Jump to content

Recommended Posts

τωρα χιονισε 50 ποντους εξτρα,θα χιονιζει τις επομενες 3 μερες,και φοβασαι να μη λιωσει :thumbup:

εκει οι θερμοκρασιες ειναι μειον

Share this post


Link to post
Share on other sites

Μας βλεπω για Bansko το σαββατοκυριακο. Να κερωσουμε τα πεδιλα και βουρ στις πιστες. Αντε λοιπον φυγαμεεεε...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Δηλώνω υπεύθυνα πως έχω το clopyright του παρόντος post, δεδομένου ότι πήρα αυτούσια κομμάτια από άλλα υπάρχοντα λίγο πιο διάσπαρτα, πήρα γνώμες και προτάσεις από μέλη καταθέτοντας και τις δικές μου. Όπου υπάρχει προσωπικό στοιχείο και υποκειμενική άποψη, έχω προσπαθήσει να το κάνω διακριτό και σαφές.

Οποιοσδήποτε έχει να διορθώσει κάτι ή να προσθέσει, αυτός είναι ο σκοπός μας, καλό για όλους μας.

 

ΓΕΝΙΚΑ

 

Το Μπάνσκο αποτελεί γενικά μία καλή και σχετικά οικονομική λύση εάν θες να δεις κάτι διαφορετικό από τα ελληνικά χιονοδρομικά, για περίοδο 3-4 ημερών. Προσωπικά το προτιμώ για λίγες ημέρες (μέχρι 5), χωρίς να το έχω προγραμματίσει πολύ καιρό πριν. Για πολυήμερες διακοπές ή όταν μπορώ να προγραμματίσω μήνες πριν, θα κοιτούσα περιοχές Άλπεων.

Αρκετά ικανοποιητικές (και πάνω) εγκαταστάσεις, καλοί αναβατήρες, καλά ξενοδοχεία.

Σε επίπεδο παροχής υπηρεσιών υστερεί. Πολλές φορές θα νιώσεις ότι σε κοιτούν στην τσέπη, όπως και σε πολλά άλλα μέρη άλλωστε.

Όσοι πάτε για πρώτη φορά ενδέχεται να ενθουσιαστείτε...

(Start off topic)

Ok, καλά είναι αλλά σκεφτείτε πως με τη στήριξη της Ελληνικής Χιονοδρομίας και των Χιονοδρομικών μας από τη δική μας πλευρά και τη χρηστή διοικήση αυτών των επιχειρήσεων από την άλλη, θα μπορούσαμε σαν χειμερινά θέρετρα να προσφέρουμε ένα προϊόν συνολικά πολύ καλύτερης ποιότητας και να το χαιρόμαστε ανά πάσα στιγμή.

(End off topic)

 

ΠΩΣ ΝΑ ΠΑΣ

 

1.
Ταξιδιωτικό Γραφείο
. Υπάρχουν γραφεία που έχουν προγραμματισμένες αναχωρήσεις κάθε εβδομάδα.Αναχωρήσεις Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη, βραδυνές ώρες (φτάνεις στο Μπάνσκο την άλλη μέρα το πρωί) και επιστροφή στην Αθήνα την Κυριακή το βράδυ. Αναχώρηση από Μπάνσκο Κυριακή μεσημέρι, δύσκολο να βγει σκι ή δεν θα έχει πολύ value for money η κάρτα. Στο πακέτο συμπεριλαμβάνεται μεταφορά (κόστος 70€) και διαμονή. Μέσο κόστος πακέτου για ένα ξενοδοχείο 4* με πρωινό 130€ - 5 ημέρες, 3 διανυκτερεύσεις.(όχι περίοδος εορτών)

2.
Μόνος σου.
Επιλέγεις το ξενοδοχείο της αρεσκείας σου και πηγαίνεις με δικό σου αυτοκίνητο. Διαδρομή: από Αθήνα 750 km μέσω Προμαχώνα. Αγοράζεις ειδικό αυτοκόλλητο σήμα κυκλοφορίας(αντί διοδίων) στα σύνορα ή στα βενζινάδικα ,για μια εβδομαδα 5 €.Για το Μπανσκο στρίβεις 70 km μετά τα σύνορα ,στο Σιμιτλι και μετά όλο ευθεία 40χμ.

