Τετάρτη και την Πέμπτη θα είναι εντονότερα. Πρόσκαιρη επιδείνωση του καιρού με τοπικές βροχές αναμένεται την Παρασκευή το βράδυ σε αρκετές περιοχές της ανατολικής και νότιας ηπειρωτικής χώρας. Τοπικές βροχές το Σάββατο στην νότια νησιωτική χώρα και αστάθεια στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά. Αστάθεια την Κυριακή στο μεγαλύτερο τμήμα της ηπειρωτικής χώρας.

 

 

Πιο αναλυτικά:

 

Δευτέρα 03-06-2013: Ηλιοφάνεια στο μεγαλύτερο τμήμα της χώρας. Αναπτύξεις νεφώσεων θα σημειωθούν νωρίς το πρωί στο βόρειο Αιγαίο και την Θράκη με πιθανότητα τοπικών βροχών κυρίως στην Λήμνο, την Χίο και τον Έβρο. Αργά το απόγευμα νεφώσεις αστάθειας θα σημειωθούν στο Ιόνιο και την Ήπειρο με πιθανότητα εκδήλωσης παροδικής μπόρας στα ηπειρωτικά ορεινά του νομού Ιωαννίνων. Άνεμοι από ΒΔ/ΔΒΔ διευθύνσεις μέτριοι, σταδιακά το απόγευμα στο Μυρτώο, τον Σαρωνικό και τον Παγασητικό θα στραφούν σε ΝΝΑ με την ίδια ένταση και θερμοκρασία σε μικρή άνοδο.

 

Αττική: Αίθριος καιρός. Άνεμοι αρχικά από ΒΔ διευθύνσεις μέτριοι, αργά το απόγευμα θα στραφούν σε Ν/ΝΝΑ ασθενείς έως μέτριους και θερμοκρασία από 17 έως 26 βαθμούς Κελσίου (Αθήνα κέντρο).

 

Θεσσαλονίκη: Αίθριος καιρός. Άνεμοι αρχικά από ΒΔ διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι, σταδιακά θα στραφούν σε ΔΝΔ/ΝΔ με την ίδια ένταση και θερμοκρασία από 15 έως 26 βαθμούς Κελσίου (Θεσσαλονίκη κέντρο).

 

Τρίτη 04-06-2013: Ηλιοφάνεια με αναπτύξεις τοπικών νεφώσεων νωρίς το πρωί στην κεντρική Μακεδονία, την Θράκη και το βόρειο Αιγαίο. Σταδιακά και προς το μεσημέρι νεφώσεις αστάθειας θα αναπτυχθούν στην Μακεδονία, την Θράκη και το βόρειο Αιγαίο και θα σημειωθούν τοπικές μπόρες. Αργά το βράδυ τα φαινόμενα ενδέχεται να ενταθούν σε περιοχές της κεντρικής και της ανατολικής Μακεδονίας. Καλές καιρικά συνθήκες στις υπόλοιπες περιοχές. Άνεμοι στο Κρητικό και το νότιο Αιγαίο από Δ/ΔΒΔ διευθύνσεις μέτριοι, στα υπόλοιπα πελάγη από ΔΝΔ/ΝΔ διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι και θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

 

Αττική: Αίθριος καιρός. Άνεμοι αρχικά από ΔΒΔ διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι, σταδιακά θα στραφούν σε ΔΝΔ με την ίδια ένταση και θερμοκρασία από 16 έως 26 βαθμούς Κελσίου (Αθήνα κέντρο).

 

Θεσσαλονίκη: Νεφώσεις αστάθειας με τοπικές βροχές. Αργά το μεσημέρι τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν και ο καιρός θα βελτιωθεί. Άνεμοι αρχικά από ΒΔ διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι, σταδιακά θα στραφούν σε ΝΑ με την ίδια ένταση και θερμοκρασία από 16 έως 26 βαθμούς Κελσίου (Θεσσαλονίκη κέντρο).

