Jump to content
ΣΤΧ

Εκδρομή Εξωτερικού 2015 - Συζήτηση- Δηλώσεις Συμμετοχής

Recommended Posts

1. dust

2. -/-

3. skiflox

4. -/-

5. ChristosZ

6. mil

7. jimkarys

8. kosttis

9. -/-

10. xmen

11. Bebe Lily

12. stjarna

13. mosxopm

14. vardousia (νεο μελος εγγραφη λογω εκδρομης -gatz)

15. gatz

16. me_me_me

17. Kaps

18. Drifter

19. meletiadis Alexandros

20. Δρινιας Βαγγελης (drvag)

21. Petrinio

22. koumparos

23. Χριστοφορίδης Μάνος (manosdr)

24. Χριστοφορίδης Πέτρος

25. MAC

26. Damianos

27.Mαμάς Γιάννης
  • Like 1

1. Αχιλλεας (bujinkan)

2. Dust

3. -/-

4. skiflox

5. -/-

6. ChristosZ

7. mil

8. jimkarys

9. kosttis

10. -/-

11. xmen

12. Bebe Lily

13. stjarna

14. mosxopm

15. vardousia (νεο μελος εγγραφη λογω εκδρομης -gatz)

16. gatz

17. me_me_me

18. Kaps

19. Drifter

20. meletiadis Alexandros

21. Δρινιας Βαγγελης (drvag)

22. Petrinio

23. koumparos

24. Χριστοφορίδης Μάνος (manosdr)

25. Χριστοφορίδης Πέτρος

26. MAC

27. Damianos

28. Pireas

29. nikiforos

30. DimV

31. Ηλίας Κόκκινος

32. Δήμητρα Αποστολοπούλου

33.Πέλλας Αλέξανδρος

35.Κεφαλίδης Άρης

36.Πέλλας Αθαν.

37. alexk

38: SotirisM

39.Kουστας Ηλίας

40.Δανεζη Δημητρα

41.djscooby

42.Mαρινου Σοφια

43.agavalas

44. sofiarmeni

45. Δεν Ξενερωνω (οχι που νομιζατε οτι δε θα δηλωνα!!!!!!)

46. Kangchenjunga

47. spirospisperis

48. sofia-xristodoulou

49. ΣταθηςΒελετζας

50.Kyr

51.-/-

52.Vanzel

53.Christine ski

54.isid33

55.Vkarras

56.-/-

57.Mαμας Ιωαννης

1. Αχιλλεας (bujinkan)

2. Dust

3. -/-

4. skiflox

5. -/-

6. ChristosZ

7. mil

8. jimkarys

9. kosttis

10. -/-

11. xmen

12. Bebe Lily

13. stjarna

14. mosxopm

15. vardousia (νεο μελος εγγραφη λογω εκδρομης -gatz)

16. gatz

17. me_me_me

18. Kaps

19. Drifter

20. meletiadis Alexandros

21. Δρινιας Βαγγελης (drvag)

22. Petrinio

23. koumparos

24. Χριστοφορίδης Μάνος (manosdr)

25. Χριστοφορίδης Πέτρος

26. MAC

27. Damianos

28. Pireas

29. nikiforos

30. DimV

31. Ηλίας Κόκκινος

32. Δήμητρα Αποστολοπούλου

33. Πέλλας Αλέξανδρος

35. Κεφαλίδης Άρης

36. Πέλλας Αθαν.

37. alexk

38: SotirisM

39. Kουστας Ηλίας

40. Δανεζη Δημητρα

41. djscooby

42. Mαρινου Σοφια

43. agavalas

44. sofiarmeni

45. Δεν Ξενερωνω (οχι που νομιζατε οτι δε θα δηλωνα!!!!!!)

46. Kangchenjunga

47. spirospisperis

48. sofia-xristodoulou

49. ΣταθηςΒελετζας

50. Kyr

51. -/-

52. Vanzel

53. Christine ski

54. isid33

55. Vkarras

56. -/-

57. Mαμας Ιωαννης

58. Papadani

59. YannisV

60. -/-

Γιατί για τη εκδρομή του 2014-2015 πρέπει κάποιος να είναι οικονομικά τακτοποιημένο μέλος για το 2013-2014;

Έχει ξαναγίνει κάτι παρόμοιο τις προηγούμενες χρονιές και δεν το έχω πάρει χαμπάρι ή είναι κάτι καινούριο; Γιατί αν είναι κάτι καινούριο το βρίσκω λίγο άκυρο...