 

ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ - ΠΡΑΣΙΝΗ ΚΑΡΤΑ

 

Σε οποιαδήποτε χώρα της ΕΕ κι' αν ταξιδέψετε, η ασφάλεια του αυτοκινήτου σας παρέχει αυτόματα την ελάχιστη κάλυψη (αστική ευθύνη) που απαιτείται από το νόμο. Αυτό ισχύει και στην Ισλανδία, τη Νορβηγία και την Ελβετία. Εάν έχετε μικτή ασφάλιση στη χώρα σας, ελέγξτε κατά πόσον η ασφάλιση αυτή σας καλύπτει και στις μετακινήσεις σας σε άλλες χώρες.

 

Η πράσινη κάρτα δεν είναι υποχρεωτική όταν ταξιδεύετε στην ΕΕ, αλλά χρησιμεύει ως διεθνώς αναγνωρισμένη απόδειξη ασφάλειας και διευκολύνει την απαίτηση αποζημίωσης στην περίπτωση ατυχήματος. Εάν δεν έχετε μαζί σας την πράσινη κάρτα, πρέπει να έχετε το πιστοποιητικό ασφάλισής σας.

 

Η ασφαλιστική σας εταιρεία μπορεί να σας προμηθεύσει ένα ευρωπαϊκό έντυπο δήλωσης ατυχήματος, δηλαδή ένα τυποποιημένο έγγραφο σε πολλές γλώσσες που διευκολύνει τη δήλωση επιτόπου σε περίπτωση ατυχήματος σε άλλη χώρα.

 

Η κοινοτική νομοθεσία εξασφαλίζει την ταχεία αποζημίωση των θυμάτων τροχαίων ατυχημάτων που συμβαίνουν εκτός της χώρας τους. Η νομοθεσία αυτή δεν εφαρμόζεται μόνο σε ατυχήματα που συμβαίνουν στο έδαφος της ΕΕ, αλλά, επίσης, και σε ατυχήματα που συμβαίνουν σε τρίτη χώρα, μεταξύ δύο υπηκόων κρατών μελών της Ένωσης, υπό τον όρο ότι η χώρα αυτή έχει υιοθετήσει το σύστημα της πράσινης κάρτας.

 

Επικοινωνήστε ΕΓΚΑΙΡΑ με τον ασφαλιστή σας και ζητήστε του να σας εκδώσει ΠΡΑΣΙΝΗ ΚΑΡΤΑ με ισχύ εντός του μήνα που θα ταξιδεψετε , καθώς και να σας ενημερώσει για τις καλύψεις που ισχύουν. Η έκδοση απ' ευθείας απο την Ασφαλίστική σας εταιρεια μπορει να γίνει συνήθως μεσα σε 1-2 ημέρες , ενώ αν μεσολαβήσει ο ασφαλιστής σας μπορει να καθυστερήσει παραπάνω. Σε καθε περίπτωση μην το αφήσετε τελευταια στιγμή αλλα κάντε το τώρα!!! Η έκδοσή της Πράσινης Καρτας συνήθως είναι Δωρεάν , αλλα μερικές ασφαλιστικές χρεώνουν ενα συμβολικο ποσο.

 

 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ

 

- Το μέγιστο όριο ταχύτητας στους αυτοκινητοδρόμους είναι ως επί το πλείστον 110, 120 ή 130 km/h και στις κατοικημένες περιοχές 50 ή μερικές φορές ακόμα και 20 km/h. Κοιτάτε προσεκτικά τις πινακίδες για να είστε σίγουροι για το μέγιστο όριο ταχύτητας και για τους άλλους ειδικούς όρους που ισχύουν. Γενικά για την Βουλγαρία ισχύουν : Κατοικημένες περιοχές 50 χλμ/ωρα , Εκτός κατοικημένων περιοχών : 90 χλμ/ωρα και στους Αυτοκινητόδρομους : 130 χλμ/ώρα.