 

Τετάρτη 05-06-2013: Νεφώσεις αστάθειας με βροχές και τοπικές καταιγίδες στην Μακεδονία, την Θράκη και το βόρειο Αιγαίο. Στην υπόλοιπη χώρα θα υπάρχει ηλιοφάνεια με τοπικές αναπτύξεις νεφώσεων στην Ήπειρο, τις ανατολικές Κυκλάδες, την ανατολική Κρήτη και τα Δωδεκάνησα με πιθανότητα εκδήλωσης τοπικής μπόρας στα ηπειρωτικά ορεινά της Ηπείρου. Άνεμοι στο Κρητικό από Δ διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί, στα υπόλοιπα πελάγη από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι, σταδιακά στο ΝΑ Αιγαίο θα στραφούν σε ΔΒΔ μέτριους και θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή και σε κανονικά για την εποχή επίπεδα.

 

Αττική: Αίθριος καιρός. Άνεμοι αρχικά από ΒΔ διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι, σταδιακά θα στραφούν σε Ν με την ίδια ένταση και θερμοκρασία από 17 έως 26 βαθμούς Κελσίου (Αθήνα κέντρο).

 

Θεσσαλονίκη: Νεφώσεις αστάθειας με τοπικές βροχές και πιθανότητα εκδήλωσης καταιγίδας προς το μεσημέρι. Άνεμοι από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι και θερμοκρασία από 16 έως 24 βαθμούς Κελσίου (Θεσσαλονίκη κέντρο).

 

Πέμπτη 06-06-2013: Νεφώσεις αστάθειας με πιθανότητα εκδήλωσης παροδικής μπόρες στην ανατολική Μακεδονία, την Θράκη και το βόρειο Αιγαίο. Στην υπόλοιπη χώρα θα υπάρχει ηλιοφάνεια με τοπικές αναπτύξεις νεφώσεων στα ηπειρωτικά ορεινά της Ηπείρου, της δυτικής Μακεδονίας, της κεντρικής Μακεδονίας και της Θεσσαλίας οι οποίες τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες ενδέχεται να δώσουν παροδικές μπόρες. Άνεμοι στο Κρητικό από Δ διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί, στα υπόλοιπα πελάγη από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι, σταδιακά στο Ιόνιο θα στραφούν σε ΔΒΔ/ΒΔ μέτριους και θερμοκρασία σε μικρή άνοδο.

 

Αττική: Αίθριος καιρός. Άνεμοι από ΒΔ διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι, αργά το μεσημέρι θα στραφούν σε Ν/ΝΝΑ με την ίδια ένταση και θερμοκρασία από 18 έως 27 βαθμούς Κελσίου (Αθήνα κέντρο). Στο Θριάσιο και τα βορειοδυτικά προάστια θα είναι 1-2 βαθμούς υψηλότερη.

 

Θεσσαλονίκη: Νεφώσεις αστάθειας με τοπικές βροχές τα ξημερώματα. Πρόσκαιρη βελτίωση του καιρού το πρωί. Σταδιακή ανάπτυξη νεφώσεων αστάθειας τις μεσημεριανές ώρες στα ηπειρωτικά ορεινά όπου δεν αποκλείεται να σημειωθούν παροδικές μπόρες. Άνεμοι αρχικά από ΒΔ διευθύνσεις ασθενείς, σταδιακά και μετά το μεσημέρι θα στραφούν σε ΝΔ με την ίδια ένταση και θερμοκρασία από 18 έως 27 βαθμούς Κελσίου (Θεσσαλονίκη κέντρο).

 

Παρασκευή 07-06-2013: Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις υψηλής και μέσης διαστρωμάτωσης πυκνότερες στο Ιόνιο, την Ήπειρο, την δυτική Στερεά και την δυτική Πελοπόννησο. Στην υπόλοιπη χώρα θα υπάρχει ηλιοφάνεια με νεφώσεις αστάθειας προς το μεσημέρι στην ανατολική Μακεδονία, την Θράκη και το βόρειο Αιγαίο με πιθανότητα εκδήλωσης παροδικής μπόρας στην Θράκη. Αργά το βράδυ νεφώσεις θα αναπτυχθούν στο Ιόνιο και θα σημειωθούν ασθενείς τοπικές βροχές. Άνεμοι αρχικά από ΒΔ διευθύνσεις ασθενείς και τοπικά στο νότιο Ιόνιο και το Καρπάθιο έως μέτριοι, σταδιακά θα στραφούν στο κεντρικό και βόρειο Αιγαίο σε ΝΔ ασθενείς έως μέτριους (στο Μυρτώο και τον Σαρωνικό σε ΝΝΑ με την ίδια ένταση) και θερμοκρασία σε άνοδο στα δυτικά και νότια και τοπικά στην νότια Κρήτη έως τους 32 βαθμούς Κελσίου.