Καινούργιο είναι να ανακοινωνεται η εκδρομή τόσο νωρίς. Δε μου ακούγεται παράλογο να χρειάζεται να είσαι οικονομικά ταχτοποιημένο μέλος για να δηλώσεις συμμετοχή.

• Like 6

Καλά τώρα κάνουμε κουβέντα για 2 ευρω το μήνα?

• Like 2

101277.jpg

Ηλία (est), το γράφει στη ανακοίνωση.Όσοι είναι φέτος μέλη παίρνουν τις εκπτώσεις που ισχύουν κλιμακωτά μέχρι 29/8 που ισχύει και η συνδρομή τους.Από εκεί και πέρα δεν έχει έκπτωση.Ένα μέλος που θα πληρώσει συνδρομή μόνο για 2014-15 μπορεί να δηλώσει τότε αλλά δεν θα έχει την έκπτωση και ενδεχομένως ούτε την ίδια τελική τιμή.

Α) ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΕΩΣ ΚΑΙ 01/05/2014 899

Β) ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΕΩΣ ΚΑΙ 29/08/2014 925

Γ) ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΕΩΣ ΚΑΙ 30/09/2014 975

Δ) ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ 01/10/2014 ΚΑΙ ΜΕΤΑ, αναλόγως διαθεσιμότητας, η τιμή ενδέχεται να αυξηθεί.

Η ειδική τιμή ισχύει για κρατήσεις μέχρι 01/05/2014 και από τις 02/05 έως 29/084 όταν δοθεί η προκαταβολή στις παραπάνω ημερομηνίες, ισχύει για τα υφιστάμενα μέλη (συνδρομή έτους 2013-2014) δεν υπάρχει σειρά προτεραιότητας και οι ημερομηνίες θα τηρηθούν ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ αυστηρά.

• Like 2

Γιατρέ τα βλέπω όλα άσπρα!Είμαι σοβαρά?

Γιατί για τη εκδρομή του 2014-2015 πρέπει κάποιος να είναι οικονομικά τακτοποιημένο μέλος για το 2013-2014;

Έχει ξαναγίνει κάτι παρόμοιο τις προηγούμενες χρονιές και δεν το έχω πάρει χαμπάρι ή είναι κάτι καινούριο; Γιατί αν είναι κάτι καινούριο το βρίσκω λίγο άκυρο...

Καλή η παρατήρηση σου.

Πήραμε μία προσφορά που θεωρήσαμε ιδιαίτερα ελκυστική. Σε προορισμό, που σε όλες τις κατ'ιδίαν συζητήσεις μας, τον αποδεχόμαστε ως προορισμό που επιδιώκουμε να πάμε και όσοι πήγαν θέλουν να ξαναπάνε. Από την στιγμή που την προσφορά την θεωρήσαμε πολύ καλή, είμασταν ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ να ενημερώσουμε τα μέλη, αλλιώς αν την κρατούσαμε κρυφή θα μπορούσαν δικαιολογημένα να μας κατηγορήσουν. Βγάλαμε την προσφορά στα μέλη, να μας πουν αν θα τους ενδιέφερε και εκ του αποτελέσματος, φάνηκε ότι η εκδρομή ενδιαφέρει πάρα πολύ.

Το κόστος της εκδρομής, ως early booking, είναι πολύ ελκυστικό. Θέλουμε να δώσουμε σε όλα τα υφιστάμενα μέλη μας, αυτή την ευκαιρία. Κάποιο ΜΗ ΜΕΛΟΣ του συλλόγου, μπορεί να συμμετάσχει, σε τιμή που προφανέστατα το συμφέρει να πληρώσει την συνδρομή του και για την φετινή χρονιά.

Αυτό το θεωρώ εξόχως δίκαιο, διότι ο σύλλογος μας, με τις εκδρομές που κάνει, τις οποίες άλλες φορές τις διοργανώνουμε εμείς, άλλες φορές κάποιο πρακτορείο σε τιμή που προσπαθούμε να είναι πολύ χαμηλή, δεν είναι εμπορικό ταξιδιωτικό πρακτορείο που λειτουργεί ανταγωνιστικά στον χώρο, ΟΥΤΕ και βγάζει κάποιο όφελος από τα μέλη του (πχ προμήθεια, ποσοστό, κλπ).