 

- Ο Κ.Ο.Κ. της Βουλγαριας προβλεπει οδηγηση με υποχρεωτικά αναμενα τα φωτα ΚΑΙ την ημερα. Να τηρειτε τα ορια ταχυτητας γιατι τα μπλοκα ειναι αρκετα συχνα και δεν αστειευονται!!!!

 

 

- Διόδια : Στην είσοδο της Βουλγαρίας αγοραζετε αυτοκόλητοσήμα αντι διοδίων κόστους 5 Ευρώ (εβδομαδιαιο) το οποίο κολλατε στο μπροστινό τζάμι.

 

- Για την ασφάλεια σας είναι πολύ καλό να ζητήσετε την εκδοση "Ευρωπαικής Κάρτας Ασφάλισης" απο τον ασφαλιστικό σας φορέα (ΙΚΑ ΟΑΕΕ κτλ).Ειναι δωρεαν, εκδίδεται γρήγορα, ευκολα και εξασφαλίζει ιατροφαρμακευτική περίθαλψη στα Βουλγάρικα νοσοκομεία (χτύπα ξύλο).

 

 

 

3.
Συνδυασμός των 1,2.
Δηλαδή να επιλέξεις σπίτι ή ξενοδοχείο της αρεσκείας και να χρησιμοποιήσεις το λεωφορείο των ταξιδιωτικών για τη μεταφορά ή το αντίθετο (κλείνεις ξενοδοχείο μέσω ταξιδιωτικού και πας με το αυτοκίνητό σου)

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ - ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ:

 

 

1. Άδεια οδήγησης (Πηγαίνοτας με Ι.Χ.)

Μια έγκυρη άδεια οδήγησης που έχει εκδοθεί από κράτος μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης ισχύει σε όλες τις χώρες της ΕΕ., δηλαδή το ροζ Δίπλωμα Οδήγησης.

 

2. ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ

 

Η είσοδος στην Βουλγαρία επιτρέπεται στους κατόχους
ΝΕΑΣ Αστυνομικής Ταυτότητας
όπου αναγράφονται τα στοιχεία ΚΑΙ με Λατινικούς χαρακτήρες , ή με Διαβατήριο σε Ισχύ.

ΔΙΑΜΟΝΗ

 

Πάρα πολλά ξενοδοχεία. Για τους σκιέρ ενδείκνυται η επιλογή ξενοδοχείου πολύ κοντά στη γόνδολα. Όλα έχουν mini bus με τακτά δρομολόγια στη γόνδολα, ακόμα και αυτά που είναι μια ανάσα (200 μ), σε περίπτωση όμως που δεν προλάβεις τα προγραμματισμένα, υπάρχει χρέωση. Όλα επιδέχονται παζαριού. Προτιμητέα ξενοδοχεία 3*-4* που δύσκολα θα έχεις πρόβλημα με ανεπαρκή θέρμανση.

Προτάσεις ξενοδοχείων (προσανατολισμένα στα ανωτέρω, χωρίς να αποκλείει άλλα, ούτε φυσικά να εγγυάται σε κάθε επίπεδο γι αυτά ): Vihren, Perun Lodge, Regnum, Lion, Ida hotel και άλλα πολλά.

 

ΦΑΓΗΤΟ-ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ

 

1. Victoria. Απέναντι απ’το Kempinski Hotel, χρειάζεται κράτηση ειδικά σε ημέρες ή ώρες αιχμής

2. Euphoria. Πολύ κοντά στο Tsakiris Rental (απέναντι απ’τη γόνδολα) είναι και για ποτό

3. Baryakova Mehana. Μέσα στα στενά της πόλης, αδυνατώ να περιγράψω τη διαδρομή, με οδηγεί η πείνα μου. Γνωστή ταβέρνα σε ελληνικό στυλ, ρωτήστε να σας δώσουν οδηγίες

 

Ποτό

 

 