 

Αττική: Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις υψηλής διαστρωμάτωσης οι οποίες αργά το βράδυ θα πυκνώσουν. Άνεμοι αρχικά από ΒΔ διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι, σταδιακά θα στραφούν σε ΝΝΑ με την ίδια ένταση και θερμοκρασία από 20 έως 28 βαθμούς Κελσίου (Αθήνα κέντρο). Στο Θριάσιο και τα βορειοδυτικά προάστια θα είναι 1-2 βαθμούς υψηλότερη.

 

Θεσσαλονίκη: Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις υψηλής διαστρωμάτωσης. Αναπτύξεις τοπικών νεφώσεων στα ηπειρωτικά ορεινά του νομού. Άνεμοι αρχικά από ΒΔ διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι, σταδιακά θα στραφούν σε Ν με την ίδια ένταση και θερμοκρασία από 18 έως 29 βαθμούς Κελσίου (Θεσσαλονίκη κέντρο).

 

Σάββατο 08-06-2013: Νεφώσεις με τοπικές βροχές στο νότιο Ιόνιο, την κεντρική Μακεδονία, την ανατολική και νότια Πελοπόννησο, την ανατολική Στερεά και την Κρήτη (κυρίως στην δυτική). Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις στις υπόλοιπες περιοχές. Σταδιακά και προς το μεσημέρι νεφώσεις αστάθειας θα αναπτυχθούν στην Ήπειρο, την ανατολική Μακεδονία, την Θράκη και την Θεσσαλία και θα σημειωθούν παροδικές μπόρες και τοπικές καταιγίδες. Αργά το απόγευμα νεφώσεις αστάθειας θα αναπτυχθούν στο βόρειο Αιγαίο και τις Κυκλάδες και ενδέχεται να σημειωθούν παροδικές μπόρες. Άνεμοι στο Ιόνιο από Β/ΒΒΔ διευθύνσεις μέτριοι, στα υπόλοιπα πελάγη από Α/ΑΒΑ διευθύνσεις μέτριοι, σταδιακά στο βόρειο Αιγαίο θα στραφούν σε ΒΑ ασθενείς έως μέτριους και θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή και τοπικά έως τους 32 βαθμούς στην δυτική Στερεά και την νοτιοανατολική Πελοπόννησο.

 

Αττική: Νεφώσεις με παροδικές βροχές τα ξημερώματα και τις πρώτες πρωινές ώρες. Σταδιακά και μέχρι το μεσημέρι ο καιρός θα βελτιωθεί. Άνεμοι από ΔΝΔ διευθύνσεις μέτριοι και θερμοκρασία από 20 έως 28 βαθμούς Κελσίου (Αθήνα κέντρο).

 

Θεσσαλονίκη: Νεφώσεις κατά περιόδους πυκνότερες με τοπικές βροχές και παροδικές μπόρες νωρίς το πρωί. Άνεμοι αρχικά από ΒΒΔ διευθύνσεις ασθενείς, σταδιακά θα στραφούν σε Ν ασθενείς και τοπικά στον νότιο Θερμαϊκό έως μέτριους και θερμοκρασία από 18 έως 28 βαθμούς Κελσίου (Θεσσαλονίκη κέντρο).

 

Κυριακή 09-06-2013: Αναπτύξεις τοπικών νεφώσεις στις Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα με πιθανότητα εκδήλωσης παροδικής μπόρας νωρίς το πρωί. Νεφώσεις αστάθειας τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά ορεινά της ηπειρωτικής χώρας με πιθανότητα εκδήλωσης τοπικών καταιγίδων. Αίθριος καιρός με τοπικές νεφώσεις στις υπόλοιπες περιοχές. Άνεμοι από Β/ΒΒΔ διευθύνσεις μέτριοι με τάσεις εξασθένησης στο Ιόνιο και θερμοκρασία σε μικρή άνοδο.