Για φαντάσου να έρθουν 50 αλεξιπτωτιστές, να πληρώσουν την εκδρομή και να πάρουν τις εκπτώσεις και τις διευκολύνσεις και τα μέλη να μείνουν απ'έξω.

ΟΧΙ λοιπόν. Θεωρώ ότι με αυτόν τον τρόπο, διευκολύνονται τα υφιστάμενα μέλη. ΕΠΙΣΗΣ τα νέα μέλη που θα έρθουν για την παρέα μας δεν θα δυσανασχετήσουν. Και όχι οι τουρίστες που έρχονται και παρέρχονται και ποιος τους θυμάται. Ο σύλλογος δεσμεύτηκε (στην συγκεκριμένη περίπτωση), θα πληρώσει ρήτρες, ανέλαβε υποχρεώσεις και πήρε καλή τιμή για να την εκχωρήσει στα μέλη του.

Για κάθε πρόσθετη απορία, εδώ είμαστε.

Edited by mil
  • Like 7

53439599_2068663559920176_2642105202932449280_o.jpg?_nc_cat=108&_nc_ht=scontent.fath7-1.fna&oh=949ee377df86ea39cb0241879a9b002b&oe=5D132E68

Δεν εχει αλλαξει απολυτως τιποτα απο τις προηγούμενες χρονιες.

Η εκδρομη ηταν και ειναι για μελη του συλλογου.

Παντα υπηρχε σειρα προτεραιοτητος για την εκδρομη,και αυτο ειναι λογικο γιατι ο συλλογος δεσμευεται για ενα αριθμο συμμετοχων.

Και φετος λοιπον μπορεις να εγγραφης για την εκδρομη αν εισαι ταμειακα ενταξει μελος του συλλογου.

Οι εγγραφες στον συλλογο για την χρονια 2014-2015 αρχιζουν απο αρχες Σεπτεμβρίου.

Τον Σεπτέμβριο λοιπον μετα την εγγραφη σου στο συλλογο (ταμειακα) μπορεις να κανεις δηλωση συμμετοχης στην εκδρομη .Οι ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΩΣ ΚΑΙ 30/09/2014

Ανάλογα με την ζήτηση και τις κρατήσεις που θα πραγματοποιηθούν θα προσπαθήσουμε να πάρουμε και άλλες θέσεις, κάτι το όποιον εξαρτάται αποκλειστικά από την διαθεσιμότητα του ξενοδοχείου και της αεροπορικής εταιρείας, όταν αυτές ζητηθούν.

Edited by gatz
  • Like 2

πως εξασφαλιζει ο συλλογος την συνδομη για την επομενη χρονια απο τα μελη που πληρωνουν απο τωρα την εκδρομη?

πως εξασφαλιζει ο συλλογος την συνδομη για την επομενη χρονια απο τα μελη που πληρωνουν απο τωρα την εκδρομη?

Οπως καθε χρονο Βασίλη. Δεν αμφισβητούμε πότε την υπευθυνότητα των μελών μας.

Edited by gatz

κωστα επετρεψε μου να σου πω πς φετος εχουμε μεγαλη προσελευση απο μελη που μαλιστα ειναι και ενεργα μεσα στο φορουμ και οντως εχουμε αυτο το πλεονεκτημα.

εαν ειχες 50 αλεξιπτωτιστες οπως ειπε και ο αλεξης παραπανω?θα του κυνηγαγες στο αεροδρομιο?

κωστα επετρεψε μου να σου πω πς φετος εχουμε μεγαλη προσελευση απο μελη που μαλιστα ειναι και ενεργα μεσα στο φορουμ και οντως εχουμε αυτο το πλεονεκτημα.

εαν ειχες 50 αλεξιπτωτιστες οπως ειπε και ο αλεξης παραπανω?θα του κυνηγαγες στο αεροδρομιο?

Νομικά, δεν γνωρίζω να υπάρχει κάποιος τρόπος.

Ηθικά, το να συμμετάσχεις και να σε φτύνουν 30 ή 40 συνταξιδιώτες σου, ναι, μπορεί να το αποδεχθείς.