1. Amigos Pub, κοντά στο φανάρι της γόνδολας

2. Pirin 75. Πιο κεντρκά-χαμηλά, στην αρχή του πεζόδρομου

3. Ακριβώς απέναντι του Pirin 75, Leons (ή Lions, επιφυλάσσομαι για την ορθογραφία μέχρι να το δω από κοντά)

 

ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ – ΜΑΘΗΜΑΤΑ

 

Όπως είναι αναμενόμενο, σφύζει ο τόπος. Σε όλα τα άλλα, υπάρχει και κατάστημα ενός Έλληνα - Tsakiris Rentals (απέναντι απ’τη γόνδολα)- με κάποιους ελληνόφωνους καθηγητές. Πιθανόν να υπάρχουν και άλλες επιχειρήσεις με ελληνόφωνους καθηγητές εάν το προτιμάτε.

 

ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ

 

Όπως είναι αναμενόμενο η περίοδος των εορτών (μέχρι 5/01) και όταν κολλάει τριήμερο (Καθαρά Δευτέρα, 25η Μαρτίου, Τριών Ιεραρχών και οτιδήποτε άλλο), τα πράγματα είναι πολύ ζορισμένα από κόσμο.(Μην ξεχνάμε ότι είμαστε πολύ λίγες ώρες από Θεσσαλονίκη) Αυτό σημαίνει ουρές σε εκδοτήρια, πίστες που χαλάνε νωρίς και μία γενικότερη ταλαιπωρία. Σε αυτά να προσθέσουμε τις λευκές εβδομάδες των Ευρωπαίων (δεν γνωρίζω πότε ακριβώς, όποιος ξέρει βοηθάει). Πάντως το 2013 πέτυχα την 25η Μαρτίου κάτι Αγγλάρες και ένιωθα πως ήμουν το Φαληράκι. Στο ψητό:

1.
Ουρές.
Όσο πιο νωρίς (8-8.30) στη γόνδολα, τόσο καλύτερα από αναμονή. Σε ζορισμένες από κόσμο περιόδους, υπάρχει η επιλογή να σε ανεβάσει vanάκι, είτε του χιονοδρομικού (δωρεάν με την κάρτα που θα έχετε ήδη βγάλει), είτε του ξενοδοχείου, είτε από επιχείρηση ενοικιάσεων. Η επιλογή ισχύει και όταν λόγω αέρα το χιονοδρομικό έχει κάποιες πίστες ανοικτές αλλά η γόνδολα δεν δουλεύει. Επίσης σε περίπτωση που στη γόνδολα έχει μεγάλη αναμονή για την έκδοση εισιτηρίου και αποφασίσετε να ανέβετε με van, μπορείτε φυσικά να εκδόσετε εισιτήριο στο βουνό. (και εκεί ουρά θα έχει)

2.
Πίστες.
Αρκετή καλή ποικιλία (75 km) για όλα τα επίπεδα ικανότητας. Ισχύει το «όσο πιο πρωί, τόσο πιο καλά». Ο λόγος είναι λόγω μεγάλου πλήθους κόσμο, 13.30 έχουν γίνει πεδία κατάλληλα να σπείρεις καρότα και να παίξεις Farmville (κοινώς χωράφια). Μέχρι τότε έχεις προλάβει να κάνεις αρκετό ποιοτικό σκι. Ζητήστε τον χάρτη του χιονοδρομικού και μελετήστε τις εναλλακτικές που σας δίνονται προκειμένου να ξέρετε η διακλάδωση της πίστας που θα ακολουθήσετε, τι δυσκολίας είναι.Θα μπορούσαμε να γράψουμε προτεινόμενες πίστες (προσωπικό γούστο), επειδή όμως ο καθένας έχει άλλα γούστα και άλλες ικανότητες, λέμε να κοιτάξετε τον χάρτη.

Προσωπική εκτίμηση:
Το
Bansko
έχει αρκετά γρήγορους και μεγάλης δυναμικότητας αναβατήρες. Δεν δημιουργείται πολύ εύκολα συνωστισμός στις βάσεις εάν δεν γίνεται γενικότερος χαμός, στην πίστα όμως μπορεί να γίνεται της κακομοίρας από κόσμο. Προτείνεται να πάρετε να εφεδρικά μάτια μαζί σας, προκειμένου να τα τοποθετήσετε στην πλάτη.

