Jump to content

Recommended Posts

Ανανέωση Οδηγού : 23.12.2012

Πρώτη Καταχώρηση : 7.10.2011

 

ΕΘΝΙΚΟ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΕΛΙΟΥ SKI INFO

 

ΠΙΣΤΕΣ – ΑΝΑΒΑΤΗΡΕΣ (ονόματα πιστών-δυσκολία-όνομα αναβατήρα και τύπος)

 

Pistes_Seli.png

Anavatires_Seli.png

 

 

ΧΑΡΤΗΣ ΠΙΣΤΩΝ

 

seli_map.jpg

 

 

 

 

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΧΕΙΜΕΡΙΝΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2012-2013

 

SC_Pricelist_EXKS_2012-13_zps5a340a5f.jpg

 

 

 

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ

1. Διευκρινίζεται ότι κατά την περίοδο των εορτών από την 22/12/2012 μέχρι και την 06/01/2013

θα ισχύσουν αποκλειστικά οι τιμές αργιών και Σαββατοκύριακων.

 

2. Έκδοση ημερησίου εισιτηρίου χιονοδρόμου μετά την ώρα 13:00 θα τιμολογείται με 50% έκπτωση.

 

3. Οι παραπάνω τιμές περιλαμβάνουν το νόμιμο Φ.Π.Α.

 

4. Mε την SELI SNOWCARD μπορεί κανείς να εγγράφεται και στο SNOWCARD CLUB

όπου θα κερδίζει προσφορές και εκπτώσεις από τον Ιανουάριο του 2013 σε πολλές

συνεργαζόμενες με το ΕΧΚΣ επιχειρήσεις. Οι τελικές μειώσεις μέσω των ενεργειών

αυτών διαμορφώνονται κατά περίπτωση από 5% έως και 25% τουλάχιστο

σε υπηρεσίες και προϊόντα.

H παροχή του Ε.Χ.Κ.Σ στα μέλη του Club ανέρχεται σε 15%

σε όλες τις αγορές εισιτηρίων που θα πραγματοποιήσουν,

από την πρώτη, κιόλας, μέρα λειτουργίας του.

 

 

 

 

 

 

font1j.gif ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ 6 ΜΕΡΕΣ:

 

Στα 1900 μέτρα

Στα 1700 μέτρα

Στα 1500 μέτρα

 

 

 

Λίγα λόγια για τις πίστες…για να ξέρουμε που σκιάρουμε!

 

Το πεδίο του χιονοδρομικού ουσιαστικά χωρίζεται σε δύο μέρη. Το νότιο μέρος είναι στην πλαγιά που φαίνεται από την βάση και περιλαμβάνει τις πίστες Ερατώ (3), Ολυμπιάδα (2) και Μουσών (4).Για να απολαύσει το σκι του κανείς σε αυτές τις πίστες πρέπει από την βάση του χιονοδρομικού να πάρει είτε τον αναβατήρα Φίλιππο (διθέσιος εναέριος) και να κατέβει στην κορυφή (στην ενδιάμεση στάση στα 1780 μέτρα) είτε τον Αλέξανδρο Ι / ΙΙ (μονοθέσια συρόμενα που λειτουργούν παράλληλα). Ο χρόνος ανόδου είναι 13-15 λεπτά για τον εναέριο και 8-10 λεπτά για το συρόμενο. Στο τέρμα, η απόσταση μεταξύ των δύο αναβατήρων (εναέριου-μονοθέσιου) είναι μικρή (100-150μ.) με κλίση από δυτικά προς ανατολικά, προς την κορυφή του εναέριου. Όποια πίστα κι αν επιλέξει ο χιονοδρόμος, η θέα προς τον Ημαθιώτικο κάμπο ,καιρού επιτρέποντος , είναι καταπληκτική.

 

Ερατώ (3): Το πασίγνωστο «λούκι» του χιονοδρομικού. Εύκολη πίστα, στο μεγαλύτερο μέρος της ανάμεσα σε δύο υψώματα, ιδανική για τα πρώτα χιονοδρομικά βήματα. Στο τελείωμά της, το μικρό αλματάκι δίπλα στο δέντρο είναι must για τους πιο εξοικειωμένους.

 

Ολυμπιάδα (2): Η γνωστή «κεντρική» του χιονοδρομικού. Σαφώς πιο δύσκολη πίστα, με κάποια μικρά κομμάτια προς το τέλος να αγγίζουν το πιο βαθύ κόκκινο. Για πολλούς η καλύτερη πίστα του Σελίου, με ικανοποιητικό μήκος-πλάτος-κλίση για τα ελληνικά δεδομένα. Στο μέσο της πίστας μπορεί κανείς να στρίψει δεξιά και να βγει στο λούκι. Δυστυχώς λειτουργεί λιγότερες ημέρες, μόνο όταν το χιονοδρομικό είναι σε πλήρη λειτουργία.

 

Μουσών (3): Η πίστα δημιουργήθηκε στην θέση όπου βρισκόταν μέχρι το 2007 ο συρόμενος αναβατήρας Αλέξανδρος. Χαρακτηρίζεται κόκκινη λόγω της κλίσης σε κάποια κομμάτια αλλά και λόγω του σχετικά μικρού πλάτους.

 

Εκτός Πίστας: Για τους λάτρεις του απάτητου, υπάρχει αρκετό πεδίο σε αυτό το τμήμα του χιονοδρομικού, ανάμεσα στους δύο αναβατήρες, χωρίς πολλά δέντρα αλλά με κάποιους βράχους που χρειάζονται προσοχή γι’ αυτό προτιμήστε να το γνωρίσετε με κάποιον πιο έμπειρο.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Έχοντας ήδη φτάσει στην κορυφή των 1780 μέτρων, είναι ορατό το δεύτερο κομμάτι του χιονοδρομικού, πιο βόρεια, στις πλαγιές πίσω από τις παραπάνω πίστες. Στην βάση αυτού του κομματιού (1650μ.) μπορεί κανείς να φτάσει με τα σκι εκτός κι αν έχει πάρει τον εναέριο αναβατήρα και επιλέξει να μην κατέβει στην ενδιάμεση στάση (στα 1780μ.). Το κομμάτι αυτό περιλαμβάνει τις υπόλοιπες πίστες του χιονοδρομικού, Ήρα (6), Άρτεμις (7), Αθλητική (9), Ιφιγένεια (10), Ηλέκτρα (11), Δάφνη (12), Εύκλεια 8 και Ευρυδίκη (13). Η επιστροφή στο νότιο τμήμα και στην βάση του χιονοδρομικού γίνεται με χρήση του εναέριου αναβατήρα κάνοντας την ανάποδη διαδρομή (με την επιλογή και πάλι της ενδιάμεσης στάσης στα 1780μ.), ή χρησιμοποιώντας τις πίστες Περσεφόνη (1) ή Εγνατία (5).