Προσωπικά θα τους τρώω όλο το πρωινό (τουλάχιστον).

Πρακτικά, η συνεργασία μας με το πρακτορείο, μας λύνει κάποια τέτοια προβλήματα, διότι τα αεροπορικά εισητήρια, κάρτες σκι, κλπ, εκδίδονται αργότερα, οπότε θεωρητικά μπορείς να μπλοκάρεις κάποιες συμμετοχές.

Edited by mil
  • Like 4

53439599_2068663559920176_2642105202932449280_o.jpg?_nc_cat=108&_nc_ht=scontent.fath7-1.fna&oh=949ee377df86ea39cb0241879a9b002b&oe=5D132E68

Καινούργιο είναι να ανακοινωνεται η εκδρομή τόσο νωρίς. Δε μου ακούγεται παράλογο να χρειάζεται να είσαι οικονομικά ταχτοποιημένο μέλος για να δηλώσεις συμμετοχή.

Ούτε εμένα μου ακούγεται παράλογο να είσαι οικονομικά τακτοποιημένο μελος για να λάβεις μέρος στην εκδρομή. Αλλά η ερώτηση μου είναι γιατί δεν έγινε αυτό και τις προηγούμενες χρονιές (2 συνδρομές για 1 εκδρομή)

Καλά τώρα κάνουμε κουβέντα για 2 ευρω το μήνα?

Ηλία όχι δεν κάνουμε κουβέντα για 2 ευρώ τον μήνα, αλλά στο αρχικό post της εκδρομής λέει:

Θέλουμε να πληροφορήσουμε τα μέλη μας, ότι ταξιδιωτικό γραφείο έστειλε στον σύλλογό μας την εξής προσφορά για την εκδρομή σε ΧΚ εξωτερικού για το 2015.

Το ΔΣ, παρά το οτι δεοντολογικά δέν θέλει να παρέμβει στις εργασίες του επόμενου, θεωρεί ότι η προσφορά είναι ιδιαίτερα συμφέρουσα για τα μέλη μας. Για να αποδεχθεί την προσφορά ο σύλλογος, θα πρέπει να υπάρξει ικανός αριθμός συμμετοχών. Επειδή η αποδοχή/δέσμευση πρέπει να γίνει λίαν συντόμως αλλιώς οι τιμές θα αλλάξουν, παρακαλούμε να δηλωθεί πρόθεση συμμετοχής.

Άρα πως επεμβένει και ζητάει έξτρα συνδρομή και για την φετινή σαιζόν;

Για να μην αρχίσουμε και ανταλλάσουμε μεταξύ μας μηνύματα άσκοπα, και για τα δύο που έγραψα παραπάνω απαντούν στη συνέχεια τα μέλη του ΔΣ.

Συνεχίζω στις απαντήσεις....

Ηλία (est), το γράφει στη ανακοίνωση.Όσοι είναι φέτος μέλη παίρνουν τις εκπτώσεις που ισχύουν κλιμακωτά μέχρι 29/8 που ισχύει και η συνδρομή τους.Από εκεί και πέρα δεν έχει έκπτωση.Ένα μέλος που θα πληρώσει συνδρομή μόνο για 2014-15 μπορεί να δηλώσει τότε αλλά δεν θα έχει την έκπτωση και ενδεχομένως ούτε την ίδια τελική τιμή.

Α) ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΕΩΣ ΚΑΙ 01/05/2014 899

Β) ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΕΩΣ ΚΑΙ 29/08/2014 925

Γ) ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΕΩΣ ΚΑΙ 30/09/2014 975

Δ) ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ 01/10/2014 ΚΑΙ ΜΕΤΑ, αναλόγως διαθεσιμότητας, η τιμή ενδέχεται να αυξηθεί.

Η ειδική τιμή ισχύει για κρατήσεις μέχρι 01/05/2014 και από τις 02/05 έως 29/084 όταν δοθεί η προκαταβολή στις παραπάνω ημερομηνίες, ισχύει για τα υφιστάμενα μέλη (συνδρομή έτους 2013-2014) δεν υπάρχει σειρά προτεραιότητας και οι ημερομηνίες θα τηρηθούν ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ αυστηρά.