 

3.
Ski
out
.
Υπάρχει η δυνατότητα να κατέβετε μέχρι το χωριό (βάση της γόνδολας) από ski route. Σε ορισμένα σημεία χρειάζεται σπρώξιμο. Προσωπικά δεν το χάνω με τίποτα. Πολύ γλυκιά κατάληξη μιας μέρας γεμάτης σκι, η μπύρα στο open bar του Kempinski.

4.
Σαλέ.
Υπάρχει ένα στο κάτω πλατό και ένα στο μέσο περίπου του χιονοδρομικού. Εάν θέλετε να αυξήσετε κατακόρυφα το κόστος, επισκεφτείτε το πάνω σαλέ. Τιμές σχεδόν St. Moritz.

 

ΣΥΝΑΛΛΑΓΜΑ

 

Νόμισμα της Βουλγαρίας το Λέβα. Η καλύτερη δυνατή ισοτιμία που θα πετύχετε είναι στην τράπεζα, εφόσον είσαι πελάτης (άνοιξα λογαριασμό) και είναι 1 ευρώ = 1,956 λέβα. Υπάρχει σίγουρα Τράπεζα Πειραιώς. Εάν έχετε λογαριασμό στην Πειραιώς με την cash card κάνετε ανάληψη σε λέβα, στην καλύτερη δυνατή ισοτιμία (η παραπάνω).

Tip: Αφού πάντα με παρέα πάμε, ανοίξτε εκ των προτέρων (εαν δεν έχετε ήδη) έναν λογαριασμό και βάλτε όλη η παρέα τα χρήματα σας σε αυτόν. Φτάνοντας στο Μπάνσκο, κάνετε ανάληψη από το ΑΤΜ όσα χρειάζεστε.

Εάν η ανάγκη σας οδηγήσει στα ανταλλακτήρια, μην μένετε στην αναρτημένα ταμπέλα, ρωτήστε. Μπορεί να γράφουν 1,93 και να σας αλλάξουν για 1,85.

Σε περίπτωση που κάνετε ανάληψη χρημάτων από την τράπεζα, υπολογίστε να «σηκώσετε» τόσα ώστε να μην σας περισσέψουν πολλά, άρα όταν θα οδηγηθείτε σε ανταλλακτήριο πριν την επιστροφή(πχ Κυριακή-κλειστά η τράπεζα), να μην έχετε να μετατρέψετε μεγάλο ποσό. Πληρώνουμε ΠΑΝΤΑ σε λέβα, δεν δεχόμαστε λογαριασμό σε ευρώ. Επίσης καλό είναι όταν έρθει ο λογαριασμός να κάνουμε καμία διασταύρωση με τον κατάλογο, κάποιες φορές γίνονται λάθη

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

 

Πριν την αναχώρησή σας,
επικοινωνήστε με τον παροχο κινητης τηλεφωνίας σας
και ενεργοποιήστε την
περιαγωγή
(Roaming) , ώστε να λειτουργεί το τηλεφωνό σας και στην Βουλγαρία.
Προσοχή στις διεθνείς χρεώσεις
, μπορεί να κρύβουν δυσάρεστες εκπλήξεις! Για να μειώσετε τις ανάγκες επικοινωνίας μέσω τηλεφώνου, μπορείτε να προμηθευτείτε ένα ζευγάρι
ώστε να είστε συνεχώς σε επαφή με την παρέα σας στο βουνό χωρίς καμία επιπλέον χρέωση.

 

Καλά να περάσετε!!!