 

 

Ήρα (6) - Άρτεμις (7): Το γνωστό «Αρσούμπασι», που ξεκινάει από την υψηλότερη κορυφή του χιονοδρομικού, στα 1890 μέτρα, απ΄ όπου μπορεί κανείς να διακρίνει δια γυμνού οφθαλμού μέρος του χιονοδρομικού των 3-5 Πηγαδιών. Χρησιμοποιώντας κάποιον από τους δύο μονοθέσιους αναβατήρες (Ηρακλής/Δίας - στην βάση των οποίων λειτουργεί κυλικείο, το μοναδικό σε αυτό το κομμάτι του χιονοδρομικού) μπορεί κανείς να επιλέξει μια από τις δύο πίστες. Προσοχή γιατί λόγω των αναβατήρων και για λόγους ασφαλείας, οι πίστες δε συνδέονται μεταξύ τους σε κάποιο σημείο της διαδρομής. Και οι δύο πίστες έχουν ικανοποιητικό πλάτος και θεωρούνται κόκκινες με την Άρτεμις να θεωρείται λίγο πιο απαιτητική και να χρησιμοποιείται συνήθως από τους αθλητές χιονοδρόμους. Αξίζει να σημειωθεί ότι στην βάση των αναβατήρων και μέχρι περίπου το μέσο της διαδρομής δεν υπάρχει κάλυψη για κινητό τηλέφωνο.

 

Αθλητική (9): Μικρή πίστα, με μικρό πλάτος αλλά συμπαθητική. Στο τελείωμά της μπορεί κανείς να επιλέξει να πάει δυτικά για να φτάσει στην βάση των Ηρακλή και Δία ή ανατολικά προς τη βάση των Άρη και Αμύντα.

 

Εύκλεια 8 : Μικρή μπλε πίστα, χρησιμοποιείται κυρίως για να μεταφερθεί κανείς στους αναβατήρες Άρη και Αμύντα.

 

Ιφιγένεια (10), Ηλέκτρα (11), Δάφνη (12): Οι πίστες γύρω από το μονοθέσιο συρόμενο αναβατήρα Άρη. Μεγάλο πλάτος και μικρή κλίση, ότι καλύτερο για τους νέους χιονοδρόμους.Το επόμενο βήμα είναι το λούκι.Μορφολογικά κατατάσεται στις εύκολες πίστες όμως δεν λείπουν κομμάτια σχετικά δύσκολα για τους αρχάριους. Αν θέλετε να πάτε προς τη βάση των Ηρακλή και Δία κατεβείτε την Ιφιγένεια και στρίψτε στο μονοπάτι κατεβαίνοντας αριστερά. Συμβουλή, μην κόψετε ταχύτητα μετά το μέσο της γιατί αλλιώς θα χρειαστεί λίγο περπάτημα.

 

Ευρυδίκη (13): Εύκολη πίστα για αρχάριους, δίπλα στον μονοθέσιο συρόμενο αναβατήρα Αμύντα - γνωστός και ως «συνδετικός» αφού αποτελεί τον έναν από τους δύο τρόπους σύνδεσης του βόρειου με το νότιο τμήμα του χιονοδρομικού. Από την κορυφή του αναβατήρα και της πίστας μπορεί κανείς να επιλέξει να κατευθυνθεί προς το λούκι μέσω μιας συνδετικής, εύκολης πίστας ή προς την Περσεφόνη.

 

Περσεφόνη (1): Γνωστή και ως «ανατολική» αφού βρίσκεται στο ανατολικό άκρο του χιονοδρομικού. Εύκολη πίστα με ικανοποιητικό πλάτος και πανέμορφη θέα που ξεκινάει από την κορυφή του Αμύντα και καταλήγει στην βάση του χιονοδρομικού.Είναι η μεγαλύτερη σε μήκος πίστα του χιονοδρομικού,μετά την Εγνατία.

 

Εγνατία (5): Η μεγαλύτερη σε μήκος πίστα του χιονοδρομικού, με μικρή κλίση αλλά και μικρό πλάτος. Βρίσκεται στη δυτική πλευρά του χιονοδρομικού. Ξεκινάει από την κορυφή των αναβατήρων Ηρακλή και Δία και καταλήγει στην βάση. Πριν την κατέβετε σιγουρευτείτε ότι λειτουργεί γιατί συνήθως είναι κλειστή, καθώς σε μερικά σημεία υπάρχουν μεγάλα βράχια και χρειάζεται τουλάχιστον 1,5 μέτρο χιόνι.

 

Εκτός Πίστας: Για τους λάτρεις του απάτητου, σε αυτό το τμήμα του χιονοδρομικού, υπάρχει αρκετό πεδίο, δυτικά του Ηρακλή όπου κανείς μπορεί να απολαύσει αλματάκια στο φρύδι που σχηματίζεται εκεί. Ενδιαφέρον πεδίο υπάρχει επίσης ανάμεσα στην Αθλητική και την Άρτεμις αλλά και εκατέρωθεν της Εύκλειας.

 

 

Όποια πίστα και να επιλέξει κανείς για να απολαύσει το αγαπημένο του σπορ, οφείλει να είναι πάντα πολύ προσεκτικός, να φοράει πάντα κράνος, και τέλος να γνωρίζει και να εφαρμόζει τον Δεκάλογο Συμπεριφοράς Χιονοδρόμου.