Αυτή είναι η πρώτη απάντηση που παίρνω, αλλά πατώντας πάνω σε αυτό που λέει ο Βασίλης:

γιατί δεν ζητάτε και προκαταβολικά απο όσους δηλώσουν συμμετοχή να προπληρώσουν και την συνδρομή του 14-15;

Αν εχώ πχ που δεν είμαι οικονομικά τακτοποιημένο μέλος πάω αύριο και καταθέσω την προκαταβολή, θα μου την ακυρώσει το ταξιδιωτικό γραφείο ή ο σύλλογος και θα μου την επιστρέψουν πίσω ή θα περιμένει ο σύλλογος να ανανεώσω και για το 13-14;

Βρέεεεε καλώς τον Ηλία. Χρόνια και ζαμάνια ρε φίλε να σ' ακούσουμε! Πώς και μας....θυμήθηκες? Αλλά ξέρω και ξέρουμε οι παλιοί. Εσύ ανανεώνεις τη συνδρομή ΜΟΝΟ όταν σ΄ενδιαφέρει να έρθεις στην εκδρομή. Δικαίωμά σου βέβαια και σεβαστό. Μου επιτρέπεις όμως κι εμένα φαντάζομαι να το σχολιάσω.

• Like 1

Στην τέχνη, αλλά κυρίως στη ζωή χρειάζεται έμπνευση!

Αν εχώ πχ που δεν είμαι οικονομικά τακτοποιημένο μέλος πάω αύριο και καταθέσω την προκαταβολή, θα μου την ακυρώσει το ταξιδιωτικό γραφείο ή ο σύλλογος και θα μου την επιστρέψουν πίσω ή θα περιμένει ο σύλλογος να ανανεώσω και για το 13-14;

Υπευθυνα να σε ενημερωσω οτι το γραφειο (euroski) για καθε προκαταβολη που λαμβανει ενημερωνει τον υπευθυνο της εκδρομης του συλλογου. Αν καποιος δεν ειναι ταμειακα ενταξει και δεν δοθει εγκριση απο τον συλλογο δεν προχωραει στην εκδοση εισητηριου και φυσικα θα επιστραφουν τα χρηματα.

η εκδρομη δεν ειναι του γραφειου ταξιδιων αλλα του συλλογου

προφανως δεν διαβασες την προηγουμενη απαντηση που εδωσα την ξαναβαζω εδω

Παντα υπηρχε σειρα προτεραιοτητος για την εκδρομη,και αυτο ειναι λογικο γιατι ο συλλογος δεσμευεται για ενα αριθμο συμμετοχων.

Και φετος λοιπον μπορεις να εγγραφης για την εκδρομη αν εισαι ταμειακα ενταξει μελος του συλλογου.

Οι εγγραφες στον συλλογο για την χρονια 2014-2015 αρχιζουν απο αρχες Σεπτεμβρίου.

Τον Σεπτέμβριο λοιπον μετα την εγγραφη σου στο συλλογο (ταμειακα) μπορεις να κανεις δηλωση συμμετοχης στην εκδρομη .Οι ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΩΣ ΚΑΙ 30/09/2014

Ανάλογα με την ζήτηση και τις κρατήσεις που θα πραγματοποιηθούν θα προσπαθήσουμε να πάρουμε και άλλες θέσεις, κάτι το όποιον εξαρτάται αποκλειστικά από την διαθεσιμότητα του ξενοδοχείου και της αεροπορικής εταιρείας, όταν αυτές ζητηθούν.

Edited by gatz
  • Like 1

γιατί δεν ζητάτε και προκαταβολικά απο όσους δηλώσουν συμμετοχή να προπληρώσουν και την συνδρομή του 14-15;

θα πληρωθεί στην ώρα της όπως γίνεται 10 χρόνια τώρα

ναι, θα γίνει ένα από τα δύο, στους χρόνους που προβλέπεται.

Ηλία δεν καταλαβαίνω γιατί το βασανίζουμε. Η ανακοίνωση είναι ξεκάθαρη.

Η διαδικασία είναι αυτή που ακολουθείται 10 χρόνια τώρα, η μόνη διαφοροποίηση είναι ότι η εκδρομή ανακοινώνεται και ξεκινά να οργανώνεται περίπου 5 μήνες ενωρίτερα από το συνιθισμένο(άρα αφορά και τα νυν και τα επόμενα μέλη), διότι ο προορισμός θεωρείται πολύ ακριβός και μόνο με τέτοιο early boking μπορεί κάποιος να πετύχει ανάλογη τιμή.