 

Αττική: Αίθριος καιρός με τοπικές νεφώσεις υψηλής διαστρωμάτωσης νωρίς το πρωί. Νεφώσεις αστάθειας θα αναπτυχθούν αργά το μεσημέρι στα βορειοδυτικά ορεινά. Άνεμοι από Β/ΒΒΑ διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι και θερμοκρασία από 20 έως 28 βαθμούς Κελσίου (Αθήνα κέντρο). Στο Θριάσιο και στα νοτιοδυτικά προάστια θα είναι 1-2 βαθμούς υψηλότερη.

 

Θεσσαλονίκη: Ηλιοφάνεια με τοπικές βροχές νωρίς τα ξημερώματα. Σταδιακά και μέχρι το πρωί ο καιρός θα βελτιωθεί. Επιδείνωση θα παρουσιάσει αργά το βράδυ με βροχές και πιθανόν παροδικές μπόρες. Άνεμοι αρχικά από ΒΔ διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι, σταδιακά θα στραφούν σε Ν με την ίδια ένταση και θερμοκρασία από 19 έως 28 βαθμούς Κελσίου (Θεσσαλονίκη κέντρο).

 

Προγνωστικός χάρτης Αττικής: http://www.youweathe...ther.php?cid=16

Προγνωστικός χάρτης Θεσσαλονίκης: http://www.youweathe...er.php?cid=2058

Προγνωστικός χάρτης ελληνικών θαλασσών: http://www.youweathe...her.php?cid=154

Προγνωστικός χάρτης παραλιών και πεδίων windsurfing: http://www.youweathe...her.php?cid=210

Προγνωστικός χάρτης πεδίων αιωρωπτερισμού: http://www.youweathe...er.php?cid=2859

Προγνωστικός χάρτης ορειβατικών διαδρομών: http://www.youweathe...her.php?cid=211

 

 

Επόμενη βδομάδα:

 

Η επόμενη βδομάδα (10 έως 16 Ιουνίου) ξεκινάει με σταδιακή άνοδο της θερμοκρασίας οι οποία προς τα τέλη της βδομάδας σε αρκετές περιοχές της χώρας θα αγγίξει τους 37 με 38 βαθμούς Κελσίου.

 

Πηγή: YouWeather.com

Edited by Kabman

www.YouWeather.com

Share this post


Link to post
Share on other sites

Οχι ρε γμτ......... ΟΧΙ 35ΑΡΙΑ απο ΤΩΡΑ!!!! ΕΛΕΟΣ!!!!!!!! :veryangry::crybaby:

  • Like 1

Αν δεν σας κανει κοπο, δειτε την φωτο στο Avatar και πειτε μου τι πρεπει να κανω για να βελτιωσω το στυλ μου......

'Εχω προλάβει ανοιχτη τη Σαχάρα. Θα Σεβεστε!

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Θηρία κούμουλους προς τα πάνω στα βουνά γύρω από την Αθήνα. Οπτικά θα έλεγα μιας και τόσο νωρίς έχουν γίνει τόσο τέρατα πάμε για καταιγίδα αλλά όλα τα μοντέλα δεν την δίνουν στην Αθήνα σήμερα. Για να δούμε...έβαλα και για πλύσιμο τα αμάξι.

 

Κοιτάξτε το θηρίο της Πάρνηθας.

 

Kaps μια χαρά είναι η θερμοκρασίες φέτος, θυμάσαι άλλα χρόνια 1η Ιουνίου είχαμε βράσει ήδη, φέτος μας λυπάται. Δεν είδες που είπα δεν θα χιονίσει και το Σάββατο χιόνισε πάνω από τα 2000μ στην Πίνδο :animier: . Μια χαρά θα πάει ο Ιούνιος χωρίς πολύ ζέστη. Βέβαια όλα σχετικά είναι και το 35 ζέστη είναι αλλά πίστεψέ με υπήρχαν σενάρια για γερό βράσιμο φέτος. Άνοιξη είναι ακόμα ο καιρός και σαν διατάξεις και θερμοκρασίες.

 

12 Ιουνίου και να μην έχει περάσει το 30 δεν το λές και άσχημα...

Edited by ΜΙΚ
  • Like 1

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Share this post


Link to post
Share on other sites

θα χει ενδιαφερον; να βαλω time lapse;


But where are the clowns?

Quick! Send in the clowns!