 

 

Και επειδή αλλιώς είναι να τα διαβάζει κανείς...και αλλιώς να τα βλέπει....ας πάρουμε μια γεύση τόσο από το Εκτός όσο και από το Εντός Πίστας...σκι στο Σέλι!

 

Εντός Πίστας!

http://www.youtube.com/watch?v=dtkKY35TYVI&feature

 

 

Εκτός Πίστας!

http://www.youtube.com/watch?v=4whQ5z9BZsA

 

Ευχαριστούμε τον Giannis90 για το εκπληκτικό video!

 

 

 

 

 

 

 

 

___________________________________________________

 

 

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ

 

Σέλι, Εθνικό Χιονοδρομικό Κέντρο

Στις Νοτιοδυτικές πλαγιές του Βερμίου, στο νομό Ημαθίας, από υψόμετρο 1530μ έως 1900μ.εκτείνεται το Εθνικό Χιονοδρομικό Κέντρο Σελίου.Λειτουργεί από το 1934, χρονιά που οργανώθηκαν οι πρώτοι Πανελλήνιοι αγώνες χιονοδρομίας. Είκοσι ένα χρόνια μετά, το 1955 τοποθετείται ο πρώτος αναβατήρας της χώρας μας. Εναέρια καρέκλα μήκους 750μ. που έφτανε σε υψόμετρο 1600μ μέχρι το 1968, όπου επεκτάθηκε κατά 500μ. φτάνοντας σε υψόμετρο 1730μ.

 

Στις 4.2.1972 με Βασιλικό Διάταγμα χαρακτηρίζεται εθνικό στάδιο με την ονομασία "Εθνικό Χιονοδρομικό Κέντρο Σελίου". Ανήκει στην Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, αποτελεί το παλαιότερο χιονοδρομικό της χώρας και το μεγαλύτερο της Βόρειας Ελλάδας.

 

Διαθέτει 17 πίστες καταβάσεων όλων των βαθμών δυσκολίας ώστε να τις απολαμβάνουν τόσο οι έμπειροι όσο και οι αρχάριοι σκιέρ. Διαθέτει αγωνιστικές πίστες, πιστοποιημένες από την Διεθνή Ομοσπονδία(FIS) καθώς και δυο πίστες δρόμων αντοχής (cross country). Στις εγκαταστάσεις του κέντρου θα βρείτε σαλέ, εστιατόρια, χώρο στάθμευσης, ιατρείο, σχολές σκι και καταστήματα εξοπλισμού.

 

Τέλος, το Εθνικό Χιονοδρομικό Κέντρο Σελίου, όταν λιώσουν τα χιόνια… δεν πάει διακοπές αλλά διοργανώνει με επιτυχία διάφορες εκδηλώσεις. Από μουσικές καλοκαιρινές βραδιές μέχρι και

. Η περιοχή του Σελίου και των υπολοίπων χωριών του Βερμίου είναι ενταγμένη στο Ευρωπαϊκό δίκτυο NATURA 2000 και προστατεύεται ως περιοχή ιδιαίτερης φυσικής ομορφιάς.

 

 

 

 

Πως θα πάτε:

Υπάρχουν δύο επιλογές. Η πρώτη είναι μέσω της Εγνατίας οδού και της επαρχιακής οδού Βέροιας - Σελίου ενώ η δεύτερη είναι μέσω της επαρχιακής οδού Νάουσας - Σελίου. Εάν επιλέξετε τα μέσα μαζικής μεταφοράς, εκτελούνται δρομολόγια Κτελ ή ΟΣΕ από και προς τη Βέροια από τις μεγαλύτερες πόλεις της χώρας.Εν συνεχεία, μπορείτε να φθάσετε στο Σέλι με δρομολόγια που εκτελεί το τοπικό κτελ νομού Ημαθίας.

 

Το Κάτω Βέρμιο απέχει 509χλμ από την Αθήνα, 408χλμ από την Πάτρα, και μόλις 72,6χλμ από την Θεσσαλονίκη. Αν και το χιονοδρομικό φροντίζει πάντα ο δρόμος να είναι ανοιχτός με δικά του εκχιονιστικά μέσα, οφείλουμε να φέρουμε πάντα μαζί μας αντιολισθητικές αλυσίδες.

 

 

Φάγαμε και τα προτείνουμε:

Μετά από μια εξαντλητική μέρα στο βουνό κάνοντας σκι, επιβάλλεται καλό φαγητό, χαλάρωση και ξεκούραση.

 

Σχετικά με το φαγητό, στην βάση του χιονοδρομικού, μπορεί κανείς να γευτεί το hot-dog στον Διογένη ή φαγητά της ώρας στο εστιατόριο του Καταφυγίου ΣΧΟ Βέροιας. Σε απόσταση μόλις 2χλμ από το χιονοδρομικό, στο κέντρο του χωριού, βρίσκεται η ταβέρνα «Καραφώλας» με αρκετά μαγειρευτά αλλά και νόστιμα ψητά. Λίγο πιο πέρα, στο χωριό Κουμαριά μόλις 10χλμ από το χιονοδρομικό, ξεχωρίζει η παραδοσιακή ταβέρνα “La Vatra” με πεντανόστιμες τοπικές λιχουδιές. Η κουσίτσα σαγανάκι, το κουκουλωτό, και το εκπληκτικό τυρί "καπνιστό φιλί", είναι κάποια από τα πιάτα που αξίζει να δοκιμάσει κανείς.

 

Διασκέδαση:

Κατά την διάρκεια του ski-snowboard, αξίζει ένα διάλειμμα στο cafι του Καταφυγίου ΕΟΣ Θεσσαλονίκης, για ζεστό καφεδάκι δίπλα στο τζάκι, παρακολουθώντας giant slalom στο eurosport. Ενώ για όσους θέλουν να μαυρίσουν χαζεύοντας τους σκιερ να ζωγραφίζουν στο χιόνι , μπορούν να απολαύσουν το ζεστό τους Glue Wine στη γραφική βεράντα του snow bar «Πλατιτσας» με θέα προς τις πίστες. Μετά το φαγητό, ένας απογευματινός καφές στο «Αγέρι» είναι ιδανικός και προς το βραδάκι, ένα ποτό στο «Alt 1408» για να τελειώσει όμορφα η μέρα…!