Edited by ChristosZ
  • Like 1

Καλή η παρατήρηση σου.

Πήραμε μία προσφορά που θεωρήσαμε ιδιαίτερα ελκυστική. Σε προορισμό, που σε όλες τις κατ'ιδίαν συζητήσεις μας, τον αποδεχόμαστε ως προορισμό που επιδιώκουμε να πάμε και όσοι πήγαν θέλουν να ξαναπάνε. Από την στιγμή που την προσφορά την θεωρήσαμε πολύ καλή, είμασταν ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ να ενημερώσουμε τα μέλη, αλλιώς αν την κρατούσαμε κρυφή θα μπορούσαν δικαιολογημένα να μας κατηγορήσουν. Βγάλαμε την προσφορά στα μέλη, να μας πουν αν θα τους ενδιέφερε και εκ του αποτελέσματος, φάνηκε ότι η εκδρομή ενδιαφέρει πάρα πολύ.

Το κόστος της εκδρομής, ως early booking, είναι πολύ ελκυστικό. Θέλουμε να δώσουμε σε όλα τα υφιστάμενα μέλη μας, αυτή την ευκαιρία. Κάποιο ΜΗ ΜΕΛΟΣ του συλλόγου, μπορεί να συμμετάσχει, σε τιμή που προφανέστατα το συμφέρει να πληρώσει την συνδρομή του και για την φετινή χρονιά.

Αυτό το θεωρώ εξόχως δίκαιο, διότι ο σύλλογος μας, με τις εκδρομές που κάνει, τις οποίες άλλες φορές τις διοργανώνουμε εμείς, άλλες φορές κάποιο πρακτορείο σε τιμή που προσπαθούμε να είναι πολύ χαμηλή, δεν είναι εμπορικό ταξιδιωτικό πρακτορείο που λειτουργεί ανταγωνιστικά στον χώρο, ΟΥΤΕ και βγάζει κάποιο όφελος από τα μέλη του (πχ προμήθεια, ποσοστό, κλπ).

Για φαντάσου να έρθουν 50 αλεξιπτωτιστές, να πληρώσουν την εκδρομή και να πάρουν τις εκπτώσεις και τις διευκολύνσεις και τα μέλη να μείνουν απ'έξω.

ΟΧΙ λοιπόν. Θεωρώ ότι με αυτόν τον τρόπο, διευκολύνονται τα υφιστάμενα μέλη. ΕΠΙΣΗΣ τα νέα μέλη που θα έρθουν για την παρέα μας δεν θα δυσανασχετήσουν. Και όχι οι τουρίστες που έρχονται και παρέρχονται και ποιος τους θυμάται. Ο σύλλογος δεσμεύτηκε (στην συγκεκριμένη περίπτωση), θα πληρώσει ρήτρες, ανέλαβε υποχρεώσεις και πήρε καλή τιμή για να την εκχωρήσει στα μέλη του.

Για κάθε πρόσθετη απορία, εδώ είμαστε.

Οι απαντήσεις σας συμπληρώνουν αυτή του Χρήστου Ζ.

Απλά οι αλεξιπτωτιστές που αναφέρει ο Αλέξης (όχι 50 αλλά εύκολα 10-15) μπορούν να υπάρξουν και με αυτό τον τρόπο.

Μία τελευταία ερώτηση, μάλλον ρητορική, χωρίς να περιμένω απάντηση...

Πώς φέτος το euroski μπόρεσε 9 μήνες πριν να κλείσει εκδρομή και άλλες χρονιές δεν μπορούσε όυτε μέσα στο καλοκαίρι;

Πώς φέτος το euroski μπόρεσε 9 μήνες πριν να κλείσει εκδρομή και άλλες χρονιές δεν μπορούσε όυτε μέσα στο καλοκαίρι;

Φαίνεται ότι προσπαθεί να βελτιώνεται συνεχώς. :)

Ηλία είχαμε την προσφορά νωρίς καθώς όπως γνωρίζεις και προείπα ο προορισμός είναι πολύ ακριβός.

