donmeli 14 Report post #51 Posted August 21, 2013 (edited) Για διευκόλυνση παρόμοιων καταστάσεων βρήκα ένα χρήσιμο κατά τα φαινόμενα εργαλείο. Βάζοντας την τοποθεσία που σε ενδιαφέρει και ορίζοντας την ακτίνα αναζήτησης σε χλμ., καθώς και κάποια άλλα κριτήρια εαν θέλεις, σου βγάζει τα παντα σε πληροφορίες για τα Χιονοδρομικά της περιοχής που σε ενδιαφέρει. Π.χ για Μόναχο βγάζει 243 χιονοδρομικά κέντρα (καλά μερικά είναι αίθουσες ή μεμονομένες πίστες) σε ακτίνα 145χλμ. με το κοντινότερο σε απόσταση 9χλμ Και παρεπιπτώντος στο Kitzbuehel στα 97 χλμ. λειτουργούν τώρα 8/54 λιφτ ψήνεται κανείς!!! Edited August 21, 2013 by donmeli Quote Αλήθεια στο curling ντοπάρονται? Share this post Link to post Share on other sites
mil 8,727 Report post #52 Posted August 21, 2013 (edited) Και παρεπιπτώντος στο Kitzbuehel στα 97 χλμ. λειτουργούν τώρα 8/54 λιφτ ψήνεται κανείς!!! Σε όλα τα Αυστριακά βουνά λειτουργούν μερικά λιφτ και σαλέ στο βουνό το καλοκαίρι. Προσφέρονται για περίπατο, ποδήλατο και πλήθος άλλων καλοκαιρινών εκδηλώσεων και δραστηριοτήτων (καλοκαιρινό έλκυθρο, συναυλίες, παιδότοποι......). Και πραγματικά αξίζει κανεις να δοκιμάσει. Και μία διορθωσούλα... από το αεροδρόμιο δεν είναι 97, αλλά περισσότερα από 150 χιλ. Edited August 21, 2013 by mil Quote Share this post Link to post Share on other sites
donmeli 14 Report post #53 Posted August 21, 2013 Και μία διορθωσούλα... από το αεροδρόμιο δεν είναι 97, αλλά περισσότερα από 150 χιλ. Σωστά τα 97χλμ αναφέρονται σε ευθεία εναέρια γραμμή, κάτι που δεν είχα προσέξει πριν. Quote Αλήθεια στο curling ντοπάρονται? Share this post Link to post Share on other sites
donmeli 14 Report post #54 Posted August 21, 2013 ΠωΠω!!! αυτό θα πει αφηρημάδα. Ξέχασα να βάλω το link για το εν λόγω εργαλείο http://www.bergfex.at/oesterreich/suchen/ 1 Quote Αλήθεια στο curling ντοπάρονται? Share this post Link to post Share on other sites
giannis_an 45 Report post #55 Posted August 23, 2013 Επειδη το επισκεφθηκα περυσι και μαλλον θα παω και φετος θα σου ελεγα να σκεφτεις το Serre Chevalier, απο αποψη πιστων το θεωρω αδυνατο να μη σε καλυψει. Επισης απεχει 2-2.5 ωρες απο Μιλανο και την περιοδο απο 10 Ιανουριου μεχρι 12 Φεβρουαριου θα βρεις και πολυ καλες προσφορες για δωματια. Και το πιο σημαντικο θα βρεις και εναν ΕΛΛΗΝΑ δασκαλο που συγκαταλεγεται στους κορυφαιους της ESF.... ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΕΡΚΟΣ! 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Turms 2,691 Report post #56 Posted September 1, 2013 Παντως καποια ξενα πρακτορεια εχουν τρελες προσφορες για ΧΚ στην Γαλλια. Κυριως για εκτος σαιζον. 189 ευρω για μια βδομαδα σε διαμερισμα 4 ατομων + καρτα λιφτ δεν ειναι καθολου ασχημα. Για les2alpes Το θεμα ειναι τα μεταφορικα. 1 Quote Snow is on my D.N.A. Share this post Link to post Share on other sites