 

Διαμονή:

Αφού απολαύσαμε το σκι μας, ήπιαμε το καφεδάκι μας, γευτήκαμε παραδοσιακές λιχουδιές, ήρθε η ώρα να πάμε για ύπνο…!

 

Για όσους θέλουν μόλις ξυπνήσουν το πρωί να σκιάρουν πρώτοι στις φρεσκοστρωμένες πίστες προσφέρονται για διαμονή τα Καταφύγια.

Καταφύγιο ΣΧΟ Βέροιας : Σε υψόμετρο 1500μ. δυναμικότητας 120 κλινών με θέρμανση,ζεστό νερό,γυμναστήριο σάουνα,εστιατόριο,καφέ. Πληροφορίες:23310-26970

Καταφύγιο ΕΟΣ Θεσσαλονίκης : Σε υψόμετρο 1450μ. δυναμικότητας 70κλινών με θέρμανση,ζεστό νερό,εστιατόριο, καφέ.Πληροφορίες : 23310-49019 κ.Αλέξανδρος Στύλλας

 

Για όσους δεν αλλάζουν με τίποτα την άνετη διαμονή υπάρχουν αρκετές επιλογές στο χωριό. Αναλόγως το βαλάντιο του καθενός, μπορεί να επιλέξει από παραδοσιακούς ξενώνες μέχρι και πολυτελή ξενοδοχεία.

Στην πλατεία του χωριού, βρίσκεται ο «Ξενώνας Καραφώλα» με προσιτές τιμές και άνετα δωμάτια.

Ο ξενώνας «Le Chalet» προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες φιλοξενίας σε ένα ζεστό οικογενειακό περιβάλλον.

Στην πλατεία του Σελίου επίσης, βρίσκεται η παλαιότερη τουριστική επιχείρηση (έτος ίδρυσης 1950) στο αρχαιότερο χιονοδρομικό κέντρο της χώρας.

Είναι ο «Ξενώνας Σέλι-Μπαρμπαρούσης» όπου προσφέρει ευχάριστη διαμονή όλες τις εποχές του χρόνου. Τέλος, άνετα δωμάτια και σε λογικές τιμές βρίσκουμε και στα γύρω χωριά.

Στην Κουμαριά, ο παραδοσιακός ξενώνας «Αρχοντικό Αθηνά» προσφέρει όλες τις ανέσεις για μια ευχάριστη διαμονή.

 

Στην ευρύτερη περιοχή, υπάρχουν και άλλες επιλογές διαμονής ή εστίασης,εξίσου καλές, που περιμένουν από εσάς να τις ανακαλύψετε.'Οσες αναφέρονται στον παραπάνω οδηγό είναι ενδεικτικές.Δοκιμασμένες από μέλη του συλλόγου ως πελάτες και χωρίς καμία πρόθεση διαφήμισης προς αυτές.

 

 

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΩΝ:

 

Στην βάση του χιονοδρομικού βρίσκεται το ski club Γραμματικόπουλος. Παρέχει υψηλών προδιαγραφών υπηρεσίες στις ενοικιάσεις αλλά και στο service εξοπλισμού. Διαθέτει έμπειρους οδηγούς βουνού για όσους αγαπάνε τις «εκτός πίστας» διαδρομές, αλλά και πεπειραμένους εκπαιδευτές ski και snowboard.Η μεγάλη συλλογή από πέδιλα ski και σανίδες snowboard που διαθέτει, ικανοποιούν και τον πιο απαιτητικό χιονοδρόμο. Στο κατάστημα γίνεται επίσης και ενοικίαση skidoo,ιδανικό για μια βόλτα μέχρι την κορυφή Αρσούμπασι. Για περισσότερες πληροφορίες και τιμές εξοπλισμού, επισκεφθείτε την επίσημη σελίδα του καταστήματος.

Στις εγκαταστάσεις του χιονοδρομικού, το κατάστημα Κλαουδάτος διαθέτει πλούσια γκάμα εξοπλισμού.

Τέλος, το κατάστημα «Μητρούλας Σκι», με μεγάλη ποικιλία από νέα μοντέλα Salomon.

 

 

ΑΛΛΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ:

 

Όσοι αγαπούν την ορεινή πεζοπορία μπορούν να ακολουθήσουν το ευρωπαϊκό μονοπάτι Ε4, που διασχίζει πυκνό δάσος οξιάς και έλατου. Άλλη πρόταση για περπάτημα αποτελεί η διάσχιση του φαραγγιού του Σελίου, μήκους 5 χλμ., στο οποίο βρίσκεται και το σπήλαιο "Τρύπα του Μιχάλη". Ο θρύλος θέλει ένα βοσκό, τον Μιχάλη, να έπεσε μέσα στην τρύπα μαζί με τα πρόβατά του.

 

 

 

 

 

 

 

 

___________________________________________________

 

 

 

Ο παραπάνω οδηγός, δεν θα γινόταν πραγματικότητα,

χωρίς την πολύτιμη βοήθεια του μέλους jorge_ver.

Επίσης, ευχαριστούμε ιδιαιτέρως και τον εκπρόσωπο του

Ε.Χ.Κ.Σελίου στο φορουμ του Συλλόγου μας, κ.Αντώνη Πρωτοψάλτη.

 

 

Πηγές:

seli-ski.gr ,

google maps,

Forum Snowclub

επίσημες σελίδες καταστημάτων-καταλυμάτων

 

 

 

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του Οδηγού χωρίς την έγκριση του συντάκτη του.

Edited by over-poulover
Ανανέωση Οδηγού (Πρώτη Καταχώρηση 7.10.2011)
  • Like 1

moments

 

...Have a nice day

before a bastard

comes and fucks

it up...