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Μπα πάνε να ψοφήσουν σιγά σιγά, πετάμε


Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Share this post


Link to post
Share on other sites

Εγώ θα πετάξω, για σένα δε ξέρω (ναι ναι κρυάδα αλλά είναι το αστείο μας το τελευταίο καιρό στο παραπέντε πχ. εγώ θα βρω το θερμικό, για σένα δε ξέρω κλπ κλπ. Επέκταση χειμώνα: εγώ θα βρω πούδρες, για σένα δε ξέρω :shuriken: )

 

Η αλήθεια είναι ότι η τάση είναι για κιθ. αλλά μη το δέσεις και για σίγουρο.

 

Σήμερα μια και το ανέφερα παραπάνω ο λόγος που εξαφανίστηκαν τα θηρία στην Αθήνα είναι η υπερκαταιγιδάρα που έσκασε πιο Βόρεια και ρούφηξε όλη την ενέργεια από την ευρύτερη περιοχή. Αν κάποιος έφαγε καμιά ας το πει πρέπει να ήταν θερίο.

 

Πλάκα πλάκα Όλυμπος και ίσως και πιο χαμηλά βουνά έχουν χιόνια σήμερα και αύριο :animier: Φοβερές καταιγίδες στα Βόρεια

Edited by ΜΙΚ

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Share this post


Link to post
Share on other sites

Έχω γίνει κουραστικός, αλλά μπαλκόνι πότε πλένουμε;

 

Γιατί την επόμενη φορά που θα το πλύνω και το επόμενο βράδυ θα γίνει καφέ :ass: θα πηδήξω χωρίς παραπέντε!!! :veryangry: :veryangry: :veryangry:

Edited by wraith
  • Like 1

sinox-0.jpeg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Με πολύ μικρή επιφύλαξη για ξεκάρθωτη καταιγίδα πλύνε για Αθήνα. Και εγώ έπλυνα αμάξι

Edited by ΜΙΚ
  • Like 1

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Share this post


Link to post
Share on other sites

Καλημέρα σε όλους!

 

Να μοιραστώ μαζί σας κάποιες από τις υπέροχες φωτογραφίες που τράβηξα κατά την παραμονή μου στην Σάμο και την Ικαρία τις τελευταίες 4 ημέρες:

 

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=345560338880129&id=279326335503530

 

Ασθενείς άνεμοι, νορμάλ θερμοκρασίες και αναπτύξεις τοπικών νεφώσεων στα ορεινά τμήματα των νησιών είναι το καθημερινό σκηνικό του καιρού.

Αττική βλέπω αρκετή αστάθεια σήμερα η οποία όμως θα μείνει μόνο σε ανάπτυξη τοπικών νεφώσεων ή νεφώσεων αστάθειας.

 

Δημήτρης


www.YouWeather.com

Share this post


Link to post
Share on other sites

Χμμ, φοβερά σύννεφα και σήμερα Πάρνηθα και Υμμητό. Για να δούμε, δεν είμαι τόσο σίγουρος ότι δεν θα κάνουν τίποτα. Το meteo πχ δίνει καταιγίδα


Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Share this post


Link to post
Share on other sites

τι ειναι οι νεφωσεις ασταθειας;


But where are the clowns?

Quick! Send in the clowns!

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Koίτα έξω από το παράθυρο. Αέρας ανεβαίνει (=αστάθεια) και η υγρασία που έχει μέσα γίνεται σύννεφο.

 

Από τώρα μέχρι τον Οκτώβρη Αθήνα μόνο τέτοιες θα βλέπεις

Edited by ΜΙΚ
  • Like 1

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Share this post


Link to post
Share on other sites

Μόλις μας τέλειωσε ο ήλιος που τις τροφοδοτούσε με ενέργεια και έσβησαν όλες.

 

Αύριο πάλι από το πρωί.

 

Αυτά που βλέπεις τώρα σαν σκια είναι στα 8.000μ υψηλή νέφωση (νερό είναι και αυτό)

 

Λάππα και λοιποί ΣΚ πετάμε

  • Like 2

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Share this post


Link to post
Share on other sites

Τα σύννεφα στην Αθήνα είναι καθαρά από χαμηλό. Φλούφλικο θερμό μέτωπο βασικά ίσως ρίξει καμιά ψιχάλα. Μετά λογικά θα σπάσουν και περνάμε στα καθιερωμένα προβατάκια σύννεφα αστάθειας κλπ.

 

Δημήτρη αύριο λες να τη γλυτώσουμε τη καταιγίδα?


Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...