panchristo 6,271 Report post #57 Posted September 1, 2013 Παντως καποια ξενα πρακτορεια εχουν τρελες προσφορες για ΧΚ στην Γαλλια. Κυριως για εκτος σαιζον. 189 ευρω για μια βδομαδα σε διαμερισμα 4 ατομων + καρτα λιφτ δεν ειναι καθολου ασχημα. Για les2alpes Το θεμα ειναι τα μεταφορικα. Βάλτε κάνα link ρε παιδιά... 1 Quote "Ω ξειν', αγγέλειν ότι τήδε κείμεθα της χιονοδρομίας πειθόμενοι" Austrian Level 2 Ski Instructor Share this post Link to post Share on other sites
bbird 24 Report post #58 Posted September 3, 2013 Βάζω τρεις λίστες με τις αποστάσεις από ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ Γενεύη, Μοναχο http://www.j2ski.com/ski_resorts/Airports/Geneva.html http://www.j2ski.com/ski_resorts/Airports/Munich.html Αυτή τη στιγμή τα εισητήρια για Γενεύη με Aegean και Swiss είναι στα 160 - 200 ευρώ. Οι δύο εταιρίες μάλιστα ΔΕΝ χρεώνουν τον εξοπλισμός έξτρα. ΔΕΝ ισχύει επίσης ότι οι πτήσεις για Μιλάνο και Μόναχο είναι φθηνότερες από Γενεύη. Η Ιταλία και η Αυστρία είναι απλώς φθηνότερες χώρες. Τα αεροδρόμια για άμεση πρόσβαση στην καρδιά των Άλπεων σε όλα τα χιονοδρομικά είναι Γκρενόμπλ, Ίσνμπρουκ και Τορίνο για τα οποία δυστυχώς δεν υπάρχουν πτήσεις (απευθείας) από Ελλάδα. Εγώ θα δοκίμαζα το Grand Massif (Γαλλία) 50 λεπτά από Γενεύη, με ΤΕΡΑΣΤΙΑ συνδεόμενη έκταση και πάρα πολλές ΦΘΗΝΕΣ επιλογές διαμονής. 3 Quote Share this post Link to post Share on other sites
mik2fast 21 Report post #59 Posted September 9, 2013 (edited) Παιδια συγγνωμη για το off topic αλλα αν μπορειτε να μου απαντησετε στο ερωτημα αν χρειαζεται διαβατηριο για Πραγα/Τσεχια.Για να μην ανοιγω θεμα καινουριο το ρωταω εδω...αν νομιζουν οι μοντ ας το μεταφερουν αλλου...και παλι sorry για το off topic. Edited September 9, 2013 by mik2fast Quote Share this post Link to post Share on other sites
kaps 2,736 Report post #60 Posted September 9, 2013 Παιδια συγγνωμη για το off topic αλλα αν μπορειτε να μου απαντησετε στο ερωτημα αν χρειαζεται διαβατηριο για Πραγα/Τσεχια.Για να μην ανοιγω θεμα καινουριο το ρωταω εδω...αν νομιζουν οι μοντ ας το μεταφερουν αλλου...και παλι sorry για το off topic. Eννοειται πως οχι δεν χρειαζεσαι διαβατηριο. Η Τσεχια ειναι μελος της ΕΕ και της συνθηκης Σενγκεν. 1 Quote Αν δεν σας κανει κοπο, δειτε την φωτο στο Avatar και πειτε μου τι πρεπει να κανω για να βελτιωσω το στυλ μου...... 'Εχω προλάβει ανοιχτη τη Σαχάρα. Θα Σεβεστε! Share this post Link to post Share on other sites
mik2fast 21 Report post #61 Posted September 9, 2013 ετσι ηξερα και εγω απλα καποιος φιλος με εβαλε στην πριζα και ειπα να ρωτησω αν ξερει καποιος απο εδω...ευχαριστω πολυ Quote Share this post Link to post Share on other sites
mil 8,727 Report post #62 Posted September 10, 2013 ετσι ηξερα και εγω απλα καποιος φιλος με εβαλε στην πριζα και ειπα να ρωτησω αν ξερει καποιος απο εδω...ευχαριστω πολυ Η σειρά σου τώρα να τον βάλεις εσύ στην πρίζα! 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites