Jump to content
Sign in to follow this  
ΣΤΧ

Ανακοίνωση Για Την Εκδρομή Εξωτερικού 2015 Στη Cervinia

Recommended Posts

Αγαπητοί φίλοι και μέλη του συλλόγου μας,

 

θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε ότι για την προγραμματισμένη εκδρομή εξωτερικού στην Cervinia Ιταλίας τον Ιανουάριο του 2015, ήδη έχουν δοθεί προκαταβολές και έχουν γίνει αντίστοιχες κρατήσεις.

 

Η πληρωμή των επόμενων δόσεων, έχει προβλεφθεί για 14/11/2014 και 14/12/2014. Παρακαλούμε για την έγκαιρη εξόφληση τους ώστε να προβεί το πρακτορείο στην τελική έκδοση εισητηρίων.

 

Επίσης θα θέλαμε να υπενθυμίσουμε ότι ο σύλλογος μας πέτυχε προνομιακή τιμή για τα μέλη μας που θα συμμετάσχουν στην εκδρομή, με σημαντικές εκπτώσεις τόσο για τα μέλη που έκλεισαν την συμμετοχή τους νωρίς (την προηγούμενη διαχειριστική περίοδο - συνδρομή έως Αύγουστο 2014), όσο και για τα μέλη που κλείνουν από τον Σεπτέμβριο 2014 και μετά.

 

Επειδή οι εκπτώσεις είναι κλιμακωτές, έχει τηρηθεί αυστηρά η σειρά προτεραιότητας, σύμφωνα με τις προκαταβολές που έχουν πληρωθεί στο πρακτορείο και επειδή οι εκπτώσεις αποδίδονται στα μέλη με τακτοποιημένη την συνδρομή τους, προς αποφυγή παρεξηγήσεων, παρακαλούμε θερμά την εξόφληση των υποχρεώσεων σας προς τον σύλλογο (συνδρομή), έως την 31/10/2014.

 

Διαφορετικά η συμμετοχή σας θα ακυρωθεί και θα ισχύσει οικονομικώς ότι προβλέπει το πρακτορείο για ακύρωση συμμετοχής πριν την καταβολή της 2ης δόσης.

  • Like 4

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...