 

 

www.MessenTools.com-Frutas-skate.gifΛίζα...θα'ρθείς...θα κάνουμε μπανάνα...?!www.MessenTools.com-Frutas-skate.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

Τρίτη, 05 Αυγούστου 2014 12:35

Χωρίς αύριο το χιονοδρομικό στο Σέλι, υπό εκκαθάριση τα 3-5 Πηγάδια, αλλά… μεγάλη επένδυση 30 εκατ. στο χιονοδρομικό Παρνασσού!

 

 

 

Νέες οκταθέσιες τηλεκαμπίνες και νέες εξαθέσιες καρέκλες περιλαμβάνει μεταξύ άλλων το έργο εκσυγχρονισμού και αναβάθμισης των πεπαλαιωμένων αναβατήρων και εγκαταστάσεων του χιονοδρομικού κέντρου Παρνασσού, που ξεκίνησε τον περασμένο Απρίλιο και αναμένεται να ολοκληρωθεί τον προσεχή Νοέμβριο. Το έργο έχει ενταχθεί στο ΕΣΠΑ με προϋπολογισμό 30 εκατ. ευρώ.

 

Σε ερώτησή μας σε αρμόδιους φορείς αναφορικά με την τεράστια επένδυση σε κρατικό χιονοδρομικό κέντρο, την ώρα που το χιονοδρομικό Σελίου παραπαίει και το δημοτικό των 3-5 Πηγαδιών είναι σε εκκαθάριση, η απάντηση ήταν ότι σύμφωνα με την ευρωπαϊκή νομοθεσία και την επιτροπή ανταγωνισμού, δεν μπορεί να χρηματοδοτηθεί χιονοδρομικό που έχει κοντά του άλλα αντίστοιχα κέντρα. Το χιονοδρομικό Παρνασσού θεωρήθηκε αυτόνομο, χωρίς να επηρεάζει την πορεία γειτονικών, και έτσι χρηματοδοτήθηκε!

Edited by PRESIDENT
  • Like 2

ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ

:evil:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Τι νομος ειναι αυτος που δεν επιτρεπει να μπει σε ενα προγραμμα πχ η βασιλιτσα ή το σελι ή τα πηγαδια.Ετσι ποτε δεν θα εξυχρονιστει ποτε κανενα χ/κ που γειτνιαζει με αλλο.Εν πασει περιπτωσει ας ριξουν απο λιγα χρηματα σε ολα.Βεβαια μπηκαν καινουργιες αγκυρες στο σελι διπλα απο την κεντρικη και καινουργιο λιφτ ανατολικα απο το ασουρμπασι πριν απο καμποσα χρονια χωρις να υπαρχει η τροχοπεδη ενος τετοιου νομου.Ειναι βεβαια και πολλα που δεν ξερουμε ,αλλα παντα πρεπει να πρυτανευει η κοινη λογικη αν θελεις να πας μπροστα.


Κράτιστον κτημάτων ευβουλία.

Σοφοκλής

Share this post


Link to post
Share on other sites

το σελι ειναι στο ιδιο βουνο (βερμιο) με τα πηγαδια...η βασιλιτσα ή το πισοδερι ή το βιτσι κλπ δεν νομιζω να εχουν τετοιο θεμα...εξ αλλου και στον παρνασσο κοντα ειναι το καρπενησι...


οι πουδρες και τα ψαρια, τρωγονται φρεσκα!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Το Σελι απο αποψη εγκαταστασεων (λιφτ) ειναι σε πολυ καλη κατασταση ολα τα λιφτ ειναι σχετικα καινουργια ισως μια εγκατασταση τεχνητης χιονοπτωσης θα βοηθουσε για τις πετρινες χρονιες αλλα απο οτι φαινετε θελουν να το κλεισουν γιατι το αφησαν τελειως παραμελημενο ουτε καρεκλες ουτε πιατα μαζεψαν ολα κρεμασμενα επανω ειναι ακομα. Θελουν να γεμισουν και το βερμιο ανεμογεννητριες οποτε ο θεος βοηθος....

Edited by Johnskynyrd

Share this post


Link to post
Share on other sites

Κανένα νέο? Υπάρχει περίπτωση να δουλέψει το χιονοδρομικό φέτος?

 

Γιώργος

Share this post


Link to post
Share on other sites

Χρήστο,

 

Έκανα μία μικρή "έρευνα αγοράς" γιατί σκέφτομαι να πάω με την οικογένεια 26-30 Δεκ. σε κάποιο Ελληνικό ΧΚ (ευελπιστώντας ότι θα μας κάτσει και θα έχουμε καλά χιόνια μέχρι τότε), εκτός από Καλάβρυτα-Παρνασσό-Βελούχι. Όταν λέω έρευνα αγοράς ουσιαστικά μπήκα και διάβασα μερικά posts που αφορούν το Σέλι, τα 3-5 και το Καϊμακτσαλάν γιατί θέλω να επισκεφτώ και αυτό το κομάτι της Ελλάδας. Στο Σέλι είχα πάει πριν 2 χρονιές και μου άρεσε πάρα πολύ. Νομίζω ότι και για τα παιδιά (μου) οι πίστες του είναι πολύ καλές. Στα άλλα δύο δεν έχω πάει ποτέ.

 

Απ' αυτά που διάβασα κατάλαβα ότι πέρυσι το Σέλι δε δούλεψε σχεδόν καθόλου, ότι είναι ψιλο-παρατημένο και ότι και το Καϊμακτσαλάν αλλά και τα 3-5 έχουν διάφορα θέματα (που ξεκινάνε από τα οικονομικά προβλήματα και καταλήγουν σε κακές συντηρήσεις, κ.τ.λ.) με συνέπεια να είμαι πολύ διστακτικός αν αξίζει τον κόπο να κάνει κανείς αυτό το ταξίδι.

 

Λίγο πιο πάνω σε αυτό το νήμα υπάρχουν τέτοια μηνύματα.

 

Για αυτό ρώτησα.