Υ.Γ. Ευχαριστώ τον Kaps που οικειοποιήθηκα το post του χωρίς να τον ρωτήσω καν, τον Pepe, τον GeorgePs και εδώ είναι που πρέπει να φτιαχτεί το μνημείο του άγνωστου πληροφοριοδότη για όσους δεν ξέρω.
Edited by GiGi
  • Like 8

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ωπ, τώρα το είδα αυτό (πολύ καλή προσπάθεια και ευχαριστούμε!). Στο πρώτο μήνυμα κάθε thread για χιονοδρομικό υπάρχει ήδη ένας οδηγός με πληροφορίες, κάποιες δικές μας, κάποιες μαζεμένες από διάφορες πηγές (που πρέπει να αναφέρουμε).

 

Το παρόν ενσωματώθηκε στον υπάρχοντα οδηγό του Bansko!

  • Like 4

Νίφει!

Share this post


Link to post
Share on other sites

πολυ καλη μαζεμενη δουλεια φιλε Μπραβο


ski vs sb? (for now)



i will be in BANSKO between 23 & 27th of december,

 

 

portofolio : https://500px.com/georgeps

qrz: https://www.qrz.com/lookup/SY1BMK

Share this post


Link to post
Share on other sites

ΣΥΝΑΛΛΑΓΜΑ

 

Νόμισμα της Βουλγαρίας το Λέβα. Η καλύτερη δυνατή ισοτιμία που θα πετύχετε είναι στην τράπεζα, εφόσον είσαι πελάτης (άνοιξα λογαριασμό) και είναι 1 ευρώ = 1,956 λέβα. Υπάρχει σίγουρα Τράπεζα Πειραιώς. Εάν έχετε λογαριασμό στην Πειραιώς με την cash card κάνετε ανάληψη σε λέβα, στην καλύτερη δυνατή ισοτιμία (η παραπάνω).

Tip: Αφού πάντα με παρέα πάμε, ανοίξτε εκ των προτέρων (εαν δεν έχετε ήδη) έναν λογαριασμό και βάλτε όλη η παρέα τα χρήματα σας σε αυτόν. Φτάνοντας στο Μπάνσκο, κάνετε ανάληψη από το ΑΤΜ όσα χρειάζεστε.

 

Πράγματι, απ' οτι είδα στο Βουλγάρικο site, η Πειραιώς, από τα σύνορα μέχρι το Μπάνσκο, έχει υποκαταστήματα στο Πετρίτσι, Το Σανντάνσκι και το Μπάνσκο(2!).

 

Διευκρίνισε, κάτι που με ενδιαφέρει, ως πελάτη της Πειραιώς, αν μπορείς:

Λες οτι, αν έχεις λογαριασμό της Πειραιώς στην ΕΛΛΑΔΑ, μπορείς με την cash card να αναλάβεις μετρητά στην Βουλγαρία?

Ή οτι πρέπει να ανοίξεις λογαριασμό στην Βουλγαρία, να καταθέσεις τα Ευρώ σου εκεί και μετά να αναλαμβάνεις σε Λέβα?

Edited by alexk

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ακριβως, σηκώνεις κανονικά μια μικρή επυφυλλαξη εαν υπαρχει προμήθεια ανα συναλλαγή.Μπορεις να ρωτήσεις την τράπεζα για σιγουριά. Την πρώτη φορα που ειχα παει κ δεν το ήξερα ανοίξαμε λογαριασμό εκει, καταθέσαμε σε ευρώ και αμέσως σηκωσαμε λέβα. Ακούγεται ανόητο αλλα ετσι κάνουν, αλλιως δεν σου δίνουν την ίδια ισοτιμία.

 

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Εγω πάντως τη καλύτερη ισοτιμία έβρισκα στο ανταλλακτήριο αμέσως μόλις μπαίνεις Βουλγαρία από Προμαχώνα.

Αυτο βέβαια πριν 4 χρόνια που πήγαινα.....

  • Like 1

2013_Elan_Amphibio_Waveflex_14_Fusion.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Δηλαδη θα παμε με αλυσιδες και πριν το χωριο?

 

Χθες και προχθές (2 και 3 Μαρτίου) στο χωριό (Μπάνσκο) μόνο έβρεχε.

Αντίθετα από chalin valog και πάνω έριχνε χιόνι ασταμάτητα.

