Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
PhaethonF1

Snowboard Carving

Recommended Posts

Ναι. Ειπα να το δω και αυτο στη ζωη μου.. (το δυσκολο ηταν να παρω το οκ απ'το σπιτι 🤪 )

Εψαχνα κατι τυπου orca που βεβαια ειναι ακριβο και τα εξοδα ετσι κι αλλιως πολλα για κει και βρηκα προσφορα ενα salomon dancehaul οποτε δε το πολυσκεφτηκα. Για κει τα κλασικα πουδροσανιδα δεν ειναι βολικα γιατι θες ευεληξια για τα δεντρα. Αναγκαστικα πας σε volume shifted

μια χαρα...μετεφερε εντυπωσες μετα οταν με το καλο γυρισες

Snow is on my D.N.A.

τελικα, με αυτα κ με τα αλλα δεν πηρα burton, αλλα ενα gnu
ηταν προσφορα σε 270 κ ειπα δεν βαριεσαι ασ το παρει το ποταμι...

γιατι αν δεν βγει καμια προσφορα οπωσ ελπιζω θα μεινω με το π**ι στο χερι

να δουμε οταν ερθει τι παιζει. 

• Like 1

Snow is on my D.N.A.

βασικα λιγο το ενα λιγο το αλλο, για πρωτη φορα μετα απο χρονια δεν εχω κ καναν τρελο ενθουσιασμο οταν σκεφτομαι οτι σε περιπου 20 μερεσ ισωσ αρχισω την σαιζον. 
Μαλλον επειδη γινομαι 50 με επιαση κριση

Snow is on my D.N.A.

Με γεια!

Και γω για all around ενα gnu rider's choice εχω 2 χρονια (με τη C2 βαση).

Γενικά καλο για λιγο απ' όλα 

τελικα το γκαντεμιασα...ηταν λαθοσ η διευθυνση λεει η DHL κ γυρναει πισω...χαχχαχα
καλα δεν βαριεσαι δεν βιαζομαι. 

να δουμε τι θα πουνε τωρα. Γιατι αν μου πουνε τωρα οτι πρεπει να πληρωσω μεταφορικα , τοτε αστο θα τουσ πω

Snow is on my D.N.A.

• Today's Birthdays

1. snezana
      snezana
      (43 years old)
  • Recent Posts

• Ενδιαφερομαι για τιν μποτεσ, εχουν πουληθει;
    • Καλημέρα έχουν πουληθει ναι 
    • Εχουνε πωληθει;
    • Καλησπέρα, έχουν πωληθεί;
    • Προχωράει το δάνειο του ταμείου ανάκαμψης για τα 3-5. Ο υποσταθμός γιατί τα εργοστάσια πάγου θέλουν επαύξηση στο ρεύμα . Το μίνι ρόλερ κόστερ στο παρκινκ θέλει κτίρια ( τσιμέντο να γίνει)  και τα δύο κοντέινερ είναι τα εργοστάσια πάγου.     
    • Ηρακλή δεν έχουμε αλλά πια έχουμε τρεις κάμερες στην κορφή του.  Φάτε μάτια ψάρια . Σε άσχημη κατάσταση ο καραγκιοζ μπερντέ της κορυφής . Οκ χρειστικό μεν , ακαλαίσθητο δε. . Μέχρι και αν γίνει επισκευή του λιφτ θα χρειαστούμε και καινούργιο στεγαστρο.    https://www.facebook.com/share/r/17bsaT4X13/   https://www.meteolive.gr/p/parnassos.html
    • Στην ΕΤΕΜΑ η συντήρηση των αναβατήρων . Άλλωστε ήταν η μόνη που παρουσιάστηκε . Για τους μη παροικουντες στην Ιερουσαλήμ στο άτυπο ελληνικό ολιγοπωλιο ο Παρνασσός ανήκει στη .ΕΤΕΜΑ ενώ τα υπόλοιπα στον εθνικό προμηθευτή (Νουλικα) . Είναι και ο λόγος που είναι όλα  πανάκριβα στην αγορά και στην συντήρηση .      

• Forum Statistics

• Total Topics
      19,465
    • Total Posts
      464,555
  • Member Statistics

• Total Members
      12,724
    • Most Online
      2,332

Newest Member
    Agis