Θεωρήσαμε υποχρέωσή μας να τη ανακοινώσουμε και εφόσον υπάρχει μεγάλη ανταπόκριση να την προχωρήσουμε.

Η ανταπόκριση ξεπέρασε κάθε προσδοκία οπότε αποφασίστηκε να προχωρήσουμε στην οργάνωση.

Που είναι το περίεργο?

Θα βάλεις τελικά το όνομά σου στη λίστα? :)

Μία τελευταία ερώτηση, μάλλον ρητορική, χωρίς να περιμένω απάντηση...

ποιος ειπε οτι δεν μπορουσε ? απλα ζητουσε ενα λογικο χρονικο διαστημα απο τοτε που ο συλλογος ζητουσε την εκδρομη.

Εφετος προτεινε το euroski την εκδρομη και εμεις την αποδεχτηκαμε πρωτον γιατι ειναι μεσα στους χιονοδρομικους προορισμους που μας ενδιαφερουν και δευτρον γιατι κριναμε συμφερουσα την τιμη

αλλα ειλικρινα δεν μπορω να καταλαβω το αντικειμενο της συζητησης.

Θελεις να ερθεις στην εκδρομη ? Πληρωνεις την συνδρομη σου για το 2015 τον Σεπτεμβριο και γραφεσαι στην εκδρομη.

Δεν γινεται ομως να προηγηθεις αυτων που ειναι ηδη μελη.

Edited by gatz
  • Like 1

Ηλία δεν καταλαβαίνω γιατί το βασανίζουμε. Η ανακοίνωση είναι ξεκάθαρη.

Η διαδικασία είναι αυτή που ακολουθείται 10 χρόνια τώρα, η μόνη διαφοροποίηση είναι ότι η εκδρομή ανακοινώνεται και ξεκινά να οργανώνεται περίπου 5 μήνες ενωρίτερα από το συνιθισμένο(άρα αφορά και τα νυν και τα επόμενα μέλη), διότι ο προορισμός θεωρείται πολύ ακριβός και μόνο με τέτοιο early boking μπορεί κάποιος να πετύχει ανάλογη τιμή.

Χρήστο δεν θεωρώ οτι το βασανίζουμε. Κάποιες ερωτήσεις έκανα και πήρα κάποιες απαντήσεις. Εφόσον οι απαντήσεις που πήρα είναι ικανοποιητικές (στο προηγούμενο μου ποστ) δεν αντιλέγω σε κάτι.

Και εσύ και ο Κώστας και ο Αλέξης είστε ξεκάθαροι στις απαντήσεις σας και τις δέχομαι. Απλά ανέφερε και ο Dust κάτι που όντως το βρίσκω κι εγώ λογίκο και συμφώνησα μαζί του.

Βρέεεεε καλώς τον Ηλία. Χρόνια και ζαμάνια ρε φίλε να σ' ακούσουμε! Πώς και μας....θυμήθηκες? Αλλά ξέρω και ξέρουμε οι παλιοί. Εσύ ανανεώνεις τη συνδρομή ΜΟΝΟ όταν σ΄ενδιαφέρει να έρθεις στην εκδρομή. Δικαίωμά σου βέβαια και σεβαστό. Μου επιτρέπεις όμως κι εμένα φαντάζομαι να το σχολιάσω.

Γειά σου Δαμιανέ!

Στο φόρουμ σας θυμήθηκα γιατί είχα κάποιες απορίες. Μπορεί να μην εμφανίζομαι εδώ αλλά και επαφές κρατάω με μέλη και εμφανίζομαι αραιά και που σε κάποιες συναντήσεις. Λίγες έως ελάχιστες βέβαια, αλλάυπάρχουν διάφορες υποχρεώσεις που δεν μου επιτρέπουν να πηγαίνω παραπάνω φορές.

Για την συνδρομή που αναφέρεις εν μέρει ίσως και να έχεις δίκαιο, αλλά υπάρχουν και άλλοι λόγοι. Επίτρεψε μου να μην το αναλύσω εδώ. Αν θές με pm ή με email. Και εννοείται ότι ο καθένας μπορεί να σχολιάζει ότι θέλει.

• Like 4

Guest
This topic is now closed to further replies.

• advertisement_alt
    • advertisement_alt
    • advertisement_alt
    • Κατά τη διάρκεια του τελευταίου Διοικητικού Συμβουλίου πρότεινα τα εξής: - Τα γράφω αναλυτικά    Ανεξαρτησία Ομάδας Εκδρομών: Η Ομάδα Εκδρομών να λειτουργεί ανεξάρτητα από το Διοικητικό Συμβούλιο (ΔΣ). Η σύνθεσή της να μην καθορίζεται από τη θητεία του ΔΣ, αλλά να παραμένουν ενεργά τα μέλη όσο επιθυμούν και μπορούν να προσφέρουν. Η συμμετοχή να παραμένει ανοιχτή σε νέα μέλη. Ρόλος Ταμία: Ο/Η Ταμίας του συλλόγου να είναι το μοναδικό μέλος του ΔΣ που θα μπορεί συμμετέχει στην ομάδα, αποκλειστικά και μονο για να επιβλέπει τις συνδρομές και τις οικονομικές συναλλαγές που σχετίζονται με τις εκδρομές. Αρμοδιότητες Ομάδας Εκδρομών: Η ομάδα να έχει την ευθύνη για τη διοργάνωση όσων εκδρομών είναι εφικτές κατά τη διάρκεια της χρονιάς, καθώς και την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας. Ρόλος Διοικητικού Συμβουλίου: Το ΔΣ να επικεντρωθεί αποκλειστικά στη στήριξη και προώθηση της ελληνικής χιονοδρομίας και των σχετικών δράσεων του συλλόγου.  
    • Μερικές φορές πρεπει να τολμάμε αλλαγές στα συνηθισμένα για να έχουμε επιτυχίες  Πριν πολλά χρόνια όταν ήμουν υπεύθυνος στις εκδρομές καθιέρωσα τα δύο οικονομικά διαφορετικά  ξενοδοχεία και πλέον είναι καθεστώς  πριν χρόνια πάλι καθιέρωσα ή αναζητηση και το κλείσιμο της εκδρομής να  γίνεται  πριν τις εκλογές  με αποτέλεσμα να εισπράττει ο σύλλογος δύο συνδρομές μια για να μπορείς να δηλώσεις και μία για την χρονι που γίνεται η εκδρομη ( τότε με κατηγόρησαν ότι δεσμεύω το επόμενο ΔΣ) και αυτό όμως έγινε καθεστώς .  Και τώρα πρέπει να τολμήσουμε κάποιες αλλαγές  Να διοργανώσουμε εκδρομή για τα μέλη του Snowclub Που θέλουν να πάνε για σκι με όλη του την οικογένεια αυτό αναγκαστικά Σημαίνει να ζητήσουμε από το πρακτορείο να μας βρει πανσιόν με τετράκλινα δωμάτια η family room σε λογικές τιμές πιθανόν με κουζίνα μέσα ώστε να μπορεί να βγει μια εκδρομή αρκετά οικονομική για μία οικογένεια
    • Έχουμε χρόνο για το νέο ΔΣ από ότι έχω καταλάβει είμαστε στην 1 επαναληπτική… αλλά χωρίς να θέλω να γίνομαι ενοχλητικός, θα πρέπει να γίνει κατανοητό ότι κάποια πράγματα απευθύνονται στα μέλη του συλλόγου και μόνο σε αυτά και δεν είναι δύσκολο για κανένα μας να είναι μέλος του συλλόγου, αυτά ! 
    • Πολύπλοκο για τον σύλλογο νομίζω….,σε αυτές τις περιπτώσεις ένα καλό πρακτορείο ταξιδιών είναι που θα πρέπει να συστήνουμε τους φίλους μας 
    • Η παρατήρηση μου είχε να κάνει με το τι (πρέπει να) κάνει ο ΕΣΤΟΥΧ όχι με το τι κάνει το ΧΚΠ. Ο ΕΣΤΟΥΧ είναι σύλλογος (συλλογικός φορέας) και προσπαθεί να βρει τι εκπροσωπεί, το πως θα ξοδέψω το χρόνο μου είναι αυστηρά ατομική απόφαση.
  • Upcoming Events

No upcoming events found
  • Today's Birthdays

1. dmar
      dmar
      (118 years old)
    2. Kostas T
      Kostas T
      (40 years old)
    3. nikos1914
      nikos1914
      (43 years old)