Το περίεργο είναι ότι χθες το βράδυ στην επιστροφή παντού έβρεχε και μόνο στο Νευροκόπι (5 χλμ πριν και 5 χλμ μετά) χιόνιζε!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ανταλαγη ευρο στα σύνορα ,με το που περάσετε ,δεξιά και αρηστερα εχει 1,93 βλάπτει για 1 ευρο

 

Εχτές όλο το βράδυ στο βουνό χιονίζε,και λίγο κάτω αλλά δεν το κράτησε κάτω,πάνω έχει αρκετό χιόνι για της επόμενες 4-5 εβδομάδες

Να είμαστε καλά να πάμε :)

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Λέτε να χιονίσει και μέσα στο χωριό αυτό το τετραήμερο ;Τι λένε οι προβλέψεις? θα δούμε επιτέλους μια άσπρη μέρα? ? ? ? ?

Share this post


Link to post
Share on other sites

αστο το χωριο,πανω να εχει,και κατο να ειναι καθαρα,να μπορουμε ανετα να παμε να πιουμε και μια μπιρα :thumbup:

  • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Παιδια για οποιον σκοπευει να ανεβει στο βουνο σημερα χιονιζει αρκετα απο το βραδυ.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Επιστροφή απο 4 μερες στο μπανσκο και παραθετω φωτος απο τις πολυ καλες μερες που περασαμε εκει.Πολυ πολύ χιόνι(χιονιζε ασταματητα για δυο μερες),ουρες μηδαμινες,κοσμος εξαφανισμενος(ειδικα τις καθημερινες)χορτασαμε κατεβασιες και τελευταια μερα χιονιζε πολυ κ μεσα στο χωριο(20-25 ποντους το πρωι που φυγαμε και συνεχιζε).Δυστυχως δε προλαβαμε το βουνο μετα τη κακοκαιρια,αλλα αχαριστοι δεν ειμαστε.Η καλυτερη περιοδος που μπορει να παει καποιος στο μπανσκο κατα τη γνωμη μου.Απο 03-12 μαρτιου το βουνο πρεπει να εχει βαλει γυρω στο 1 μετρο χιονι.

  • Like 6

Share this post


Link to post
Share on other sites

ομορφες φωτογραφιες.... αντε να ζηλευουμε εμεις που οταν πηγαμε δεν χιονιοσε ;p


ski vs sb? (for now)



i will be in BANSKO between 23 & 27th of december,

 

 

portofolio : https://500px.com/georgeps

qrz: https://www.qrz.com/lookup/SY1BMK

Share this post


Link to post
Share on other sites

ομορφες φωτογραφιες.... αντε να ζηλευουμε εμεις που οταν πηγαμε δεν χιονιοσε ;p

φιλε GeorgePS ,παμε την αλλη ευδομαδα αν θες,εκει θα ειμαστε!!!!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Μην έρθετε θα σας τα εχω φάει ολα!

 

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Εγω παντως ειμαι ακομα στο βουνο. Σημερα η ημερα ηταν καταπληκτικη. Το χιονι πατημενο (χθες δεν ειχαν προλαβει λογω της χιονοπτωσης της Δευτερας), αλλα απο τις 12:00 στις περισσοτερες πιστες ειχαν αρχισει να δημιουργουνται εντονα "μπαμς".

Παντως, απ' οτι φαινεται θα εχει καλο καιρο τις επομενες ημερες.

Share this post


Link to post
Share on other sites

φιλε GeorgePS ,παμε την αλλη ευδομαδα αν θες,εκει θα ειμαστε!!!!!!

 

αν ειχα τα λεφτα θα κανονιζα ταξιδακι


ski vs sb? (for now)



i will be in BANSKO between 23 & 27th of december,

 

 

portofolio : https://500px.com/georgeps

qrz: https://www.qrz.com/lookup/SY1BMK

Share this post


Link to post
Share on other sites

Να ρωτήσω κάτι. Ο δρόμος μετά τα σύνορα κάνει ακόμη την παράκαμψη από Πετρίτσι ή τον έφτιαξαν;

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

×
×
  • Create New...