 

Γιώργος

Share this post


Link to post
Share on other sites

A, ok, έλεγα μήπως ξέρεις κάτι που δεν γνωρίζουμε! Πέρσι δυστυχώς ελάχιστα χιονοδρομικά είχαν σεζόν. Είναι αλήθεια όμως ότι το Σέλι έχει πρόβλημα τα τελευταία χρόνια, περισσότερο από τα γειτονικά Πηγάδια, και το Καϊμάκ.

 

Εγώ ακόμα δεν έχω καταφέρει να το επισκεφτώ. :(


Νίφει!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Εγώ ακόμα δεν έχω καταφέρει να το επισκεφτώ. :(

 

Εμενα ήταν αιτία να καλέσουν τους γονεις μου στο γυμνάσιο που δεν ακουσα τους καθηγητές μου...


<p class='bbc_center'><span style='color: #0000FF'><span style='font-size: 18px;'><strong class='bbc'><a href='http://twowheelsonthenet.blogspot.com/'class='bbc_url' title='Εξωτερικός σύνδεσμος' rel='nofollow external'>Two-Wheels on the Ne</a>t</strong></span></span></p>

<p class='bbc_center'> </p>

Share this post


Link to post
Share on other sites

Είχα κάνει πριν χρόνια ένα τουρ με την οικογένεια σε Ελατοχώρι-Πηγάδια-Σέλι -Καιμακ.Αυτό που μου άρεσε περισσότερο σαν ΄΄πακέτο΄΄ ήταν το Σέλι. Αν έχει χιόνι αξίζει.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Σέλι και από εμένα. Πολύ ωραίο βουνό με πολλά lifts και πίστες αρκεί να έχει χιόνι. Αν θέλεις snow sure καταστάσεις τότε Καϊμάκ. Έχει κάνει μεγάλη πρόοδο..

 

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk 4

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Αν ήμουν President και όχι Πρόεδρος θα σου έλεγα μόνο Πισοδέρι!!!!!!!

Πέρα από πλάκα, το Σέλι θα αποκτήσει σύντομα νέα διοίκηση και λογικά όλα θα πάνε καλά - χιονιού επιτρέποντος. Αν θες πάντως να κάνεις τουρ γνωριμίας με τα ΧΚ της Β. Ελλάδας, με δεδομένο τις 4 Δ/Ν (26 - 30/12, άρα τέσσερις ημέρες σκι (27 - 30/12), τότε θα συμβούλευα διαμονή στην Έδεσσα από όπου είσαι 1 ώρα και 20' από ΧΚ Πισοδερίου, 40' από ΧΚ ΚαΪμάκ και 1 ώρα από ΧΚ 3-5. Δεν είσαι τόσο κοντά και έχεις ένα κόστος μετακίνησης από την άλλη όμως είσαι ευέλικτος σε σχέση με τον καιρό της επόμενης ημέρας. Άρα κερδίζεις σε σκι , βλέπεις διάφορα μέρη και διαμορφώνεις άποψη γενική. Στα αντίστοιχα τοπικς έχουμε και όδηγους αυτών των ΧΚ και προτάσεις φαγητού. Παράλληλα, μπορείς να συμβουλεύεσαι το site του Καμπολή για τον καιρό - youweather.com - όπου στην ενότητα χιονοδρομικά διαθέτει πλούσια ανάλυση για τις καιρικές συνθήκες και πρόβλεψη χαμηλής νέφωσης (= ομίχλη), η όποία, γνωρίζοντας και τα υψόμετρα βάσης και κορυφής των ΧΚ είναι πολύτιμη. Πέρσι δύο φορές είμασταν κατά την άνοδο για Βασιλίτσα και 3-5 μέσα στην ομίχλη, όλοι στο πούλμαν έβριζαν και εμείς χαβαλέ γιατί είχαμε δει τα υψόμετρα και ξέραμε πως η βάση τους ήταν πιο ψηλά από τη χαμηλή νέφωση!!!!

 

Ό,τι χρειαστείς, εδώ είμαστε!

  • Like 2

carpe diem

Share this post


Link to post
Share on other sites
Απ' αυτά που διάβασα κατάλαβα ότι πέρυσι το Σέλι δε δούλεψε σχεδόν καθόλου, ότι είναι ψιλο-παρατημένο
Παρατημένο δέν ήταν, τουλάχιστον μέχρι και πέρυσι. Ο Ανδρέας ο Παντελίδης που είχε και την ευθύνη έκανε τεράστια προσπάθεια, αλλά ο καιρός είχε άλλα σχέδια.
  • Like 3

Share this post


Link to post
Share on other sites

Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις. Θα πέσει λίγο σκέψη ακόμα και μετά θα δούμε αν θα μας κάτσει το "λαχείο"!

 

Γιώργος

Share this post


Link to post
Share on other sites
Χρήστο, Έκανα μία μικρή "έρευνα αγοράς" γιατί σκέφτομαι να πάω με την οικογένεια 26-30 Δεκ. σε κάποιο Ελληνικό ΧΚ (ευελπιστώντας ότι θα μας κάτσει και θα έχουμε καλά χιόνια μέχρι τότε), εκτός από Καλάβρυτα-Παρνασσό-Βελούχι. Όταν λέω έρευνα αγοράς ουσιαστικά μπήκα και διάβασα μερικά posts που αφορούν το Σέλι, τα 3-5 και το Καϊμακτσαλάν γιατί θέλω να επισκεφτώ και αυτό το κομάτι της Ελλάδας. Στο Σέλι είχα πάει πριν 2 χρονιές και μου άρεσε πάρα πολύ. Νομίζω ότι και για τα παιδιά (μου) οι πίστες του είναι πολύ καλές. Στα άλλα δύο δεν έχω πάει ποτέ. Απ' αυτά που διάβασα κατάλαβα ότι πέρυσι το Σέλι δε δούλεψε σχεδόν καθόλου, ότι είναι ψιλο-παρατημένο και ότι και το Καϊμακτσαλάν αλλά και τα 3-5 έχουν διάφορα θέματα (που ξεκινάνε από τα οικονομικά προβλήματα και καταλήγουν σε κακές συντηρήσεις, κ.τ.λ.) με συνέπεια να είμαι πολύ διστακτικός αν αξίζει τον κόπο να κάνει κανείς αυτό το ταξίδι. Λίγο πιο πάνω σε αυτό το νήμα υπάρχουν τέτοια μηνύματα. Για αυτό ρώτησα. Γιώργος

 

Θα δουλέψει αν έχει χιόνι και πράγματι είναι το καλύτερο για παιδιά

Τι στο καλό.

Αν δεν δουλέψει και αυτό που πέφτει η κρατική επιχορήγηση (μαζί με Βασιλιτσα) ε τότε τα άλλα τι να πουν;

Να βρεις δωμάτιο τελευταία στιγμή αναλόγως το χιόνι που θα έχει στο Σέλι.

υγ

Δεν πας Κοπαόνικ μαζί με τους άλλους να σε ευγνωμονούν τα παιδιά σου για μια ζωή; :)

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις. Θα πέσει λίγο σκέψη ακόμα και μετά θα δούμε αν θα μας κάτσει το "λαχείο"!

 

Γιώργος

 

Εγώ θα είμαι Έδεσσα εκείνες τις μέρες. Εκτός απροόπτου.

Ότι θες πες μου.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

το σελι, οπως και τα πηγαδια ειναι στο ιδιο βουνο...το βερμιο!!!!επειδη ειναι σχετικα σε χαμηλο υψομετρο τα τελευταια χρονια δεν εχει πολυ χιονι...οταν ομως ''κατσει'' ο καιρος και ευνοηθουν τα προσηνεμα, τοτε θαβεται!!!κυριολεκτικα!!!ειχε κατσει πριν απο 3-4 χρονια δεν θυμαμαι ενας τετοιος χειμωνας ονειρο!!!το βερμιο μας ειχε βαλει ολους τα γυαλια!!!μεχρι τοτε βλεπεις πως παει και αποφασιζεις...εχουμε πολλα χκ στη β ελλαδα και ειναι ολα ενα κ ενα...

  • Like 1

οι πουδρες και τα ψαρια, τρωγονται φρεσκα!

Share this post


Link to post
Share on other sites

ο τελευταιος ΣΟΥΠΕΡ χειμωνας αν θυμαμαι καλα ηταν το 2005-2006

απο τοτε το Σελι την παλευει δεν την παλευει....δυστυχως...αν και ειναι το αγαπημενο μου


Snow is on my D.N.A.

Share this post


Link to post
Share on other sites

υγ

Δεν πας Κοπαόνικ μαζί με τους άλλους να σε ευγνωμονούν τα παιδιά σου για μια ζωή; :)

Mένουμε Ελλάδα! Άσε που μου χρωστάνε κάποιες ευγνωμοσύνες από πρόπερσι που πήγαμε Stubai. Φέτος θα στηρίξουμε την τοπική αγορά, με όλα τα καλά ή τα κακά που μπορεί να έχει μία τέτοια κίνηση. Το τελευταίο σενάριο μάλλον μας οδηγεί στο Μέτσοβο για να έχουμε και πράγματα να δούμε σε περίπτωση που κάτι στραβώσει από τον καιρό (Μέτσοβο, Ιωάννινα, Ζαγοροχώρια, Μετέωρα), αλλά και γιατί το Ανήλιο το βλέπω κάπως συμπαθητικό για τους μικρούς αλλά και για την όχι και τόσο θερμή με το άθλημα σύζυγο. Άσε που και η Βασιλίτσα δεν είναι και πολύ μακρυά από εκεί! Θα δούμε...

 

Γιώργος

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Προς δημοσίευση στο ΦΕΚ το νέο σχήμα της διοίκησης του χιονοδρομικού Σελίου

 

Ο Κώστας Καραπαναγιωτίδης στη θέση του προέδρου και οι Γιώργος Φύκατας, Χρήστος Καψάλης, Γιώργος Μπαρμπαρούσης και Συρμούλα Τζίμα συμμετέχουν μεταξύ άλλων, κατά τις πληροφορίες μας, στο νέο σχήμα που αναλαμβάνει στις επόμενες μέρες τη διοίκηση του χιονοδρομικού κέντρου Σελίου. Οι ίδιες πληροφορίες μας αναφέρουν ότι η σχετική απόφαση είναι προς δημοσίευση στο ΦΕΚ.

 

Πηγή: laos-epea, 6-11-2014

  • Like 2

carpe diem

Share this post


Link to post
Share on other sites

Νέα διοίκηση στο Χιονοδρομικό Σελίου, πρόεδρος ο Κ.Καραπαναγιωτίδης

 

 

Νέα διοίκηση ορίστηκε στο Χιονοδρομικό Κέντρο Σελίου, η θητεία της οποίας θα είναι διετής. Την απόφαση υπογράφει ο Υπουργός Τουρισμού και Αθλητισμού Κωνσταντίνος Τασούλας, με το σχετικό ΦΕΚ να εκδίδεται χθες Τετάρτη 12 Νοεμβρίου 2014. Η σχετική απόφαση αναφέρει:

 

Ορισμός μελών της Επιτροπής Διοίκησης του «ΕΘΝΙΚΟΥ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΣΕΛΙΟΥ».

Ορίζονται τα μέλη της Επιτροπής Διοίκησης του ΕΘΝΙΚΟΥ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΣΕΛΙΟΥ ως εξής:

1. ΚΑΡΑΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΘΕΟΔΩΡΟΥ, Επάγγελμα: ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ, ως Πρόεδρος.

2. ΦΥΚΑΤΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΜΙΧΑΗΛ, Επάγγελμα: ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ, ως Αντιπρόεδρος.

3. ΚΑΨΑΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ, Επάγγελμα: ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ, ως Γραμματέας.

4. ΠΙΤΟΥΛΙΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ, Επάγγελμα: ΑΓΡΟΤΗΣ, ως Ταμίας με αναπληρωματικό τον ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ, Επάγγελμα: ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ.

5. ΤΖΗΜΑ ΣΥΡΜΟΥΛΑ του ΑΣΤΕΡΙΟΥ, Επάγγελμα: ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ, ως Έφορος με αναπληρωματικό την ΠΙΤΟΥΛΙΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ του ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ, Επάγγελμα: ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ.

6. ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ, Επάγγελμα: ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ, ως Μέλος με αναπληρωματικό το ΜΠΑΝΤΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟ του ΑΝΤΩΝΙΟΥ, Επάγγελμα: ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ.

7. ΤΣΙΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, Επάγγελμα: ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ, ως Μέλος με αναπληρωματικό τον ΠΙΤΟΥΛΙΑ ΣΩΤΗΡΙΟ του ΧΡΗΣΤΟΥ, Επάγγελμα: ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ.

 

 

http://www.imerisia-...nagiotidis.html

  • Like 3

Share this post


Link to post
Share on other sites

ο τελευταιος ΣΟΥΠΕΡ χειμωνας αν θυμαμαι καλα ηταν το 2005-2006

απο τοτε το Σελι την παλευει δεν την παλευει....δυστυχως...αν και ειναι το αγαπημενο μου

ο τελευταιος καλος χειμωνας ηταν 2011-2012 πολυ χιονοπτωση

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Νέα διοίκηση στο Χιονοδρομικό Σελίου, πρόεδρος ο Κ.Καραπαναγιωτίδης

 

 

Νέα διοίκηση ορίστηκε στο Χιονοδρομικό Κέντρο Σελίου, η θητεία της οποίας θα είναι διετής. Την απόφαση υπογράφει ο Υπουργός Τουρισμού και Αθλητισμού Κωνσταντίνος Τασούλας, με το σχετικό ΦΕΚ να εκδίδεται χθες Τετάρτη 12 Νοεμβρίου 2014. Η σχετική απόφαση αναφέρει:

 

Ορισμός μελών της Επιτροπής Διοίκησης του «ΕΘΝΙΚΟΥ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΣΕΛΙΟΥ».

Ορίζονται τα μέλη της Επιτροπής Διοίκησης του ΕΘΝΙΚΟΥ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΣΕΛΙΟΥ ως εξής:

1. ΚΑΡΑΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΘΕΟΔΩΡΟΥ, Επάγγελμα: ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ, ως Πρόεδρος.

2. ΦΥΚΑΤΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΜΙΧΑΗΛ, Επάγγελμα: ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ, ως Αντιπρόεδρος.

3. ΚΑΨΑΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ, Επάγγελμα: ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ, ως Γραμματέας.

4. ΠΙΤΟΥΛΙΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ, Επάγγελμα: ΑΓΡΟΤΗΣ, ως Ταμίας με αναπληρωματικό τον ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ, Επάγγελμα: ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ.

5. ΤΖΗΜΑ ΣΥΡΜΟΥΛΑ του ΑΣΤΕΡΙΟΥ, Επάγγελμα: ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ, ως Έφορος με αναπληρωματικό την ΠΙΤΟΥΛΙΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ του ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ, Επάγγελμα: ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ.

6. ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ, Επάγγελμα: ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ, ως Μέλος με αναπληρωματικό το ΜΠΑΝΤΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟ του ΑΝΤΩΝΙΟΥ, Επάγγελμα: ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ.

7. ΤΣΙΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, Επάγγελμα: ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ, ως Μέλος με αναπληρωματικό τον ΠΙΤΟΥΛΙΑ ΣΩΤΗΡΙΟ του ΧΡΗΣΤΟΥ, Επάγγελμα: ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ.

 

 

Δεν αντέχω και ας με κράζει ο Dust: Όλοι αυτοί με το επίθετο Πιτούλιας είναι άσχετοι μεταξύ τους;

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Posts

    • Εε συγγνωμη.. χιονιζει..
    • Rafting στο Λούσιο - Κυριακή 26 Μαϊου 2024 Ο Ελληνικός Σύλλογος Τουριστικής Χιονοδρομίας καλεί τα μέλη και τους φίλους του την Κυριακή 26 Μαϊου και ώρα 11:00 στην Ανοιξιάτική μας εξόρμηση στην Αρκαδία. Σε συνεργασία με την Trekking Hellas Arcadia θα κάνουμε Rafting στα πανέμορφα νερά του Λούσιου. Κόστος συμμετοχής 50€, προκαταβολή 20€ έως και 4 Μαϊου.  Σημείο συνάντησης, βάση trekking hellas Αρκαδίας, Βλαχορράπτης  https://maps.app.goo.gl/XkX9kXCkbEYDfmRX8 Διάρκεια  4 ώρες. Εξοπλισμό που θα χρειαστείτε:  Αθλητικά παπουτσια που θα βραχούν Μαγιό. Πετσέτα. Λεπτομέρειες θα βρείτε στο site:  https://trekking.gr/el/activity/rafting-lousios-alfeios Απαραίτητη Δήλωση συμμετοχής  τηλεφωνικά/viber: 6976101568 Ισιδώρα Σουμάνη & Δημήτρης Καρυστηναίος 6937009885, ή  email στο snowclub@snowclub.gr Τελευταία ημέρα δήλωσης συμμετοχής το Μ.Σάββατο 4 Μαϊου. Σας περιμένουμε όλους!!!!! Η γραμματέας Ισιδώρα Σουμάνη - 6976101568
    • Tα μέλη και οι φίλοι του Ελληνικού Συλλόγου Τουριστικής Χιονοδρομίας, θα πραγματοποιήσουν συνάντηση την Τετάρτη 24 Απριλίου 2024 από τις 21:00 και μετά στο Piu-Verde.  Η γραμματέας Ισιδώρα Σουμάνη Tηλέφωνο επικοινωνίας 6976101568   
    • την Ακρόπολη των ΧΚ της Ελλάδας 🤪
    • Αν δεν υφίσταται ΧΚ, τι θα επισκέπτονται οι επισκέπτες; 
  • Upcoming Events

    No upcoming events found
  • Today's Birthdays

    No users celebrating today
  • Who is online

  • Forum Statistics

    • Total Topics
      17,314
    • Total Posts
      460,819
  • Member Statistics

    • Total Members
      10,631
    • Most Online
      1,823

    Newest Member
    jofejon
    Joined
×
×
  • Create New...